0
[#]

koncis tok bij labais :) sen nebija končos tāds lērums tautas redzēts, dažiem pat nācās palikt aiz durvīm, kas Latvijas apstākļiem vispār ir kaut kas nedzirdēts... nez no kādiem pakšiem bij izlīdis vesels bars agrāk/sen nemanītu ļaužu, no kuriem daži kēksi, kā izskatījās, laikam bij ar laika mašīnas starpniecību atceļojuši pat no tālajiem 80-ajiem, ņemot vērā ka šamo outfits atgādināja kaut ko starp Europe un Makgaiveru :))

konča vieta, klubs 7up, man īpaši neiepatikās, jo garderobes manis ierašanās brīdī bij tiktāl pārpildītas, ka savu kažociņu noparkot neizdevās un nācās vien visu garo vakaru tādam satuntuļojušamies apkārt klenderēt. skaņa arī bija diezgan krāmīga, kā likās, un skatuves kā tādas laikam vispār nebija, tipa muzikanti vienā līmenī ar skatītājiem, kas stipri vien apgrūtināja skatuves norišu vērošanu no alus bāra attālumiem. būtu jau bijis labāk, ja koncis tiktu taisīts Salamandrā, bet tā kā tur laikam kaut kāds pozeru sirsniņvakars bij, ta jau neko... kaut gan, ja tā padomā, tad varēja būt arī sliktāk, piemēram, ja Kabatā notiktu :) eh, nu tas viss ir figņa, galvenais, ka tāds atmosfears končos sen nebij manīts ;) izskatās, ka metālapadarīšanas mūszemē lēnā garā iet kalnup, kas, protams, priecē :)

nu jā, par blicēm kārtējo reizi jātzīst, ka neko daudz jau neredzēju :)) nebij sevišķi daudz arī vaļas skatīties un divas iepriekšminētās problēmas (redzamība/skaņa) arī īpaši nerosināja visas blices vērot. redzēju pāris songus no Urskumug, ok, nav pretenziju :) kaut ko bišji paskatījos no sen neredzētā Sanctimony... nū... es nezi... šitās death'n'roll padarīšanas man likās diezgan pieņemamas, kad pirmoreiz dzirdēju šos močījam pa jaunam pagājšgad Igaunijā, bet tagadiņ tas drusku sāk apnikt... tīri vai iederētos "jump, jump!" saukļi no vokālista puses publikas uzkurināšanai...toties nezkāpēc tika pavēstīts, ka "Limp Bizkit sux"...nu čau... (lai nerastos pārpratumi - sux jau arī, bet šādi paziņojumi vairāk piederētos tieši konkurējošām blicēm, pēc kādas arī sāk izskatīties Santimony...)

Noskatījos arī diezgan daudz (varbūt arī visu, galīgi neatceros :) no Skyforger uzstāšanās, no ko lai saka, stāri paliek stāri :)) cepuri no, vakara labākā blice priekš manis, pačku arī normāli izvēdināju :) tālāk man sākās drusciņ atmiņas bad sektori... un beigās vēl paskatījos tādu tīri sakarīgu death/grind blici ar briesmīgi briesmīgu vokālu, nav ne jausmas kā šos sauc (pēc saraksta it kā vajadzēja būt Interment, varbūt, ka tie), bet ierullēja labi, būs jācenšas kādreiz pie skaidrākas sajēgas ievērtēt ;)

thetrue

Bildes:
http://truemetal.lv/gallery/50/
http://truemetal.lv/gallery/51/
http://truemetal.lv/gallery/52/
http://truemetal.lv/gallery/53/

 

Komentāri
0
Urskumug nemaz nav tik labi ...
0
iisteniibaa vini ri diezgan slikti ...
0
Man tomeer patika labaak nekaa salamandraa. Arii tautas bija daudz. Par tiem , kas netika ieksaa varu pateikt ka loti zeel ... jaatziist ka skana bija suudiiga, bet vai tad tas ko maina ( metal forever ).
0
man domaat ka (+) bij viennoziimiigi vairaak nekaa (-)... Kaa (-) varbuut vareetu mineet skanju, norasojushus griestus (attieciigi arii pileeshana no griestiem biki trauceeja), varen "undergroundiigus" kjemerus.. nu i laikam vairaak nekaa. Toties (+) ... biki slinkums visus uzskaitii, bet dazhi visveertiigaakie: publikas atsauciiba, grupas visnotalj interesantas (kautgan laikam jau lielaakaa dalja publikas bij naakushi tieshi uz Sky Forger, jo peec vinjiem zaalee peekshnji taa kaa briivaaks palika.. taa kaaa gaisa vairaak ko elpot...), nebij nolaadeetais stroboskops, un alus par laaga cenu :)
0
p.s. kas attiecas uz bildeem... nu ta diezzin vai vajadzeetu ar tik zemas raudzes materiaalu piesaarnjot lapu... bet nu... kaa i' taa i'...
0
Juu , koncis bija nezheeliigi labs.
Man veel tagad balss ir aizmakusi...
0
Kads zin to grupu kura speleja bez bundzinieka.
0
Nav jau iipashi arii ko piebilst, bet nu bilddeet tieshaam shoreiz bija gruuti, nevareeja diez ko tuvu tikt klaat stage arii apgaismojums patruuciigs, taa kaa nu bildes sanaakushas taadas kaadas ir, pie kam Ugga un True veel tikai saak apguut savud digitaalos aparaatus un jaannem veeraa arii tas, ka nevienam no mums nav profesionaala kamera:))
0
to nergal. Zin gan. Urskumug vaardaa...
0
Esmu pārsteigta, ka cilvēki netika koncertā. Cikos tad viņi nāca? Man tādā gadījumā palaimējās tikt tieši uz "Sky Forger", jo traucos trakā ātrumā no Shane MacGowan koncerta.
0
pilniigi mieriigi peec Macgovana vareeja uzspeet - nebija nekaadas probleemas ar iexaa tixanu, kaut gan pirms tam zvaniija un teica, ka taadas esot - maybe bija kaac tautas uzpluudums... man nez kaapeec leikas, ka nekas izcils nebija, bet nu cik tad es tur ilgi biju... :)
0
Death Angel - a kur tavējās bildes?
0
Man kads stastija ka melnais ari ir atnacis uz koncertu.
0
UN PEC TAM AR DRAUGIEM VINU IZVEDAM ARA CITADI VINI GRIBEJA NILINCOT, MAN JAU ARI NEPATIK MELNIE HIPHOPISTI, REPERI, BET SITAS KLAUSAS UN VINAM PATIK METALS.
0
Spriezot pec bildeem, Skyforger laikam ir vieniigaa grupa visaa pasaakumaa!
+1
saitaa jau labu laiku padsmit apmekleetaaju - laikam grib nogaazt kasti >:D
0
nu ja i kaadam labaakas bildes, ta tik suutat shurp, citaadi jaaliek taadas kaadas ir :P
0
Par Distant Light neviena vārda... Lai nu piedod man latviešu patrioti, bet man šitā blice varen patika-spēlēt, maitas, māk...
0
koncis bija baigi labais...tikai daudz,daudz miiciishanaas un cigareshu duumu un karstums nezheeliigs,bet skyforger bija labie!!!
0
atnaacu 21.00,1/2stundu pagaidiiju,tiku ieksaa pa diviem lasiem un bez biletes.apsargi arii grib nopelniit...
0
patīkami pārsteidza Nightwing- jamējie paliek arvien labāki, nudien,un sieviete basģitāriste ir kaut kas jaux &jauns L-jas metālā :))))))))
aber baigās miglu bildes galllerijā.
0
neskatoties uz slikto skanu,koncis tomeer bij labais,tiesi skyforger! ar viniem ir senteevu dievi,jo vini tic.
0
Koncis bija neparspejams,jo ipasi Skyforger!!!
0
Es gan teiktu ka tas bija Nightwing sliktaakais koncis, ne obligaati gan taapeec ka tur speelee buutne kas tika nodeeveeta par sievieti, bet nu viedoklji var buut dazhaadi. IMHO taadai trauslai metitinjai vairaak sintikjis piestaaveetu. Un veel cilveeki tik ljoti sajuusminaas par Urskumug... kaapeec tad tik maz disku shiem izdevaas paardot?
0
Limp bizkit ir sucks , un Tu arii. Piderass jobanijs . Limp bizkit konkurenti , ko neteiksi . . .
0
uuja uuja :))
0
ja godiigi,naacu tikai deel skyforger,nav nekaads joks, ja peec taada pasaakuma var tikai 4 stundas paguleet.kaa jau teicu,man skanas kvalitaate netrauceeja,jo skyforger muuziku praktiski zinu no galvas.bet urskumurg man likaas garlaiciigi.varbuut par maz alkohola asiniis man bija.
0
nu ta pie izdeviibas pasaki man luudzams, kaapeec normaalai metaala blicei buutu jaaskandina, ka Limp Bizkit sux?
0
es vispaar nesaprotu taadu lietu kaa muzikaalais rasisms. katrs lai klausaas ko grib un kas patiik.
0
LB un viniem liidziigie cuuko pasu roka buutiibu , viena dziesma nav albuums un vairk viniem nav izdevies radiit. LB ir sucks un tas ir jaazin visiem !!!!
0
tas pa to "LB sux" ir ieksh taa pasha par ko sheitan ik pa laikam striidas, kura banda ir sux kura nau. nu shoreiziit no stage tas izskaneeja... nu i?
0
CIENIIJAMIE ORGANIZATORI, PIENJEMIET KRITIKU KAA NOVEEROJUMU, NEVIS PAARMETUMU: SKATUVEI IR JAABUUT AUGSTAAK PAR SKATIITAAJIEM!!!!!!!! TAADS IR OTRAIS SVARIIGAAKAIS BAUSLIS KONCERTU ORGANIZEESHANAA (PIRMAIS - SKANJA)!! SKATUVES UZSTAADIISHANA PRASA VAIRAAK APNJEEMIIBAS NEKAA NAUDAS. PILSONJI, UZLABOJUMIEM VIENMEER IR VIETA, JA TIKSIET GALAA AR SHO PROBLEEMU - ESFEKTS PAARSPEES PUULINJUS!
0
Ahujennijs tu esi recenzators....pusi koncerta palaidis gar acim dzerot alu... nu veciit tava recenzija ir lloti iformatiivi saturiiga, objetiiva un pilna ar peregaru!!!
0
njaa, kaapeec tieshi, lai normaala metaala blice neskandinaatu, ka LB sux???
0
opinjaa! kas par valodinju:)))))
0
muuseejaa, tb, latvieshu :D vismaz izklausaas :D
0
Man koncis patika. Atmosfera bija perfekta.Kluba telpas jau nu nebija tas labakas, bet bija ok. liekas, tam neviens ipashi nepieversa uzmanibu. galvenais bija pasakums. vajadzetu tadus biezhak rikot. tikai Urskumug bija garlaicigs. Sky Forger is the best ever!!!!!!!
0
paldies, pirmaak neierubiiju;))
0
Man patika Sanctimony. tikai palasot vinu rakstitos komentarus gan visa patiksana paariet:( par suukaataajiem un pidariem vien...
0
da faking neesmu es nekaads recenzators un shii nav nekaada recenzija, vienkaarshi mana atsauksme paarkopeeta no metaallistes. neesmu nekaads zhurnaalists un nestaigaaju uz konchiem ar ziimuli aiz auss un bloknotu padusee un par katru cenu necenshos 100-o reizi ieveerteet visaadus Nightwingus un Sanctimonijus. Ja ir kaadam kaada saturiiga recenzija uzrakstiijusies, suutiet shurp, ieliksim. Nujaa, par Sanctimony jau laikam "norecenzeeju", ka suuc vien tur ir peec manaam domaam :)
0
:)))))))))

0
labaa recenzija, :) lai arii man pret nekas nav pret sanktimonii
0
malaciic! tad tik liec, katru komentu, ko kaads ieraksta, kaa koncha aprakstu. nafig likt citiem suudus priekshaa, ja pac zini, ka suuds??
0
Urskumurgi gan speelee dumji:)
0
ahhh, nu jau gan kuljam sviestu. vaitad uzreiz jaapvainojas tik diktaam?
0
Vai kaads var pateikt, kas to pasaakumu filmeeja un kur nofilmeeto varees redzeet?
0
Lieliajiem recenziju apdirseejiem varu atkaartot, ka nav nekaadu lielu shkeershlju lai juusu "dikti labaa" recenzija paraadiitos sheit. Tas ka par koncertu izsakaas shiis lapas uztureetaaji, gan informatiivi, gan finansiaali ir tikai normaali. Tad kad recenziju nav nemaz, tad atkal dirsh, kaapeec nav.
0
Tiesi taa...
Nemot veel veeraa, ka nekas buutiski nelaags par Sanctimony pateikts nav :D
0
Manupraat, koncis bija baigi OK visaa visumaa. Nekromancers - nu taa, iesildiishanai dereeja. Urskumug bija pavisam labi. Forshi viileeja tie instrumentaalisti, laikam Infected, it kaa nekas iipashs, bet sirdi sildoshss.
Par SkyForger neizteikshos, jo tur vnk publikas atbalsta deelj gruuti kauko piebilst, bet par paareejiem - nu taa....
0
Visu ciennu SANCTIMONY! Vinni sen jums ir paraadiijussi, ka maak speeleet naaviigi labu death metal, dazzus gadus atpakall! Kapeec tad tagad nevareetu speeleet to, kas passiem patiik labaak! Un cik vareeja noprast, arii lielaakaa dalla publikas vinnus atbalstiija,vai nu tapeec, ka patiessaam patika, vai arii tapeec, ka izjuut pret sso LV metal leggendu ciennu!
0
Un Limp Bizkit tiessaam sux, jo taadi un tiem liidziigie meesli buus vienkaarssi pretiigi kauna traipi roka veesturee!
0
Ar visu cienju nobalsoju par vinjiem SWH Rock kaut kaadaa tur raidiijumaa, bet nu ar cienju ir par maz lai man patiktu tas ko vinji shobriid speelee. Runaajot par cienju, to ir pelniijushi shiis lapas veidotaaji, un ne tikai Sanctimony.
0
Neapssaubaami, ka lapas veidotaaji to ir pelniijussi! truemetal.lv ir 1 no maniem miillaakajiem saitiem vispaar. Vinni speelee to, kas passiem patiik, ja Tev patiik - atbalsti un klausies, ja nee, tad nu taa nav Sanctimony probleema.
0
Runaajot par Sanctimony, man liekas, ka ar death metal nesasniegushi neko iipashi vairaak kaa slavu Latvijas meerogaa, vinji iemeta plinti kruumos un saaka meegjinaat ko jaunu - mosh ar to izdodas, taa ka iipashi stila mainju nepaarmetu, kaut arii man agraak vinju muuzika patika labaak. Var jau buut, ka kljuudos.
0
slava un sasniegumi jau nav galvenais, bet šķiet, ka to ar nav un nebūs. hehe death&roll.
0
Plinti vinni iemestu kruumos, ja aizietu nodarboties kaadu ienesiigu biznesu, nevis turpinaatu drabiibu muuzikaa! Bet neko tamliidziigu es te nemanu.
0
Un kā ar pārējām grupām - no pirmās līdz pēdējai? Kur komentāri?
0
Buutu kauko uzrakstīji9s arī ar pārējām, ja kaut kādi , nezinu kas mani ielaistu normaali iekš, bet tā wajdzēja pie ieejas dzert!!! Un ta beigaas , izlādējos zem SKYfOrgEr!!! Bet, sorry , man , besiii!!!! Uhz, bet izārdījos laikam par wisām gruopām!!!! Pat cepuri reizēm wajdzēja nowilkt!!!! :)))
0
Ūkei!!! Laikam braukšu uz nākamo agrāk!!! Amz.. atwainojos, es kauko dzirdēju par 12.martu!!!!
0
jaa nu mans viedoklis ir ka koncis patieshaanm bij taa labi izdevies. ne velti jau taapeec bija atnaakushi tik daudz cilveeku to ieveerteet. par muzikaalo kvalitaati man taa kaa nebuutu ko teikt bet cik noprotu taa vareeja buut labaaka.pats to nnevaru noveerteet jo nebiju iipashi skaidrs. bet arii taadaa staavoklii vislabaak patikaas urskumug un skyforger.jaa esu taadas runas padzirdeejis ka buushot kaukaads koncis 12 martaa ar aarzemju grupu piedaliishanos, ja taa tad vareetu maybe piemekleet shim pasaakumam lielaakas telpas jo druuzma (it sevishkji kad speeleeja skyforger) bija nenormaala, liidz ar to arii nepraatiigs peregars deelj kura radaas sagurums un diemzheel nedzirdeeju pareejaas grupas kaut atii ljoti to biju pirms koncerta veeleejies,gan citreiz. un par to kashkji kas ten notiek- tipa tur par limpbizkt, nu pilniigs beernudaarzs. taa arii nesaprotu ko santimony gribeeja ar to teikt ka shie sux, to taapat zina gandriiz katrs kas kauko saprot no smagaas muuzikas un shaadi kliedzieni man atgaadina pirmklasnieka liimeni kad jaaniitis peeteriitim atnjeema mashiiniiti.un nebrauciet augumaa thetrue - nevienam nav aizliegts taisiit pasham savu recenziju un es domaaju lapas veidotaaji ar mieru to sheit ievietos. !666!
0
kaa muzikaalo kvalitaati domaaju skanju!
0
Riebjas, atnacu 9 , nostaveju gandriz 2h un ieksa taa ari netiku!!!Fuck
0
Kā jums patika Necromancer un Distant Light. Man šīs abas likās vistehniskākās grupas šajaā vakarā? Kā pārējiem?
0
Necromancer, viniem vismaz ir kur izaugt ja vini nenoviitiis un tad jau redzees, vai sie vel speelees. Bet sovs tads maigs :) Bet lai buutu ...
0
Ko teiksiet par Interment? Ta bija vieniga brutala banda shaja
pasakuma.Man liekas ka Latvija
ir tikai divas tada veida spelejoshas gruppas Flaying un
Interment.
0
drukaats 16. februaarii 01:36
šodien( 13. feb. ) , plkst. 01:36 Kad ierados, tad tur skaneja kaut kada la roka, tas bija apmeram ap 6.30 bet velak it ka tauta sanaca, kas priece, saka masveidigi gazties iekša ka vajpratigu lapsenu bars, pirmstam iztukšojot pedejas piles no saviem bikieriem. Pec virsdrebju apbedišanas garderobe droši devos uz otro stavu no kurienes naca kaut kada metala smaka. Panemu alinu un aizgaju apsesties "labaja puse" no kurienes vareja daudz maz ko redzet. necromancer centas, jau nu loti bet sanaca tas šovs tads aizmidzinoš. Katra gadiijuma meginats nav zudets. Talak - DISTANT LIGHT
saka ar fragmentu no MAIDENA repertuara Aces high, nu ko es varu teikt - baigi labi, ja neskaita ka solists taads hiperaktiivs
Gitarist ar garajiem melnajiem matiem ardijas pa grifu, demonstredams visus iespejamos veidus ka JASPELE gica. NIGHTWING ka jau vienmer ...nav komentaru. Intrasants bundzinieks ;), ja labi skatijaties vinš dažas vietas riktigi mudijas.
SANCTIMONY kliegdami "limp bizkit sucks dick" mutuloja pa skatuvi ka orkans. Laikam tad bija tas bridis kad vienu "džeku" parmeta pari pirmajai ložai labaja puse pec mirkla vinš jau bija atpakal un smaidigs sarokojas ar savu tiko, ar alu, aplieto draugu. Citadi - nekadu lielu starpgadijumu nebija. Leja tolete notika kaut kadas razborkas, daži bija spiesti "izlaist taviku" izlietne. Un vel tur bija kaut kads nigers. P.S. neesmu rasists, bet esvina vieta uz šadu konci neietu (: Vispar jau SANCTIMONY solists dzive ir loti mierigs un strada laikam T marketa par pardeveju, vai kaut kas tamlidzigs. Speleja labi, un publikai ari patika.
Laicigi atvainojos URSKUMUG faniem, tacu vinu uzstašanas bija vienkarši pretiga. 1. grupa nebija bundzinieka, tikai kaut "kas", kas staveja aiz tumbas pie sintizatora, ko es nevareju redzet ( nevareju redzet "to"). 2. dziesmas galigi vienadas. 3. viniem bija isi mati man pec ta suda, URSKUMUG, sapeja galva. Mans ieteikums viniem mazak domat par skatuves imidžu un meginat izrapties no tiem mesliem kuros vini ir! ):< Kau kur pirms URSKUMUG, vai ari agrak - nu kaut vai sit nost neatceros, speleja grupa kurai nebija vokala, ari nosaukumu neatminos. Speleja smagi, skali (ka jau visi ), ari laudim patika, bet tas viss vinu repertuars tads vienads un dzirdets. Viena dziesma bija pilnigs slipknots. Un tas puisi ar barsu un divaino frizuru staveja ka pienaglots pi zemes(laikam gitara pa samgu). Un kad urskumug aizvacas tad no deviniem zirgiem ar deviniem perkoniem uz skatuves uznaca SKYFORGER. Saka vini ar "Night Of The Winter Solstice " pec tam pakapeniski ar dziesmam no arvien jaunakiem albumiem, tad zageja diezgan padaudz no perkonkalves un beidz ar dziesmu "pulkvedis briedis". Protams izpalika folkloras instrumenti (stabule u.c) toties tie tika aizstati ar nemaz ne pelamiem solikiem. Citiem vardiem viss bija limeni. Gaisotne pacilata un par spiti galvassapem diezgan normali paardijos. Man kads teica, ka basistam (EDGARS "ZIRGS") pie saviem lielajiem izmeriem bija diezgan maza gica. Solists (PETERIS) pirms un pec katras dziesmas sarunajas ar publiku, nu karoca super. Alu ari neškaidija. Domaju ka pasakums bija vairak verts neka 3 ls un tie kas nebija lai aiziet pakaras !!!!!!!!

0
nee !!!!nu ko varu pateikt koncis tiesaam bija labs,tikai elpot ieksaa nebija ko!!:)tauta kas ieradaas paarspeeja visu.vislabaak man patika tas,ka divu kvartaalu raadiusaa neparaadijaas neviens krievelis,iisteniibaa neparaadijaas vispaar neviens iznemot matainos,laikam mazliet uz kaadu laiku matainie bija okupeejusi dalu no centra rajoona!!!!!:):):)aaaa!vee... bija forsi tas ka vienaa no barcikiem pusstundas laikaa beidzaas alus---jaa,mataino dzeeraaji paarspeej visu:))))par kvalitaati nesuudzos,jo tas tacu bija koncis.dereetu veel vienreiz uztaisiit saada veida pasaakumu,tikai lielaakaa zaalee kur visiem pietiktu vietas.aaa un veel miilie organizatoori naakamreiz vareetu paruupeeties nu par to alinu lai neaptruukstas.:)NAAKAMREIZ IERADIIISOS AR SKAABEKLA BALOONINU!:):):):)
0
vajag arii vairaak biljeshu, jo apsargi taapataas cilveekus veel dazhus laida bez biljeteem un naudinju protams iebaaza savaa kabataa
0
Juus esat taadi maigonji!!!!! Tad, kad es noliku jau Behemotu koncha aprakstu, visi mani spaardiija un laistiija ar ellju. Tad, kad jums no Sanctimony kaads ieliek kluci auss gliemezhniicaa, tad mutes ciet. HA HA. Es labu laiku atpakalj rakstiiju draudzinjiem, kas veido sho lapu, vai ir iespeeja rakstiit recenzijas par jebko, man tas sasodiiti patiik, un to daru no sirds iztirzaajot visus siikumus, nevis baarstot tekstus - nightwing kaa vienmeer, na na na. Atbildi taa arii nesanjeemu, jo kaa izskataas, sheit jau ir viens kapitaals, literaari neizsmeljams intelektuaalis, kursh nodarbojas ar citu cilveeku izgliitoshanu. Super, taa tureet gliemi. Un shoreiz piever savu caurumu, netaisos lasiit tavus aizbildinaajumus. Normaala lapa buutu, ja tikai informaacija buutu saturiigaaka un izsmeljoshaaka. Tie, kas veel bez maniim fano par shiim debeshkjiigajaam recenzijaam, palasiet Behemotu koncha aprakstu, tas arii "reaali ierulle taapat kaa Zirgs no SkyForger, kuram gjitaara, izraadaas esot par mazu" Un nepiesienieties satiirai, man patiik piepushkjot. Tas attiecas arii uz konduktori.
0
dazhreiz, ienaakot shai lapaa, gribaas izraut sev gabalu no galvas. Starp citu, es ar skanju biju pilniigi apmierinaats, jo labi visu vareeju sadzirdeet. Nezinu, kas jums tur nepatika, varbuut no tumbaam mazliet nostaak vajadzeeja nostaaties, he heeee. Pie pults skanja bija tiiri garshiiga. Un shii koncha favoriiti man bij Insane. Uuldeenam(vokaals) riikle ir tik sasodiiti laba, ka pilniigi asarinja norit, klausoties. Tieshaam smuks death. Asociacijas ar carcass. Paardomaatas dziesmas, smuki salikti pa plauktinjiem ritmi ar savaam interesantajaam paarejaam, lieliski saskanjoti ar vienkaarshu un patiikamu melodiju. Cepuri nost. Turaas vechi, veel mazliet kaadu specifisku odzinju shur tur, un juus buusiet kalnaa. Pateicoties LABAJAI SKANJAI es juus ljoti labi vareeju saklausiit. Man laikam ar ausiim kautkas nav, vai veel kaadam diivainim patika skanja?
0
to fauns
nu i kurtas slavenais behemot apraksts ira???
0
nu vispaar skanai nebija ne vainas tik kaa teica Fauns vaidzeeja taalaak no tumbaam nostaaties jo tur taads troksnis naaca aaraa ka alus no glaazes slakstiijaas aaraa.
0
Fauns: sorry, neesu sanjeemis *nevienu* msg no cilveeka ar parakstu Fauns. veel jo vairaak - parasti censhos atbildeeet uz visiem meiliem, varbuut palaizhu garaam tieshaam pilniigi kreisus textus, bet tas taads nevareetu buut, spriezhot peec taa, ko nupat esi uzrakstiijis.

taakaa, ja ir veelme - turpmaak savas paardomas vari droshi suutiit uz info@truemetal.lv, tikai neliec subjektaa Hi vai Hello vai kautko citu, ko viirusi meedz liklt - tas viss tiek atfiltreets uz trash

ok! cerams, izdosies sadarbiiba.

p.s.
kapitaals? kaads kapitaals. shaj lapaa meenesii kapitaals ir apalja nulle komats nulle.
0
test:
0
Baigais paalis visiem pijis:) cik nu peec lasiitaa var noprast. es kaa godiigs pilsonis noskatijos visu koncertu. vis bij ok. dazi patika dazi nee. pasakumu nedaudz izbojaaja viens pidars, kursh centaas ieguut manu alinju savaa iipasumaa. tas gan vinam taa pashvaki beidzaas:)
0
nu...bljin...taa dirshana man tochna jau liidz aciim...nez vai visiem Faunveidiigajiem peekshnji menstruaacijas uznaakushas, nudien nesaprotu.

varbuut atkaartoshu veelreiz. nepretendeeju ne uz kaadu uuberkrutaa recenzeetaaja statusu, tas nav mans meerkjis un uz konchiem es neeju ar domu, ka nupat nu buus jaaraksta baigaa recenzija, nu tik nepalaist nevienu siikumu garaam, visu atcereeties, izanalizeet un kaa iistam zhurnaalistam, purinot pachku, uzreiz praataa saformeet elegantu sentenci shii momenta aprakstiishanai un mozh veel kaut kur pieskriceleet, lai neaizmirstaas. nu nafig. ja peec koncha gribas kaadu atsauksmi uzrakstiit, tad taa arii daru, vai sanaak garaaka (ir bijushas arii reizes 20 apjomiigaakas par sho) vai iisaaka, saturiigaaka vai nesaturiigaaka, tas ir atkariigs no taa, cik lielu uzmaniibu esmu pieveersis koncii notiekoshajam un vai vispaar kam ir bijis veerts pieveerst uzmaniibu. teikshu taa, shoreiz laikam prieksh manis nebija, varbuut esmu paaraak izlutinaajies, bet man tochna nav motivaacijas ar nerimstoshu ciitiibu katrreiz sekot liidzi "vieteejo grupelju" (kaa tu, Faun, pats reiz izteicies) sniegumam. neuzskatu par savu pienaakumu to dariit. kas attiecas uz sho rakstinju, tad liidz pirmdienas riitam tas bija vieniigais, kas vispaar bija, taa kaa... ja kaadam ir veelme rakstiit *iistas* recenzijas par koncertiem, tad to var dariit kauch komentaaros.

ja tik ljoti nepatiik, ka es te kaut ko rakstu, tad to varu mieriigi nedariit. un nafig man tas vajadziigs, ja taapeec varu uzzinaat, ka esmu (alfabeeta kaartiibaa):
* Ahujennijs recenzators (tas gan laikam labaa noziimee, heh :P
* gliemis ar caurumu
* Piderass jobanijs
* sucks (kaa LB)

nu sorry, man tas tieshaam nav vajadziigs, taa kaa screw you guys, njemieties vien pashi...
0
tā, bez izrunām, nākamreiz gaidu referātu uz 20 lpp.

Debīlie metālisti.
0
hmmm... koncis patiesi bija labs... zheel tikai, ka dazhas grupas nesanaaca dzirdeet, pareizaak, neatceros vairs kaa bija, deelj dazhu kadru iztruukuma.. bet taa viss bija kerzos ;D
0
ko lai saka, 7up riktiigaa pakalja! bet uzstaashanaas ...kaa nu kura grupa.. par visaam jau neesmu sajuusmaa, bet taa tiiri labi bija..
0
btw - kas bija tie bez vokaala?
0
Tiem, kas žēlojas par sliktajaam telpām, bezgaisu u.c. negācijām, es gribētu pajautāt - jums ir kas labāks padomā? Varbūt nakamajam pasākumam jūs varat piedāvāt savu villu Jūrmalā, vai citus labiekārtotus apartamentus?
Manuprāt, dabūt jebkuras telpas šiem koncertiem, jau ir sasniegums.
Vai varbūt esat iedomājušies, ka visi Rīgas klubu u.c. labiekārtotu telpu īpašnieki par to vien sapņo, kā ielaist savās telpās pūli ar matainajiem.
Priecāsimies par to, ka šie koncerti joprojām notiek, un nebūsim sīkumaini ;)
0
to goth: bez vokaala - infected
0
Prieks par Sanctimony - atraduši sevi un skan viņiem ļoti labi. Man patīk labāk nekā viņu agrākais death posms. Sveiciens vokālistam Jānim! Turās!
0
Infected bija Ok!
0
Koncis bija labs,patika infected taa tik turpinaat!:)
0
the true... gegege veciit... gribeeji tribiinee kaapt... tad proties arii kritiku veseliigi uztvert...
...shad tad teui ir sanaakushi cepiigi konchu apraxti... bet shoreiz... tu biji piemirsis jemt veeraa.... ka publonu interesee...norise...sajuu... viedoklis... neuis savas zhuupiigaas individualitaates pozicioneeshana...
...nu jaa... tas piejaajiens sanctimonjiem... izklausijaas baigi maziski... nu taa pumpaini...
0
Visas malinjas saap...
skyforger - vienmeer labaakie
0
ko ta no skatuves nopisies vai?
0
nu bljāāā..... uztaisiet savu saitu pa savu naudu un tur dirsiet!
TheTrue - iesaku ieviest reģistrāciju, pie tam ātri! Jeb arī te aizies tāds sviests, ka maz neliksies....
0
a man patiik LB.un pofig ko jancuks tur auro no skatuves.ja vinjam nepatiik tad vinjam ir tiesiibas teikt syx.taapat kaa man nepatiik sutie urskumi un hujurskumi .vot.a buus vader 15 martaa.taac ir infa.un sodien pissu uz cloviem.taa kaa cieniijamie foruma apmekleetaaji izdirshiet vilku!
0
pofig kaa paareejiem, bet man jau baigi patikaas. shitaadi pasaakumi ir mana stihija. skyforger bez komentaariem bija super, sanctimony arii nebija slikti.
kommenti ir par visiem liidz skyforger. un kaa ar INSANE? liepaajniekus nenoveerteejam?
0
Baigi zeel bet uz konci es netiku taada skrobe lasot kaa jums tur viss biidijies
0
kas vel nezin---foto vel ir lapā... blackmetal.ru.lv
0
Nu par INSANE komentaari nebuus- vienkaarssi stulbi!

To Fauns: ja tas ir death, tad es esmu Chris Barnes;)
0
INTERMENT bija vakar naglas!
0
hmm.. par to bezgaisa telpu - da tur nekaada ventilaacija vispaar nebija!
0
par bezgaisa telpu...bet backsteidzha bija diezgan veesi visas sienas bija slapjas:)Vispar tam 7 upam baigi sudigs
becksteidzhs:(
0
to globuss
a tu iesaki kaadas telpas kur buutu viss vajadziigais un peecaak nebuutu kurneeshana, bet, pa sapraatiigu cenu...
0
Izskataas, ka aiz ciennas pret Sanctimony visi paveersushies pret True un True (pagaidaam viens no labaakajaiem un visaptveroshaak rakstoshajiem truemetal feisiem) paraavis no taa cemmi:))
Neko nepiefikseeju par LB zaakaashanu no Sanctimony puses uzstaashanaas briidi, bet vieniigais ko varu no savas puses par Sanctimony pateikt, ka grupa vienkaarshi mainiijusi meerkka auditoriju.
Ja ieprieksh Sanctimony dziivajaa vareeju noskatiities liidz galam un prasiijaas veel, tad tagad kaut kaa veel nepavelk.
Esmu paarliecinaats, ka paarapmekleetiibas vaininieki bija Skyforger.
Starp citu shii lapa ir true underground un ideja shai lapai radaas pagaajushaagada Wacken apmekleeshanas laikaa, lai buutu kaads serveris, kur nomest aprakstus, kuri kaadreiz tika bliezti metaallistee, ar nodomu, lai nav jaameklee savaa mailboxa vai delfi arhivaa, kaa arii lai ieliktu bildes no eventiem.
Cepuri nost taadiem viiriem kaa BigUgga, The True un Viestards (kas gan peedeejaa laikaa ir pieklusis), kas sheit noformee un sabiida visu diezgan saprotamaa veidaa.
Vispaar es listee redzeeju veel paris recenzijas, bet kaut kaa neviens vairs neliek taas iekshaa.
0
Pasaakumaa vareeju justies lepna kaa vieniigaa gotikje ar sarkanu lipstick...Un vispaar jau nekaa iipasha nebija,ja nu vieniigi uzjautrinaaja izbiedeetaas urlas kas nebija lietas kursaa par vakara teemu...LOVE YA ALL PEOPLE
0
piekriitu par backstage - tur viss bi wienkaarshi drausmiigi un vispaar jau 7up tomeer nav iistaa vieta shitaadas sabiedriibas pasaakumiem.
0
Ko var saskatiit Urskumung muzonaa nezinu,klausoties liekas kautkaads skaņu troksnis un ķeerkshana
0
to antons
nevar ne saliidzinaat ar Arni Medni...
0
cerams, ka naakamreiz pameklees labaaks telpas ;]
0
Man koncis patika.Nju Skyforger vienmeer buus labaakie!!!
0
Metālisti sevi uzskata par pārākiem par visādiem tur poperiem un urlām. Ļoti labi, BET... Tad arī esiet pārāki, dārgie metālisti! Šajā apspriedē lasāmie teksti un novērojamā atmosfēra un attieksme par kaut kādu pārākumu vis neliecina. Diršās viens uz otru kā sīki biznesmenīši. Temperamenta netrūkst. Apdomības, pieklājības un domau dziļuma gan. Vai tiešām es esmu palicis vienīgais, kas grib, lai metālisti patiešām būtu daudz maz vienoti un cienītu viens otru. P.S. par to, ka 7up nav labākā vieta piekrītu.
0
Tikko pamanīju kļūdu savā komentārā "domau dziļuma" vietā protams jābūt "domu dziļuma". Drukas kļūda.
0
Nightwing-garlaicīgs bleciņš.
Skyforger-labi izvēlēts materiāls lai parautu koncertos publiku.
Urskumug-spēlē tādu mūziku, kādu Latvijā neklausās.
Sanctimony-pasmejas par mūsu publiku.
Pārējās grupas nav pieminēšanas vērtas.
0
Urskumug vienmēr labākie!!!
0
Nu bljin vechi, juus te dod J) Aizvien vairaak liekas ka te driiz saaksies tas pats kasdizhajaa krievijaa un veel leerums i-net lapu... tb, seezh bērneļi smilshkastee, spēlējas, un citi var tikai paraudzīties no malas, bet buuveet savu smilšu kuuku, vai rakt labirintus nedrīkst... ja paskatās no malas... baigi ok patiesībā, savācās bariņš entuziastu, uzmeiko webu lai regulāri buutu infa par pasākumiem un visādi labumi pieejami.. ok, bet luuk, lapu skatās ta netikai barish pudeljbrachku, a bet taa kaa leishgals arīdzan manīts šeitan, ij nerunājot jau par citiem muusu dzimtenes novadiem... nu i, tad nu pienāk briidis ka listee rakstītais, kas ir visnotaļ tendēts uz šaurāku loku nekaa lapas apmeklētāji, neatbilost tam, ko ļaudis veelas redzēt, tb, izlasīt par pasākumu ko vairāk, nekaa paaris nuugju stāstītais par to kaaa dzeeru, kaa veemu utt... vot, ij ka cilvēciņš, kursh savu muuzhu nav dzirdējis par taadu listi un veel mazaak par to draugu loku kas tu ieksh to visu vaaraas, bet visnotaļ labprāt apmeklē pasākumus un veelas redzēt kaadu labu apraksu tieshi “par konci’ taa vietaa... kaa ta taa... izlasa kārtējo zhuupu story... zin, pats es zināmu apsvērumu deelj uz pasaakumu netiku, ij gribaas arīdzan kauko izlasiit par to.... bet suudu, kas tev, dos... es te pamanīju kaadu kas teicaas ka iraid rakstījis labus apskatus/recenzijas... nu ta dodiet jamam iespēju un lieciet ieksh lapas... skuj te marinēt... nabaga thetru laikam iraid visnotaļ cienījams tipiņš , kush kaa raugu, shad tad meedz izcelties ar dažādiem aprakstiem, viss jau baigi ok, tik kaa redzi, neveselīga kritikas uztvere tev gadījusies... un tochna, runājot par lapu, ja veelies, un tas attiecas arii uz pārējiem skribeljmanjiem, lai tauta tevi nekritizētu, jo tas nenaak par labu tavai nervu sistēmai, pirms likt lapaa savu story, iznjem aaraa visas kakas par izdzerto alus daudzumu.. da i paskatoties listee, peec pasākumiem mus katrs cenšas pastāstīt cik daudz vinjsh atceraas, cik daudz nee... un un kur galu galaa izdzertais alus palika...savukārt bij taksh arīdzan citi apskati, krietni sakarīgāki par sho.. un ja cien. Lapas uzturētāji domaa rīkoties ar metodēm, kaadu te viens deathperado izteica, reģistrāciju, tad varbūt pie reizes ieviesiet maksas pakalpojumu un ta vaaraties savaa sulaa uz veselību. Ar taadu attieksmi kaa dazham labam, lapa driiz vien pārvērtīsies par vietu kur “tikai labu teikt, un citu slavēt”... baigi negribaas lai arii shii buutu taa vieta kur par to, ja neesi ar noteiktaam interesēm, un izsaki savu viedokli, aatri vien dabon banu... njemam par piemēru www.blackmetal.ru.lv . ko mees redzam.... lapas plusi ir tikai tik daudz, ka jaunumi parādās ar diezgan precīzu regularitāti, tas i baigi ok, lapas miinus.. vīriņš (puisītis) vaardaa abbats, kursh kaa noprotu admins lapai iraid... abats luuk (gara aciim redzu jamo kaa matainu tīnīti kuram no krekla kabatām ziimuljgali un pildspalvas spraucas aaraa..un nu kur veel lielāku tiinismu, kaa likt sev nick iemīļoto muultelju varoņu vārdus. nu kur veel lielāku tiinismu, kaa likt sev nick iemīļoto muultenju varoņu vārdus....) ir ieņēmis galvaa ka skatīties tu lapu vari, a bet ja domaa savādāk, tad komentēt nedrīksti... shad un tad esu veicis eksperimentus ar dažādām maajas lapaam, bet taadu maucību kaa pie abata (.), novērtēji vinja darbu ne taa kaa jams ir iedomājies, bans! Objektīvi noveeerteeji kaadas bandas sniegumu, bans! Nu bljin, gluzhi kaa izstādē, skatīties drīkst, bet ar rokaam neaiztikt... bēdīgi, bet fakts, un baigi negribaas lai shitaa lapa ar ieskaitītos kategorijaa kuraa lasiit vari, bet ja raksti, tad tikai labu.... mosh ja tiešām gribat sakārtot te visu tad saaciet ar kaut vai arhivēšanu... pirms liekat bildes, mosh paskatieties, ir veerts maz taadas kakas likt iekshaa vai nav... jo ko mees tur jaunu varam redzēt? Neko....... pilnīgi neko... es saprotu... cilvēks maacaas.. censhaas... bet vai ta pats neredz ka jamaa bildes ir aaraa metamas..... vai arii iet uz konci ar meerkji piepildīt sava digitālā aparātiņa atminju un piesārņot tiiklu ar nevienam nevaidziigu vizuālo noformējumu... ja taa, tad sorry par uzbraucienu...
0
Neko negribas teikt par sho pasaakumu - ja esat tur bijushi tad spriediet pashi, patika- labi ,nepatika arii labi,- neviens jau nespiezh uz tiem iet. Ja nemaldos VADER atbrauc 17 apriilii, buutu prieks ja savaaktos sakariigi cilveeki, taadi kas kaut ko saprot metaala buutiibaa, vai arii atbalsta to., nevis taadi kuri atnaak koncha peec. Nekas nav pretim, ka muusu pulkam pievienojas jauni ljautinji, nekas lai jau izgliitojas un pilnveidojas, jo par taadiem neviens nepiedzimst. Un jaa Mr.Nerd domaaju ka tur nav nekas slikts ka abbaths njemaas pa savu lapu, lai jau njemas.
0
Neko negribas teikt par sho pasaakumu - ja esat tur bijushi tad spriediet pashi, patika- labi ,nepatika arii labi,- neviens jau nespiezh uz tiem iet. Ja nemaldos VADER atbrauc 17. apriilii, buutu prieks ja savaaktos sakariigi cilveeki, taadi kas kaut ko saprot metaala buutiibaa, vai arii atbalsta to., nevis taadi kuri atnaak koncha peec. Nekas nav pretim, ka muusu pulkam pievienojas jauni ljautinji, nekas lai jau izgliitojas un pilnveidojas, jo par taadiem neviens nepiedzimst. Un jaa Mr.Nerd domaaju ka tur nav nekas slikts ka abbaths njemaas pa savu lapu, lai jau njemas.Tiksimies naakamajaa koncertaa.
0
To Centurion: he hee, atradies mums te rockstars, kas pats speelee DIMMU BORGIR liimenii:))))
0
Šis pasākums rūc! Vajag šiem ļaudīm biežāk iepriecēt latvju un citu zemju tautu pārstāvju ausis. Tā tik turpināt un drīz jau visa latjvu zeme šos vīrus sauks par dieviem un nīdēs ārā vācu zemes nestos māņus par krusta dievu!
0
Mjaa, Mr. Nerd izteica diezgan daudz patiesiibas. Diemzheel ne visi ir speejiigi kritiku izteikt tik normaalaa formaa, bet gan lamaa citus par piderasiem, gliemjiem u.tml....
0
Ja jau esi tik punktuāls, tad atļaušos aizrādīt, ka šī drukas kļūda nav vienīgā tavā komentārā. Piemēram, vārds "diršas" rakstāms ar īso "a" + vēl dažas komatu kļūdas. :-))
0
Es tik iereecu par shaadiem komentiem ;=DDD
0
Jaa, pareizi. Ir tur taas kljuudas. Bet gan jau paardziivosim. Rakstot komentaarus, lielaaku uzmaniibu es, godiigi sakot, pieveershu saturam ne formai, un labaak ari dzirdeetu kaadu komentu par to, jo man patieshaam skjiet, ka:
1)dazhi meedz paarak palaist mutes
2)atljaujas to tikai taapeec, ka ir anoniimi
3)vai taapec, ka ir taa saucamie "staari"
Un, protams, ka nav nemaz jeedziigi likt lapaa koncertu aprakstus, kuros alko-staastinjiem tiek pieveersta vismaz tikpat liela uzmaniiba kaa koncertam.
Vispaar runa ir par abpuseeju cienju. Gan jau liidz tam nonaaksim. Varbuut.
0
Urgskumug vajadzeetu paardeeveet par UrgskuMURG
0
Lai Urskumug izklausītos labi viņiem vajag ļoti labu skaņu. Diskā viņi skan pavisam citādi nekā 7up.
0
Varbuut Tevi pa$u vajag paardeeveet...Un vispaar, cik var piesieties Urskumug un citaam bliceem. Lai ta4u vinji darbojas!Nebuutu vinju, kaa arii to jauko cilveecinju, kas koncertus riiko, ko tad mees dariitu?...
0
nu tad visi zeelotos, ka pie mums nekas nenotiek, a vot redz pie leishiem un igaunjiem paskat!

gygy, taadi jau tie cilveecinji ir, it seviski Latvijaa ;)
0
Un galvenais cik esmu lasiijusi Lietuvas lapas tur taa pat cilveeki zheelojas , ka nekas nenotiek, grupas suudiigas, konci suudiigi utt
:))
0
piniigi tev piekritu par urskuMURGU,es vairaak nesaprotu ne pashus muzikantus par to ko vinji speelee,bet tos kuriem patiik...tas vienkaarshi parada cik muljkiiga mums ir publika...
0
a tev maazaak pizdetj vajag,kritix,maza faka...gribeetu es redzeet tavu seju...es pilniigi paarliecinaats ka tev ne vairaak kaa 18 gadi...nu kaa vienmeer,protamzzzz...
0
:) to ko raxtiiju kk:(,bija domaats tev...sorry:)
0
manupraat Sanctimony,Sky forger kaa vienmeer bija labaakie...bet tas ir pashsaprotami,jo aiz muguras neviens gads speeleets,man veel no MAD MIX`a laikiem sanctimony patiik...no jauniem gribeetos atziimeet DISTANT LIGHT,CILVEEKI KO JUUS TIESHEM NEREDZAAT KUR IR IISTIE, AR KO VAJAG LEEPOTIES,KA LATVIJAA IR VEEL MUZIKJI...A NE PSEVDO-MUZIKJI...DL UZSTAASHANAS BIJA LIELISKA...IZPILDIIJUMS,DZ... GARLAICIIGI KLAUSIITIES
0
PAR GARLAICIBU ES GRIBEEJU PATEIKT PAR PAAREEJIEM GRUPAM (IZNJEMOT SANCTIMONY,SKY FORGER)
0
To silver: nu jaa, grupas, kuras speele jaw ljoti sen, bet ko tad dariisima ar paareejiem, taam grupaam, kuras tik uzsaak sawu darbiibu, neljausim attiistiities? kaa tad weel var kko sasniegt nespeeleejot...silver, tad luudzu panjem nospeelee labaak, man besii aaraa, kad uz paareejaam bliceem dirsh, blja, panjem pac/pati pameegjini paspeeleet, pameegjini kkur tikt, tad es domaaju runaasi sawaadaak, ibio
0
URSKUMUG man piemeeram nepatiik, bet es newaru uz vinjiem dirst, jo cilveeki dara sawu darbu, dara to, kas winjiem patiik...tas ir pac galvenais, jaabuut objektiivaakaam galugalaa!
0
To silver & arnej

Arnej, man likas, kaa Silver diezgan pieklaajiigi izteicies. Vin'sh tachu neteica,ka viss ir suudz,bet SF,S,DL-vieniigie!!!Vin'sh atziimeeja labaakos.Un manupraat, Silveram ir taisniiba.

es arii esmu ob'ektiivs,bet man arii ir savs viedoklis. Visi te raksta par savam iespaidaam,nevis par kaut kaadu ob'ektivo substaanciju. Un tas ir pareizi.
0
tici man es speeleeju jau sen,sen jau pasniedzu nodarbiibas,taa kaa vari man nestastiit kas ir ko,es 5 gadus maaciijos LA musical academy un 2 gadus New Orlean Jazz school,luudzu nestaasti man par kaa speeleet laabaak,es to arii i daru un cilveeki to zin un atziit...taa kaa tavs komentaars vinekaarshi ir bez pamata...nedusmojies...tik... uz seviim...uz savu "diletantos"
0
paldies par saprashanu:) tu esi vieniigais kas saprot mana viedoklja subjektiivitaati...respect...
0
a pareejiem veel jaamacaas speeleet,agraak tadus kaa urskumug un citi pat runa nebija par uzstashanos...bet ko tev teikt,tu veel tad "pod stol peshkom hodil":)))))
0
mjā... ne katram ir pietiekoši labas ausis, lai saklausītu, ka Urskumug ir viena no vislabākajām Latvijas grupām - tādu black šeit neviens cits nedragā!
0
to Silver: bet kaa tad atiistiities jaunajaam grupaam? labi, tu esi pro player, bet taksh visiem naw taadu iespeeju!!! jaarespektee citu darbs, citu sniegshanos, tas tach ir underground, naw pop sceena...bet tad pasaki, ko dariit citaam grupaam, nespeeleet wispaar, seedeet meegju telpa un dec it, ir tachu kaukaac meerkis...enivei, nesaprotu tewi...
0
vinkaarshi visu ko es pateicu buja mans subjektiivais viedoklis...a piekriti vai nee ta ir tava dariishana...nav verts striideeties...
0
taadi tev vispaar ir?:) vai savus tu sauc par "labaam"? man zheel tevi apbeedinaat...no labs kritix vai muzikjis no tevis nesanaax,a diletants tu esi perfects!!!leepojies!!!!
0
Vai kaa cilveekiem patiik pavaariities. Daudz kritikju, tik to dariitaaju taa pamaz. Es veel joprojaam sajuusminos par tiem suudiem kas tika izgaazti uz tiem kas kaut ko dara un par kategoriskajaam formaam apgalvojumos.
0
Viss ir suuds, es esmu cool...hehe. Nedod dievs veel es pateikshu, ka Urskumug vieni no labaakajiem, Silvers saaks apshaudiit manu rindkopinju. Cepuri nost pushiem no Urskumug. Cerams pardos dazhus diskus, nopirks izturiigaakas stiigas:) un paraadiis visiem kaa tad iisti skan Urskumug
0
Viss ir suuds, es esmu cool...hehe. Nedod dievs veel es pateikshu, ka Urskumug vieni no labaakajiem, Silvers saaks apshaudiit manu rindkopinju. Cepuri nost pushiem no Urskumug. Cerams paardos dazhus diskus, nopirks izturiigaakas stiigas:) un paraadiis visiem kaa tad iisti skan Urskumug
0
Viss ir suuds, es esmu cool...hehe. Nedod dievs veel es pateikshu, ka Urskumug vieni no labaakajiem, Silvers saaks apshaudiit manu rindkopinju. Cepuri nost pushiem no Urskumug. Cerams paardos dazhus diskus, nopirks izturiigaakas stiigas:) un paraadiis visiem kaa tad iisti skan Urskumug
0
Oj Sorry, kautkaads gljuks notikaas:))
0
a vot i nee:P apnika jau...:)
es tachu neuzspiedu savu viedokli,es vienkarshi pateicu ka es domaaju....
0
Aizsardziibas noluukos uzrakstiju par to apshaudiishanu:)))
0
Ja kas Urskumug (taapat kaa Skyforger) naakoshnedeelj (6. marts laikam) buus leishos. Taaka, gan jau buus jaunas stiigas. IMHO vieniem gan otriem labaakais koncerts, no tiem ko es veel atceros ir bijis tieshi lietuvaa. Vieniigi abaam bandaam tas bija Jonohkos, taaka nekur nav zvaniits ka tagad buus tikpat labi, bet tas taa infai.
0
MR NERD!!!!!!!! Lai kas tu nebuutu, es novelku cepuri, apzhilbinu paaris putnus un nometos celjos tavaa priekshaa. Ja tu zinaatu cik sen man neviens nav taa uzlabojis omu. Man pilniigi asaras saskreeja aciis. Driizaak tev vajadzeetu rakstiit konchu apskatus. Ar taadu konkreetu tieshumu, pilniigi, neaizskarami, garshiigi, un vienkaarshi patiikami. Ar kokteili rokaas. Labu labais. Visu cienju un godu. un kas attiecas uz HELLHAMMER(kaa man patika tas teksts par Abatu ar vaardu, kursh aiznjemts no miiljaakajiem multenju varonjiem, un ziimuljiem kabataas), ja tu nezinaaji, ka arii DEATHMETAL ir diezgan plashs loks ar grupeleem, apakshstiliem u.t.t. tad klausies taalaak savu Baarnsu ar visiem CC un SFU, un nespried peec divaam grupaam par deathmetal. Lai buutu desa, nav obligaati jaakopee CC. VAI SKAIDRS?!!!!!!!!!! Palasi vairaak zhurnaalus, nevis plees aaraa CC un gruud kabataa, tad arii varbuut kaada skaidriiba radiisies ap stilu padariishanu. Un ja tu man saaksi skaidrot, ka INSANE bija grindcore, tad tev buus jaanocitee paaris vinnu teksti, peec kuriem es tev pateikshu, vai tas bija death, vai grind. Redz, koncertaa vinji neizdaliija lapinjas ar tekstu, savaadi ne? Un to ka muuzika bija desa, pat taads jampampinjsh kaa var pateikt. Laba vai slikta, par to nav runa. Eksperts ar speeciigo riikli atradies. Un kas jums ir?!!!! Kas nedriikst pateikt visu ko domaaju vienam ljautinjam, kursh periodiski paarbauda manu pacietiibu ar sava vaajpraatiigi augstaa intelekta demonstreeshanu?!!!!!!!!! Ta metiet mani kaut aaraa, ja vairs nedriiksteeshu normaali izlaadeeties uz kaukaadiem paargudreljiem.
0
hmmm.... es zinu, ka tas ko tuuliit pateikshu buus baigais stulbums, bet vai nevareetu buut taa, ka Hellhammer ar speeciigo riikli mazliet nobaaleeja Insane vokaala priekshaa? Nee, nee es jau neko, man pasham riebjas kad kaads taa saka, es tikai iedomaajos....
0
AaahahAHAHHAHaHAHAhahAhAHA... es shodien esmu pilniigi nenormaals un gatavs alkoholam ar sievieshu galju. Njam njam.
0
Kurā grupā ir HellHammer?
0
urskumug-nu nez vai jau Latvijaa sitaadu muziku neklausaas, nu vismaz koncii vini bija otrie peec skyforger, par kuriem visi kaifoja!!!
es pat uzskatu, ka urskumug ir labaaki par skyforger, jo mocjii iistu black!!!!
0
Hehz, lai nu kaa buutu ar to sanctimony, kaadreiz taa bija laba blice, man patikaas, tas ko schamie tahad dara ir vinju probleema, varbuut schie grib ieguut arii popularitaati aarpus true metallhedu aprindaam, koncis tik un taa bija labs, protams bija savi truukumi, kaa pilniigi vismam, bet nevar tachu gribeet tikai medu, jaadabuu arii kaads darvas piliens mucaa...P.S. 6 martaa Skyforger speelees Shauljos un es mekleeju kaadu cilveeku, kursch buutu gatava no Riigas stopo uz turieni, ja taads ir, tad lai zvana (9842530)
0
Nu es ar grib stopot :))
Mes jau ieprieksheejaa koncii runaajaamies :))
0
biju jau gana nikna tai vakaraa, kad koncis notika.gaaju uz konci lielu prieku sirdii, ka nav nekur taalu jaaiet, ka tepat pie maajaam vien ir. un she tev! kaa ar dzelzaamuru pa pieri. atbrauc vesels autobuss blhaustiigu metaalistu. tai briidii jau es veel smeejos, ka uz taadiem konchiem brauc pat ekskursantu grupas :)vaardu sakot cilveeki kaadi chetrdesmit aatri ievelkas 7UPaa,peec tiem veel kaadi desmit. un tad - sorry daamas un kungi - aiklapee to bodiiti ciet. pirms manis divus kaut kaadus saveejos ielaida un tad vairs nevienu, aiztaisa durvis un pashi prom. sasodiits, kas taa par suuda buushanu! taa nu taa tauta kas palikaaarpusee veel kaadu laiku tur nutuseeja, es gaaju uz Vecriigu dzert alu un sodiijos. :( naakamreiz luudzu riikot normaalaa vietaa, kura domaata ne tikai ekskursantu aotobusiem!!!!!!
0
kudar, Hellhammer ir Mayhem bungjieris, bet pateicoties dazhu labu ljautinju izdomai un origjinalitaatei, kaa arii veeleeshanaam neliidzinaaties nevienam, arii sheit mums ir viens Hellhammer, kaa arii lapaa blackdeath.ru tev ir lieliska iespeeja sastapt Abbath no Immortal.
0
Un shejienes Hellhammer speelee Urskumug, ja?
0
ja es esmu muljkjiiga publika tad tu esi mazs suudinjsh uz zara. ja tas ko tu pateici ir objektiivs tad varbuut paaarsteejies.ak jaa ja jau tu urskumug klausiijies koncii, tad jau tu arii biji ieksh puublikas, un zheel ka tu arii sevi par mulkji nosauc! dragaa taalaak savu jazzu
0
Ja jau Hellhammer speelee Urskumug, tad kudars speelee Dimmu Borgir
0
Superīgs bija koncis (konkrēti,- Skyforger :)
0
Katraa zinnaa varu piebilst to,ka koncis bija labss,buutu labaaks ja buutu CRADLE OF FILTH...Tomeer zakkusallaa skyforger koncis bija veel labaaks(septembrii)...
0
Man jau patika tas komciits. Sen nebiju bijis uz smago konci.
Starp citu, krivix, griesti nepileeja! Tie bija sviedri no pachku kratiitaajiem. :)
..p.s. Kaa jau biezji, mans niks nav pareizi uzrakstiits.
par bildeem: Ja kaadam(ai) ir interese, mani var sazvaniit 9449239
0
koncis bija visslabaakais.....tikai kondicionieri vareeja buut....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas