Metallica
+1
METALLICA bundzinieks Lars Ulrihs dienu pirms grupas kāpšanas uz DOWNLOAD FESTIVAL galvenās skatuves nogādāts slimnīcā.

Ulrihs sestdien steidzamā kārtā nogādāts kādā slimnīcā Cīrihē, Šveicē, ar kādu nopietnu slimību, kas netiek atklāta. Bet METALLICA tomēr uzstājusies, 11 stundu laikā apmācot divus citus bundziniekus, kas bija ieradušies uz festivālu ar savām grupām - Deivu Lombardo no SLAYER un Džouiju Džordisonu no SLIPKNOT.
Par trešo aizvietotāju tika pieaicināts Ulriha bungu tehniķis Flemings. Kā ziņo nme.com, bundzinieki savus pienākumus izpildījuši godam.
Pagaidām vēl METALLICA nav nākusi klajā ar paziņojumu par Ulriha veselības stāvokli.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
phe vinji tach veci jau ir...
0
Nesen arī padzirdēju par vēl vienu traģisku notikumu, kas noticis šodien - arī saistītu ar kādu bundzinieku. Pagaidām gan vēl neesmu 100% pārliecināts par informācijas patiesumu, tāpēc konkrēti neko neminēšu. Ja tā tomēr izrādīsies taisnība, gan jau paši drīz zināsiet.
0
siiks:
siks tu ari esi ja ta vari runat.. te vecie jau ari ir tie labakie muziki.. nevis tie jaunie gailji!!!
+1
Žēl, ka notiek šādi notikumi. Neviens mūziķis neko tādu nav pelnījis. Ceru, ka Ulriham viss būs OK.
0
Uh, nu veci jau viņi tiešām ir. Vispār citreiz pat šķiet jocīgi, ka viņi vēl spēlē. Nu jau pat vēcās dziesmas koncertos vairs neskan tā kā "ziedu laikos". Laikam varētu teikt: "Tā lūk aiziet veselas ēras varoņi." Šo te pieņēmumu (lai neteiktu faktu) gan mūsdienās apstrīd katrs, kam nav slinkums. Daudzi sākuši piesieties, meklēt vājos punktus viņu mūzikā. Sludina, ka jebkura thrash grupa ir labāka par Metallica un ka viņi vienmēr ir bijuši nenozīmīgi, un gandrīz neko nav ietekmējuši. Esmu patiešām saticis cilvēkus, kuri kādreiz bija Metallica fani, bet tagad pēc St. Anger un visiem Loadiem tēlo, ka viņiem tā grupa vienmēr ir riebusies. Bet nu metālā jau tā ir - ieiešana rockstāru kārtā var smagi atmaksāties. Pārāk liela reklāma un popularitāte nogurdina, grupa kļūst apnicīga. Metallica fani jau pēdējo desmit gadu laikā ir nomainījušies droši vien par kādiem procentiem 80.
0
Hm, es pie viņu cienītāju pulka pievienojos tā īsti ar "ReLoad". Pēc tam sekoja vecie diski un arī "ST. Anger", kurš man ļoti patīk!
0
"St. Anger" mani naturāli GARLAIKO. Dziesmas šķiet tīīīk garas. zzzzzz
0
Vecajos albūmos bija arī garākas, bet garlaicīgi nebija. Jocīgi ne.
+1
Pēc mīklainās došanās uz slimnīcu tā vietā, lai uzstātos DOWNLOAD festivālā Doningtonas parkā (6.jūnijā), un vairāku dienu baumām mēdijos, METALLICA bundzinieks Larss Ulrihs beidzot nācis klajā savu notikušā izklāstu.

Grupas mājas lapā (www.metallica.com) publicēts Ulriha videopaziņojums.
"Aizvakar nosapņoju, ka palaidu garām METALLICA koncertu," joko Ulrihs, "Tas mani pamatīgi sabiedēja, jo šādus sapņus neredzu bieži, tie uzpeld reizi pāris gados.
Bet, ja runājam nopietni, pēdējais gads mums bijis ļoti smags. Mums bija nepieciešams atpūsties oktobrī - to noteikti pamanīja mūsu draugi no Latīņamerikas [grupa atsauca vairākus koncertus Dienvidamerikā, par iemeslu minot spēku izsīkumu], un kas līdzīgs notika ar mani pirms pāris dienām. Organisms lika saprast, ka man jāatpūšas.
Negribu nevienu garlaikot ar detaļām, jo tagad ar mani viss ir kārtībā, un es ar nepacietību gaidu rītvakara koncertu (10.jūnijs). Ceļā uz Doningtonu piedzīvoju tik dīvainu pusstundu, ka nolēmu drošības dēļ pārbaudīt savu veselību. Laikam pagājušie seši mēneši nepārtrauktas metāla spēlēšanas un ceļošanas pa pasauli manā vecumā deva par sevi ziņu.
Es patiešām palaidu garām METALLICA koncertu, pirmo 23 gadu laikā, tādēļ vēlos pateikties visiem faniem par sapratni, kā arī Džouijam Džordisonam no SLIPKNOT, Deivam Lombardo no SLAYER un, protams, savam Flemingam Larsenam, savam uzticamajam kompanjonam un bungu tehniķim, kas ar mums bijis kopā jau 20 gadus. No Larsa un Džeimsa dzirdēju, ka šovs izdevies.
Man jāatvainojas, ka nevarēju tajā piedalīties, bet es jau esmu uz kājām un būšu arī Ludvighafenē (Vācijā). Mēs turpināsim, kamēr nokritīsim no kājām... cerams, ka tas nenotiks vēl vismaz gadus 20 vai 30."
METALLICA pasaules tūre turpināsies līdz pat novembrim. Šobrīd grupa spēlē Eiropā, bet pēc pāris mēnešiem pārcelsies uz Ziemeļameriku.
0
Veci jau ir gan, bet ir arii veel vecaakas grupas par vinjiem, kas koncertee (varbuut gan ne tik intensiivi), un apmeeram vienaudzhi, kas tuuree tikpat daudz. Un tas, ka Lombardo un Jordisons speej aizstaat Ulrihu, arii nav nekaads briinums, par Jordisonu tik labi nezinu, bet Lombardo, manupraat, ir labaaks bundzinieks par Ulrihu. Shkjiet, ka Ulrihs ir tik slavens, vairaak pateicoties visas grupas slavai, mazaak savai meistariibai.
+1
Jā, ir arī vecākas grupas, kas koncertē, taču Metallica's tūre sākās jau pagājušā gada maijā vai jūnijā pēc St.Anger izdošanas, un koncerti notiek laikam reizi divās vai trijās dienās. Larsam arī tomēr jāveic daudz lielāks darbs uz skatuves nekā lielākajai daļai 70-to gadu hardroka grupu bundziniekiem.
0
Metallica nepārprotami ie leģenda...bet nu tagad ar st.anger manās acīs cieš kaunu...komercionalitāte dara savu....un tad vēl Džeisona vairs nav....nebrīnīšos, ja pēc 5 gadiem viņi uz skatuves kopā ar Madonnu kāps...žēl
0
METALLICA bundzinieks Larss Ulrihs piedāvā saviem faniem iegūt savā īpašumā vienu no leiliskākajām piemiņas lietām, kāda vien iespējama - savu māju.

Ulriha mājā Tiburonā, netālu no Sanfrancisko, ir 5 guļamistabas, 2 virtuves, peldbaseins, basketbola laukums, vīna pagrabs un, protams, ierakstu studija.
Tiesa, lai šo mantiņu iegūtu savā īpašumā, jums jābūt liekiem nieka 9'999'999 dolāru. Tomēr jūs vismaz varat pamielot acis uz Ulriha bijušajiem apartamentiem internetā, kur pāris fotogrāfijas ir izvietojuši Ulriha nekustāmā īpašuma aģenti: www.pacunion.com.
-1
Es nupat vienā lapā izlasīju - esot prasīts Metālikas dziedātājam Hetfīldam par to kādēļ albums Load bija tik liels sūds un pārmaiņa visā viņu stilā, viņa atbilde esot bijusi " When asked to comment on what this change meant to the older fans, James Hetfield, rhythm guitarist/vocalist said "Fans? Old fans? Fuck 'em, we want more money and thi shit sells", nez ticēt tam, ka viņš tā tiešām teica???
0
Nu tie kas saka, ka LOAD ir suuds, lai pemeegina paspeeleet liidzi kaadu gabalu ... harmonijas tur ir labas un no uzikaalaas teorijas viedoklja viss ir OK
0
Bet es jau saku par to, ko viņš pats ir par to teicis...
-1
metallica pilniiga huinja peec manaam domaam ir lielaaku popsu neesmu dzirdeejis :D
-1
Nu peec Kll'em all vai tad vinniem ir bijis kaut kas iipassi sakariigs???

Nu aiziet Metallica balaazzu fani- eediet mani tagad nost:)
0
Master of Puppets bij normāls!!!
+1
Hellhammeram

"Kill 'em All" bija labs, bet salīdzinot ar vēlākajiem albūmiem - pats švakākais. Toreiz viņiem tas muzikālais "ventilis" vēl tik labi nebija atvēries.
0
un vēl...
Jebkurš no nākamajiem 4 albūmniem man patīk labāk par KEA - gan balādes, gan ātrās dziesmas. (Tā iedalīt, protams, nav īsti pareizi, jo arī vairums viņu "balāžu" ir smagas, un viņu smagās dziesmas ne vienmēr ir ātras).

2 RuncisRenārs
Nez' vai viņš (Hetfīlds) tā teica (to varētu, maigi izsakoties, nesaprast), bet iespējams ka kādreiz pie sevis padomāja gan. :)))))
0
Nee, es uzskatu, ka Kill'em all bija un ir vinnu labaakais garadarbs, tas, ka naakamajos ir krutaax un smagax production neko nenozimee, Man tapat patika vinnu primais ieraxts viss labaak, jo tur ir taada svaiga, zalla un nepieradinaata skanna un daudz energgijas. OK, naakamie 2 veel varbuut, bet peec tam es neko dzirdeet negribu vairaak par vinniem!

To RuncisRenars

Ja bija un ir normaals. Paris gabali man pat loti iepatikaas.
0
Pagājušajā nedēļas nogalē ASV kinoteātros ar fantastiskiem panākumiem notikusi daudz aprunātā dokumentālās filmas "Metallica: Some Kind Of Monster" pirmizrāde.

Filmas autori Džo Berlingers un Brūss Sinofskis METALLICA mājas lapā publicējuši šādu ziņojumu:
"Paldies visiem, kas pagājušajā nedēļas nogalē devās uz kinoteātriem Ņujorkā un Sanfrancisko. Filmai bija milzīgi panākumi. Mūsu filmai bija augstākais izrādīšanas koeficients (apmeklējums/kinoteātru skaitu, kuros filmu izrāda) - pat lielāks nekā "Zirnekļcilvēkam 2"! un par to mums jāpateicas jums, METALLICA faniem, vislabākajiem kādas grupas faniem, kādus mēs jebkad esam satikuši. Tieši jūsu atbalsts un aktivitāte palīdz pārliecināt teātru īpašniekus, ka cilvēki patiešām vēlās noskatīties filmu par METALLICA - jo daudzi no viņiem nez' kāpēc joprojām negrib tam ticēt."
Turklāt, kinokompānijas IFC FILMS vadītājs Gregs Forstons intervijā INDIEWIRE.COM pastāstījis, ka nebūt ne kaislīgākie grupas fani šai nedēļas nogalē veidojuši filmas skatītāju īpatsvaru:
"Aptaujas, kas tika veiktas pie mūsu kinoteātru izejām, liecina, ka filmu apmeklējis ļoti plašs "demogrāfiskais spektrs". Cilvēki, kam METALLICA nemaz nepatīk un kas pat ne reizi nebija dzirdējuši grupas mūziku, veidoja veselus 30% no kopējā apmeklētāju skaita, lielākā daļa skatītāju sevi raksturoja kā "paviršus METALLICA fanus", un tikai maza daļiņa bija patiesi grupas atbalstītāji. Domāju, ka pēc šīs filmas noskatīšanās arī nezinātāji saprata, kādēļ METALLICA ir tik liels fanu loks."
0
Tas priecee, savaa veidaa metaals tiek iestumts arii peleekajaa masaa. Varbuut kaads aizdomaasies un lieks malaa paareejaas mullkkiibas un pieveersiisies heavy metal.
To filmu gribeetos jau lloti rezeet.
Interesanti vai liidz mums arii taa nonaax?
0
metallicas vecie gabali ir ljoti labi,bet jaunie vairs nav tas
+1
METALLLICA ir sākusi domāt par jaunu ierakstu.

Intervijā launch.com grupas līderis Džeimss Hetfīlds apstiprinājis, ka vīri jau sākuši spēlēties ar jaunām muzikālām idejām, kas lielākoties rodas "dzemošanas telpā", kurā grupa sagatavojas koncertam.
"Es patiešām ar nepacietību gaidu, kad mēs sāksim strādāt pie nākošā albuma," intervijā izteicies Hetfīlds, "Tāpat es ar nepacietību gaidu, kad beidzot varēsim atpūsties, kad darba grafikā nebūs neviena ieraksta. Radošā ziņā mums veicas ļoti labi. Šobrīd mēs jūtamies ļoti spēcīgi. Mēģinājumu telpā nemitīgi rodas jaunas idejas. Un visi jūtas ļoti brīvi un ir atklāti viens pret otru."
Intervijā Hetfīlds piebildis, ka METALLICA kādu laiciņu atpūtīsies pēc garās koncerttūres, kas noslēgsies novembrī, un pie jauna albuma sākt strādāt nākamā gada vēlā pavasarī vai vasaras sākumā.
+1
Ulriham viss buus OK un METALLICA konceertes veel ilgi un dikti un latvijaa vinji arii pabuus(cerams) LARS VESELOJIES ATRAAK ...!!!
+1
Daudzi Metallicu lamaa un noversas no tas, isteniba te nav ko brinities un manuprat pasaule viss mainas, sodien tev 10 rit 20, vakar tu biji sieviete sodien virietis(sviestas), vakar tu klausies vienu sodien otru, tas pats ar Metallicu, mulkigi prasit no grupas taada pasa veida muziku ko tie speleja pirms 10-15 gadiem. Vieniem tas parmainas patik citiem ne, bet skaidrs ir viens ka Metallica paliks legenda, kaut vai par tiem pirmajiem albumiem kurus atceroties daudziem pabirst asarinja...
+1
*nobirst asarinja*
+1
Metallica RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
0
metallica labs bet nu sorry paardoties jau nu nevajadzeeja gluzzi es dzirdeeju netaa dabuuju to st anger pirmo versiju neproduceeto nu tas pieraada kaa vechi ir labaakajaa formaa un galiigi nodirst vinjus nevajadzeetu
0
Metallica ir un paliek pirmā metal grupa pasaulē, to noliedz tikai tie, kas uzskata, ka viņi pārdevušies, bet nesaprot to, ka viņu popularitātei pamatā ir milzīgais talants un ģenialitāte, tā ir mūzika! O.K. Load un Reload nav tie veiksmīgākie, bet tas man ir vienalga, jo, kad uzlieku Master of Pupets, tad es saprotu, ka tur ir viss - melodija, enerģija utt. Bet Latvijā jau klausās tikai to, kas patīk citiem metālistiem, t.i., black metal, lai būtu draugos ar tiem
0
Esmu devis lielu prasmi
Metālikas spēlmaņiem,
Load un Re-load pierādīja
Tos par lieliem talantiem.

Dienu dienaa koncerteejot,
Katram viiram gurtu praats-
Taapeec pateiksimies puishiem
Cits nav redzeets dailjums taads!
0
Metallica!!!
0
METALLICA fanu lapā ENCYCLOPEDIA METALLICA (www.encycmet.com) publicēta ziņa, ka grupa iecerējusi izdot tetovējumu grāmatu.

Par to informē kāds Ārons Tūrmans:
"Es biju viens no tiem, kam palaimējās iegūt tiesības ciemoties pie grupas 27.augusta Čikāgas koncerta aizkulisēs. Un vairāki cilvēki, Džeimsu Hetfīldu ieskaitot, izteicās ka tuvākā nākotnē tiek plānots izdot METALLICA tetovējumu grāmatu. Turklāt, tika nofotogrāfēti arī tie cilvēki aizkulisēs, kuriem bija kāds ar grupu saistīts tetovējums. Tiem, kam nav palaimējies piekļūt tik tuvu, varu atklāt arī to, ka Džeimss ir krietni papildinājis arī savu personīgo tetovējumu kolekciju."
Par pierādījumu šī ziņas patiesumam tā papildināta ar fotogrāfiju, kurā autors redzams kopā ar Hetfīlda kungu.
0
aber par iron maiden ko?
0
"Metallica ir un paliek pirmā metal grupa pasaulē"

WTF? laika ziņā noteikti ne; par kvalitāti var strīdēties, bet es personīgi to tik viennozīmīgi neapgalvotu.

"to noliedz tikai tie, kas uzskata, ka viņi pārdevušies, bet nesaprot to, ka viņu popularitātei pamatā ir milzīgais talants un ģenialitāte, tā ir mūzika!"

Aizmirsi pieminēt lielisku menedžmenta darbību pirmām kārtām. Talants - nenoliedzami, ģenialitāte - ne vienā acī. Par to pārdošanos man viens pīpis, varbūt viņiem iepatikās tāda mūzika, ko viņi tagad spēlē, un tā ir viņu darīšana.

"Load un Reload nav tie veiksmīgākie, bet tas man ir vienalga, jo, kad uzlieku Master of Pupets, tad es saprotu, ka tur ir viss - melodija, enerģija utt."

Pilnīgi piekrītu.

"Bet Latvijā jau klausās tikai to, kas patīk citiem metālistiem, t.i., black metal, lai būtu draugos ar tiem"

BWAAHHAAHAA, kas tas par par nonsensu?
0
kjiiselja rezumeejums bet pareizi ir katrs klausaas to kas katram patiik vieniigais jauninjie metaalisti nu tie kas saak palikt praatiigaaki ar baigu kaunu sleepj limp bizkit un linkin park diskus ja atnaak ciemaa
0
Bļe, nu, šitais jau sāk aiziet par tālu:

METALLICA ražos krosenes.

Blabbermouth.com ziņo, ka slavenie roka grandi ir noslēguši sadarbības līgumu ar kompāniju I-PATH, vienu no pasaules vadošajām skeitbordistu apavu un apģērbu ražotājiem, un izstrādājuši divus "unikālus" METALLICA botu modeļus.
Aplūkot un iegādāties abus modeļus, kuriem doti nosaukumi "Dazed" un "Cats", varat grupas interneta veikalā: store.metallica.com.
+1
Es dzirdēju, METALLICA ražos pagales uz 4 riteņiem, ar kurām varēs netikai braukt no kalna, bet arī atskaņot kādu no jaunajām St.Anger dziesmām...
+1
Vajadzeet' kaadu pagali nopirkt...
0
haa pa pagali bij laps
bet iisteniibaa man ar metallica viss bljekju muzz saakaas ja taa godiigi liidz ar waltari un sky forger
0
jaa...man Metallica ir dziives sastaavdalja...
Tieshaam zeel, ka jaunais- "St.Anger" ir tik garlaiciigs un neizdevies... Es no vinjiem gaidiiju ko labaaku... =/
0
Metallica UN Nirvana ir klasika
0
patiesiibaa shamaiem nemaz arii nepatiik tas ko vinji dara sakaraa a to st.anger vismaz konchhos taa starp citu pofigam tiek speeleeti tie stangera gabali bet nu ka vecos laiz valjaa pavisam cita lieta
0
Jā,St.Anger patiešām tāds garlaicīgs un vienmuļš padevies.Vienīgā dziesma,kas tik ātri neapnīk ir pati St.Anger un pēc tam vēl Frantic
0
Hm, man gan St. Anger tīri labi patīk. Dziesmas jau varēja būt īsākas (to jau arī Hetfīlds atzinia vienā intervijā), bet tomēr... īpaši patīk skaņas risinājums, nu interesanti!
+1
Varbūt kādu tomēr interesē (:
Grupas Metallica ievadīšanas Rock&Roll Hall Of Fame video:
fuse.tv/videos/shows/rock-h...
0
Interesasntāk ir tas, ka viņi atkal iezāģēja Masteinam. Tipa introducēti tika tikai tie grupas dalībnieki, kas ierakstījušies oficiālos albumos (Hetfield Ulrich, Hammett, Trujillo, Newsted, Burton), bet Masteins tikai demučos ierakstījies... un pofig, ka pusē no KEA viņš kā autors savu artavu ielicis. Nezin, kā tur bij, vai viņš tika aicināts vismaz piedalīties ceremonijā, kā Mcgovney, bet atteicās, vai pat uzaicināts netika... Gan jau kaut kad atkal būs pinkšķēšana par šito.
0
Masteins ir arī "Ride The Lightning" and "The Call of Ktulu" līdzautors
+1
Agri vai vēlu Megadesa būs tai hallē iekšā ka nemetas, ar pieminēšanu no Metallica puses vai bez. Bet vispār jau, lai gan vārdā nesaucot, šie tur pateicās arī "pārējiem", kas ar šiem spēlējuši.
Nez vai mirstot kāds balsī sauktu savu pirmo sievu, ar kuru sadzīvots bērns, taču laulība pajukusi pēc gada, vai arī otro, ar kuru laimīgi nodzīvots līdz mūža galam? :)
0
Ielūgts jau itkā bij, bet nu aizbildinājums ar tūri un ielūguma statusu.
Te tā zolīdi, un šķiet visbiežāk izplatītā info, kā arī oficiālā: www.metalunderground.com/news/details.cfm?ne...
Te ar jūtamu sāpi, pēdējā rindkopa, izrāvums šķiet no intervijas: www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
0
kādu laiku atpakaļ jau par šito lasīju, tagad itkā šie kopā tūrēs
www.metalhammer.co.uk/news/metallica-mega...
0
"Mounting online speculation is suggesting that this could pave the way for Megadeth to be touring with either Metallica or Slayer, after Mustaine’s very public feuding with various members of Metallica and Slayer’s Kerry King."

Pirmos trīs vārdus šajā teikumā pamanīji?

Es esmu dzirdējis arī spriedelējumus par to, ka tā būšot Jeff Young atgriešanās grupā. No otras puses, vēl pirms mēneša viņš slavējis Broderiku kā labāko grupas gičistu, pie reizes sūdzoties par Young'u :D
0
Āreče, tikko atradu šiten to:

"Mustaine revealed during a recent interview that MEGADETH is in talks to play some shows with SLAYER later in the year. No further details are currently available." www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
0
0
Grupu izvēles loģiku tik īsti nesapratu
+1
kas tur ko nesaprast - "tās grupas, kas man patīk"
+1
...un viena, kas ir mīGstie!!!1
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas