0
[#]

30. maijā, klubā "Depo" būs koncis, kur uzstāsies:

Agares
Kolotun
Flaying
Interment
ZX-Spectrum
Paedophilamorphia

Ieeja: 2LS

Afiša:

 

Komentāri
0
Ja, interesanti, un kad tad nez tas viss joks sakas...
0
afishaa balts uz melna - 21:00
0
Laba iesilde pirms Kilkim Zaibu.
0
vai arii afterpaarty peec nightwish >:)))
0
aj nee
0
nodzershanaas, jo netiku uz nightwish :D uz sho gan jaaiet, vismaz.
0
mjaa...!
0
depo,tikai lai nenak parak daudz cilveku,ta nebus vietas
0
Baac, nu kas ir ar tiem organizeetaajiem, vajag nopeert, taadas grupas, bet Depo, neesmu gan tur bijis, bet cik bildes maniitas un dzirdeets, maz vietas, nu kaapeec ne kabataa, argh!
0
Paedophilamorphia - kas iisti ir sii par grupu, nav ne ieraksti nekaa, nav pat iisti pirmo reizi dzirdeeta, nee kaut kur biju dzirdeejis....
0
Dranjkjiigi tikai, ka sveetdienas vakaraa...buus ar smagu galvu uz darbu jaaiet :)
0
khe.. liakam tie ekshi traucees :[
0
kautkads stulbums kapec tik anala kluba, nu tas tachu galigi neder smagajai muzikai... maz vietas.
0
To Pagan: es domaaju, ka Depo nebuus paarpildiits, ja ne pat pustuksh. Grupas ir jaaredz, daudzas neesmu redzeejis. Man saak leenaam iepatikties Agares, ZX Spectrum arii gribas redzeet. Bet lielaakaa interese man ir par Kolotun un, protams, Flying.
0
nju ko var njemties, ne kabataa labi, ne depo labi. domaaju shoreiz buus ok depo!
0
Tad jau labaak Depo, nekaa Kabataa
0
Nu, bļeģ - Depo - laikam nāksies smagi aplauzties pie ieejas, kad prasīs pasi.
0
ja ar to pasi var sagaidit diezgan smagu vilshanos... he he
0
...kāds iemineejaas par Kabatu. Kabatā taču kādas 3 reizes mazāka telpa pretī skatuvei nekā Depo. Depo ir pilnīgi OK šim saviesīgajam pasākumam. Viss būs keksā !
0
Zēl ka svetdien ir tas koncis... :(
0
Prasa pasi, lai tiktu iekshaa? Varbuut veel buus sejaskontrole un vecuma ierobezzojums?
0
nu uz panku pasakumiem pagajushaja vasara vismaz prasija, varjaubut ka tagad vairs nebus tadsa stulbas sistemas...
0
Hm, paklausoties lautinos, saak likties, ka izdabaat nav iespeejams. Te nav labi, tur nav labi, nu kur tad Jums ir labi? Tad taisat konchus savaa dziivoklii vai arii ierosiniet kaadu gaumiigaaku vietu, nevis atkal shii muuziigaa kritika...Tas taa, neliela replika.
0
Nu ja prasa,tad ari paradi. Lai ari kads cipars tai pasee buutu iepljeckaac. Mosh tie apsargi nekaadi ashie cipargalvas nav..gadinjsh shur, gadinjsh tur, kaada shkjirba. Koncii vismaz varees kaartiigi izveedinaat galvu pirms pirmdienas eksha :)
0
nu man nav agsoluti nekadas pretenzijas pret Kbatu ta ir normals klubs tikai tads pamazs, brt ja jau tu vareja uztaisit Behemot konci tad es domaju ka shim koncim tur vietas jau nu gan pietiktu!
0
Zeme, vislaabaakaa vieta uz zemes ir maajas he he, tas tik taa, bet nu vislabaak jau ir briivdabas skatuvee, bet nu atkal suukstiishanas no juusu puses, nav naudas, nav vietas, nav skatuves, nav skatiitaaju he he. Bet vienkaarshi, shitaadas grupas un taadaa mazaa kabuuziitii? Neesmu teicis, ka kabataa ir slikti, bet attieciigi sliktums ir attieciigaas grupas, jo labaakas grupas, jo lielaaka vieta, jo tasks skatiitgribeetaaju buus daudz, nu piemeeram, Praata Veetra speeleetu, Kabataa, vai kaut vai Salamandraa, taksh buutu aarpraats, jo tur jau 25000 cilveeku nesaliistu. Es domaaju, ka Depo vajag riikot pasaakumus ar taadaam mazaak paziistamaam grupaam, jaunajaam grupaam, bet ne jau shitiem monstriem, un tomeer kabataa ir taada jautraaka atmosfeera, kaut arii neesmu bijis Depo, un varbuut arii tas ir labi, vismaz aizieshu uz Depo un to iepaziishu ar savaak aciim un miesu...
0
Kabataa varbuut ir jautraaka atmosfeera taapeec, ka tur ir leetaaks un labaaks alus he he..
0
Nu es nedzeru, taapeec ne tikai taapeec tur jautraaka atmosfeera, tur tomeer ir diezgan omuliigi, un arii taada, nu tiehsaam lieliska un jautra atmosfeera.
0
visu cienju grupaam, bet tad luuk shiis arii ir taas grupas, kuras veel paarsvaraa pieskaitaamas pie jaunajaam. tu, Pagan, to pasniedz taa it kaa vinji buutu baigie staari. starp vieteejaam grupaam par staariem var uzskatiit Skyforger, Sanctimony, Neg.Fields, Preternatural, Urskumug, Nightwing...
0
kur tad veel jaunaakus laist vispaar uz skatuves! es domaaju, ja mees tagad uzkaaptu, pat telpas apkopeejs uz mums neskatiitos! :))
0
Tas bija labi teikts par to apkopeeju, bet nu vienalga, es domaaju, ka skatiitgribeetaaju, vareetu buut kaads pulcinnsh...
0
Mjaaa, briivdabaa visfeinaak, ja veel pasaakums vairaakas dienas, tad vispaar lieliski. Teltis, labi cilveeki apkaart, muuzika visai gaumiiga,jaa, tas jau ir skaisti. He, nav jau taa, ka pati esmu sajuusmaa par jebkuru griestu virs galvas, kuraa notiek shie koncerti, bet cik noprotu, tad shaadu tautu redz visos klubos ar atplestaam rokaam vis negaida, taadeel buutu jaabuut visnotalj prieciigiem par to, ko piedaavaa. Vai ne taa?:)
0
Man visu laiku ir bijis pilnīgi vienalga, kur rīko koncertus. Pilnīgi vienalga, izņemot vienu vietu - Depo. Tur pat 30-gadīgus kuiļus dažreiz neielaižot bez pases vai tiesībām, vai ko nu tur. Ja tiktu iekšā, ietu 100%. Varbūt kāds zin, kur var ātri viltot pasi(vēlams kopā ar vecāku pilnvaru par braukšanu uz ārzemēm)? :)
0
Aj pietiks te raudaat ja izskaties peec siikaa, pieliimee baardu ;).
0
amm... nelaizh? ghmm, ta man laikam labaak nebraukt uz riigu.
0
He, taa izdeja par pieliimeeto baardu vareetu pat shanceet, tikai jaaaiznemaas no salavecha, diez vai vinsh tik labpraatiiigi skirsies no baardinas. Bet, viepli, ko lai dara leedijas? Redz, kundziiteem ar baardu vispaar neiznaaks pat paar slieksni paarkaapt.
0
Esmu dzirdējis, ka tie frīki, kas tur pārbauda vecumu tur sāk sēdēt tikai ap sešiem vakarā. Var mēģināt tikt tur pirms sešiem un gaidīt, tad arī par biļeti nav jāmaksā.
0
Man gan nekad nav bijushas probleemas tikt Depo.
0
Ir taa paaris reizes Depo dariits, ka paaris stundinju aatraak atnaakot, var izvairiities no biljetes pirkshanas :) tiesa gan, njemot veeraa alus cenu tur, tas iipashi neatmaksaajas :))
0
Kaa to njem. Alus cena tur ir par kaadiem 10-30 sant. augstaaka nekaa daudzos citos Vecriigas iestaadiijumos, taa ka lai neatmaksaatos, tajaas paaris stundinjaas ir jaaiztesh kaadi 10 ali (jo alu kaa taadu dzert vienmeer atmaksaajas):)
0
Hm, depo, kaut kaa uz turieni nevelk. Peedeejo reizi kad tur biju, tur smirdeeja. Peec Nigthwish gan jau kaads pikjis paliks paari. varbuut arii aizieshu — sen Flaying nav dzirdeeti.
0
kudaram- hi, mabaga pokemoni netiek koncii!
0
Yeah, nu tad beidzot kaartiigs koncis, kur paarsvaraa bus galla! Hail FLAYING!
0
bljin.... nu man ir pilniigs shoks. vakar taa ap 21 biju aizgaajs pavazaaties uz vecriig un ejot garaam depo un ieraugot kas tur notiek gandriiz apseedos.bla nahuj es tik uzzinaaju par shitaadu pasaakumu kad jau viss tuuliit saaxies un veel pikjis nebij liidz eh... taa ir ka dziivo alaa un kozh. veel lielaaka shkrobe ka neredzeeju, nedzirdeeju flying, sen jau lv nebij uzstaajushies. nerazha
0
Koncis bij tiiri labs. Pirmaas divas blices - Kolotun un Agares gan neredzeeju (un iipashi arii nenozheeloju). Flaying nogrieza pienaaciigi, turklaat vinjiem arii bija vislabaakaa skanja no tiem, ko redzeeju. ZX Spectrum speeleeja lielaakoties kaverus, vairaakus no Carcass, shis tas no Arch Enemy un In Flames laikam arii bija. Ja vareetu dzirdeet gjitaaras, varbuut buutu bijis labi... Interment arii tiiri taa neko, vismaz man patika labaak nekaa Melnajaa Piektdienaa. Paaedophilomorphia vispaar bija cirks - bungas, bass, vokaals (tas pats no Interment), dziesmu garums nepaarsniedza 20 sekundes, turklaat puse no taam turpat uz vietas tika sacereetas :DDD Pashaas beigaas kaa "surprise guest" uzstaajaas kaut kas liidziigs Urskumug - vismaz janka bija, sintezatora nebija, toties bija bass un bungas :))
0
Ui piedoshanu, netiishaam Janka ar mazo burtu uzrakstiijaas.
0
kaa es shito vareeju palaist garaam?:(((
0
Ehh vajadzeeja liidz galam palikt koncii laikam, ja jau tur taada kjeemoshanaas bija beigaas. Likaas, ka Agares saakushi smukaak speeleet saliidzinaajumaa ar ieprieksheejiem vinju konchiem
0
Ehh taadu pasaacienu palaidu garaam, fak ,dirsaa matti!!!
0
Eeee.... a bildes no shita pasakuma nebus?
0
Takaa dereetu gan taas bildes...
0
bildes no pasaaciena var apsaluukot ieksh blackmetal.ru.lv galerijas
0
Interment passi labaakie!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas