Megadeth vs Metallica
0
Teema vaebuut ar nav aktuaala,bet starp abaam grupaam riiveesanas bij savulaik.
Nu tad cienijamie ko teiksiet?
Es par D.Mustaine&Co,speecigi diski no 85-97,kad Metallica peec Black apdirsaas(protams zeel).
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu no Megadeth man patīk gan vecie gan jaunie
Nu metallica pēc melnā sāka iet uz leju

MEGADETH > Metallica
0
tas peedeejais megadeth taads biski popsains izklausaas bet muusdienaas jau visi vecie kakas taisa
0
jaa,jaa taa ir uz vecumu jau visaadi brinumi sanaak.Nu uz helovinu Megadeth jauns albums tad redzees.
0
Ja nemaldos, laikā, kad Metallica meklēja basistu, Masteins piedāvāja šiem apvienoties ar grupu Megadeth kādai kopīgai tūrei - sak, atcerēties vecos, labos laikus... Līdzīgas intrigas Masteinam, šķiet, bijušas arī ar Slayer, par kuriem šīs reiz izteicies, ka "tās sūds nemaz nav cienīgs spēlēt Ozzfest'ā"... Dzert vajag mazāk :)
0
nez, klausoties megadeth vinmeer ir bijusi sajuuta tip no skapja taalaakaa gala izvilkts meeteliitis ar manaamu naftaliina smacinu...ko nevareetu teikt par metallica!!
0
Megadeth...Un veelreiz Megadeth...
Megadesai nav taadu iipashi izteiktu - SUUDIIGU albumu kaadi ir Metallicai... Turklaat jaunais Megadeth ir viennoziimiigi labaaks par ST.Anger , taakaa es teiktu ka Megadeth ir uz Urraa , jo vinji vismaz tik traki nezaudee kjeerienu...

Bleakness - tas ka vinjiem beidzot ir leena dziesma nenoziimee ka albums ir posains. Scorpion , Kick The Chair , nekas posains neliekas... Klasisks Megadeth...
0
Kas attiecas uz trešu, man atkal šķiet, ka visbrašāk tomēr turējušies Annihilator - tiešām nepelnīti nenovērtēta grupa...
0
megadeth, vienmēr patīkami klausīties jebko no šo veikumiem. Bet, And justice for all un master of puppets ir nenormāls spēks, bet kopumā ņemot -> megadteh
0
Es ar par Megadeth, it īpaši "Countdown To Extinction" un "Youthanasia", arī "System Has Failed" ir ļoti labs... Nu arī Metallica ir ļoti Ok, bet Megadeth tomēr vairāk plusu>
0
nu tad pagaidaam Megadeth ir vadiibaa... tas ljoti priecee !!!
0
huizi. 'tallicai vecais stuffs tā kā labāks par tā perioda 'deth stuffu (un nevejag te sākt klaigāt par to, ka Mustaine ir sarakstījis visas dziesmas pirmajos 2 'tallicas albumos - hui kaut ko pierādīsi), bet kopumā ņemot, 'deth tā kā stabilāks.

Stonerosis, šodien, plkst. 01:57
Kas attiecas uz trešu, man atkal šķiet, ka visbrašāk tomēr turējušies Annihilator - tiešām nepelnīti nenovērtēta grupa...

Nevarēšu lāgā piekrist. Lai arī man ir šādi tādi robi attiecībā uz Annihilator diskogrāfijas pārzināšanu, tomēr tāpat kā citiem deviņdesmito/nullto gadu veikums tāds pašķidrs. Labi Schizo Deluxe tā kā drusku labāks, bet tāpat dažas izteiktas abominācijas tur iesprukušas. Katrā ziņā skaidrs, ka Alice in Hell līmenim pietuvoties stipri sen viņiem nav gadījies. Drīzāk uz stabilāko kantes turēšanu (starp grupām, kas dh albumus izdevušas) varētu nominēt OverKill.

A par to kopīgo tūri - ar Slayer jau šiem (Megadeķim) bija kopīga tūre, piemirsies nosaukums, bet kaut kad ap 1990. gadu bija tūre ar Slayer, Megadeth, Anthrax un, ja nemaldos, Alice in Chains.

0
Vispaar zajebis,reaali koleegi domaajat(parsvaraa).Biju domaaaji ka buus vairaak Metallica aiztavju.
Runaajot par Masteinu raksturs cilveekam kaskiigs,bet kaa muzikis cepuri nost.
Varbuut kaadreiz Megadeth atbrauks ,ja dievs dos uz Rigu.
P.S.
par Metallica neesu teicis nevienu sliktu vaardu.
0
man jau liekas, ka visi shitie mustane vs hetfield ir reaals PR, kas ienesis ne mazums pika abaam bandaam!!
tak pie mums arii taadas hernas taisa, un tu peerc zurnaalinus lasi kaa viens onka otram videejo pirkstu paraadiijis...
0
Megadeth man it kā labāki patika, kad es to klausījos, bet Metallica "apdirsās" nevis pēc Black, bet pēc Justice For All.
0
Es savukārt balsošu par Metallica - lai cik man riebj pēc-Black albumi, arī Megadeth pēc 90o gadu vidus nav parādījis neko vērā ņemamu.
Bet Master Of Puppets man joprojām ir top 10 albums, Ride The Lightning arī nav peļams, un And Justice For All nav slikts. Savukārt no Megadeth man tā pa īstam patīk vienīgi Rust In Piece - pēc tam viņi tāpat sāka dzenāt popsu, labu vai ne tik labu, tas ir cic jaut.

Par Annihilator arī nepiekritīšu... un Alice In Hell popularitāti vispār neaptveru - tur bez Alison Hell nekas cits arī nav. Nākamais disks tad bija klausāmāks... bet vidusperiods ar visiem tiem pseido-industrialiskajiem, kad pats Voterss sadomāja dziedāt, vispār ir murgs gatavais.

Overkill pēdējos diskus neesmu dzirdējis, bet kaukādus WFO un pēc-Horrorscope esmu, un tie bija baismīgi - The Years Of Decay gan man patika.

Bet tad atkal, par thrash fanu mani dēvēt nevar... padomāsim... no Slayer man patīk tikai un vienīgi Seasons In The Abyss... no Forbidden - Twisted Into Form... no Anthrax - nekas. No Testament - the Legacy un vēl šis tas drusku...
un ja sākam brist dziļāk, ne Heathen, ne Dark Angel, ne Sadus, ne Onslaught, ne Sabbat mani neaizkustina nemaz. Un vācu thrash mani garlaiko kā suga (izņemot dažus vieglākos pārstāvjus, teiksim, Depressive Age vai Vendetta).

OK, pierunājāt - Coroner ir laba manta.
0
Ja nemaldos, tā tūre saucās "Clash Of The Titans"; un, jā, Alice In Chains bija tie, kas tās laikā visvairāk saņēma tukšo taru uz skatuves :)
Nu, bet manā paurītī laikam būs izveidojies pamatīgs Votersa kults; tomēr, man šķiet, neviens cits kopš Metallica vairs nav bijis šai žanrā tik novatorisks. Vājus Annihilator albumus kategoriski nespēju saskatīt; turklāt katrā diskā
atrodami nenoliedzami hiti... OK; lai tās būtu manas uztveres nepilnības.
No Overkill pēdējie, ko dzirdēju, bija Necroshine un Bloodleting; vispār tiešām kantīgi, kā allaž prasmīgi, un visādi citādi brīnišķīgi.
...Bet balsot es arī balsoju par Metallica - tomēr "And Justice..." ir visu albumu albums, un vispār tīri materiāla muzikalitātes ziņā šiem neviens joprojām nav cienīgs šņores sasiet.
0
Tikko iepieku "The World Needs a Hero" LE CD. Nu vispār feins, ļoti patīk un arī Line Up šajā CD vērā ņemams - Al Pitrelli, Jimmi Degrasso un Elefsons ar'. Spēcīgi...
0
Metallica. Metallica ir (bija?) viens no labākajiem thrash`iem, kas klausīti, ja ne labākais. Toties Megadeth man nepatīk, jo Masteina vokāls liekas diezgan nepatīkams.
0
Man vairāk patīk MEGADETH.No METALLICA labākais albūms tomēr ir Master Of Puppets.No SLAYER Reign In Blood.
Bet es neesmu redzējis,ka kāds pieminētu DEATH ANGEL.Visi viņu albūmi ir super.
0
man no metālikas patīk no kill 'em all līdz justice for all, vislābāk ride the lightning, bet megadeth arī dikti patīk, peace sells, rust in peace, shis tas ari no so far so good un youthanasia, tā kā es būšu par draudzīgu neizšķirtu :)
0
tas apmēram kā salīdzināt B.Dickinson un Iron Maiden, tad labāk B.Dickinson iet iekšpusē un lejpusē, bet ja vispār, tad es par Megadeth, nežēlīgi labi iet Countdown To Extinction tāpat kā pārējie viņu albūmi..
0
nez,man pat īsti neceļas roka šos salīdzināt... Metallica vecie albūmi raisa pilnīgi citas emocijas,kā Megadeth veikums.Katrs savam noskaņojumam un viss.
0
Es tieši tikko sēdēju un domāju, ko uz miegu uzlikt: Load vai Reload. Tieši dēļ šiem diviem albumiem, kuri ir tik patīkami pačakarējuši lielāko daļu no jums (ak šī ievainotā ticība, negatīvie lādiņi un neaizmirsīsim tās pūles, vienmēr pieminēt, no kura momenta tad tieši Metālika palika par sliktajiem nodevējiem) arī nobalsošu par Metāliku. Abi albumi pāri stundai un noiet līdz beigām bez nekādiem "moš pietiks jau vienu un to pašu". Daudz tādu albumu nezinu.

Bet ja nopietni, tad nekad nesapratīšu kā var nepatikt Load'ucīši, it sevišķi jau nu pirmais. Pēc tādas modes lietas vien izskatās. Labi, ka man toreiz tādas modīgās padarīšanas bija sveša lieta, kad šamos griezu nepārtraukti. (un starp citu, sāku griezt daudzmaz hronoloģiskā secībā) Vēl tagad asociējas ar skolas ekskursijām. Pirmie vaibsti, uh!

Es, protams, saprotu un respektēju arī citu viedokli. Es saprotu, ka ir cilvēki, kam nepatīk foršs, labi izpildīts roķītis ar samtainu viskijā pludinātu skaņu. Es saprotu arī cilvēkus, kas mūziku īstenībā nemaz neklausās, ja atskaita pāris vecās kasetes un lentas, un katru jaunu soli muzikālajā attīstībā uztver kā uzbrukumu sev, jo tas radina sajūtu par to, ka vecie laiki ir aizgājuši. (Cilveciskā vājība nepieņemt to, ka viss neizbēgami virzās uz priekšu un nemitīgi mainās, jo bez šīs esības pamatlikuma nebūtu iespējams nekas) Es saprotu arī, ka daudzi cilvēki ir līdzskrējēji bez savas nostājās pat tik nesvarīgās lietās, kā kautkādas Metālikas albumizāciskajās intrigās. Es visu ko saprotu. Nopietni!
0
Starp citu, Wrong Tale, kas tad nu? Load un Reload priekš tevis nav īsteni nu-klīr bombastic nekro porn blekk?
0
katrā gadījumā load un reload ir stipri labāks par garage days manā skatījumā ;D
0
ja nemaldos, tad uz garage dayz staav rakstiits - dont take it serious, cauz we dont!!
0
1985-1991 Mustains do metal,after he do songs.
0
Load ir tīri klausāms, ja piever ausis uz pāris izteikti tizliem gabaliem (Cure, Ain't gonna Waste My Hate vai kā viš tur saucās utml.), bet Reload'ā gan tikai pāris klausāmu gabalu ir (Devil's Dance, Fuel, Low Man's Lyric). Bet ne jau šitāda mūzika ir tā, ar ko Metallica savu vārdu iekaroja. Un ka tā paskatās - vecajos albumos varbūt iesprūk pa kāda vārgulīgākai dziesmai, bet nav tā, ka albums būtu pilns ar "filleriem". Arī tas pats Black albums irt visai ok songwritinga ziņā, kaut arī krietni popsīgāks nekā iepriekšējie. Plus tas bija pirmais metāla albums ko vispār dzirdēju, un tādēļ vien kaut kāda druskuīpaša jušana pret to.
Nu a Garage ir kaveru albums, ko tur vispār daudz apspriest.

Atgriežoties pie OverKill, Necroshine es lāgā neesmu dzirdējis, bet Bloodletting ir zvērīgi labs, varētu būt labākais no post-Horrorscope labumiem viņiem. Killbox 13 arī ir labinieks, pēdējais ReliXIV gan kaut kā ne pārāk.
0
neteiktu ka Metallica(i) Load un Reload albuums buutu suudiigi...ja Load taa iisti paklausaas tad vinshs ir taads pats kaa ..and justic for all un metal lightining tikai modiigaaks vairaak sakrutjiits....bet megadeth ir taadi tukshi albuumi crypting writings,Youthanasia ar paaris labaam dziesmaam...metallica rulllleeeee...!
0
Neklausos ne vienu, ne otru
0
everything is behind annihilator! nu vismaz behind Miky M :)
0
Tev tas misters Mangini laikam teju dieva vietā, ne? :D
0
kā no vienas dziesminjas well, I like drummers, baby, you're not my bag,mr.singer of the band. nu,man vislabaak patiik bungas un labi bundzinieki mani saista vairaak,nekaa piem gjitaaristi.katram savs:D
-1
Tika jautāts viedoklis par abiem, izteikšos. Kā Burton 87. aizgāja bojā, tā no Metallica nekas vērā ņemams vairāk nebija. Vairāk ambīciju nekā talanta tur palikušajiem. Justice bija vienkārši samocīts thrashiņš.

Mustaine ģitārspēle no pjedestāla nekad nav kritusi. Un teksti bieži vien pārāki. Un eksperimentēšana kudi veiksmīgāk izdevusies.
0
Nu Burton gan aizgāja bojā 86 gadā, bet tas tāds sīks fakts:D
Ne Metallica, ne Megadeth nav slikti. No katras grupas ir kaut kas savs izceļams.
0
"And Justce For All", visizsmalcinātāko riforāmu, ko esmu dzirdējis (kas nebūt nav tik maz), nu gan nekadi negribētos atzīt par "samocītu trašiņu".
Tiešām, lai pavērtos adekvāts skatījiens uz Metallica līmeņa grupām, laikam tomēr jabūt noteiktai melomāna pieredzes bāzītei, kur ietilptu kas vairāk par smagā roka šedevriem...
0
Man pat liekas, ka And Justice For all...ir labākais visā Metallicas daiļradē!
0
Stonerosi, cik man zināms, erebos ietilpst to cilvēku kategorijā, kam ir "noteikta melomāna pieredzes bāzīte, kur ietilptu kas vairāk par smagā roka šedevriem..." :)) Tā kā - vienkārši gaumes lieta.
Ar riforāmu vien ne vienmēr pietiek, lai būtu kas vairāk par "samocītu thrašiņu" (man AJFA ir starp mīļākajiem thrash albumiem, ja kas). Piemēram Dark Angel - "Time Does Not Heal" - viena no visiespaidīgākajām "riforāmām", ko neglābjami sabojā izteikti apnicīgs vokāls...
0
Nu tad jau, protams, par Erebos prieks.
Bet, es jau ar saku - gaumes jautājums; taču -gaume, kur gaume, taču jābūt kaut kādai relativitātes izjūtai. Ja Erebos joprojām spējīgs fanot par grupām, kuras viņš uzskaitījis tēmā par "daudzsološo 2007 gadu" un tai pašā laikā šitik nievājoši izteikties par šo (vai jebkuru citu) Metallica albumu, tad man tomēr sāk likties, ka tur kaut kas nav kārtībā.
Vienkārši sakot, kārtējais gadījums, kad kāds no faniem "žiru besjiķsa" - grupa saražojusi kaudzi vienu par otru izcilāku, taču atšķirīgu produktu, līdz ar to dodot ieganstu dažam labam izteikties par tiem nesavaldīgi. Galu galā, tas jau augstāk
0
...augstāk ticis gana apspriests.
0
off topiks

I Dream of Lars Ulrich Being Thrown Through the Bus Window instead of My Master Mystikall Kliff Burton..

Sunn O)), protams,:) [ mana visiecienītākā For Whom the Bell Tolls versija :) ]

kas tur īsti bija par štelli? Ulrihs tak var teikt ka "bungot māk" :D Viņi salecās savā starpā vai tas bija tāpat vien, profilaksei?
0
Situācija kāda: zināms, ka Metallicu stūrē divi cilvēki - Lar$ U. un Jaymez H., un tā kā otrais tika/tiek uzskatīts par alkoholiķi vāju gribasspēku, tad visā Metallicas sellout situācijā tiek vainots tieši Lar$ :)
0
nuja,

tātad profilaksei :D
0
Stonerosis. Metallicai tiešām ir daži izcilāki par izciliem albūmiem, bet par AJFA man tiešām viedoklis jau kopš sākta gala ir tāds, ka tas ir samocīts albūms. Lielākā daļa kompozīciju izstieptas nejēgā (MOP iesāktā turpināšana bez jēgas), instrumentu (bungu un ģitāru) patiesi draņķīgs skanējums (par bungām tas pats sakāms St. Anger gadījumā), ko es personīgi neizprotu. Un tā riforāma, uz kuru tu atsaucies... Riffu varbūt ir tiešām daudz, bet cik tie ir labi? Vēl jo vairāk, ja salīdzināt ar Megadeth...

Intars. Erdīcijā ar tevi sacensties man grūti (patiesībā, sacensties nemaz nevēlos). Kaut vai par to pašu Dark Angel. Es nezinu, ko viņi vispār dara un kā skan. Bet pirms kāda laiciņa myspace sanāca ievērtēt ex- Dark Angel soloģitārista projektu Dreams Of Damnation. To nu gan rekomendētu katram, kas sevi uzskata par true. Arī vokāls sievišķis tā dod vaļā, ka maz neliekas.
0
"Metallicai tiešām ir daži izcilāki par izciliem albūmiem, bet par AJFA man tiešām viedoklis jau kopš sākta gala ir tāds, ka tas ir samocīts albūms."
--------------------------...
Kas gan var būt vēl izcilāks Metallica dikogrāfijā par AJFA ? ...-----------------------...
"Lielākā daļa kompozīciju izstieptas nejēgā (MOP iesāktā turpināšana bez jēgas)"
--------------------------...
Es gan neteiktu, ka tas ir MOP turpināšna. Tam pat nekādas līdzības nav ar MOP. Man pat savā ziņā MOP liekas daudz montonāks un robustāks par AJFO. Jā, savā ziņā AJFA var uzskatīt par episku albumu, ko pierāda dziesmu garums, jeb taviem vārdiem citējot "...komozīcijas izstieptas nejēgā"
--------------------------...
"...instrumentu (bungu un ģitāru) patiesi draņķīgs skanējums (par bungām tas pats sakāms St. Anger gadījumā), ko es personīgi neizprotu.
Riffu varbūt ir tiešām daudz, bet cik tie ir labi? Vēl jo vairāk, ja salīdzināt ar Megadeth...
--------------------------...
It kā jau par gaumi nestrīdās, taču par sliktu gaumi sit!:DDDDDDD
0
Acīmredzot pēc šī 'izcilā' albūma viņiem vienkārši sagribējās uzspēlēt kaut ko vienkāršāku un nevis viņi sevi thrash laukā bija izsmēluši, ko pierāda lielākā daļa AJFA...

Mūzikāli līdzību maz, bet runa ir konkrēti par dziesmu garumu.

Tu man te nedraudi. :)
0
no AJFA manā skatījumā ir tikai 3 labas dziesmas One, Eye Of The Beholder un To Live Is To Die, nu varbūt vēl arī Dyers Eve. Visādi citādi ne pārāk interesants albums. Un drausmīgi petrūkst basa.
0
Mosh tev pastiprinaataajs nevelk, vai skalruni izsisti :))))))))))))))))))))
+1
Skaņa AJFA nudien nav tā veiksmīgākā, bet pašas dziesmas ir lieliskas.
0
nu jaa, taada diivaina, bet zato unikaala...
nu newsteda bass tur ir un kaac veel+ veel klausoties uz normaalas tehnikas, kas speej attiistiit arii labas zemaas frekvences, nevis taas virtuaali radiit, liekas ka tur tas bass pat bishk pa daudz...
bet cik noprotu, tad civinam saape par burtonu :(
0
civinam=cilvinam
0
hvz - man nu albumā AJFA ļoti piesaista bungu skaņa - tāda ļooti tīra...cik es pa viņiem lasīju, tad ierakstot šo albumu, bungu izvirzīšana priekšplānā esot bijusi apzināta, t.i. - Ulriha ierosinājums:)
0
nu ja, un to var maniit uz bochkas sitieniem, it iipashi taadaas dziesmaas kaa The eye of the beholder un shortest straw, perfekta skana! principaa visaas dziesmaas tur bass bochka+bass izlien priekshplaanaa!
0
zemaa frekvence rulleee :)
0
Njā, varbūt tāpēc man kā bungu fanam, albums MOP nav īpaši pie sirds. izklausās tāds parāk monotons...
0
Bruce Lee pret Staloni ? Ko tauta domā ?
0
havz, kaa ir dabuut sejaa prechinieku, kas mauc pilnaa aatrumaa, he, he!!
nu viss atkariigs no veiksmes! :D
0
man labaak patiik Koijoti.
0
Neliela ziņa no Metallica :

We are finishing up the last couple weeks of pre-production on the album and... really... seriously...(drumroll)... we're going to start recording on March 12th. We're pretty fuckin' psyched about it and pretty fuckin' psyched to be sharing this experience with Rick.

But wait... there's more. We kinda sorta figured that by the time June rolled around, we would be ready for a break from recording (escape??) and since we had so much fun in Europe last summer, we thought "why not go back for some more fun and games?" We're planning to share the summer love with our friends in some different countries we didn't get to last year.. okay, fuck it, maybe one or two repeats. We haven't quite worked out all the details yet, but we thought that for once we really would be the first site to break a piece of Metallica news.

So keep your eyes open for more details in the next few.. the plan right now is to head out in late June and hang out for a couple/three weeks. We might even do a certain festival that we've played 19 times in July that starts with a "W," maybe hit a certain band member's home turf... blah, blah, blah.

0
Megadeth man patik vairak.
0
APSVEICAM KOLEKTĪVI:D
XD
0
Jēga salīdzināt, abām grupām kopīgs ir tikai Masteins un "M" burts nosaukumā.
0
izmantotie instrumenti, muzikālais stils?
0
Ja jau nevar divas grupas salīdzināt, tad ko var?
0
patŗīt žvandzekli...
0
OK, vēl instrumenti. Bet stils noteikti ne, ja neskaida Metlas pirmo Heavy/Speed albumu, ko var ar pāris pirmajiem Megas CD salidzināt.
0
man kā thraš mūzikas piekritējam megedesa labāk :)
0
jā visiem tas megadesss tīk...
0
A kad tad Megadeth ir Thrash spēlējuši. Labākā gadījumā Power/Thrash un Speed/Thrash ...
0
A kad tad tēmas autors tev ir prasījis M&M obligāti salīdzināt kā viena stila grupas. Labākā gadījumā, vienkārši jautā, kuras grupas izvēlētais "ceļš" tev šķiet tīkamāks.
0
A, man bija slinkums visu lasīt :) Bet dažādu stilu grupas ir pagrīti salīdzināt. Tad jau vēl PL, Anathema, Amotphis un Pyogenesis varēja piemest klāt. Whatever.
0
Ptfu, Amorphis.
0
Ooo! topiks atdziivojies! es jau to biju noracis un aizmirsis,bet skatos te jauni biedri turpinaa pilnaa sparaa diskuteet.tas priecee,tikai nedaudz ir novirziijusies no pamatteemas,taapeec iesaku arii izlasiit manis uzdoto jautaajumu,nevis tikai Megadeth vs Metallica.
Bet nu nekas.
te forumaa pazibeeja taada kaa zina ka Megadeivs it kaa uz muusu pusi taisaas braukt ,kaut kaa necelas roka rakstiit ka uz Latviju,pagaidaam neticas.
0
Par Latviju nezinu, bet Spodekā toč būs.
0
es nesaku ka spēlē thrash es saku ka salīdzinot ar metallicu man megadesa stipri labāk :) bet tā man thrash mīļākais novirziens :)
0
Nepatīk ne viena ne otra, un nekad nav patikuši, it īpaši Megadeth.
0
Abas labas.
0
laikam tomēr Metallica. Viņi vismaz nekad nav nolaidušies tik zemu, lai spēlētu kaut kādu country/pop sūdu, kā to izdarīja Megadeth ar Risk.
-1
metalikai jau viss pēc melnā albūma ir country/pop sūds
0
^^^ nav gan. tas protams vairs nav thrash, bet smacē viņi tīri tā neko arī Load un Reload albumā. ko nevarētu teikt par to Risk albumu. nu toč gandrīz taka kaut kāda Roxette apmēram
0
par šitādu dziesmu viņus vispār no metāla arīviem vajadzētu dzēst:D
www.youtube.com/watch?v=zc53VeRICFg...
0
bet vispār jocīgi, uz Metallicu daudzi dirš, ka sākot ar Melno albūmu sākuši popsu spēlēt,bet par Megadeth neko. Lai gan sākot ar Countdown To Extinction arī Megadeth ir krietnā popsā iebraukuši. Symphony of Destruction savulaik pa MTV rādīja tik pat bieži cik Enter Sandman vai Unforgiven.

p.s. es necenšos nolikt Megadeth, jo tie man arī tīri labi patīk (izņemot to Risk albūmu).
0
Risk bija totāla izgāšanaās.

Ja ko parāda pa MTV, tad tas nenozīmē ka sūds. The Blackout klipu ar tur redzēju (man nezkāpēc tagad leišu MTV iet). 1992 un 1994 ir protams mīkstāki, bet spārda akūni.
0
ne ne, es jau nesaku, ka sūds - tik to, ka abas grupas deviņdesmitajos pārgāja uz tādu radio friendly music. no Megadeth man mīļakie ir Rust in Peace, Countdown To Extinction un Youthanasia. Pēdējā laikā griežu System Has Failed, World Needs a hero un United Abominations - arī šie ir tīri tā neko.
0
nu lab, megadeķim ir viens ne pārāk labs albūms, par metaliku neizteikšos, nu lab - vairāk kā 50% ir totāls mēsls >:)
+1
Bet muzikālā ieguldījuma ziņā Metallica ir tomēr krutāka, kautgan Megadesai ir vairāk labu un lielisku albumu.
-1
ieguldījuma iekš kā ? Ja lielāka popularitāte nozīmē lieāku ieguldījumu, nu tad jā, tāpat kā, piemēram, N'Sync >:)

priekš manis lielāks ieguldījums ir no megadeķa >:)
0
Ja salīdzina ieguldījumu, tad, piemēram, Metallica ir ietekmējusi ļoti lielu daudzumu mūziķu, kuri gan spēlē gan nespēlē thrash, bet ir jūtams, ko puiši ir klausījušies. Vai tad tas nav ieguldījums? Vai tad vēl kaut ko labāku var izdarīt? Tur takš mierīgi pensijā var iet (nu vot viņi neaizgāja, ko viņiem arī nepiedod), ja esi radījis kaut ko, kam seko tik daudzi un spēj rast iedvesmu savai radošai darbībai. Par Megadeth es īsti nezinu, kā tur ar sekotājiem.
Anyway, jebkurš, kas savulaik spējis ieviest kādus jaunus standartus, ir atzinības vērts.
0
Tikai jāņem vērā, ka lielu daļu no Metallicas ieviestajiem standartiem līdzēja uzstādīt tas pats Megadeivs.
0
^^^ kāds popularitātei sakars ar ieguldījumu? Otrādi parasti notiek - grupa daudz ko devusi stila attīstībai -> ir visai talantīga -> kļūst populāra. Un N'Sync ieguldījums bojbendu kustībā gan jau ir visai liels ...

Tieši Thrash Metal attīstībā Metallica ietekme ir vislielākā no visām grupām. ''Ride the Lightning'' skaitās pirmais ''tīra'' Thrash Metal albums (divām dziesmām līdzautors ir Masteins).
+1
atkal kaac izvilcis muzseno temu no aizgalda :D
man po, nepatik man ta megadeiva vokals - vot i neklausos!
0
pa lielam ņemot, pār šo tēmu pat nav vērts izplūst, tāpat jau skaidrs, ka ir zināms besis vai nu uz vienu, vai uz otru >:)
0
Kāds nu tur besis. It kā viņi mums kādam ko parādā būtu.
+1
brīnos kā Slayeram nekad nav sagribējies uzspēlēt kaut ko maigāku. kā sāka močīt, tā turpina. i fani nepiepisās, ij nauda nāk, i popularitāte ne mazāka kā Metallicai un Megadetham. (vairāk vai mazāk)
+1
Slayer vienīgie no lielā četrinieka, kas palikuši trve kvlt m/
0
it kā besis var būt tikai no kaut kāda parāda...
0
Tā jau gluži nav ar to Slayer. I panku kaverus uzgrabināja, i pēc Divine Intervention it brangi nodirsti tika...
0
Artillery taks ari ir veci thrash metal krabji, bet blin moci vel tapatas kruti
0
tie panku kaveri tas tā, kaveri paliek kaveri..
0
Slayer jau kautkādu huiņu pēc 1994 spēlēja. Un ''South from Heaven'' jau tāds maigonis vien bij ...
0
Miers un klausāmies Annihilator :):):)
0
Artillery un Testament :D
0
NSFW: photos-766.friendster.com/e1/photos/66/75/588...

Jo jūs taču visi to gribējāt redzēt, vai ne?
+2
^^^ bļa, vajag pabrīdināt:D kaut kā nepatīkami, kad darbā atverās šāda bilde un kāds aiz muguras man to redz:D
0
Tas saucas: ENJOY YOURSELF !
+3
Chaos, es brīdināju. NSFW = Not Safe For Work. Sorry, pierasts, ka ka lielākā daļa forumtautas šo abreviatūru saprot :D
0
ok, turpmak zināšu
0
A man jau likās ka kautkāds Nazzi Stuff ...
+1
Nazi stuff for wankers.
+1
Filma par MEGADETH "Behind the music" ...
Es nopumpēju ar tulkojumu krievu valodā.
www.voxsolus.ru/2009/08/26/megadeth...

+1
Jau kopš pavasara DVD mētājas, bet nav vēl noskatīts. Tāpat kā vēl kādi 10 DVD ... Nav laika. Jādzer.
0
nu ja, dzerot viss redzētais un dzirdētais pa vienu galu iekšā pa otru ārā..
0
Nu, tādas filmas kā reiz, aliņu, vodku vai visīti iemalkojot, var skatīties... Nevajag pat speciāli izbrīvēt laiku.

0
labs DVD, tik cik tur daudz tā taisnība par to narkošanos, cik PR pasākums...
0
kā reiz, tīklā arī viņu jaunais albūms parādījies...
0
puse dziesmu jau tāpat bija noplūdinātas iepriekš :)
0
Līdz pusei noklausīts. Laikam šo labākais veikums šajā gadsimtā. Pirmais instrumentālis gan pēc Running Wild izklausās. Pārējie gadali jau uz ''Rust in Peace'' pusi velk.
0
Yup, es arī tagad pusē, un principā izklausās necerēti labs.
0
Noskatoties filmu par MEGADETH "Behind the music", sapratu, ar ko zīmīga ir patiešām vērtīga grupa:
- ja muzikanti ieķīlā lombardā aparatūru un/vai instrumentus dēļ naudas trūkuma alkohola un/vai narkotiku iegādei, grupas menedžeris fiksi aizskrien uz lombardu ieķīlāto aparatūru un/vai instrumentus izpirkt :)
+2
Hahaha, gribētu redzēt, kā Andžujskis Skajiem aparātus no lombarda izpirktu :D
0
Intar, bieži vien MEGADETH līmeņa grupām menedžeris "tura banku", attiecīgi - no kases pagrābj naudiņas, lai itin naski izpirktu ķīlu...

P.S. Ko ar to gribēju teikt - ideālā variantā vai nu grupa nepārspīlē ar alkoholu un narkotikām vai arī menedžeris ir viens no grupas dalībniekiem, kurš tomēr ietur +/- veselīgu dzīvesveidu.

0
+ ideālā variantā grupai vispār ir kāda "banka", ko turēt.

Bet ar tām su8bstancēm laikam jau ir tā - ja jaunībā nav galīgi nogājis no ceļa, tad pēc tam tas ir mazāk aktuāli.
0
Ja nav "bankas", ko turēt - grupa ir nerentabls pasākums, kurš ideālā variantā turpina darboties uz entuziasma un/vai idejiskuma bāzes.
0
Metālā jau grupas, kuras var no mūzikas pārtikt var uz pirkstiem saskaitīt ... Priecājies, ja samnāk piķis štrumentiem un šmigai.
0
Nu, VADER, manuprāt, jau vairāk kā 10 gadus pārtiek no mūzikas... Bet tas laikam no sērijas - izņēmums apstiprina likumu :))
+1
^ tieši tā. Un pārtiek arī tikai tāpēc, ka 2/3 gada pavada koncertējot.
+1
Nu, mp3 & pirātisma laikmetā viennozīmīgi - grupām, kuras bieži un profesionāli uzstājas koncertos, ir izredzes pelnīt naudu...
+2
heh, uzsēdos biš uz Exploited un palasīju šādas tādas intervijas:

"Was it the first time you played in Estonia?

Yeah. It was really good.

And how are your relations with the other bands of this festival?

Well some of the bands I know and they're ok, like Harley from the Cro-mags is a good guy. Also one of the guys from Napalm Death. Some of the other bands are total shit. Last night Megadeth closed the backstage area and none of the other bands could go backstage, they're total wankers, they're Megashit, merde! But the other bands are ok, Murphy's Law are a good band. I'm glad to be here, I'm having a good time. Some of the big bands think they are better than other bands…it's their egos, that's all."

www.spiritribe.com/Evetribepages/Inter...
+3
tā laikam izklausītos Metallica, ja nebūtu izlidinājuši Musteinu :)

www.youtube.com/watch?v=tNGm-BKNP_Y...

www.youtube.com/watch?v=lKt0p2uzLwU...
0
Šitā gadījumā nav pat labāk? :)
0
grāmatveža metāls, ibio
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas