0
[#]

29. jūlijā plkst. 20.00 Gulbenes stadionā (O.Kalpaka 1a) notiks neatkarīgās mūzikas festivāls “HIGH TIMES”.

 

 

Festivālā piedalīsies:
   Sutas dampis
   PND
   Lietotas mēbeles no Holandes
   Letarģija
   Nycticorax
   MotoruiM
   Desperate
   Ocularis Inferum
   Phoobija
   Ex Animā
   Disease
   SKYFORGER
   HUSKVARN

Ieeja: tikai 1Ls!!!

Sīkāka informācija - Lauris Šķenders, tel.:8742807

Pagājušā gada:
   atskats
   bildes

 

Komentāri
0
tik tieshaam Skyforger?
0
Nē, tikai nagla.
0
Un tomeer, diez vai Skyofrger speelees.
0
Spēlēs, spēlēs, kur ta liksies!!!!
0
Kas ir tie pārējie? Tie ir kaut kādi pop-roki, punk? Nu labi.. dēļ Skyforger, Nycticorax un Disease vēl varētu aiziet..
0
Cik man zināms:
PND- punk
Phoobija- meiteņu underground rock
Motorium- Hādroks latviešu mēlē
Sutas Dambis- underground

Pārējās nezunu.

Ex animā ir mana grupa, bez komentāriem:)
Kas ir SkyForger, fig viņu zin:)
0
SKYFORGER būs vienozīmīgi, tā kā visi 29. uz Gulbeni
0
Desperate kādreiz spēlēja kaut ko tā kā metalcore, tā kā desu, bet iespējams, ka tagad kas ir mainījies. tajos laikos viņiem bija ekstravaganta paskata basists (ja kaut ko nejaucu), ar milzīgu pieneņpūku tipa frizūru.
0
vairak mikrofona nav,tagad ir cits basists!
0
bāc, tas koncis nevar būt ātrāk?! gribās ocularis inferum dzirdēt.
0
tikai deelj motorium pisties uz chuhnju?
0
ja negribi nepisies uz chuhnju!
0
ta ari dariishu :)
0
Ocularis Infernum diezgan interesants projekts ar sievieti - vokaalisti priekšgalaa, kaut kaadaa black/death stilaa, visnotaļ baudaami....!
0
LMNH - melodiski-blūzisks-roks
Letarģija -dead disco/ vakummetāls
Desperate- death metal
Disease - instrumental sympho-metal
......
0
Jā... Es uz turieni maucu Skyforger un Ocularis Infernum dēļ.
0
diemzeel skyforger uz pasaacienu NEBUUS :(
0
to BigUgga
neizdevies joks! Skyforger būs!!!! galvoju, pazīstu Higt times organizātoros, tā kā varu nomierināt visus skeptiķus,kuri domā ka "Laukos" nekas labs nevar notik, Skyforger BŪS!!!
0
To tear
Tu paziisti, bet Hopkins gan teica preteejo
0
to henesy
ko teica Hopkins???
0
Derētu kāds oficiāls pašas grupas steitments par to, būs vai nebūs!!!!
0
riktīgs sviests, tomēr viņu nebūs =(
0
?
0
Hopkins teica, ka nav jeegas vienaa meenesii riikot konci gandriiz tajaa pashaa vietaa, turklaat no Gulbenes puses nav paziistami organizatori.
0
henesy, vnk dazi daliibnieki netiek!
0
tagad meklē citu grupu vietā
0
To BigUgga
A Tu brauksi?
0
Tātad tomēr tikai nagla.
0
to tear:
Varu paldzeet ar dazhu iespeejamu grupu kontaktiem?
Varattrakstiit beldegir@inbox.lv
0
Laikam būtu jāpasaka tādi kā oficiāli vārdi:
Skyforger tā riktīgi par to ka jāmoči tajā festā uzzināja tikai Blomē, tad kad sāka nākt klāt fani un prasīt vai Gulbenē arī būs. Kautkas bija dzirdēts un runāts, bet sen jau aizmirsts, cik es sapratu. Rezultāts vakar mēģinājumā bija tāds
ka noskaidrojās ka dažs dalībnieks netiek, cits negrib, cits domā ka vienu koncertu jau tikko nospēlēja, un tagad kādu laiku pietiek, nu apmēram tā. Un vēl viens faktors, kas tika pieminēts, bija tas, ka tie kas patiešām
gribēja, tie jau arī bija Blomē, kas atrodas salīdzinoši turpat vien. Visiem jāatvainojas, bet tā nu tas ir, vajag sameklēt citu headlineru.
0
nja ... diivaina shitam pasaacienam taa organizeeshana. Bet nu redzees, kas tad iisti beigaas te sanaaks.
0
Sviests, jo pasaakuma organizaatoriem tach vajadzeetu dabuut no grupas kaut cik oficiaalu apstiprinaajumu, ka tur piedalaas!!!! manupraat, tas ir speciaali izdariits, lai pievilinaatu publiku uz to festu
0
to hopkins
nevajag stastit ka skyforger uzinaja par spelesanu tikai blome,jo ar Valdi sarunas par spelesanu tik sen vestas!
0
skyforgervieta speles huskvarn
0
PARUNAS AR SKYFORGER TIKA VEIKTAS JAU DIEZGA PASEN,UN VINI PIEKRITA SPELET,VALADIS(SKYFORGER MENEDZERIS) TEICA ARI KA INFORMACIJA TIKS IEVIETOTA VINU MAJAS LAPA.BET EKU REKU IZDOMA KA NESPELES KAD LIDZ PASAKUMA IR ATLIKUSAS 2 NEDELAS,DIEZGAN NESMUKI NO TIK LIELU MAKSLINIEKU PUSES,TAD UZREIZ BUTU PATEIKUSI KA NEGRIB,REDZ DIVI KONCERTI VIENA APRINKI.UN BEIGU BEIGAS REDZ PASAKA KA ORGANIZATORI IR VAINIGI!NEKA NEBIJA,PIE VISA VAINI IR SKYFORGER KAS PIECAKAREJA!JO JA LABI GRIBETU TAD VISU VARETU!
0
To Hightimes:
Nu es te vienkārši pārstāstiju, to ko dzirdēju. Kādam jau kautkas ir jāpasaka. Varbūt kāds nav ko sapratis, vai ir aizmirsis pateikt, nezinu. Kur kāds te teica ka organizatori ir vainīgi? Domāju ka neviens te necentās nevienu piečakarēt, bet ir iznācis kāds pārpratums. Nu cilvēkam (Zirgam konkrēti) ir tajos datumos 3 dienas pēc kārtas jāstrādā, un viņš pasaka ka netiek, ko tad lai dara? Un ja godīgi, tad kas tad ir noticis? Nekas taču... Nospēlēs kāda cita grupa un viss. Huskvarn ir super aizvietotāji, par ko tu tā uztraucies? Starp citu, ja lieto Caps Lock, tad tas skaitās ka cilvēks kliedz...:)
0
To Hightimes:
1.Valdis NAV mūsu menedžeris, TAS IR Hopkins,ja kāds to vēl nezin!!!!!
2.Visus jautājumus tātad ir jānoskaidro caur Andi nevis ar Valdi,Jāni vai Normundu!!!
3.Varbūt te ir arī mūsu vaina,tajā skaitā Valda,bet vēl vakar pēc mēģinājuma tika karsti apspriests šis jautājums.....MĒS REĀLI NEVARAM TUR SPĒLĒT nevis tapēc ka kāds tur negrib,bet kā Andis jau teica `Zirgs NEVAR`!!!
4.Cik es zinu mēs no pasākuma jau labu laiku atpakaļ ateicāmies ,augstāk minēto iemeslu dēļ,tikai es nezinu kapēc to neviens nezināja?!?!
Iepriekš atvainojamies par visu šo sviestu!!!
0
to mazais.
atvainojos par sajiem skalajiem toniem,bet atteicies tiesam neviens nav,un tas tikai tika vakar uzzinats ka jus atsakaties spelet.nu tad ta bija musu kluda mes centamis nokartot so jautajumu par spelesanu caur valdi.
0
hahaha :) es jau zinaaju, ka taa buus!
0
Ceru ka viss būs labi,sorry vēlreiz!!!!!
0
Kas tai skyforger ir tik specifisks,ka visi juuk praataa peec vinjiem?
0
wiesturz no kurienes te iekritis? caur google atradi sho lapu vai? :D
0
Vispār jau labs jautājums Wiesturzam! Tiešām, kas ir tas, kas liek meitenēm palikt slapjām un noslīdēt no krēsla un večiem sašķiebt seju izprotošā, patriotiskā grimasē ;). He he He. Nu nopietns jautājums tiem, kas krīt par vērtību vārdā Sky Forger. :)
0
es jau saprotu, ka daudziem patiik backstreet boys, bet shii lapa nav tiem domaata. gaumes lieta kā saka... Mans subjektiivais veerteejums - SF ir labaakais Latvijaa un taa tik tieshaam daudzi domaa. un tev marlix un wiesturz nav vinji jaaklausaas, ja nepatiik. fuck off...
0
Raimi, kaadaa zinjaa vinji ir labaakie Latvijaa? man gan skjiet, ka vinji ir populaaraakie.
0
nē, vienkaarshi labaakie man un daudziem citiem :)
0
DSpeciāli raimim

Vai ta kāds kaut ko teica par SF? Kāds teica, ka kaut kas ar SF nav kārtībā? Es pajautāju, kas un kāpēc jums tā griež šajā muzikālajā apvienībā. Un nevajag te pusaudžu pozas pieņemt!!! Grupa nav meitene. Ir kaut kādi iemesli, kāpēc jūs uzskatat viņus par "labākajiem". Nu tad lūdzu paskaidrojiet. Ja nevari, tad tu esi tāds pats pakaļ modei skrējējs, kā tie paši tevis pieminētie Backstreet tā saucamie fani. Fingers tev, losi
0
Zin kāpēc tāda putra ar Skyforger?Tāpēc, ka Gulbene smagās vai nesmagās mūikas cienītāji, neko vairāk nezin, kā SKYFORGER un SIX FEET UNDER.Visi skrien pakaļ vienam vai diviem cilvēkiem, pašiem nav ne sajēgas ne kā par to, kas tā par labo skaņu.
Kurš te man pat solīja,ka Neglected Fields spēlēs!?ha ha
idinji.
no comments.
I'M DEAD BUT STILL DREAMING!
0
Raimi aizver žaunas un iebāz pakaļā savus Skyforger.Nevaru vairs klausītos to vārdu!Izvēlies ko savu nevis skrien citiem pakaļ!!!
Piemēram Ancient Necropsy vai Intestinal Disgorge!
Pirmais no minētajiem ir japāņu graindz.attā
0
mozh iebaaz pats pakaljaa savus necro japanese porno kewl blices? ka tik taa nav mode uz exotiskaas bliciiteem, koa?

varu pateikt kaapee man skyforger patiik (runaaju tikai par albumu `kauja pie saules`) - 1) speeciigs, nikns muzons, klausoties energija iepluust! 2) dziesmu teksti - tikpat nikni, kaujinieciski!

ko veel no muuzikas Tev vajag? labaak pastaasti, kaapeec Tu piemineeji shiis divas grupas?
0
Atshkiriibaa no daudziem, SF esmu dzirdeejis kopsh Robinsona laikiem un katrs albuums tika gaidiits ar nepacietiibu. Kas man patiik SF? Taads salikums muuzikaa nekad ieprieksh nebija dzirdeets un tas arii ir paraava, nerunaajot par textiem. Modei pakalj neskrienu un, ja arii reiz tas ir palicis "modiigs" netaisos no taa atteikties. doesn't matter, man nav nevienam te jaaskaidro, kas man patiik, kas nee.
peace, fingera nebuus
0
labi, jau labi.Bet nevajag globāli apgalvot, ka tā ir labākā.Es saku piemēram, ka nav. Un kāda jēga kaukto pierādīt.SF fanātiķi man atgādina mazos alkāniņus un pokemonus,kuriem vēl ir tikai smadzeņu aizmetņi..
Tās divas grupas es pieminēju, jo tās neklausās visi un man neviens par tām neklārē -vot bļin tā labā blice, vislabākā.
Es to nekur neredzu un nedzirdu.SF jau sēž ānusā. Un tāpēc ja tu to iebztu pakaļā, tad tu vairs to neklausītos.Tātad graind SF CD into pieces, then shove it up your ass and listen to the band called ANAL BLAST.
0
saproti, ja kaads par kaaadu lietu saka - vislabaakaa, vissliktaakaa vai kaa citaadi apziimee, tas noziimee, ka vinsh to saka SUBJEKTIIVI. tas ir tik vienkaarshi!
0
es rakstiiju, ka tas ir mans subjektiivais viedoklis... un pieraadiit tik tieshaam neko nevajag. par alkaaniem un pokemoniem gan var kaads apvainoties, jo pats zinu daudzus vecaaka gaajuma ljautinjus, kam shii blice patiik un jau daudzus gadus.
piedod corpse, bet tavi texti man atgaadina pamatskolas liimeni
0
Nu kas ir ....puiši, satrakojamies ja? Mieriņš, tikai mieriņš.... kāda jēga šai diskusijai. Nu ir SF, vieniem patīk, vieniem nepatk, so fucking what? Kāds kādam kaut ko ieslaidros? Bullshit. Nu, es taču nevienam nevaru ieskaidrot, ka Hypocrisy "Catch 22" ir superīgs albums, ja tie uzskata, ka tas ir nu-metal. So fucking what? Es tāpat to klausīšos 2-3 reizes dienā, citi nemaz, nu un????????? Kas mainās???? Citam SF ir labākie, citam sūdi, nu man Dzelzs Vilks ir labākie, citam viņi riebjas, kas no tā mainās???? Vai no tā SF vai DzV sliktāk paliks. Hell NO!!!!!
Neauglīgas, draugi, ir šīs diršanās!!!
0
Balrogh, tu te beidz gudri muldēt, bet labāk gatavojies Gulbenei. Izskatās, ka tev smagas divas nedēļas un vien briesmīgi nogurdinoša piektdiena priekšā ;) Peace, brāl.
0
Oh, jē, es jau ar Ex animā kārtīgi gatavojos, vari neuztraukties, brāl, atliek laiks ar gudri uzmuldēt:) Peace sucks, action is da real life!!!!
0
pats tu pamatskolas līmeni.Ja mēs sāktu analizēt piemēranm visu SF mūziku, tekstus & salīdzināt to ar kādu citu bandu, tad jau redzētu, kur ir labākā.tu vēl kautko zini neskaitot Skyforger?
Varbūt zini Skydancer?Tas ir doom.
0
zinu veel vienu grupu, bet vairaak gan neko nezinu :)
veel kaut kad man bija iespeeja dzirdeet radio, bet nevienu grupu neatceros
0
nu tad ej karies idiot!
0
Muhahahā, corpse, varbūt tu pie reizes arī varētu IZDOMāT, pēc kādiem kritērijiem tad tu analizēsi un salīdzināsi tekstus un mūziku? Vai tev ir kāda pieredze mūzikas analīzē? Es tā kā šaubos, ja kas...
0
tad turpini šaubīties.Visi jūs LV true metalhedi neko nejēdzat ka končos nodzerties un vārtīties visos kaktos.Shame on you!
Ja pajautā, kā patika, nu tā, biju izrubījies, neatceros.Tu gribi teikt, ka tā nav?
Protams izanalizēt mūziku tāda stāvokli nevarēsi,ja neko neetceries.
0
a tu pats no kurienes?
0
veelreiz saku, neattiecini to uz visiem (par dzershanu). es nerunaaju par tiinjiem, kas tik tieshaam taa dara un fano liidzi modei tikai taapeec, ka vinju sabiedriibaa taa ir pienjemts. man tik tieshaam ir liels prieks par SF, ka vinji ir pavirziijushies no LV metaala aprindaam visaugstaak, izraapushies no underground. Galu galaa pirms kaadiem 7 vai 8 gadiem domaaju, ka shii grupa to buutu pelniijusi. vairaak vai mazaak to vinji ir panaakushi.
ja nepatiik SF, nu dievs ar teviim. daudziem daudz kas nepatiik un patiik... nav veerts par taadaam lietaam striideeties, jo taapat katrs paliks pie sava viedoklja
0
...un arii nav attiecinaams uz visiem ttinjiem, ko es pirmit rakstiiju...
0
Nē, dārgum, ar mani tā nav. Un koncertos parasti redzu tikai dažus galīgi apdzērušos, un tie parasti ir vieni un tie paši. Lielākā daļa mierīgi iztur līdz beigām un dzird visu, ko grib dzirdēt..
Tad jau sanāk, ka tev tas paziņu loks tads nelāgs, ka visi tikai to vien zin atbildēt. Hm, parādi man savus draugus...
0
Padomā, ka man tādi draugi nevar būt!
Kapēc tad es viņus tagad tā nolieku? Es vienkārši visu redzu. Kurš man tur prasīja no kurienes es? Protams, ka ne no tās imbecile Riga!
0
manupraat tieshi Dpilii taadi plaanpraatinji dziivo?!
0
kur tu ravi,ka dpils?un kapec tu mani uzskati par planpratinji?neredzu nevienu iemesli.nosauc kaut vienu!
Es neesmu iestredzis klausoties vienu grupu ka tu.
0
vai dieniņ, šitos gāganu karus...
0
aaa a - pagriez tik muguru un no debesiim belashi saak velties :D
0
hu hu huuuu!!!! Nu ko puikas, palaizh man a. Piekritiishu corpse par 80%. Cilveekam nervi neiztureeja, tas arii viss, bet sarunas teema laba. Prieks, ka kautkas te veel notiek. Karoch, besiigaa lieta, kas tieshaam uzkriit dazhreiz uz nerva ir tas bars ar Skyforger klaigaataajiem. Nav jau runa par to, ko kursh klausaas, un kas ir pareizais.
Bet, proti:

Ir zeeni ar krampi, kas speej arii ieteerpt pilniigos teikumos to, kas un kaa un kaapeec.

Un ir zeeni, kas prot tikai bljaut: "Skyforger!"

Pirmajiem zeeniem vienkaarshi shad tad uznaak slikts gariigais, un kad nav neviena ar ko izrunaaties par savu tik ljoti iemiiljoto muuziku, kaarteejo reizi uzrodaas kaarteejais otro zeenu nodaljas paarstaavis. Lielaa daudzumaa shie otrie zeeni speej buut tieshaam apniciigi. Vai tieshaam tas ir jaaskandina pa labi un kreisi visur kur iespeejams? Piem., ja ieksh truemetal buus triis teemas, kur piemineets Skyforger, kaarteejais procents komentaaru visaas trijaas sastaavees no "Skyforger labaakie!" Teikums "Skyforger labaakie" buus baumu teemaa par gaidaamo konci, tas buus oficiaalajaa pazinjojumaa un tas buus 100x vairaak koncerta apskataa, nemaz nerunaajot par svariigiem komentaariem, kaa: "Ja nebuus Skyforger, es nebraukshu" un "Skyforger buus, taatad jaabrauc"

Subjektiivi, sak BigUgga? Viss oki, bet... Kad koncii jaaklausaas taadi teksti kaa: "kad beidzot visa shitaa huinja beigsies un naaks Skyforger?!" uz katra solja, tas neatstaaj labu iespaidu par tiem cilveekiem. Es arii biezhi koncii daudzus par suudiem saukaaju, un man tas sasodiiti patiik. Jo es izjuutu kautkaadu ieksheeju gandariijumu nosaucot kautko par dranjkji un suliigi izgaazhot savu verbaalo saturu skatuves virzienaa, ja pa rokai ir kaads alusbraalis, ko izmantot par sarunas biedru. Un arii pietempties man patiik, bet par to, ko buushu dzirdeejis, vareeshu pekshkjeet ilgaak nekaa tas kaadu intereseetu. Redz, Corpse ir cilveeks, kas ir dzirdeejis un redzeejis tik daudz smagaas muuzikas, ka man nosviida kuliite, kautvai uzzinot to, kaada vinjam ir muuzikas kolekcija. Un cilveeki, kam patiik urbties pa visu to leerumu, lasiit peerliites un izpluust garaas, neizsiikstoshaas sarunaas par muuziku, nedaudz uzsit pa niereem visaadi: "Jaunais Skyforger albums kaa vienmeer izcils, kaarteejo reizi shameejie paraada, kursh te ir saimnieks uz Latvijas metaala skatuves" Nu jomajo, kaadas metaala skatuves? Es atljaushos teikt, ka Skyforger ieliek daudzaam aarzemju pagan-metal grupaam, un, ka sheit Latvijaa vinji burviigi tur sho stilu savaa azotee. Vinji ir Latvijas pagan-metal teevi. Bet man galiigi nenaak praataa izmest kautko tik smiekliigu, ka Skyforger ir vieniigaa grupa Latvijaa, uz kuru vispaar ir veerts skatiities, jo paareejie diemzheel nemaak speeleet.

Ir runa par masaam. Un masas sevii ietver forshus keeksus, neitraalos statistus, un idiotus. Bet masa jau ir masa taapeec, ka ir gruuti pateikt, kursh ir kursh, aarpus pazinju loka.

Bet tas bija taa, vairaak par visu to lietu kopumaa, nevis par konkreeto vaardu apmainju augstaak. Tas taa, lai man te atkal kaads umnjiks neizlec piiksteedams: "Tu esi lohs! Paraadi man, kuraa vietaa es teicu to un shito"
0
Fauns, ja nav runa par to, ko kursh klausaas, tad kas ir tas pareizais? vai pareizi ir runaat tikai par aizkaukaaza kjiinas virziena dzunglju bliciiteem, kuraam nosaukumu neviens liidz sim nav dzirdeejis, kuru nosaukumu izrunat nevar pasi daliibnieki, par to noziimi nemaz nerunaajot? lai arii muziik varbuut ir baigi ok un visaadi citaadi forsa, bet princips - jo mazpaziistamaaka grupa jo lielaaka potence?

jo populaaraaka grupa, jo vairaak par vinju runaas, kautvai viena nesalikta teikuma veidolaa, kas, lielaakoties, sastaav no \m/ un smailijiem, bet tomeer runaas, apspriediis bijushaas, naakamas un neesoshaas uzstaashanaas, buus taadi, kas ierodas uz konci tikai shiis vinju intereseejosaas grupas deelj, un paareejos noliks zemaak par zemi zem griidas deeljiem un apkaarniis ar Biezeni biezaa slaanii. so what? Tev arii patiik laistiit skidro skatuves virzienaa caur dazaadaam atvereem, kaapeec tie citi nevareetu? varbuut nesanaaks tik izteiksmiigi, jo tas arii ir jaamaak.

jaa, varbuut nekas cits nav dzirdeets, bet vai par to vinjus var vainot? ne visi ir ar vairaaku gadu staazhu, ne visiem taa ir sirdslieta. jaa, tas nav trv3 :) lai tacu mazie njemaas!

vai Tev ir kaadas probleemas, ka skyforger (sajaa gadiijumaa) ir populaari? es domaaju, ka par tiem, kas \m/ tikai taapeec, ka taa darta visi tr00 matainie lopi, ka taa krutais keex no 7c klases dara, nav jeegas runaat. bet ir cilveeki, kuriem tiesaam taa muuzika patiik. ko dariit? nerunaat, nepiemineet, pasarg dies veel to publiski dariit? nedo dies tees piemineet `skyforger` vaardu! saspers juus devinjiem peerkoniem! god damn it!

par masaam? nav gan sanaacis noveerot saadu tendenci, ka *visi* (90%) aurotu - skyforger un nekas cits.

runaajot par taam trim teemaam forumos, faktiski sanaak, ka vairaak buus noraadiijumu un komentaaru par to, kaapeec skyforger, kaapec kingi, kaapeec *visi* miizh biksaas, kaapeec, kaapeec... taapat kaa niggeri aurojot par rasu nevienliidziibu pasi kluvusi par niknaakajiem rasistiem.

0
"Piemēram Ancient Necropsy"

Ir labs. Gore beyond necropsy arii.
0
mhm un `NECROPSY BEYOND NECROPORNO ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ`
0
bet ir taada emocionaali spilgta noskanja shonakt, ne?

Es piekriitoshi maaju ar galvu tavas otraas rindkopas pavadiijumaa. Jaa, tiesa, taa vish i, bet kaa jau teicu, tas ir iemesls kaapeec kaadam nervi neiztur spriedzi. Nav jau vieniigais, kam uznaak. protams, nevar gribeet, lai visi buutu dzirdeejushi vaajpraataa daudz un baigi gudri purpinaatu par un ap, bet var gribeet tomeer, lai cilveeks to apzinaas, un nekliedz uzreiz, ka taa viena no divaam grupaam, ko vinjsh ir dzirdeejis ir vislabaakaa (un, ka paareejais ir suuds, ko no taadiem kadriem dziivajaa naakas dzirdeet paaraak biezhi). Skan komiski, vai tad nee? Un tas jau nav tikai uz Skyforgeriem attiecinaams. Taapat kaa ar vieteejiem dizhajiem blekeriem u.c. Viens ruudiitaaks un iistaaks par otru. Nu smieklis naak. tieshi taa, naak smieklis, un ir jau piedraazt, bet dazhreiz sakraajaas. Un tas viss tiek pasniegts taadaa nopietniibaa, ka bail. Nu bij jau bij paaraak nikni arii pret tiem lielajiem faniem. Gribeeju tikai pateikt, ka saprotu, par ko abas puses viens uz otru uzspljaava, un ka abiem ir iemesls. Otriem iemesls ir tikai nekorekts uzbrauciens vinju virzienaa. Bet pirmajam tos paaraak asos vaardus ir izvilinaajis tieshi tas, ka droshi vien nav bijis pacietiibas izvirst tik garaa domrakstaa, lai to visu paskaidrotu (nav izsleegta arii slikta pieredze diskusijaas ar taadiem, kam chetri vaardi kabataa "mans labs" "tavs kaka", un tieshaam, vinju proporcionaali ir bishku pa daudz veseliigas smagaas sceenas izaugsmei). Aaa, un Luusi, man gan liekas, ka tieshi raimim ir shvaki ar tiem kriteerijiem peec kaa veerteet to muuziku, ja vinjsh ir dzirdeejis tikai 2 grupas. Bet nu grinds te njeprichom. Par grindu parunaasim vinjam veltiitaas teemaas. Par taam masaam - tur jau taa lieta, ka vinjas sastaada cilveeku kopums, kur ir dazhaadi tipi novaakushies. Protams, ka 90% netaisa tukshos izbraucienus. Nu karoch kautkaa taa. Taa man vismaz liekas, taa es sapratu. Taads savu un redzeetu/dzirdeetu priekshstatu apkopojums. Vismaz meegjinaajums. Labji, lai jums labi te miicaas, ieshu paklejot taalaak, saaku netureet krunku tik biezslaanjainaa sarunaa, aatri var saputroties.

Lai atveesinaatu praatu iechekojiet draugos: Anrijs Sirmais. Nu tik baiss dzheks, ka gandriiz apkritu no kreesla. Apocalyps Is Near!!!! Beikts var palikt ar shitiem.

A: Hey Dragonslayer! What's happening?
B: You better watch out, cause apokalyps is very near, I can smell it in the very air!!!
A: Look out! It's a dragon behind you!!!
0
necropsy beyond necroporno MUSIKI SKINI? :DD
0
Jēzus.. kops piektdienas nebiju, tāds konflikts izceelies:) savā reizē der japānu grainds, savā vācu marši :). Katrai reizei savs, tapēc jau nav viss pārlieku jāidealizē vai jākritizē.
0
Nu man personiigi 90% gadiijumu japaanju grinds patiik labaak :)
0
bet konfliktiem nav ne vainas.
0
Mani tikai viena lieta interesee? Jautaajums corpse kas un kam lien pakaljaa Gulbene.

Tavs braalis kapu gaaaniitaajs........
0
kropli, gribi, lai es tev zarnas izrauju par to?
man ar Gulbeni nav nekada sakara un manam bralim ir tikai 8 gadi, bet vinsh jau ir metala cienitajs visu savu laiku. Galvenokart Death un Dying Fetus. Doma,ko runa idinj.
Par spiti tam, ka Gulbenes grupa Desperate no pasu muziku puses skaitaas bernu projekts un netiek nemts nopietni, vinji turpina uzstaties ar savam 4am vai piecam dziesmam.Ta grupa jau gadiem juka ara, bet vel nav izjukusi.Un grupa uztur metal skatuvi kopa popdisenem,kur pulceeja mediocre sviestaina publika.Ja pats cilveks ir idins, tad cels augstumos citu, kurs stav pari vinam, ja ne dzersana tad gitarspele, apnicis to klausities.
Metalhediem tur nav savas galvas.Tusini sastav no skiniem.Nezinu cik imbecilam ir jabut, lai uz metaltusovku aicinatu skinus, kuri vienkarrsi nav goperi.Tikai tapec vinju ciena, ka nebrauc auguma, bet no muzikas vinji rubii tikpat daudz cik es no baleta.Dazhi cilveki ir kuri kautko zin
0
Paklau corpse, a kas par kompleksiem tevi nomoka?
0
Zini kādi.Es tiešām jūtu mazvērtības kompleksus muļķu priekšā un sabiedrībā.Jo es neesmu tik lielā mērā amplis, lai saprastu pārējo anālo kverkstēšanu.
Vajag uztaisīt tīrīšanu.Genocīdu.
0
te iet karsti!!!
daudzi noteikti uz mutes nav krituši
to corpse ->ko tu vēlies pierādīt??? esi īpašs? OK! Kāpēc lēkties?
0
Pret ko vispār šeit tiek protestēts, nu, come on, corpse, nav jau gluži tik traki tajā sabiedrībā!!! Kas ir tie idioti, kuri būtu ar genocīdu "jāaplaimo"? Un kas mēs tādi esam, lai noteiktu, kas ir kāds un kāds ir kas?
0
nu ta turpini dziivot savaa iedomu pasaulee un ceri ka kaadreiz taa buus :D

to Balrogh
nenjem pieree, jo mazaaks cilveeks jo lielaakas ambiicijas :))
0
tipa, mazaa napoleona sindroms.
0
It seems like that, but this guy seems to be realy pissed off:_
0
Jus esat apmierinati ar visu?Gribi teikt te visapkart nav idiotu...kapec negribar redzet to,kas isteniiba ir.
0
kapeec nav, ir idioti. piemeeram dzhondzhiks ar nick "corpse". Nu taada iipashi vesala cilveeka iespaidu neatstaaj... bet nekas, tas ar laiku meedz paariet... tiesa, ne visiem...
0
Vecīt, mēs redzam kas šeit apkārt notiek, bet ar tādu lamāšanos, visu saukšanu par idiotiem neko nevar panākt!!!
0
es nenosaucu nevienu vardu.
Kriwix nevirini muti,tev vel nav augstakas izglitibas.Jus vel esat berni, tapec tik zalji un..Saucot visus par idiotiem, tas nozime, ka man ir bijusi saskarsme ar tadiem cilvekiem ljoti biezhi,tapec man ir tiesibas ta uzskatit un teikt.
Un pirmkart runa gaja par High times Gulbene.Nenovirzieties no teemas.
0
:D pizec, peec kaa tu nosaki izgliitiibas liimeni? shitaadu fenomenu es ar gribeetu apguut :D :)) man domaat ka tieshi saskarsme ar savaadaak domaajoshiem (idiotiem) ir iedzinusi tevi kompleksos.
btw, ja teema ir Gulbene, tad Gulbene. "Praata speeju" apliecinaashanai te ir cita sadalja domaata.
0
man nav kompleksu, no parastiem komentariem jus gribat izdibinat ta satura saknes, ja?
iedzilinies ta jeega, nevis doma, kapes es to rakstu.ne jau tikai rakstishanas pecc.viss, miers.
0
Nu vecīt, tu nu šauj pār strīpu... Kā vari atļauties kādu saukt par zaļu u.t.t. Sorry, tas neko labu par tevi neliecina.
Un es tev varu pateikt par Gulbeni. Man ir liels prieks, ka tur ar kaut kas notiek, es pagājušogad ar savu grupu Ex animā tur uzstājāmies (kopumā tas jau bija kāds trešais koncerts Gulbenē) un es teikšu, ka publika mūs uznēma ar sajūsmu un visi koncerti Gulbenē mums ir bijuši lieliski!!! Tāpēc nesaprotu tavu lielo naidu pret šo pilsētu un pasākumu. Un vecīt uzmanies ar apvainojumiem, jo par bazāru ir jāatbild, ka nesanāk šmuce!!!
0
Eu džeki , jums laikam darīt nau ko :)
Varenais koncerts ir galīgi piemirsies , dirš tik un dirš ...
2 Balrough - ko tam urbim tur tas suns īsti sakoda vai nokoda ?
0
Ups Balrogh nevis ^
0
Neko nenokoda, apskādēja tik roku nedaudz!!!
0
nu, gāganu kari... šitādu ateju sen nebija nācies dzirdēt... :D
0
Ātrumā mēģināsim savilkt tādu kā summary:

1) tiek paziņots ka būs fests Gulbenē un ka būs arī Skyforger ( turpmāk tekstā - SF)
2) kopīgā diskusijā tiek noskaidrots ka SF tomēr nebūs, bet vietā būs Huskvarn.
3) raimis vs. Marlix, mēģina noskaidrot kas ir SF.
4) atnāk corpse :)
5) parādās japāņu grainda termins
6) tiek izvirzīti dažādi dīvaini secinājumi, piem. ka končos visi metālisti vārtās pa kaktiem :)
7) nez no kurienes izlien fauns, sparīgi strīdas ar bigiju
8) corpse piedraud izraut kaifam zarnas :)
9) atklājas ka kriwikam tomēr nav augstākās izglītības :)
10) klīst baumas ka suns esot Urbim kautko nokodis :)

Vispār izskatijās ka šis viss ir diezgan nerezultatīvs bazars, varēja likt stop jau pie punkta 2, bet tomēr vēlāk atklājās tik daudz interesantu lietu :)
Ierosinu kā nummur 11) izpētīt cik corpsem ir gadu...:)
0
HHHHHHHĀĀĀĀĀĀĀĀĀ, bet vispār labs, jā beztēma pēc beztēmas. Žetons to Hopkins par socioloģiskas klases summary!! That is a must men!!!
0
izrādās, ka viss tas bija tik nopietni!!! :/
0
Tā, galējā diagnoze pacientam vārdā "copse":

Apsalūts ideālists, kurš visu savu bērnību ir cdomājis, ka visi cilvēki ir vienādi spriestspējīgi un vispār ir baigi foršie. BET, pieaugot, šies sapņi sāka pagaist, nevis tāpēc, ka pārdomāja, bet tāpēc ka sastapās ar "parastajiem, neadvencētajiem homosapiens" un nenormāli vīlās šajā pasaules iekārtojumā. Un pārņēma viņu neiedomājams naids uz visu to pūli, kas pats pat nav spējīgs izdomāt ar ko viņiem veļu mazgāt, kāmēr reklāma neparāda, nemaz nerunājot par tik smalku lietu, kā mūzika, tās izvēle, tās atskaņošana un jaunrade. Sastopot šos bezgaumības, aprobežotības un neorģinalitātes pārņemtos tipāžus, "corpse" vienkārši pārņēm vēlme sadzīt visus šķūnī un pielaist uguni. (es gan nevarētu teikt, ka pats šad un tad neesmu to vēlējies izdarīt, bet... visi mēs esam tikai cilveki) Un šobrīd, progresējošā paranoja ar tēmu "idioti ir visapkārt" ir viņa dzīves noteicošais faktors. Kaut gan, paskatotioes mūsdienu TV, šķiet, ka tā nav paranoja bet realitāte un šizofrēniķi ir visi tie, kam šķiet ka viss ir forši. Tātad, naida pārņēmts, šis "corpse" bieži vien šauj pār strīpu, jo kad "pārējie" viņam mēģina uzlikt rozā brilles, zināma daļa spriestspējas tiek zaudēta un sākas samērā liela purga.

Kriwix, ko tu ieciklējies uz tiem kopleksiem, kompleksiem, kompleksiem... Ar vārdu kompleksi šodien nevienu nepārsteigsi. Konkrētāk lūdzu!!! Ja jau tu tāds advencēts psihoanalītiķis.
0
es jau pensijaa
0
to corpse
0
to corpse
0
to corpse
0
to corpse
iedod savu numuru kropli lai ar tevi varetu parunat!lohs jobanais!varbut tu esi tas pedins kurs ir nobalviem,tas ar jobani sakrasoto seju?starp citu driz bus pedinu parade un tev tur butu ista vieta!
0
ja tevi kaut kas interese tad raksti uz hightimes@inbox.lv
vai ari iedod savu numuru!
0
Nu kas tālāk būs? Jūs savās pilsētās nevarat šito atrisināt? Obligāti jānes viss ārā?
0
to high times:nesprēgā!par ko tu nervozē?Mзs turpinвsim tзmuar to,ko pateicu?
tā nav taisnība.
Nebūs SF,jo baigā sheise.
Nenervozē, atbraukshu pie tevis un tad parmisim dazus vardus.
0
The war of Worlds 2, bez Krūza.....!!!
0
Ar krūzi pa galvu, es gan teiktu... Nu viena strelka-razborka uz pasākumu jau ir noorganizēta. Tātad grupu starplaikos būs attiecību kārtošanas atrakcijas. Jauki.
0
Action, hammer smashged faces, fucked with knives, mutilated peolple, yeah, great, un par šito tikai lats ieeja!!!!
0
Gatavais komunisms!!!
0
Klūdījos ar punktu 11). Izradījās ka izvirzījās hipotēze ka corpse ir gejs. Atmosfērs paliek arvien karstāks :)
0
Tieši tā, bet uz festu lūdzu visi autobusos un uz Gulbeni!!!
0
un visi samālējieties un visi būsiet geji,ha
0
Fuck you corpse, nu reiz pietiek.....
0
es jau neko, jus te visu laiku
0
es varbuut izklausiishos pastulbi, bet domaaju, ka shitaa dirshanaas forumos ir diezgan bezjeedziiga. I mean, guys, you need to stop this!
0
Es te taa dzirdeeju, ka buus noorganizeets kaut kaads autobus uz Gulbeni speciaali prieksh shii pasaakuma! Varbuut par shito vareetu kaut ko vairaak uzzinaat.
Aaa, un runaajot par shito bezjeedziigo bazaru, varu tikai piebilst, ka ir normaali, ja katram cilveekam ir savas miiljas lietas, kuras atshkiras no citu intereshu sarakstaa iekljautajaam, un tieshi tas dara cilveekus interesantus, ka katram ir savas iipashaas veelmes, savas iipashaas intereses un gaume. Mees visi buutu baigi garlaiciigi un paleeki, ja mums viesiem patiktu taas pashas grupas, taads pats stils, buutu vienaada gaume - nu tak diivainiishi taadi, domaajat logiski ar to kermenja dalju, kura jums virs pleciem, NEVIS STARP KAAJAAM.
0
Es arī sapratu, ka būs speciāls autobuss. Un Huskvarn arī sen nav dzirdēti...
0
mystique, šodien, plkst. 14:32

Kā jums nav kauna?!?! Huskvarn pēdējā gada laikā spēlē gandrīz katrā pieklājīgā metāla koncī un jūs neesat sen dzirdējusi?!?! Koncertus apmeklēt vaig, cienītā! Tas nekur neder. Ko ta jūs, sevi vēl par metālisti saucat un uz koncertiem nierodaties, saproties.
Fui!
0
Sado viņai Marlix, sado! Ar kreiso, ar kreiso!
0
Nu tas, ka cilvēks nav dzirdējis Huskvarn, automātiski nenozīme, ka viņš nav apmeklējis koncertus, kur šī grupa spēlē. Ir varianti...
0
kaadi?
0
VARIANTI:
1. Atnāca piedzērusies, atrubījās uz pirmo grupu, un kad visus dzina ārā, pamodās un aizgāja mājaās.
2. Bija aizmirsusi mājās dzirdes aparātu
3. Sajauca Huskvarn ar kādu citu grupu
4. Tieši grupas Huskvarn uzstāšanās laikā atradās tualetē ar aicietējumu un pavadūja tur kādu stundu.

0
nav alus, nav varianti.
0
(ļauni sēc un slēpjas Biguggam aiz muguras)
0
Vēl ir gadījuma sexuālie sakari kādā klusā stūrī ar kādu gadījuma mataino....
0
vakar zinaatnieks un peetnieks, sodien gadiijuma matainais

veel varianti, seedeeja tm foorumaa un domaaja, vai laidiis ieksaa, cikos saaksies, cik taalu jaaiet, cik maksaas, kad beigsies, vai smiga buus un cik maksaas, vispaar neishu!

faunninj, naac pie manis, es Tevi "pa-sargaashu" >:]
0
-gadiijuma bez-sarunas ar ne-gadiijuma ap-mataino
0
Nu vismaz shii saruna ir labaaka par to, kas bija ieprieksh - visi viens otru veel pavisam nesen shinii forumaa grasiijaas nogalinaat!
0
anna, es tevi nogalinaashu...
0
nu labi, es paardomaaju
0
visi uz high times 2005!
0
es nebraukšu. tā kā, visi tur nebūs.
0
es arii ne, man padoma,kas labaks par to nekvalitatiivo gramafonu:DDD
0
Es tads vienkaarshs puika no laukiem. Nesen iemaaciijies tikai datoru iesleegt. Nu re ieeeju shitajaa feinajaa lapaa, uzrakstu komentaaru un man jau zarnas sola izlaist.

Bet taa tak nebuus shtelle! Tad sheitan buus jau divi corpse.

Ja un man ar desperate arii nav nekaada sakara.
0
Un veel es vakar paklausiijos roku. A to visu laiku tikai Zelli, Hallo GUlbene uc, nu juus jau zinaat par ko iet runa ja, nu tie vecie labie bum, bum - ciki, ciki. Nu un paklausiijos roku un metaalu arii pavidam, un iz domaaju ka jaaiet uz to HT pasaakumu, buus labs. Redz tie slavien riigas puishi Huskvarn arii zaagees. Bet ja jau neviens neies ko ta es tur viens pats dariishu. Bey man veel viela paardomaam lidz 29 buus. Taapeec paliidziet man zeeni izlemt.

P.S. atvainojos par gramatiku, laukos nav labu skolotaaju visi Riigaa.
0
mjaa..apbriinojama ir cilveeku speeja shitaa novirziities no teemas...
0
to Marlix
Jap, atzīstos, esmu laidusies slinkumā un palaidusi dažus končus. Atzīstos un lūdzu piedošanu :) AAA un paldies, ka tā rūpējies par manu tikumību :))))
0
Tici man, ka tava tikumība ir pirmā lieta, par ko rūpēties, manä garajā saraktā "Āprūpējamās lietas"
0
pfu, es jau nobijos, ka trešā
0
TAAAAA!!Ja kaadam ir interese par autinju, tad buus vien man jaazvana, 4.50 no riigas un apakalj, ar sabiedrisko paari pa 6iem Ls sanaaks. izbraukshana 5dienas peecpusdienaa ap 18.00. pieteikties un atteikties liidz 26.07.

mob. tel.9885518
0
Amen!
0
Te tak var reaali paarreekties, shito forumu lasot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
0
Nu tad ko tauta....brauxat vai neeeeeeeeeee? Nebūs nemaz tik sūdīgs fests!Nu labāks nekā pagājušo gadu už točna. Visi laipni gaidīti.m/
0
Corpse nosūtīju tefff pāris bildes. Ja būsi HT tad paņem manu Asgaard, un vēl šo to ja nav žēl.
0
Uz festivālu, kas notiek 15 km no manas dzīvesvietas ar ieeju 1 Ls laikam grēks būtu neaizbraukt. Bet nu visādi var gadīties.
0
2murgs-brauks,braux.maajaa... jau nepalix.ja veel buss uzorganizeets,tad pavisam labi!
0
braux
0
Nu a ko tad man dariit? Laikam jau braukt. Man tie Husvani iet pie sirds. Gandriiz kaa mans maizes instruments skan! Jociigi ne?
0
to murgs/nevienu pic neesmu sanjemis:DD
es nebushu tur- HT.Asgaard ir visi albbumi.Es gatavojos citam festam,arpus LV
Soreiz bus kas veel labaks par Obscene Extreme
0
to Corpse/ atver corpse@tvnet.lv.Uz to nosūtīju...
0
to catamenia/ tas lappppi ka braux, jo vairāk tautas jo labāk.
0
anna tu ar brauxi????
0
diez kadu muzonu spele Lietotas mebeles no Holandes, un galvenais ar kadu domu vinji to dara:))
0
lietotas mēbeles no holandes spēlē whithin tempatation kaverus.... kā nekā, no holandes...
0
jaa, es braukshu (es esmu taa pati anna, vienkaarshi naacaas profilu mainiit :P)
0
Jautaajums zinaataajiem- tur alhakolu varees ienest? Un vai tur paardos alu utt.?
0
Paardot jau paardos, vieniigais jaasarunaa ar daziem cilveekiem, kuri varees ienes alkoholu
0
ak jūs dzērāji...
0
Kā to saprast:"Jāsarunā ar cilvēkiem, kuri var ienest?" Pirmkārt, kas ir tie, kuri var ienest? Vai tad es nevarēšu?:(
0
tas buus tip laikam ka blomee, kada estrade.ar meshanu tur var iemest.
0
to corpse
ko tu vari zinat ka bus!
0
to Edenbeast:
Vai tad tu pats nedzer...:)
Jācer, ka tur nebūs kā Blomē, un nepārdos tikai pretīgo Aldari!
0
bet, es uz koncertu neeju lai piedzertos. ok. viss. roger.
0
Es ar neeju lai piedzertos, tad jau nav taā isti vērts iet uz koncertiem! Alus ir lai uzlabotu atmosfēru...nu apmēram tā...:)
0
tieshi manas domas.Piekritu Edmundam.Tapec mans komentars, ka puse metalistu koncos apdzerushies vartas pa kaktiem bija vietaa.
galvenais ir muzika nevis alkohols.
0
to corpse:"galvenais ir muzika nevis alkohols", tur es tev pilnībā piekrītu, bet par to, ka puse metālistu vārtās kaktos, gan nepiekrītu, protams vienmēr atradīsies pa kādam indivīdam, taču nejau puse no visas puplikas! Tas ir pārāk skarbi teikts!(Neuztver to kā uzbraucienu)...:)
0
45% nav puse...
0
Var jau būt...Varbūt končos es slikti vēroju apkārtni, bet nu es nedomāju, ka tik daudz, var būt kādi 20-30 procenti.
0
vairāk gan.it īpaši open air festos.par Blomi nezinum, jo tur nebiju.Bet piemēram pagājuša gada Kilkim Zaibu bij arprats.Ka ta var pielikties, ka
jagulj ar galvu gandrīz grilla ieksha oglees.
Kautkas līdzigs bija Black friday.un ari Black death night.ka var iet UZ(jaa es to vardu uzsveru ipashi) konci un ar grutibam stavet kajas???atbildiet uz sho jautajumu!
0
Es personiski arī to nesaprotu, lai gan Melnajā Piekdienā arii es nebiju diesko skaidraa prātā, bet papurināju galvu,un vis atgriezās normālās sliedēs!Bet tā bija tikai viena reize!:)
0
njaa..man ar apnika knapi staavoshie,apmiizushies dzeki[arii meichas..dazas]...kuri veel meegjina pachku pakratiit...un turpat izvemjas...
ja taisaties piedzerties,tad chist nebraucat..nav tolka pielieties un samaaxaat naudu par ieeejas biljeti,ja naakamajaa dienaa nekaa neatceras..ta labaak pie savas piemauties,ja tik ljoti patiik dzert...
0
P.S.....es buushu :)
0
eh, nu lai tak katrs koncertos dara ko grib, tiem lielajiem dzeeraajiem tak pashiem peec tam slikti buus, nav jau muusu probleema, ka dazi nodzeraas liidz bezfilmai. Bet tas ir sameeraa normaali, galu galaa, gadaas arii taa, ka tie, kuriem ir jaauzstaajas pashi ir jau taadaa vafelee, ka knapi visas dziesmas nospeelee :DDDDD
0
Jā, tas ka grupu dalībnieki pielejas nav jauki, bet nekas, visi taču esam tikai cilvēki!:)
0
Nu ko jūs, kur ta grupas pielejas. Daži labi (khm, khm) vispār tādi trezviņiki-jazveņiki, ka pat nepīpē.
0
nezinu, kāpēc par to visu būtu jāsmaida... labi, viens mēriņš drosmei, bet, kopumā - alkohols + spēlēšana = fiasko.
0
Smailijs tika pielikts, lai neviens, kam gadījies pirms konča pielieties, neapvainojas!Miers...:)
0
Oi, pat uz pirkstiem nevar saskaitiit, cik daudz grupu speeleejushas pamatiigaa dzeerumaa, bet tas jau nav tikai ar latvieshu grupaam, arii aarzemnieki - Cradle of Filth kopaa ar Moonspell taa sakodaas, ka kaapjot uz skatuves pa triis pakaapieniem paklupa 5 reizes :D
0
Ew kads zin no kurienes tas autobuss(kurš ir augstāk minēts) izbrauc?
0
Un pie kā var pieteikties jo tas mobīlais kas tur ir dots neko par koncertu nemaz nezin.
0
Es sazvaniijos ar to autobusa organizatori, bet vinja teica, ka autobus ir atcelts, jo nav brauceeju. Nu veel ir iespeeja kratiities 4h ar ilcienu par tiem pashiem 4.50Ls :DDDD
+1
nāk atmiņā Carpatian Forest 2003. gada Wackenā :) Nattefrost uzstāšanās laikā pāris reizes uz skatuves izvēmās...
0
:DDDDDD
0
Ja kaadam ir interesee braukshana uz Gulbeni 29.07 (Huskvarn, Disease, Desperate, Ocularis Infernum, Nycticorax, uc..), tiek organizeets autinjsh no un atpakalj uz Riigu. izbraukshana 5dienas peecpusdienaa ap 18.00,
cena — 4.50 Ls,(ar sabiedrisko 6.40Ls (turp atpakalj))
pieteikties un atteikties liidz 2dienai (26.07)
pa emailu dulais@inbox.lv

NO DRAUGIEM NOKOPEEJU
0
Kaif, tak autobus nebuus, es tak zvaniijos, tur nekas nesanaak, beidz mulkot tautu :P
0
Nu sorry es var shito uzzinaaju.
0
ble saciet noverteet to ko prieksh jums taisa!nevis tik sudzaties par visu...
hail
0
To pandemonium
Ja Tu tieshaam esi taa smukaa meitene, kas ir Tava profila bildee, tad nu nevajadzeetu lamaaties, nav iipashi smuki.
0
Bet vajag taču novērtēt, kā taisa, savādāk tiem, kas tais, liksies, ka viss ir tik skaisti, ka nekā labāka nevar būt. Konstruktīva kritika, tā teikt.
0
Mans ir ljoti liels lugums- ja kads brauks uz Gulbeni ar savu auto caur Cesim, kads varetu panemt vel divus cilvekus!!! Ja, ja, tad zvaniet 8607466!!! Paldies!!!
0
Mans ir ljoti liels lugums- ja kads brauks uz Gulbeni ar savu auto caur Cesim, kads varetu panemt vel divus cilvekus!!! Ja, ja, tad zvaniet 8607466!!! Paldies!!!
0
Mans ir ljoti liels lugums- ja kads brauks uz Gulbeni ar savu auto caur Cesim, kads varetu panemt vel divus cilvekus!!! Ja, ja, tad zvaniet 8607466!!! Paldies!!!
0
paprasi vēl 2 x un tad točna kāds paņems :)
0
gan jau kāds paņems, neķer kreņķi. Ja jau kas no Bērzkroga ar stopiem - viena vīle un esi Gulbenē......
0
nenostopejiet visas masinas,man arii vajadzees ;)))
0
Karoc visiem ir jaabrauc vismaz deelj Ocularis Infernum!!!.. nu jaa Husqvarn ar ir veerts redzeet!!..
Nedz vai urlas muus tur sagaidiis.. ;) ??
0
protams, atliku likam.Vinji daris ta, ka pagajusho gad,
Metas pudeles uz skatuves, dirsis virsu muzikiem,pec tam sezoties mashina un braucot prom, pateiks matainie palaiziet piizdu.luk tada gara tasnotiks.
Bet pec tam SIC atkal ar kjeedi vinjiem ie virsuu.
tad tikai saksies izrade.
0
protams ka urlas tur ir un bus,bet pudeles uz skatuves vini nemeta!!!!!!!!!!!!masinas vini ari braukas,neko nepadarisi,teisim ja cenu uzliktu astronomisko tad jau vini nenekatu ieksa,bet tad ari neviens cits tur neietu!janodrosinas ar sitamajiem,duramajiem un saujamajiem un tad viss bus kartiba!
0
pudeles meta gan, ka Infected uzstashanas gaja uz beigaam.un vel kad metalhedi taisija headbangingu,vini lika kajas pret seji,lai kads atdauza,hroniskie kropji.
pec tam vel nesajas ar deljiem pa parku.
0
hmm, a pamēģineit nelaist iekšā nevienu, kas tērpies treniņbiksēs, ar skūtu pauri un runā dzimtajā valodā... vot tad gan sāktos cirks... :D
0
tapat profesionala apsardze bus un vel pasu spekiem daudz vares paveikt!
0
par urlaam deviize - sit kameer nosit.Garciemaa arii jautra padariishana ar vinjiem turklaat tur ir arii latvieshu nodeveeji. Piparene ar gandriiz beigusies atliek tikai nazis, kjeede.
0
NĀVI URLĀM!!!!!! Ienīstu viņjus....:(((((
0
Bet ir bijushi gadiijumi kad matainie neiet paliigaa saveejiem un beeg prom domaajot par savu labumu
0
Lai nu kaa ceru ka taa vairs nebuus un saveejie aizstaavees saveejos, jo te ir LATVIJA un ai...vispaar...stulbais pidarass Staljins
0
nu tad riit visi uz gulbeni;)
0
I Bacicly Support VIOLENT KILLING SPREE!!!
0
I Basically Support VIOLENT KILLING SPREE!!!
0
ko staļins ir atkal izdarījis? no elles izlīdis un trenūzenes apvilcis? LOL
0
Nē, vienkārši piedirsa savulaik šeit visu tā, ka smird joprojām.
0
Varesiet shodien ar urlam kaujoties parkarst, jo shodien 30 gradi.
nu vakara jau mazliet vesaak bus
0
to Corpse/ pietiek apdirst Gulbeni un tās iedzīvotājus...Nemaz nav tik traki Gulbenē.Urlas manuprāt jau ir mainījušies un ceru, ka viss būs oki doki. Ja paši nedirsīsisim, tad arī domājams urlas nedirsīs.bet ja jau kas, tad lai tik saturās, jo matos ir spēks....
0
Kads speks?Kad tos nosvilina ar varu?
Tur ir pilns urlu.pediki blondie, sarkana treninterpa.es nezinu peec ka vini izskatas, mann trukst vardu vinju apraxtishanai.
0
A tur shmigu var ienest???
0
ielej rumpī kādu litru, un tad varēs gan ienest...
0
URLAS NEMAINĀS! :@
0
Nutaa tiko ierados majaas no shitaa pasaciena! liidz beigaam nepaliku jo pieriebaas disease un Huskvarn redzeju ar to ar pietika nu zheel ka motorium neatbrauca!
Kursh vells mani didija braukt nu i nafig uz pasakumiem kur organizatori nav pazistami vai ja nav labas atsauksmes vairs nebraukshu shitais kas notika kameer kapa uz skatuves grupas ak jezinj! tur tadi tuci tuci gabali skaneeja! peec shitiem te tuci tuci gabaliem es laikam vismaz 36h no vietas kklausishos Ac/Dc , Sepultura , Gwar un citus.
0
kas t tur isti bija par tuci tuci gabaliem.blices ilgi skanjojas uz skatuves?
Urlu tur nebija?
0
bij jau kas atri salidzinoshi uzkapa uz skatuve sun saka speleet . bet nu nafig es tur dzinos butu citreiz huskvarn redzeejis
0
es arii tiko no pasaaciena....Disease,Ocul... Inferum,Nycticorax,Huskvar... bija manos uzskatos vislabaakie...ja urlu bij daudz,bet tur jau nekada zinja nav javaino ne organizetaji,ne kas cits...ja bet daudzi teica(laikam jau nirgajas)ka vinjiem taja diena patiik melnas meitenes...
melno kaut cik jau bija,bet vienalga uz katru skatijas ka uz brinumu...
sodien jutamas pasaciena sekas-saposa spranda un mugura;)
0
ja,bet tomer diidzeju taa vien gribejas piekaut..gan jau domaja ka ari urlam vajag savu priecinju...grr...
ja un kad lika kaut ko smagaku tad tikai korn un mensonu..njaaaaaaaa...
0
kadu vel diidzeju?ko nozime lika smagaku?
tu gribi teikt, ka starp grupu kapshanu zu skatuves skabeja pops nevis piem. Gorerotted?/
WTF beeeeeeeee
kas to pieljava vispaar?
0
vel mani ljoti interese, ka bij ar pults grozishanu.Vai pati skanas kvalitate bija virs videeja raditaja?/
0
ka jau es teicu kameer grupas bidijas pa skatuvi pirms speleeshanas skaneeja tuc tuc popsa ne nu manii laikam nemaz neklausaas!
0
Paldies!!! Paldies!!! Paldies!!! Tik laba muzika muzika skaneja starp grupam, ka vemt gribejas!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
0
Un par skanju es vispar neko neteikshu!!! Lidz Ex Animai bija vissudigaka skanja!!!
Bet, ja skatoties uz visu pareju- bija nenormali labi!!!
0
Nezinu kā ar citiem, bet iekš Ocularis Infernum nospēlējām ideāli! Paldies visiem, kas atbrauca tieši mūsu dēļ uz šo koncertu... Aferparty bija ļoti labs, varēja labi piedzerties un vispār grupas baroja lieliski! Bet tomēr ceļš ar autobusu bija visjautrākais!
0
vai cik jauki... piedzerties afterpārtijā... nu, tā kā nemetās...
0
ak jezinj alkaholikji!
0
Mezz, šodien, plkst. 15:10

Jā, vecīt, viss tas urlu bars bija tieši jūs atnācis paklausīties. Bļāviens, kaut kāds bērnudārzs - autobuss, piedzērās, baroja... sviests.
0
protams, es jau zinau,ka ta buus.organizatoriem patiik urlas jeb vajag liist pakalja vinjiem citadi pec tam samekles un salauzziss roku ar mietu tapat ka man bija.Nevajag miizt no vinjiem.
To,ko es rakstiju komentara bija taisniiba, vel dirsh uz manis.Ka rikko uzstashanos kopa ar diseni.Kur smazdenes.Jus neapjedzat ka jus pazemojat Metal music and nation??
Kapec starp grupu speleshanu nevareja kautvai In Flames skaneet,a?
0
Shausmas, tiko pamodos peec pasaaciena, nu ko lai saka...Taakaa sakumu drusku nokaveeeja vieniigais sirdij tuvais izpildijuums naaca no Huskvarn puses, starplaikos plika popsa, urlu bari, alus nebaudaams...Taatad vienkaarshi ideaals pasaakums...:( Vismaz maksaaja tikai vienu ls.
0
izklausaas, ka shausmiigi jautri gaajis :D
0
vel arvien jautri,kad nevar pakustinat galvu un muguru ;)
0
palasot komentārus, jāspriež ,ka konkrēts sūds tur bij.
Tad, kas, sanāk, ka tipa koncerts ar diseni kopā bija.... mjā, mjā...:(( Nafig šādus pasākumus.
Nu a par urlām nav jābrīnās... ka tik maksā par ieeju. Vispār organizatori- snāk riktīgi dunduki.
karoče viena riktīga LAŽA.
0
juu shausmiigi jautri gaja ta ka vemt pat gribas atceroties sho ljoooti labo pasakumu! pietruuka veel tik fimoz tai pasakuma un ta butu vnk ideaala kombinaacija.
0
Organizatoriem vajadzeeja peec iespeejas normaalaaku ienaakumu lai vismaz miinusos neietu un tapeec laikam arii bija tik,... eee daudzveidiiga :D publika.
0
ja jo huskvarn vaidzeeja samaksaat ka huskvarn nospeleja ta akut kur arii pazuda biljeshu tantinjas!
0
AC/DC, vai tu esi pillā?
0
ne es tikai ta pastijos ka tas biljehsu tantinjas ka reiz peec huskvarn pazuda(nu katraa zinjaa pie ieejas vienas vinjas nebij vairs un kad gaju prom peec plkst 2 ar neredzeeju! un izdariju logjiskus secinaajumus
0
ahahahahaaa, logisks secinaajums tur varbuut tikai viens - divos ne1 neseez un netirgo biletes par LATU :D
0
bet ja liidz konca beigaam pec organizatoru aprekjiniem ir veel stunadsgandriiz3 bet pec taa grupas speele vareeja bu kadas stunadas 4
0
Manuprāt pasākumam nebija ne vainas. Protams tas, kas skanēja starplaikos bija reāls vājprāts, bet man personīgi tas netraucēja. Uztvēru to kā savdabīgu lauku kolorītu. Alus uz vietas bija mēslains, bet iekšā varēja ienest ko gribēja un cik gribēja, tā ka tā nebija nekāda problēma. Publika atšķīrās no tās, kas parasti apmeklē šādas mūzikas koncertus, bet man personīgi nekādi ekscesi ne ar vienu neradās. 2 vietējie mums pēc konča uzsauca alu un mēs visnotaļ normāli papļāpājām par trešo reihu, anarhiju un tamlīdzīgām lietām. Tā ka atmiņas par pasākumu man ir visnotaļ pozitīvas.
0
to vainamoinen:
Nu prieks ka kaadam vismaz patika...:))
0
Spēlēju tajā pasākumā tikai savējiem, urlas man bija pie kājas! Paldies visiem, kas speciāli atbrauca uz mūsu konci! Un tas kas tur skanēja pa vidam= pie dirsas visi tie tucinošie urlu muzoni! Galvenais spēlējām, un kas tik ļoti gribēja klausīties, atnāca un pakratīja pačku!
0
man arii patika,kapec jasudzas par slikto,laikam taa jau pierasts,kritizet un ljoti maz pieminet to kas bija labi!
ja ceru ari tikt 8.uz salamandru veel ocularis inferum dzirdeet!!!
0
Vainamoinen? Ko tas vaards tulkojumaa noziimee?
0
Nu tas ir personaazhs no Kalevalas. Latviski gan jaaizrunaa Veinemeinens. Bet somiski to taa raksta, tikai divpunktus uz "a" un "o" saliek.
0
to Mezz/ nu ko lai saku, jūs tiešām labi nospēlējāt. Lai arī Kikis nervozēja, bet tomēr norūca labi. malači tā turpināt.
0
aa, Kalevala - tas eposs ir labs, vopsh Veinemeinens ir somu dievs, es tik neatceros as vins pa dievu bija! Igaunjiem ir liidziigs viens dziesmu dievs - Vanemuine!
0
Pasākums bija labs. Mani kautkā baigi nepisa nedz urlu bari, nedz star FM cienīgais muzons starp grupām. Pie dirsas bija arī ka alus bija sūdains. Galvenais bija daudz labu grupu kas arī labi spēlēja. Paldies Ocualaris Infernum par brīnišķo uzstāšanos.
Ļoti patikās Nysticorax. Nu ļoti. Sevišķi tas rituāls ar galvaskausu pirms uzstāšanās.
Huskvarna protams bija nagla uz kuras visi (arī es) uzkārās, bet nevajag tāpēc noniecināt pārējās grupas. Saprotu, ka lielākoties valda nievājoša attieksme pret tādām grupām kā Lietotas Mēbesles no Holandes, Sutas Dampis un nabaga Letarģija, kuras publiku sastādīja es, mans paziņa un vēl divi, cilvēku pulciņi ar trim cilvēkiem katrā. Kaut arī nav ahūnākais metāls, spēlēja katrs savā stilā labi.
Bija patīkami, ka bija kur pasēdēt netraucēti vērojot. Pats labākais, ka bija svaigs gaiss, kas metāla koncī ir zelta vērtē. Pēc tam kad bija pēdējā grupa beigusi, varēja ar pilnu sirdi izbaudīt skaisto rītu, skaistajā Gulbenē. Hmm vēl šodien kakls stīvs...
Nu man šķiet, ka diezgan droši braukšu arī nākošgad.

Stay true, stay brutal cause I will stay here on my knees socking off God's cock!
0
man arī spranda sāpēja - mani vecie iesūnējušie kauli sen nebija dabūjuši tādu prieku.
Man visvairak patika tis sīkie (7-8 gadi) kas tur pērās un galviņu mēģināja kratīt :)))
0
Jā, jā... Paldies visiem, kas atbalstīja!
0
jaa tie siikie bija labi ;)))
0
vismaz Ensiferum dziesmu nosaukumus sapratu beidzot.Bija vinjiem vainamoinen I un vainamoinenII gabali.tagad zinaashu ko tas noziimee hehe
0
_
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Komentāri
Viskas