Trouble - Psalm 9 (1984)
0
Pēdējās dienas kaut kā garīgais panesies uz klasisko/tradicionālo dūmu un pagadījās dzirdēt amerikāņu Trouble 1984. gada veikumu Psalm 9, kurš tagad jau otro dienu tiek griezts uz riņķi vien. Atšķirībā no citiem dzirdētajiem tā klasiskā/trad dūma meistariem, vismaz šis konkrētais Trouble veikums, atšķiras ar ļoti spēcīgiem, sulīgiem un tehniskākiem rifiem, kas vietām no lēna smagnēja hipnotizējoša skanējuma pāriet trešīgāka skanējumā un tad atkal atpakaļ, bet nepazaudējot dūmam tik raksturīgo atmosfēru. Izcils piemērs, albuma pirmā dziema The Tempter. Un Eric Wagner'a vokāls priekš šādas mūzikas ir vienkārši perfekts. Izcils veikums!
Būs jāievērtē, ko šamie sadarījuši turpmākajos gados.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jā, šis tiešām ir viens no lieliskākajiem žanra meistardarbiem, joprojām mēdzu klausīties un priecāties. Diemžēl Eric Wagner grupā vairs nedzied, šobrīd Trouble jau ir cits dziedātājs.
0
būs jāievērtē, man ar tas tradicionālais tīri labi patīk. īpaši Mirror Of Deception un protams Cathedral
0
No Trouble man tik -The Skull- patīk, pārējie liekas tikpat garlaicīgi, kā Saint Vitus. Dzīvajā gan veči negaidīti labi iespārdīja
0
jā, šitā ir vērtīga manta.
nez, man arī 2007. gada Trobelis tīri tā neko patika.
0
es atkal vairāk cienu viņu hipijlaikus - 1990 un 1992. gada albumus. Lai gan pirmie arī nav slikti... btw, kā paši atzīst, tapuši un ierakstīti, stipru dūmu apņemti :)
0
Kā tad tas ar kristīgajām vērtibām sapas ?
0
a ko, tu domā, ka jēzus nevilka? staigāja visu dienu riņķī ar saviem džerikiem, topīja zāli un sūca viņčukus un skaloja visiem, ka ir tāds baigi kūlais vecis dievs:))
0
Bija man tādas smagas aizdomas ... huļi, visiem tcitādi nogļukotu, ka šis pa H2O spēj bradāt bodrjačkom ...
0
ka tiesi aizvakar ari sakopeju no rockboxa daudz doom metala, visadu novirzienu, tagad klausos ieverteju. Tradiconalais dums diezgan iesparda.
0
Vispār jau Trouble allaž uzsvēruši, ka nav "kristīgā" grupa - šos tikai allaž interesējušas tās reliģiskās tēmas. Tādas episkas, saproties!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas