0
[#]

Piektdien 23. septembrī Klubā DEPO uzstāsies:

   THE IDORU (Ungārija, emo-rock-hc, ex-dawncore/newborn),
   BLIND MYSELF (Ungārija, metal-noise-rock)
   SAVING DAYLIGHT REMAINS (LV, melodic-metalcore),
   ANPHER (LV, melodic-death-metal)

Ieeja: līdz 22.00 4Ls, pēc 22.00 5Ls - ar flayeri 2Ls lētāk.

Flayeri var dabūt depo mājas lapā pie pasākuma (šeit)

Komentāri
0
Kas tā pa ungāru daudz-horizontāl strīpiņ-metāla invāziju
0
em0-TaS ReAalI IeRulLeEee.. MeLoDijaZs SpExZs iZglAabZs PaZaulIi.. wow,cool,
0
yo, vechi, es esmu saveejais?.. :DDD
0
Izskatās pēc baigā sviesta. Pat metāla arhīvi tādus neatrod.
0
Kas tad tur ko meklēt, metāla arhīvos tak visādus emocore neliek. A vienīgo grupu pie kuras rakstīts pieņemams stila apzīmējums, pat Latvijā retais kurš dzirdējis.
0
Nu, šeit jau arī parasti tos emocore neliek...
0
hmm kads vispaar kaut vienu dziesmu no taam grupaam ir dzirdeejis?
0
eu nu dzeki paklau...izklausas ka jus intereseejaties tikai par senaam vertiibaam...laiks taa kaa butu ievertet ko jaunu...ne? nav ko iesleegties chetraas vecaa metaala sienaas.....naak paklausaas!!!!
0
Jauns - tas, protams, ir labi. Bet par vecā četrām sienām gan nevar piekrist - ja nu man lielākā daļa no tā, kas tagad jauns un dikti modīgs parādās, nepatīk? Toties uz atpakaļu ko rakt un jaunatklājumus veikt arī šobrīd uuuuu, ku ilgam laikam pietiek.
0
es gribu redzet vai ir kads idiots kas uz shito pasakumu iekritiis, ka es iekritu uz zhako, ka vini vispar driskt lietot vardu metal. Kas tur jauns, vai vispar no jums kāļi zaļie kads ģitar rokas pareizi turēt jēdz? vo kad kads uztaisiis blackmetalrapcore tas es tiesham aizieshu pazviekt ( Tevzemes teritorija jau ari dara kaut ko, a, labak neiztekshos )
0
a cena ta kada, a cena ( un taksh pieaugushi cilveki visu to bida ... sak raudat fona )
0
godiigi sakot man pat bail iet uz tadu pasakumu ka tik tas neizvershas tadaa ainaa ka ierodos bikiit paklausos un aiztinos prom un ta pusgadu shkjendejos par to ka naudu vejaa izmetu!
0
kaa jau teicu....
galvenais lai nekas jauns neparaadas muusu dziivees...galvenais lai viss ir pa vecam....nekaadu satricinaajumu un notikumu....galvenais ka ir blackmetal (no taa var paartikt) un tad pat maizi vairs nevajg....galvenais ir kadam uzkakaat lai tikai tas neuzkakaa tev pirmajam....
luuk true metal...
0
Nu un cienītais - cik tad Latvijā ir to black fanātu un grupu??? Piemērs šeit galīgi nevietā, jo ja mums ir aiz ausīm pievelkamas 5 black grupas, tad tavu jauninājumu grupas ir kādas 25...

Katram pašam ir savas tiesības un gaume, ko klausīties un kam dot prioritātes - salīdzināt un teikt kas ir labāks - ir nepareizi, tas ir katra subjektīvais viedoklis.
0
xedzax: ko Tu tagad sāc mācīt citus? ja Tev patīk- lūdzu es un klausies savas emo emocijas un neaizmirsti pinkšķi palaist... ne Tev spriest par četrām sienām un piešķirt šādus apzīmējumus citu muzikālajām gaumēm...
žetons par to, ka zini no vecajiem stiliem tādu kā black metal...
un tie jaunie- biju uz pasākumu, kur spēlēja 10 jaunās/un ne tik jaunās new metal un hard core grupas un vienīgais, kas man patika bija alus un starpbržis tarp uzstāšanos... nekā jauna un nekā oriģināla...
0
bļeģ es nevaru izturēt, ka kaut kāds kretīns tagad sāk te mācīt ... aizmigt vairs nevaru...
ja jau citus māci, kas jāklausš un kas jādara, ta moš arī pasaki, ko man ēst vakariņām... es tā sāku just, ka bez Tevis vairs nevaru nevienu lēmumu pieņemt...
0
dzekinji tikai mieru!!!
es nemekleeju kashkji....un starp citu black bija tikai kaa piemeers....
0
draudzīgs ieteikums- nav jaāvērtē mūzika pēc uzrakstītā stila: emo,metal,grind,hardcore etc. nepatīk konkrēta grupa,solists,iespēles..u... bet tur sākt plēsties, ka lūk tur pēkšņi parādās " emo" nosaukumā, tāpēc neiet ir muļķīgi, iesaku aiziet,jo varu apzvērēt,ka būs daudz labķa kā Jūs bijāt iedomājušies. un par to izsviesto naudu vējā- a kādas iespējas? tipa kāds nodzers,nopīpēs,būlciņ... tik un tā notērēs.
o.k. izvēle Jūsu
0
nu nevaig censties pierunaat citus iet uz kaadu pasakumu uz kuri negrib iet tas var beigties bediigi!
0
nē nē, tu mani pārprati, ne pierunāt es gribēju, bet gan izteikt savu nepatiku pret attieksmi,kad ieraugot kkādus mūzikas terminus, tiek uzlikts tabū un nolikts kā kaut kas ļauns un nevēlams.
0
ja kas, tad:

www.myspace.com/the_idoru
www.myspace.com/blindmyself...

,bet latviešu grupas,ja ir vēlme,tad nāksies dzirdēt dzīvajā ir zashibis
0
teikšu godīgi ka šitāds sūdains pasākums manī izraisa paranormālu velmi bezjēgā pirst līdz sasprākst ānus. Un pa to tekstu ka nodzers naudu man ir ko piebilst - a kas tev pediņ pa daļu kur es lieku savu naudu, tevis dēļ jau man nevajadzēs apmeklēt arī super-emo-hc-punk grupas "dzeguzīte" koncertus. ko bļe? vai esi sadomājies visiem te atvēr acis uz savu rožaino hipija pasauli kur valda tautu un rasu nesautīga draudzība, kā arī zāle ir zaļāka un debesis augstākas.
0
Ahmed, puisīt, vai tu ej uz visiem šlāgerkončiem, gaidīdams, ja nu uzrodas kas labs, kaut arī vispār līdz šim neviens šlāgeris nav paticis? Nē? Tad kamdēļ tu domā, ka man būtu lietderīgi iet un klausīties stilus, kas man netīk? Tā kā nelej te par stagnāciju un četrām sienām, ja, pašam tev arī ir līdzīgas "sienas" gan jau.
0
vaig ieviest face control pie regjistreshanaas!
0
šito vajadzēja reklamēt iekš alternative.lv nevis šeit. Grungeriem utml patiktu
0
sorri naida paarpilnie braalji metaalaa, bet juus izskataties visai dumi. pirmkaart, neliek jau jums neviens nazi pie riikles un neliek obligaati iet uz to konci. un otrkaart, ja, piemeeram, atbrauktu the idoru ataudzeetaam garaam pachkaam, sageerbusies kkaados maisos un nospeeleetu savu programmu attieciigaa iestaadee, ar attieciigo vieteejo grupu atbalstu un nosaucot savu stilu par gothic/doom, tad vismaz daljai no jums vinji aizietu uz urraa. bet ja jau nepareizi izskataas, nepareizi nosauc stilu un nepareizi maz lieto alkoholu, tad jau muuzika arii noteikti ir suuds, vai ne?;)

PS. ja kas es nevienu nemaacu, tikai izsaku savu noveerotaaja viedokli.
0
tadi ka tu ir mana bariiba, un tikai pateicoties tadiem ka tev es te vel dzivojos un indeju gaisu. Nu ar ko saksim, varbut ar to ka man nav naida, tikai liela nozheela. Tads idoru nevaretu but doom jo doom ir seriigaks, un ( vai tu tiesham saskati kaut kadas muzikalas vertibas taja , taja ... tas idejas tachu ir vienkarshi atraktas no kapa un izdrastas liidz pashiem skriemeļiem ) un gothic shaja foruma man liekas nav ipashi daudz piekriteeju. Ka jau zinams par izsaktu ir pilnigi pohuj (un negeri ta pat visas grupas boja, nu un kas tad vinus klausas ) nu un te dazhi teica ka var but ari bez kajam galvenais ka tik muzi... ( tu tiesham nesaproti vai ne :|
un man liekas tadi hc kadri ( laikam parsvara jaunieshi vai varbut es maldos ) ir daudz augstākā pilotāža aigajushi, lidz pashai litosferai un vienkarshi neko nesaprot jo galva ir estajies vakuums, un nevajag te dirst, man visi pazistamie metala muzikas klausitaji zin savu meru. Ja un es domaju ka fakin jums tajos dredos ir tas chetras sienas, jo ja jau tu uzskati musu muuziku par kaut kadu vecmodiigu, bet savas atgremootas punkainaas idejas par nez, kaut kadu cilveces progresu
0
ja u kas atiecas uz grind, es saprotu ka dazhas personas jau lieto sho apzimejumu, teiksim gosp vai ka vinsu tur, kaut ari pashi spele kaut kdau tucciigu metalcore, pat uz to nevelk, ieksh lv ir tikai tabestic enteron un drizuma varbut paradiies ari vel kadas grupas, bet nu par to mes visi noteikti zinasim, ta ka velreiz atgadinu nelitojiet vardu grind miļie hc un wc iedzivotaji jo, vienkarshi nedariet kaunu pashi sev
0
Reti ir tā, kā šoreiz ar šiem jauniešiem- nespēju nolaisties līdz tik zemam līmenim, lai viņiem saprotamā valodā paskaidrotu, ka lielākā daļa truemetal.lv apmeklētāji ir metālisti tamdēļ, ka patīk metālmūzika, ne tamdēļ, ka tas ir kruti. Atliek man vien pasmīkņāt par šo aprobežotību, mūzikas vērtēšanu pēc "kā ģērbjas un kā sauc savu stilu", un laikam jau iedzimto cirvjagalvas sindromu.
0
Wiiiii! Noteikti do6os uz 6o jauk0 3m0 koncertu! Jo eMociJaZ ir tik krutaz un taas wisiem patiik!

Bļe, šitam sviestam tiešām ir vieta iekš alternative.lv;

ahmeds, xedzax -> izlieniet no savām četrām sienām un varbūt ievērosiet to, ka ne visiem patīk emo, whatever-core un citi post-grundge ēras brīnumi. Jūs, džeki, no dzīves atpalikuši esat! Skā vairs nav modē! Ciest nevaru musulmaņus un kosmopolītus.
0
es ta klusam pachuskteeshu lai tu neuzprasies uz sudiem. ( pie aus ar meliiti ). Mode ir ta muzika kas patik, un ska jau nu nevareetu verteet viena lauka ar smago muuziku, ta ka to tu liec miera. Lai jau ta mode paliek tiem atpalikushajiem , ne ?
0
Privet VITAĻEJU!!!! :)
0
mani fascinee, cik daudz uz 1 pozitiivi pamudinoshu komentaaru var buut stuurgalviigas negatiivas emocijas!!!!taa tik tureet...nu ko vairaak nespeejat???? aiziet....true pedal!!!
0
Labi, labi. True Dreda.
Kurš tieši no taviem komentāriem ir tas pozitīvais? Vai tas, kur saki, ka esam emm... novecojuši? Vai varbūt tas par naida pārpilnajiem metāla brāļiem?
0
atklaati sakot gribeetu pieveerst uzmaniibu vieniigajai Latvijaa esoshajai emo metal grupai Les cortei vinji reaali ierulee :) Taads metaals, ka ausis svilst un miegs naak, juuties kaa papiipeejies :) srani emo numetaalisti sauc veel sevi par metaalistiem :)
0
privet imeju! :D
0
čau sfinxter
sveiks māri :)
0
Yo!
0
Miers virs zemes un cilveekiem labs prats!
0
nemiers virs zemes un visiem piz**c m/
0
to maukasrokas
ko vēlējies ???
0
apsveikt ar vaardeni,blja!emo rullz...
0
njā, pateicos.
šo diskusiju vajadzētu slēgt, tā pat kā optima līnijas alus sēriju, kas mani pamudina pievērsties aizvien sūdīgākām dzirām. bļe
0
taksh netikai optimas linijas alus seriju vaidzetu sleegt! to sarakstu avr paturpinaat veel garaaku!
0
nu ko bez letajiem aliem ?
0
Es atvainojos, bet kurš pie manis vakar ievēlās ar 2l Optimas suslu?
0
es atceros sfinXteru kursh dzer optimas linijas alu! zhel ka nebij video kamera! bet es domaaju klatesoshajiem bij pietiekami labs iespaids! lai tadu suslu vairak nedzertu!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Sonnenmensch
Lācis
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas