0
[#]

Nepilnu stundu pēc hokeja spēles, kurā Latvijas valstsvienība izcīnīja tiesības piedalīties Olimpiskajās spēlēs, Rīgas matainākā daļa pamazām sāka virzīties uz Vecrīgā dislocētā un visiem labi pazīstamā kluba Depo virzienā, lai varētu ievērtēt somu death metal blices Rotten Sound sniegumu, paskatīties uz dažām jaunākām un ne tik jaunākām pašmāju grupelēm, iedzert kādu alu un vienkārši labi pavadīt svētdienas vakaru (pēc dievkalpojuma).

Koncerts sākās priekš Depo neierasti agri - tikai pārdesmit minūtes pēc oficiālā tā sākuma. Pirmie paplānās skatītāju rindas priecēja feministiski noskaņoti jaunieši ar nosaukumu Mutilate Myself. Dzirdēju viņus pirmo reizi. Patiešām neslikts priekšnesums, īpaši jāuzteic atraktīvais vokālists, kas, kaut gan bez īpašiem rezultātiem, bet tomēr vismaz mēģināja nedaudz uzkurināt kūtro publiku ar dažādiem paņēmieniem. Labu ideju mūzikā netrūkst, arī prasme tās realizēt visnotaļ apmierinoša. Ja viss tā turpinās, pēc pāris gadiem šitie varētu būt zvēri.

Otrie bija Depo mūžīgajā pieciniekā esošie Interment. Sāk palikt grūti iedomāties, ka Depo varētu notikt metāla koncerts bez viņu līdzdalības. Prieks, ka beidzot grupas spēlētprasmē parādījies acīmredzams progress, arī attieksme acīmredzot mainījusies ja jau katrā pārtraukumā starp dziesmām uz skatuves vairs netiek cilāta alus pudele. Viens no labākajiem viņu priekšnesumiem, ko esmu redzējis. Jāizceļ arī, ka beidza ar Hammer Smashed Face kaveri.

Tālāk Flaying ar savu cik-nu-vairs-jauno vokālu. Pateikšu atklāti – vecais man patika labāk. Neskatoties uz to, ļoti labs priekšnesums. Manuprāt, labākais tovakar. Izdevās gūt diezgan labu kontaktu ar publiku, skaņa arī tīri ciešama patrāpījās. Latvijas mērogam ļoti labs un interesants death.

Pēc pailgas pauzes uz skatuves kāpa arī paši hedlaineri – Rotten Sound. Te nu biju vīlies. Jā, protams, visnotaļ profesionāli – ko gan citu var gribēt no grupas, kas spēlē jau divpadsmit gadus, bet ar profesionalitāti vien labam koncertam nepietiek. Priekšnesums man likās garlaicīgs un pliks kā baznīcas žurka. Izslavētais bundzinieks, protams, ļoti labs, bet tomēr grūti salīdzināt to Rotten Sound, kas pavisam nesen ieraksīja albumu Exit, ar to, kuru varējām skatīt Depo.

Kudars.

Bildes:
by BigUgga

Komentāri
0
Man jau ljoti gaaja pie sirds Mutilate Myself, piekritu Kudaram, ka lielus kalnus shameejie vareetu gaazt naakotnee. Interment kaut kaa vokaals man nevisai iet pie sirds, bet kovers beigaas bij labs
0
KOncis man patika.es ar no Rotten Sound gaidiiju kaut ko vairaak. MUTILATE MYSELF- MALACHI!!! apsveicu Hellhammeri: juus jau atgad esat zveeri!!
arii baigi labs bij Interment priekshnesums(paldie s par labi nospeeleetu Hammer Sm.F. kaveru),kaa arii proti Flaying-arii starp citu nokratiijos un izaardiijos brutaali...:)
0
Nezinu, ko gan juus tur tik briesmiigi varenu gaidiijaat no Rotten Sound, bet laikam shamie neparaadiija kaa galvas jaakrata, taapeec arii taada neapmierinaatiiba, ja jau ierakstaa redzies esot taadi monstri.
0
Man jau dikti patika!:)
0
Piekriitu Kudaram — koncis bija garlaiciigs. Dazhbriid likaas ka izslaveetais Rotten Sound bundzinieks speelee leenaak par latvju puiku, tik nepiefikseeju, no kuras grupas.
0
Nu jau, nu jau, Rotten Sound bundzinieks bija gan ļoti ātrs, come on, nerunājiet muļķības!
0
Galu galaa, ne jau aatrums ir tas svariigaakais, bet tomeer apsuudzeet RS bundzinieku aatruma truukumaa ir vienkaarshi netaisni.
0
Tur jau tā lieta! Un precīzs viņš arī bija!
0
Galvenais ir kaa bundzenieks speej speeleet attiecigaja dziesmaa, nevis raadiit savas maakslas pa lab pa kreisi.. Ir vinjsh gan atrs gan tehnisks, bet katraa dziesmaa jau to neparaadiisi..
0
Man personigi - superiigaakais pasaakums aiz Cannibal Corpse koncca.
brutaals paldiesinnss visiem par atbalstu, pozitiivo vai negativo kritiku (nnemsim veeraa) un protams cilveekiem, kas mums paliidz katraa pasaakumaa. Ssoreiz speciaals PALDIES skannotaajam Valeerijam (Hell Patrol ggitaarists/vokaalists). Vinns paveica visu iespeejamo, lai ar Depo aparatuuru skaneetu peec iespeejas labaak.
MUTILATE MYSELF
0
Kudaram...

veciit, zini, kas ir true feminisms??? taads kaads tas ir iisteniibaa, man reaali nepatiik. Palasi, kaadaam jaaizkataas true feministeem?? Man tas galiigi nepatiik. Fisska mums ir vienkaarssa. Es neredzu nekaa kruta uz gandriiz visiem brutal vaacinniem kropallot sievietes, texti ir par meitenes vagiinas plosiissanu un tas ir kruta - MAN TAS RIEBJAS! tur nekaa kruta nav - tas ir idiotisms! Es to nespeeju apvienot ar savaam juutaam pret miilloto sievieti. Bet kropllot, spiidzinaat un mociit izvarotaajus un daillaa dzimuma vardarbiibas cieniitaajus, jaa, tas jau ir NAIDS, ka iekssaa kraajas baisos daudzumos, jeb arii pedofilisms jeb arii piespiedu mazgadiigo prostituucija. Tie smirdiigie kuces deeli, kas pie taa ir vainiigi un ar to visu (iepriekssmineeto) nodarbojas ir aiz vinnu daiktiem jaapakar mezzaa. Taa luuk!
Paldies par kritiku.
0
Taa un visa NAGLA!

Kada metalistu daama muusu uzstaassanaas laikaa pateikusi manai meitenei luuk ko:"Vinni jau speelee kruta un nezzeeliigi labi, tikai zzeel, ka ir pilniiga DIMMU BORGIR kopija!" :DDDDDDDDDDDD Luuk, ko taadu es nebiju gaidiijis! Labaakaa prikols, kas tix ieraxtiits 100% ,muusu peec gadiem 10 iznaakussajaa ,labaako gabalu izlasee - The Beast of...:))))))) Yeah, labais ne?
0
Un kas tad tie par "Fuck the Boys!" izsaukumiem no skatuves?
0
Tas bija prikols:-)
0
FUCK...THE...BOYS

Kudar, kuru vaardu Tu nesaprati? :D

A vispaar taa jau ir - "fuck the boys" var saprast dazhaadi.
0
Es gan tās sakropļotās sievietes uz albumu vāciņiem uztveru mazliet savādāk. Manuprāt, tas ir protests pret pastāvošu kārtību un vispārpieņemtām normām. Slaids sievietes ķermenis rietumu kultūrā skaitās skaistuma un estētikas simbols, nu un attiecīgi ši ķermeņa kropļošana drīzāk ir spļāviens sejā vispārpieņemtiem skaistuma un estētikas standartiem, nevis sievietei kā tādai.

Skaidrs, ka uz visiem variantiem to nevar attiecināt, bet ļoti bieži tā tas varētu būt.
0
kk:(, jā, tieši tā - man likās, ka viņš mani mudina pist zēnus. :DDDD
0
Tici man, to nu viņš tiešām nemudina! Fuck the Boys - visus, kas izturas varmācīgi pret sievietēm kastrēt un likt apēst nogrieztos krānus!
0
yeah babe:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas