0
[#]

Otrdien, 8. novembrī, klubā "KABATA" - Vital Brutality Tour 2005 ietvaros uzstāsies:

VITAL REMAINS (usa)
www.vitalremains.com

RESURRECTURIS (italy)
www.resurrecturis.com

PRETERNATURAL
www.preternatural.lv

SUBCHASE

Sākums: 18:30, ieeja no pulksten 18:00

Ieeja: Ls5

 

Komentāri
0
Ressurecturis nav slikts muzoniņš. Stāv viņu "The Cuckoo Clocks Of Hell". Kautkad pasen tīri bieži pakruķīju. Katrā ziņā patīk labāk par Vital Remains. Subchase laikam pagaidām svaigākā gaļa, ko izmētāt neiesilušajai publikai. Ar ko Preternatural pašreiz nodarbojas? Pag, a Vital Remains nav tie, kuri piedirsa Obscene Extreme vienkārši neierodoties? Besis rakņāties, bet man šķiet, ka tie bij viņi, kuru menedžeris uz izbrīnītā organizētāja zvanu atbildēja, ka šamējiem tak esot tūre štatos. Ja tie ir īstie, tad jau manīs vai nesakritīs ar kādu svarīgāku tūri, kh kh. Bet Ressurecturis gan ir pelnījuši, lai viņiem pievērstu uzmanību. Samērā progresīvs modīgs deziņš ar rozīgiem momentiem, bet visumā ļoti jauks.
0
Izraksts no intervijas:

Questions by Henri Kramer from LEGACY magazine / POWERMETAL.de, answers by Curby/Obscene in june 2004

Q->What were your biggest disappointments in the history of Obscene Extreme?

A->The biggest one was VITAL REMAINS on OEF 2000...the guy from VITAL REMAINS sent many e-mails and asked me to invite them, I’m not a huge fan of this band but I knew that some fans are badly into this band so I finally invited them, said ok to all their requests and then I was really shocked when my friend from the band PANDEMIA (they toured with them 5 or 6 weeks before our fest and they had to continue next 2/3 weeks in East Europe) called me in the same afternoon of the day when they were headliners of my fest and told me that they were in the airport in England and were about to fly back to US for no valid reason...and this band released this album called “Forever Underground”... does it make any sense, what do you think? And.. even worse they never wrote me back to say sorry or explain what happened....
0
Bet tas neko nenoziime un nedriikst uzreiz domat ka visi shajaa pasaulee ir pakaljas... only death is real...
0
Nu protams, ka nevar, bet tas tā - intrigai. Skat kā Marduk cītīgi pieturās pie tradīcijām.
0
nice shoes! wanna fukk?
0
wanna hate? kommön!
0
=))
0
Ehh, uz šito gan vajadzētu tikt. Vital Remains pēdējais (?) albums Dechristianize ir tiešām labs!Un Glena Bentona rīkle te skan pat labāk kā iekš Deicide.
0
tikai nevajag Glen Benton savā grupas vadībā -Deicide pārspēj visus ,vokālā ,un spēles meistarībā ,lai sātans apžēlojas(vai iznīcina tos tos) kas šaubās par šo unikālo grupu!!!!
0
A ko darīt, ja man uzlikt uz sātanu???
0
tev jau neko nevaj darīt, sātans izdomās ,ko ar tevi darīt!!
0
Jebkurā gadījumā Allahs ir ar mani, tā kā man po....
0
Glenn Benton reiz intervijā atzinās, ka viens no nepatīkamākajiem momentiem viņa dzīvē bijis, kad tūres laikā, gribēdams nopirsties, piedirsis bikses...
0
^ ha ha ha
Ir redzeets kaa Bentona k-gs saka:"Satan tells me what to do.."
0
pareizi Bentona k-gs saka!!!

0
to Intars: nu un kas ka Bentos piedirsis bikses labi, ka viņš vismaz atzīstas ir tādi citi, kas klusē un smird!
0
tb, tā arī turpina defilēt apkārt piedirstās biksēs gadiem ilgi?
0
Bet starp citu - kādu laiku iepriekš kaut kur pavīdēja ziņa, ka Deicide dalībnieku pamatkodols ir sācis šķelties. Bentons ar bračkām Hoffmaniem pat esot sākuši strīdu par tiesībām turpmāk izmantot Deicide vārdu. Varbūt kāds zina, kā tur īsti viss beidzies?
0
tā arī klīst pa pasauli ar piedirstām biksēm, pēc tam ej tu uzmini , kas ir piedirsis bikses -sabiedriskajā transportā.
0
Tas ir apbrīnojami, kādas aktiermeistarības virsotnes ir iespējams sasniegt...
0
Nu jā viskrutākie džeki jau ir tie, kuri uzņemās to nastu.

bhmth: "Kurš kroplis atkal pielika bikses???!!!"
Bentons: "Šeit!"
bhmth: "Visu cieņu!"
0
Strīds ar Hoffmaņiem Bentonam par šito jau bija baigi sen un Deicide jau tagad ir citi gitareras, viens no viņiem ir Jack Owen (ex-Cannibal Corpse)
0
Ceru varbūt, kādreiz šos saigaidīt Rīgā!!
0
Vital Remanis tiešam viena no labākajām detah grupām. Resurrecturis?... Ir man kaut kāds melodiska traša albumiņš no viņiem... "Contro male conro il male"... Drīzāk manowar publikai varētu derēt, nevis desas cienītājiem...
0
Nu ķip varētu domāt, ka Preternatural un Subchase būtu tie īstie gaļas cienītājiem....
0
Katram kārtīgam gaļas cienītājam jāciena arī tas, ko spēlē Preternatural :)
Velnszin; pēdējos šo nedarbus gan neesmu matījis, bet tā kādreiz šiem piemitusī tendence uz techno death pusi gan varētu piejaukt tikai vēl vienu pozitīvu toni šinī smārdu buķetē.
Subchase... Hm... Ko linka nav?... Jāiet, metalshow.lv jāapskatās.
0
ak tad šitā, ko...
0
Stonerosis, tu laikam dzirdēji tikai 1 Preternatural dziesmiņu, kura saucās Lunar Cry, tur ir sākumā mazs tehno piejaukums, bet ja tu paklausītos vēl kādu dziesmiņu, tad saprastu, ka viņi spēlē melodic death.
0
Skaidrs. Vienam noforuma virtuozākajiem postotajiem es neliekos pietiekoši vieds. Nu ko lai dar', Mighty Faunus... Katram savs.

Man ir demo "Presence" - vai nu tas na uz to techno tēmēts?...
0
Nu pag, onka laikam bij domājis tehnisko čikināšanu nevis tumbambā. Death death.. ta ne sūda death. Melodisks, tehnisks metāls.

Nevis nevieds, bet gan nesapratu, ko tu ar to savu postu gribēji pateikt.. Tas būtu tas pats, ja es teiktu: "Katram kārtīgam blekerim ir jāciena Skyforger... Neesmu dzirdējis, ko viņi tagad spēlē, bet agrāk cik atminos bij tendence uz pagan black pusi" Nerodās tāda dīvaina garšiņa mutītē?
0
Nu drusku populistiski varbūt gana sanāca, bet neesmu jau uz tām "cieņas un mīlestības" padarīšanām tik ļoti, lai mutītē kas rastos...
Novilku tepat trūmetalā atrodamos Preternatural demo... Nu ko lai pasaka... Labāk pajautāšu: a kurš iekš Taviem pagānbleka projektiem ģitāru spēlē? :D
0
Nu es vispār neko nesaprotu....
0
Nu i nafig ;D
0
Stonerosis, ja tu būtu atjautīgāks, tad Preteru demo kačātu preternatural.lv nevis šeit, tur stāv labākie pikuči. Sviestainākie vienmēr mētājas pa labi, pa kreisi. Nav jau tā, ka Preteri ir slikta grupa, vienk katrai ir savas agrais periods, kur viss nav tik labi kā vēlāk.
0
Es tagad esmu virtuozais komentētājs,bļeģ:DDD
0
Ilgi vairs nebūsi!
0
kā tad..=)
0
ļoti bieži vēlāk nav vairs tik labi kā agrīnajā periodā... paraugu netrūkst.
0
Apskaužu tos, kuri ies uz šo konci!:(
0
hmm shitais liek padomat kursh ir kljudijies! izkopets no vital remains majas lapas
08.11.2005 Vilnius (LIT) - tba
09.11.2005 Riga (LET) - tba
10.11.2005 Tallin (EST) - tba
0
hmmm... uz kreklinjiem ko vareeja iegaadaaties Riiga vispaar nav iekljauta un Viljnja ir 9. nov.
0
Nu kā tad bija? Bija Bentons?
0
vispar kadas atsauksmes! gribas vismaz tas palasities! par konci! nesanaca aiziet!
0
Koncerts izrādijās negaidīti jauks. Dažas bildes var apskatīt šeit: foto.inbox.lv/laura%7Eja1/VitralR...
0
īsumā: cilvēku bija maz, kā jau sagaidāms. vietējās grupas neklausījos, nekas savādāks kā parasti nebija. Itāļi bija dikti atraktīvi, ārdījās, taču no mūzikas nekas īpašs nebija, daudz kaveru, dziesmas, kas paliktu atmiņā var teikt nebija.
Vital remains it kā spēlēja normāli, bet man nepavilka. Mūzika bija smuka, bet tā robota skaldošā balss nu galīgi nepatika, pēc pāris dziesmām gļuva garlaicīgi.
Kopumā koncertam no manis 3/5
0
Atnaacu,tieshi ,kad saaka speeleet Ressurectis un bija riktiigi labs.Smuki,atraktiivi,itaa... puishi,dariija,ko vareeja,lai uzkurinaatu visai pasiivo publiku.Muuzikas zinjaa,nekas jauns un paarsteidzosh,bet ar pilnu atdevi-man patika.Vital Remains-iesaakums skita daudzsoloshs,bet monotonais vokaals un solista harchoshanaas,kaut kaa,liidz galam nepavilka,kaut gan nospeeleeja profesionaali un liimenii.Diivaini bija apsargi,kuri nelaava,ar alus glaazeem uztureeties zaalee,bet tas nu taa...Veel no pozitiivaas puses bija tas,ka bija,ko elpot un nebija paarleejushos muulju.Iisumaa viss:)
0
nu skaidrs! radas ka bij kaut cik normals koncis! bljee zhel ka kareiz saslimu uz shito!
0
harchoshanaas visu laiku no solistu puses bija jo tu pats juti ka bija ko elpot... uz skatuves vareetu teikt ka bija paaraak daudz ko elpot un tur riktiigi veelsh puuta... kopaa ar visiem Kabatas putekljiem... ventilaacijas shahtas atrodas uz griidaa skatuves stuuros! :) un ja tev visu laiku riiklee puustu visai auxtu gaisu tu ne to vien dariitu lai dabuutu atpakalj zuudosho vokaalu!
0
nuja tas ir viens minus gan ka kabataa ir uztaisita visnotalj divaina ventilacija!
0
Subchase neskatījos. Preternatural - normāli, kā parasti. Resurrecturis - bija enerģiski un atraktīvi, bet muzikālā ziņā ne gluži tas, ko gaidīju, vadoties no dzirdētajām dziesmām; brīžiem jau nu dikti uz kaut tādu kā Soulfly izklausījās. Bija gan pa druskai arī gaidītā trešīgā desiņa. Vital Remains - ja būtu labāka skaņa, būtu super. Man īpaši netraucēja līkdegunainais plikpauris pie mikrofona, bet drusku kaitināja, ka smokos Suzuki soliņus tikpat kā dzirdēt nevarēja. Nožvidzināja arī Vader kaveru Carnal, pieminot mirušo Doc. Bundzists vispār arī bija vērtīgs kadrs - visu laiku tāds tīri vai uzjautrināts izskatījās, atgādināja tādu kā mūzikas skolas pasniedzēju, kas priecājas par savu spēlētprasmi (ar ko viss bija kārtībā). Kopumā šie nobliez pamatīgi un pārliecinoši. Pēc koncerta visi godātie ārzemju viesi devās iekost uz...pelmeņiem :DD (un vokālists patiesi bija teju vai bez balss palicis :))
0
tag vinji aatraak paartrauca uzstaashanos jo vnk tur nebija iespeejams tajaa auxtajaa gaisaa vairaak padziedaam... tak pirms peedeejaas dziesmas bij drusku lielaaka pauziite kaa parastii... solists vnk meegjinaaja atguut kaut cik savu balsi...
0
to circen[i:]c:
jaaa, nabadzinjsh briesmiigi mociijaas. Cerams ka mamma vinjam peec tam uzlika sinepju plaaksterus vai bankas...
Kaa pasham, circen[i:]t, veseliiba iztureeja?
0
Viņam tak esot bijis bronhīts, jau labu laiku...
0
Intars, zini ko par šādu uuber pro-metal veteraana kritiku var dabūt? Veselu žetoņčiku no katras grupas. Atliek vien ieiet mircā un pārkopēt šo dievišķo brīnumu, pa taisno nonāksi Fimoz sadaļā gluži kā Tabestic Enteron, kas viņus it kā esot pārspējuši:)
0
īsti neiebraucu, ko Tu gribēji ar to teikt.
0
neko.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas