0
[#]

5. janvārī klubā "Depo" notiks jauno grupu konkursa noslēdzošā - trešā kārta. Vēlāk - februārī - finālā tiks noskaidrota grupa - uzvarētāja, kas saņems iespēju ierakstīt vienu kompozīciju profesionālā skaņu ierakstu studijā.

Par sev tīkamāko grupu apmeklētāji varēs balsot koncerta laikā. Konkursa rezultāti tiks publicēti www.metalshow.lv mājas lapā.

Grupas, kas vēlas piedalīties, var pieteikties pa e-pastu: info@metalshow.lv

Uzstāsies:
MUTILATE MYSELF  (Brutal Death Metal)
IN THE BUSH  (Death Metal)
INTERMENT  (Brutal Death/Grind Metal)
NEECRO ANUS  (Brutal Gore Grind Metal)
NAMELESS FALLS  (Heavy Metal)

Ieeja:
Ar flaieri. 2Ls, pēc 22:00 3Ls
Bez flaiera 3Ls, pēc 22:00 4Ls

 

Komentāri
0
E, apskaidrojiet mani par tiem flaieriem, vai tiesam ir tik vienkarsi ka saprotu- izprintee to bildiiti, uzraadi un taapeec Ls leetaak?
0
nju cik man saprotoams, izdrukaa sito te /data/depo_flyer.jpg un i ok
0
Tencinu.
0
A bez tās flaijeru būšanas nevar iztikt. Ir taču pasākumi, kur tie nedarbojas. Man personīgi viņi kretinē.
0
Var iztikt, bet tad nebūs par latu lētāk! Bet Depo tas darbojas, ar garantiju!
0
Mjaa, bet kam tas vajadziigs? Apgruutina jau taa gruuto un nepanesamo dziivi! >:)
0
Vajag drukāt nevis to bildi, kur ir Depo logo, bet gan citu, ko var atrast iekš klubsdepo.lv Katram pasākumam tas flaieris ir savādāks. Patiniet uz leju līdz 5.janvārim, un to lapiņu tad vajadzēs izprintēt.
0
heh. freš blad......
0
Nu, es tacu saku- apgruutinosi, rr. Tencinu, Kudar.
0
Kas ir Nameless Falls? Vai tiešām Latvijā parādījusies heavy metal grupa? Bļā, un es nedrīkstu iet. Prieki un gaviles manā galvā mijas ar skumjām. :(
0
Depo lielākā problēma - šķidrums, ko viņi mēģina pārdot kā alu... Tādu sūdu nekur citur neesmu dzēris...
0
Tas gan. Un arī diezgan saaliits priekš tāda šķidruma.
0
Depo šķidrums IMHO tomēr ir labāks nekā Salamandras šķidrumi, kur pat šņabi šķaida.
0
A,melnbalts flaieris neder?:)
0
Man arī vienreiz bija melnbalts flaieris un iekšā tiku, bet krāsainais laikam ir drošāk.
0
ok, Salamandrā ir atšķaidīts alus, bet iekš Depo TAS NAV ALUS! vvz, kas tas ir, bet alus tas noteikti nav!
0
ar melnbaltu arii laiž
0
alus ta ne alus bet kaads tiešām nezin ko tuvāk par tiem NAMELESS FALLS jo man arī rādās ka nebūs iespēju tikt šamos dzirdēt
0
Der gan melnbalts, gan krāsains, gan ar koncerta nosaukumu, gan to kas ir BigUggas komentārā. Viņiem ir pilnīgi vienalga tu esi viņu drukājis, kopējis... nu vienīgi nezinu vai kāds ar zīmētu nav mēģinājis ienākt. Tā pat pa taisno tas viss nonāk miskastē un ne tev biļetīte ne kā - tik uzmālē zīmodziņu. Tieši tāpēc arī liekas tā flaijeru padarīšana ideotiska. Es vēl saprastu, ja tos flaijerus varētu iegūt apmeklējot kādu citu pasākumu vai kaut kā līdzīgi.
0
Depo papildus ienākumus varbūt gūst no makulatūras nodošanas. Tāpēc katram uz pasācienu līdzi jāņem kāda papīra stērbelīte.
0
:D
0
ko jūs niknojās par tiem flaijeriem, ja nēbūtu paliktu par 1 alu galva skaidrāka uz pasākumu
0
Ai,buus gan melnbalts,gan kraasains!:)
Tikai izprinteet-tas tik vienkaarshi!:)
0
Nameless Falls - nu gan nosaukums :DDD Bezvārda p..pji? LOL

Un Depo alus noteikti ir labāks par Salamandras brūvējumu. Tiesa gan, ne viens, ne otrs nav diez cik gardi.
0
Ir jau vaardam fall vesela chupa noziimju - kauch vai rudens, kritiens, uudenskritums... bet vienalga beztolks iznaak :)
0
bezvārdis krīt ;DD
0
ta manispeec bezvaarda kriitoshaas kakas no apokalipses dirsas galvenais kaa shie speelee un cerams ka tas heavy metal iekavaas nav tikai ljauns joks
0
MUTILATE MYSELF - Brutal rapistkiller death metal. Uz ko viss balstiits? Visa muuzika, texti ir aarpraatiiga naida un agresijas pilni pret izvarotaajiem un pedofiliem. Man noriebies ari tas, ka uz visiem brutas death vacinniem ir sakropllota vai sasista sievieta. O jaa, varonni , krutie - augstaakais brutaalisms - vardarbiiba pret sievieti! Fuck them all! Te buus savaadaak! es nezinu kaapeec, bet katram kaut kas aizkker un neliek mieru, nu tad ssi ir lieta, kas nedod mieru man ne vienu mirkli! Ssajaa gadiijumaa tix kkerti, plosiiti un ssausmiigaas mokaas sodiiti izvarotaaji! Tie nav cilveki, bet gan radijumi, kuri par saviem darbiem ir pelnijussi navessodu , kas tiek izpildiits 12 h garumaa milziigaas mokaas! Daillaa dzimuma vardarbibas cieniitaajus samalsim par kotlessu miiklu un vinnu locekli iecirtiissim zzurku slazdaa!

Peec 2 gadu kluseessanas mees esam atgriezussies. Pilniigi jauns line - up, stils palicis veel smagaaks un brutaalaaks un kacciigaaks un ssur tur pat melodija paraadaas. Ir sakrajusies aapraatiigaakaa death metal energija iekssaa ssajaa ilgajaa kluseessanas periodaa un nu ir pienaacis briidis to visu atdot jums - labaakajai pasaules mataino publikai! keep alive metal!
0
A ES NEIEŠU HAHAHAHA
0
pa mutilate ir dzirdeets shis un tas no salacgriivas puses laikam, katraa gadiijumaa respect
0
Support to Hellhammer and his spinesplitting band Mutilate Myself!!!!! :)
0
Ai em latvian end ai dont anderstend ingliš. Spīk latvian, plīz...!

Ai nou zet zēr iz e ņū feminist brutal des medal bend Mjutileit Maiself. Zei vill kill õl reipists end protekt ze vimin. :) Rispekt!
0
Ai, valoda, valodinja. >:)
0
* pievienojas Edembeast tekstam
0
tiiri laps koncis bij, ja neskaita Necro Anus..
0
Tad jau labi, ka pēc Mutilate aiztinos.
0
Mutilate Myself - vakara labākā grupa!
0
Es arī nobalsoju par MM. Bet to 6'under dziesmu "War is cuming", manuprāt, nevajadzēja spēlēt. Galu galā tā šajā vakarā noskanēja vismaz 3 reizes. Un jāteic oriģinālais izpildījums bij labāks ;P

Bet tā "destroy pedo-files" bij laba. Es arī neieredzu katoļu priesterus.
0
Mjaa, es ar` savu balsi atdevu Mutilate Myself- par koncepciju.

BET KUR, SASPER PEERKONS, PALIKA APSOLIITAA HEAVY METAL GRUPA??
0
Izchabeeja
Bikuciit prieku koncii sabojaaja dazhi antinji, kuriem tai koncii nebija vietas. Bet ko nu tur daudz. Mutileiti iespeera pa dipsiju.
0
Nameless Fall sastāvā dafiga tautas saslima. Viens slimnīcā ar plaušu karsoni - tā vismaz man teica viņējo čomi. Žēl - man arī gribējās ievērtēt, jo viņu līderim jāpateicas par to, ka tagad eksistē Eternal Snowfall
0
Es tā padomāju, ka patiesībā tie IN THE BUSH nemaz nebij peļami. Ja būtu drusciņ vairāk azarta un mazāk kautrēšanās, tad sanāktu tīri sakarīgs un ritmiski jautrs death. Priekš pirmās uzstāšanās ir okej. Ir gadījies dzirdēt demo, kas kvalitātes ziņā ne tuvu nestāv šo zēnu sniegumam.
0
Es nobalsoju par `in the bush` - tiiri ok. protmas, puiki bi sakautreejusies, bet, domaajams, naakamreiz dos riktiigi valjaa.

paarstaidza arii `mutilate myself` - reaali laps vokaals :) ruk-ruk!

`neecro anus` labulabais prikols!

`interment` arii nogrieza pamatiigi, vokaalists gan vislaik ar rokaam noglauda `pachku` atpakalj - lai mati aciis nekriit? :DDDD
0
Paldies tev, Big Ugga! Naakamreiz bus labaak!
0
Koncis bija normaals,tik maz tautas :))))
0
Nebija darba deell laika iegriezties pie jums:)
Nu varu pateikt visiem supermilziigi brutaalu paldies. Patiessaam redzeeju, ka ir jeega atdot sevi visu muuzzikai. Ir nezzeeliigs priex atdot jums visu death metal enerrggiju, kas ir sakraajusies iekssaa, jo galvenokaart jau viss tiek dariits juusu deell - Latvijas metalistiem! Audzeets liimenis un speeleetprasme.
Par koveriem runaajot, uz finaalu buus paarsteigums:) Nee, nee Cannibal Corpse nebuus:)

Keep fuckin'support death metal & kill the rapists!
0
To Edenbeast

We are true death metal warriors! MUTILATE MYSELF
0
Intement - atgaadina brutaalu versiju par veco zviedru death metal. Ruucossais vokaalinnss arii aizgaajis nebuutiibaa (zzeel protams), buus mums veel par vienu brutal death bandu mazaak, lai gan ssobriideejais death ir patiessaam labs. Godiigi sakot, kad ssos redzeeju 7up, tad skanna bija daudz briesmiigaaka, ssoreiz vareeju 100% dzirdeet ggitaaras skaidri un daudzmaz paareejo, jeb arii Depo skannotaajs bija NEJAUSSI visu uzreguleejis kaa nakas pirmo reizi muuzzaa?

In the Bush - vokaalist ir laikam gallas fans, muuzzikki old school heavy metal. Man izklausiijaas peec pabrutaala AC/DC (neslikata katraa zinnaa). Viss ir OK, bet viens siikums - vakaalistm ir JAADZIED!!!!! Tas nav nekaads death metal, ka jaaeed nost mikrafons un jaaruuc nezzeeliigi, citaadi viss ir kruta. Nu var jau arii mainiit muzonu, un vokaalists var ruukt taalaak. Bet nu uz doto momentui tas kopaa neiet. Tas jau tikai mans viedoklis.

Necro Anus - komentu nebuus:)
0
Godam uzvarēts!:))))
0
PALDIES!
Stay sick & brutal!!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas