0
[#]

11. jūnijā klubā "DEPO" pasākums KURRAT EXPEDITION

Uzstāsies:
      MORIGAN (EE) thrash/death metal

      SYMBOLICSTATE (EE) death metal

      SURROGOAT (EE) death metal

      ZX SPECTRUM (LV)

      WILD HUNT (LV)

Sākums: 20:00 (vaļā no 19:00)

Ieeja:
Ar
flaieri 2,50Ls, pēc 22:00 3Ls
Bez flaiera 3Ls, pēc 22:00 3,50Ls

Ieeja koncertā no 18 gadu vecuma.

Vairāk informācijas: www.metalshow.lv

 

Komentāri
0
heeei, kaadeelj ja es gribu iet bez flaiera man jaaklikskjina uz flaiera? tipa, esmu es dzeeris?
0
kas tas par huinjaam atkal vecuma ierobezhojums
0
mmmm, taa deelj vien ir veerts aiziet, lai beidzot paraudziitos uz vecuma ierobezhojuma sekaam.
0
wild hunt taa ir vien varen intreant muzik
zx spectrum tads industrials nosaukums a kas tie parejie pa velliem jaaiet vien buus
0
Bļā, man jātiek iekšā kautkā.....
0
Mistiskā- tu netiksi ielaista, jo lamājies necenzētiem vārdiem. Barbarismam šeit un koncertā nav vietas. Mums igauņiem ir jārāda labs piemērs, nevis jāspļauj ārā visādas bļatstvas :)
0
scheisse... izskatās, ka uzrakstīju mums igauņiem (tātad mēs igauņi) DD- domāts bija priekš igauņiem, ja kas !
0
igaunisms saak izplesties jau pa internetu - nemaz nav jaabuut uz vietas, mheheheee
0
Nesaspringsti, Bok, viss kārtībā, tu nekļūdījies. Ja tu būtu uzrakstījis "mums, igauņiem", tad būtu slikti, jo ar komantu atdala tādu teikuma locekli- pielikumu, kas tad nozīmētu: "mēs=igauņi".
0
Es nelamājos necenzētiem vārdiem, un vispār, kā var lamāties cenzētiem vārdiem?
0
eee, toch, ja tur tak vajag komats, lai sanaaktu smiekliigi... >:(
0
mjā... tagadiņ atceros iz skolas dzīves..., tas komats- tas noteicošais. Nu nekas, galvenais, ka ir pareizi saprasts ! :)

p.s. cenzētiem vārdiem var lamāties skaisti... piemēram: sasper jods, velns parāvis, idritvai kociņ, johaidī, simttūkstoš velnu, ka tevi deviņi pērkoni, maucība (!!!).... u.c.
0
simttūktoš velnu un viens sātans, kas te darās, ko? :D ka tevi deviņi pērkoni, laikam es uz igauņiem neiešu... jaohaidī, nu nepatīk man... simttūkstoš velnu!!! :D labais, boks!!! :D
0
Sasper tevi boks..he he:)
0
Ellē ratā, lai velns par stenderi, vella milti, ka tevi jupis!!!
0
bļa
0
Bļa???Mani te mācīja lamāties pieklājīgi,a paši lamājas ar bļatstvām, F U C K!
0
Ei nu, Mistiskā, paraug` tak uz citiem arī! BigUgga vienīgais te tā slikti izrunājas, tamdēļ tev ar` uzreiz vajag, idrit` vai kociņ? A ko tad, ja BigUgga leks ārā pa logu, tu arī leksi, ja? :P
0
eu Ugga neklausies Lūsi... nelec pa logu... >:((
0
neeeeeleeeeeec!!!!Luusi,ka... tev liekas,es tiks ieksaaa???
0
Lai vispirms izlec, tad paskatīšos, lekt vai nelekt..aai, protams, ka nelekšu!:)
0
simttūkksotš velnu un viens sātans... aa, vēl ir šitāds - jopcik mīz.... :D
0
oi, nu bi viens speeriens pa pakalju!

iesaakumaa wild hunt (wild cunt? :D :D :D) - hmm, taa iisti nevareej saprast, kas tur notiek, muzons tiiri kachiigs, nu taads feins - kaajinja tirinaas liidzi ritmam, bet kas ar to vokaalu? ko vins eeda/dzeera/snauca?... hmm.

taalaak ZX Spectrum - urk! shitaadu carcassinju dzirdeet! dodu kiilaa kaut ko, bet shitie keeksi nozippaaja tik smuki, ka mugurinja taa tik slapa palikaas, un beigaas veel tas `tomorrow belongs to nobodiiiiiiiiiii`!!! zeel gan, ka vairs neatlika laiks `black star` koverinjam.. >:( heh, man jau saaka likties, ka man vieniigam patiik carcass jaunaakie veikumi! iespeeja dzirdeet tik kvalitatiivu muziku depo! visu cienju grupai - ideaals vokaals, tik feini solinji... grrrrrrrr!

taalaak sekoja igaunju invaazija, kas, man par briinumu, aizsaakaas ar `surrogoat` (bi domaajis, ka jamie buus peedeejie). dies tees debsiis - sitik feina desinja, saakotneeji gan likaas vokaals pa klusu esam, bet tas defekts beigbeigaas izraadiijaas efekts, jo volaalists njeemaas atspeeries - kopumaa izklausiijaas ljoti speeciigi un iespaidiigi!

taaalaak sekoja naakamaa igaunju blice, kuru nosaukumu nepiefikseeju, bet, aciimredzot, taa bi `symbolicstate` - veelviena speeciiga desinja igaunju izpildiijumaa. njeemaas uz juoda paraushanu, un ne velti. urk!!

taa arii neiebraucu, kaapee `morigan` tika ielikti kaa peedeejie, kas automatiski noziimee kaa headlineri, jo muzikaalais sniegums nebi ne uz pusi tik jiftiigs kaa `surrogoat` vai `symbolicstate`... >:( vieniigais, kas tur bija veertiigs, smuks meituks (:)~), kas ruucinaas uz nebeedu un njem ljoti feinu tiiro vokaalinju - balstinja nju cepuri nost. ko vareeja veerot, tad pie sitaas blices arii ljaudis njeemaas ar putaam uz luupaa un pat itin biezi vareeja veerot `crowdsurfingu` kad, paarsvaraa tika meetaats kaads igaunis. beeeee, pirmspeedeejaa grupa sajaa pasaacienaa..

kopsavilkumaa labaakais sjaa pasaakumaa ir feinaa baarmene apaksstaavaa un no bliceem `zx spectrum` un tad `surrogoat` ar `symbolicstate`!

p.s.
kaads jums procis? z48,z128,vai veel krutaaks? :)
0
p.s.

what choice for a new generation?????????

!!!X E X E D!!!
0
nu jaa, bija normaali, bet vareeja buut labaak. Man jau nu ljoti patika Morigan un Surrogoat. Un veel laba lieta - tiku iekshaa pat bez saviem 18 gadiem :P
0
Nu shitais koncis bija viens no karstaakajiem, ko apmekleeju ieksh Depo — igaunji Suurogoat man patika visvairāk, pie tam veel dabuujju vinju disku ar visiem autograafiem.
Veel jaasaka, ka sho konci apmekleeja ne tikai igaunji, bet arri metaala cieniitaaji no taalaakaam zemeem, piemeeram, Shveices — puikam palaimeejaas pec garaa celjojuma pa pasauli iebraukt Latvijaa tieshi tad, kad notika shis koncis.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas