Odious - Mirror Of Vibrations
0
Nesen pārlūkojot savus mūzikas krājumus, uzdūros sen aizmirstai mapītei - arābu valstu metāls, tad nu lieku jūsu vērtēšanai grupu Odious ar 2007.g. albūmu Mirror Of Vibrations, lai gan rakstīts, ka grupa izpilda melodic black metal, tad vismaz šai albūmā skanējums ir visai interesants, dziesmās tike izmantoti nacionālie motīvi, it sevišķi jau patīkās instrumentālās dziesmas - Silver Sea un Dilemma, kas vispār iespārda, savukārt Upon the broken wing visai dūmīgs liekās, interesanti, ka ritms ir visai mierīgs, un man kā nevisai biežam black klausītājam iekšā gāja visai labi...!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vēl drausmīgi garšīgs ir promised dawn, ar savu ēģiptiešu akcentu zvērīgi iet iekšās, kaut kāds power vai heavy varētu būt...! pie tam teksti baigi labie, diemžēl nevaru pateikt ne nosaukumus, ne ko citu sīkāk...! Tagad rieši klausos kaut kādu tur dziesmiņu un vienkārši zvērīgi angļu valoda mainās ar ēģiptiešu vai kādu citu..! Paralēles varētu vilkt ar Iron Maiden vai Angel Dust...!
0
Laikam neviens vēl nav šamos ievērtējis...?
0
Ā un VIPER arī tīri sakarīgi...!
0
Kuri ? Brazīļu toč ir sakarīgi.

Ja kas uz Orphaned Land / Mezarkabul pusi tad jau varētu iečekot. No muslimiem tik viena kakaina pakistāniešu prog Death banda DUSK dzirdēta un samērā jēdzīgs Prog Death no Alžīras LITHAM, bet tā kā tīri instrumentāls un viduvēji ierakstīts tad nepaķēra.
0
Eu nu, bļē! Dusk, kas no Pakistānas, ir izcili. Varu gan savas bumbas likt ķīlā tikai par Jahilia, vienīgo ko esu dzirdējis. Albums tā līdz saknēm gan aizgāja tikai ar kādu trešo klausīšanās reizi, bet nu tad tā pamatīgi. Lai arī iespējams Dusk tik tiešām atļaujas eksperimentēt vairāk nekā citi iekš tās progresīvās desas, brīžiem pat radot kaut ko vairāk tuvāk dūmam, atmosfēras ziņā, gan ievijot arī pāris nacionālās mūzikas elementus, tomēr viņiem tas sanāk prefekti un izjusti.
0
Es ''My Infinite Nature Alone'' dzirdēju. Varbūt pa 4 gadiem progresē'juši, bet MA pirmajam labāka recenzija, cik nu tas ko izsaka ...
0
vienīgais, kas no tā gala patīk ir Orphaned Land un Salem.
lai gan varbūt ir vērts vēl kaut ko pačekot, jo ma jau patīk tās arābiskās melodijas. ne tikai metālā
0
Drīzāk semītiskās melodijas ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas