0
[#]

Izcili. Recenzija laikam būs īsa, jo mani patiesi pārsteidza Karla Sandersa unikālais talants. Spēja spēlēt tik tehnisku un mežonīgu mūziku, kādu izpilda NILE, un pēkšņi pāriet uz tik atmosfērisku un hipnotizējošu dark ambient ar Tuvo Austrumu folk elementiem, patiesi ir unikāla. Kopējais iespaids, ko uz mani atstāja albūms Saurian Meditation, vistiešākaja nozīmē bija hipnotizējošs. It kā raudzītos kādā senā Ēģiptes priesteru rituāla, it kā pats piedzīvotu kādu atklāsmi par dieviem, par pasaules likteni un lietām, kas mirstīgajiem atklājas tikai pa retam.

Tas, ka Sanderss ir lielisks ģitārists bija skaidrs tāpat, tomēr, brīnisķīgās falmenko pasāžas, kas vietām vijas cauri dziesmām un elektriskās ģitāras solo ir skaists piemērs tam, ka arī monstri (NILE) ir spējīgi uz daudz izjustāku, daudz kaislīgāku skaņu radīšanu. Jāteic, ka Sanderss ir savācis labu komandu šim ierakstam. Mike Breazeale Sanderss pieaicināja par vokālistu, kamēr bijušais NILE bundzinieks Pete Hammoura šim albūmam iespēlēja bungu partijas. Albūma noskaņa kopumā ir mistiska, drūma un noslēpumaina, katra kompozīcija (nevietā ir vārds „dziesma”) ir izteikti individuāla. Vienīgais, kas ir kaut cik vienojošs šajā albūmā, ir Austrumu elementi mūzikā. Bet, kompozīcijas nebūt nav vienādas, tās savā starpā atšķiras tematiski, tās atspoguļo katra citu laika un telpas momentu, liekas, tās ir impresijas par noteiktiem mirkļiem, kas varētu būt Sandersa vīzijas par senatnes notikumiem. Sanderss pats solīja, ka šis nebūs vienīgais šādas mūzikas albūms viņa daiļradē. Gaidīsim jaunus pārsteigumus no šī mākslinieka.

Edenbeast.

 

Komentāri
0
Pilnigi piekriitu. Sis albums ir loti cienijams,lai gan nebut nav nekas lidzigs Nile.
0
Shis albums ir vienkaarshi izcils. Sen neesmu klausiijies neko taadu, kursh mani tik ljoti aizrauj. Patika jau klausoties pirmo reizi (parasti man vajag klausiities albumus vairaakas reizes, lai tie man ta kaartiigi iepatiktos). Baac, nu viss ir vienkaarshi perfekti, pat albuma vaaks ir izcils, shitais ir jaadzird!!!
0
Noklausījos, ir labs, bet, ja gribat dzirdēt ko manuprāt labāku no līdzīga stila, tad ir Akrabu albūms "Anunnakian incantations" un 1993 gada lietuviešu projekta Anubi (lai vieglas smiltis) albūms "Gods Pantheon".
0
Te ir daži Akrabu samples
sklep.serpent.pl/opis.php?lang=&id=1...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas