Sarosās alinieki
-2
Krīzes cenas hehe
Cēsu sarkanais maksimā un Pulkveža brieža ielas pa 39 santīmiem, ja nu kādam sagribas
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
BETA Dārzciema 53 redzēju šodien Cēsu Christmas Porteri pa 0,29 Ls.
0
Es jūs visus pārtrumpoju. Zinu, ka pēc šitā man dabūt vairs nebūs iespējams, jo jau tagad izķer kā kūciņas, bet

Santa Barbarā uz Brīvības ielas (pie Pērnavas) 5l Lāčplēša Dzintara mučeles pa 3.20Ls. Tas kā 32sant par pudeli.
+2
Beer channel :D
+2
To 5litrīgo mučeli jāizdzer pietiekami ātri, lai neatšālējas... Tas pirkums ne vienmēr ir izdevīgs.
+5
Ne viss kam uz pudeles rakstīts ''alus'' arī ir alus ...
+4
Ja gribas dullu galvu, ņemu stiprinātos divas 2litrīgās plastmasa pudeles... Laba litrāža, pudeles neplīst pat tad, ja gadās kaut kur nokrist, no veikala uz mājām ejot...
0
Pie manis puslitrene maksā no 7$ (3.5ls) un vairāk :)
+3
no stiprinatajiem 2l var ne tikai dabut dulu galvu bet ari sadarit stulbas lietas.
+8
Man pēc izstrēbtas 2litrenes stiprinātā priekšnieks piezvanīja un sāka kaut ko smirdēt, ka es todien neesot labi pastrādājis.

Tā kā biju jau "pamatīgā kungā", izklāstīju šim savu versiju par notikušo :))
+1
man pec stiprinatajiem alinjiem tiesi, nak virsu neapzinatas agresijas lekmes :D:D
+2
mazais, tu kādā tādā drūmā caurumā dzīvo ?
0
Tad, kad Bauskas vai Teervetes varees kautvai pa 60sant. dabuut, tad arii dzershu. Ceesu ir suuds, bet Laacpleesha dzintarnieku vismaz var meegjinaat dzert :)
+1
Mēģināt jau var, bet Lāčplēsis ar uz grunti iet un Līvu rauj līdz ...
-2
Lāčplēša Dzintara regulāri dzeru, nav ne vainas.
+1
dzintara ir vienīgais baudāmais "Lāčplēsis", tas gan. Bet arī pēc neilga laika sāk likties kas pa sūdu, bet nu moš kā kurā porcijā gadās, ei nu zin.
+3
Šobrīd baudamākais no butelēm šķiet Bauskas (tikai ne Senču) un īpašos svētkos Tērvetnieks, vislabāk jau oriģinālais, protams. Piebalga savulaik ir atdzerta tā, ka biš nelabi jau iedomājoties to garšu mutē vien. Un Užavas pudeles, nu tā, nu tā... Es labāk 20 santīmus nometu un pa 80 paķeru Bausku. Un tas ir labāk kā divi tādi Cēsu sūdi vai kktmldz. Nu ok ok, sarkanais Cēsu vēl ok, bet nu ai... Vispār tagad esmu pārgājis uz pienu. Kafija arī pēdējā laikā gruzī nost, un maita dārga. Jāmet arī nost. Nav vairs tie gadi, nav vairs tie gadi....
0
ā, bet kā jūs to Līvu varat trenkāt, nevaru iebraukt.
0
Dzintaru tiešām vēl var dzert, lai gan tiešām atkarīgs no partijas. Viens tīri labi iet iekšā, cits tā kā ieskābis.
0
man sāk mesties nelabi no visa pastarizētā alus. tā kā tikai užavnieks un aldara nepastarizētais... garšo arī jēdzīgāk.
+2
hektors un ja ir + kola = rezultāts pozitīvs >:)
+1
Kāds negrib atbraukt ciemos uz Ventspili - aizlaižam paķert tādu palielu kannu užavnieka pa taisno no vecā brūža - runā, ka tas ir vislabākais.
0
Pudeļu Užavnies man ar nespārda. Nav tik labs (sevišķi par to piķi). No Lāčplēša tieši Dzintara liekas vissuslainākais. Pils un Tumšais normāli. A Līvu un Lāčplēsis tagad ir viens kantoris (abi pieder Royal Unibrew). Litra pudelēs šiem vispār kautkāds leišu alus ...

To Aldara nefiltrēto laikam Svyturis taisa. Vismaz pudele tāda pati un rakstīts ka EU ražots ;)

ja metas nelabi no pasterizētā (nezina gan kāpēc) tad tik Brūveri atliek dzert ...
+3
nežēlo naudu, nopērc Tērveti/Bausku/Užavu, un pasaudzē kuņģi. labāk dzert mazāk, bet kvalitatīvu alu, nevis žļurgas, kas maitā iekšas. pašiem vēlāk būs labāk.
+1
"krabathor, šodien, plkst. 18:31
Ja gribas dullu galvu, ņemu stiprinātos divas 2litrīgās plastmasa pudeles... Laba litrāža, pudeles neplīst pat tad, ja gadās kaut kur nokrist, no veikala uz mājām ejot..."

Diemžēl plīst arī plastmasas pudeles, ja viņas nav attaisītas. Pašam ir tā gadījies - izkrita un apakša pārsprāga. Tā kā nekas nav ideāls :(

Par užavnieku pudelēs piekrītu, un piekrītu arī Bigijam par Tērvetes sencīti - citreiz ir baisi labs, citreiz, kā nāk termiņš uz beigām - diezgan pretīgs. Vakar pat - atkorķēju vienu, lai pārmaiņas pēc normālu latviešu aliņu iestrēbtu, un - tfu tu - galīgi pē. Termiņš 3. aprīlis.
0
Intar, man tik nelaimīgi nokrist ar plastmasniecēm vēl nav gadījies... Tad jau tīri drošībai vēlams, izejot no veikala, uzreiz veikt nelielu degustāciju!
+2
"labāk dzert mazāk, bet kvalitatīvu alu" - būtu jau labi, bet ej nu sazini, kāds kurš būs. Dažreiz arī tie nonievātie ali ir tīri labi.
-7
Tad jau ir jabruve truemetal alus ko katra doom pasakuma kur frailty spele ir jatirgo ka pasmaju prece.
0
^ Lāčplēša pils reizēm baigi labais ir, reizēm čurūdens ...

Intar, kur te Bigijs ko teica ? Fauns vienīgi par Bauskas Senci, kas tāds ūdeņaināks Bauskas gaišais vien ir ...

+1
TE Bigijs neteica, bet vispār teicis ir :)
-1
Ar Tērvetnieku jābūt uzmanīgiem, tas var būt arī ļauns — var samaitāt kuņģi un noskaņojumu, ja derīguma termiņš par pāris dienām aizķēries...
-2
man atkal tervetnieks neliekas nekas uber, itipasi sarkanaja pudele, diezgan atri apnikas un klust tads ka bezgarsigs un negribas vinu vairs dzert :)
+2
Figzin vai termiņi pie vainas. Tērvetnieks tiešām tagad tāds riskants pasākums - reizēm ok, a reizēm galīgi ne pēc tērvetnieka. Bet ir gadījies netīšām nopirkt arī ar iztecējušu termiņu un viss bijis ok. Taisni vai sajūta, ka ir tērvetnieka pudeles ar zorti A un tērvetnieka pudeles ar zorti B.
+1
Alus garšu lielā mērā ietekmē arī ūdens, kurš tiek izmantots tā ražošanas procesā.
+3
Ir arī gadu vecs alus dzerts. Normāls konservs izrādījās ;)
+1
Nupat tika izdzerts Aldara Stiprais. Tīri feins, auksts tāds. 0,60 Ls ir oky. Bet man beļģu stiprie visvairāk cepī, katram pa 9-11 % bet garšīgs pēc vella!
+2
Viesulis "zin drēbi". Es dažkārt pēc ~ 2-3 litriem stiprinātā miestiņa ieņemu 2-3 mēriņus šņabīti. Arī forši.
+3
Tas gadu vecais tieši bija Beļģu 9%. Laikam jau kā vīns - jo vecāks, jo labāks :D
+1
No pudelēm dzeru praktiski tikai Tērvetes Senču, nekad vēl nekāds mīzals nav trāpījies. Atceros, ka kādu mēnesi liekas atpakaļ Mego te Āgenskalnā bij akcija uz šiem pa 54sant šķiet, vot tad gan iepirku.
Nezinu vai Aldaris vēl tecina un nez vai ir dzerams, bet agrāk, tikko sāka apgrozībā palaist, bij Uguns alus, vot tas gan bij labs pēc velna - tumši melns ar rūgtenu deguma piegaršu, un pats galvenais garšoja pēc alus, mmm.
A pa tiem lētajiem nez gan, lai kā ar nedievinātu iedzert, priekšroku gan dodot stiprajam alkoholam, nafig nepiemest tās kapeikas klāt, lai iedzertu vismaz normāli kvalitatīvu(nosacīti gan) un tīkamu šļuru, nevis pēc tam ar bļodu blakus gultā doties vai nakti pavadīt uz ceļiem nometies pie poda.
Un piemēram, ieskābis Zelta alus garšo pat labāk nekā, kad jams vēl skaitās svaigs esam, kā tas pārbaudīts gadus 2-3 atpakaļ.
0
Oh, toreiz viņš vēl mēdza ieskābt ? Laikam pusotru gadu pēc ražošanas :D
0
eu, a ko tirgo mp? kozelu? man tas tumšais diktdikt garšo... jah... kā viņu veikalos meklēt?
+2
Aizej uz veikalu un atrodi... Taču čehu alus jādzer Čehijā!
+1
Veikalos Kozelu var pamēģināt meklēt ar to pašu veco labo acu metodi (nu līdzīgi kā pārējie ali parasti tiek meklēti).
+2
Cits jau moš savā vietējā veicī nemaz neskatās, dur uzreiz autopilotā pie plaukta un grābj :D

Fatduude, es tev moš varu iedot pagaršot to draņķīgo Tērvetees sencītti, ja nekad nav trāpījies - man liekas, vēl ārā nav izlliets :D

A par to šņabīša ieņemšanu klasiska būšana. Bieži top piekopts alus sūkšanai pa starpām kādu graķīti ieraut mundrumam :) It kā jau mēdz arī "uzlikt jumtiņu", bet šitais variants man nestrādā, tā jumtiņa uzlikšana parasti top atkārtota n reizes :D Moš jumtiņš jāliek ar kaut ko reti derdzīgu, lai vairāk negribētos.
0
ak, acu metode... manas acis... nu... kuros veikalos ir?...
0
Intar, ja kaut ko reti derdzīgu jumtiņam - kādreiz bija nopērkama tāda draņķība kā benediktīns (laikam 43 grādi).
0
^ tas jau ar' gaumes jautājums
0
Benediktīns, šķiet, arī tagad ir pieejams. Ar šo laikam jumtiņš nav likts, bet ar Allažu ķimeli gan ne vienreiz vien, tas tīri labi iedarbojas :D
0
Intar, lai cik vilinoši ar nešķistu nobaudīt to sabeigto Tērvetnieku, bet nu tomēr labāk palikšu ar labajām domām par gardo Sencīti un veselīgu kuņģdarbību. Bļē, pilnīgi alus tagad sagribējās, nevis vecs un smirdīgs gan, bet tāds vareni gards un putojošs, būs darbā jāņem ātrais vakars tagad.

A alus pļumpāšanai pa vidu ko stiprāku ieraut ar tīk, ir mēģināts gan ar šņabi, gan tekilu(šis bij vislabākais), bet otrādi šnabja dzeršanā pēkšņi kādu dzirkstošo izraut, gan cik nu tas mēģināts beidzies, ka ar mani atkal sāk runāt kaijas, širmis aizbrauc tālumā visai fiksi, bet nu šņabis ar tad sākumā vismaz kāds 0.5 pirms tam paņemts priekšā.
0
Kozļiks ir lielajās Maxximās un laikam arī daudzos Rimčikos.

100% nav trāpijies vecs vai negaršīgs Piebalgas alus. Arī Tērvetnieks. Bauskas un Užavas gan ir draņķigi bijuši
0
Man gan reiz gadījās Zvejniekciema ELVI nopirkt Piebalgas alu, kurš garšoja pēc kuņģa sulas...
+2
Ui, reiz trāpījās tik pretīgs Piebalgas zaļais, kurš toč pēc "zaļā" arī garšoja. likās, ka kaut kādi kunkuļi iekšā, tā kā puņķi ieslīd kaklā. Pēc tās reizes laikam arī nometu viņu pie malas, jo pat normāla Piebalgas garša atsit tos puņķu momentus. Un, jā, tas bija stikla pudelē (plastmasā zaļais nemaz nebij), a vot plastmasā Piebalgas "Mednieku" un "Buku", ui, ilgi bija favorīti. Cik daudz visādu sūdu šeit nav sarakstīti šamos žļācot. Pēc tam sākās Eiro bundžu ēra, bet tas jau pavisam cits stāsts...
+1
Reiz trāpījās galīgi nedzerams Piebaldzēns plastmasas pudelē... Ar draudzeni pusi (tb 1 litru) izdzērām, pārējo atstājām bomžiem, taču man liekas, ka pat viņi laikam ne īpaši bija sajūsmā par tādu debesu dāvanu..
+1
+2
+1
^ he, he. Pats savleik kautkur šeit iepostēju. Galvenais, ka parāda, kas notiek pēc tam ;)
+2
Tās "50 minūtes pēc tam" vairo ticamību pudeles saturam.
-1
Biju maksima un tur dlight ar granataboliem 39 santimi.
Ice fizz pa 63 santimiem un cesu dzins long drink maksaja 65 santimus.
-1
vel pilsenere alus bundza pa 35 santimiem.
+1
Biju Delhaize, a tur kaut kāds vācu alus pa 44 centiem, un es sev saku, nēē, ar šito gan jumtu pagāšreiz aizsūtījām ātri un lēti, bet baudas nekādas, labāk pirkšu diekirsh pa 92 centiem, a ņifiga, es tak esmu darbā...un tā ietaupīt sanāca, žēl, vajadzēja kaut ko dārgāku gribēt...
0
tas diekirsh skaja maksa 1.07ls ja nejaucu.
0
labak iesakiet cilvekam ka dabut asinsspiedienu no zema uz normalu, jau visu dienu mokos, galva plist pusu zvaigznites gar acim midzinas un kafija nepalidz :(
+2
Ēd saldumus, dzer biešu, burkānu, vai vismaz jebkuru citu sulu lielos daudzumos, un viss būs ok.
0
ok paldies, cerams lidzes, ja ne pat gulet nevar aiziet.
+1
Uzpīpē ...
+4
Blin, lasot šitās tēmas virsrakstu varētu domāt, ka šitā tēma ir domāta tiem, kas dzīvo alās! :D
0
vai tad smeikesana tiesi nenosita to spiedienu vel zemak??
+1
skatoties ko smēķē.
-1
zilo bondu piem
+2
vai vecmammas asisnszāļu tēju
+4
ne to vina jau nospela jo kad ieprieksejo reizi to smeikeju, vecmamma teica ka jocigi uzvedos.
+3
ko gan tās vecmammas saprot, būtu pati uzsmēķējusi un viss būtu ok.
-1
aizej pie slokas čavām, paņem zāli, srazu būs normāls spiediens ;]
+1
haha, kakras dzivoju netalu no slokas, bet nesmu draugos ar cavam, saka ka vinu zale ari tada diezgan huijovaa.
+1
Nikotīna iespaidā asinsvadi sašaurinās, cik atceros, tātad arī pieaug asinsspiediens.

Moš ko jauca.

Jāiet dzert vobšem.
0
No dzeršanas gan asinsvadi paplašinās...

A par nikotīnu man kaut kur ir atmiņā aizķēries, ka sašaurinās tie asinsvadi tikai sākumā, bet pēc tam paplašinās... a moš kaut ko jaucu. Boks mums te medicīnā zinošs bija?
0
Tak zinu, ka tu tajā rajonā dzīvo, tādēļ arī saku.
Nesen ievērtēju, netekšu, ka no tām sliktākajām. Laikam labi terpentīnā izmērcējuši :D
0
a ka tu zini ka es tur dzivoju? O_0
eu eijam tad alu dzet kadreiz :D
0
pats reiz teici ;]
jā, var itkā
+4
Nu vot tā, šodien atdeva galus pēdējā nosacītā skaņu iekārta, nosprāga telefons, kam pazudis Pinkods, sasodītais vietējais numurs, bet vislieliskākais: pārstāja funkcionēt ārdurvju atslēga, so, tagad mēs pārvietojamies caur daarzu...pa logu...jā, un Auchan atradu eilu par nieka 1,19 eiro, jā, un tagad var darbā padzert, lai diena būtu pilnīga...uz visu veselību;)
0
funerallady, Tu piemini tik zināmas un diezgan bieži apmeklētas iestādes (Delhaize, Auchan), ka gribas Tev pajautāt, kur Tu īsti strādā / dzīvo? Vispār jau Diekirch ir luksemburgīzu alus. Neesmu gan dzēris, pašam labāk beļģu Belle-Vue - tāds dīvains alus ar izteiktu ķiršu garšu.
0
Aha, man patīk arī ar aveņu un tas, kas pēc veselības dzēriena garšo...Diekirsh ir normāls un Bofferding ir ok...bet vispār man ir vājība uz eiliem...
Luksa? bet, Ja Tu esi no mana paziņu loka, arī stāsts par durvīm tev nebūtu svešs...tās šodien tika salabotas, žēl:D
0
Hhehe, man bija aizdoma, ka Luksa. No Tava paziņu loka gan nebūšu, jo pats tur nedzīvoju, tikai bieži ciemojos pie mātes, kura tur strādā un pazīstu tikai dažas viņas kolēģes, no kurām neviena truemetālā neuzturas :D Hehe, man jau likās, ka nevar būt tā, ka tur nav neviena metālista :>
0
Patiesībā man joprojām tā liekas, kaut gan uz retajiem pasākumiem Rokhallē šie kaut kur izlien, iespējams, vairums no franču puses...hmm, jā, mani vietējie paziņas tādi vecāki un nopietnāki:D Pēc idejas te nedzīvoju, bet braukāju tik bieži, ka esmu vairāk, nekā LV :D Tipa aukleju bērnus:D
0
mīļi ne? Nesaprotu, kā man tos uztic:D
0
Mja, mīļi. Iešauj Delhaizē pēc aliņa un auklē bērnus? :P Manas L-burgas vizītes parasti aprobežojas ar lielu daudzumu Jēgermaistera un Auchan akcijas viskiju patērēšanu :D
0
un kā Tev šampis par vienu eiro gabalā?:D decembri bija aktuāls:D
Patiesībā pēc dotā te dzeru ne tik daudz, lai būtu redzams...nujā, bet tam, lai būtu redzams, vajag daudz;)
0
Par tādu neko nezinu, es decembrī tur nebiju. Vispār varētu Tev uzdot vēl pāris jautājumus, bet nepiespamosim forumu :>
0
hmm, varētu sanākt intervija...
0
Varētu gan :D
0
Tātad?;)
0
amm, atklāju čehu Starobrno. ahujeķ - 3.6 procentīgs tumšais, garšo pēc tāda laba kvasa, un dod tādu patīkamu, tikko manāmu reibumu. lēts arī, un garšīgs pēc vella.
0
Šitas jau senzināms. Krušovises lētā versija. Un vai nebija gadījumā Slovāku ?
0
Čehu gan. jā, bija prizmā pa 39 saņiem uz akciju, un paņēmu dažus.. rekomendēju.
0
funerallady, uz e-pastu sūtīt drīkst?
0
alu?;)
Ā, intervijas jautājumus? Droši, un uz draugiem arī:))
0
atsūti man arī kādu alēnu
0
šodien dzēru pagājušā gada luks alu, hujenā akcija, bļe
0
funerallady, kā Tevi draugos vispār var atrast? :P
0
Elementāri: pēc nika un meila;) meklē rokā, man par Luksas alkoholu un frančiem daudz sakāms:))
+3
tas, lūk ir īsts alinieks:

www.youtube.com/watch?v=jrcz4PTFFhk...

pastaiga ar draugu, ibio.
+2
Kungs ar stāžu izskatās.
+2
alus ir cilvēka skolotājs un draugs. šitas vecis tam dzīvs piemērs.
+1
Mēs redzējām ka jūs dzērāt .. A foto kur ? Sabiedrības tak ar apkārt nebija ...

Ar aizskrūvētu pudžiņu pat nedrīkst pastaigāt. Drīz pat tukšo taru nevarēs uz tarņiku aistiept ...

A ko ta šim izdarīja ? Protokolu neparakstīja (malacis), adresi ar cerams kreisu pateica, uz tuptūzi ar neaizveda :D
-1
Sabiedriska vieta tāpat tā skaitās, un liecinieku arī netrūkst.
+1
Vienreiz man mīļa policija (kaut velns to parautu) man teica, ka sabiedrība ir tad, kad ir vairāk kā viens cilvēks...tb, ja esi viens tad vēl vari pastaigāt ar kādu aliņu azotē... Bet nu kurš ta atteiksies no liekās naudiņas — jo vairāk ments soda kvītis izraksta un tās tiek apmaksātas, jo vairāk viņam pie aldziņas kā prēmija...
0
Tam, kas ir vai nav sabiedrība, šajā gadījumā nav nekādas nozīmes, šķiet, ka tas ments tad pats sabiedriskās kārtības noteikumus nav lasījis.

"Sabiedriskās vietās aizliegts:

# nodarboties ar zīlēšanu vai buršanu;
# atrasties ar atvērtu vai vaļēju alus vai cita alkoholiskā dzēriena iepakojumu vai alkoholisko dzērienu jebkādā vaļējā tarā, izņemot vietas, kur tas ir atļauts;
(utt.)"

"Publiska vieta – sabiedrības kopējo vajadzību un interešu nodrošināšanai paredzēta teritorija vai telpa (neatkarīgi no īpašuma vai valdījuma formas) laikā, kad tajā uzturas personas vai persona, kas nav šīs vietas īpašnieks, valdītājs, turētājs vai viņu algoti darbinieki, kā arī persona, kuras atrašanās konkrētajā vietā ir saistīta ar darba pienākumu izpildi."

"# Sabiedriska vieta – publiska vieta, kuras īpašnieks vai valdītājs ir valsts vai pašvaldība un kas ir pieejama personām bez jebkādiem ierobežojumiem vai nosacījumiem.
# Tara – iesaiņojums vai trauks."
www.riga.lv/LV/Channels/Riga_to...

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas