Best Horror film
0
ja jau te panesās temats par kino (sk. tēma Cannibal holocaust), ienāca prātā paspriedelēt, kādas tad Jūsuprāt labākās šausmenes esat redzējuši pēdējo desmit (un vairāk) gadu laikā. Nu kautkas līdzīgs, tipa TOP- horror vai līdzīgi.
P.s. līdzīga tēma jau bija, bet tā bija par kino vispār kā tādu... šeit iet runa par konkrētu žanru.
Protams, var runāt par komēdijām, drāmām u.c., bet nu horror , cik nu nojaušu, visai iecienīts smagās mūzikas cienītāju rindās. Nu uz priekšu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tēmā /forum/8788/ jau šitas tika apskatīts
0
nu sorry... nepamanīju.. To tēmu ir tik daudz, ka mierīgi var palaist ko garām.
Bet nu varbūt kādam jaunāki, svaigāki komenti tomēr uzradīsies..:-))
0
taas varbuut nav gluzji shausmu, bet nu viss no Deivida Lincha
0
Vislabaakaa shausmene vareetu buut Beyond The limits!Nez vai shausmene iisti,bet nu galjas dauc un Asins liist!
0
Nu ja runaajam par galju un asiniim - Starship Troopers (nav labaakaa, bet nu pirmaa man praataa ieshaavaas)
0
tpu!! Beyond The limits ir viens no lielaakajiem suudiem!!! Starship Trooperos viena smuka tante bija, laikam Deniize Richardsa. Galja un asinis bija visvairaak The Passion of the Christ
Rings divi sako bibi, Cursed vispaar komeedija, The Amityville Horror ir The Shining atrauga. trrp pla
0
Nu gaļa un asins daudzums jau ir sviests, ja gribi nokauj pāķos cuuku - šausmenes ir normaalas psihololoģiskās ir labas. piemeeram The Ring, Blair witch abass ddaljas utt.
0
Vecais miera laika Chainsaw Massacre.
Vecais miera laika Exorcists (jaunajam arī nav ne vainas).
Dentists abas daļas.
Nu patīk man tās filmas par Hannibālu Lekteru, bet nekas baigi šausmīgs jau tur nav.
0
nezin laaga par cik video faili manaa piislii nav iipashi biezu sastopami un tv ar taad kaste no kuras taalaak tureeties veelos tad naak praataa viens gabals par kaukaadu galiig psih zobaarstu kursh ar urbi visas smadzenes meedza samalt putraa itkaa visai patizli taisiits gabals bet efektiivs pee vella veiniigi paaraak daudz smukas meichas shis tur galjaa paarstraadaaja tas taa bet gabals tieshaam gruziijoshi efektiivs kaads varbuut atceraas to filmekli, vabuut ta lai uzrakst kaa tas saucas dikti gribaas veelreiz redzeet to skjiseli
0
Vecais Exorcists toch bij labs jaunais gan sviests..
Bet ir jau arii taadas vecaas labaaas komeeedijas kaa seriaali par Frediju un arii par Chakiju :)
0
Kailaa maltiite Un Maratons zombii
0
Visas Hichkoka filmas. Klasiskas, izsmalcinaatas, nepaarejoshas bailes. Vertigo, piemeeram.
0
Bleakness - man domāt, tas pats Dentist vien tas ir. Bet vispār neviena sevišķi jēdzīga šausmene dikti sen nav redzēta. Vai nu nemāk vairs taisīt, vai varbūt pašam vairs nav bail :D
0
Nav nav, peec devinjdesmito vidus shtrunts vien ir ar taam shausmeneem. Visaadi slasheri un psihologjiskie murgi viens peec otra, pilniigs sviests. Domaaju, ka vainiigs pie taa vareetu buut arii lielaa zinjaa Steven King, cilveeks, kursh neshkjiroja savus darbus un par visaam variiteem visu publiskoja, neskatoties uz to, vai tas ir dranjkjis vai nee. Savaadaa kaartaa iespaidojis paaraak daudz jaunuljus. Ir jau keeksam shis tas labs, bet kopumaa es ieniistu to zelli. Astonjdesmitie forever!
0
nu viena no psihologiskajaam filmaam, kas buutu skataama (nu par shausmeni gan to nevar saukt, bet doma ir interesanta) ir Cube ar turpinaajumiem Cube2 un Cube Zero! iesaku!
+1
čakijs pats krutākais!!!!!!!!! mazā ļaunā lellīte ar naželi!!!!!!! UUUUUUU!!!!!
0
hehe, reaali bailiiga ir Stephen King filma Pet Sematary. graamata arii taa neko :P
0
"Sematary", khe khe. Nee, nu jaa, tas bija labaakais gabals kas no vinja redzeets. Pirmaa dalja ar to beebi bi riktiigi nikna.
0
man jau ļoti patika filma "Citi"- tagad jau viņa ir `nodrāzta`, jo bieži tiek rādīta pa TV kasti.
Bet, kad tā tikko parādījās kinoteātros, ta kinozālē iespaidi bija pamatīgi. Filma tieši paņem ar spriedzi, gaidīšanu, cilvēka bailēm, trokšņiem, misticismu.... Katrā ziņā visādas gaļas, zarnas, asiņu jūras (principā "anatomijas mācību stundas"), monstri, zombiji un citi kropļi jau sen vairs neliekās `baisi` .D
Bērnībā, jā, no tādām filmām mīziens nāca. Tagad uzdzen žāvas.
Virsroku ņem tās šausmenes kuras "ņem pie dziesmas psihi" , ja tā varētu izteikties.
0
nuu, šausmenes vispār vairs nav šausmīgas... kau kā mani nekas nebiedē... labāk pats tupu tumšā istabā un iedomājos acis tumsā, kas mani vēro... vot pašsuģestija ir baisi... iesaku paeksperimentēt... būs tā, ka mati ceļas stāvus... tumsa, klusums, tukšums, un kaut kas, ko tu nezini tumsā... viiiiiiii :S can you handle this shit? a? iesaku, nenožēlosiet... viņi tur ir, patiešām....
0
Riktīgi rekomendēju filmu Saw! Pilnīgi necerēju kaut ko tādu mūsdienu komercializētajā kinopasaulē atrast, bet nu šitā amīšu lente man patika. Varbūt nebija tik baismīga, bet kā filma - cepuri nost.
0
tnx, enemy! noka4aju un noskatiijos Saw... asinju un iekshu nav daudz,bet iespaids reaali speeciigs, doma arii laba. vienvaardsakot - n 9 balles no 10 stabili ;) cepuri nost banaalajai amiishu kinoindustrijai par sho filmu!
0
biju te aizgājis uz "White noise" (baltais troksnis). Pašlaik iet Forumā.... nu tā neko, man patika. Zosāda un ļenganas kājas metaleram ar vājākiem nerviem garantēta.

p.s. man aiz muguras sēdēja divas krievu tīnes, kas visu laiku vārījās un pamatīgi besīja mani ārā. Bet tad, kad sākās šausmu kadri, tad knābis abām bija ciet... o ku man bij liels prieks par to. :"tipa, nu ko bail ? apklusāt stulbās kazas" :)))
0
Varbūt vainīga bij mana pāragrā aizraušanās ar Cannibal Corpse, vai citas agrā jaunībā gūtas psiholoģiskās traumas... Kaut kā nav bail no tām filmām, khe; tomēr - šausmenes skatos ar lielu aizrautību; nu "Blēras raganas" otrā daļa vien ko vērta - nez, kā ko tik stulbu vispār cilvēks spējīgs izdomāt?
Mīļākā filma - "Night of the living dead" - paskatieties, paskatieties, kāda mīmika un kustību kultūra izkopta tiem zaļgandzelteniem mironīšiem, kas tur apkārt skraida :DD
0
to Stonerozis- nu gaļas, zarnas, dzīvi miroņi , asins peļķes un cita draza kā vampīri, vilkači un motorzāģi, protams, sen vairs nebaida. Tās bija skatīties bailīgi tikko kā sāka parādīies videosaloni 80- to beigās, 90-to pats sākums.. tad tas bija kas jauns un neredzēts. Cik, saprotu, tu joprojām skaties šāda līmeņa šausmenes.
Tagad mazāk gaļas, vairāk "psiholoģijas", vairāk teicamu skaņas efektu, vairāk gaidīšanas, mistikas, neskaidrības.... Lūk, kas ir jāskatās... tad moš arī būs tev kādas izjūtas, nevis trula skatīšanās uz miroņiem ar čipšu paku rokā un laiku pa laikam parēcot, kā arī atraugājoties no iedzertā alus malka...
0
Alu nedzeru. Bet trash movies cienītājs esmu, tas gan.
Un tā "psiholoģija" vēl vairak uzdzen atraugas, nekā normāls zaļgans mironēns. Kopš vienā tadā videosalonā tais deviņdesmito sākumos noskatījos "Jēru klusēšanu", neko jaunu un interesantu šāda veida filmās kaut kā nav izdevies atrast...
+1
boks, nu jau tu bishku paarshaavi paar striipu. Psihologjija bljin, es necieshu taas visas jaunaas "shausmenes", saakot ar 90-o gadu slasheriem. Kaapeec man buutu vinjas jaaskaytaas? Taapeec, ka modee tagad? Night Of The Living Dead ir tieshaam labs gabals, cepuri nost! Es labaak panjemu pie saaniem Magota jaunskungu un noskatos kaadu 80-o gadu galjinieku, iedzeru alu, nolaizhu siivo un shur tur iereecu, nekaa tukshi blenzhu ekraanaa uz kautkaadu jeelu kadru izkaartojumu, kas meegjina apeleet pie maniem bailju orgaaniem no iekshpuses. phhhh.... Pilniiga garlaiciiba. Saw bija skataams, bet nu taadi iznjeemumi ir tieshaam retums, kameer es varu panjemt jebkuru veco zombiju filmu un labi pavadiit laiku. Piem. Forest Of Fear (ari zem nosaukuma Toxic Zombies)... Nu pilniigs idiotisms, leeti specefekti, leeti aktieri, bet skataas labi. Tev nepatiik? Ok. Kaada man shkjirba, bet nestaasti man, ka man tagad buutu jaacholee kautkaadi "psihologjiskie shtrunti", taapeec, ka tas tagad ir aktuaali. Neredzu neko, ar ko vinji buutu labaaki par veco labo galju. Vecais labais Evil Dead!!! Jomajo, i galja, i uz miisli parauj. (Nu protams pirmaa dalja), a kautkaadi jaunie meesli manii neizraisa pilniigi nekaadas izjuutas. Tas pats Saw. Nu nav taa shausmene, tas ir trilleris tiiraakais. Visaadi tur Scream un tmldz. suudi, jopcik, bljin, nekad neaizstaas vecos labos astonjdesmitos. Nekad! Bluudij, naac paliigaa! Shausmenei nav obligaati jaaizbaida skatiitaaju no panckaam. Nu nav. Ja tev nepatiik vecie gabali, taa arii saki, nevis maaci citiem dziivot. Nepatiik man, kad mani stutee shitaa. Nee tu gribi izrubiit? Baigi divdesmit-astonjgadiigais sajuties?
+1
Pirmkārt man ir nevis 28, bet 24. Otrkārt izrubīt nevienu netaisos (par ko??). Treškārt nevienu gluži dzīvot nemācu... Tu pats esi labs dzīvot mācītājs un ciniķis.
Filmu Saw neesmu redzējis. Filmas jēra klusēšana un kliedziens grūti ir nosaukt par šausmenēm... piekrītu, ka kādam arī čuriņa noraustās skatoties tās filmas un līdzīgās.
Šausmene jau tāpēc ir šausmene, lai radītu negatīvas emocijas: bailes, šausmas, stress, negatīvs uzbudinājums u.c. Skatoties bezsakara zombijveidīgus u.c. patosus, dzerot alu, rijot popkornu un laiku pa laikam purkšķinot, kā arī atraugājoties šādas emocijas nevar gūt. Pietam, lai paskatītos šausmeni, tev blakus vajag Magotu (tipa drošāk?)... kopā rēkšana un muldēšana liedz izbaudīt filmu pilnībā.
Un kurš saka, ka "psiholoģiskās" šausmenes ir tagad modes kliedziens... bullshit tas ir. Klasisks piemērs ir Hičkoka Psiho... jau 60-tajos.
Johaidī, aizej (vai aizejiet) uz kinoteātri un nolūrat kādu filmu, ko pašlaik rāda (Baltais troksnis, Bubulis, Paslēpes) labas filmas galu galā. Kinoteātrī ir īstā baudīšana.., nevis datora monitorā.
Iesaku noskatīties Citi, Sestais prāts.. , kaut es pieļaauju domu, ka esat redzējuši. Filmas nav pirmā svaiguma, bet pamatīgu nervu kutināšanu un interesantu atrisinājumu.
A visām gaļām atrisinājums ir banāls un parasti uzreiz var pateikt kurš ta te izdzīvos un kurš ne. Punkts, bļin ..!
+1
nekaadi punkti, chikinana. Ok ok, sapratu tevi, bet nevajag luudzu smiiknjaat par 70/80 gadu shausmenju faniem. Taa ir pavisam cita shtelle. Man vienalga vai vinjas ir taisiitas lai biedeetu vai lai smiidinaatu, bet vinjas ir labas. Vinjaam ir sava garsha. Taas modiigaas filmas ir ok, bet lai es vinjas glabaatu un veelkaadreiz skatiitos? Nu nee. Parasti vinjaam viss prikols sleepjas atrisinaajumaa un ja tu esi to redzeejis, otro reizi nav nekaada tolka choleet. A vecie labie pieiet tai lietai savaadaak. Kautvai 80-o gadu vaaja budzheta shausmenju muzons! Tas vien ir ko veerts! Citas ir smiekliigas, citas jeelas un pretiigas, bet lielaakajaa daljaa ir juutama apokaliptiska garsha, kas nekaadaa meeraa netiek romantizeeta un visaadi citaadi banalizeeta, kaa tas notiek ar jaunajiem gabaliem. Ja tas ir zombiju mezhsh , tad vinjsh buus liidz pretiigumam naturaals ar visiem suudiem un chiekuriem uz zemes, nevis zilganaa miglaa tiits 3D grafikas veidojums. Tas man patiik vecajos gabalos. Un kad veel ir spiests uz kompja no vecas sadriskaatas videolentas, tad ir pilna laime. Taam filmaam ir sava noskanja, neatkariigi no taa, vai kaadam ir bail vai nav. Un nevajag man staastiit, ka vecajiem galjiniekiem ir paredzamas beigas. Lai nu kam, bet tiem gabaliem to nevar izdariit, jo tikpat labi galvenais varonis var mirt kaa palikt dziivs, civilizaacija var tikt izniideeta vai var notikt jebkas! Un beigas parasti nav tas, kas vecu paleetu shausmeni padariitu par labu esam. Ja vinja ir laba, vinja ir laba viscaur, un beigas var tikai vai nu traapiit tieshi naglai uz galvas vai arii buut neizteiksmiigas un piekaashamas.

Tagad par tiem personiskajiem gurglingiem.

"Filmas jēra klusēšana un kliedziens grūti ir nosaukt par šausmenēm... "

yup, sasodiitie trilleri, who needs this shit anyway... (kaa jau teicu, tie visi paarsvaraa ir trilleri)

"Šausmene jau tāpēc ir šausmene, lai radītu negatīvas emocijas: bailes, šausmas, stress, negatīvs uzbudinājums u.c. Skatoties bezsakara zombijveidīgus u.c. patosus, dzerot alu, rijot popkornu un laiku pa laikam purkšķinot, kā arī atraugājoties šādas emocijas nevar gūt."

Ir divi veidi kaa skatiities shaadas filmas. Ja tu labaa zombijfilmaa nespeej saskatiit to vispaareejaas izniiciibas atmosfeeru, un ja tev neizraisa smaidu leeti efekti un suudiiga aktierspeele, tad nav jeega neko runaat, jo ir cilveeki, kas to noveertee. Nav obligaati jaabaidaas, ja var izgarshot forshas kakinjas.

"Pietam, lai paskatītos šausmeni, tev blakus vajag Magotu (tipa drošāk?)..."

Magotu es piemineeju taapeec, ka vinjsh speej noveerteet vecu labu mantu.

Un te naak mana miiljaakaa vieta:

" A visām gaļām atrisinājums ir banāls un parasti uzreiz var pateikt kurš ta te izdzīvos un kurš ne. Punkts, bļin ..!"

Saaksim ar to, ka pashas filmas ir banaalas un biezhi vien nes sevii pamatiigu kravu ar pilniigi stulbu idiotismu. Bet vinjas ir inchi skatiities un maurot tai ekraanaa, just liidzi. Kaarteejo reizi gaidiit vai paspees vinjsh iedarbinaat mashiinu uztraucoshajaa momentaa vai nee utt. Nianses! Kaadi tur suuda atrisinaajumi. Taas filmas ar tiem super duperiigajiem atrisinaajumiem ir vienreizeejaas lietoshanas kakas. Noskaties un izmet, bet labu zombiju gabalu var uzlikt atkal un atkal. Tie pashi "Citi". Nu kaka. Vienreiz nocholee un viss. Un pietam Kidmena taas filmas uznjemshanaa veel pat i nedomaa par kruushu palielinaashanu.

"Kinoteātrī ir īstā baudīšana.., nevis datora monitorā."

Jaa jaa, it sevishkji, kad tev aiz muguras chaukst chipsu pakas un kautkaadi pidarasi izdvesh mauciigas skanjas, mhm, baudiishana pa pirmo. Filma aiziet uz urraa!~

A: "Nu, kaa filma, laba bij?"
B: "Ej Dirst!"
0
Neesmu nekaads lielais šausmeņu pazinējs, bet vienu brīdi gāju uz forumu principā uz katru, ko rādīja!!! Sakumā viss bija OK, The Village, The Ring, Madhouse!!! Sākumā bija OK, bet tad sāka sekot baigie garlaicigie gabali. Nu kaut vai paslēpes. Jau kākda simtā filma, kur beigās izrādās galvenajam varonim ir personības dubultošanās, trīskāršošanās u.t.t., nu, tip, labais un slepkava vienā:) Nu piedgriezās, it kā vienīgā psihoanalīzes problēma. Tfu. Un tagad zudusi vēlme iet uz visām tām "Shausmām Anvilā", " Bubuļiem" u.c., jo droši vien, ka beigās izrādīsies, ka džekam atkal dubultojas:( Cik tad var???!!!
Hm, nezinu, man ļoti patīk Jēru Klusēšana, Hanibals, bet tas jau lielākoties ir E. Hopkinsa nopelns!!!
Un "The Village" ir ļoti laba!!!!
0
Pēdējo dienu laikā iznāca noskatīties veselas trīs tā sauktās šausmenes - Bubuli, Šausmas Amitivilā un Vaska māju. Nja, tādas šausmas, ka vai bail - pa visām trijām filmām kopā ņemot labi ja pāris minūtes neomulības. Sižeti līdz riebumam paredzami, situācijas jau n-tās reizes atgremotas..pēdējā laikā sāk likties, ka laba šausmu filma kļūst par izmirstošu sugu..
+1
ar tevi Faun kā pret sienu... nekurā galā. Vismaz pats atdzīsti, ka tās filmas ir lētas visās jomās.
Un ej dirst tu man labāk saki klātienē.
+1
Ej Dirst? Kuraa vietaa es tev to esmu teicis?
+1
nu pašās beigās B: ej dirst ! sākumā es to sapratu, kā adresētu man... , bet laikam tu ar to biji domājis dialogu starp A un B.., viens no kuriem grauza čipsus, otrs- skatījās filmu.

p.s. es jau kādreiz biju minējis, ka komentus bieži viegli var pārprast... emocijas, toni, žestus, mīmiku jau ar komentiem pagrūti nodot. Tāpēc jau iznāk lažas.

Labi, izbeidzam šo tēmu. Tik un tā katrs paliksim pie sava. Cik galvu, tik viedokļu.
0
to kirke:
Nu, redz, tieši par to arī runāju, tagad vismaz zinu 100%, ka uz šīm filmām niešu!!!
0
Saw bij ok, taga ir torrentos tāda tīri padumja filmiņa ''Creep'', tur ir dažas jaukas asinsainas :D
tomēr Cannibal Holocaust bij kas šausmu ziņā labāks. no 3.personas skatīties kā izķidā cilvēkus dažreiz ir šausmīgāk nekā mirkļa baiļa efekts O_o
0
Faun, es tevi atbalstu. nekas nevar būt labaks par riktīgu zombiju ar zarnām zobos... man drausmīgi patika vecā The Night with the Living Dead. come on, tur taču arī ir iekšā doma... tās filmas ir tik drūmas īstenībā... tur ir vajadzīga spēcīga iztēle, un ja tā ir tad var uztvert tās šausmas, kas parādās šādās, pēc citu kolēu domām, komiskās filmās. pati iespēja, ka mirušie varētu augšāmcelties un nākt ēst un izvarot dzīvos ir vienkārši tik baisa, ka labāk to atstāt komēdijas ietvaros. labi, labi, muļķības, idiotisms un ne maz nav šausmīgi. nu, bet, šitās psiholoģiskās šausmenes? tur tāpat lieta grozās ap monstriem, tikai tas monstrs ir cilvēka prātā. mainījusies jau tikai dimensija, kur dzīvo zombijs, maniaks vai briesmonis. jā, daudzas psihenes ir garlaicīgas, līdz riebumam garlaicīgas. man tomēr patīk vecās zombiju filmas. tās ir krašņakas. zarnas, asinis, kauli, sapuvuši miroņi... cool...
0
man tomeer labaak patiik psihologjiskie trilleri.. labaakaa shii zhanra filma, kaadu esmu redzeejusi ir 'identitaate', liekas, kaadus paaris gadus atpakalj raadiija kinoteaatros.. arii jau par klasiku kljuvusii personiibas dubultoshaas, bet tomeer ar krietnu devu asinju..
0
:O :'( briesmiigi:O prieksh manis laikam par briesmiigu:S:O
0
" Magota jaunskungu "

Bluudiju? =)
0
Runcis R. nevar beigt juusmot par Bluudiju. Nu tad varbuut jaakjer peec aliem naakamajaa nedeeljas nogalee un vienreiz jaaizbeidz shitaa aakstiishanaas.
0
"Night of the living Dead" - Mace +1 Edenbeastam;
R.R. - es veel joprojaam mīlu Haselhofu..uupss Maleejs atgriežas...

Tas būs pārsteigums, ja es teikshu apmēram šādi: "Stay kvii"?
0
"Night of the living Dead" - Mace +1 Edenbeastam;
R.R. - es veel joprojaam mīlu Haselhofu..uupss Maleejs atgriežas...

Tas būs pārsteigums, ja es teikshu apmēram šādi: "Stay kvii"?
0
vakar noskatījos Roba Zombija brūvējumu Halloween. Neesmu gan redzējis tās vecās Halloween daļas, bet tāda aizdoma, ka šis Zombija garadarbs ir oriģinālā Halloweena rimeiks.
Gabals baigi labais, vismaz man patika! draudzene gan mani nesaprata - kā es varu skatīties filmu, kur vienkārši ņem un brutāli nosit cilvēku?:D

www.imdb.com/title/tt0373883/...
0
Manējais TOP3:
1. Evil Dead, pt.2
2. Blair witch project, pt.1
3. Omen, pt.1
0
pirms kādas nedēļas iekš Cinamona rādīja somu filmu Sauna. diezgan drūma šausmene, pagaidām mana topa augšgalā.
+2
Vispār jau horrors ir pilnībā degradējies. Ko ļautiņi tagad skatās? ZĀĢI!!! Ja tas ir horrors tad ANAL CUNT ir rokmūzika.
Mans tops ir šāds:
TRUE HORROR
1.HELLRAISER 1-4 pt
2.A NIGHTMARE ON ELM STREET 1-5 pt
3.THE SHINING
VIEGLS HORRORs
1.SLEEPY HOLLOW
2.BRAM STOKERs DRACULA
3. 30.-40.gadu horrori

ANTITOPS
-1. FREEKSHOW?...precīzi nosaukumu neatceros... filmas beigās no PLAYBOYja zaķa... ar nažu, adatas un diega palīdzību izveidoja MEITENI-TĀRPU
-2. SAW
-3. CRADLE OF FEAR
0
ir taadas seerijas masters of horror ja nemaldos ... 2 sezonas ir es domaaju ... dazhas epizodes vnk debiilas bet citas vnk shedevri piemeeram episode jennifer ..

un iesaku filmas peets H.P. lovecrafta ...
piem dagon , reanimator daljas (briizem paarveershas par komeediju gan XD ) un from beyond iesaku sho .

patika ljoti phantasm filmas ...

un protams evil dead fimas vnk klasika
0
Par šausmu filmām - manuprāt, augstākās raudzes horrors ir čehu multene "Krabats - burvja māceklis"... Neliels fragments ievērtēšanai:
www.youtube.com/watch?v=bQsBfKVrKp4...
0
Šitam filmu nesen noskatījos - tāds skarbāks/reālistiskāks Poters ...
0
laikam pēdējo gadu labākais horrors, kas nedaudz velk uz drāmu ir franču Martyrs. sick sick
www.imdb.com/title/tt1029234/...
0
Neviens te nav pieminējis "The Grudge"? www.imdb.com/title/tt0391198/...

Šitais gabals mani reāli sastresoja, gulēt aiziet bija samērā problemātiski...
0
^ vecīt, visa jū on sērija ir absolūts vājprāts, tas baltais sīkais nelietis mani gadu vajāja, nepārspīlēju, atskatīties, ieraudzīt viņu pa logu čurājot pie Fauna, vienkārši uz ielas ieraudzīt - bija mans moto. Ellei esmu izgājis cauri, tas bija ārprāts. Velreiz noskatīties laikam nekad nesaņemšos. brrrrr... joprojām zosene metas
+2
Evil Dead visas 3 daļas ir superīgas, galvenās lomas spēlētājs ir ar dievīgām grimasēm.
0
pirmā daļa The Grudge bij pa pirmo. otrā, kā jau otrā..viss jau zināms, pie visa jau pierasts un nekādas emocijas neizraisīja, vienīgi miegu
+1
es tagad skatos viģikus kur ir īsti cilveki, reāli atgadījumi, īstas asinis, gaļa u.t.t.
Pēc tiem video kurus es esmu redzējis var teikt, ka cilvēks ir vienk riktīgs Evil,ne vairāk nemazāk.
Ja kadam interesē reali atgadijumi iz dzīves visā tās nāvīgajā izpausmē, tad lūdzu - www.documentingreality.com/forum/
Šis tiem cilvēkiem, kas līdzko ierauga gaļu nesaka - fuj
0
+2
nu tos visus dokumentālos a la Faces Of Death es gan nevaru skatīties. filmas ir filmas, bet reālus skatus es gan nevaru paskatīties.
0
Tfu, tas forums.... jeb**, apskrējās dūša.
+3
I LoL'ed :D

www.spoki.lv/joki/Killers-Ar-Kar...

P.S. Būtu forši, ja būtu uz pusi īsāks, bet ideja laba.
0
^nenormāls spēks :D
0
ĀHAHAhahahahahaaaaaa :D Garumam nav ne vainas.
0
gribu 2 daļu šitam.
0
Nezinu, vai šamā ir best vai worst, bet ir - GROTESQUE.
Japāņu darinājums. Īsti par par šausmeni nenosaukt, bet drīzāk kā rokasgrāmatu sadismā un spīdzināsanā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas