0
[#]

2006. gada 23.-26. marts, Šauļi, Lietuva.

Ziemeļlietuvā Baltijas pagānu subkultūra aicina ieelpot pavasari kopā, festivālā „TVAIKAS III”, kas notiksies no 23. līdz 26. martam Lietuvā, Šauļos. Šauļi ielūdz pavadīt garu un patīkamu nedēļas nogali(no ceturtdienas līdz svētdienai) ne tikai ikvienam no alternatīvās mūzikas cienītājiem vai profesionāļiem, bet arī māksliniekiem, fotogrāfiem, kinomīļiem, studentiem – visu subkultūru pārstāvjiem, kas vēlas ierasties Ziemeļlietuvā lai baudītu festivālu „TVAIKAS III”.  Šogad festivālā piedalīsies arī grupa no Latvijas – Anpher, kas pārstāv death metal lauciņu.

Festivāls tiks atklāts jau 23.martā (Ceturdiena) ar diskusiju Šauļu mākslas galerijā. Vakarā, pēc diskusijas sāksies pirmais no koncertiem klubā „Metro”, mazais koncerts, kurā uzstāsies tikai vietējie performanču meistari Black Sabbath.

Nākamā diena, 24. marts(Piektdiena), tajā pat Šauļu mākslas galerijā varēs redzēt retas dokumentālās filmas, kas spilgti parādīs dažādu subkultūru atšķirības. Tāpat, varēs aplūkot fotogrāfijas, no dažādu subkultūru pārstāvju redzes loka. Vakarā plkst. 18.00 sāksies pirmais lielais koncerts tur pat, tajā pašā klubā „Metro”, šoreiz uz skatuves kāps vietējā death metal grupa Ossastorium, kā arī grupa no Rīgas – Anpher un citas grupas!

Trešā diena, 25. marts(Sestdiena), šī diena ir atvēlēta tikai vislielākajam koncertam, kas notiks „Studentu Kampas” klubā, uz skatuves dosies gan lietuviešu, gan arī poļu grupas, tādas kā Argharus (Lt), Obtest (Lt), Grol de Nocte (Lt), Mess Age (Pl), Besatt (Pl).

Festivāls tiks filmēts un fotogrāfēts no sākuma un līdz pat galam, to visu varēs aplūkot ceturtajā dienā, mini klubā-bārā „Savana”.

Oficiālā festivāla mājaslapa ir http://tvaikas.gruodas.net

Cenas koncertiem: piektdiens koncerts – 2 eiro, sestdienas koncerts – 5 eiro, alus cenas no 0.6 eiro līdz pat 1 eiro. Lētākā viesnīcas numuriņa cena ir no 6 – 7 eiro.

Detalizētāka informācija ir pieejama festivāla oficiālajā mājaslapā!

 

Komentāri
0
es tik nevaru saprast, kāpēc visur lietuvieši mums priekšā? kaut vai tajā, ka festu viņiem vairāk un labāki, veikali labāki... ehh.
0
Tuvāk Eiropas centram atrodas :)
0
es tev neticu!
0
moš attīstītāka kultūra, vismaz šajā jomā, ja jau rīko tāda tipa (''kultūras'') festivālus, man šķiet pie mums tādu kā tādu nav. mums laikam nav kultūras, vismaz vienotas :D
0
Latvieši jau vairāk tikai tādi runātāji, savukārt leiši rīkojās!
0
0
"vietējie performanču meistari Black Sabbath"

LOL
0
Ozijs iisteniibaa ir leitis? :D
0
...moš attīstītāka kultūra, vismaz šajā jomā, ja jau rīko tāda tipa (''kultūras'') festivālus, man šķiet pie mums tādu kā tādu nav

Ko nu mels, vienmeer jau liekaas, ka citur ir labaak, tiiri psihologiski, tajaa pashaa laikaa apdirshat leishus...:)
0
es nevienu neapdiršu! ;d
kamēr šeit nebūs labi, tikmēr arī runāsim, ka citur ir labi un šeit nav:D (apmēram tāpat kā ar īriju (nu labi, tas njevtjemu :D ) )
0
...par iirijas kaunu labaak tieshaam nerunaat...ddd, to mums gan paarsvaraa latgalian (laukji) sataisiijushi...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas