0
[#]

Nesen Rīgā varējām vērot vēl vienu Somijas iebrukumu: šoreiz tie bija trakie somu puikas Impaled Nazarene, par kuru uzstāšanos šodien pastāstīs Dainis Tamulevics, Jānis Krivāns un Death Angel.

Daiņa Tamulevica apskats:

Bija labi. Itkaa no vienas puses, nez vai kaads lasiis... nu visi tur bija, pashi redzeeja. Nu bet ja nopietni, cilveeku nebija maz, bet tomeer liekas vareeja buut arii vairaak. Shitaadas slavas dziesmas tika dziedaatas par Impaled. Koncera saakshanos vareetu atziimeet ar doshanos uz statoil peec kaut kaa eedama, jo viss bija jau ciet, bet pa dienu bija slikums aiziet kaut ko paeest. Bet nu bazhas par to ka es aatri apdzershos neeattaisnojaas nemaz... alus bija diezgan suudiigs, un peec 2 kausiem alus es saaku teemeet uz shnjabi, kur arii bija izveele starp suudiigu shnjabi un ljoti labu ar visaam izejoshajaam, bet nu kaads bija, taadu arii nobaudiijaam. Par aliem salamandrai protams fui, ja nu ne tumshais, tad vismaz normaals gaishais vareeja buut. Nu labi, tad pie pasha galvenaa.
Ceesinieki, to uzreiz vareeja pateikt (t.i. Apaatija), nu no saakuma likaas tiiri normaali. Vienkaarshi bet labi. Ko vinji speeleeja gruuti pateikt, riktiigs maisiijums, bet nu Ceesis ir Ceesis, kaadi 2 gadi nebija dzirdeeti.
Naakamie laikam bija Disese no Daugavpils. Nu labi, patika. Teikt ka originaali nenjemos, saaks veel kaads lamaaties, bet nu vijoli uz skatuves sen nav naacies redzeet... muldu protams, metsatoll un veel viena otraa. Labi teiksi savaadaak, doom ja nemaldos latvijaa sen nav maniits. Neesmu nekaad doom cieniitaajs, gari nefilozofeeshu vienkaarshi patika, pa briidim pat jaasaka "tashciiijos". Bet nu dziiva muuzika ir un paliek dziiva muuzika, un vokaala truukumu atshkiriibaa no dazhiem neizjutu, taapat bija labi.
Taalaak ja labi atceros Preternatural... bazhas par to ka atkal speelees to pashu nepiepildiijaas. Pirmaas dziesmas saakums izklausiijaas nevis peec melodic death bet gan peec symphonic black. Otraas dziesmas vibraacijas pat saputoja alu kas bija izdzerts, kas teju vai gribeeja naakt atpakalj. Treshaa un ceturtaa dziesma, kas arii likaas diezgan normaalas nezkaapeec lika atcereeties par Dimmu Borgir. Tas nezkaapeec izskaidrojaas beidzamajaa dziesmaa - koverii "Spellbound by the Devil", kas tika nospeeleets pavisam suudiigi. Ieprieksheejaas divas dziesmas vairaak izklausiijaas peec Dimmu Borgir nekaa pats koveris. Kopeejais iespaids bija labs, ko protams pabojaaja "Spellbound" neveiksmiiga atdarinaashana. Nezuni gan kaa tur ir patiesiibaa, bet man ir aizdomas ka grupaa ir jauns gjitaarists, kas arii noteica toni preternatural skaneejumaa, viennoziimiigi labaa noziimee.
Flaying - "Ljubimaja pesenka" skaneeja nu jau 3 reizes. Arii Flaying izceelaas ar koveri, kaut kas no Fetus, ja nemaldos nosaukumaa bija vaards "butchery", vispaar shis vaards un "blood" bija vieniigie ko speeju saprast. Principaa galja kaa galja, pa briidim pakjeera, vai bija kaut kas jauns vot tochna nepateikshu, kaut kaa vinju dizesmas nespeeju uztvert kaa vienu veselu lai iegaumeetu.
Manatark - nu speeciigi. Agresiivs un aatrs black, pie tam ljoti labaa tehniskaa kvalitaatee. Peec izjuutaam nedzudz atgaadinaaja Zyklon... pilniigs emocionaals iztukshojums peec pirmaam 3 dziesmaam, kas bija arii ljoti garas. Iespeejams ka pie skatuves tas izklausiitos nedzaudz savaadaak. Peedeejaa dziesma nedzudz uzmundrinaaja, nedzudz vairaak tempa mainjas, lai gan beigas atkal nedzudz bija izstieptas. Katraa zinjaa kaut kas pietruuka, varbuut ambient vareeja pieshaut, bet nu katraa zinjaa speeleet maaku paarmest nu nekaadiigi nevar.
Impaled Nazarene - bija ljaunaak nekaa es gaidiiju. Black aizmetnis paraadiijaas tikai vienaa dziesmaa, nu protams atskaitot lirikas kas ar to ir pilnas. Paareejaa zinjaa skalsh punk metal. Bet nu manaa gadiijumaa, es naacu uz konci nevis uz Impaled, bet cilveekiem patika. Vieniigi ljoti ilgi speeleeja.
Naakamie Urskumug... ljoti labi patika. Laba atmosfeera, agresija, tempa mainjas. Par bungaam neatkaartoshos, buutu jau labi, bet shinii koncertaa to truukumu nevareeja taa iipashi just. Bija tehniskas probleemas ar gichu, bet manupraat tas skaneejumam piedeva pat taadu odzinju, man patika. Primo reizi sapratu pat dazhus vaardus, no kaa arii biju paarsteigts, ka dazhas dziesmas bija latvieshu valodaa. Beidzamaa no taam "ugunsmuuris" shos arii piebeidza, preciizaak izsakoties deelj probleemaam ar gichu shos vienkaarshi nodzina no skatuves dziesmas viduu. Nu firewall paliek firewall.
Tad peec visa spriezhot bija Positive Bastards. Somi tie bija, galja bija, citas alternatiivas nesaskatu. Diivaina paskata pusiishi, kas tomeer mochii valjaa galju. Pa briidim diezgan skaniigas, ljoti iisas dziesmas. Patika labaak nekaa Flaying tochna.
Taalaak vot nesapratu vai tas bija Nigthwing vai Nycticorax. Ar ko vinji atshkiraas viens no otra nezinu, bet man jau domaat ka tie Nycticorax. Vaardu sakot tie kas speeleeja, speeleeja labu episku black. Tehnsiki labi, interesanti, agresiivi - viss kaa naakas, patika vislabaak.
Caurmeeraa vairaak arii pa iistam neko nedzirdeeju, speeleeja veel kaut kaadi letinji, laikam tie bija Necromancer. Izceelaas ar kaarteejo koveri, labaako tovakar - "For whom the bell tolls". Vaardus jau saprast nevareeja, bet nu neba jau peec taa bija vajadziiba, jo nospeeleeja godam. Liekas ka uz skatuves kaapa pirmo reizi, vismas spriezhot peec sajuusmas par publikas atbalstu. Veel pa ausu galam dzirdeeju Agares, nu dikti jau izklausiijaas taapat kaa demucii, lai gan arii nav slikts raadiitaajs, speet nospeeleet dziivajaa ne sliktaak.
Palika veel Fimoz un veel kaut kas, bet nu tik ilgi vairs nepaliku. Ja jau visi mochii prom, ko tad es. Celsh uz maajaam arii bija tiiri jautrs, jo iipashi deelj modiigaakaa dzheka riigaa kursh visus gribeeja, kas kaa izraadiijaas arii dziivo paardaugavaa, taakaa jautri bija gan liidz centram braucot, gan arii peec tam uz aagenskalnu. Veiksmiigi ierados maajaas pie sievietes, kura tieshi ceelaas lai dotos uz darbu, izkratiiju sirdi un gaaju guleet.
Nu taatad patikshanas seciibaa - Nycticorax, Urskumug, Manatark, Preternatural, Disease, Positive Bastards, Apaatija. Patika visas, liidz ar to seciiba tiiri nosaciita iznjemot pirmo un beidzamaas divas vietas. Manis peec vareeja arii nebuut - Flaying un Impaled Nazarene. Un iisti nedzirdeeju vai nedzirdeeju nemaz Necromancer, Agares, Fimoz.

Jāņa Krivāna stāsts:
Koncis bija zajebis! Par paareejaam grupaam neizteikshos, bet Impaled Nazarene viennoziimiigi ze best. Saliidzinot vinju konci Igaunijaa dienu iepireksh,  laikam jau  ikaunjiem tas asiniis iraid, bet nosaukumu "gorjachije estonskie parnji" shamie pilniibaa attaisnoja. Atshkjiriibaa no Latvijas, Peernavaa Impaled uzstaashanaas saakumaa bija labi ja puszaale ar publonu (zaale apm. tik liela kaa puse no Salamandras zaales), un uz beigaam skatuvei pa priekshu tuseeja apmeeram kaadas divas... nu lapi, divas ar pus rindas :))) Lielaakoties "fani" bij jau izguulushies pa zaales malaam un saldi kraaca, kaut gan atshkjiriibaa no Latvijas, kur speeleeja 13 grupas, tur bij tikai 4..... nu ko, izturiiba 0.(peec peedeejaam zinjaam vakar Lietuvaa situaacija bijusi liidziiga kaa Igaunijaa... ) Bet par sestdienu  nu gods godam publika bij sanaakusi. nez nez ko te dazhs labs bij gaidiijis, true black vai veel nezko, zinot Impaled Nazarene stilu it droshi var teikt ka vinji bija uzdevuma augstumos :) un taa stunda, pusotra ko vinji speeleeja pagaaja diezgan aatri. Pashi somi par publikas atsauciibu bija vairaak kaa apmierinaati :)) Salamadrai par alu gan jaaizsaka publisks fui, sen nebij naacies dzert taadu miizalu, nu bet pielieties ar nebij meerkjis (to gan attiecinu tikai uz sevi) Kopumaa njemot pasaakums bija labu labais.

Death Angel apskats:

Ir vairaaki iemesli, lai nosauktu, nu jau veesturee iegaajusho smagaas muuzikas pasaakumu, par labaako Latvijaa 2003 gadaa:
- atbilstoshas telpas, vieta arii nav slikta, protams, nav Riigas centrs,tachu par transportu nav jaasuudzaas,- skannas kvalitaate krietni labaaka kaa ierasts, kaa sapratu no Valda, tad apskannotaaji bija MA1,
- publika bija aktiiva, iipashi Impaled Nazarene uzstaashanaas laikaa,
- nemaniiju nekaadas aarkaartiigas nekaartiibas un cuucigas izdariibas

Protams cena, iespeejams arii vieta, saliidzinot ar kabatas pasaakumiem, dariijai savu - tiinnu skaits bija krietni mazaaks. Par baara dzeerienu kvalitaati nemaaceeshu spriest, bet baarmenes bija noformeetas diezgan ekskluziivi, melnaas dreebes, nedaudz gotiskas, tachu paaraak sexiigas, kaa izteicaas Jods : "bez erekcijas dzeerienu nenopirksi", tachu
neskatoties uz izskatu ar paaraaku apkaploshanas aatrumu neizceelaas.
No vieteejam bandaam visvairaak atminnaa iespiedaas Apaatija, Disease un Flaying, tie nespeeleeja black Dimmu Borgir stilaa, kaa to dariija paareejas letinnu bandas, bet diezgan kvalitaatiivi uzstaajaas un piedeva pasaakumam daudzveidiibu. Igaunnu Manatark black bija ieveeriibas cieniigs, speeleeja kvalitatiivi, esmu redzeejus dziivajaa sho grupu arii
pirms paaris gadiem, kad tie iesildiija Mayhem Iigaunijaa un jaasaka, ka nelaistu garaam nevienu izdeviibu veerot sho grupu dziivajaa. Preternatural shoreiz speeleeja neticami kvalitatiivi, droshi vien aparatuura paliidzeeja nemeeraami, bet uz shii fona veel jo vairaak vareeja just Dimmu Borgir kopeeshanu. Peedeeja dziesma, ko shie raava nebija vairs Sepultra covers, nedz arii "Spellbound by the Devil", bet gan "Morning Palace".
Runaajot par Impaled Nazarene performanci truukst vaardu, lai noraksturotu shos monstrus, taas izjuutas var ieguut tikai koncertaa, puulii lecoshi metalheadi, headbangoshana, nelieli crowd surfingi.
Peec Impaled Nazarene puulis krietni pieplaka, daudz paargurushu cilvju meetaajas zaales malaas, krietns skaits metalheadu bija paluuzushi kur nu kurais var.
Vieniigais nelielais excess, ko redzeeju tajaa vakaraa bija Sanctimony gjitaaristam Viesturam, kursh visai neizdeviigi bija atluuzis lejas baaraa pie pashaam durviim, kuras kaada diezgan strauju izjuutu cieniitaajaa virinaaja vallaa ar zibeniigu kaajas speerienu, taa nu peec viena shaada speeriena, peec kura durvis milziigaa aatrumaa sitaas kreeslaa seedoshaa kaajaas, dzzuse noleema  seedeetaaju pasaudzeet un pavirziit nedaudz saanis gulljosho shkeersli un taadaa pashaa zibeniigaa tveerienaa meeginaaja raut kreeslu no mugurpuses ar visu seedosho Viesturu saanis, lai netraucee normaali atveert baara durvis, tachu speeki tika paarreekkinaati un kreesla saturs taads, kaadaa pozaa tas seedeeja, ar lielu aatrumu gandriiz gaisaaa apmezdams loku lidoja tieshi durviis un atsitaas ar galvu pret griidu.
Vairaak nekaadi starpgadiijumi netika maniiti un vakars veiksmiiigi tika pagaajis, nogurums dariija savu un negaidot pasaakuma beigas metaallistes puulis kopiigiem speekiem kjeera takshus un devaas maajaas, jaatzisit, ka peec shaada pasaakumaa prieksh afterparty pietruuka speeka:))
Nu ko, gaidiisim Vader shaadaa pat kvalitaatee un atliek vien atgaadinaat
nodraazto teicienu :  keep support metal!!!
 

Komentāri
0
Pasaakums bija nudien uz goda, kaut saprotamu iemeslu peec nebija taas true-underground atmosfeeras, kas pagaajshgad ;) bet kaa saciit, savaadaak, tomeer labaak. jaacer, ka shii labuma izaugsme turpinaasies vismaz gjeometriska progresijaa un ieksh "Black Death Night 3" redzeesim vismaz 3 Impaled liimenja blices ;))) tomeer no naakotnes paregjoshanas atgriezhoties pagaatnee... sestdienas Latvijas blichu paraade mazliet mazinaaja manii veesturiski ieseedeejushos pesimismu par vieteejaa sceenaa notiekoshajaam aktivitaateem, kas kaa izraadaas plaukst itin zalji. Peec kaartas... Apaatiju neredzeeju. Patiikams paarsteigums bija Disease no Daugavpils (frontchikse-vijolniece ar publiku pat latviski komuniceeja, kas ir diezgan neparasti prieksh taa regjiona bandaam) - instrumentaalzaagjis ar vijoli pa vidu, ar kopumaa juutami doomisku piesitienu. Taa jau dikti inchiigi, neko tamliidziigu vieteejo grupu izpildiijumaa dzirdeet nebij naacies. Uzkrita veelme biezhi mainiit mochiishanas tempu dziesmu viduu, pat vairaakas reizes vienaa dziesmaa, kas vispaar prieksh taada daudzmaz energjiska doominja ir baigi sveetiigaa lieta, dazhbriid sanaaca jau nu a***enna labi, bet kopumaa taa ir lieta, pie kuras vajadzeetu piestraadaat, jo biezhi vien taas paarejas izklausiijaas kaut kaa neveikli un nevietaa, piemeeram, taa vietaa lai attiistiitu uz priekshu kaadu aatro momentu, tiek uztaisiits iebremzeejiens, kas atstaaj "pljuksh" efektu... vijole arii tika drusku par daudz izmantota, taa nepaartrauktaa chiigaashana mazliet ausis nogurdina, vijole vareetu buut par piedevu grupas speeleetajam muzonam nevis taa centraalaa ass. Veel buutu baigi kruta, ja dziesmaas ieviestu atsevishkju instrumentu solomomentus, tb kad kaadu gabalinju uzsvars tik likts uz vijoli, tad uz (kaadu no) gjitaaraam, utt, tas viss papildina dazhaadiibu un attieciigi rada interesantaaku muzonu. Visaadaa zinjaa bija OK. Par Preternatural. Laikam aizgaajushi tie laiki, kad tika koncertos pie katras otraas dziesmas piesaukts Entombed un koncha beigaas bonusaa nobliezts Sepulturas kovers :) Vispaar jau man tas muzons, ko vinji agraak speeleeja ljoti labi patika, bet zinaamas paarmainjas laikam bija nepiecieshamas, lai izvairiitos no iesuunoshanas un muzikaalaa pagrimuma, ko ljoti labi demonstree Sanctimony piemeers. Sastaavs arii bishkji pamainiijies, jauns gjitaarists laikam, sintezators arii ieviests. Grupas outfits tagad gan taads, ka vareetu mieriigi iet A-Eiropu iesildiit :)) bet nu tas viss ir po, galvenais, ka muzons sakariigs...vienreiz taa pa ausu galam dzirdeeju shos "jaunajaa stilaa", laikam Behemoth koncii, bet iipashi negaaju klausiities, bet taa likaas, ka mochii ala Children Of Bodom tagadinj vai taml. Kaut kas uz to pusi jau arii bija kaa izraadaas, bet ne tik kjiimiski, buutiibaa jau tas pats vecais Preternatural, tikai modernizeetaa skanjaa ;) No redzeetajaam vieteejaam bliceem kopumaa atstaaja vislabaako iespaidu. Beigaas nogrieza Dimmu Borgir "Mourning Palace" un nemaz jau ar ne tik suudiigi :) Peec shiem uzstaajaas Flaying, kaa Viestards man atgaadinaaja, tad tas ir nevis grind, bet death-grind, tad nu raksturoshu shos, kaa patreizeejos Latvijas death-grind kustiibas flagmanjus ;) norulleeja ar lielo rulli, pierasti augstaa kvalitaatee ar neiztruukstoshajiem Dying Fetus koveriem bonusaa, pachku izpurinaaju kaa pienaakas :) Kas tur peec tam bija... igaunju Manatark laikam. Mochiija klasiskajaa igaunju bleka stilaa ;)) Ariidzan nospeeleeja tiiri neko, nekas taads iipashi izceljams gan neatradiisies man ko pateikt. Viss kaa pienaakas. Blice laikam ir dazhaadu igaunju grupu side-projekts, viens gjitaarists bija no Loits, vokaalists no Tharaphita, bungjieris vai nu no Tharaphita vai Metsatoll, laaga neatminu, bet tiku arii maniijis igaunju "Tribute to Running Wild" projektaa. Var jau gan gadiities, ka visas taas grupas ir Manatark side projekti :)) Naakamie speeleeja pasaakuma headlineri somu slavenaa nukleaaraa grupa Impaled Nazarene, par kuriem varu pateikt to, ka noblieza kaa taadiem staariem arii pienaaktos. Skanja perfekta, izpildiijums arii un dziesmas, protams, taapat. Laimiigaa kaartaa koncertprogramma sastaaveeja no songiem, kas paarstaaveeja turpat vai visus Impaled biograafijas periodus. No jaunaa albuma, ko es veel neesmu dzirdeejis diemzheel, nospeeleeja divas dziesmas, kuras man taa iisti neiepatikaas, bet peec albuma vairaakkaarteejas noklausiishanaas varu arii paardomaat. Par paareejaam dziesmaam, kuras var atcereeties paarluukojot albumu dziesmu sarakstus...bija vismaz 3 no "Soumi Finland Perkele" - Vitutuksen Multihuipennus, Total War/Winter War un Let's Fucking Die, no "Latex Cult" bija Karmakeddon Warriors un Motorpenis, no "Rapture" - We are Satans Generation, "Nihil" man par prieku bija laikam vismaz pusalbums taa kaa atsevishkjas dziesmaz nemaz neuzskatiishu, no "Absence Of War.." bija titulgabals un veel paaris labaakaas dziesminjas, ar vienvaardsakot kaartiiga best of programma :) pachku izpurinaaju taa, ka peec tam veel ilgu laiku bija pagruuti :) peec Impaled bija jaadodas pelniitaa atpuutaa uz alus baaru, kur, kaa jau piemineets, deva diezgan nebaudaamu dziru, tiesa gan pie taa jau pierasts, ka normaalu alu sabiedriskaas iestaadees netirgo :) baaraa ieveerojamaakais moments bija piemineetaa Sanctimony gjitaarista smagais atpliisiens... peec izvemtaa kontenta gan vareeja secinaat, ka kaadu laiku nekas praatiigs nebij eests, taa kaa no surprises :) konchus nebija vairs iisti powers neko skatiities, bet taa kaa blices veel vesela rinda bij sagaidaamas, tad uz Urskumug nokraameeshanos no skatuves tomeer paspeeju. Ja atminja nevilj, peec tam rindas kaartiibaa bija somu cretin-grind (apziimeejums formeets spriezhot peec portretiem vinju www lapaa) monstru Positive Bastards uzstaashanaas... nekaa iipasha jau tur nebija, iipashs meesls jau arii nee, galiigi nekaa iipasha vienvaardsakot ;) suudiigi jau neskaneeja, taads videejais statistiskais grindcore. Atklaati sakot, peec Impaled bija taads sagurums, ka bija nopietns zb kaut ko veel skatiities. Nightwing kaut kaa noskatiijos, no kritikas attureeshos, jo ij necentos iipashi sekot liidz. Kad taisiijos jau projaam iet, koncerteet saaka Necromancer, kaa ieprieksh izreklameets, tad bija zinaamas paraleeles ar zviedru desu, tipa At the gates. Dziesmas garas, labi paardomaatas, draudiigs vokaals, labs instrumentaalais izpildiijums, kopumaa atstaaja labu iespaidu, katraa zinjaa labaakaa blice, kas speeleeja peec Impaled un ko es redzeeju. Peec tam gan aiztinos.
Rezumeejot - dikten labs pasaaciens un cereesim, ka tas naakotnee izveertiisies par nopietnu metaalfestu ar leerumu aarzemju blichu ;))...
0
...blj...nogrieza beigas spamam :)

...suudiigi jau neskaneeja, taads videejais statistiskais grindcore. Atklaati sakot, peec Impaled bija taads sagurums, ka bija nopietns zb kaut ko veel skatiities. Nightwing kaut kaa noskatiijos, no kritikas attureeshos, jo ij necentos iipashi sekot liidz. Kad taisiijos jau projaam iet, koncerteet saaka Necromancer, kaa ieprieksh izreklameets, tad bija zinaamas paraleeles ar zviedru desu, tipa At the gates. Dziesmas garas, labi paardomaatas, draudiigs vokaals, labs instrumentaalais izpildiijums, kopumaa atstaaja labu iespaidu, katraa zinjaa labaakaa blice, kas speeleeja peec Impaled un ko es redzeeju. Peec tam gan aiztinos.
Rezumeejot - dikten labs pasaaciens un cereesim, ka tas naakotnee izveertiisies par nopietnu metaalfestu ar leerumu aarzemju blichu ;))
0
jaacer, ka Vader atbrauks, esmu shos shogad divreiz redzeejis, kaa live blice vienkaarshi 3.14...
0
paarvietoju thetrue apskatu uz atsevisku rakstu kopaa ar Hopkinsu
0
Eh, a es akal nekur nebiju, neko nezinu...
0
Ko tur piebilst, PASAAKUMS bija uz goda!
0
/me kaa par shkrobi bija saguris peec savas vaardadienas tusinja ar koleegjiem un galiigi nebija veeleeshanaas nekur vakaraa braukt :((((
0
Paldies visiem par labajiem vaardiem par NECROMANCER!!!!!!
0
Jauna black metal grupa WARGASM meklee ggitaaristu, bunnggieri us basskilleru!
Ja ir veeleessanaas darboties - tad dodiet zinnu!
0
hmm, laba doma, jaaieliek sadalja sludinaajumi :)
0
gyyy, preternatural speeleeja "mourning palace" nevis "spellbound". kauns - klassiku nezinaat!!!
0
Nospeeleeja jau ar ne labaakaa veidaa lai iisti atcereetos. Dziesmas liidziigas, no viena albuma, viena aiz otras, ej nu nesajauc 2 dienas peec koncha.
0
Kuraa vietaa ir sadalla sludinaajumi??:)
0
Cik noprotu, patlaban grupa Wargasm sastaav no 1 cilveeka...:)))
0
Zajebis. Vienmeer patikushi cilveeki-orkjestri :D
0
Bathory, Burzum, Nargaroth, ja kaut ko nejaucu arii Vintersorg... nu itkaa nav sliktaakaas grupas. Nu Latvijas apstaakljiem tas gan vareetu buut skeerslis, bet nu tas pats ikaunju Manatark tomeer dziivajaa nospeeleeja, taakaa bezceriigi nav.
0
Tas bija par teemu cilveeki-orkestri.
0
Kriwix: :DDD
0
:))))Nu neesmu es cilveeks orkkestris:)Jaa,liekas,ka pagaidaam esmu 1!Es vienkaarssi gribu uztaisiit black metal projektu!Kaut ko jau speeleet maaku, bet citaadi neesmu zemee metams vokaalists. Es veel vokillereeju 2 grupaas,, kuras dazzi no jums ir drossvien redzeejussi. 1 bija arii deathblack night 2!!!!!!!!
0
tas i no seerijas "juus dzhekinji kauko forshu sachinjijat a es tikaam padziedaas"? :D Ta jau sludeklim jaaskam apmeeram shaadi: "Dziedosh soloblekmetaalists meklee pavadosho grupu....":D:D:D
0
Es mazliet neiebraucu, kaa var rakstiit rakstu par konci cilveeks, kursh iisti grupas neatshkjir? Atvainojiet daargie miiljumi, bet Daini Tamulevicu vareetu taa kaa nomainiit kaads ljautinjsh ar dailjruniigaaku valodu.Kaada jeega lasiit shaadus tekstus - "gari nefilozofeeshu vienkaarshi patika, pa briidim pat jaasaka "tashciiijos."" Un man, Daini, nemaz neinteresee cik alu tu biji izdzeeris kad klausiijies Urskumug, un cik, kad klausiijies Preternatural. Piedo vecais, bet taa nu tas ir.
0
Ja Wargasm atrodi bungjieri, kursh sit aatraak par valsi, iemet man arii mazliet.
0
[To Fauns] piedod vecais, bet ja es saaktu filozofeet par teemu, vieglaakt tev nekljuutu, je reiz visu redzeeji, ko tad sevi taa mociiji? Vareeji pamekleet kaadu citu aprakstu. Un sajaukt Impaled ar Preternatural ir nepiedodami, taapeec naakamreiz neapgruutini sevi.
0
TO FAUNS:Ko lai Tev iemetu???? iisti nesapratu, ko ar to domaaji!
0
To KRIwIX:Tu nelecies! Tas,ka mana pamatnodarbossanaas ir vokill, veel nenoziimee, ka netaisu muzonu!
0
Ak jel, ak vai, nu luudzams piedod man, necilam cilveecinjam, ka es shaadi nenoveerteeju tavas puules...:((( Bet ja nopietni, nesatraukaajies paarmeeru, neviens netaisaas apstriideet tavus komponista dotumus. Tad tik saac njemties un laid tautaas savus garadarbus, lai var ieveerteet :)
0
to kRIWIX: Nu nekas, vis ir O.K.! Es neesmu nekaads Mocerts, bet kaut ko jau uztaisiit varu! Jaa, ceru,ka driiz vareesi ieveerteet!
0
Pagaidi Black Data, nemeties mani strosteet. Pirmkaart es uz konci nebiju un taapeec arii man ljoti interesee, kas taas par grupaam.(Visaadi Necromanceri un Flayingi). Otrkaart, kuraa vietaa es Preternatural sajaucu ar Impaled? Es tachu neieshu iedziljinaaties pie kuraam grupaam tad tev tas alus gaaja lejaa un uz kuraam uz augshu.
0
Wargasm es domaaju, ja atrodi labu bungjieri padalies ar citiem.
0
Nav briinums, ja cilveeki nezin Necromancer, taa laikam shiem bija pirmaa uzstaashanaas, tachu Flaying jau nu gan taa kaa vajadzeetu zinaat - nu jau kaadu laiku, vismaz savu gadu, shie aktiivi koncertee un ir praktiski vieniigie, kas tur godaa Latvijas galjas laucinju.
0
Vai kads nevelas izmeginat savas spejas death-grind grupas vokalista amata? Ja ir velme padod zinju!
0
To FAUNS-Nevis VISSADI Necromanceri, bet gan NECROMANCER! Ja nespeej iztureeties ar ciennu pret grupas nosaukumu un grupu, labaak paklusee!
0
kazha: iedo kaadam 1/2 litru un buus richtig grinds :))))
0
Juri, kaapeec tu esi tik satraukts? Vai tik nebuus sakaapis mazliet galvaa, ko? Priecaajies buutu, ka vispaar kaadu tavs briinumainais NECROMANCER!!!!!!!!!!!!!!!... interesee.
0
Cieniishu tavu grupu, kad dzirdeeshu un noveerteeshu, neuztraucies, visam savs laiks. Vienaa katlaa vien vaaraamies. Protams, tas ir ljoti apsveicami, ka taads Juris un NECROMANCER vispaar eksistee. Es cienu tavu eksistenci un respekteeju tavas juutas. Cerams, ka uztveeri.
0
Nu, Dzeerve, man tie NECROMANCER tiiri labi patika, kaut neizskatiijaas, ka publika vinus atbalstiija iipashi, bet bija jau arii vinji tik uz beigaam, kad lielaakaa dalja bij paniikusi. Vokaals man iipashi gaaja pie sirds...
0
TO FAUNS: Tu jau veciit runaa taa, it kaa pats buutu kaads DIMMU BORGIR daliibnieks. Man tad galvaa nekas nav sakaapis, bet liekas, kas Tu ar kaut ko nespeeja samierinaaties. Tu vareetu iztureeties tik augstpraatiigi, ja pats buutu afigenais monstrs. Ssadu kritiku varbuut piennmetu no NIGHTWING vai PRETERNATURAL. Mani vienkaarssu kaitina Tava leciigaa attieksme. Ja gribi plassaak diskuteet, atraxti meilu un tad papllaapaasim.
0
To ANARCHIST-paldies Tev veciit. Man liels prieks, ka Tev patika. Es arii esmu vokillers. Mees buutu speeleejussi arii 27. dec Depo, bet diemzzeel 1 daliibnieks nebuus tad sseit un tapeec nesanaax, bet gan jau naakamreiz!!
0
TO FAUNS :
0
TO FAUNS : nav ko liet savus meeslus pa labi un pa kreisi.ja koncii neesi bijis un nepaziisti grupas, kas speeleeja, tad labaak paklusee vispaar! un vispaar nav ko lekties, augstaak par savu peecpusi taapat neuzleksi!!!
0
interesanti, ko melnaa gribeeja saciit? laikam jau pietruuka vaardu :)
0
Ja tu neesi iisti lasiijusi, ko es teicu, tad pati vareetu ierobezhot savu klabinaamo. Es saaku sho konfliktu sakaraa tieshi ar to, KA NEESMU BIJIS UZ KONCERTU, un ieteicu, ka naakoshajaa koncerta apskataa vareetu ievietot mazliet izsmeljoshaaku informaaciju par jaunajaam, nedzirdeetajaam grupaam. Ja es runaaju leciigaa tonii, paluugshu mani atvainot, jo esmu cilveeks, kuram patiik asas DISKUSIJAS, jo tas ir visproduktiivaakais probleemu risinaashanas veids. Bet, ja tev truukst taada necila mantinja galvaa kaa smadzenes, un tu pat iisti neiedziljinoties probleemas saknees, liec man aizveert savu muti, kurai kaa redzi ir ko teikt atshkjiriibaa no tevis, tad luudzu vairaak nerunaa, ja nav ko teikt. Ceru, ka shis teikums nesagaadaaja tev probleemas ar gremoshanas sisteemu.
0
Kaa parasti. Vilabaakaa aizsardziiba ir uzbrukums :D
0
Dzeerve (nu labi, Fauns), liekas, ka nozheelo, ka neaizbrauci uz to konci, ne?
0
Es domaaaju, ka jebkurss nozzeelo, ka nebija uz DEATHBLACK NIGHT 2!!!!!!!!!!!!
sveiciens Anarchist!
0
Ha, ja tu pats nebuutu aizbraucis, nenozheelotu? Tikai es patiesiibaa nevis nozheeloju, bet man ir zheel, jo nav ko nozheelot, es naudu nedzemdeeju un paraads nav braalis.
0
Njaa... es gan izmantoju to "ne-braalja" paliidziibu :) Savaadaak jau nebuutu ar ticis un buutu zheel...
0
To Fauns: Es tur nevareeju neizbraukt, man tur bija jaaspeelee!!!!! Un es nozzeeelotu, ja nebuutu aizbraucis! Ja buutu iespeejams, ietu uz visiem koncciem!
0
zinjas vispaar nav ;) jo manis arii nav... neviena nav... nekaa nav... pat desas rimiitii nav...:( liidz ar to prieka arii nav... ;( ir tikai vientuliibas sajuuta... jo nekaa nav...;( paldies... nevienam...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas