0
[#]

Vecie līķēdāji pēdējā laikā kļuvuši īpaši aktīvi, tā kā ļautiņi, piesargieties. Phil Anselmo (Pantera) savu nekrofāgu reanimēšanas misiju izpildījis godam un pametis šos vienus vēmekļos, asinīs un spermā. Un ko šie? Ha! Šie ņem un nošokē cilvēkus ar savu 2003. gada disku „Divine Art Of Torture” un dodas tālāk pa tumšo, smirdīgo šausmu taku, ar asinīm nošķiestu lākturi rādot visas savas riebeklības mākslinieciskā gaismā. Jā, Necrophagia tiešām ir vieni no nedaudzajiem, kas to prot parādīt kā mākslas virzienu.

Iepriekšējais albums pārsteidza ar pieaugušo brutalitāti un baudu, ko spēj sniegt vienkārša, agresīva mūzika, bet „Goblins Be Thine” pārsteidz, kā pilnīgs pretstats iepriekšējam garadarbam. Šeit nu galvenajā lomā iejuties sintezators. Pavisam nu ērmīgs, puskosmisks sintiņš, kurā jūtama grupas dalībnieku (ar Killjoy priekšgalā) lielā mīlestība pret šausmu filmām. Pa vidam tiek iepīti teksti no šausmu gabaliem, un kopējā atmosfēra gatava. Pārsteidzošākais jau ir tas, ka no gore/black/death metal te ir pavisam maz. Lielākoties ir piestrādāts pie noskaņas radīšanas. Nebaidīšanās eksperimentēt manās acīs attaisnojās pilnīgi noteikti, un iespaids paliek pozitīvs. Visai ērmīgi gabalā „Sleeping With Dead” skan uz plika sintezatora pusčukstus skanošais teksts par to, ka nevar būt nekas labāks par vienu vēsu labu līķi. Šīs dziesmas vidū arī pavīd jau Carpathian Forest izpildītā tēma no „Nekromantikk” (šausmu filma, kuru nevar atrast ne pašu, ne kādu informāciju par viņu). Slimīguma lološana Necrophagia iet kā no rokas, nav vārdam vietas.

Kopumā: Tiem, kuriem patīk nodirst grupas, kuras atļaujas uzražot arī ko nedaudz savādāku kā līdz šim, kā ari tiem, kuri uzskata, ka smagā mūzika ir tikai ģitāru, bungu un gārdzoša vokāla radīta gaisa vibrācija, klausīties aizliegts. Bet tādiem tipiņiem kā man pusstundu garais MCD liek ar nepacietību gaidīt 2005. gadā solīto pilna garuma albumu. Šie puikas man sāk patikt ar vien vairāk un vairāk. Paklausījos, paklausījos, un tā vien sagribējās pa ilgiem laikiem noskatīties kādu horror gabalu.

Fauns.

Komentāri
0
Shodien kaarteejo reizi klausoties "Divine Art Of Torture", paraadiijaas veelme dabuut&paklausiities veel kko no sho lauzu veikuma. Un kaa reiz sheku nu ir.
0
nju shitie jau ir riktiigie slimnieki! ja juus uutu redzeeejushi vinju klipus tad ariii taaa domaaatu!
0
Esmu klipus redzeejis un paarskatijis tos ne vien reiz vien :D
0
ja godiigi - tad kjiiselis
0
klipi ir vienkāršī ārprāc, redzējusi kādus 5 esmu.. visi vienādi ..interesanti!
0
kas nu kuram tuvaaks citam baigaa dziives filosofija citam liikji kameer tikai klausaas viss ok iipashi jautri te skan taa eergeliite lai arii knapi var dzirdeet
0
Varu "interesantiem" paskaidrot par filmu NECRO-MANTIK. TA ir vacu avantgarda 80-to gadu beigu filma par kadu jaunu cilveku, kursh strada par likju savaceju slimigo interesi uz jau minetajiem kjermenishiem... Ta vinsh kada jauka diena no darba nozog likjiti un atved majas, lai pilnveidotu savu seksualo dzivi ar savu draudzeni... Viss beidzas ar to , ka vinja drzudzene pamet vinju , panjemot lidzi sho likjiti... Protams jaunais cilveks ir gan morali gan seksuali salauzts un vairs nespej gut nekadu baudijumu, ne pats sevi apmierinot, ne ar savas ex-draudzenes kakji, kuru pirms seksualas izmantoshanas noslicina vanna... Tada luk ir shi filminja. Iesaku pameklet to citigak :):):)
0
pilniigs nekro!!!!! Shitais ir jaaredz!!! Eu tev nav kautkaadaa formaataa. Es tachu jau esmu racis to dc un netu kaajaam gaisaa, bet nekaa. Nee viss.... jaarok veel. es vairs neieshu guleet, kameer neatradiishu!!!!! Tu pats maz esi redzeejis vai tikai dzirdeejis?! ahaaa.... mosh vinji kauktaa savaadaak to nosaukumu raksta... csss... kush kush... khe khe....
0
neee, man patiik... es visu laiku rakstu vinju kaa tais mauciigajos albumu vaacinjos. Nekromantik ir tas iistais piegaajies. Visi haiduu kachaat.... chiki na na!
0
ui, druuma filma... iespaidu atstaaj.
0
Tad cik noprotu, tu vinju jau pats saviem spekiem atradi?
Iespejams, ka kljudijos nosaukuma pareizrakstiba, jo vinju redzeju gada 93-95... vobshem, sen tas bija :):):)
0
grupa man patik, sodien redzeju dazus klipus, biju mazliet sokaa, bet tas ta atstaja pozitivu iespaidu par grupu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas