0
[#]

Metal grupa meklē gitāristu ar nopietnu attieksmi, kurš būtu spējīgs spēlēt dažados "metal" stilos. Perspektīvā sekos albuma ieraksts profesionālā skaņu ierakstu studijā.

Iesācējus, lūdzu neatsaukties. Lūdzu zvanīt uz 9565270, Jānim.

Komentāri
0
a kas tiek defineets kaa iesaaceejs?Pats gan speeleeju kaadus 2 gadus, tachu sevi par iesaaceeju neuzskatu, jo stiigas raustu katru dienu un dzirdi kaa arii roku tehniku esmu attiistiijis diezgan pamatiigi, jo varu gan graveworm gan skyforger un citiem grandiem liidzi raut
0
piezvani jamam un paprovee, cik tur taa darba :)
0
Vo davaij, aizbrauc, paraadi klasi, ka shiem mutes valjaa utt, bet beigaas pasuuti, sakot, ka pashi ir neprofe...bla..bla.

"Know the beauty of rawness?"
0
Vah! Metal-squier!
0
Dabīgi, ka cilvēks, kurš spēlē 2 gadus nav iesācējs, ja ir talants un spēlē katru dienu kādas 4 stundas un ir, kas māca, tad pēc 2 spēlēšanas gadiem var jau tīri labi normālā līmenī ģitāru rubīt...
0
nus man jau ar ir squier,norm pagale.uz b gan grab suudiigaak kaa uz e :)
0
lai norautu skyforgerus nezheeliigas iemnjas nevajag,bet ei tu saceri gabalus kaa shameejie, syphony-x noraut liidz jau ir problemaatiskaak,vispaar jau vajag 2 ausis rokas ar visiem pirkstiem un neiebojaatu peleeko smadzenees.
0
grupa meklee ggitaaristu ar nopietnu atieksmi....izklaussaas sieviete 40,meklee viirieti dziivei kopaaa,matriaali ieintereseetos netrauceet...
0
Vai ta cilveeki neredz,ka rakstiic,zvaniit Jaanim,uzraxtot komentaaru,Jaani nesazvaniit.
0
Agresiivi,hmmm!?
0
jaa, man arii iipashi nepatiik stulbie saatana vergi(cik neatbilstoshi latviesu mentalitaatei), kuri to tik vien maak, kaa aplikt citus.sviests.....
0
dzheks izmeta normaalu joku vietaa, kas jums grauzh?! prichom kaads saatana kalps un antikrists, luuk juus gan esat nedaudz iespiesti. Man arii shitais smaidu uzdzen - meklee speeciigu vokaalistu ar pilnu atdevi un attieksmi. Kjipa taadie chaklie zeeni saskrien un ljoti chakli saak baigaa aatrumaa razhot speeciigu, konkureet speejiigu metal. Nu cilveeks nav vainiigs, ka tas ir smiekliigi.

----piemeeram, kaadaa sakaraa atskaneeja shis teksts?-----

UIGA, uiga@one.lv, vakar, plkst. 22:18
jaa, man arii iipashi nepatiik stulbie saatana vergi(cik neatbilstoshi latviesu mentalitaatei), kuri to tik vien maak, kaa aplikt citus.sviests.....

Kaapeec nevar buut normaals sludinaajums - "taada un taada, taadaa un taadaa stilaa speeleejosha banda meklee gjitaaristu, buutu labi ja garshotu alus un vareetu arii kautko nospeeleet. Ko a?
0
Lai ar kaadu attieksmi kautkaads pipuks tur njemtos, ja vinjsh ir idiots pats par sevi un kaukaads iedomiigs luuznis "ar attieksmi" kas nepaartraukti var stumdiit paareejos ar to, ka uz grupas fotograafijas jaabuut ljauniem un nedriikst smaidiit u.t.t., tad lai iet dirst. Manis peec lai dzheks nav tur nekaads virtuozais monstrs, galvenais, ka ar vinju var normaali iedzert alu, ir par ko parunaat, iereekt un ar prieku radiit ko jaunu, nevis piespiezhoties un izraadoties viens otram ar savu attieksmi.
0
he, izklausaas diezgan labi - tiraans, kursh aizliedz citiem smaidiit!Bet starp citu, vai esi kaadreiz redzeejis kaadu, piemeeram black disku, kura atteelos buutu laimiigi smaidoshi mataini cilveeki?Parasti gan visi ir drausmiigi druumi un naidiigi, un tam taa ir jaabuut!!
0
" tam taa ir jaabuut " ^ nu visa dzīves filozofija vienā teikumā!!!
"vispaar jau vajag 2 ausis rokas ar visiem pirkstiem un neiebojaatu peleeko smadzenees" lielākajai daļai cilvēku jau tas viss ir!!! ;)
" gitāristu ar nopietnu attieksmi" nujā, pēc manām domām mīzika nav domāta īpaši nopietniem pasākumiem, bet tās jau tikai manas domas...
0
mūzika bij domāts!
0
katram jau taa peleekaa atshkjiras ,ja nau ponjas no muuzikas nekas praatiigs tur iipashi nevar sanaakt:)
Neesmu maniijis lead vai wateva gjitaaristu bez labi attiistiitas dzirdes un mazliet muziikaalaas teoreemasm/(";")m/
0
saprashanas
0
Alus iespaido pareizrakstiibu,mans subjektiivais viedoklis:)
0
mazāk dzert vajag
0
Anton tonton,bet aals takshu ir gards,taapat kaa desa,ko tu no riitiem stuukjee maagaa,jebshu ir kaa savaadaak.
0
Anton, tu varbūt esi no tās reklāmas par Antonu?? Nu alus reklāmas???
0
0
es gan izlasot tagad so zinu, saprotu to ta- ka mekle pieredzejusu gitaristu. ja katrs idiots kas mak kaut cik spelet saks zvanities, tad jau telefons jaatledz :/ starp citu, vai mums te ir tadi daudz apkart?
0
Klaav, tu neesi igaunis?laikam tev ar to pielekshanu ir gruutiiibas.Starp citu, ne kursh katrs idiots maak speeleet gichu,varbuut tu esi vieniigais gariigi atpalikushais ar lielu degsmi
0
Ne, neesmu ne igaunis, ne garigi atpalicis. man liekas, ka tu pats tads esi, ja neizproti kas tur tika prasits.
0
vakar
0
Hmmmm es padomaju es varetu spelet gitaru es esmu peidzis muzikeni
0
Veci briiziem lasot juusu sarunas liekas ka juus nemaz nesaprotat pa ko iet runa un bezjeegaa dirsaties viens uz otru lai labi speeleetu gicu tas ir jaadara un jagrib to labi dariit bet ja prosta tik pa reto uzplees pa stiigu un citiem staasta ka esi baig kruts gitaarists tad nu taa nav maaksla.
0
Yeah...man jau patiik....

Esmu pokemons. Gribu taisiit grupu. Speeleesim true black. Nu kaut ko liidziigu Death Borgir,, vai kaa vinnu tur.. iisti neatceros. :))))))))))

Nu taa apmeeram no malas izskataas.
0
vo tur nu es tev pilniig piekriit Hellhammer
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas