Bolt Thrower
+2
nesen atklaaju shito blici, laigan vinja nu nepavisam nav jauna. kautkur nedaudz liidziigs napalm death, bet tomeer ar savu piesitienu - baigais speeks juutams, gan muuzikaa, gan tekstos, gan vokaalaa!!

ieveerteeju 4 albumus, no kuriem vislabaak patikaas for victory.

ko paareejie domaa?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bolth Thrower - legenda no anglijas, skanja vinjiem tada buldozeriska, nemitiga motora grieshanas ... ta bija viena no pirmajam blicem ko saku klausities, tikai viena nelaime, visi albumi teju knapi atskiras viens no otra, pie kam reizem skanja tik labi iedarbojas uz smadzenem, ka vairak par vienu parklausishanos nav ieksha ... P.S. Basgitaru spele Beibe!!!:)
0
Zinaat zinaaju pasen, bet ieveerteeju nesen un, cik dzirddeju, varu piekrist Lcf :)
BET SPEEKS PAMATIIGS :)
0
fak, es to teicu.
+1
ja skatamies peec albumu vienveidiibas, tad shii banda toch ir iznjeemums, kad man patiik, ka tie albumu iipashi nemainiigi - kaa jau lcf teica - buldozeriski.

man pirmaa doma paklausoties shito bandu bi ne tieshi buldozers brauc, bet tanks brauc. nju ideja taada pati. uhh, dziivajaa tas buutu ko veerts...
0
yo cool
pedejais Honour Valour Pride ir tik pat labs cik World eater..
0
tomer Mercenary un Realm of Chaos atskiras no parejiem pamatigi.Ieklausieties ka di griezigi riffi ir albuma Realm of Chaos..
0
bullshits. pat tad kad intensīvi kratīju pačku tā domāju
0
es akal klausos for victory albomu, ei bojaaa.... taaaads speeeks, visas karus uzvareet >:
0
hmmmmm pirmo reizi shito austinju muuzhaa jaasaak (3gadi) zeeloties, ka vairs skaljaak uzgriezt nevar :(
0
Man no šiem vislabāk patīk "Warmaster", "For Victory" un "Honour Valour Pride". Brīžiem mazliet monotona, bet spēcīga un patiesa mūzika.
0
Periodiski uzroku sev kādus izrakteņus, nu sadomāju ko savā pieticīgajā kolekcijā no šiem britiem. Lasu tēmā, ka dikti vienveidīgi šiem albumi. Ok, lai kā būtu, slinkums iet cauri visiem- karoč, vecie krabji, rekomendējiet man kādu 1..2 ripuļus, kā paraugu must have savai fonotēkai.
+1
Visus :-)
+3
nu ja divus tad The IVth Crusade un Those Once Loyal
0
The IVth Crusade ir mans mīļākais. Kara mašinērija :*
+1
neesmu gan ne vecs, ne arī krabis :/
0
Tiešām visus. Bet kā pirmo es personiski ņemtu "Mercenary" (1998), jo tur ir gabaliņš, kurš mēdz uzmundrināt gan pie grūtākā pietupiena mūžā, gan citos smagos brīžos - "No Guts, No Glory".
0
Piekritīšu Pēterim, man arī tie divi ir favorīti.
0
Visus gluži nē:) Paļaušos uz ieteikumiem un pasūtīšu The IVth Crusade un Those Once Loyal.
0
Varēji vienkārši veltīt 5h un visus noklausīties pats - sūdīga albuma jau šiem nav ;)
0
^ sliktu jau it kā nav un tomēr "In Battle There Is No Law" un "Realm Of Chaos" no manas pleilistes laikam pazuda jau kādā 93-tajā un nav atgriezušies tajā.
0
"In Battle There Is No Law" es nemaz neipieskaitīju - tas jau Grind, pa lielam, bet iekš "Realm Of Chaos" ir zvērīgi labi momenti
0
Protams, ka var veltīt 5 un vairāk h , lai izskrietu visai diskogrāfijai, bet tik nu entuziastisks es neesmu. Vienkāršāk ir ietaupīt laiku un pajautāt kādam, kurš zin drēbi :)
0
^ bet redz - kk:(, kā drēbes zinātājs, nosauca pavisam citus albumus :D

(taču stresa nav, tie albumi, sākot ar War Master, tiešām ir stipri līdzīgi)
+4
Tā, nu abi diski kārtīgi izklausīti ( The IVth Crusade un Those Once Loyal), nevienu brīdi neesmu vīlies. Ahujet labs! Gluži neteiktu, ka abi ir viens otra copy-paste. Atšķiras tomēr :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas