Vargs Vikerness tiks atbrīvots
+6
Nu ko, beidzot pienākusi tā diena, kad pasauli pāršalc ziņa par Kristian Larsson Vikernes, zināmu arī kā Varg un Count Grishnackh, drīzo atbrīvošanu pēc 16 cietumā pavadītiem gadiem.

Laipni lūgs brīvībā, Varg! Cerams, ka tomēr neviens Tevi nenovāks, kā to solījās savulaik...

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-5
ak, laime un līgsme un rosme! Slepkava brīvībā!

Visa pasaule dej priekā.
+14
Nu jā, novāc vienu cilvēku, un tevi sauks par slepkavu. Novāc paris desmitus tūkstošus, un tevi sauks "Prezidenta kungs".
-1
sex
-5
Ko viņš nogalināja?
+4
Ļauj man minēt, tavs dzimšanas gads ir apmēram 1986ais vai uz augšu?
+4
mans ir 89., bet zinu ko sams izdarija, vienalga manuprat vins bija nedaudz debils un pilniba neinterese vai vins ir lauka vai vel sez, manis pec vareja ari saput kurkjii.
+12
ta jau skaidrs, kas nākamgad Wackenā būs hedlaineri :D
-2
pzc, ja kāda festa homepage parādītos vārds Burzum, biļetes būtu izpirktas pirmajā dienā.
+7
Eh jaunatne... neko jūs nesaprotat...
-10
Adrian tad novelu ar pukem un alu doties sagaidisanas gajiena :)
-13
Ko var jūsmot par viņu... būtu sērijveida slepkava saprastu.. a ba viens idiņš sarījies k-ko sadur kādu un še tev... starpcitu viņa mūzika baigais mēsls.
+6
es gan neteiktu, ka tā mūzika ir mēsls. sava maģija tur ir..
un Filosofeem ir pat ļoti spēcīgs albums
+13
Protams ka mēsls, jo tak LIMP BIZKIT RĪGAĀĀĀ....

Nah šito visu huiņu... mūsdienu jaunatne vnk nesaprot un nekad nesapratīs to, kāda bija 90-to gadu undergrounda atmosfēra. Lai saprastu bija tas pašam uz savas ādas jāizjūt.
Es nekad neteikšu, ka BURZUM bija nalogs šedevrs Mozarta vai Bethovēna skaņdarbiem - bet tas ir tas uz ko balstās lielāka daļa metāla scēnas Eiropā.
-1
jauns albūms ar pasaules tūri?
+12
Kad atmetam visus stereotipus, ko par Burzum izpūtuši masu mediji, šarlatāniski rakstnieki un fanātiski kristīgi žurnālisti, neatliek nekas cits kā atzīt mūzikas augsto kvalitāti, inovatīvo pieeju un milzīgo ietekmi uz metāla mūziku, it īpaši uz atmosfēriskā un depresīvā black metāla subžanriem..

Iekš www.burzum.com ievietotie raksti par dažādām tēmām parāda, ka par debīlu V. Vikerness saucams nav - drīzāk par izglītotu un inteliģentu. Turklāt, viņš pats visos sīkumos un atklāti pastāsta par tā laika notikumiem, kas nu jau ieguvuši kulta statusu. Ticamības moments nezūd ne brīdi, tādēļ neredzu iemeslu, kādēļ neatzīt viņa - aculiecinieka un dalībnieka - versiju par patiesu.
+8
Tiem, kas te metas vēlreiz iztiesāt Vikernesu: es negribētu apgalvot, ka tas, ko viņš izdarījis, ir pareizi. Bet nu kādas gan aplamības tik nevar sastrādāt jaunības trakumā? Lai gan esmu no tiem, par kuriem mēdz teikt, ka tādi ne mušu nosist nav spējīgi, tomēr, šķiet, tikai laimīga gadījuma dēļ ap saviem divdesmit esmu izvairījies no rokas paslīdēšanas ārprāta aizvainojuma vai dusmu iespaidā. Diemžēl reālā dzīve piedāvā šādas iespējas ik uz soļa, ja vien neesi siltumnīcas stādiņš, kas neko citu bez skolas sola nav redzējis.
Grozi kā gribi, Vargs ir viens no talantīgākajiem cilvēkiem smagajā mūzikā. Kā Sonnenmensch teica - varbūt viņš arī nav nekāds Mocarts, taču vairums to pagan, nazi u.c. vanabiju, kuri ar troksni iekarojuši metālpasauli, tikai mēģina tuvoties tam, cik izjusti bij Vikernesa gabali un cik pamatīgi, pat savā vienkāršībā, bija viņa teksti. Ģēnijs tas Vikerness ir, un tur nu neko nevar grozīt. Kas zin, ko gan šis būtu radījis, ja nebūu ticis ieslodzīts. Un es personiski klusībā allaž cerēšu vēl redzēt tam visam turpinājumu, jošī mūzika jau ir kļuvusi par daļu arī no manas dzīves un manis paša.
+5
"When night falls
She cloaks the world
In impenetrable darkness
A chill rises
From the soil
And contaminates the air
Suddenly...
Life has new meaning"
+1
... Dunkelheit ...
+2
-8
hmmm
esat redzeejushi american history x ?
+3
tā nu gluži nav, ka visi jaunie neko nesaprot.
ok, jā, nu sanāca man arī nedaudz par vēlu piedzimt, lai to visu andergraunda laiku izjustu uz savas ādas.
tomēr, lielākā daļa no albumiem, kurus es vienmēr cienīšu un vērtēšu augstu, tika radīti pirms 95ā gada
jā, tagad arī daudzi superīgi albumi un blices, bet, klausoties nu jau par klasiku uzskatāmos vecos albumus, pat tāds zaļknābis kā es kaut nedaudz var sajust to īpašo noskaņu, to garšu :)
+1
chrislMl - nu esu? - kas tālāk sekos? :)
+3
nez peec neoficiaalas informaacijas vinjsh jau sen ir aaraa un dziivo fermaa laukos ar sievu un beerniem un vinjam slaidi nospljauties par visu metaalsceenu un visu paareejo. 98% visas blekmetaala sceenas ir parodija par burzum ideju taadaa meeraa kaa beerni megjina atdarinaat skanjas vai darbiibas kuru noziimi pashi nesaprot. cilveeks kas uz savas aadas izdziivojis to kas veelaak kljuvis par atrazhojamu klisheju bez empiiriska seguma. muzikaalaa plakne arii tik vienkaarshi neatsedzaas virspuseejam klausiitaajam kas arii labi notur blekmetaala ezoteerisko raxturu.

I am walking on such an overgrown path, and perhaps that is the why it sometimes is hard for people to comprehend what I am saying, doing and thinking about, and why many react with disgust or fear no matter what I do or say. But so what? I know what really matters in life and I only really care about the "spiritual heroes and heroines", the Einherjers and Valkyries I occasionally meet out there in the wilderness, who have found their own exit from the tarmac road. I only really care about the strong individuals who are out looking for the runes, the gold of the gods, in the green grass. I only really respect the others who do like me and walk on overgrown paths. The mediocre masses matter no whit. Valhalla is not for the sheep.

(Our gold is not like the gold of the common man)

-1
Jā, American history X ir redzēts.
-3
pieveersiisies dievam un kristieshu metaalam
+3
Kāds laikam gribēja atkal izraisīt visu blablabla par ļaunajiem nacistiem, utt., u.t.jpr.; žāāvs... Nezinot, ka Vikerness dēvēja sevi vienkārši par odālistu, jo "šis vārds vismaz nav vēsturiski aptraipīts", un bij pārtraucis attiecības ar nacistiem.
en.wikipedia.org/wiki/Odalism...
Bez tam, man iepatikās viens izteiciens, ko kaut kur izlasīju: "Black metal ir tikai veids, kā kolektīvā zemapziņa atvemj visas deģeneratīvās ideoloģijas."
Tā ka, tiktāl, ciktāl tas aprobežojas ar mākslinieciskiem izteiksmes līdzekļiem, un nenonāk līdz trulai citas ādas krāsas īpašniekeu spārdīšanai uz ielas, es uzskatu, ka mūsdienu globalizācijas virpulī NSBM ir savā ziņā veselīga parādība, kas vienkārši liek cilvēkiem nedaudz aizdomāties.
-1
Nu visai loģiski, ka 90-to gadu atmosfēru un tā laika notikumus jau nu neatgriezt un lielākai daļai tos ar nesaprast un neizdzīvot, jo par šiem ~16 gadiem paaudzēm "elki" un citi zīmīgie personāži nomainījušies gan jau pa vairākiem lāgiem, vietā nākuši citi un vecie labi aizmirsti, kā jau tas visbiežāk notiek.
Kaut gan nenoliedzami Vargs, gan kā persona, gan kā mūziķis šķitis ievērības cienīgs, gan ar saviem visai savdabīgajiem, bet tai pašā laikā pārliecinātajiem un pamatotajiem uzskatiem, ar kuriem var iepazīties gan intervijās, gan burzum.org biogrāfijā, neatkarīgi no tā vai tam piekrist vai nē. Tai pašā laikā mūzika, lai ar tik sen nebija klausīta, pilna aizraujošu atmosfēru un emociju, it īpaši jau trešo reizi pēc kārtas klausītajā Hvis Lyset Tar Oss. Nu izņemot, protams, Dauldi Baldrs, to klausoties gan sagribas kaut būtu atradies kādā no nosvilinātajām baznīcām, neatkarīgi no apstākļiem pie kādiem dziesmas šim albumam tapa.
Nezinu, vai viņam tik tiešām būs stipri pajāt uz esošo blekmetālscēnu vai nē, izdodot vai radot muzikālo daiļradi turpmāk, tomēr 90to gadu vidū izdotie albumi savu vietu nozīmīgu ieņem gan, nu tas vai tie šedevra kārtā ceļami vai pa mēslu saucami, jau katra paša pārziņā.
+1
"Es nekad neteikšu, ka BURZUM bija nalogs šedevrs Mozarta vai Bethovēna skaņdarbiem - bet tas ir tas uz ko balstās lielāka daļa metāla scēnas Eiropā."

Kā, lūdzu??! Kas tad īsti ir tā lielākā daļa Eiropas, kas balstās uz Burzuma izņemot to bariņu kakainu bleķeru?
+3
teikt, ka uz Burzum balstās lielākā daļa Eiropas metal, ir analfabētisms. damn, ko tādu dzirdu pirmo reizi.
+1
hmm, kā izklausītos piem., šitas: we are power/speed metal band from Italy, we preform speedy, joyful power metal, but our primary, most deep and most fundamental influence always has been Burzum and true Norvegian black metal. hail satan!

kaut kā nav nācies ko tādu dzirdēt.
+3
nu vienbrīd jau bleks bija izteikts meinstrīms - kur vien skaties, visur zēni korpsepeintā pa mežu ņemās. tākā ietekme noteikti ir.
+5
Iesaku izlasīt grāmatu par black metāla vēsturi, "Lords of Chaos" by Michael Moynihan and Didrik Soderlind. Lielākai daļāi nav ne jausmas kā tas viss radās, kasīsti notika, filozofija, motīvi utt.
www.amazon.com/Lords-Chaos-Bloody-...

Bet nodirst visi vareni. 1 Burzums ir vairāk vērts nekā 100 tipveida sērijas trash/death/whatever bandas, kas spēlē tādēļ, ka grib pazīmēties un izskatīties kruti meiteņu acīs, ne ar ko muzikāli neizceļās un tiek aizmirsti momentāli.
+4
^ nez, mūsdienās vairums meiteņu uz metal kaut kā nepavelkas. ja gribi viņām iepatikties, dibini gay boy band. ar to pazīmēšanos arī tā ir, kā ir. :D
-19
Tad tomer nesapratu ar ko vins ir vairak verts jus tikai aplinkus runajat bet skaidri un gaisi pa punktiem nepasakat ko vins deva.
Izklausas ka daziem pasiem par burzumu diezgan tumsa bilde.
Par to devumu varbut kads var ielinkot kadu likni par grupam kuras bez burzuma nebutu jusuprat izveidojusas ? :D
-24
Ja pateicoties tam vairumam cilveku te gribas tikai metalu pateret nevis popularizet scenu ar nopietniem izgajieniem tad metals ir tads pazobeles variants.
Tikmer hiphops ir gan saglabajis underground scenu gan ari izpleties plashuma.
Piemeram tas ka gandriz katra rigas skola ir kada kruta hiphop deju studija.
Apsveicu pasivitate ir novedusi pie ta ka metals ir minoritate un par to jasaka ir atbildiga tiesi veca paaudze kas ielika mums jaunajai paaudzei celu pa ko iet.
Bravo!!!!!!!!!!!
+4
vai bobij kā visi tev to dzīvi sapisuši
+2
Runājot par 90to gadu īpašo noskaņu - manuprāt, tas vēl bija laiks, kad metāls vienoja fanus.
Un Euronymusa noslepkavošana, iespējams, bija pagrieziena punkts black metal vēsturē, pēc kura aizsākās masveidīga pozicionēšanās, kura black metal grupa ir true, un, kura nav.

P.S. Un, runājot, par BURZUM atstāto ietekmi uz metāla scēnu Eiropā - manuprāt, Varga notiesāšana lielā mērā kalpoja kā PR, lai radītu interesi par BURZUM ierakstiem.
-17
Kapec man jus jau veidojat tadu apkartejo vidi sev pasiem.
Ir izdaritas tik daudz kludas.
Beigas vairs nevares organizet festus jo vienkarsi nebus ieintereseto kas uz tadiem brauktu ja strauji nemainis metala propagandas politiku precizak radis to no nulles.
-16
Neesmu ipasi zinoshs hronologija bet vai tad burzum netika radits cietuma lidz ar to ka tad vins vareja veidot sev pr ja jau bija notiesats ?
+3
Tev jums ir iebraucis dirsa jau no pasa rita(komats) mister xxx!
+1
Kaut es nebūtu izņēmis ķeksi... Bobij, lūdzu, pārstāj rakstīt komentārus.
+7
Bigij, es pieprasu vēl vienu ķeksi - aizliegt Bobija komentārus savā tēmā.
-5
jumts* btw

Atgriežoties pie tēmas:
Misteram E ir sava taisnība. Es arī kaut kā nejūtu burzuma ietekmi kaut vai Skandināvu dezņikos, kur nu vēl folkā, dūmā vai hevītī/powerā.

"1 Burzums ir vairāk vērts nekā 100 tipveida sērijas trash/death/whatever bandas, kas spēlē tādēļ, ka grib pazīmēties un izskatīties kruti meiteņu acīs"

Nu nepiekritīšu ar pirmo teikuma daļu - man Burzumam ir nulle vērtība, jo galīgi neieper no trokšņainām neko neizsakošām ģitārām, pa virsu ķērcošu vokālu un pāris sintezatorizētu nošu tam visam pa virsu.

Neņemam galvā mistera xxx caurejas un baudam šo dienu.
+3
Bobijs apelē pie vecās paaudzes atbildības par ielikto ceļu, kas jaunajai paaudzei ejams?
Bobij, kad tevi šai forumā vairākkārtīgi ir sūtījuši dirst utt., tu allaž esi agrāk vai vēlāk atgriezies gluži kā kad būtu apmaldījies 3 priedēs!
+3
bet 3 ir tik ahujenna daudz, pret divām jau var kārtīgi apsisties >:)
+4
bet laikam visdrausmīgāk ir 1, tik drausmīga sajūta, ka sities pret to 1, un nekas nemainās... aaaaa
+4
vai arī, kad nav pat tā 1, ja nu (ja nu) uznāk sajūta, ka gribas lai kāds iešķeļ pa vaigu, a neviena ta nav... kukū
+3
PM te abstrakto mākslu nupat izveidja... Melnais kvadrāts ir pilnīgs amatierisms salīzinot ar šo te...
-15
PM tev kautkadas mazahistiskas tieksmes uznakusas ?
0
mazais2, šodien, plkst. 04:38
Kā, lūdzu??! Kas tad īsti ir tā lielākā daļa Eiropas, kas balstās uz Burzuma izņemot to bariņu kakainu bleķeru?

^^^ PEACE, mazais2, es tak jau reiz iepostēju - LIMP BIZKIT RĪGAĀĀĀ

es neesmu ne filozofs, ne demagogs - savu viedokli pateicu un netaisos neko nevienam pierādīt.
+3
Ja kāds Vargu būtu gribējis novākt, to jau sen varēja izdarīt, gan ķurķī, gan viņa brīvdienu pastaigās ...

Dissection brīvība īsti par labu gan nenāca ...
-1
Dissection brīvība laikam beidzās ar dzīves apnikumu visdestruktīvākajās izpausmēs...

Ja kāds no Varga laikabiedriem-nelabvēļie... viņu tagad nomušītu un arī tiktu notiesāts par slepkavību, tas cilvēks vismaz nebūtu spiests savus jaunības gadus aizvadīt "kroņa maizē".

0
www.burzum.org/eng/library/intervi...

- You once stated that "metal is nigger music", do you still believe this to be true?

- Yes and no. I think the metal culture is nigger culture, in the sense that the traditional metal people look like, behave like and think like a bunch of "white niggers". It's (at least often) an extremely primitive, unintelligent and pointless subculture, like all rock'n'roll subcultures are. I too listened to metal music, but I never behaved like a nigger just because of that, and I don't understand what the point with this metal subculture is. Smoking pot or getting drunk, sleeping around and giving each other venereal diseases, partying all the time, going to concerts to meet other vacuum-heads, and so forth. What's the point? Even bush-niggers can be more sensible and constructive, and deeper than that.

The true attraction people have to this particular subculture is probably something else, like contempt for the modern world, fascination for death and the gothic, romanticism and even Pagan values, but it all becomes so very wrong when mixed with traditional rock'n'roll or heavy metal culture.

Tātad dzert un drāzties nav trve! :D
-13
Tad jau burzums uz Latviju nebrauks jo vinu parak soketu sabiedribas degradacija.
+8
Protams, bobij, uzzinot par tevi, es Vikernesa vietā arī uz Latviju nebrauktu.
+6
^ sastopot Tevi viņš noteikti vēlvienu slepkavību izdarītu :D
+5
tas bij pedobobijam
+4
Neņemiet ļaunā daži, bet jūs esat smieklīgi, priekš ņemties un besīties par bobera prāta spējām, ja ir Bigija piedāvātais unikāl-bobijķeksis ?
Kaut kāds savdabīgais fetišs ? >:)
+3
Es šodien izņēmu, lai apskatītos, ko tad Bobijs par Varga izlaišanu saka... kaut nebūtu to darījis...
-1
>:)>:)
+1
nu tas jau ir neliels fetišs, ne ?
-22
Priece ka man ir vesels fetishistu fanu klubs :)
+1
Vargs tātad ir vienīgais patiesais ''baltais''. Savādi, ka savām taustiņizvirtībām viņš pievērsās tieši cietumā, kur ģitāru izmantot viņam vienkārši bija aizliegts ... Un kopš kura laika dzerša un drātēšanās ir niggu kultūras galvenais raksturotājs - pirms Eiropieši atveda ugunsdzirtu, niggas īstu alkoholu nezināja.
+1
varbūt vienkārši nestāv
+4
Es neko vairs nesaprotu... Kā lieku Bobijam mīnusu, tā ieliekas 3 gab., plusi nāk pa 2... ???
+1
sistēma "Nahuj suk"
-4
"^^^ PEACE, mazais2, es tak jau reiz iepostēju - LIMP BIZKIT RĪGAĀĀĀ

es neesmu ne filozofs, ne demagogs - savu viedokli pateicu un netaisos neko nevienam pierādīt."

Es neko neprasu pierādīt, drīzāk pamatot, jo pagaidām neredzu loģiku. Es tik veselīgi pajautāju, kas, tavuprāt, ir tie čubari/keksi/grupas, kas balstās uz Burzuma. Jautājums bija tīri manai pašizglītošanai, jo ir variants, ka es neko nerubīju/kaut ko smagi laižu garām. Mans arguments ir tāds, ka no Burzuma neko muzikāli daudz nevar aizgūt. Ja nu vienīgi lirika visus tik ļoti aizķer, ka visa Eiropa uz viņiem balstās.

Limp Bizkit te ir pilnīgā beztēmā,- neinteresē, neklausos, neiešu.
-2
vnk, Limp Bizkit vēljoprojām rada epileptiskas konvulsijas visiem tiem, kuri kādreiz dikti pārdzīvoja to, ka numetāls parādījās, un sīkie piedrāza trve, klausoties visu to herņu, imho. personīgi man piedrāzt gan par biskvītiem, gan par Kristiānu Vikernesu, kaut gan onkulis viņš ir visai interesants, ar dažādiem imidžiem.
+10
"... ja strauji nemainis metala propagandas politiku precizak radis to no nulles."

Kādu vēl "metāla propagandas politiku"? Propaganda un politika metālam ir svešas. Es skaidri zinu, ka metāla "pasaules skatījumā" propaganda ir nicināma un nīdējama padarīšana. Katrs šo ceļu sameklē pats. Vismaz tā tam būtu jābūt.

Un ja katrā skolā ir pa hip-hopa deju studijai, tad kādam pēc Tavām domām būtu jābūt metāla ekvivalentam šajā lietā? :D Mēģinājumu telpai, kurā džeki var iet un spēlēt? Tam vajag naudu, tas tev nav iedot būmboksu bariņam platbikšaino un palaist aktu zālē uz divām stundām.
Jeb vajadzētu plakātus uz ielām? "Esi virsnieks savas valsts METĀLA ARMIJĀ!" :D
Vispār, ko es te runāju! Šā vai tā hip-hops vienmēr ir bijis un būs popularāks. Un cilvēki, kas paši negrib rakties metālā arī nav metāla subkultūrai vajadzīgi. Brīvā griba, lepnums un intelekts. Nevis popularizēšanas politika un Bobija murgi.
+7
Labi, ka Burzumu laiž ārā. Velkommen tilbake, herr Vikernes! Det har vært så lenge!
-16
Mana skatijuma katra skola muzikas stunda var izveleties ritmiskas headbang studijas attiecigas muzikas pavadijuma.
Tam vispar nekadu riktigu naudu nevajag bet tikai iniciativu kautko darit.
Nekludas tas kas neko nedara.
Metallica taisa propagandu reklamejot sevi kad jums tas aizies ka mes neesam slikta mes ari varam reklamet metalu bet nezaudet to kvalitati kada ir musu blicem.
Piemeram butu jauki ja vadosas LV grupas pabraukatu pa skolam un pastastitu par to ko vini dara un kapec izvelejas saceret tekstus nevis pirkt tos no citiem maksliniekiem ka to dara popshariki.
+3
A kāda jēga? bobi, tev nav izpratnes par metāla būtību.
+2
Misters pseido-metālistsxxx, kam smagākās grupas ir overkill un skyforger, māca visiem, kā vajag izplatīt metālu, haha!
+1
A kas var būt smagāks par OverKill un SkyForger ?
+5
^par to var būt smagāks tikai bobija koments.
+4
Tatad, tēma ir par Vargu Vikernesu, nevis par Bobiju, tātad, ja kādam ir kas sakāms interesants, ne tik ļoti vai ir interesanti linki vai vēlas ielikt kādu sen aizmirstu video no ūtrubas ar Burzum vai kādu citu tribute- uz priekšu, bet AZVERATIES PAR FUCKING BOBIJU! UN BOBIJ! TU AIZVERIES 10x! PIEGRIEZĀS!
+4
Par to, ko rakstījis "mazais2, vakar, plkst. 11:11" - vecīt, man ir tāds (tīri draudzīgs) jautājums tev: tu vispār esi dzirdējis kaut ko par Sonnenmensch? Nu, klausījies kādu no viņa raidījumiem, paskatījies mūzikas aprakstus "Beverīnas" katalogos? Ja esi - vai tiešām tev šķiet, ka šis varētu runāt tukšu?
Nē, es jau neko; bet, runājot par "čubariem/keksiem/grupām... kas balstās uz Burzuma", tu, acīmredzot, esi aizmirsis painteresēties tieši par Eiropas black metal skatuvi, grupu skaitu tajā, ietekmi uz cilvēku prātiem utt. :)
+1
Tā, tik tālu nu esam: parādījušās ziņas, ka tiks uzņemta mākslas filma "Lords of Chaos" par Vikernesa un citiem norvēģu bleka scēnas darboņu piedzīvojumiem, balstīta uz slavenās grāmatas ar tādu pašu nosaukumu. Vikernesa lomu atveidos Jackson Rathbone, pazīstams ar lomu filmā "Twilight". Tā būšot galvenokārt padsmitnieku auditorijai paredzēta psiholoģiska šausmu filma, producents Stuart Pollock, režisors - japānis Sion Sono.

Raksts norvēģiski: www.dagbladet.no/2009/05/19/kultur/v...

Neoficiāls tulkojums angliski: www.metal-archives.com/board/viewtopic.php...

+2
^ pusaudžu auditorijai paredzēta psiholoģiska šausmene - kaut kā nepārliecinoši skan, turklāt režisors ir japānis. nez, manuprāt būs fail, ar mazo Burzuma klonu vairošanās sekām mūsdienu psihiski nestabilajā jaunatnē.
+3
Ja tas vispār nav joks, tad par fail nevar būt ne mazāko šaubu. Un trū blekk metal warrioriem nāksies samierināties, ka katram emobērnam būs Burzum maika mugurā....
+4
Controversal movie unleashes wave of stabbings and church burnings.

Tāds varētu būt virsraksts kādā avīzē :D
+4
Galvenajā lomā vajadzēja Džeisonu Stethemu (no Transporter) - viņš ar gariem matiem būtu diezgan līdzīgs Vikernesam. Eironīma lomā Banderasu :D u panākumi filmai garantēti
0
Filmas gaitā vajadzētu nodedzināt vēl vairākas baznīcas, tā, lielākam reālismam :D
+1
LOL, blakk metal invading Hollywood.
+1
Par reālismu runājot - www.mango.lv/zinas/divainibas/pa...
+1
forši, nav ko teikt.
+3
Iepazīstaties: jaunā Blekmetāla seja - 3.bp.blogspot.com/_M21-q1qmSDo/SdrZJS...
+5
^Gāls no laimes staro un beidz :D
0
Kurš aktieris spēlēs nelaiķi Dead no Mayhem?
Un vai būs iekļauts Fausta izdarīā pediņa slepkavība?
0
Un kurš spēlēs biedru Euronymous? Tak viens no centrāliem tēliem.

Bet es nebrīnītos, ka Fausta nodarījums varētu filmā arī nebūt, jo tam nav īsti sakar ar visu "story". Ja nu vienīgi no tāda skatupunkta, ka viņš bija pirmais, kas to paspēja, un Vikerness par to apskaitās :D

Bet vispār jau gandrīz vai jābrīnās, ka tik ilgi, kamēr līdz šitam nonāca; dokumentālās filmas par šo tēmu cep vienu pēc otras, bet izmantot motīvus mākslas filmas scenārijā nez kāpēc nebija dadomājušies.
+2
Un vai būs iekļauts Fausta izdarīā pediņa slepkavība?

^drūmās sendienas. tagad būt gejam blakkerim ir jaunākais modes kliedziens. :D
+1
Kāds nu tur modes kliedziens, viens pats jau vēl nav nekāda mode.
+2
Kaut gan "mode" šajā vienā konkrētajā gadījumā ir ļoti pat vietā :D
0
^ :D
0
bet, tas viens gadījums met lielu un ļoti zilu ēnu uz visu stilu. tāpat, daudziem trve džekiem un grupām Ghaals ir pie topa draugiem. značit, being gay is trve.
0
labojums: myspeisā pie topa draugiem
+2
Kaut kāda greiza loģika tev ir.
0
Mjā, Vargs arī teicās, ka Euronymous bijis ne pārāk pareizi orientēts...
+1
Kas to lai zina, kā tur īsti ir bijis, Vargs šajā gadījumā nav par sevišķi objektīvu uzskatāms.
-1
aaaleeluujaaa
aaleeluuujaaaa
aaleeluujaaaa
burzinjsh aaraa ir

:D:D
0
Euronymous noteikti bija pidars un ēbhejs. Un nēģeru čurka. Un varbūt vēl.... mmm... gejs. melntaUn vēl... ne-trū. Vot.

Tāpēc tapa vests uz pareizā ceļa. Ar kortiku.
+2
Komunists viņš ar bija, fo realz. Vismaz ienubrīd dikti fanojis esot par sarkanajiem.
0
Euronymous, pēc izcelsmes no turīgas ģimenes, varēja mierīgi dzīvot kā parasts buržujs, baudīt dzīvi, tomēr no tā viņš atteicās, pievēršoties black metal, sātanismam, komunistiskajai ideoloģijai utt.

Manuprāt, Euronymousa izvēle ir daudz vairāk true nekā būt nabadzīgam, dusmīgam black metālistam, kurš gandrīz pusi dzīves pavadījis kroņa maizē par slepkavību.
-4
Jebkurā gadijumā normāls tas Vargs nav. Tas man ir skaidrs. :p
0
Ko lai par tiem norvēģiem lai saka - krievs teiktu: С жыру бесятся ...
+1
Burzumistu vidū jau pāris gadus klīst skrejlapas ar aicinājumiem ignorēt šo filmu, neizplatīt ziņas par to tālāk. Tā ka - paklusēsim :)
+1
jā, tos rietumeiropas komuņagas nudien derētu uz Ziemeļkoreju izsūtīt (uz Baltkrieviju ne, par maigu. Kaut vai tāpēc, ka var brīvi izbraukt/iebraukt).
Tad lai pabesās savos taukos, jā. Uzreiz nomestu savu sarkano ādu.

They can take our lives, but they can never take our freedom.
Ko jūs jēdzat no sava frīdoma, mm? :)

(nupat pamanīju, ka man ir -2 :D labais!)
+1
Lai jau burzumisti klusē, kas ta man ;)
+1
Tās skrejlapas ir labā lieta - daudzi tik no tām uzzinās, ka ir tāda filma, kura noteikti jāignorē. Tieši tāpēc viņi to noskatīsies :D
0
Būtībā, ja skatās nelegālu, netā spertu versiju, nevienam blekerim gabalam nevajadzētu nokrist. Galvenais - skatīties ar nicinošu sejas izteiksmi :D
+3
...un visās iespējamās interneta vietnēs atstāt nicīgus un iznīcinošus komentārus par filmu. Skatīties to nemaz nav obligāti. :D
+1
Runā kā īsts burzumists :)
+3
Redz kā sanāk: dažas blakker'u prominentās personas ir nogāzušas pa zilītim, pasēdējušas cietumā, utt., BĒT beigās viens no lielākajiem blakka variōriem - Ghaal's - pasludina, ka ir zils.

Varētu to pat par ironiju nosaukt, bet nu nez :D
0
pēc loģikas Gālam tagad vajadzētu būt riktīgam outkāstam iekš blakk metall kommunity
+1
tīri tā hipotētiski ņemot vērā iepriekšējos notikumus - kādam drīz cietumā jāiesēžas, bet gālam ... nu jūs jau paši saprotiet :)
+3
nez, Gāls vasarā piedalīsies praidā ar korpspeintu varavīksnes krāsās?
0
muahahahahahaha :D
+3
www.dagbladet.no/2009/05/22/kultur/f...

Tulkojums no tā paša: www.metal-archives.com/board/viewtopic.php...

Black metal stars dismiss Hollywood film based on the story of the "Count".

(Jackson Rathbone of "Twilight" fame to play the Count.)

Hollywood-based Stuart Pollok (front, in white shirt) has worked for years to bring the dramatisation of "Lords of Chaos" to life. Now, this film is slowly starting to become realised.

This September, the filming of "Lords of Chaos" will begin in Norway. This film is the dramatisation of the book of the same name about the Norwegian extreme black metal community in the early 1990s. It is to be directed by Hollywood producer Stuart Pollok.

It has already been made clear that Jackson Rathbone, of "Twilight" fame, will play the main role of Varg Vikernes. The film is likely to provide renewed attention to those who were involved in the first wave of black metal in Norway.

This news puts many who belong or have belonged in that scene in despair.

- I have boycotted the book ever since it was released. It is full of lies and rumours, Gylve "Fenriz" Nagell writes, in an SMS to Dagbladet.no.

Another unnamed person, who was sentenced in court for serious crimes in the early 1990s and is also discussed in "Lords of Chaos", explains to Dagbladet.no that he has tried to put his past behind him.

- Therefore, a dramatisation like this will only be a burden to me, he states, to Dagbladet.no.

"Lords of Chaos", written by Michael Moynihan and Didrik Søderlind, came out in 1998. The book caused much controversy, as it had only been five years since the murder of Øystein Aarseth in 1993.

Much of the material in the book was based on interviews with Varg "Greven" Vikernes which, among other things, attempts an exposition of his worldview.

DRAMA

Author Moynihan has also been accused of fascism in general, while the reliability of his book's historiography in chronicling the criminal activities of the black metal scene has also been questioned.

Kjetil Manheim, one of the founders of the band Mayhem, states that while the book functions well as a piece of entertainment, it is more rewarding to view documentaries if one wants to know more about what actually happened.

- The book focuses on what the media focus was on during the time. There were many young people, a lot of drama. While this might seem like a source of good entertainment to some, it was really just a tragedy, says Manheim.

THE SUBJECT OF MUCH DEBATE

Varg Vikernes himself has not been happy about neither the book nor the film. In a review of the book from 2004, he states that most of what is stated in the book are exaggerations, lies, or misconceptions.

After Dagbladet.no wrote about the film in Tuesday, several foreign media have picked up on the case. The metal site Blabbermouth discussed both the book and the choice of casting Jackson Rathbone as the lead role of Varg Vikernes. Particular attention has been directed to the fact that the Count will be played by a teenager from the "Twilight" series.

- I have heard that Jamie Foxx will be playing Euronymous, Justin Timberlake will be playing Dead, and that the losers from "High School Musical" will also be participating in the film, stated Snorre Ruch.

ULVER TO COMPOSE SOUNDTRACK FOR FILM?

However, all this controversy from the black metal fanbase may be consoled by the nature of director Sion Sono's previous films.

Sono has made several films that have been both controversial and have had artistic value. 2002's "Suicide Club", for instance, recounts the tale of 54 Japanese schoolchildren who committed mass suicide by throwing themselves in front of a train.

The director has now completed the writing of the script for the film "Lords of Chaos". The Norwegian band Ulver has been called upon to compose the soundtrack for the film, and band member Kristoffer Rygg is not as negatively orientated about the project as many of his black metal colleagues.

- I think that the book is a good mixture of music journalism, so-called "true crime", and the history of ideas. I read the script three years ago, and since this is a featured film based on actual events, it is dramatised with supernatural and occult elements. The full package. But now it has come into the hands of completely new people, so I really have no idea about what exactly this film is going to be like," says Rygg to Dagbladet.no.
...
+1
0
:D tāds smaidulis :D
+1
Figņa tas viss. Gaidām meksikāņu seriālu "Varavīksnes valgos" par Gāala piedzīvojumiem modes pasaulē ar Viljamu Heinsu galvenajā lomā.
+2
''There are enough idiots who like BM already'' ;)

Tā kā ir pilns ar pokemoniem, kuri bezjēgā rāda radziņus un bļauj ''HEAVY METAL''pa kreisi un labi, tad drīz mazie emuči mālēs līķkrāsu (saskaņojot ar krītošo matu cirtu, protams):

homepage.mac.com/jpatsfield/.Picture...

cdn.stereogum.com/img/outsiders-group...
0
Ūps, es sajaucu - Heinss ir miris, to veci sauca Ian McKellan: blogout.justout.com/wp-content/uploads/...
+5
Neapnīk visu laiku vienu un to pāsu malt? Gāls pediņš, hahaha. Gāls zilais LOL. OMG trū blakk pidarass :D LOL pediņam būt ir trū. Hahaha, Gāls ir pidars :D

-2
Tev kāda sāpe šai sakarā? :(
+1
Intars, šodien, plkst. 19:57
Neapnīk visu laiku vienu un to pāsu malt? Gāls pediņš, hahaha. Gāls zilais LOL. OMG trū blakk pidarass :D LOL pediņam būt ir trū. Hahaha, Gāls ir pidars :D

Gandriiz no kjeblja noveelos aiz smiekla :D
-11
Sava zina si filma metalam izdaris diezgan daudz laba.
Ja tas aizies mums tada reklama kas atnesis metalistu subkulturas palielinasanos.
Pagaidam gan izskatas ka diezko plasuma mums ta subkultura neiet.
Taka nebus jau vairs nekad ta ka bija 90tajos tad domaju mums jatiecas uz to ka mes reklamejam sevi un pulcinam ap mums pokemonus kas ar laiku klus par metalistiem.
Piemeram paskatoties kas ir pedeja laika noticis del emo buma cik vispar jus esat redzejusi emo un gotu pokemonus ?
Vai tik nav ta ka pa pedejiem 3 gadiem del emo popularitates vini nav sarukusi skaita zina ?
-6
*metalistu un gotu pokemonus.
+1
"Ja tas aizies mums tada reklama kas atnesis metalistu subkulturas palielinasanos."

LOL!!!1111!!!1

A ko tu vispār dzer/lieto?
0
^Intaram ir taisnība. Garlaicīgi jau sāk palikt no visa šitā...
+2
isteniba si filma ir varenliels lasts blackmetalam, sava zinjaa, jo kaa skatos pokemoni ik pa laikam pie kautkaa piekeras, pirms laika tas bija emo stils, tagad ir laikam tads bridis, ka vini(pokemoni) ar neko neizcelas. Varbut pec sis filmas piekersies blackmetalam? pasargdies nee, tas butu sausmigi redzet to pasu purnu pie origo, kas pirms gada bija emo, bet sodien ir "blackmetalists" :D:D
bet ta noteikti nenotiks.
jaiet gulet, ja ne es jutu, ka mans komentars ir tada ka bobija ievirzee ;(
+1
iedomājieties, kas sāks darīties mūzikā...
0
bobis - pokemonu karalis.
0
Mazais2, beidziet taisīt metriem garas diskusijas par alus šķirnēm - neaiztikšu vairs jūsu Gāalu, ok? ;)
+5
-3
Pizdu, jaunākās ziņas. ir ir, es saku
www.metalsucks.net/2008/09/10/gorgorot...
+3
This is both new and exciting!
-1
Par black metal - domāju, panākumus (t.sk. komerciālus) sagaida tās grupas, kuras ir spējīgas pietiekami pārliecinoši uzstāties koncertos, piedalīties koncerttūrēs, kuras vai nu atbalsta grupas ierakstu aktuālais izdevējs vai arī prasmīgi saorganizējis grupas menedžeris.

Pārējie - labākajā gadījumā būs на любителя vai arī очень большого любителя.

+5
Bobi, ja tu gudri piesauc 90. gadus, kad metālistu bija daudz vairāk, tad tu laikam esi aizmirsis, ka laiks iet un daudz, kas izmainās, cilvēki pieaug un noveco, mainās uzskati, tiek nodibinātas ģimenes, laiks veltīts darbam utt. Ar to es gribu pateikt, ka daudzi vienkārši ir pievērsušies, kam svarīgākam, iespējams nogriezuši savas krēpes, bet tas jau neattur viņus no smagās mūzikas klausīšanās - nejau matu garums, vai konču apmeklējums norāda to, ka tu esi true metālists:D:D:D

Otrkārt, ka filma nodrošinās subkultūras palielināšanos...!
Es labprātāk gribētu mazskaitlīgāku, bet normālāku subkultūru, nevis, ka tagad daudzi izdomā ka tas ir kruti un sāk staigāt melnās drēbēs, nedod dies, ka vēl krāsotām sejām:I Tas nevis būtu labi, bet idiotiski:D

Labs piemērs, ko atceros no savas tusēšanās kādreiz. Arī vienā brīdī daudzi sāka klausīties smago mūziku, dzert, tusēties ar matainajiem, paši ģērbties identiski un nez no kurienes ar domu, ka true matainiem kārtīgi jādzer (lopā) un jāsit visi reperi utt..! Pie kā tas noveda, ka visi sīči mētājās pa naktīm kur kurais????? Pie tā, ka sabiedrībā dzima stereotipi par matainajiem kā par narkomāniem, absolūtiem dzērājiem, cilvēkiem bez izglītības, kas veic noziegumus utt. respektīvi, ka viņi ir visa sliktā sakne..!
+1
Ja notiks kā saka Bobis, tad ir iespējami divi varianti.....!
1) Metāla subkultūru Latvijā piemeklēs apokalipse (gals) :D
2) Radīsies viena jauna rase (subkultūra) ar mutējošiem gotiem+emo+maziem metālistiem, kuru autoritāte būs Bobis:D:D Karoč daudzi Bobiji, kas visu sačakarēs, ieskaitot sevi pašu:D:D
+4
AAAA, es idiots, tikai tagad sapratu kāpēc Bobis tā priecājas par metāla kultūras paplašināšanos - pievienosies taču arī sieviešu dzimuma pārstāves, kas neko nerubīs un Bobim būs iespēja visu izskaidrot no sava skatpunkta, respektīvi tas nodrošinās viņam jaunas asinis:D:D:D:D HARĒMU:D:D:D
+1
graver - varbūt jāļauj notikumiem ritēt savu gaitu, aiztaupot nostaļģiju?

Death un black metal XX gs. 80-tajos gados arī uzradās kā kaut kas iepriekš nebijis, ar iespēju kļūt par pārejošu vērtību...

Alternative, emo, goti utt. - mana līdzšinējā attieksme bijusi 100% ignorance, neieinterersēšanās par attiecīgajām subkultūrām... Un tāda tā arī paliks.
0
+1 tev Krabathor

Pilnīgi piekrītu, tomēr Death un Black kļuva par pastāvošu vērtību, jo aiz tā nestāvēja mārketings, tas bija izteiksmes veids pret kaut ko:D

Katrs cilvēks klausās to, kas viņam patīk, kas sagādā baudījumu...

lai arī man ir ignorance pret emo, tad tomēr es esmu pret tādu ideju radīšanu kā modes lietu - noslēgties no apkārtējiem, uzskatīt, ka tu esi nekas, čupoties tikai savas mazās kultūriņas ietvaros + ar visām tām idiotiskajām izdarībām, kā graizīšanos utt:D:D Tas tomēr nav visai normāli:D:D
+1
Okei, es mosh arī esmu egoists, jo klausos savu power, thras un speed, un ilgojos pēc 80.g. nostalģijas, ar kvalitatīvu mūziku, ar sajūtām par kaut ko jaunu utt..! Bet laiks iet, uz jādzīvo tam līdzi:D:D
0
thrash
+1
(No Fauna dotā linka)
"Based on Michael Moynihan and Didrik Soderlind’s book of the same name, the film depicts true events and revolves around the black metal sub-culture that spawned a wave of murders and church arsons across Norway in the early 1990s"

Hmm.. Kā gan patiesos notikumus var atspoguļot filma, kura ir uzņemta pēc tādas grāmatas motīviem, kura pilna baumu un melu (kā apgalvo tie, kuri paši bijuši iesaistīti šajos notikumos)?
+1
graver - man XX gs. 80to nogalē, 90to gadu sākumā no speed & thrash "jumtu noraujoši" likās OVERKILL un NUCLEAR ASSAULT. Lai arī tais laikos vislabprātāk klausījos MEGADETH, un kaut kādā brīdī sensacionāls atklājums bija KREATOR albums "Extreme aggression".

P.S. Ja tie emo, goti u.tml. tusē ar mērķi sev graizīt vēnas utt., tad jau dzīvīgums tām subkultūrām tāds nīkulīgs :))
-9
Graver 90tajos metalistu nezinu vai bija vairak domajam ka mazak vienkarsi bija cita attieksme savstarpeji.
Tagad sadas attieksmes vairak nav nedomaju ka pat ja musu skaits samazinatos tad attieksme atgriestos.
Lidz ar to mums ir japulcina metala kareivji un jataisa lai butu vairak metalistu LV ja bus vairak metalistu vares organizet lielakus festivalus ar lielakiem metala grandiem.
Tapec sada reklama blekim var noderet ka jaunu biedru piesaiste.
Par to pieaugsanu kas tad tur tik loti var mainities metalisti nav panki kuriem ta visa ideja ir jaunibas dienu cenanas but alternativam.
Metalists nodibina gimeni apmekle metal festus kopa ar gimeni un tamlidzigi.
Tavuprat ja tu ar Dani aprecesies vai tad ari tu pieaugsi un viss over tu esi gimenes cileks trashinu vairs klausities nevares ? :DDD
Tie cilveki kas metalu vel klausas pec 20 gadiem reti kurais no ta atsakas.

2. ja mes izveidotu pienacigu propagandu ar attiecigiem pasakumiem kautvai mp vai kur citur upcoming new filmas partiju par zemu ieeju sareklametu sito medijos ta mes dabutu dazus simtus jaunu seju.
Tad vel uztaisit reklamu ka sexigam ciksam patik blackmetalisti.
nakosais darbs butu sos cilvekus iesaistit subkultura un izdzit viniem pokemonismu iedzit true parliecibu ka ari iemacit klausities pa istam bleki.
Kautka ta jo daudzi visi tie dzeki 16-18 gadu vecuma no saldajiem partapa par emo tapec ka tada veida vareja dabut meitenes.
Starpcitu tapec jau ari liela dala meitenu kluva par tiem emo lai iepazitos ar dzekiem.
Uz sa rekina mes varetu uzvarit jaunus cilvekus.

3. tas parada ka barveziem truka parliecibas lai iedvestu ko nevajadzetu darit.
-4
graver kads graizisanai sakars ar subkulturam ? :DDD
0
Piedod Bobi, nokaru galvu un saku, ka nekāds:(
0
Es esmu par lietu dabīgo gaitu,savādāk ieplūdīs te visādi ķēmi bez attiecīgā metāla filozofiskā fundamenta..
+5
Par vēlu uztraukties <rāda Bobija virzienā>
0
korporatiiva domaashana bobijam
+3
Debesu vārdā, Bobij, izlasi vēlreiz, ko kk:( tev pirms kāda laika rakstīja šo muļķību sakarā: /forum/108190/#comment108466

"Tapec sada reklama blekim var noderet ka jaunu biedru piesaiste."

Reklāma šajā sakarā ir pēdējais, kas būtu vajadzīgs. Tie, kam tas interesē, ar to iepazīstas paši, vismaz tā tam vajadzētu būt.

"nakosais darbs butu sos cilvekus iesaistit subkultura un izdzit viniem pokemonismu iedzit true parliecibu ka ari iemacit klausities pa istam bleki"

Izdzīt..iesaistīt..iedz
+1
(Jupis, aizmirsu par atstarpēm)
Izdzīt.. iesaistīt.. iedzīt.. iemācīt.. Tev nešķiet, ka tik ekstrēmas mūzikas klausīšanās ir dziļi individuāla padarīšana? Un kas tā tāda par "true pārliecību"?
+2
Bobijam varbūt varētu scientologi interesēt, tie arī izdzen, iedzen un dažs labs pat nopelna uz to :D
+4
par black, āžu un buttsex tēmu:
www.threadbombing.com/data/media/41/goatp...
0
Goatlust m/
+2
To čali ir burtiski apsēdis sātans! :D
+1
Sasējis to kaziņu kā mugursomu, attapīgs džeks! :)
-7
karkas beidz dirst ka reklama nav vajadziga ja nebutu reklamas visi bleka grandi vispar pastavet nespetu nav viss tik true ka izliekas reklama ir vajadziga cita lieta ka dazi ir par slinku lai ko tadu veidotu un ta vieta piedavat variantu ka reklama nav vajadziga jo reklameties nav true un pie reizes nolikt visus kas iestajas par so reklamu lai pasam lietas laba nebutu ne pirkstina japakustina.
Mana skatijuma blekis nav nekas ekstrems.
Ne man neskiet ka bleka klausisanas ir dzili individuala klausisanas ja ta butu tad te vispar temas par bleki netiktu uzrakstitas.
True parlieciba nezinu ka lai define vienkarsi ta teikt sakariga domasana bez merka iepozet parmerigi.
Un sakarigi domat var iemacit cilvekam.
+3
bobi tev liekaas ka metaals ir kaukaada valsts vai firma vai teixim sekta vai kaukas taads ka obligaati jaapalielina apgroziijums un jaapiesaista jaunas vieniibas etc. man likaas tas taa briivi viss diezgan hmm..
+4
Ir starpība starp mūzikas reklāmu un reklāmu, ka būt metālistam ir kruta.
+3
Hm, man turpretī šķiet, ka reklāmas trūkums nav nekāds drauds pat mazzināmu grupu eksistencei (it īpaši, ja mūzikas radīšana ir būtiska pašiem mūziķiem kā dabiska vajadzība, un auditorijas izmērs šajā gadījumā ir otršķirīgs), nemaz jau nerunājot par kaut kādiem grandiem, kuri paši savulaik ir sākuši visu no nulles, turklāt, gluži citādā laikā, kad tādas subkultūras nemaz vēl nebija un nebija nekāda pūļa, kurā varētu iejukt. Tāpēc jau viņiem ir piemērots tas "grandu" statuss.

Tas, ka grupa informē par savu eksistenci, nebūtu nekas peļams, jo šajos laikos ir grūti tikt pamanītam (izņemot gadījumus, kad mūzika ir tiešām oriģināla un nedzirdēta), bet šķiet, ka tu te runā par citāda veida reklāmu, kā jau Intars teica, par to "ka būt metālistam ir kruti", un tas nu nekādi nevarētu veicināt mūzikas kvalitāti (brīdī, kad visi jauniesauktie metāla kareivji jautrības labad paši izdomātu kaut ko sacerēt un ierakstīt..)

"cita lieta ka dazi ir par slinku lai ko tadu veidotu un ta vieta piedavat variantu ka reklama nav vajadziga jo reklameties nav true un pie reizes nolikt visus kas iestajas par so reklamu lai pasam lietas laba nebutu ne pirkstina japakustina."

Interesants domu gājiens, interesants..:D Bet ja nu tie daži aktīvi pavada laiku, strādājot pie savas mūzikas vai kā citādi nopūloties, tā vietā, lai tukši vāvuļotu "re, cik mēs kruti"?

"Un sakarigi domat var iemacit cilvekam."

Kaut kas tomēr liek man par to šaubīties.. :D
+6
Ļautiņi svin Varga atbrīvošanu:

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
+3
^^^nja tas uzrakstiņš un 666 gan izskatās graujiši. 100 punkti kaut kādi tīņi plošījušies. nothing special
+2
Karametāls! :)
+2
Neon, tā Tev ir kāda jauna apsēstība? :DDD
+4
Laikam Sametis šo apsēdis...
+2
Jauns albums un grāmata no Varga, sīkāk šeitan:
www.darkside.ru/news/18783/...

Citējot un cerot uz šo: "Это будет металл, так что пусть фанаты ожидают настоящий BURZUM"
+2
gribētos lai jau tā arī būtu...
+1
Cietumā iesēdies un bez gičas palicis teica, ka metāls ir niggu mūzika, ko kārtīgam vikingam nepienākas spēlēt, citādi netiks Valhallā pie valkīru drāšanas. Pozers, bļa.
+3
Nu varbūt viš tagad rādīs, kāds ir rittīgs balto cilvēku mettals.
-1
nu ja tas būs metāls, tad ne vairs "Aske" vai citu pirmo albumu garā jo kā saka 2-reiz iekāpt vienā un tai pašā upē nav iespējams...
+6
Vargs izskatās apgarots. Pēc šā runām pēdējā laikā arī šķiet, ka nu jaunā karstgalvja vietā no ķurķa iznācis vieds vīrs.
Ja šis bij gana ģeniāls jau 22 gadu vecumā, lai spētu radīt "Filosofem", tad kaut kā pat pagrūti iedomāties, ko tāda mēroga personība spētu piedāvāt pēc 15 noslēgtībā pavadītiem gadiem.
Jaunie ir jau aizmirsuši, kā caur mūziku runāt sirds valodā, un uz black metal skatuves ir saradies lērums elkdievību gotiskās dizaineru lupatās; šķiet, parādoties šim nepretenciozajam vīrelim sporta jakā, šie beidzot varētu paņemt atvaļinājumu.
+1
^^^ žetons!
+2
varu iedomāties kādus piedāvājumus viņš saņem no visādiem Nukleār blastiem
0
Gribas jau cerēt, ka pa šiem gadiem ir sakrājušās labas idejas.
+2
Man gan liekas ka reālākais varētu būt Seasons of Mist.
0
Apgarots :D fatduude savā profilbildē izskatās vēl apgarotāks :D

Skaisti vārdi, infestus, un man jau nebūtu nekas iebilstams, ja tas tomēr izrādītos kas vairāk par wishful thinking no tavas puses.
+2
:D fatduude kā īsts augšāmcēlies Jēzus, viena ace tik sāk vērties, bet roka jau pēc glāzes stiepjas :D
0
kāds labs norvēģu interneta censonis beidzot ir pārtulkojis Varga interviju angļu mēlē. tulkojums ir tīri labs, ne bez kļūdām, bet saprast var itin visu.

wemarchinline.blogspot.com/2009/07/interview-w...
0
Intervija pati par sevi interesanta, neviennozīmīga.

gan tās daļas par Euronymus'a un Varga izdomātu sātanistu organizāciju, ko prezentēt mēdijiem, lai Euro dabūtu vairāk klientu un bleks tiktu popularizēts (kā no bobija mutes, joptvai), par to, kā cietumā viņš ir bijis viens no 3 norvēģiem, bet pārējie bijuši visādi arābi, gan arī tas, kā Vargs saka, ka ieroči(cita starpā 150 kg sprāgstvielu), ko menti atrada pie viņa 90o sākumā, bija paredzēti, lai aizsargātu Norvēģiju no ārējiem uzbrucējiem (like pēcpadomju Krievija vai USA).

vsp tgd vēl grūtāk saprast, vai viņš ir ģēnijs vai arī tomēr ne sevišķi. muzikāli jau viņš ir, ir tā kā blekmetāla mesija, bet citādi... vvz.
0
Prieks par jaunumiem nebij pilnīgs, jo jau kādu laiku atpakaļ, izrādās, esmu lasījis šo krieviski: www.burzum.org/rus/library/intervi...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas