kasetes negribat? un CD?
+11
es pilnībā apzinos, ka šāds piedāvājums šajā laikmetā ir, kā lai maigāk pasaka... ne pārāk pievilcīgs. Taču pretējā gadījumā prece nonāks rajona bomžu un miskastes runču muzikālajai izglītībai.

īsi sakot, ir kādas 350 audio kasetes (to vidū pārdesmit oriģinālās), kuras var dabūt. par velti. ja labi sarunā, varu ar auto pievest klāt :) Apjoms - pusotra banānu kaste. Iekšā - 1980s un 1990s smagā mūzika, bet ne no smagā gala (brutaldez nebūs vis, grinkors arī ne)
Varu piedāvāt arī apmēram 200 matricas ar audio CD matricām, tur gan lielākoties no 2000s gadiem. Arī par freju atdodas :)

Ņirgas nelasīšu. Nav laika :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Dīvainā kārtā kasetes pats reiz pa reizei paklausos, bet šitā stafa pašam pārāk daudz.
+1
Par frī es ļoti labprāt savāktu! Uzraksti man uz e-pastu, sarunāsim!
+1
darbiskolai@inbox.lv
0
WrongTale - man arī ir interese.
0
Sonnen, priekš tevis tur pilnīgi nekā nav. Lielais vairums kasetēs rakstīts no tādiem cilvēkiem kā Aigars Č. vai Oķec :) pārsvarā heavy, hard (tas mazāk), thrash, power un doom. Death arī ir, bet mazāk.

Drako: wrongtale@gmail.com
0
Oh, Father Productions m/ Vēl tagad reizēm maucu viņa vai Sonnes & Co. ieceptu kasetīti :D
0
WrongTale - paldies par paskaidrojumu, tad es novēlu lai tu to visu "nodod" kādam, kas reāli no tā iegūs kādu JAUNU atziņu no vecā labā aizmirstā :)
0
Veel kas atlicis??? Ir interese par heavy un thrash:D:D:D
0
Sonnen, tāds arī bija mans nolūks - varbūt kādam vienk noder šāda kolekcija, varbūt kāds tur kaut ko interesantu saklausa... un pēcāk iegūt sev ērtākā formātā, ja vēlas.

graver, sorry, es nešķirošu. ja dodu, tad atdodu visu, un vari šķirot vēlāk pats. Lielākā daļa kasēsu ir glīti noformētas, un uzraksti gandrīz vienmēr atbilst saturam :)
Šķiet, ka heavy un thrash tur varētu būt pārsvarā... thrash varbūt mazāk, tiesa.
0
Aizsūtīju tev e-pastu, paskaties un atbildi, lūdzu. Savākšu visu!
+1
khmm, neko neesmu saņēmis. Viens mails atnāca 18:55, bet tas laikam ir cits, vismaz nicks ir cits :)
+4
droši vien paslepus jau karo par tām kasetēm - pārtver e-pastus, vilto nikneimus utt. :D
+1
Būtu kruta kādu dārdošāku kasetīti, kā reiz man mašīnā kasešnieks un parasti nav ko klausīties, nē nu StarFM nav ne vainas, bet reizēm gribas lai k-kas pazāģē.
0
man tētim ar bija vesela kaste ar vecām kasetēm, bet laikam izmeta. teica jau, ka nemetīs, ja es savākšu, bet laikam es aizmirsu nedaudz... :D un tagad žēl
0
kasetes noteikti Denon :D
+2
Marle, varu uzdāvināt tādu interesantu štuceri - vadam vienā galā tāda kā kasete, ko bāž automagnetolā, bet otrā spraudnis, ko disku vai mp3 pleijerī ieštepselēt; un skan tava auto akustika :D
+1
Arī man kaut kur far far away pagultē mētājas veco kasešu grēdas [=]
+1
Ķip tur var arī cd plejieri pieslēgt? Kā sauc tādu uzparikti?
+3
Tā arī saucas - car stereo cassette adaptor, man gadījās komplektā cd pleijerim. Car power adaptor arī kaut kur mētājas... www.panasonic.ch/doc/2301_2400/2365/...
+1
Saņēmu tavu e-pastu, aizsūtīju atbildi. Pārbaudi spama kasti :)
+1
Hmm, starpcitu, laikam Ugga uzdarbojas, jo iepriekšējie divi mani komenti nav uzrādījušies:D:D:D:D:D:...
+1
Chaos, a vot nebūs vis Denon :) Nē, iespējams, dažas ir. Pašas agrīnākās varētu būt Sony, un tām ir gadi 20 :) Bet tādu ir maz, jo tās mēdza sadalīties pa sastāvdaļām, un es tad aizvietoju ar jaunām.
0
es vnk atceros, ka man tajā laikā bij pa pilno Denon - vispār tādas izplatītas bija. Sony jau taij laikā vispār krutas skaitījās, kā arī Maxell. Agfa atceros kā murgu, par krievu un ķīniešu nemaz nerunājot :) 90-o sākumā parādijās tās Goldstar, tagad LG - ar bij puslīdz normālas.
0
Man sencis krievu kasešu ādiņām tina iekšā BASF no lielā rituļa. Speciāls stanoks bija. Vēl tagad skan. Tāpat kā TDK un BASF (Indiešu gan pārsvarā).
+1
uhh, necerēta atsaucība. Vismaz pieci cilvēki pieteikušies :( Visus apmierināt nekādi nevarēšu, jo pirmais braukdams pirmais mala ;)
ja nu vienīgi kaut kad vēlāk izdomāšu atbrīvoties no CDR matricās sarakstītajiem mp3, jo izskatās, ka mašīnā mp3 spēlētājs diez vai tiks ieviests...
+1
Fāteram skapī vesels lērums magnētisko lentu, vajadzētu kādreiz ievērtēt, varbūt tur ir kāda raritāte vai kas citādi interesants, taču bez viņa paša grūti saprast, kas ir kas, taču šim nekad nav laika...bet tās lentas stāv un maitājas. Eh, dzīve grūta.
+1
lash, negribu tevi biedēt, pasarg dies, bet zini - kolekciju īpašnieki parasti nedzīvo saules mūžu. Labāk sašņorē papuci, lai iebaksta, kas tur rets un interesants.
Un tad, plz, saripo pieejamākā formātā. Par tavu iepriekšējo ripojumu es dikten sapriecājos - nebiju cerējis kaut ko tādu vēl dzirdēt...
0
Eu, eu, eu - es arī piesakos. Īpaši kasetes. Interese uz Doom, Thrash. Vēl ir?

p.s. - Drako = Krišjānis? sveiks sveiks. Te Henriks no Jāņiem, lmao. :D
0
Aizsūtīju e-pastu. dodu alu!
+1
Laikam tad tiek man. Bet nu žīdoties jau netaisos, pēc tam sarunāsim, doom varu tiešām izlasīt un atdot kādam, kam interesē vairāk. :)
0
Moš savus pirātdiskus izdāļāt ... par aliņu ... tērvetes ....
0
viens jau te taisās pārāk brālīgi dalīties ^^
0
BladeOfDarkness - kas labs ir no pirātiem? :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas