0
[#]

6. novembrī Rīgā, Rīgas Sporta Pilī ar vienīgo koncertu uzstāsies David Coverdale un "Whitesnake" (www.whitesnake.com). Sākums plkst. 20:00

Koncerta piedalās grupa "Distant Light" (www.distant-light.aeons.lv)

 

Komentāri
0
nu malachi distanti ka shameejos sildiis ka tik vokaalists buutu liimenii pie paareejaa nav kur piekasities
0
Varbūt kāds zina, cik maksā biļetes?
0
Biļešu cena – no 12 līdz 30 Ls
0
cik zinu staavvietu vairs nav, var dabut sedvietu pa 20 Ls...
0
Apsveicu Distant Light ar lielo koncertu!!!
0
Hmm..nu, cik es zinu, tad veel pavisam nesen staavvietu bija pietiekoshi lielaa skaitaa, un seedvietas saakas no 15Ls. Es gan paspeeju iepirkt staavvietas veel pa 10Ls :)
0
starp citu, jaa!veel daudz staavvietu, shodien uzzinaaju.
0
Mļe, nu, dārgi. Vēl pavasarī, gan bez Kaverdeila, Whitesnake Rīgas koncerts maksāja laikam septiņus latus.
0
Tātad Kaverdeils ir notaksēts uz 3 Ls ;)
0
Nē, nē, pie visa vainīga inflācija...
0
eiropa pie visa vainiiga
0
Es gan par to neuztraucos, jo uz konci vienkārši neiešu. Vot tā!:)
0
kas tev atljaavis neiet???
0
Forša pidžamma vīram plakātā! ;P~~
0
Toreiz+
0
shitam laikam jabut baigi labam koncim...
0
vispaar ja taa padomaa popularitaati lv guust tie kas te dziivajaa uzzinjgjee rammstein iipashi daudzi nezinaaja pirms vinji te lv konci neuzzinjgeeja raapulji a putniem taads undergrounds ar vien bija pirms vinji tajos guano koncii nebij
pilniigi iespeejamska distant light kljuus pa vienu no aktuaalaakjaime metaljoriem iex lv vismaz noteikti peec shii koncha
0
to Bleakness - ak, maate valodinja....;D
0
Varbuut koncis nenotiks - Igaunijaa esot atcelts, jo D.C. esot sasirdzis un ir probleemas ar balss saiteem.
0
Jaa. Taa ir taisniiba.Tagad mēs gaidam Whitesnake manedžera zvanu. Kad būs kaut kas zināms, es Jūs informēšu. Bet ir iespējams, ka koncerts būs pārcelts uz svētdienu.

Ar cieņu, Slava no Distant Light.
0
Koncerts ir paarcelts uz sveetdienu 20:00. Riit buus aarstu sapulce. Viss ir iespeejams. Pat ka Whitesnake turneja var apstaaties uz nenoteiktu laiku. Cereesim, ka sveetdien vse-taki, buus koncerts! :)
0
Tjaa... :( cereesim, ka Koverdeils driiz tiks uz pekaam...bet glaimojoshi tomeer, ka shis izveeleejaas uzstaaties Riigaa, nevis Vilnjaa - citaadi latvieshiem tagad buutu jaadzenaas uz LT, a tagad leishi brauks shurp - ja vispaar brauks un ja koncerts, protams, notiks. Pagaidam izskatas, ka koncis tomeer buus 7dien Riigaa :)
0
No BNS zinju lentas shoriit (atvainojos par LV fontiem):

Svētdien Rīgā notiks Deivida Koverdeila un grupas "Whitesnake" iepriekš sestdien plānotais koncerts. Koncerts pārcelts, jo , jo grupas solistu piemeklējušas veselības problēmas, aģentūrai BNS pavēstīja koncerta rīkotāji "Premier Show".

Koncerts notiks Sporta pilī svētdien plkst.20. Visas biļetes būs derīgas, bet tie biļešu īpašnieki, kas svētdien koncertu apmeklēt nevarēs, tās varēs nodot no 11.novembra "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Piektdienas vakarā Koverdeils Tallinā ieradās saslimis, tādēļ koncerts tika pārcelts uz sestdienu. Savukārt svētdien Lietuvā plānotais koncerts ir atcelts, lai grupa varētu iekļauties turnejas grafikā.

Koverdeilam bija iespēja izvēlēties dziedāt Rīgā vai Viļņā, taču viņš deva priekšroku Latvijas publikai, jo atceras, ka iepriekšējo reizi šeit koncertēja veiksmīgi. Koverdeils atvainojas skatītājiem par neērtībām, cerot, ka visiem būs iespēja apmeklēt koncertu svētdien.

Uz svētdienas koncertu pārdošanā vēl ir pieejams ierobežots biļešu skaits. Biļešu cena - no 12 līdz 30 latiem. Biļetes var iegādāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, Rīgas Cirka kasē un Sporta pilī.
0
Ir kaadam nojausma , no cikiem tur laizh iekšā ?
Uzskatu ka jālasās uz turieni laicīgi , savadāk smirdīgie Lietuvieši aizpildīs visu Sporta Pili..

Tizli ka viņi tagad vilksies uz šejieni , es ceru ka man priekšā nestāvēs 2m garš lietuvis vārdā JĀNUSS , aiz kura neko nevarēs redzēt...
0
hehe...bundzinieks esot metis savas vālītes...man pazīstams cilvēks tās meistārīgi ķēra, bet pielīda tas blondais DONS no fabrikas, pagrūda šo malā un noķēra :DDDDDDD
0
DONS GANDONS!
0
Tātad, khm, padalīšos ka iespaidos par koncertu.
Pirmkārt - samērā pārsteigts biju par to, ka publikas bija daudz un tā bija raiba - sākot no 60 gadīgiem onkām, beidzot ar 5-gadīgiem sīčiem. Bet nu tas, protams, ir mazsvarīgi, vienkārši pirmais, ko piefiksēju ierodoties. Tālāk, pie lietas.

Iesildītāji DISTANT LIGHT.

Ko lai saka... jau pirms koncerta pasērfoju internetu, aizkļuvu līdz viņu mājaslapai un no-downloadēju vienu viņu dziesmu lai gūtu priekšstatu. Tāpēc jau zināju, ko gaidīt ... un viņu uzstāšanās man nelika vilties, bet arī neizraisīja super lielu sajūsmu.
Sāksim ar labajām lietām - skaņa priekš iesildītājiem bija o.k., instrumentālais pavadījums pat ļoti o.k., manuprāt veči pie saviem instrumentiem jutās visai brīvi un pārliecinoši. Pati mūzika - godprātīgi izpildīts power metal, man pirmā subjektīvā asociācija bija ICED EARTH, NEVERMORE. Tik tālu varētu teikt, ka "tā turpināt".

Nu bet par ne tik labajām lietām runājot - DISTANT LIGHT vokālais pavadījums lika vēlēties ko vairāk. Vokālists dziedāja visai šaurā tembrā, kas, protams, vēl pats par sevi nebūtu uzskatāms par neko viennozīmīgi citu pieeju, tomēr, khm, lai to varētu atļauties, balsij, pēc manām necilajām domām, būtu jābūt spēcīgākai un ar kaut kādu īpašu rozīnīti. Vispār, būtu gribējies, lai dziedāšana būtu ar lielāku atdevi.

Jāmin, ka DISTANT LIGHT sev uzlika augstu latiņu. Pat pārāk. IRON MAIDEN klasika "Aces High", protams, ir pietiekami harizmātisks un aizraujošs sākums, BET (!!!) - sacensties ar Brūsu Dikinsonu nav īpaši pateicīgs uzdevums, nu un vēl jo vairāk tad, ja tiek dziedīts vidējos tembros un visai šaurā diapazonā. Par instrumentālistu sniegumu - cepuri nost - manuprāt, godprātīgs un labs sneigums. Praktiski to pašu var teikt par otro kaversversiju - EUROPE "The final countdown" - arī sacensība ar EUROPE vokālista Joey Tempest stipri augsto, dzidro un emocionālo vokālu nav nekāds vieglais uzdevums.

Lai nu kā... pietiks kritikas. Kopējais vērtējums DISTANT LIGHT sniegumam - 7 balles no 10.
0
Tā... izvairoties no milzonīga palaga veidošanos - liekam jaunu bildi iekšā.

Tātad - WHITESNAKE.
Pirmkārt, jāatrunājas, ka nekad neesmu liels WHITESNAKE fans, lai gan kopumā grupas daiļradi vērtēju pozitīvi, un, neapšaubāmi, ļoti augstu vērtēju David Coverdale vokālās dotības.

Bet nu sāksim slikto: SKAŅA!!! :((((( Iespējams, ka stāvēju nepareizajā vietā - tuvu skatuvei un tumbai, bet diemžēl skaņa bija diezgan saplūdusi, un, kas ir pats sliktākais, vāji bija dzirdams David vokāls... Arī taustiņnieka sniegums diemžēl kaut kur lielajā skaņu lavīnā pamanījās nomaldīties un manas ausis nesasniedza. Tiesa gan, sākot no šova vidusdaļas, situācija uzlabojās - uz beigām jau bija puslīdz pieņemami.
Lai nu kā - labā ziņa ir tā, ka ar šo arī slikto lietu uzskaitījumu var beigt.

Par pārējo varu teikt tikai labus vārdus - mūziķu sniegums bija azartisks, enerģisks, aizrautīgs un pārliecinošs. Tas nelika vilties. Interesanti, ka, manuprāt, mūziķi visai apzināti savu sniegumu "aplaistīja" ar visai mūsdienīgu mērci - ar ievērojami smagākiem, agresivākiem rifiem, un ātrāku, enerģiskāku, bet arī emocionālāku izpildījumu - salīdzinot ar dziesmu oriģinālversijām. Īpaši pamanāms tas bija pirmajā dziesmā - klasiskajā DEEP PURPLE dziesmā "Burn" (manuprāt, ļoti veiksmīgs ievads koncertam, neskaitot jau minētās skaņas problēmas), tāpat arī vidusmēra latvietim vislabāk zināmājos WHITESNAKE klasiskajos gabalos "Is this love", "Still of the night" un "Here I go again".

Kopumā par muzikālo sniegumu varu teikt tikai to labāko. It īpaši gribētos uzsvērt Coverdale senā cīņu biedra, budzinieka Tommy Aldridge solo sniegumu... es gan esmu no "kastroļdauzīšanas" mākslas stipri attālināts cilvēks, bet šī priekšnesuma laikā man žoklis atkārās... tiešām sirsnīgums sniegums, redzot to savīm acīm, nespēju noticēt, ka kaut kas tāds ir parasta mirstīgā spēkos ;) Par to noteikti pielieku vienu balli pie kopējā vērtējuma :)

Vispār arī mūziķu sniegtais šovs - izturēšanās uz skatuves, komunikācija ar klausītājiem u.t.t. - man atstāja pozitīvu iespaidu. Enerģiski un aizrautīgi ... uz to skatoties, grūti noticēt, ka Coverdale skatuves dēļus deldē jau aptuveni 30 gadus. Visu cieņu.

REZUMĒ:

Par WHITESNAKE koncerta skaņu - 6 balles. Par muzikālo izpildījumu, šovu un programmu - 10 balles. Attiecīgi vidējais vērtējums, kas ir mans gala vērtējums - 8 BALLES.

0
Paranoid,Respect!

man liekas lieliska objektiiva recenziija, galvenais patiesa, bez dirshanaas, tikai fakti.
Man liekas ja visi verteetu tikpat objektiivi,muzikjiem buutu vieglaak, vinji vareetu straadaat, lai savus truukumus muuzikaa, vai tehniskaa zinja uzlabot!

Paranoid,veelreiz respect!
0
es par distant light...:)

es domaaju kaa whitesnake pilnveidoties tehniskaa zinja nav jeegas...:)))
0
Iepriekš pielaistās kļūdaslabojums DISTAN LIGHT recenzijā.

Gribēju rakstīt, ka dziedāšana samērā šaurā tembrā pats par sevi nav nekas viennozīmīgi slikts... galu galā, ir daudz veiksmīgu piemēru, tomēr, manuprāt, šajā gadījumā ir ļoti īpaši svarīga izpildījuma augsta tehniskā kvalitāte un vairāk emociju. Šajā gadījumā pie šīm lietām vēl būtu jācīnās un jāstrādā - tad paredzu grupai visai labas perspektīvas.
0
Ok, tagad esmu dzirdējis DL labā kvalitātē... ir Ok, bet ne priekš manis...
Whitesnake - he he he - baigi labie grimmētie večuki, kas māk zvērīgi labi spēlēt mūzikas instrumentus un noturēt balsi!
Šitādus ģitāras solo es dzīvajā nebiju redzējis, a buņģieris vispār ir baigākais zvērs!
Baltā Čūska - vien vec, lab hard rock band!
0
:)
0
Vecais Oldridge vispār no comments! Tādu bungu monstrozombi vēl nebiju redzējis. Cepuri nost WHITESNAKE priekša un vairāk tamlīdzīgus koncirtus!
0
Bljaaa, koncis bija nu suppper!
aLDRIDZHAM nu taaads komplekts!
Man draugs nokjera mediatoru, ko Koverdeils meta!!!! Labs
0
vai tad koverdeils meta mediatoru ? paceela no zemes tjipa ? Mediatori lidoja uz visaam puseem , it sevishki kur staveeju es , tieshi pretii Marco Mendozam , jo man kaa bassistam tieshi vinjhs intereseeja vairaak par visu. Jaateic vecais labais Mendoza bija gjeniaals... Vieniigais taa vinja aizraushanaas un iejushanaas telaa - gaisa buchu suutiishana visaam veceneem un taas kustiibas ar pakalju manii sajuusmu neizraisija.. Katra gadiijumaa kaartiigs Meksikaanis raava kaartiigu BASS... Bungu , bass un gichas solo bija labi. Jaateic , dziesmu laikaa nejutu neko no taustinjiem. Tikai gichas solo laikaa dzirdeeju kautkaadu veidojumu. Pie Mendozas lidoja mediatoru uz visaam malaam , es pats iipashi neaizraavos ar kjershanu , jo taadi maksaa 20 sant... Protams rokas paplaatiju un ja nu buutu kaads lidojis chotka garaam ganjau ka pagraabtu. Pirmajaa rindaa staveeja viens siicis , kas salasija visus kas nolidoja skatuves priekshaa un vinjam beigaas bij kaadi 20 :)))...
Paarsteidz bassists , ideaali spelee gan ar mediatoru gan ar pirkstiem turklaat pamanaas arii mediatoru kaadas 3 reizes dziesmas laikaa nomainiit , ko nekaadi nevareeja izdariit blakus staavoshais gjitaarists... Tas mediatorus nosvieda tur pat uz skatuves. Labaakais bija tas ka beigaas kaadis 2 vai 3 purni gandriiz sakavaas deeljs Mendozas sviedru pilnaa un slapjaa dvielja :D tas gan bij cool... Koverdeila kontakts ar tauti bija ideaals... Paaris reizes ar savu galvas kratiishanu izpelnijos vinja uzmaniibu :)

Vopshem : Whitesnake rockz 4 ever... Verteejums : 10++...
0
Njaaa..Veči blieza ne pa jokam!! Man savukārt žoklis nopietni atkārās, kad Doug spēlēja solo...Biju vienkārši autā! Turklāt, kā izrādījās pēc koncerta, viņš ir arī ļoti sirsnīgs cilvēks, tāpat kā taustiņnieks Tims un basists Marco!! Superīgākie veči!! Mendozu gan mūsu aukstais rudens bija nopietni nosaldējis - dŽeks kā nekā no Kalifornijas!:)
0
Iisteniibaa Marco Mendoza ir no San Diego , tachu 90% savas beerniibas pavadijis Meksikaa , pie vecmuteres... Takaa no kalifornijas vinjhs ir tikai peec papiira ;)
0
Jā, un kas incanti:
Mark Mendoza basēja Thin Lizzy reanimācijā, kas norisinājās pirms dažiem gadiem Japānā (tika pat izdots koncertnieks), un to kūrēja John Sykes - Thin Lizzy pēdējā sastāva ģitārists, kurš savukārt kādreiz kopā ar Kaverdeilu sarakstīja un ierakstīja visjoslaveno "1987" albumu, no kura svētdienas koncī skanēja veseli seši gabali.
Vēl kas - Reb Beach principā bija atbīdīts uz ritma ģitārista vietu, ...kaut arī cilvēks, kurš priekš dažiem gadiem Dokken aizvietoja pašu George Lynch, nekādā gadījumā nevar būt vājš pagales apstrādātājs.
0
Hi, Wrongtale! Kādā brīvākā brīdī atsūtīšu meilu. The Tea Party nav licis man vilties. BTW, kādi ir tavi iespaidi par koncertu???
0
Distant Light laikā drusku uztraucos, kā kluba grupa jutīsies uz lielās skatuves, vai kas nenojuks galīgi, vai būs kaut cik sakarīga skaņa. Izrādījās visumā tik labi, cik vien bija iespējams, īpaši kad trešās dziesmas Mission: Apoocalypse laikā uzgrieza skaļāk ģitāras. Arī tautas atsaucība bija samērā OK. Vēl piebildīšu, ka grupa spēlē arī tādus kaverus kā "Metal Heart", "Pull Me Under" (Dream Theater) un "Crystal Mountain" (Death, bet ar norm vokālu).

Whitesnake bija... nu, normāli :) Nu, tik labi, cik vien varēja būt. Kaverdeila balss, par spīti slimībai (viņš uzreiz pēc konča ārsta pavadībā aiztinies) nebija cietusi, un daži brēcieni, atšķirībā no daudziem vecmeistariem (Gillana, Joe Elliot) bija pilnīgi no seniem laikiem. Bet tas, ka viņi spēlēt prot, nebija noslēpums. Skaņa sākumā bija krietni pašvaka, bet palēnām uzlabojās - arī labi, jo, piemēram, savulaik Nightwish un Dio skaņa koncī palika derdzīga līdz pat galam. Manuprāt, teicami skanēja Judgement Day (no Slip Of The Tongue elbuma), tāds smags, doomīgs, pusprogresīvs verķis. Bet publika, vismaz no augšas blenžot, nebija diez ko aizkustināma, katrā ziņā esmu redzējis karstākas asinis. Vienīgi pārsteigums - cilvēkam, kurš uz ārzemju grupu končiem iet no 1991. gada - jūtami uzlabojusies tautai anglene, pat var padziedāt līdzi, un vārdus var saprast. Nu, vismaz piedziedājumiem, jo Kaverdeila piekoptā prasīšana, lai skatītāji dzied populāras dziesmas pantiņa otro rindiņu, dzirdīgas ausis diez ko nerada :>
Overall - nebija labākais koncis, ko esmu redzējis. Bet naudu nenožēloju.

To Paranoid: Prieks, ka tev The Tea Party gājis pie sirds. Ieklausies vēl, un padomā, vai gribēsi vēl kādu - viņu pirmais disks ir tikai par naga tiesu vājāks.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas