0
[#]

Kosmiskais ziemas zellis turpina savus metafiziskos ceļojumus caur mistiskajiem sfēru matriksainajiem kosmo zvaigzhņu ģenerātoru speisiem un veel n-tajām lietām, kas manu tumsonīgo acu priekšā ir vienu vienīgu svešvārdu virknējums. Neinteresanti ir tas, ka progresija šim muzikālajam projektam ir jau iepriekš paredzama un ļoti slīpēta. Tā nepārsteidz ne ar ko radikālu, un notiek pakāpeniski. Žēl ir par Vintersorg un Borknagar lēno saplūšanu, kas tāpat kā progresējošā mūzika attīstās pakāpeniski Vikingu padarīšanas ir aizlidojušas uz citu dimensiju un nav atstājušas ne smaku. "A Microscopical Macrocosm, na na na, la la la. Albums ir interesants, kamēr zīmēšanās ar dzidro vokālu nekļūst apnicīga tā vidusdaļā.

 

 "Focusing Blur" caurvij šizīgu, elektronisku čellu, un citu mākslīgu, interesantu skaņu nestandarta ķēžu posmi. No apnicības  šo darbu glābj tieši beigu posms. Dziesma "Curtains" ir vienīgā, kura pamanās pārsteigt ar ļoti veiksmīgu kabarē stila klavieru trenkāšanu un vokālu. Bez šīs dziesmas mans vērtējums būtu daudz zemāks. Zvaigžņu mistērijas, maigi dziedājumi, kristāldzidra kvalitāte, miegs, romantiski visuma ceļojumi un šis tas velnišķīgs gaidāms no "Focusing Blur". Tāds lūk progressive scandinavian cosmic symphonic metal.

Kopumā - 8,5

Fauns

Vintersorg

Komentāri
0
Shitais ruuuuuuuulllllllllllzzzzzz...
0
man shitas galiigi nepatika, iedevu pat 3x iespeejas bet galiigi garaam, bija shiem beerniibaa sakariigi gabali bet tagad..
0
taadi x- faili uuuuiiii bet paraak gudrs atkal
0
kaut kaads zigfriids edgaijs.suuds galiigaa dirsaa.
vecaakiem viiriem kas augushi ar kaut kaadu yes tas vareetu patikt
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas