0
[#]

Sestdien, 19. martā 18. martā klubā "KABATA" uztāsies:

  NEGLECTED FIELDS www.neglectedfields.lv
  TRENDKILL METHOD (ex Gust of Anger, ex Method)
  ANTI (ex Nightiwing, ex Nycticorax, ex Agares)
  COLLIDE

Sākums: 18.00

Ieeja: 3 Ls

Vairāk informācijas www.metalshow.lv

Komentāri
0
atkal kabatā.... eh (ar vilšanos)
jāiet būs, ko lai dara.. izvēles nav. nenotiek tik bieži tie konči, lai varētu šķirot. jāgrābj ir to ,ko dod.
0
he he he... es tajā laikā dzeršu čehu alu un baudīšu blackmetālu
0
Ko spēlē TRENDKILL METHOD ???
0
Nu droši vien to pašu, ko Gust of Anger un Method. Tas bija tāds diezgan interesants un tehnisks groove thrash vai kā nu vinju tur nosaukt, kaut kas uz Panteras 90-to pusi.
0
Senkjū!
0
Jeah! Neglected Fields atkal uzstaasies. Sen shitos dzekus nebiju redzeejis. Cerams ka nebuus ierobezjots biljeshu skaits
0
nu jasaak domaat vai buus nauda ka nekaa man visu to nedeelju skolaa brivlaiks nu ja visu jau nebuushu kaut kur notereejis(nodzeeris nopiipojis) tad buushu
0
Super pasaakums!
0
Jaa, Gust Of Anger cik atceros no otrajiem Kanibaaljiem, bij tiiri neko. Gan jau gadu laikaa buus attiistiijushies veel labaaki. Method gan nav dzirdeets. Naitving neprasa komentaarus. Divas grupas buus ko apstiities. Negliitie un Trendkill Method. Ja Collide nomainiitu vokaalu, tad ar nebuutu slikti.
0
www.metalshow.lv rakstīts ka būs 18 nevis 19 martā, tātad 5dien
0
Nu re,laikam tomeer 18-tajaa buus
0
he, laikam jau, ka buus jaaiet.
0
bet varbūt tomēr neej?
Šitas izteiciens "laikam būs jāiet", vai arī "nez kā būs ar naudām" un "vai biļetes varēs dabūt iepriekšpārdošanā" jau reāli sāk krist uz nerviem (pirms tam tas bija smieklīgi).
0
hmm vareetu jau aiziet:))))konci paaraak biezshji notiek:))
0
A biljetes varees dabuut iepriekshpaardoshanaa??? >:P lol
0
Eu, un ja man nav 18, mani ielaidīs?
0
nē, var dabūt tikai abonomentus un laidīs iekšā tikai līdz 12 gadiem vecu publiku (drīkst ievest vienu vecmāmiņu)... :P
0
Ko nu? Man navaid neviena mazbērna. :.(
0
Nju ko buus jaaizlaizj-tradiicijas nedriikst lauzt.:)
0
Gribaas redzet vinjus.. Saka, ka baigi labi..
0
www.metalshow.lv/?section=down&lang=...
Var nopumpeet jauno NF dziesmu
0
Tas ir labais:)))
Ja viens uzraxta, ka vinnam kaut kas kriit uz nerviem, tad loggiksi, ka visi nespeej notureeties, lai tiessi kaut ko pateiktu...:))) tas taads labs testinnss, priekss "kaut kaa" noteikssanas:)))
0
o, jā, Deathperado, labāk tomēr neiešu, labāk pietaupīšu naudiņu Behemoth, patiešām laba doma :DDD
0
oj jaaiet........... cik ta biezi kaads normaals koncis mums te notiek tik tie suuda repa konci vemt vai gribas no taadiem
0
nu kaapeec piektdien johaidii? par ko taads sods?
0
Pirmā grupa Anti laikam centās atdarināt kat ko no black, bet nekas tur nesanāca. Vokāls bija tizls. Gaidīju ka šis sāks "dziedāt" nevis vienkārši izrunāt vārdus ar starplaikiem priekš acs uzmešanas ģitārai. Nu tā arī nesagaidīju. Tad vēl tas bābiets pie sintezatora varēja stāvēt blakus fona dejotājai kura parādījās pēdējās dziesmas laikā. Jo sintezators arī bija tizls. Vismaz es un vēl daži cilvēki tā domāja. Nu bet zato viņai krūtis bija pa puspasauli. Ta vēl, bungmašīna - sūdmašīna. Bet vot basists gan bija riktīg uz goda. Tur nu parūku nost.

Collide bija ļoti patīkama pārmaiņa un spēlēja ar pilnu atdevi kā pienākas. Varēja uzreiz just patīkamo atšķirību kad ir dzīvs bundzinieks.

Nākošie bija TRENDKILL METHOD kas man pašam arī vislabāk patikās (pat labāk par pašu Neglected Fields) jo nu spēlēja jau ļoti aizrautīgi un tā arī aizrāva līdz klausītāju. Vienīgā lieta kas bija ne pārāk aizraujoša bija tie dziedošie iestarpinājumi kas vismaz man atgādināja numetal. Bet tas paldies Dievam bija ļoti bīīīīški un pārāk netraucēja. Jāuzteic ģitārists.

Nu vakara varoņi NF bija labi, profesionāli, skaisti, BET priekš koncerta bija pa daudz ritma maiņu un tā nu sanāca ka nebija tās īstās head banging jušanas. Bet 4/5 zāles uz to bija nospļauties un tā nu katrs paku iekratīja savā ritmā.

Tā nu sanāca ka visvairāk bija ko teikt slikta par Anti bet diemžēl man likās ka viņi tik vispusīgi sūkāja ka kādam vajag pasūdzēties.
0
Anti uzstāšanās man gāja secen, bet tas, ko paspēju dzirdēt no Collide, tīri labi gāja pie sirds. Te nu jāpiekrīt Enemy, ka puiši tiešām spēlēja ar pilnu atdevi.

Arī par TRENKILL METHOD neko sliktu nevar teikt - profesionāli, interesanti un aizrautīgi.

Bet nu Neglected Fields..loģiski, ka vakara kulminācija. Vismaz man arī visas ritma maiņas īpaši netraucēja, tā kā es mierīgu sirdi pievienojos tām 4/5 zāles, kam uz to nospļauties un iekratīju vien paku savā ritmā.

0
Biju vakar aizslājis uz Kabatu, iztērēju 3ls. un nenācās nemaz to nožēlot. tākā cilvēku nebija pārāk daudz (kā parasti pārbāztā lopkautuvē) varēja itin brīvi pārvietoties, bija ko elpot un viss bija labi pārredzams. Šķiet, tautas varētu būt nedaudz virs 200 (iespējams, kļūdos). Jāsaka, biju gaidījis vairāk cilvēku (Neglected Fields kā nekā)... arī pašu headliner uzstāšanās laikā skatītāju rindas priekšā brīžiem retinājās. Daudzi tupēja pa stūriem un sūca aliņu.. likās, pilnīgs poh.. uz to kas spēlē, ko spēlē. Laikam ir prikolīgi samaksāt 3.ls par to, lai pasūktu aliņu un pasēdētu pie bāra letes vai kādā stūrī un neredzēt to, kā dēļ vispār esi atvilcies uz turieni. Tas tā... protams, lielākā daļa tusēja pie steidža.
ANTI es neredzēju, bet cik var nojaust no komentiem , bija sviestaini.
COLLIDE- patīkams pārsteigums. Biju jau manījis viņus decembrī kautkādā ģeogrāfu pasākumā virs Saktas. Bet tā kā skaņa tur bija tāda, ka nav vērts apspriest, nekāds priekšstats neradās. Šoreiz jau varēja izvērtēt, tas ko puiši spēlēja, spēlēja labi. Salīdzinoši vienkārši, bet precīzi un uz pilnu klapi. jauks thrash. Vokālists, starp citu vizuāli izliets Dimebag Darrell..., bārda tik jānokrāso. Skaņa- nu kā jau iesildītājiem, nekas sevišķs... stipri viduvēja.
TRENDKILL METHOD- jāsaka... mute man bija vaļā no sajūsmas. Saunds bija vienkārši super.. bez maz vai no kājām gāza nost. Pieregulēts bija ideāli, skaļums perfekts. A bungas, sevišķi basenes vispār... nevar izteikt vārdos, tās bija jādzird.
Šie puiši ir profesonāļi, ko tur lieki komentēt.. viņi ir pelņījuši šādu skaņas kvalitāti. Es brīnos, ka viņi nav tā riktīgi populāri Latvjā... tie jau ir veterāni ar riktīgu stāžu. Leģendārā Ultra, vēlāk nomainīja uz Gust of Anger, tagad TM.
Varētu viņus dēvēt par Latvijas Fear Factory. Vienīgais kur varētu piesieties, bija basists... spēlē jau protams attiecīgi, bet varētu piedomāt par savu imidžu (izskatījas pēc jampampiņa urlu maiconā) un arī bišķiņ pakustēt pa to skatuvi.
Patiesībā vēl varētu pastrīdēties, kuri tad bija īstie vakara naglas.
NEGLECTED FIELDS- sākumā skaņa šķita sūdīgāka kā varētu būt ( tajā vakarā TM skanējums tā arī netika pārspēts), bet laika gaitā radikāli uzlabojās. Arī flegmatisko taustiņnieku beidzot varēja dzirdēt. Sākums vispār man šķita tāds pabikls, neskatoties uz to ,ka NF ir pieredzējuši monstri. Bet ,protams, džeki iesila un viss gāja melnās miesās un dibens visiem hedbangeriem bija putās no plosīšanās. Patika Kārļa sarežģītās ritma maiņas un spēlēšana prettaktī... Sergejs- kā parasti savā elementā. Vispār puiši nodeva godam.
Rezumē: labs, izdevies pasākums. Tiem pāris simtiem ,kas neieradās, var teikt vienu- pareizi darījāt, jo vietas tur ir maz, un ļāvāt pilnībā izbaudīt grupu priekšnesumus. Nu tas tā.... protams, ka uz koncertiem ir jāiet un mūziķi ir jāatbalsta.
0
Jā koncis bija labais-vienīgais nepatika Anti(tādi vienveidīgi ,tā arī no viņiem tādu riktīgu zāģi nesagaidīju-tāpēc vairumam arī nepatika,bet bass nodeva kārtīgi tas izcēlās pat vairāk nekā solista ''soliņi''-kas uz šo konci nebija-teikšu vienu,jūs daudz ko palaidāt garām(lielisku mūziku)
0
Gribētu sākt ar MILZĪGU FUJ!!!! Salīdzināt grupas bija ļoti grūti, jo apskaņošana tikta izveikta pēc labākajiem popsas paraugiem. Pirmajām grupām (iesildītājiem) mēs noceļam no skatuves pāris tumbas, nogriežam basus, vēl izdomājam kautko riebīgu, kā piemēram Collide uzstāšanās laikā iegriežam skatītājiem ar prožektoriem acīs tā, lai nesastājas pārāk daudz tautas pie tās skatuves. Ar Trendkill Method mēs uzlabojam situāciju, nu un kad iznāk Neglected, mums ir krutākā apgaismošana un apskaņošana, kāda jebkad redzēta. Es saprotu, ka Trendkill bija līdzi savs skaņu cilvēks utt., bet nu atvainojiet, pāris lietas bija pārāk uzkrītošas. Cik ir grupai jāsamaksā un cik un kādas rokas jāpalaiza, lai viņus vismaz atstātu kā ir, nevis sadraņķētu?

Anti nav tik sūdīgs kā sākumā likās. Nepaķēra, bet ja attīstīsies, tad varētu nākotnē būt arī kautkas jēdzīgs. Manai ausij tas bij Sadist krustojums ar kautkādu gotisko idustrial metal. Nu protams sintezatora spaidītājas ciči bija labākais. Dejotājai beigās nevajadzēja tos pietupienus taisīt, jo tas bija stulbi, un cik pārmijām tos pāris vārdus pēc konča, viņa bija arī visai nepatīkams cilvēks. Vokālu var izmest miskastē. Sūdīgs Rotting Christ, Sadist manieres pakaļdarinājums.

Collide malači, labs trashiks. Šoreiz pievērsu uzmanību, kā darbojās pirksti un mēģināju saklausīt arī ģitāras, kuras noēda bungu rībināšana. Nu nav tur daudz ko teikt, kā jau viņi paši reiz izteicās "Mēs esam agrīnās Metallica, Slayer utt. bērni" Vokāls atkal diemžēl miskastē, bet daudziem patika. Nezinu, manai ausij tā bija ikdienišķa piedzērusha mataiāa, kas tikko izlīdis no gultas apakšas, baurošana, bet varbūt tā vajag, es nezinu. Publikai ļoti patika. Pēc stīvās stāvēšanas pie Anti visi priekā metās dauzīt galvas pret skatuves malu.

Trendkill Method, kas arī bija iemesls lai aizietu uz konci, nepievīla, bija līmenī. Darbojās onkoļi nikni. Spēlēt prata visi. Iepriekšējās bandas katrā ziņā varēja pamācīties. Riffi garšīgi un nikni ar Panterisku skanējumu. Vietām atsita Fear Factory. Vokāls bija viņu nagla nr. 1. Ar tukšu apmatibu acīs onkolis ar pieglauztiem matiem iegārdza publikā enerģisku agresiju, kas tika apslāpēta svilpjošos matu ērkuļos. Publika tika pārvērsta miesas zupā, kuru vēlreiz izmala niknuma pilna vētra no skatuves. Ģitārists pilnīgi kontrolēja situāciju un skaņa bija tik pilnīga, ka otru ģitāru pat neprasījās klāt. Bagātīga riffācija. Pēc sejām bija redzams, tas nāk ar gadiem. Aizmirstiet par viena mī akorda tirināšanu uz divām džindžām vienlaicīgi, šis lielais tēviņš jūs nonesīs kā blaktis. Basists, protams, neatpalika. It kā jau neko dižu viņš nedemonstrēja, bet spēlēja attiecīgi mūzikai. Buņģieris bija visvairāk nokrautais personāžs šajā vakarā.

Pie Neglected Fields es aizmigu.

Mazās alus ziņas: Kabatā ir vissūdīgākais Bauskas alus, ko nācies dzert, bet jāuzteic Piebalgas.
0
kur tu kabatā redz redzēji Bauskas alu Piebalgas Kimmel un viss a varbūt tas ir nelegāli ienestais alus,vispār salamandrā vislabakais alus(Cēsu)
0
Njaa, 5diena, tikko no darba, paardjeerbies, nesies uz konci, bet pirmie...tieshaam Anti bij garaam, par gaismaam, pie Collide , tieshaam acu gaishumu vareeja zaudeet no gaismaam, Trendkill Method bij ok, vieniigajiem (cik man likaas) skanju vecis pa skatuvi njeemaas. NF bij ok ar jauno gitaaristu

0
kādu jauno ģitāristu-vecais labais Hermanis.
0
Bauskas alu, taapat kaa Saatanu vareeja dabuut otraa letes pusee.
0
tad jau es galīgi nodzēries biju ,ka bauskas aliņu neredzēju, tas točna labāks par to piebalgasa alu.
0
Ko tu neteiksi? Es saprotu, ka tev varbuut Bauskas alus kaa taads garsho labaak par Piebalgas, ok, garshas kaarpinjas mums dazhaadas, bet, tici man, Kabataa Bauskas alus garsho peec skaabeetiem kaapostiem un dzelzs. Piebalgas alus tur shoreiz bija liimenii, pat negarshoja peec shkjaidiijuma.
0
un kā tev Cēsu garšo, kas ir salamandrā?
0
jaunais ģitārists.... hehehehehehe! :D :)
0
to Faun & Alupuika... juus tur pa gaismaam suudzaties... to "KAbatas" skatuvi nemaz nedriixt saukt par skatuvi... Salamandraa tiek liktas tieshi taas pashas gaismasun nevienam nav suudziibu par to ka buutu pa spozhu vai kaa veel... Kaa katra grupa veelas lai gaismojam taa arii mums ir jaadara - Ja veelas lai bliezham tos 1000 watiihos prozhektorus uz pilnu jaudu mees nedriixtam laist vinjus uz pusi vai kaa pashi veelamies... taa luuk... Par spozhu bija taapeec ka tur vietas ljoti maz. Normaali vajadzeetu buut vismaz 4 metriem griestu augstumam! Kabataair labi ja 2,5 uz "skatuves"
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas