Nost Ar Saeimu
0
nostarsaeimu.times.lv/

Tas ir kaads neizdevies joks?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kādēļ to būtu jauzskata par joku? Manuprāt aicinājums ir vietā un laikā.
+2
Izskatās pēc ļaunas provokācijas, vai stulbuma izpausmes.

"Pienācis laiks iet attīstīto valstu ceļu" - ar degmaisījuma pudelēm?
0
0
Страница, призывающая к перевороту, больше недоступна

jau novākta
+3
+2
vietaa ta jaa, jo veelreiz iet un dziedaat dziesmas izskatiitos vairaak nekaa muljkjiigi, tachu latvieshi nav taa tauta, kura buutu uz ko taadu speejiiga (lasiit gatava)
+1
Es tāpat aiziešu palūrēt, ja nu tiešām kāds ar traktoru atbrauc? :D
+3
Man liekas, ka šis būs kārtējais galvu sienā pasākums. Kā jau vēsture rāda, ka savākties lielā daudzumā ir problēma un kur nu vēl lietot degmaisījumus un dakšas. Var dziedāt, var balsot un var arī tradicionāli protestēt, bet kā vērā neviens neņem tā neņem.
Nez kā būs, bet izskatās, ka organizatori gan nopietni lietai ķeras klāt. Nāks tuvāk 13ais - tad arī skaidrība būs lielāka par lietām :)
+1
neliels hohmīts

yy.lv/upload/index.php?AC...
+1
žēl tikai, ka tā visa veidotāji nejēdz to izveidot +/- sakarīgākā dizainā un bez drukas kļūdām.
+6
Piekrītu uzsaukumam. Bet degmaisījuma pudeles vēl nevajag. Tās vajag tikai tad, ja valdošā kliķe mēģinās apspiest cilvēkus ar brutāliem spēka paņēmieniem.

Laiks 1905ajam.
+5
Kautkaa netieku gudrs par to, ka, ja organizeetaaju plaanotais scenaarijs piepildaas un valdiiba tiks gaazta, tad kas ienjems atbriivoto vietu ? Jo kaada jeega gaazt, ja nav, kas paarnjem.
Pagaidaam rodas baigaas konspiraacijas teorijas, jo kautkaa neticaas, ka visu organizee tikai baalinji latvieshi ... ozh peec kaada lielaaka speeka zem shitaa visa.
+3
Pasakiet, lūdzu, iemeslu kāpēc NEVAJAG degmaisījumu n stuff like that?
Par tām attīstītajām valstīm, tā ir taisnība, viņas visas ir aizgājušas cauri tādai vai citādai varas gāšanai, tautai pielietojot spēku. Manliekas, ka latviešu tautai arī beidzot ir jāiegūst brīvība ar spēku, pietiks protestēt un dziedāt, nah, ja jau neviens tāpat mūs neņēm vērā un drāž un drāž un drāž.
+9
"un drošības policija var atsūkāt" sis vien liecina, ka to visu "organize" kautkads tinis un beigu beigas tur nekas nesanaks, varbut, kautkadi urliki sanaks un sametas domu laukumu ar sjemkam, nekas vairak, vismaz es ta domaju.
-3
nu i nomeetaas to saeimu. un taalaak? peectam buus labs iemesls lai remonteetu par nodoklju maxaataaju naudu un ar to arii viss beigsies.
protams doma jau ir laba, tachu shajaa valstii 0 jeegas.
+6
A iedomājies, cik glauna dekorācija būtu piemēram Kalvītis, kurš pakārts pie Saeimas ēkas balkoniņa? Tāpat, kā savulaik Čaušesku...
-1
Tas ir labs joks pienacis laiks stokam un krigeram pasedet cietuma par nevajadzigu blausanu.
+4
Vienīgi vai balkoniņš izturētu šitās tauku pikas svaru...
+1
Ehhh, tukšu salmu kulšana vien ir... Domāju, ka mūsu deģenerētā patērētāju sabiedrība nav spējīga uz aktīvu rīcību...
+4
Kā liecina vēsture - revolūvciju rezultātā pie varas nonāk vēl lielāki mūdži, kurus nožmieg jau ir daudz grīutāk, jo suns zin ko ēdis un kārtīgi raustās no revolūcijas pret pašu. Senā gudrība: ''Nav sliktāka kunga par izbijušu vergu'' lielākoties ir patiesa.
+3
Shizzz versija skan nepatīkami ticami.

Werfolfovič, nu kā ta nav spējīga uz aktīvu rīcību tā mūsu sabiedrība - kad šnabis jādzer, tad visi aktīvi...
+3
Dziļa doma. Šīs garās nedēļas nobeigumā tieši prasās tā kārtīgi uzdot pa bundžām :D
+3
davai, cikos, kur?

(re, cik es aktīvs!)
0
Hm, tā kā man šodien darbadiena, tad ap 5 tik tikšu prom. Ja Startam (Stelai) ar d-diena skaitās, tad var tur pāris stundas pakost, vai arī Salmu kāturviņsauc un Šveiks. Tie man tādi tuvākie, bet esmu atvērts priekšlikumiem ;)
0
:D
+5
Es jūs ienīstu.
+1
haha :D
+1
Desper, mani arī?
0
nu bet bļe, jums tiešām nevienam negribas kautvai paārdīties? nu nav jums dusma, nu vismaz kkāda pret valdību? nu kamon, vajag nemierus, pārāk mierīga ta latviešu tauta savādāk.
+2
mums vajag Kārli ibio maķ Ulmani!
un Blade, nav jau tā, ka pēc apvērsumiem tikai pidarasi nāk. tā kā acīmredzot demokrātija mūsu valstiņā neiet tā kā nākas, vajag vienu cilvēku tur pie varas, lai viņš arī lemj, ja visi tie simts pidarasi nevar sadalīt naudas palagu tā, ka arī tautai kas paliek.
un vispār, vajag karali un zviedru okupāciju, nah.
+3
domā, ka zviedriem mūs baigi vajag? :D
+2
Deth:
1) K. Ulamnis ar bij ar saviem gljukiem,
2) nepiemini simtnieku! Tik koaliicija + vinju draugjelji tos podus taisa. Ir tur arii labi cilveeki, bet vinji ir tikai dazhi - liidzarto arii neko ietekmeet nevar.

Taakaa pirms dirs graavii - novelc bikses muljkji :D
+1
1)Gļuki ir visiem un būs visiem. Jā, protams, var uztaisīt ideāļo valsts līderi, kur no čaļa paliek tikai smadzenes, kuras iebāž kastē un, lai viņas domā un valda, jo smadzenēm nevajag ne jaunu mašīnu, ne pupainu biči.
2)Tieši tā, tur ir daži labi cilvēki. Daži means mazākums, un mazākums ņihuja nevar izdarīt. Par daudz vienkāršu to cilveku un par daudz DAŽĀDU interešu. Nu kurā normālā valstī ir tik nafig daudz partiju, bļeģ? Ja vēl viņām būtu kkas radikāli atšķirīgs, bet realitātē viņiem vienkārši katram gribas sev savu nosaukumu un ka tik viņiem naudiņu, ne visiem.
+2
Tāda jau tā mūsdienu jaunatne ir - ka tik paārdīties, kaut ko saplēst, salauzt... :D

Pirmskara Latvijā partiju bija vēl vairāk, ja kas. Un ja nu prasi nu kurā normālā valstī ir tik daudz partiju - var paprasīt arī, kurā normālā valstī šodien ir totalitārais vai vismaz autoritārais režīms?
+3
Valstīs, kurās ir totalitārais režīms nav normālas (tāds uzskats ir dominējošais no demokrātiskas valsts skata), bet valstīs kurās ir (tipo) demokrātija arī nav normālas, jo, kā redzams, notiek bezpriģeļs, ka katrs to deķķi rauj uz savu pusi, čuppojas ar tādiem pašiem, lai to deķķi vairāk savilktu un pēc tam kopīgi sadalītu. Tie daži normālie džeki tā arī paliek bez segas.

Tobiš, normālu valstu nav! :)
0
hehe, bet ir valstis kuraas cilveeki dziivo daudz normaalaak nekaa mees te.
No vienas puses jau pati tauta vainiiga, ka shitaadus kangarus saveeleejusi taa teikt. Bet no otras puses - chalji jau ar nav muljkji un zin ar kaadiem liidzekljiem meerkji sasniegt.

Teoreetiski jau autoritaarais rezhiims vareetu savaakt/sakaartot visu, bet:
1) atrast iisto cilveeku un dabuut vinju pie vadiishanas,
2) tikliidz muusu protagonists saaks bradaat pa neforshos chalju varzhaciim - aatri vien chalim notiktu kaads "nelaimes gadiijums".
3) no otraa punkta izriet, ka muusu varonim jaabuut nemirstiigam :)
+7
Atrast īsto cilvēku un dabūty pie vadīšanas - koncepts aplams jau pats par sevi. Tāds, kas stumjams un bīdāms, nekāds vadonis nebūs. Viņam pašam ir jāgrib un jābūt spējīgam to varu uzurpēt, nevis gaidīt, ka kāds viņu kaut kur iecels.
-1
Nu re, paši savēlējā tauta, znač tautai arī jāpadzen šie.

No otras puses, mēs varam te dirst un dirst, bet ja neviens neko nedarīs (i Latvijā, i pasaulē), anyway beigās būs new world orders un tad varēsim visi atklāti sūkāt rokfelleriem, bilderbergiem, rotšīldiem un visiem pārējiem.
0
0
fuck zeitgeist. tas čalis vienk ir izdomājis gudru veidu, kā kāst naudu. jā, ideja ir laba, cilvēkiem vajag acis atvērt, bet fuck the movement.
naudu jau forši šitā pelnīt - donate for project venus and the movement and shit. bet nekur netiek reāli solīti rezultāti.
0
vot, jā, vajag dabūt to čali, kuru bīdīt/kurš pats bīdīsies, bet kur tad viņš ir?
-4
skatamies uz eiropas valstim un prasam kapec vinas var but bagatas bet mes nabadziga valsts varbut atbilde ir tani ka mums reali nav to resursu lai to bagatibu raditu
+2
Un kur jūs rausiet tādu pinočetu, kurš pilnīgi apmierinās vismaz 51% tautas interešu ? Un pārējos 49% nahrenizēt, ko ? Labo karali, bļin, sagribējās [:vomit:]...

Tas ka viens cilvēks ar daudzmaz demokrātiskiem līdzekļiem un pilnīgi viens pats vadīs valsti pretī gaišajai nākotnei ir pilnīga utopija. Tāpat viņam vajadzēs konsultantus, padomniekus, melnā darba darītājus (birokrētus, juristus, ministrus u.c.). Parādīsies pelēkie kardināli utt. Pa lielām bundžām, tas pats kas tagad, tikai mums tur vairs nebūs itnekādas teikšanas.
0
Mums tāpat jau nav teikšanas :D
0
Nav tā pilnīga utopija. Brunejā iet ļoti labi, starp citu, nekādas politiskās brīvības, bet visi laimīgi, viss bezmaksas, arī izglītība ārzemēs utt. 8) Jā, mums diemžēl nav resursu kā viņiem, mēs nepeldamies zeltā, bet fakts kā tāds, ka šādas bezmaz vai utopiskas valstis pastāv.

Tāda čaļa nav un varbūt/drošvien/hvz nebūs, bet vai tāpēc neko vispār nevajag darīt? Tipa atstāt visu kā ir, lai valdība dara kā grib?
0
Nevajag atstāt tā kā ir. Vajag izsviestt no valdības tādus čalīšus kā piem. mūsu mīļais Slakterīts.
-3
Deth iraka ari pirms alianses gaza huseina rezimu gaja tiri labi huseins kontroleja lai religiskie turas un nekaro.
sodija paris kurdus kas sacelas tas nebija jauki bet citadi jau bija jauks valdnieks lets benzin un elektriba tur bija.
Citas zemes visu kopa satur religija un mentalitate.
saubos vai mums ir iespejams kas tads lai musu demokratiskaja sistema saturetu kopa.
nevar salidzinat kautkadu emirata arabu valsti Bruneju ar Latviju.
Redzi valdiba tomer kautko dara lai stavokli uzlabotu.
Bet tikmer kamer tu neesi nokomplektejis specialistu komandu kas bez atlidzibas vergos valsts laba tikmer tu varetu aizvert savu mutiti un apklust jo ka redzams politika tevi tapat neinterese un tadu nekam nederigu blaveju pa vejam pret valdibu mums pietiek un tadi ne sabiedribai ne nacijai nav vajadzigi.
jo ar tadiem manipule populisti.
Revolucijas ir apedusas savus bernus tas jau pieradijas francu revolucijas laika.
Gan pasu Robespjeru gan citus nogalinaja jo dzekiem iepatikas meklet vainigos :D
+1
Atcerieties - vienmēr var būt sliktāk. :)
0
nevar salidzinat kautkadu emirata arabu valsti Bruneju ar Latviju.

bobij, es nesalīdzinu. es vienk pateicu, ka tāda gandrīz vai utopiska valsts, kur visiem ir labi un naudas ir dahuja var pastāvēt. Latvijā ir cita situācija un mums nav resursu tādu.

un bobij, manliekas, no visiem cilvēkiem ar, kuriem varētu manipulēt populisti, tu esi viens no labākajiem kandidātiem.

un runa nav gluži arī par to, ka kādam jākomplektē speciālistu komanda. valdībai vienkārsi jāparāda, ka ar tautu vajadzētu tomēr rēķināties, ja viņa ir neapmierināta.
-6
Ko tad tavuprat valdibai ir jaizdara lai paraditu un dumais pulis saprastu ka vini rekinas ar tautu ?
Labs piemers no serijas ka so to jau saprot piem zatlers saprata ka valsts valoda ir latviesu :D
Deth cik tev ir gadu 17 18 19 ?
Tev daudzkas par politiku vel jaapgust.
Redzi so pasakumu kur tipa mes paradisim valdibai vietu riko tie pasi populisti kas neko vel lidz sim ari pozicija budami revolucionaru nesadarija.
Zinu tikai to ka neviena no esosajam partijam kas tiks saeima aktivi neatbalsta pretrasu sajauksanas politiku ka ari ir specigi imigracijas pretinieki lidz ar to saubos vai mani populisti var savangot.
Tapatas nedaud jau esmu nemies saja joma tapec so to zinu.
Protams butu jauki ja argumentesi savu viedokli par mani.
0
šodien ta uz 17.30, kas iet uz to Dom' laukum'
0
Davai ņemam dakšas, lāpas, molotova kokteiļus, kāzenes un īstās (ja kādam ir) un Up To Revolution! :D
0
man ir divas kāzu pistoles un viena bēru sapiera lāpstiņa, visu ņemt līdzi ? >:)
+5
ja pieņem, ka vīrieša stingrs loceklis no attāluma izskatās pēc "mīnusa" un arī sievietes "čāča" izskatās pēc "mīnusa", sevišķi, ja guļ uz sāna, tad... kas sanāk, ja tos mīnusus saliek kopā ? Dzīvē mīnusus pelnošais "mīnusu karalis Bobijs", maķ viņu... >:)
0
0
labs :)
0
Var mājas ar popkornu un alu skatīties:
www.nra.lv
0
+2
ble, pa ātru notinos :/
0
Nēnu kur šitā var palaist garām :E
0
Ak Tu nabadzinjsh :P

Bet rodas man ideja riit agraak piecelties un iet pakjert kaadu kadru ar fotoaparaatu.
0
Heh. Atcereejos kaa Pabriks teica, ka "shii ir veesturiska diena" ... vinjam ir pilniiga taisniiba. :)
+2
Tas papriks ir tipo no jaunā laika? Runāja jau labi (laba dikcija tb), bet tas i vairāk kā skaidrs, ka jams šādi bruģē celiņu uz nākamo saeimu - atlaistu vai nē - vienalga.
+2
Ko reāli nesaprotu - bars urlātu mētājas ar pudelēm un akmeņiem, bet menti tik noskatās. Pabiksta tik ar vairogiem. Būtu no sākuma pāris kāpostus ar dubināliem sašķaidījuši, asareni palaiduši, tad redzētu, cik mums to varoņu ...
0
tas ir pizģets kas tur notiek. tāds pazors!
0
smiekls nāk-menti ar armijniekiem nevar tikt galā ar sadzērušos urlu baru
-4
bod ja menti rikotos skarbi pectam krievu prese un kreisie blautu ka tikusi pielietota vardarbiba no mentiem ka ari provokacija.
Te gan liekas ka vajadzeja izsaukt armiju.
Izsludinat komandantstundu.
Slegt visus vecrigas veikalus.
Aplenkt vecrigu un arestet visus nemiera celajus bet parejos transportet prom.
Saut ar ierociem gaisa.
Pielietot udenslielgabalu.
panorama bija labi kadri viens saldais dzekins lecas pret alfu kautko baigi daudz.
tad alfa gaja uzbrukuma ejot ierinda dauzot stekus pret vairogiem.
Urlas metas begt a sie aplenca to saldo un sanema ciet :D
ceru ka kartigi ar stekiem samizos.
0
Pabriks = nezinu preciizi, bet vienaa no jaunajaam - PS vai PCL.
-2
tak pabriks ir prostituta abrenes atdevejs.
vinu un stoku vajag cietuma iebazt par nekartibu izraisisanu vecriga.
+4
nafig sist veikaliem logus ārā, nafig mentu busiņu apgāzt, galu galā nafig Panorāmas žurnālistam ar akmeni mest? homo sapiens?
0
Anarhija Latvijā Būs :D !!!!!!!!!!!!!
0
isteniba man ari bija apslepta velme to visu redzet, bet ne piedalities, bet aiztinos ari parak atri prom lidzigi ka uga.
0
Te ož pēc urlām - alkohola veikala izlaupīšana, mašīnu un māju demols..

Man šķiet, ka viss ir pilnībā sajaucies - viena daļa uzskata, ka pauž viedokli par labu tautai un Latvijai, bet nesaprot, ko viņi tādejādi iecels vietā..
-4
petenju maleju vaig uz paris dienaktim iemest tuptuzi noteikti pats bija aktivakais metejs ka to var saprast pec vina komentiem.
malejam laikam tiesam ir izpratne par to ka lietas jabida ja jau sadi jarikojas - pretigi.
-3
Elizabete visi sie grautini ir tikai teatris.
Organizetaji gluzi labi zin ka ar vardarbibu neko nepanaktu un ka viniem nepietiktu resursu jo nav Latvija speka kas varetu tureties preti armijai un policijai.
0
hahahahahaha ... bobi Tu esi daunis! :D:D:D
Veel gardaak par ieprieksheejo komentu smiesies pats maleejs :D
+6
bet fascinē tas, ka arī menti ir tip to apspiesto pusē, kuriem samazina algas utt, bet viņi tomēr strādā. diezin kā būtu, ja viņi tagad vienkārši noliktu savus stekus un vairogus, pateiktu-ejat, ka visi dirst, un braukt mājā tad gan būtu pamatīgs haoss.
-4
saubos vai tas tik vienkarsi notiktu gan jau par sadu attieksmi var piemerot sodu un atnemt pensiju ko policija dod ja esi stradajis saja struktura.
Un kartibu ieviestu armija kurai gan maksa labu algu un ta mums ir ja nekludos 6.5k
-1
Jāgaida, kad urlas vēl izlaupīs Galeriju Centrs!! Vēl alkoholu, cigaretes, pāris lupatas un tosteri!
+1
bļaķ, bobij, Tu tiešām esi tik liels muļķis kā sevi šeit parādi?
0
Drausmīgs mudžeklis..
+4
Fašisti un komunisti iznīdējuši 10% apspiesto tautu - nu jau, par laimi, mums pieticis prātiņa to oficiāli atzīt.
Bet mūsu gudrās valdības dēļ bezdarbs valstī jau patlaban sasniedz 12% no ekonomiski aktīvajiem iedzīvotājiem; būšot vairāk. Un tie tikai oficiālie skaitļi... (Naudas pabalstu izmaksāšanai pietrūkst jau tagad.)
Pieskaitām šo cilvēku bērnus - cik liela tautas daļa, kas visus šos gadus strādājusi, būvējusi šo valsti, tagad ir atstāta bez izikas līdzekļiem un tiesībām uz cilvēka cienīgu dzīvi?

Vai tas neož pēc genocīda??

Un dažiem te (par pašas tautas naudu pirkto, un nu pret pašu tautu nostādīto) policijas busiņu metas žēl!

Nu ja, raksturīgā nostāja; kuras dēļ arī ir tā, kā ir - kamēr pats ar pliku pakaļu nesēd - tikmēr nav ko galvu lauzīt...

Man tos urlas sabučot gribas - žēl, ka šodien uz Rīgu nebraucu. Likās, ka tāds čiks vien būs. Bet nu - jājūtas lepnam par tiem, kam pietika drosmes uzupurēties un parādīt reiz arī aktīvu attieksmi; jo viss, kas bijis līdz šim, tiem truleņiem tur augšā - kā pīlei ūdens. Tauta piedzīvo neredzētu postu, būtu vajadzīgi steidzami risinājumi - bet šie tik vien zin, kā atvaļinājumos uz Alpiem braukāt, kā to darīja Slaktera kungs budžeta pieņemšanas laikā!

Ceru, ka šī vēl nav pēdējā reize, kad kas tāds notiek. Un ka piedzīvosim arī reizi, kad arī policija rīkosies tā, kā Chaos raksta...

Pardon, par patosu!
+2
Ehh, skatījos visus grautiņus vecrīgā un klausījos Hecate Enthroned - Dark Requiems... :D
0
Es gan klausiijos LR1 zinjas onlainaa :D
+8
lol, infestus, un tu tiešām tici, ka tie urlas to darīja tevis minētajiem līdzīgu cēlu motīvu vadīti? Man gan tas vairāk ož pēc lieliskas iespējas sarīkot bezpriģelu un kaut ko pademolēt. Latvijas Balzama veicīša izlaupīšana arī runā pati par sevi.
+8
eu, balzama veikalu gan vaijadzeja likt viniem miera..
+1
piekrītu Intaram
ja nebūtu tiesībsargājošie spēki tik pasīvi, bet kārtīgi atskaldītu tos "lāčplēšus" un tautas aizstāvjus, palocītos viņi pa zemi, nez cik daudzi tad paliktu?
ja cilvēks pa īstam par lietu tur demolētu, neraustītos arī no atskaldīšanas.
bet šie pālī esošie tautas problēmu risinātāji atraduši lielisku iespēju piepisties, demolēt un ārdīties, norakstot to uz kaut kādiem tur cēliem mērķiem. simt punkti, ka vismaz puse no tiem agresīvajiem ārdīkļiem no politikas rubī tik pat daudz, cik mans kaķis. bet poh, pārķer no opapa saukli "atlaist Saeimu", ar pudeli vienā un pusķieģeli otrā rokā močī tik jautrībā. baļļuks taču!
piem., atsaucoties uz nemieriem Grieķijā - kādā veidā tas, ka tu nodedzini manu un mana kaimiņa mašīnu, aplaupi veikalus un piekauj garāmgājējus, protestē pret valdību? :D
+5
bac, ja ta gadisies velreiz, ka sodien, tad labak tos policistus vaijadzetu izvietot pie alkoholisko veikalu durvim nevis saeimas durvim, tad visi butu paardijusies, smigulis no galvas izietu un vini domatu "ak dievs ko es daru, tas tacu nav labi!".
+1
Tas, ka grādīgā bodes neliek mierā, protams, nav labi :) Tomēr pats fakts, ka tādi bardaki, pirmoreiz brīvās Latvijas vēsturē, tomēr notiek, ir nenoliedzami pozitīvs! Nu vismaz redzēsim, vai tam sekos jel kāda reakcija, vai arī tiešām būs jāārdās vēl...
+3
domajot par tiem kas laupija tos veikalus vini gan ir idioti daziem pat nebija sejas aizsegtas
drosibas policija tak analizes tos video un sadzis gan jau roka :D
tikai zel ka taja balzama veikala nebija apsardze pie tam tada kas brunota ar ierociem vareja tiem marodieriem saut virsu lai varbut pec pirmajiem kritusajiem atopas.
sava zina nabaga pardeveja kas staveja raudot noskatijas ka aplaupa vinas veikalu
a kautkads jefins vesa miera stav blakus un sito ar kameru filme
nah neaizstajas durvim prieksa un tos idiotus netrauceja iet ieksa ?
-10
Saņemas tauta, dotajā brīdī atkrīt robežas, urla vai metālists, visi kopā gāzīsim valdību. Vajag ik tādus pasākumus pēc iespējās biežāk
0
infestus tu tiesam nedoma logiski sitie bardaki neko nemainis.
vispar Daudze pateica ka prasis atbildigu no rikotajiem par so nekartibu kas tika organizeta vecriga.
pabriks vel iedomajas but nekaunigs un prasit seglina demisiju par to ka nevar kartibu uzturet.
ko tie mudaki atlaujas pasi sariko pasakumu kur var notikt nekartibas un tad vel saka ka policija vainiga.
+2
Nez kāpēc man liekās, ka lielākā daļa no tā bara bija naidīgi noskaņoti, sadzērušies krievi + džeki, kuri gribēja vienkārši pademolēt kaut ko. Pieņemu, ka lielākā daļa pat nesaprot protesta akcijas jēgu.
Nlab, izārdītu Saeimu, un ko tad tālāk iesākt???
Poļubomu labāki pie varas nenāks. Tādi paši slaucēji vien būs. Padomājiet paši: ja jums būtu vara, vai ta negribētos pašam sev kabatā ielikt ( kaut nelielu daļu, bet tomēr)...

Pats nebiju klāt, bet pēc videosižetā redzētā var spriest, ka lielākā daļa bija piemāvušies tā riktīgi ;)
+5
kode nevis valdibu gazt bet tev pa seju vajag varbut naksi pie prata.
-1
Pēc nemieriem Tallinā par Aļošas pieminekli sprieda ilgi un dikti. Domājams (cerams), arī tagad šiem būs kas jāspriež, jo šoreiz jau nu Latvija būs izblamējusies visas Eiropas priekšā.
+3
nu sadzerusies gan tur bija daudzi, spriezot pec video, bet soreiz gan ar vainas uzgasanu krieviem netikss cauri, pietiekami daudz letinji bija.
+1
cik skatijos letini bija larocca un essentinal publika
+4
Promilēm rēķiniet vēl klāt pūļa efektu un beigās sanāk baigais medžiks :D tāda pamatīga uztrakošana sanāca, bet menti bija pilnīgi bezspēcīgi. Un ko var šūmēties par vienu LB veici, pilna Rīga tak viņu
+3
debīls urlu bars, abizjaņņikā, lai pārdomā dzīvi.
diena.lv/upload/article/0065...
+1
Bobij nemīz butelē :D tava seja sen pēc tā raud :D
Un tu tagad paklausasies
māte mani uztur viena pati, par laimi pēdējo gadu
Viņai samazināja alga par stundām, un vēl samzināja darba laiku
Nav ne jausmas kā viņa spēs tā apmaksāt man mācības
Visticamāk darbā nekādā neiekārtošos, jo ATLAIŽ augsti kvalificētus cilvēkus ar pieredzi.
Lielāko daļu humanitāro augstskolu klapē ciet.
Armijā kurš man bij kā vēl viens variants vairs nepieņem
UN ko u visgudrais cilvēk gribi man teikti?
LAi es bargi nosodu tos kas tagad plosās? Izsit DIRSU !!!!!!!!!!
Tie lohi Saeimā sen uzprasās pēc publiska Čungavanga!!!
Būt es dzīvojis rīgā es būtu pirmajās rindas kas mēģināja ieņemt saeimu!
PAaudzies jel nacionālistiņ!!!!!
+2
eu nu beidz, ja es butu iedzeris skeiteris ari dotos :D:D
-4
ble Liega varbut tagad padomasim strada tu viena pati LB veikala peksni garam skrien infestus kas cinas pret musu slikto valdibu.
Ierauga ka veikala valdibas atbalstita tu par dargu cenu tirgo viskiju.
ta nu gazh vins kiegeli stikla un visu veikalu izlaupa.
bet veikalu lb tak daudz tas nekas ka Liegai ir jaatvadas no puses algas par to ka vina nepieskatija preci.
tapatas vina zin ka ir atbalstijusi so celo cinitaju par valsts nakotni kas dizam merkim izlaupija vinas veikalu.
un pa pohuj ka menesi bus sausas zupas jaaed tak vismaz vares but apmierinata ka revolucija tiek balstita.
+2
Bļā tas džeks kaut ko ir sajaucis. Totāls roflkopteris
+3
"kode_13, šodien, plkst. 22:56
Bobij nemīz butelē :D tava seja sen pēc tā raud :D"

Tur Tu maldies, jo bobija seja raud peec kaartiigas klopes :)
+13
Urlas, ne-urlas, motīvi, ne-motīvi. Bet viens ir skaidrs - BEIDZOT KAUT-KAS SĀK KUSTĒT VAIRĀK PAR KUNKSTĒŠANU VAI GUDRU DIRŠANU. Man ir diezgan pie kājas kas tie bija un kādu motīvu vadīti, bet tagad vismaz ir redzams kaut-kāds pretreaction. Jā - nav stilā demolēt apkārtni, bet ko tad? Apsēsties uz bruģa un pūst taurītē? Kad kaut-kas tāds ir bijis iepriekš Latvijā? Tak tie lopi vienmēr reāli izbrauc uz šito miermīlīgo tautu un izmanto to.

Nu nezinu nezinu, vai apstākļos, kad viss ir labs un pūkains un noting-spešl, izdotos saorganizēt šādas masīvas nekārtības - tak tauta no dīvāniem nepieceltos. Diezvai arī tie urlas vai dzērāji atļautos šādu bezpreģelu, ja dzīvotu kā okidokijā.

Skaidrs, ka "tusiņā" dalību ņēmu jaunatne (protams, ar pāris gudrāku onkuļu pastumti) un alkogols. Bet tie jau arī ir vienīgie kas šādas redamas lietas var izdarīt - lielajiem cilvēkiem ir ģimenes un biznessi - tiem ir ko zaudēt. Lielie cilvēki padomātu pie sevi - ui jā cik slikti, bet nu ko tad es un aizietu mājās (kuriem tās vēl ir). CERU, KA ŠIS AIZIES ZIŅU KANĀLOS PA VISU PASAULI, lai redz, ka nav te viss tik rōōzā....

Bet ko tad nu vairs, Latvija jau ir notirgota SVF (ASV) kā tāda dējējvistu ferma vai slaucamo govju kūts, mums jau vairs nav ko gāzt, vismaz te vairs nē :D
0
kode ko tur muldi kads sakars ar nacionalismu ?
es te vienkarsi esmu par stabilu valdibu un kautkadu nakotni.
neesmu dzirdejis ka tiktu kada humanitara augstkola slegta
a ko tu ble nestrada paraleli macibam kamer vel nebija bezdarbs darbu vareja dabut kapec tadi cilveki ka heresy citigi macoties var atrast darbu bet tu nevari ?
vajag rtu iet macities tad jau gan darbs bus ja nevari saja zeme izvilkt vari emigret.
+3
Tāks, bruģēšanas darbi - Ls10 000, ēku kosmētiskie remonti - Ls30 000, policijas autoparka atjaunošana - Ls50 000 ... Un kas tad par to maksās ? Pietiekami daudz urlātu saķēra, no kuriem varēs piedzīt ?

P.S. Cerams šīgada kakbīžu gājienā policija būs tikpat pasīva ...

P.S.S. Šodiem pa rādžīņu laikam teica, ka pēc statistikas lielāko daļu parādnieku, kuri nespēj atdot naudu, veido tieši patēriņkredīta ņēmēji ... Izbraukājies pa Bankokas maukām - tagad sēdi ar pliku dirsu (par zemnieku kurš nevar atdot piķi par cikurnbiešu savācēju, cits stāsts).
+2
"Būt es dzīvojis rīgā es būtu pirmajās rindas kas mēģināja ieņemt saeimu!"

Dirst vajag mazāk...
+2
jā, marodierisms un nacionālās bibliotekas stiklu izdauzīšana, bija pasākuma 'jēga'.:(
p.s. mentiem maize maksā lētāk kā parastajiem mirstīgajiem? viņi ir tādi paši cilvēki ar tādām pašām vajadžībam un emocijām. lūk arī entuziasms:)
+6
Nu tusiņš bija iespaidīgs ;) pats biju novērotājos ne domolētājos. Redzēju kā to mentu VW busiņu apgāza, skats jau pa rubli. To gāzi arī dabūju paostīt, sākumā izskatijās ka tie menti mašīnu dzēsa a nihuja, sāka lielāks dūms celties, kas nebija nekāds tīkamais, degunā tāda jocīga sajūta, tā ka nāsis velk kopā :D Redzēju vēl tāds maziņš pizģuks, melns apsējs mūlim priekšā kā teroristam, viens pats klusi pieskrien pie kāda vārtrūmes stikla un klusi izsit un aizskrien :D smieklīgi. Ā, un tad vēl pie tā izsistā LB veikala vesels bars gar malām stāvēja un kā izsalkuši vilki skatijās. Bet bija jau īpašnieki un aizstāvji iekšā.
Lai vai kā, trobelis ir uztaisīts, un pats no sevis tas nesākās. Valdība tomēr izprovocēja šito ļembestu.
+3
galvenais jau arī, ka tās pašas izdemolētās mentu mašīnas un izsistos Saeimas logus labos par mūsu pašu naudu
+1
Nu, citādi par to naudiņu Zatleram taisītu kaskādes rezidencē.
+1
Domā, kautkas no tā mainīsies ? Pēc Unīša sprādziena veikalos pazuda glabāšanas skapīši. Tagad tik MaXXXimās ir ...
+7
Chaos, mums taga ir 7miljardi, mums PO!!!
+3
Ei, a ko ta neviens Bārdaiņu rezidences negromīja ? Mētāja tik nabaga poličiem ar ķieģeļiem, jo šiem stulbas pavēles bija sadotas.
+2
Da labi, fuck off politics, lets booze m/
+3
Bobij, Tu esi galvu saspiedis! Kam Tu tagad centies laizīt pakaļu, kādā partijā esi iestājies, ka pastāvošā sistema Tevi apmierina? :D
+1
Prātvēder Bobij, beidz taču reiz! Citādi jau sāk mesties bail par tavu veselību :D

Par tiem kredītņēmējiem - man gan škiet, ka vairums vienkārši gribēja reiz tikt pie pirmās nepieciešamības precēm, t.i., normāla dzīvokļa un autiņa; nevis Bangkokas maukām. Un tagad, kad ļautiņi darbu zaudējuši, tas viss viegli iekritīs finanšu haizivju kabatās - pozitīvisma propaganda te, nenoliedzami, ir izdevīga!

A kas attiecas uz postījumu novēršanu - gan jau, ja māk to Dienvidu tiltu uzcelt 10x dārgāk, nekā citur, tad mācēs arī to bruģi ieklāt 10x lētāk.
+2
Reāli jau nav ko likt vietā un viss ir sačakarēts tiktāl, ka valdības maiņa neko nedotu. Nav normālu politiķu un nozaru speciālistu, ko likt vietā.
0
+2
gan jau arī to bruģi ieliks dārgāku:D
+2
kas tad tas par bruģi, ka tik lēti izcēla laukā?
+2
jaa Heresy, no 2.5 milijoniem cilvekiem, tiesam nav ko likt vieta?
+3
Par kredītiem sistēma vienkārša:
1) radīt vidi, ka sūds maksā dārgi (bļaģ 10mēn jāstrādā lai tiktu pie viena m2 hrušķenē :E)
2) izsniegt kredītus pa labi pa kreisi
3) radīt vidi, kad viss lūzt un gāžas -
4) savākt īpašumus pa kapeikām
+4
Vietā jau, varbūt, būtu arī ko likt - t.i. zinošus, varošus un gribošus. BET. Pieņemsim, pusi no truemetal speciālistiem ieliktu valdībā, saeimā, u.t.t. KO JŪS TUR DARĪTU? Nu reāli? Piemēram, man nav poņas ko viņi tur dara. Sēž rullē gurķigo un kasa kuli? Kamēr izbursies tam visam bardakam un birokrātijai, paies gadi. Paldies, es labāk strādāju. Vai vispār tādos amatos strādāt ir pieņemami? Strādājot tevi "kolēģi" labākajā gadījumā uzskatīs par kaut-kādu idiotu. Gluži tāpat kā skaļi pirst un atraugāties dārgā restorānā.
+3
+1
+3
nēnu, vismaz beidzot kaut kas interesants notiek.
ja laiki sūdīgi, ta lai vismaz sūdīgi un jautri arī! :D
-6
Liega mani varbut neapmierina pastavosa sistema. No otras puses patik Godmanis ka cilveks un uzskatu ka vinam darbs ir jaturpina.
Es neredzu nekadu sakarigu alternativu tikai to ka usakovs tiks ar krieviem saiema ja tagad bus velesanas.
Tapec lai ari mums ir sudigi labak lai paliek esosa koalicija kas pagaidam ir stipra.
+5
0
atvainojos, gribejas teikt "lacuplesis" ar ""
+2
Bobij.
Izteiciens par nacionālismu bija sarkastiska frāze tavā virzienā.
Ja tu dzīvotu tādā mazpilsētā kā es tad saprastu kāpēc nevar darbu dabūt. Skolnieki kas strādā - var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt - un tie paši pēc blata sistēmas.
NEvaru es mācīties RTU. Un uzmini kāpēc? OK tu to vari nosaukt par daunismu, idiotismu vai kā savādāk un es tev pat daļēji piekritīšu, bet nu nav manas smadzenes radītas RTU.
Emigrēt no valsts - es mīlu šo fakino mēslu čupu
-3
zinas teica ka aiztureti 97 un Godmanis pateica ka vini dargi samaksas par uzbrukumiem policijai.
Nja drosibas policija vares diennaktim stradat un pratinat :P
+3
Zin, sāks iepatikties tā jautrība
-6
ja mili so fakino meslu cupu tad aizver muti un samierinies.
0
Tik daudz aizturēto? tak mentu tur bija maz
+1
Bet paskatoties uz teiksim Slaktera kungu, liekas ka viņš arī tikai to kuli vien kasa, neko citu nedarot.
-1
A jā bobij aizmirstu komentēt par - stabilu valdību un nākotni -
Tu domā ka ar šo stabilo valdību mums būs nākotne?
Piekrītu ka saeimas atlaišana neko nedos, tie paši vien pēc kāda laika nonāks atpakaļ - tāpēc jātlaiž valdība uz neatgriešanos, varat mani uzskatīt par radikāli, bet es esmu par anarhiju.
-3
tik maz nebija ap desmitiem ja nekludos ap 1500 mentu jau bija sasaukti jo kad izsludinaja trauksmi tad visiem mentiem kas vareja bija jaierodas darba.
0
Nu tad jau bija lielākā daļa izklīdusi
-3
Kode tad tu esi idiots anarhija tikai destabilize situaciju tas nav risinajums.
Uz valdibu tiek izdarits spiediens un tadel vina ari bus progresivaka.
Bet valdiba paliks un viss paliks labak.
Salidzini kalvisa un Godmana valdibu pasreizeja ir daudz vairak progresejusi uz demokratijas pusi un tautas uzklausisanu.
+3
un izmanīgākie 'tautas' pārstāvji tagad šeptējas pa mikrorajoniem. tur ta mentu tagad gandrīz nav:)
+9
Katrā mikrorajōnā savu saeimu! Demolēt un atcelt :)))
+1
Man pie dirsas tautas uzklausīšanas rādītājs. Un ne jau tāpēc ka tauta nebūtu jāuzklausa, bet gan tāpēc ka galvenais rādītājs ir labklājība. UN ar to - jo tālāk jo trakāk.
JA atmet anarhiju - neredzu tad jēgas visam pasākumam, jo mums nav izvēles ko likt tagadējo deputātu vietā - un pēc nākamajām saeimas vēlēšanām tie paši pidari vien tur sēdēs.
0
Bez-maz jāņem nost bobiķeksis....
+5
Mierā ielā pie Lielajiem kapiem pirms kāda brītiņa uzlaida gaisā vienu vāģi.
-6
Pareizi visi ir pidari un bez anarhijas mums kodit nakotnes nebus ?
Zini mums ir risinajums vakardien geimojam wow un izdomajam ka jadibina partija Amberkin Tribe tb parstavesim visu Latvijas geimeru intereses gan jau blizz mums velesanu kampanu sponsores.
-4
brasa ?
ko nozime uzlaida gaisa vagi ?
+4
www.youtube.com/watch?v=u3Bh-dNiX9Y...
šitas tāds baigi kolorītais video. hehe, tracītis jau tīr tā neko.
*
Bigij, neņem nost to ķeksi, Bobim tik ļoti atbilst tas "Dauns..", ka katru reizi uzspiežot taisni silti ap sirdi paliek. :D
0
Es biju domājis savu privāto ķeksi :D :D
-11
Starpcitu kadu laiku pirms pieversos neonacismam man bija duma ideja ka varetu uztaisit metalistu partiju tb apvienot visus alternativos zem vienotas politiskas organizacijas :D
Diemzel izradijas ka lielai dalai ir pilnigi pajat vai ari nekadas intereses par politiku. :P
+1
Ļembasts pa pirmo. Malači.
+4
ā, ta tā nav mana darīšana. citādi es jau sabijos. :D

Bobij, kāpēc gan Tev nepamēģināt pievērsties citam fanātisma novirzienam? bez politikas ir daudz sūdu, kuri prasīt prasās pēc Tevis. ar politiku nevajag - moš vēl kāds biezāks un ietekmīgāks čalīts saklausīsies Tevī un kaut ko sāks darīt, tad gan būs ziepe. Mēgini varbūt izveidot savu reliģiju? Tā kā Muhameds savlaik..
0
bobijs ir vēl pie tam neonacists? :O
+5
-11
Vel man bija ideja aizsakt witchraft sektas darbibu Latvija kas popularizetu so novirzienu ka neopaganismu.
Tikai tur vajag resursus un zinasanas.
No otras puses ta mes dabutu virkni meitenu uz veco labo viktorianisma stila kleitu pusi :P
0
Da bļeķ, es nolaižu ķepas šitā veča vietā.
+3
0
tfu - priekšā, ne vietā.. jāvelkas gulēt.
+4
y.delfi.lv/norm/18569/419323_f...
Nafing Spešal džast piket
0
Nu bija tur visādi plakāti ar pingvīnu revolūcijām un blā blā. :D
+1
viens bija plakats, tikai nesapratu ta nozimi: "es milu ligu" :D:D
0
Nu kas tur ko nesaprast? Tas puisis, kurš turēja plakātu mīl meiteni Līgu.
+4
Vareeja kaads ar afishu "Gaazham bobi" :D
0
Nu davai tad nākamreiz nākam ar tādu plakātu. man mājās kartona daudz būs uz kā rakstīt. un ganjauka nebūs ilgi jāgaida nākmais pikets.
+3
Biju klāt, dabūju redzēt, izbaudīt... Jāsaka, ka policija diez cik aktīva nebija, tik pēc pāris stundām kā sāka ap un pa Vecrīgu braukāties... Izvandīto LB veikalu neredzēju, a vot apgāzto mentu busiņu gan, kā arī izdauzītos logus... Tikai, vai tas viss ir pareizi? Nekāds dižais labums jau, manuprāt, no tā visa nav.
+3
henesy, pasaulē daudz kas nav pareizi :D
0
Viesul, vienkarsi tas plakats nebija vieta, bet humoram dereja par visam 5 acim :D
0
ka lai to nem, nepareizi pec "musu" domam, pareizi pec vinu, bet varbut vini nemaz nedoma? hz.
+4
Katraa zinjaa buus ko zinjaas palasiit. Jau tagad politikji raada pirkstus viens otra virzienaa taakaa tajaa izraadee ar jautriiba saaksies.

Mani secinaajumi:
- chalji ar grautinjiem daudz pa daudz nodarbojaas,
- bobijs ir sasniedzis naakamo daunisma pakaapi.

Laikam beidzot vajadzeetu likties pie miera :)
0
Jā, rīts gudrāks par vakaru.
+2
P.S. Kam veel miegs nenaak: www.apollo.lv/portal/news/article...

baai baai, sii juu tumoorou :)
+2
Ku labi ka man bobijķeksis ... Tāpat no citu komentiem skaidrs, ka šis dzeloņcūku kakā.
+2
Apsēžās un padomā...

Tas tak ir totāls PSCĀĀĀĀ! Šitā izdemolēt vienu no svarīgākajām valsts ēkām!! :D Amerikāņu valdība pati teš pa pentagonu ar raķetēm, jo tauta tur to, acīmredzot, nevar, he he he :D

Nu totāls .... >:))
+9
Ja ko tāu varēja sadarīt neorganizēts un nekoorinēts pūlis, tad ko gan varētu izdarīt tāds, kuru kāds vada un ir labāk ekipēts?
Ja būtu mēs R-eiropā, pa Saeimu būtu lidojušas degmaisījuma pudeles, bet policija būtu noslaucīta, ja vien tā nesāktu lietot kaujas munīcīju. Bet izlijušas asinis izraisītu vēl lielāku reakciju, ka Saeima un MK vienkārši tiku nodedzinātas.

Mūsu drošības struktūras ir pilnībā novārdzinātas, pārāk mazskaitļīgas un demoralizētas (un kāds gan tur brīnums piešadas te ekonomiskās politikas). Un ja saceltos nopietnāks dumpis, neviens neko nevarētu padarīt.

Sakam paldies šai un iepriekšējai Saeimai un valdībām, kas ar savu konsekvento nedarīšanu, kaitniecīgo rīcību, netālredzīu un stulbumu ir novedusi visu situāciju tik tālu.

12% bezdarbnieku jau tagad? Vēl vairāk ar katru dienu? Samazinātas algas un palielināti nodokļi? Es mūsu kliķes vietā jau pakotu čemodānus un gatavotos reisam uz Hondurasu, kamēr vēl viņus nākamais pūlis nav nolinčojis.

Laipni lūgti 2009 gadā.
+1
Nekoordinēts? Ša toč mēdijos būs, ka tas ir vis-visādu kreiso spēku mērķtiecīgi organizēts dumpis!
+3
Buļļa sūds. Tikai pāris ļautiņi iedomājās kaut vai savas sejas aizsegt, ne apsēju, ne motocikla ķeveres, ne masku, ne molotova kokčiņu....

Cilvēki norāvās no ķēdes un aiziet - it sevišķi, kad ieraugi, ka policija ir bezspēcīga kaut ko izdarīt.

Koordinēts dumpis būtu beidzies ar Seiemas ēkas ieņemšanu un policija nespētu pat iekļūt vairs Vecrīgā.
0
Kas tad to dumpi tādos apmēros noorganizēs?
+2
Jā, to mēs tā arī ierakstīsim publiskā forumā - dumpi organizēs Antons Ļaunprātis, Latviju destabilizēt gribošās partijas vadītājs.
0
Neblefo, nekas tādu dumpi neorganizēs.
+1
Es te vakar dzirdēju, ka neviens tak netaisīšot nekārtības Vecrīgā... jā jā jā, kur ta nu tādas lietas...
+4
Tā ironiksi jau sanāk tagad, visulaik šie piketa organizētāji kā arī daļa tur dalību ņemošie ir uzsvērušis šis valdības nespēju uzņemties atbildību par "krīzi"(bļē kā šis vārds jau pēdējā laikā sāk riebt) un nespēju to risināt, kritizējot par katru šīs valdības pieņemto lēmumu, pieprasot atzīt savu nespēju un atkāpties(kas ir šī piketa šķiet galvenais vadmotīvs). A tagad šekureku iznāk, ka pašu SCP un tiem tuvu stāvošie nav bijuši spējīgi savu organizēto pastāvēšanu Doma laukumā noorganizēt un kontrolēti novadīt. Un nafig drošības struktūrām būtu atbildība jānes, pirmkārt pašiem organizatoriem, tas, ka pasākums var noiet no sliedēm un aizvirzīties no miermīlīgas pasēdēšanas jau bij jaušams un visai paredzams.

Nu nekarīgi no visa, nekārtību cēlājiem pieminekli stutēt augšā un ģīmetņus pie sienas kārt vēl visai pāragri, pašlaik vienīgā rekacija ko tās izsaukusi ir, kā jau minēts, sūdu stumdīšana no vienām durvīm pie otrām, un vainīgo meklēšana, māc šaubas par savādāku rezultātu. Ja Zatlers neiejauksies, domāju neviens savu posteni labprātīgi nepametīs.

Nez, šķiet jau patiesais šī piketa rezultāts būs manāms tikai nākošajās, plānotajās vai neplānotājās vēlēšanās, vai tauta atkal pie krēslpārklāja gludināšanas norīkos smukākās reklāmsejas, kas uzglūn no katras tramvaju pieturas, jo esošie politiķi šaubos, ka iemācīsies kaut ko vairāk par to ko tie tagad (ne?)prot, angļu valodu vai ekonomiku apgūt tomēr prasa ilgāku laiku.

Nu vismaz šī pasākuma uzvarētāji tie, kas ieņēma LB bodi un šmigu nopizģīja, šiem krīze uz pāris dienām atrisināta.
+2
Vispār runājot par to policijas bezspēcību... man šķiet, ka nemaz tik bezspēcīga nav. Tas, ka pūlis izlaupa divus veikalus un apgāž vienu busiņu nav nekas, Saeimā tak netika. Man vienkārši šķiet, ka Veldre izdomājis, ka nav lieki kurināt tautu ar gumijas lodēm vai asaru gāzi un vienkārši turēt ko vēl var noturēt, nevis skraidīt apkārt visus sitot.
0
Bobij, apskaties lūdzu vēlreiz, kas īsti patlaban ir Iekšlietu ministrs...

Neredzēji to kadru, kad kādi astoņi drošībnieki stāvēja atspiesti ar mugurām pret Saeimas durvīm? Interesanti, kurā vēl valstī kas tāds varētu notikt...
+2
Neesmu bobijs un Vinets Veldre ir aizsardzības ministrs, nevis iekšlietu. Redzēju dzīvajā, kā drošībnieki stāv ar mugurām pret Saeimas durvīm, tikuntā neuzskatu, ka viņi nosūkāja šovakar. Pirmkārt, policistu bija pāri par tūkstoti, bet iesaistījās tikai labi ja 150, tas tikai norāda, ka Latvijā vismaz neveidojas atklātas cīņas starp mentiem un pūli un tas ir ļoti apsveicami. Protestētājus neaplaistīja ar ūdeni un nesapūta viņiem gāzi acīs nevis tāpēc, ka nevarētu, bet tāpēc, ka negribēja.
+1
Deathperado, es runāju par mēdijiem un *atbildīgo* (lol) reportiem rītdien! Man pašam viss (gandrīz) ir skaidrs.
+2
Nevis tāpēc, ka negribēja, bet tāpēc, ka tas izraisītu REĀLU grautiņu.
+3
Nu jā, tā būtu precīzāk teikt. Tāpēc cepums mūsu mentiem, ka tiešām padomāja, jo viss šitais varēja izvērsties daudz trakāk.
0
Tavu skādi, vakar saslimu un tā rezultātā ne tiku aiziet apskatīt, ne bija lielā vēlme skatīties netā....
bet šodien - nav vairs tas.
-7
Deathperado tu kludies es jau saprotu ka tev patik aizstavet visadas antizhidu teorijas tomer.
Vecriga parsvara bija pasvaldibas menti kuri nav apmaciti manuprat sadam situacijam.
tad vel vieniba alfa vini savu lietu prata un darija cik nu vareja.
Godmanis teica ka policija bija pretimnakosa huliganiem un udenslielgabalus neizmantoja lai neciestu miermiligie noverotaji.
Pie tam ir vel viena specvieniba mums ka ari no adazhiem vareja izsaukt 2. kajinieku bataljonu.
Ja vini ierastos pilna brunojuma vini tiktu ar situaciju gala.
Vini ir apmaciti rikoties arkartas situacijas un saubos vai huliganiem pamanot ka vinus aplenc armija ar automatiem dizi cinitos.
+2
iemēģināju tikko nerādīt te viena loha komentārus... zajebis, neteikšu, ka no tā uzlabojās mana dzīves kvalitāte, bet prieks, ka "tas" vairāk nebūs jālasa, tomēr stimulē zarnu izspiest pēdējo nepatiku pret to... radījumu ?
+1
es, protams, saprotu, ka cilvēki cīnās ar uzmanības trūkumu, bet padarīt sevi par apsmieklu, kas ar gadiem iespējams tikai mazliet samazināsies...hmmm... nez nez
0
bobijxxx, tu laikam esi galvu skrūvspilīs iespiedis?! Tas tik būtu skats, ja latviešu specvienības savējos sāktu aplenkt ar automātiem. Pēc tā, ko lasīju, izskatījās, ka cilveku neapmierinatība sita īpaši augstu vilni. Automāti jau nozīmētu pilsoņu karu. Vienam vakaram varbūt arī kāds nomierinātos. Bet tālāk? Domā neatrastos tādi, kam mājās ir pa pistolei/bisei? Kas tad sāktos?

Policija nedrīkst šeit izmantot aukstos ieročus, tas ir kā likums, jo kas tā būtu par valsti, kas savējos močij nost? Tādēļ jau atļauts(pieņemts!) lietot tikai gāzes pistoles, bruņas un rungas/nūjas.
0
R.I.P. bibelsxxx jebkādā veidā manās domās, lasāmvielā un atmiņā... paldies Bigij *mca
0
es jau nožēloju, ka sāku lasīt... :P
+4
Tieši tā, es arī domāju, ka policija pārāk aktīvi neiesaistījās, lai situācija nesaasinātos. Lai bik paārdās un nomierinās, pēc tam pa vienam vien savāca. Citādi varētu izvērsties bardaks, ar kuru viņi tiešām nebūtu spējīgi tikt galā.

Starp citu, Veldres pieminēšana šeit nav nevietā, jo Saeimu apsargā militārā policija, kas ir Aizsardzības ministrijas pakļautībā.

Šitā bilde spārda: www.tvnet.lv/zinas/images/upload...

+1
Tagad koalīcija brauc tik virsū, ka nedrīkstēja ko tādu rīkot, bezatbildība utt.

Es te iekopēšu labu komentāru:

1980.-to gadu beigas, kad "Panorāmā" LKP un IK pārstāvji ik pa brīdim sunīja radošo inteliģenci par nepārdomātiem izgājieniem, publiskas neapmierinātības izpausmēm utt., kas tikai uzkurina deklasētos elementus laikā, kad tautsaimniecībā ir acīmredzamas ekonomiskās grūtības un visiem jāapvienojas šo ekonomisko problēmu pārvarēšanā ... Pagājuši nepilni 20 gadi, un skan kaut kas ļoti līdzīgs. Kāpēc?
+2
Visa attīstība notiek pa spirāli, vēsture atkārtojas.
-6
mazais2 policija un armija ir 2 dazadas lietas.
Un zini reizem ari ir jalieto speks kad nesaprot.
Automati lai iebiedetu nevis nogalinatu varetu jau pasaut ari gaisa.
Par tam bisem.
Zini cilvekiem kam vinas ir majas legali tie ari zin ka nedrikst iziet uz ko tadu jo tad bus sudi vaga.
Nu nav te organizacijas kas spetu veikt vardarbigu apversumu.
Varbut osipoviesi bet pirmkart tas nebutu maskavas interes piedevam pat viniem nav tadi cilveku resursi lai varetu ko grandiozu sarikot.
Runa varbut butu par kadiem 130 kaujiniekiem ne vairak.
-2
Deathperado ok tad tu atbalsti viedokli ka pie haosa vainiga koalicija ?
Ok kas notiktu ja veldre uzdotu spekiem pamest vecrigu un atstat to brivibas cinitajiem ?
vai tu butu apmierinats ar to ka pari vecrigai gaztos tukstosiem marodieru ?
veikali tiktu laupiti demoleti.
un saiemas eka nometata ieskaitot ari visu vesturisko mantojumu.
vai tevi tad tas apmierinatu ?
Varbut ta ari vajadzeja darit varbut tad nebut sadi idiotiski apvainojumi uz valdibas puses ka pie ta ir vieniga vina nevis sie celie demonstranti stoks pabriks un krigers.
+3
jaliek atpakal bobijkeksis.
+2
pods.lv/2009/01/14/latvijas...

"Pie tam, tur kur bija Face-Control viens Alfa subjekts nobļāvās - nelaist nevienu ārā ar komuflāžas biksēm."

LOL :D
+7
+2
:D igauņi duraki! zog Sprite un šokolādītes un našķus, mūsējie pizģuki vismaz cīgas un dārgo alko fenderē :D
+4
lol, izskatās pēc viena un tā paša džāra
0
To pašu nodomāju ;)
0
seja džekam vienkārši staro >:)
+2
17. janvārī jaiet atkal.
www.nato.lv/
+3
tas tjip tad, kad būs izbeigusies sazagtā šmiga? :D
+3
Spriežot pēc Zatlera reakcijas ir panākts iecerētais - par spīti nesmukumiem ar veikalu apzagšanu :)

www.delfi.lv/news/national/polit...
0
sazagto šmigu visu uz ielas iztrieca momentā cik es maniju.
+1
būtu jautri, ja menti paņemtu ciet par to, atrodas sabiedriskā vietā ar atvērtu pudeli :D
+2
nu tur viņi nelīda, tāpat kad pašvaldībnieki brauca cauri tam pūlim pa smilšu ielu atradās kaut kādi naži, kas šiem pakaļējo stiklu autiņam izsita, nu un tad menti aiztinās. viss.
+4
+5
Tas jaunu gan nebūtu nekas pārsteidzošs, ja tas tiešām būtu un viens un tas pats čibriks. Tak uz Tallinu toreiz no LV arī brauca demolēt.

Viesulis nez kāpēc nepieminēja, ka tai Tallinas bildē tas tipāžs cita starpā ir nospēris arī higiēniskās paketes... laikam jau šmiga un smēķi bija izķerti, bija jāsamierinās ar to, kas palicis...
+1
žēl, ka parastais lietotājs nevar palasīt vp iekšejo lapu:( tur valda ļoti interesanta gaisotne, ņemot vēra apstākli, ka visi policisti (arī kriminālpolicija, kas nebija formās, vai arī pārvaldē strādāja ar cilvēkiem līdz rītam) to darīja par baltu velti, bez visrstundu vai nakststundu samaksas, kā arī ārstēšanās izdevumu atlīdzības cietušajiem. ā nu bonuss bija tas, ka no rīta darbā bija jāierodas nevis 8 bet 10:D
+1
+9
0
Hahaha :D
0
LOL :D
0
vāks. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
+3
vēsture atkārtojas, 1905.gada revolūcija

Latvijā - 13. janvāra notikumi Rīgā

Sakarā ar demonstrantu apšaušanu Asiņainajā svētdienā Pēterburgā Latvijas sociāldemokrāti Pēterburgas strādnieku atbalstam 12. janvārī Rīgā izsludināja ģenerālstreiku. Pirmie atsaucās Pārdaugavas strādnieki. 13. janvārī streikam pievienojās gandrīz visu Rīgas rajonu strādājošie, notika plašas demonstrācijas un mītiņi (tajos piedalījās apmēram 60 000 strādnieku). Kad demonstranti atgriezās no mītiņa Maskavas priekšpilsētā, pie Daugavas Dzelzs tilta tos sagaidīja karaspēka ķēde, kas atklāja uguni. Izcēlās panika. Tika nogalināti vairāk nekā 70 un ievainoti 200 cilvēki. Daudzi plānā ledus dēļ noslīka Daugavā. Tomēr strādnieku pretestība nebeidzās. Protesta mītiņi un demonstrācijas sākās arī Liepājā, Ventspilī, Jelgavā, Krāslavā un Daugavpilī.

Ar 13. janvāra notikumiem Rīgā sākās 1905.gada revolūcija Latvijā.

+1
PIE VISA VAINĪGS PILNMĒNESS UN 13. DATUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
+1
13. jau tieši tāpēc arī rīkoja.
0
+3
Spēcīgi. Mana māte šo tendenci bija sākusi pamanīt jau pirms pusgada - mēs stūrējam totalitāra režīma virzienā...
+3
Sepultura, "Refuse, resist!"
+2
War For Territoreeeee
+16
www.youtube.com/watch?v=v2H8FtlrzCI...

Die Toten Hosen - Pushed Again
0
Blade Of Darkness +100. Ne tikai par labu gabalu, bet arī patīkamām atmiņām - pirms 10 gadiem šito klipu pa vietējo tv rādīja. Tagad gan kas tāds droši vien arī tiktu klasificēts kā provocēšana uz necivilizētu izrīcību.
0
Godmaņprāt, pati jau doma par iespēju pretoties valdošajai varai jau ir noziedzīga. Un jā, BoD, +100 par klipu.
0
vel +100 no manis :D
biju pat piemirsis šito gabalu un grupu
0
+100
+5
0
more, more
ir vel kadas kompilacijas un video klipi, par nekartibam,? jutba neko nemaceju atrast.
0
Šito ar gribēju ielikt, tik nevarēju atcerēties, kurai dziesmai bija tas klips ...
+1
Tu tik pasties: www.delfi.lv/news/national/polit...

diez būs šoreiz vai nea :)
+5
Atkal smadzeņu skalošana tautai: "nav nākuši pie kādas vienošanās", "sarunas tiks turpinātas". Tā viņi jau gadiem "turpina sarunas".
"Ja notiks ārkārtas vēlēšanas situācija kļūs nedrošāka". Vārdsakot, lieciet mums mieru, jāpaspēj taču vēl noraut kāds kumoss no SVF piešķirtā piķa, kamēr ir iespēja!

"...secinot, ka atsevišķas grupas izmanto masu pasākumus, lai rīkotu grautiņus..." Kad reiz šie aizsecināsies līdz tam, ka tautai pienākas, ko tā diedelē jau labu laiku - apņēmīga, strauja un reālus rezultātus nesoša rīcība, kamdēļ arī šie tikuši ievēlēti; nevis vāvuļošana par pastāvīgām "nespējām vienoties"?
Demolējiet, nedemolējiet - kā ar pieri pret sienu...
+7
ai vispār laikam vajadzēja salabot to fotoaparātu... bet vispār laikam no sākuma jāsalabo sevi.

bet vispār pa seju dabūju kārtīgi. tur neko ne pielikt, ne atņemt. ~ sniegs ir auksts.

runājot par pasākumu Doma laukumā - populistiskas runas mani kaitina un dzejnieciskas runas tipa 'tautas ievešana mellāāā velllaa akāā', 'kāpsim ārā Dievišķā gaismā' brīdī, kad runa ir par konkrētām ekonomiskām problēmām un to risināšanu ir diezgan liels sviests. nepārprotiet, es pārspīlēju. bet - vai nu konkrētus variantus, vai arī "pašreizējiem tautas inspirētājiem vajag rādīt leniju rīfenštāli, frenku kapru un lasīt jozefu gebelsu, lai viņi zinātu, kā jārunā ar cilvēkiem, kam viss ir līdz kliņķim un kā ar tiem, kas viņus tur noveduši." padziedāt, protams, arī ir forši >:)

mākslu nevajag jaukt iekšā lietās, ar kurām tai nav nekāda sakara. galu galā - problēmai ir jābūt konkrēti formulētai, un jābūt izstrādātam konstruktīvam risinājumam. kaut gan, pats saprotu, ka ja es pēkšņi tiktu pie kaut kādas teikšanas, droši vien sapītos pats savos vārdos, jo no malas vienmēr visu ir vieglāk novērtēt nekā tad, kad esi ievilkts iekšā sūdu masā / maisā.

pie Saeimas - labi, ka tomēr varēja manīt tik tiešām izmisušus cilvēkus. tos, kuriem tiešām vajadzēja darīt tā, kā jādara. izsist logus tai ēkai nebija tā sliktākā doma, jo džeki no augšas visu ir laiduši smagā dēlī, patiesībā, ļoti ļoti smagā, jau no 90-tajiem. Un ļoti ļoti tas atsaucas un atsauksies tieši uz manu paaudzi, tāpēc arī es biju domājis nedaudz paārdīties. Bet nu kā jau pieklājas - domātnespējīgo bari no Purčikiem utt arī saslējušies uz mītiem (myths) noklāto buržuāzijas novietni Vecrīgu, un nu dabon izplosīties. Degs kungu mājas lol! Balzāmu arī nahuj. Masu faits, kas pārvēršas pilnīgā bezjēdzībā un urlismā - yay! masu hipnozes labi nostrādājušas, sauklis "Saeimu nahuj" strādā, viss aiziet! Cilvēks izkāries pa Saeimas nama otrā stāva logu. Lōģiski, ka neviens nezina, kas tas tāds - apkopējs vai moš vienkārši alpīnists, bet čupa cilvēku jau kliedz, lai šamais lec lejā. Tas bija tizli, Kafkiski, Kāmiski, whatever, vienkārši diezgan eksistenciāla sajūta, uz to visu skatoties. Es stāvēju tur viens pats, likās interesanti tas, kā visos epicentros ņemas aptuveni 20-30 cilvēki, pārējie vienkārši ieinteresēti (tāpat kā šajā gadījumā arī es) blenž uz notiekošo, paskrien nedaudz malā, ja atnāk kāds onkulis ar vairogu, vai tiek palaista asaru gāze, un pēc tam atkal nāk ciešāk un ciešāk.

bet iznākums jau laikam pozitīvs - cilvēki izraujas no ikdienišķajām klaigām un paklaigā par ko citu, valstij nozīmīgāku. tātad vardarbība un demolēšana laikam arī ir vienīgais veids, kā pievērst valdības uzmanību, jo mītiņos - aizej, pastāvi, paklausies, ej mājās! demolētāji, lai kādi arī būtu viņu demolēšanas mērķi, vismaz pievērš uzmanību.

+2
ironiski smieklīgi tie video ar mašīnu demolēšanām un degmaisījumu sviešanām. blondās dāmītes sajūtas krutas, kad iesper pa policijas mašīnas bamperi >:)

kheh, nu jauki.
+1
Njā, tie ''svara vērotāji'' bija visamizantākie, gan pie mums, gan Viļņā - vienā pusē urlas kautko met poličiem, otrā pusē poliči tusē aiz vairogiem, bet sānos / nedaudz aizmugurē dīkdieņi snaiksta kaklus un tik gaida, kad beigsies mīcīšnās un sāksies ekšens ...
+4
"Senā gudrība: ''Nav sliktāka kunga par izbijušu vergu'' lielākoties ir patiesa."

Jup. 'Vergiem' noderētu kaut kāda veida mākslinieciska darbība. Sāpju un ciešanu izpausmes. Piemēram, blackmetāls. Blekmetālistu partijai jāuzvar ārkārtas vēlēšanās, visiem cilvēkiem jāiet pa ielām, dziedot 'doomed to walk the earth as slave'. Blekmetāls izglābtu Latviju.

Bet nē. Urlām taču nepatiktu blekmetāls. Drīzāk industrija varētu kaut nedaudz aiziet.
+4
0
Manu uztveri ir neatgriezeniski sabojājušas konspirāciju teorijas. Es visur redzu vai nu slepenās valdības teātri vai apziņas parazītu izdarības vai kaut ko tamlīdzīgu. Vienīgā izeja šajā situācijā šķiet atpakaļgremdēšanās personīgajā visumā. Iespējams, tieši to kāds arī vēlas panākt, bet no visām pieejamajām opcijām šī šķiet ar vismazāko enerģijas patēriņu saistītā. Piedodiet, man nav žēl :::
0
...man nav viedokļa, gribēju rakstīt :)
0
nu ko - gadiņš apkārt? :)))
0
13. janvāris ir klāt, dāmi un kungas!
0
Cēnējame bedrhe!
+2
O jā... aprit vesels apaļš gadiņš, kopš ballītes Vecrīgā, kur ārdījās okupanti un letiņu urlas. Te neliels kopsavilkuma video, tik žēl ka utiski:

www.youtube.com/watch?v=JoPbzlDSaz0...
+1
bet tik tiešām - atskatoties uz to pasākumu un atceroties tos cilvēkus - tā bija urlu huligānisma akcija.
0
bet vispār žēl ka tik švakā kvalitātē - par to vajadzēja normālu dokumentālo filmu izveidot, jo arī šajā kopsavilkumā daudzas intense epizodes nav, piem., policijas mašīnas dauzīšana un apgāšana.
+1
Sūdīgi, ka viss tas pasākums izvērtās par prastu urļaku ārdīšanos, demolēšanu un šnabenes aplaupīšanu, taču būtībā vardarbīgi nemieri ir attaisnojami, ja nav cita risinājuma, tāpat, kā kara darbība, jautājums tikai ir pareizajā mērķī un vadīšanā.
+1
Iekš Collapse ir daži kadri ar Vecrīgas grautiņiem

Patiesībā arī pati filma ir pat ļoti iesakāma:
www.imdb.com/title/tt1503769/...
+1
werwolf, vienā teikumā pateikt kaut-ko un aiz komata uzreiz pilnīgi kaut-ko pretēju - politiķis :))
0
^ kurā vietā, Bigij?
0
^^^^par to arī ir dokumentāla filma! rādīja pagājšgad 20. janvārī, ja nemaldos. dooh!
0
nu tad uzraksti vismaz kā sauc
0
(filmu)
0
neko jau diži pretēju werwolf nepateica - ir iemesls valstij lojālo pilsoņu protestam, bet to savā labā izmanto urlas.
0
Vardarbīgi nemieri jau vienmēr sevī ietver ārdīšanos un veikalu aplaupīšanu, ne tā?
0
"no ja že estoņec!" :D

A ko tā meiča brīnījās, ka ments ar viņu krieviski runāja - pati tak bļāva "suki!"?
0
:)

Kautkā nav redzēti vardarbīgi nemieri, kur netiktu dedzinātas automašīnas un laupīti veikali. Tradīcija.
0
"Kā viņš uzdrošinās runāt ar ar mani pa krieviski vispār.
Nolādēti ir tie, kas balsoja par ES. Vot ko es varu pateikt."

mega LOL
0
Vot, vot, bļa.
+3
Tu bļa, suka, ar mani krieviski runāsi? Vot cibe Latvija, bļa!
+1
Ietver protams, tās ir nevēlamas blaknes. Bet pirms gada sanāca tikai blaknes.
+4
Tā bāba iekš video tiešām ir parauglatviete. "PA krieviski, vot..." :D
-1
^ tādas jau ir tās nacionālistu bābas, lol
+1
Mincīt, nebrauc virsū nacionālistiem.
0
kurā vietā es kādam brūku virsū?
+4
Iecirtīšu asti durvīs! :D
0
Jūras skola būtu piemērotāka...
0
Tikai administratīvais ;)
+4
toties ar šniceles apēšanu vilkačiem nevajadzētu būt nekādām problēmām.
0
re kā beidzies šodienas miermīlīgais pikets

www.apollo.lv/portal/news/72/arti...
+3
RPP - Rīgas Pašvaldības Pidari.
+3
kāpēc Alfa netika izsaukta? piketētāji tomēr bija vairāk nekā viens.
+2
Heh, skatos apollo bildes no tusovkas pie Parexa, un jau padomāju, ka beidzot sapratu, kas tie tādi antiglobālisti - tipa anti-cionisti, bet tad atkal izrādās, ka sarkanie, kas piedraud ar boļševiku revolūcijas atkārtošanu. Ņipaņatna.
0
^ nu labi, ka beigās pareizi saprati ;)
+3
Palasījos, kāds sentiments valdīja pirms gada - beidzot kaut kas notiek, sāk kustēties, uttt. Nu var redzēt, kas no tā visa sanāca un uz kuru pusi sakustējās. Būtu gandrīz smieklīgi, ja nebūtu tik bēdīgi.
0
citējot Meshuggah

"Unbound to the pale and lifeless day by the multicolored, multiform
A spinning antidream unthought--Exceeding the obsolete reality
Overheated inner shape generator. Blowing every cerebral fuse
Insanity filtered and systematized. Feeding the tools of mind abuse."
+1
Intars, caur mēdijiem jau, protams, domu "neievirza" pareizajās sliedēs..

Uzraksti kā, piemēram, "TVNET lasītāji: pagājušā gada 13. janvāra grautiņiem nebija jēgas" un tmldz ik pa laika parādās un gan jau vēl pa pārītim būs.
+1
Kautkā iešāvās prātā vācu laika plakāta teksts:
"Pie ieročiem, pie darba! Nāvi boļševismam!" Sevišķi pirmais teikums. ;)
+1
rekur var paskatīties antiglobālistu biužukiņus:

www.antiglobalisti.lv/images/31.okt/index...
-1
"...ārdījās okupanti un letiņu urlas."

Ja dzīve joprojām šķiet pārāk rožaina, izbrauc ārpus Rīgas un papriecē acis gar tur notiekošo: pilsētu ielās sievietes ar augstāko izglītību cilā smagās sniega lāpstas, bet laukos pavecas tantiņas staipās ar krūmgriezējiem gar ceļa malām. Un par šito viņām pat minimālo algu nemaksā, tik nez kādu 90 Ls "stipendiju".
Ja šāds stāvoklis valstī nav pietiekošs iemesls, lai to sūda ēku ar visiem to apdzīvojošiem rāpuļiem nolīdzinātu gar zemi - es nezinu, ko vēl Tu gribētu sagaidīt, kas Tu tāds par patriotu, un ar ko Tu labāks par tiem pašiem "urlām".
Esmu pārliecināts, mēs tagad dzīvotu pavisam citā valstī, ja pirms gada to "urlu" tur būtu bijis vairāk, un tie bijuši aktīvāki.
Bet Balzama veikalus vajag ne tikai izlaupīt, bet arī rūpnīcu nodedzināt, un valstī ieviest sauso likumu :)
+2
^ kāds sakars šī brīža stāvoklim valstī ar to, ka pirms nedaudz vairāk kā gada Vecrīgā ārdījās PĀRSVARĀ urlas. un tas viss notika pēc pasākuma, kurā figurēja kārtējās garlaicīgās populistiskās runas bez konstruktīviem risinājumiem. es biju Vecrīgā 13. janvāra vakarā, un redzēju protestētājus, tā kā šoreiz mani nevar vainot 'vikipēdijas lasīšanā'. es jau nesaku, ka nebija nepieciešami protesti, bet fakts kā tāds, ka to visu izmantoja prasti huligāni, kas gribēja paārdīties, ir un paliek. jeb arī tu gribi teikt, ka tie, kas tur ārdījās, bija gatavi pārņemt tās 'sūda ēkas' funkcijas?
0

"Bet Balzama veikalus vajag ne tikai izlaupīt, bet arī rūpnīcu nodedzināt, un valstī ieviest sauso likumu :)"

???
veikalu urlas neizlaupīja, lai pieteiktu sauso likumu, vecīt, veikalu urlas izlaupīja, lai tiktu pie alkohola par brīvu. rūpnīcu viņi arī varbūt būtu gatavi nodedzināt, pirms tam savācot pilnīgi visu saražoto produkciju sev.

paga, tu taču joko, vai ne?
0
Valdību tak nogāza. Vai no kā tas mainījās? uz labo pusi ne. Tā sacīt - ja pirms tam tur bija blēži, tad tagad nejēgas.
0
Nejokoju! Atceros astoņdesmitos, kad PSRS bij "pussausais likums" (aizliegts sabiedriskās vietās atrasties reibuma stāvoklī un lietot alkoholu, ierobežota alkohola tirdzniecība, alkoholiķu piespiedu ārstēšana un kaunināšana kolektīvos, un vecmammas kandžas aparāta slēpšana krūmos, jo, kolīdz kāds ciemā sajuta brāgas dvingu, tūlīt milicis klāt). Cilvēki sāka domāt ar galvu, izveidojās Tautas fronte un mēs atguvām savu Latviju! :)

Fakts kā tāds - pēc tās ārdīšanās Saeima visbeidzot satrūkās gan. PIRMO REIZI. Filozofēt jau var cik tik lien, taču viens ir skaidrs - bez vardarbīgiem protestiem šai valstī nekas nekad nemainīsies. Un tā, diemžēl, nav vienkārša tieksme iztrakoties - tikai faktu konstatācija.

"Nākamgad mēs prognozējam reģistrētā bezdarba paaugstināšanos valstī līdz 20%, taču es gribētu aicināt iedzīvotājus saglabāt optimismu [!], neatstāt valsti, un saglabāt gaišu skatu nākotnē ar cerību uz drīzu situācijas uzlabošnos."
Es nevaru, ikreiz, kad ko šitādu dzirdu... Bļaģ, nu kas tas tāds ir vispār??!! Ja šitā runā ministrs? "Pa latviski"? Kā lai te nezaudē paškontorli?
Par maz valstī huligānu!
+1
Šitāds naivums tavos gados (jeb tev ir 15 ?) ... Domā, pēc Saeimas nosvilināšanas iestātos Leiputrija ???

Arī tagad aizgliets atrasties sabiedriskās vietās reibuma stāvoklī. ''Sausais likums'' veicināja noziedzības uzplaukumu (kontrabanda, točkas). Preiļu dzidrais sistu augstu vilni. ASV sausais likums nāca par labu tikai mafijai.
+2
Ienāca info, no mutes ausī, neapstiprināta.
Čaļi, kārtīgie celtnieki Spānijā esot uzbliezuši nopietnu villu pēc jaunākajiem mūsdienu kasesgrāvēju standartiem. Celtniekiem saka: darbs gatavs ? pagaidiet brītiņu, atbrauks baķka no Latvijas un samaksās par savu villu... un uz samaksas vietu ierodās mūsu pašu visu mīlētais īstermiņa Queen bundzinieks Ivars, ibio.
Tad mēs secinājām, ka ņemot vērā, ka Latvija un daudzi citi ciemati atklātu ūdeņu tuvumā pēc kāda laika paies zem ūdens, un tad jau kalnu tautas būs tās, kas turpinās mūsu kopējā DNS nodošanu tālāk. Labi, ka "mūsējie" būs starp tiem sēklotājiem.
0
Kas ta nu tā par gāšanu? Tā pati slaka, tie paši tās pārstāvji, kas šoreiz pat koalīcijā nebij tikuši.
Latvijā ir godprātīgi cilvēki, kuri varētu daudz veiksmīgāk vadīt šo valsti, taču tie, protams, nekad neparakstīsies uz spēka metodēm, lai tiktu pie varas. Ta nu mums paliek ālēšanās un demolēšana ikreiz, kad gribam, lai mūs sadzird. Vai arī cerība uz sauso likumu :D
+1
Petenju Malēj man šito joku stāstija pāris mēnešus atpakaļ - Godmens riktīgi satrakojies esot un brigadieriem kārtīgi nodirsis par to ka ''darba grupā'' bija divi strādnieki no Latvijas. (pārējie UKR/RUS utml.)
0
da i es laikam celtu villu kkur siltākā vietā, ja man būtu Eiroparlamenta deputāta alga 10k~ eiro mēnesī :D
0
"darba grupa" - labi teikts :)
nu, nez vai ar arī ar tik lielu algu varētu Spānijā uzbliest villu, pieņemis tā, ka mēs visi esam ieguldījuši savu artavu, lai mūsu suga tiktu turpināta caur šī kunga ģimenes locekļu gurnu daļām.
+1
Ai, da labi, visa šī muldēšana par politiku, protams, tik un tā ir bezjēdzīga. Jo katrs no mums tik un tā labi zina to, kas mūs sagaida gan tuvākā, gan arī tālākā nākotnē. Vai ir vērts muldēt tukšības un banalitātes un pļāpāt par to, kas katram tik un tā ir skaidrs? T.i., ka pēc šīgada vēlēšanām veidosies koalīcija no "Sabiedrības citai politikai", "Pilsoniskās savienības" un "Jaunā laika". "Saskaņas centrs" tāpat iegūs procentuāli lielu balsu skaitu, taču paliks opozīcijā. "Visu Latvijai!" gūs vairāk balsu par "TB/LNNK", taču paliks savās stabilajās 2% robežās un Saeimā neiekļūs.
Vēl pēc nākamajām 2 vēlēšanu reizēm - iespējams, "JL", "SCP", "PS" vairs nepastāvēs, taču pie varas noteikti būs partijas, kas uzskatāmas par šo politisko spēku pēcnācējiem.

Vārdsakot, pa lielām bumbām, pēc 10 gadiem mēs būsim tai pašā dirsā, kur tagad. Un arī pēc 20 gadiem, ja arī situācija, globālo procesu iespaidā, uzlabosies, Latvijas politisko skatuvi tas izmainīs maz. Un tikai Šniceles mazdēls turpinās drukāt internetā provokatīvus tekstus.
Iespējams, šī situācija, kura ar katru gadu aizvien vairāk sāk izskatīties pēc lēnas agonijas, kādreiz nonāks pie loģiska atrisinājuma - latviešu nācijas pilnīgas asimilēšanās un izzušanas citu indoeirpiešu tautu starpā, taču mēs par to varam neuztraukties - mēs vēl to nepiedzīvosim. Mūsu paaudze vēl, galu galā, var piedzīvot daudz labākus laikus, kad gandrīz viss proletariāts pārcvelsies uz labklājīgākām Eiropas valstīm, bet še paliks tikai valsts nodarbinātas personas un viesstrādnieki, kuru uzturēšanās šai valstī pirmās desmitgades noteikti nedraudēs latviešiem ar asimilāciju.
Kopumā, ministram un jums taisnība - mēs dzīvosim. Iespējams, pat labāk.
Bet pēc mums - kaut vai grēku plūdi.
0
zajebala man taa politika!
Pastijos sorit TV net.. un secinaju, ka labu ziņu vel ilgi nebūs!
Pats labakais, ka jau kaut kadu pusotru gadu ieslēdz Tev un tur tikai negācijas un depresijas viļļu uzplaukumu var sūknēt savās mazajās smadzeņu krunciņās uz iekšu! Nekas cits neatliek kā uztīt kāsi-sapīpēties un skatīties MR.Been! visu cieņu, bet zajebala!!!
Šīs dienas jaunums mani iepriecina vēl vairāk - skatīt linku -
www.tvnet.lv/financenet/zinas/30...

Tad vēl pie reizes -
www.tvnet.lv/zinas/latvija/30006...

Par braukšanu bez biļetes sods līdz Ls 50
pizdu es visu laiku braucu pa zakki.. pa 50 ls labak norpikssu velosipedu un missos uz darbu, nevis ar tiem jobanajiem pendzzam un bomariem vienaa transporta spridzeklii kratīšos!
+3
variet mani apsveikt, šodien aprit tieši gads, kopš es vispār, pilnīgi un galīgi, nemaz neslēdzu iekšā TV. kāpēc šajā tēmā?, jo pateicoties šitam visam man vnk vulgārismiem runājot- zajebalo!
+1
Nu tad apsveicu!
+5
apsveicu un tagad paradi tam par godu pupus! :D
+4
ninja, tas bija citā tēmā:D vai tad visas tēmas ir japārvērš par dibenu un pupu apspriešanas vietām?
+3
^
protams! Uzprasi jeb kuram sevi cienošam metaļugam - Kādas ir piecas lietas par ko Tu visbiežāk domā?

1. Smagā mūzika
2. Alus
3. Pupi
4. Makstis
5. Datorspēles (it īpaši 3D shooteri par kara tēmu)
+1
visu saprotu, tikai kāda velna pēc datorspēles? manā konservatīvajā prātiņā tas neliekas kopā ar īsta veča tēlu:(
+1
^ nu lab .. tad ieliec datorspēlu vietaa Hokeja fanošanu, svaru zāli vai Māšinas! :D

un Tagad U jaunudze raksturo piecas lietas par ko regulāri domā sieveites?
+1
es neesmu parasta sieviete:D
+1
^Pārfrāzācija - kadas ir piecas lieatas par ko domaa regulari neparastas sievietes? :D lol

+1
sievietes galvā ir nedaudz lielāks bardaks nekā tu domā, lai varētu tā nodalīt 5 lietas. pamatā mana bērna intereses un vīrieši, pārējais ir stipri pastarpināti.
+6
^ tad ieved galvā kārtību un parādi džekiem cičus, nu...
+1
^ vai ne?
cik var lūgties ? :D
+2
"kādreiz nonāks pie loģiska atrisinājuma - latviešu nācijas pilnīgas asimilēšanās un izzušanas citu indoeirpiešu tautu starpā[..]"

Bet tas taču ir pilnīgi un absolūti skaidrs, ka agrāk vai vēlāk tas notiks. Neviens etnoss nav mūžīgs. Pirms 2-3 tūkstošiem gadu praktiski nevienas no šobrīd Eiropā dzīvojošām tautām nebija. Tāpat kā šodien vairs nav ne gotu, ne, vandaļu, ne prūšu, jātvingu utt. Pat grieķi, kuri teorētiski baigi ilgi jau velk - ar antīkās Grieķijas iedzīvotājiem tiem vairs gandrīz nekāda sakara nav, izņemot dzīvesvietu un valodu.

Mēs varam vien paildzināt savas tuatas eksistenci, bet novērst tās izzušanu ir praktiski neiespējami.

P.S. neesmu lietas kursā, taču domāju, ka uzbliest villu Spānijā noteikti ir lētāk nekā pirms 2 gadiem Latvijā.
0
tikai cik maksā apbūvējams zemes pleķis kalnu rajonā Spānijā...
0
ninja69, šodien, plkst. 12:16
protams! Uzprasi jeb kuram sevi cienošam metaļugam - Kādas ir piecas lietas par ko Tu visbiežāk domā?

1. Smagā mūzika
2. Alus
3. Pupi
4. Makstis
5. Datorspēles (it īpaši 3D shooteri par kara tēmu)

^ Tā kā datorspēles mani vispār nepiš, manā gadījumā 5. punktā var ielikt meiteņu/sieviešu dibeni. :D
0
meiču dibeni > pupi.
+2
Un makstis no govīm, ja? :D
0
Man vēl ir papildus punkts:
6. Sereāli :D

Kautko Panorāmveidīgu nessmu kādus 4 gadus skatījies. Latvijas televīzijas kā tādas kādus 2 gadus (neskaitot retas sporta pārraides). Un TV tik ieslēdzu lai DVD aparātu padarbinātu. Pārreiz nedēļā tik mujaku, zvēriņus un amīsbumbu palūru. Un ir zajebis. Sirdī miers un priecīgs prāts.
+2
Meh, neskatos TV (ja nu vienīgi aizeju ciemos, kur rāda, tad gribot negribot mēdz piesaistīt skatu), seriālus jau vēl jo mazāk. Filmas ar sevišķi daudz neskatos. Datorspēles ar necik daudz nespēlēju. Šad tad kādu flash geimu uzrauju i sjo.

Ai, man vispār nekas neinteresē :(
0
^ A alu iedzert?
0
es ikdienā nedomāju par punktos minētajām lietām, bet es laikam neesmu metaļugas kritērijam atbilstošs enivei
+2
pa lielam jau tas ir mazohisms, jo kāpēc, piemēram, darbā vai universitātē/skolā domāt par to, ko nevar dabūt (uz vietas)
+1
neesmu nekad vēl redzējusi kaķi metļoru:D tā ka diezgan loģiski.
+3
^ tiešām? ta tik raksti jūtūbē iekšā "headbanging cat" un skaties :D

Vai arī "130 cat mosh pit"
+1
:D tagad es vairs nezinu ko darīt- ņemt savus vārdus atpakaļ vai ieņemt pozu un strīdēties, ka tiem kaķiem ausis pie maziem diedziņiem piesietas un saimnieks tās rausta kā marionetes:D
+4
laikam būs jāparunā kāds prātīgs vārds ar savu kaķi par ļoti vērtīgām lietām, kuras viņa savā 17 gadus ilgajā mūžā joprojām nav iemācījusies...
+3
Nakts sardze
Autors: Egils Līcītis, "Latvijas Avīze"

13. janvāris – viņi netika cauri! Aizsardzības līnija stiepās no Bruņinieku nama līdz zināmajai "Latvijas balzama" bodei Smilšu ielā un beidzās "Ķiploku krogā", kur deputāti mēdza ieturēties un kur iekārtoja slepeno ūdens ņemšanas vietu gadījumam, ja uzbrucēji samaitātu Saeimas ūdensvadu. Dabiski, 13. janvāris nav vis Valentīna diena, kad viens otram dāvā sirsniņas un šokolādītes, bet muižu dedzināšanas un revolūcijas gadskārta, kad rūdīti kaujinieki tīko pēc parlamentāriešu kailajām dzīvībām. Paramilitārā organizācija "Antiglobālisti", Gaiķēna partizāni, biedrība "Pēdas", kas nodarbojas ar savu ienaidnieku peku svilināšanu, varbūt vēl Preiļu zaļais koris, Jēkabpils sarkanie, Cēsu bezdarbnieku rota un sašutušie kredītņēmēji – viņus visus tumsas aizsegā gaidīja lavāmies klāt valsts demokrātijas citadelei ar bruģakmeņiem un smirdbumbām, ko paslepu saķīmiķojis Stepans Halturins. Pretnieku nometnē pagājušais sacelšanās ideologs sociāldemokrāts Burvis rakstīja kā 05. gadā: suns zina, ko ēdis, – un operatīvā informācija liecināja, cik draudīgas ir briesmas. "Kailām rokām nepaņems," uz cīņu gatavi daudzināja Saeimas simts aizstāvji un trenēja disciplīnu pēc sistēmas "uz pirmo, otro skaitīt". Kreiso un labējo līderi, apkārt skriedami, sasaucās: "Rot front! No pasaran! Arbeit macht frei!" Aiz smilšu maisu brustvēra vīdēja pretošanās vadītāja Daudzes ķiverē tērptā galva un komandēja, kur iztīt dzeloņstieples, kā uzturēt 100 oC temperatūru verdoša piķa katlos, kuros stūros izvietot H2O lejamās mortīras un haubices, un mudināja nest uz augšstāviem kastes ar ķirbjiem un kāpostgalvām, lai ar munīciju turētos pretī taranējošam triecienam. "Izslēdziet lielo lustru!" komandants auroja, "nepieciešams aptumšošanas režīms!" Drošs paliek nedrošs, viņš pačamdīja, vai tepat joprojām mētājas arī baltais karogs, un sava biroja locekļiem lika atkārtot no galvas iemācītos Napoleona sardzes pēdējos vārdus: "Merde! Gvarde mirst, bet nepadodas!" Pagaidām noenkurots, Saeimas pagalmā plīvoja gaisa balons, kas smagā brīdī evakuētu Daudzes kungu un noslēptu Gūtmaņa alā. Līdzjūtīgs garīdznieks kapelā, salicis rokas klēpī, gaidīja, kad atnesīs pirmos uz nāvi sabrūcētos. Ārā iz aplenktā kazemāta bruņu autobusos dīkoja pogaino bataljons. Ar infrasarkaniem redzokļiem pakrēsli taustīja alfa, beta, gamma, omega speciālo uzdevumu vienības un mīņājās brīvprātīgo skolnieku divīzija. Saeimas aizstāvēšanai bija mobilizēti pat Aizsardzības ministrijas ēdnīcas darbinieki un savervēti orgānu veterāni. Tā bija pēdējā dzīvā barjera, pirms nāktu briesmīgie antiglobālisti un sagrābtu deputātus – neaizsargātus kā natūristus jūrmalas krūmiņos. Ierakumā uzpīpodams, kaprālis Vodička nospļāvies teica: "Ja tiks klāt skurstenim, šitiem nabagiem tur iekšā beigas!" Vārdu "beigas" viņš sacīja sulīgā ungāru valodā. Tālumā nodārdēja. Pētertornī sita divpadsmitus. Daži no aizstāvju simta piespieda krūtīm mešanai sagatavoto kāpostu, citi pakampa kramenīcas, vēl citi uzlika drebošu roku uz vaļā laižamā hidranta kloķa. Divi sētnieki tērgādami, ledus cērtēm zveldami, gāja pa Jēkabielu. Tomēr tik tad, kad komandants izdzirda pirmos gaiļus dziedam, viņš pacēla galvu un iesaucās megafonā: "Varoņi, esam uzvarējuši! 1:0!"
0
Kas bija tie divpadsmit, kurus sita Pētertornī ?
+1
Aktuāls singalong klucis no 1986 ... HELLOWEEN - Judas

www.youtube.com/watch?v=GOcDhwRfZdM...

You promise us a bright golden future
You say you will save the world
That there will be no more hunger and pain
But we only see your golden hands
You say you take care of our survival
Sending us missiles instead
But you just betray us, deny us and lie
And you always say you would

[Chorus 1:]
Fight for freedom, fight for rights
I see treason in your eyes.

[Chorus 2:]
Judas - rulin' with an iron hand
Judas - sittin' in the government
Judas - I am not a Jesus Christ
Judas - you will be the one who's crucified

Your worship money and economy
There's nothing that you wouldn't do
If the payment is right you don't care about life
'Cause economy is your truth
You are the one selling terror and pain
In all the parts of the world
You are preparing the final grand slam
But you keep on tellin' you'll

[Chorus 1:]
Fight for freedom, fight for rights
I see treason in your eyes.

[Chorus 2:]
Judas - rulin' with an iron hand
Judas - sittin' in the government
Judas - I am not a Jesus Christ
Judas - you will be the one who's crucified

[Solo both/Kai/both]

Judas, Judas - are you still human?
Judas, Judas - I can't believe it
Judas, Judas - dealing with evil
Judas, Judas
You'll keep on telling you'll

[Chorus 1:]
Fight for freedom, fight for rights
I see treason in your eyes.

[Chorus 2:]
Judas - rulin' with an iron hand
Judas - sittin' in the government
Judas - I am not a Jesus Christ
Judas - you will be the one who's crucified

[Chorus 2:]
Judas - rulin' with an iron hand
Judas - sittin' in the government
Judas - I am not a Jesus Christ
Judas - you will be the one who's crucified
+5
Vo šitas tiešām ir monumentāls spēriens pa olām mūsu ierēdņiem un ne tikai...

www.tvnet.lv/zinas/latvija/30406...

Būtu forši nopumpēt iso ar šitiem datiem...
+1
labs
+4
VID vadība un IT dienests, kā arī EDS izstrādātājs Exigen var droši sāk iepirkt lubrikantu krājumus.
+1
es arī gribu novilkt :(
+1
a caurums ta salāpīts
+5
www.youtube.com/watch?v=uVmYddjBCVs...

Par šito sistēmu auditēšanu vēl ir sapiķoti miljoni... vienkārši vāks.

Epic fail.

img.photobucket.com/albums/v312/sparkle...
0
Tagad tik tie visi sūdi sāk uzpeldēt. Gan jau vēl būs visādi jociņi spociņi.
+1
par to dati noplūdi.
1. Ne visi programmētāji domā par drošību.
2. Ne visi drošības speciālisti ir VAROŠI un SPĒJĪGI.
3. Auditoriem fui - par 1 mio NESTRĀDĀ (t.i. zema kvalitāte).
...bet es nezinu, vai pēc audita ir veiktas izmaiņas sistēmā, tad vai audits to testē vai nē hz.(atkarīgs no līguma, bet ēnu vienalga uz auditoriem met).
p.s. Iespējams kādai VID amatpersonai bija IT "konsultants drošības jautājumos" (Krievijā vairākus gadus atpakāļ, novāca vienu IT specialistu, par to ka šis atteicās izveidot "melno interfeisu")

p.p.s ...datu noplūde saistīta ar politiku (gaidamām vēlēšanām).
+1
Tad nu gan speciālists, kas nav varošs un spējīgs.
+1
Sorry, visi mūsu speciālisti ir varoši un zinoši (visos dzīves un profesionālos jautajumos). Bet, tikai tas neizslēdz iespeju kļūdīties ;-)
p.s. es arī kļūdos!
+5
Tiesā izklausīsies vareni - visi tak var kļūdīties.
+1
Līdz tiesai lieta neiazies. Būs dienesta izmeklēšana un vainīgos noteikts pats VIDS lielākā vai mazāka mērā (iespējams vainīgais VID vairs nestrādā). Bet kam no tā labāk?

p.s no video: specialists spētu atrast caurumu dienas laikā, tie profiņi 3(TRĪS) menešus datus stiepa... ko treikt ...neVAROŠĪ un neSPĒJĪGI.

p.p. s. Par iespēju kļūdīties. Ja dari, tad kļūdies, bet tad nes pilnu atbildūbu ko dari ibio (nevis laidies krūmos). Es tak neiešu pie ķirurga, kas 1) tikko dabūjis diplomu) 2) bijušā ausu ārsta, kas tagad palika par ķirurgu (jo vairāk maksā).

Šaja valstī ir forši dzvot, jo ne1s ne par ko neatbild! :-)
+3
Normāli. Brīnumzemē mani nekas vairs neizbrīna.
+3
un vēl viens kantoris, kur darās dieva zīmes ir uzņēmumu reģistrs. man ļoti daudz nākas saskarties, ka tur notāri izturas pilnīgi pretrunā apzinīgam darbam par valsts interesēm nemaz nerunājot.. un viņi pelna vairāk nekā tāds vid ierēdnītis, kura vilinājumu dzīvot kā cilvēkam es vēl varētu saprast.
+1
Pat pasaules finanšu krīze neizbrīna? Es gan nepārstāju brīnīties kas notiek apkārt. Cilvēki ticēja, ka nauda aug biržās un, ka, neko nedarot pelnīs lielo piķi. Vai tagad kas ir mainījies? Nekas. Karoč, ko sēsi to pļausi, ko nepļausi, to neēdīsi. Brīnos, ka ļoti daudzi to nesaprot! :-)
+3
Tas ka daudzi to nesaprot, neizbrīna. Izbrīna tas, ka tie kam to VAJAG saprast, arī to nesaprot ...
+2
domāt vajag visiem, ne tikai izredzētajiem! :D
+3
Vienkārš mirstīgais jau nevar būt visās lietās profesors. Tāpēc ir visādi eksperti, konsultanti un citi mūdži, kas to vien dara, ka batonus sp[rauž ausīs. Es varētu pakonsultēm par Metālu, aliņu, fantastiku, pavecām spēlītēm un seriāliem. Bišķi par Windows. Huļi man vēl BMW dzinējs vai aizdevumu principi jāzina ....
+1
^ Lai appist tevi tik lēti nevarētu.
+1
A alu kas dzers ?
+1
A vai tad zināšanas traucē alu dzert?
+1
To iegūšanas process gan ...
+1
Nodarbojies ar pašmācību pie alus.
+1
Nevar zināt kadas zināšanas noderēs pēc gadiem 5, 10, 25, ...
Protams, var argumentēt, kāpēc pensionāram vajag internetu ...he lai atrastu lētāko viagras piedāvājumu :D
+2
Alu darīt noteikti ir noderīgāka prasme nekā tikai to dzert :D
+2
Katrs dara to kas viņam vislabāk patīk (dzer vai brūvēt) :D
+2
prasmes jau rodas dažādu procesu gaitā, traucēkļi tās iegūt - imho katram individuāli
+1
...vispār tēma nav par alu (man jautajums par alu - vai tukšā dūšā nav kaitīgi to dzert un vai obligati jauzkož (pēc malka, pēc pudeles/kausa) ;-)
+4
pēc katrā izdzertā alus malka jāiekož sev pirkstā.
+4
Tukšā dūšā ir kaitīgi ēst.
+1
cik "labi konsultanti" :-)
+2
Tukšā dūšā dzert arī neiesakot, avīzē lasīju.
+2
tā jau ir, ja gribās (ēst) - pagaidi, iespējsms, pāries. Gaidu un kraukšķinu čipšus ;-)
+3
izlasi čipsu sastāvu un padomā, vai gribi turpināt
+3
Edu tikai Ādažu tomātu čipšus - tik gardi, ka, nevaru apstāties, kamēr paka nav notiesāta. Tikai, tad iestājās labuma periods :-)
Labsajūta nrīžiem svarīgaka par veselību. Šodien veikalā nopirku lv ābolus. Vai tur ir vitamīni nezinu, bet ēdot kraukšč (šķirni neatceros, bet maksā Maxima 0,42Ls/kg). Ārsti iesaka dienā ēst ābolu. Ēdu ;-)
0
kāds vitamīns jau varbūt ir aizķēries, taču, ja tie tiešām ir lv āboli, tad ņemot vērā gadalaiku, ir lielas izredzes, ka tur šis tas nelādzīgāks ar ir klāt, un tā pavairāk.
0
es arī ēdu ābolus.
0
un dzeru aroniju sulu.
bet vispār - nost ar Saeimu!
0
un dzeru aroniju sulu.
bet vispār - nost ar Saeimu!
+3
Var jau gan saglabāt mūzu pašu jēpjus no dārza līdz pavasarim, bet ne jau nu veikalā tādus meklēt. Ar rokām no koka jānolasa uzreiz rūpīgi jāpako kastēs, pielūkojot, lai nesaspiežas, un tad pagrabā iekšā. Regulāri jāpērlasa, un jāizvāc bojātie utt. Tad var arī sataupīt.
0
Baigā piša.
+3
Par to jau arī stāsts. Toties bez ķimikālijām.
0
ja kāds pērk veikala maizi, tad izlasiet kādreiz šamās sastāvu ;)
no dažām rodas jautājums - cik tad daudz visādu E var vienā mīklā iebāzt?
+1
Cik dzirdēts, tad āboli pareizi jāglabā (atkarībā no šķirnes sava temperatūrā). Man svarīgi, ka ābols ir "sulīgs" un viss. No augļiem ziemā ēdu mandarīnus, citronus un banānus. Viss.
p.s. a maizīte ir jāmīl, neskatoties ne uz ko! :-)
0
Par E jau zināmā mērā arī terminoloģijas jautājums. Starp tām vielām taču ir sastopamas arī ikdienā izsenis tradicionāli lietotas dabiskas izcelsmes vielas (piemēram, etiķskābe E-260 vai citronskābe E-330, dzeramā soda jeb nātrija karbonāts E-500, želatīns E-441, celuloze E-460, dažādi sveķi, vaski utt.), un pat vitamīni (piemēram, C vitamīns jeb askorbīnskābe, jeb E-300).
0
beidziet mĒēēdīties
0
es vairāk domāju ne īpaši dabiskos E
0
par VID datu noplūdi (turpinājums)
"Savukārt uz jautājumu, kas varētu būt vainojams šā cauruma radīšanā, viņš atbild, ka vainīgi ir VID, „Exigen” un vēl kādi citi (auditori)."
Pilns raksts eku:
www.tvnet.lv/zinas/latvija/30449...

Nost ar 100 gudrajiem, lai jauni nāk vietā! :-D
0
kāds sakars ar 100 "gudrajiem" ?
0
palasi, palasi (rakstu).
0
te laikam pilna intervija: www.knl.lv/raksti/1027/...
0
Varat gulēt mierīgi: VID dati esot drošībā :D
db.lv/r/323-nodokli/21882...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas