0
[#]

Šogad jau piekto gadu 28. jūlijā Gulbenes stadionā notiks neatkarīgās mūzikas festivāls „HighTimes”. Sākot no 20:00 apmeklētājus priecēs neatkarīgās mūzikas izpildītāji no Rīgas, Gulbenes, Cēsīm, Mālpils un citām pilsētām.

Uzstāsies:
   Gatling (Rīga)
   AK69 (Riga)
   Desperate (Gulbene)
   Apātija (Cēsis)
   Side of Pain (Cēsis)
   Dzelzs Vilks
   Ex Animā (Mālpils)
   Colide (Kurzeme)
   Lazarus (Riga)
   On The Edge (Daugavpils)

Sākums: 20:00

Ieeja: līdz 23:00 1.5Ls, pēc 23:00 2.5Ls

Festivāla „HighTimes” aizsākumi meklējami 1999. gadā. Toreiz to organizēja vietējās grupas „Cannabis” puiši - Aigars Safronovs un Andris Bite, lai iekļautu savu grupu mūzikas apritē, kas viņiem arī izdevās. Lai gan notika arī otrais „HighTimes” festivāls, tomēr šis pasākums nekļuva par tradīciju un sekoja dažu gadu pārtraukums. 2004.gadā, turpinot Aigara un Andra aizsākto ideju par savu neatkarīgās mūzikas festivālu Gulbenē, jau trešo reizi tiek organizēts „High Times”. Šobrīd neatkarīgās mūzikas festivālu „HighTimes” ar Gulbenes rajona padomes, Kultūras centra un Jauniešu kluba „Dēms” palīdzību organizē Lauris Šķenders. „HighTimes” sniedz Gulbenes rajona jauniešiem un pilsētas viesiem iespēju baudīt sirdij tīkamu mūziku, popularizē Gulbenes vārdu, ieinteresē jauniešus darboties un piedalīties festivāla norisēs, kā arī ļauj grupām parādīt sevi plašākai auditorijai.

 

Komentāri
0
Es jau toč uz šito neiešu, lai gan dažas grupas diezgan vilinošas...

Un domājams vairākums laprātāk dosies uz Zvēru, nu lab no šeit esošajiem diezvai, bet domājams es gan...
0
p.s. Zvērs Piektdiena, 28. jūlijs - Sestdiena, 29.jūlijs tātad divdienieks
0
Tu arī esi kedās? :)
0
maigoni, vai tad bildzhaa nevar redzeet, ka Zipaks kedaas? :)
0
es gan domāju doties.....iepriekšējos 2 gadus biju un nevarētu teikt ka esmu vīlusies, vismz blicēs ne. Par organizēšanu var diskutēt....bet ja patīk muzons, pat urlas netraucē
0
Tas gan vaitad bildē nevar redzēt!! bet tas ir atkarīgs no gadalaika un laikapstākļiem...

agrāk es ar domāju ka urlas diesko nevar traucēt.. bet bet tagat tādus ar mietu dauzīt :E
0
lai tērētu benzīnu līdz gulbenei nu noteikti būtu jābūt nopietnākam iemeslam.
0
Galvenais lai nebuutu akkal tuc tuc kaa pagajusho gad starp grupu uzstashanos..
On the Edge-a touch of an artist.
0
pieļauju domu, ka organizatori lasa šos komentārus līdz ar to jācer ,ka tuci tuci nedraud!!!!
bet par urlaam Zipak, ja neproti baudiit pasakumu un nespej novertet muziku tad ari viss traucee - netikai urlas, bet tad ari alus ir nebaudams, vietas par maz utt.
0
Vēl spēlēs Motorium
0
Nesmu nekāds mažors kam viss ir slikts un sūdains!!!
Principā urlas traucē tikai tad kad piesienas... man pat nav īpaši žēl viņiem iedot iedzert manu lau ja paprasa...
Takā :E
0
vismaz sukas balsii urlas laaga nebij
0
nav vērts.
0
Ex Animā (Mālpis)<--- ROFL
0
Jā, džekiem ir problēmas ar pareizraxtību, es vēl saprotu garumzīmi neielikt, bet šitas...:(
0
Nu prikoļņa. Varētu Mālpisī ietusēt kādu reizi.
0
Nu ja ja urļi močījas savā starpā jo labāk... pārējiem, jo var netraucēti baudīt pasākumu.
0
side of pain. nekādu said
0
sitas gan tiks izzlaists
0
tas kaa noprotu taads kiisjeliigs pasaaciens paaris grupas paziistu , bet metaaliska laikam vieniiga -collide...????
0
wuuu, bet kā tad ar drausmīgi agresīvo un brutālo grupu Gatling, kas kā citur rakstīts, spēlē Brutal Death Warcore (wtf is warcore???) ? :)
0
Lazarus arii ir metaalisks pasaakums
0
Desperate arī cenšas turēt Death... Viņu vokālistam labi sanāk, cik atceros!
0
aa un tur motorium ar tak buus cik nu metal bet nedaudz uz to pusi jau ir
0
aa un tur motorium ar tak buus cik nu metal bet nedaudz uz to pusi jau ir
0
psc tas zvērs ir tāds mēsls.Inokentijs vienīgais ko buutu vērts paklausiit.
es kkur man liekas redzeeju ka Rūsa buuus šeit.ja te neparaadaas tas noziimee ka nebuus?
0
1. 20: 00 – 20:30 On the edge (Daugavpils)
2. 20: 40 – 21:10 Lazarus (Riga)
3. 21:20 – 21:50 AK69 (Riga)
4. 22:00 – 22:30 Colide (Kurzeme)
5. 22:40 – 23:10 Ex Animā (Mālpis)
6. 23:20 – 23:50 Said of Pain (Cēsis)
7. 24:00 – 24:30 Gatling (Rīga)
8. 24:40 – 01:40 Dzelzs Vilks
9. 01:40 – 02:10 Motorium
10. 02:20 – 02:50 2tie
11. 03:00 – 3:30 Seaside Suicide
Varbūt būs vēl kādas izmaiņas
0
taatad COLLIDE, nevis Colide...
un kurzeme/vidzeme, nevis Kurzeme
0
from Hellhammer & GATLING

Hell yeah! Fanatstisks paldies koncerta organizatriem par superigo un profesionalo attiexmi pret bandam! tadu organizesanu es primo reizi redzeju. Pirmo reizi mes sajutamies ka tiesam muzikki kam ir vertiba. Stage un gaismas bija zaje bis, nu vismaz GATLING ir apmierinati, protams skana vareja butu labaka, bet nebija nemaz ari slikti. Muzikus aizgadat ar busu (ne jau par maxu) lidz festivalam un atpakal no Rigas un Cesim, tadas pusdienas un vakarinas edam un attiexmi sanemam, ko 100% cannibal Corpse nedabuja te. Vel ari samaxja. Kada grupa Riga vai cita smagaja pasakuma ir tadu attiexmi redzejusi, nu diez vai! es biju patikami parsteigts! velreiz paldies!
Attbalstitaji, publika, fani.......
Viens kometars - GATLING braux vel un lai citas pilsetas pamacas ka jaatbalsta banda ta, ka pati lauzas atpakal, jo no stage izskatijas ka asfalts tiks norauts!
0
nu...man jau liekas, ka GATLING nomačīja visslabāk-no visām grupām!tā turpinat!
protams ka GATLING brauks vēl kā var nebraukt pēc tāda blieziena man jau liekas Irākā pat to varēja dzirdēt!:))

visspār pozitīvs pasākums!
...
0
un kaa at tuci, tuci? Sogad cik atceros ta nebija?
0
Kaa jums patika On the edge uzstashanas??/tie pirmie speleja..
0
corpse, tu gan baigais zinātājs par pasākumu :D
Pirmie spēlēja 2tie. On the edge spēlēja kaut kad galīgi beigās.
To Hellhammer - varētu jau par jums teikt labus vārdus, bet tieši sliktie vārdi un norādīšana uz kļūdam dzen citus uz priekšu un liek attīstīties tāpēc teikšu, ko darījāt slikti:
1) Gāzmaska uzreiz atsit atmiņā Slipknot
2) Nesaki, lai cilvēki headbang`o, ja bungas spēlē kaut ko, kas izklausās pēc "trrrrrr" un ik pēc 20 sekundēm maina ritmu. To, vai cilvēki headbang`o nosaka bundzinieks (bundziniece). Lai cilvēki varētu kratīties un to darītu vajag atbilstošu ritmu. Tā, lai skaidrs, kurās vietās ir ceturtdaļu sitieni un arī takts sākumam un beigām būtu jābūt dzirdamām. Sen jau ir pierādījies, ka labākais bungu ritms ir nevis psihopātiska, progresīva kardānošana dažādu šķīvju un skaļas drobes pavadībā, bet gan klasiskais roka ritms, kas ir vismaz 1000000 dziesmās...Iesaku jums paklausīties Sanctimony. Tā ir īsta headbang`ojamā mūzika. Jāatrod tie elementi, kas liek cilvēkiem kratīt galvas, ja gribat, lai viņi to dara.
3) Nevajag izdomāt mūziķiem citus vārdus. Tas nav nopietni...
Un pāris jautājumi tev:
1) Kāda vella pēc jāsauc citas grupas par Motorhead?
2) Smoke On The Water vārdus tu zināji, vai vienkārši rūci kaut ko?
3) Kā tas nākas, ka kopā ar jums iesildoties spēlēja Oskars, bet uzstāšanās laikā bija divi ģitāristi, pie tam citi, bet Oskars savukārt spēlēja pie Motorium?
0
Sanctimony-Tā ir īsta headbang`ojamā mūzika(tas ir tikai tavs viedoklis-man jau liekas, ka galīgi garām! tu laikam biji tas kas sēdēja tribīnes beigās -kā lohs..
vajag atbalstīt GATLING-viss tur bija ok -galvu var kratīt, ka krīt nost -nevajag stastīt bungas,vokāls u.tt-stūlbums......asfalt... plīsa nost!!!!!!!!!!!!
0
behemoth, paldies, ka Tu mani nosauci par lohu balstoties uz paša izteiktu "laikam" apgalvojumu. Tiesa gan - es sēdēju tribīnēs gandrīz visu laiku, bet kā reiz uz Gatling es tribīnēs nesēdēju, bet atrados pie skatuves. Patiesībā, tikai uz divām grupām - Gatling un Motorium es devos pie skatuves, tā ka nevajag izdarīt muļķīgus minējumus un apvainot kādu pamatojoties uz tiem.
Es nesaku, ka nevajag atbalstīt, bet šaubos, vai viņi tiešām nevēlās attīstīties un uzlabot sniegumu. Un, ja viņi to vēlas, noteikti nenāk par ļaunu, ja klausītājs no malas pasaka, pie kādām jomām, viņaprāt, būtu jāpiestrādā...
0
kurš te izdara muļķīgus minējumus-vienīgi kā tu... kāpēc gāzmaska,bungu spelē kas vainīgs..

varbūt vispār neklausies smago -klausies šlāgerus, kur uz skatuves visi stāv kā sastinguši un bungu spēle ir ritmiska!ha
0
Es neizdaru tādus minējumus, es tikai saku, pie kā, manuprāt, vajag piestrādāt. Tā ka izbeidz piekasīties vārdiem un miers. Ja nevari kaut ko loģiski paskaidrot, tad nevajag vispār runāt. Un šlāgerī bieži vien bungu spēle nav nemaz tik klasiski ritmiska, bet gan bieži ir dzirdami arī džeziski un ļoti sarežģīti bungu ritmi.
Un vai tad es saku, ka uz skatuves jāstāv kā sastingušiem?
0
chaZZZrock - ej dirst... slipknot bija baigi labie ! nemaz necereeju vinjus dziivajaa kaadreiz redzeet , buutu priecaajies , tu vienkaarshi nespeej noveerteet vinju dailjradi... pats noteikti nevienu instrumentu speeleet nemaaki , bet tikai dirs...
0
noteikti tā ir!!!!
0
Nu vnk lai chaZZZrock paliek pie sava chaZZZrocka :D Nepatiik taada muuzika, vai arii nesaprot, vai nejuuti, ir arii ok, AC/DC ar tach rulle....iisteniiba, paldies par kriitiiku, bet paarsvaraa ( chaZZZrock ) Tev taa bija nelogjiskaa. un nevajag arii salidzinaat dazhaadus stilus, jo attieciigi tajaa salidzinaajumaa vareeja redzeet tavu ceturdaljas saprashanu visaa tajaa :D (piece)
0
Abyssus - Tu būtu no Gatling?
Labāk vienkārši pārlasi manus neloģiskos tekstus un padomā - varbūt tiešām tur ir kaut kāda patiesība un varbūt tiešām kaut ko varat arī uzlabot. Pats esmu pārliecinājies, ka kaut ko noderīgu var izsecināt arī no pilnīga idiota ieteikumiem...
0
Es esmu prieciigs par Tevi ka tu varii dariit arii secinaajumus. Es jau pateicu, ka nevertee vienaadi vienu stilu. Nesaliidziini visu, vai arii neiesaaki visiem klausiities Sanctimony , vai veel kaut ko. Stili ir dazhaadi, parasiibas ir dazhaadas, gaumes ir dazhaadas....Es negrasos ar Tevi striideeties vai veel ko, es tik saku, ka manupraat tavs komentaars biija VIENPUSIIGS. Skalji pateici savu viedokli, pieseegtos ar "profesionaaliem" ieteikumiem. that all.
0
Nu , vienpusiigs ir taa - ka pie skatuves matus purina 3 cilveeki , un citi staav nesaprashanaa : "a kaads shitam gabalam taktsmeers ?"...
Vokaalists izskataas apvainojies , ka neviens nezheeliigi nefano un kaadas 3 reizes atkaarto : "jums veel ir iespeeja pieraadiit...blaa blaa"...

Sheit atkal tiek ierakstiits kautkas par asfalta noraushanu un dzirdeeshanu iraakaa... Zini - eezelja pirdiens neskan taalaak par 5m , kur nu veel liidz Iraakai.

a par AC/DC - nu arii saliidzinaaji , gatling vemshanu mikrafonaa un pohujistisku bungu lauzhsanu , ar profesionaaliem gichu riffiem un NORMAALU bungu ritmu...

Iisteniibaa ir taa - ja juus(Gatling) gribat lai cilveeki headbango , un vinji to nedara - visa vaina uz bundzinieci - jo nejau kaut kas cits liek cilveekiem kratiities... Es jau nesaku ka vinja ir slikta bundizniece - pie RUSH tachu arii neviens nekad neheadbango :DDD
0
:D PALDIES...veel reiz paldies... :D Juusi komentaari ir vienreizeeji....meegjinaas... labot savu pohujistiisku bungu laushaanu :D un likt visiem headbangot...(it iipashi Jums diviem :D) miers ar Jums :D
0
Īstenībā mēs tur pieci cilvēki bijām...
0
...nu tad 5m :D
0
Labi, sakshu tagad es sawu reizi, tikai nemiet veera, ka es taja koncii nebiju.Pirmais,, ko gribu pateikt ir tas, ka IR OBLIGAATI organizatoriem jaielien paskalja Riigas bliceem liidz pasham kungim taja pasha laika pareejas grupas ne parko neuzskatot, piedavajot parejam spelet prieks 5 cilvekiem ka beigas bija un sutot majas pat nesamaksajot celja izdevumus..Pec visa stastita koncis bija sudigi organizeets, uzsvars likts uz dazam bliceem, kas ir patiesiiba nulle sawa izaugsmee salidzinot ar taam, kuram vispar netika pieversta uzmaniiba..Hellhamer, i'm not a fucking asshole if i'm not able to visit your durchfallcore performance..Cik ta tava jauna blice ilgi pastaves??Paskatisimies...... wanna argue with anyone and pick at anything concerning drumming, guitars as i din't visit the concert..
Katrs High Times koncerts ir ar kautkaadu debilsima ievirzi katru gadu..Dzekinji, kas organizee, Jums veel daudz jaamacas..Un iegaume,ko noziime Running order..grupu uzstashanas seciiba..
0
Nu wow wow, kādi te kari sākušies!
Katrā ziņā es visas grupas Ex animā vārdxā varu pateikties organizatoram par tiešām vērtīgo koncertu, bija patīkami Gulbenē atkal spelēt un ceram Gulbenē atkal atgriezties! PALDIES!!!
0
Patiesībā saorganizēts bija tiešām labi. Nezinu, par ko corpse sūdzas. Ja kādam nesamaksāja par ceļu, tas noteikti bija nesaprašanās dēļ, jo cik man zināms, grupas, kas brauca ar savu transportu dabūja degvielu, bet citām grupām bija iespēja braukt ar organizatoru piedāvāto autobusu par kuru grupām NEBIJA jāmaksā.
Vienīgās greizās lietas organizēšanā bija tas, ka pirms koncerta tika muļķīgi nosaukts grupu saraksts un arī grupu uzstāšanās secība nebija ideāla. Protams, tā bija muļķīga, jo netika ievērots grupu muzikālais novirziens un tā spēlēsšanas secībā tādēļ sanāca diezgan neloģiska, bet galvenais - tā bija negodīga pret Motorium un abām Daugavpils grupām, jo pēc Dzelzs Vilka ļoti daudzi aiztinās prom, un pēc Motorium pazuda vēl puse no palikušajiem cilvēkiem, tāpēc tiešām neapskaužu grupas, kam bija jāspēlē pēc Dzelzs Vilka...
0
To chazzzrockfuckingpop

Klausies puika....
Vispirms pateiksu to 1 labo lietu par tevi - hell yeah par to, ka no tribines nostiepi leja pie stage Gatling laika...

Talak....
Fuck off par Taviem komentiem. Ja es saktu komentet tavu uzstasanos (jo skiet, ka zinu kur spele, nu ja kludos, tad neielaid bixes atrasdams jaunu iemeslu kur piesieties).... ipasi bundzinieku , nu labak vajadzetu gan lai kads profesionalaks cilveks vel nak man paliga (teixim kads no Taviem dievinatajiem Sanctimony) un norada jusu isto vietu. Zini es ar pudelem pa mucu precizak nosistu.
Par Gazmasku............
Nu Tu esi riktigs klauns delin, tad jau skiet, ka Iraka, Latvijas armija un vel citas zemes tikai slipknoti vien skraida. Ka tu doma ko?
Tas ir tik aprobezoti, ka vienigais kur ievero gazmasku ir Slipknot (nau slikta banda pie tam).

Tu neesi nekads metalgod kur te var man piesieties, redzi varet jau vari, bet mes sedeejam pie kompja un lidz asaram recam, ka te vienam puberetate nebeidzas un jutas par kauko fucking aizskarts.

Nu tad aizej pamaci ari cannibal corpse, venom, dimmu borgir, lai nesaka headbangot:))))))) Vini noteikti Tevi ieklausis vairak neka mes, purksskki dargais.

Kas Tev par dalu, kapec mes padzzemojam ar motorium? Tev kas? Tas kaukads fucking sarezzggiits nesaprotams atgadijums?

divi citi ggitaristi bija Gatling. Tas Tev drosvien ari parak sarezzggiiti.

Protams, ka isti nezinaju smoke on the watter, nekad neesmu zinajis to textu pa istam, bet es tada veida drosvien lidz sirds dzilumiem aizskaru tevi izrukdams kauko lidzigu, Tavi dievi tika zaimoti.

Tu vel parkaukadiem nikiem te piepisies axts. Tu vel maja mammai zem galda staigaji, kad man bija ta iesauka hellhammer, un tikai kadus 3 gadus velak atradu tadu mayhem. Ble, es laikam jau kadam 8 idiotam to skaidroju, war666 ir tikai tapatas, ka tavs sviesc.

0
iatollah

Tu drosvien biji nospiests zeme un izdupsets ar seju pret zemi, ka nesuda neredzeji. Bac, jus pidari neesat no tas motorhead gadijuma:)))))))?????????
Ja ja, tad jus pamacibas vispar ie smuki apkakajamas ieliekamas plastikata masina un misene jailiek.
Tada gadijuma, jums tur varbut ggitarists vek ko megina, bet bungu sniegums........ blaaa./.. es laikam neredzu ko raxtu, jo asaras no smiekliem par jums ir.
Atbalsts bija zaje bis.... Tu laikam doma, ka biji vienigais tur.
Klaunade!
Es aizstiepsu uz jusu konci Riga tagad un sito visu BUS JUMS 100% IESPEJA MAN PATEIKT SEJA - TO ES LOTI GRIBESU DZIRDET, CIK VARENI JUS TAD BUSIETA - " PROFESIONALIE MONSTRI"
0
pareizi ir!!!!
atradušies te spečuki paši laikam spelē kādā pop/rock grupā un viens otram ats...

nav ko nodirst grupu Gatling- būtu labāk paņēmuši piemēru ,kā pareizi bliezt vaļā!!!!
0
Thanx! Zini, kritikai ir jabut, bet no pareizajiem cilvekiem. Es cinitu teixim Balrogh nviedokli par bunga, jo zinu ka vins bliete, cienitu Urbixa vai destruction, Jankas viedokli, bet nejau siku smurgulu vavulosanu.
0
Corpse - pasaakums saorganizeets peec manaam domaam bija zajebis...
Hellhammer - vispaar , es uzskatu ka tev jaaciena visi viedoklji. Nav svariigi vai tie kas klausaas tevi , kautko pashi speelee vai nee... Viedoklis paliek viedoklis... Ja tu nepanes kritiku , saki uzreiz un neviens tavu vaajo psihi neiespaidos.

Man personiigi - tu vari teikt ko gribi , man pie kaajas ka tu varbuut nespeelee nevienu instrumentu , un ka tev no "dziedaashanas" veel mazaaka sajeega nekaa man(iedomaajies tik) - ja tu pamato viedokli , vinjhs tiek cieniits. Nepamatoti uzdirsieni nekad netiek njemti veeraa , bet man liekas ka chaZZZrock'a doma bija diezgan traapiiga , un pamatota - ar ieteikumiem. neveelies neko mainiit - i don't care.
A kas attiecas uz "motorhead" bungjieri - arii , kritika pienjemta... Njemsim veeraa ka cilveeks bungas saaka speeleet peec 20gadu vecuma , kas ir stipri par veelu , un bez nekaadaam iemanjaam , speeleeja grupaa - visu to mazuminju ko maak , iemaacijies pats.
A ja tieshi par skilliem runaajam - cik daudz bungjierus tu zini , kas var dziedaat un bungot reizee ? Manupraat ka tu nemaaki ne vienu , ne otru. Ok - bungas nav ideaalas , bungot prasme , un vokaals arii - bet ja driikst zinaat - liidz cik gadu vecumam tevi uztureeja vecaaki ? Ja tev buutu normaals darbs no 9:00 liidz 19:00 , tu diezko daudz laika nevareetu atveeleet meegjiem un kur nu veel paspeet kautko 1 gada laikaa iemaaciities... Tas kas ir , ir vienkaarshi gjeniaali - ja ir zinaami visi apstaaklji.

A par siikiem shmurguljiem - nu nez , manupraat mums tas vecums ir diezgan liidziigs. A par tieshi vaardu "siiks" toch zini ka taa vari muuldeet , kameer pats staigaa rinkjii savaa nodzertajaa kaulu karkasaa ? Esi kaadreiz dziivee izdarijis ko fizisku ? mosh piena paku no veikala atnesis ?
Taaka es uzskatu ka tavi aizvainojumi ir visai nepamatoti.
0
Kā saka - gudrākais piekāpjas, tā ka piedāvāju salīgt pamieru līdz brīdim kad tiksimies klātienē. Domstarpību risināšana internetā ir vēl grūtāka un pārpratumiem bagātāka nekā problēmu risināšāna ar dūrēm...Es, protams, neaicinu Tevi kauties, es tikai saku, ka prātīgāk būtu runāt bez klaviatūras starpniecības, lai gan es arī to īpaši labi neprotu....
0
"Zini es ar pudelem pa mucu precizak nosistu."
"BUS JUMS 100% IESPEJA MAN PATEIKT SEJA - TO ES LOTI GRIBESU DZIRDET, CIK VARENI JUS TAD BUSIETA - " PROFESIONALIE MONSTRI""

Za svoj bazar nado otvechatj
Mēs varētu jauki pārbaudīt to, kurš runā nopietni un kurš tikai mēģina apvainot kādu. Kā būtu - tu ierodies mūsu koncī - Fresh Blood pirmajā kārtā, 18. augustā, un mēs Tev esam sagatavojuši mucu un pudeles. Tad seko solo battle - Tu ar mucu un pudelēm pret mūsu bunģieri un viņa bungām. Piedāvājums ir pilnīgi nopietns.
Ceram uz interesantu šovu publikas izklaidei ar sitamo instrumentu solo battle. Varbūt tiešām sanāk jauka sadarbība...
P.S. Tev vajadzēs plastmasas vai stikla pudeles?
0
katram savs... chaZZZrockam muuzika , a man aizvainojoshiu anyway paliek "siikie shmurgulji"...

Mosh toch , uzriikojam kautko publisku , lai visi redz kas un kaa...
Mosh nodemonstree mums savas fiziskaas speejas - varam veclaiciigi - meegjinaat taisiit atpumpeeshanaas un pietupshanaas kontestus... Bet tas muljkjiigi. Kaa buutu , ja es noorganizeetu sekojoshu lietu :
1)Es tev apmaksaaju 1 trenazhieru zaales apmekleejumu... Es piesakos apmaksaat veel kaadiem 5 neatkariigiem liidzi naaceejiem , kas varees filmeet un fotograafeet , lai veelaak izplatiitu visiem.
2)Vareetu jauki paarbaudiit tavas speejas uz reaaliem dzelzhiem - klasiskaas discipliinaas , vai kaadaas citaas... Domaaju ka daudziem buutu interesanti ieraudzit , kaa tu apdirsies pie paaris kilogramu stienja , vai sastiep muguru.
3)tad uzreiz visi zinaatu cik liels un varens un speeciigs tu esi , lai uzdriiksteetos kaadu nosaukt par siiku , un shmurguli.

Tas ir tieshaam nopietni... Es apmaksaashu tev , un veel kaadam ieejas kartes , es tev pat varu aizdot sporta teerpu. Tas ir 100% nopietni , un varam to dariit kautvai riit... Driizaak , tas ir nevis ierosinaajums , bet gan luugums tev - lai visiem ir jautri un interesanti...

Nu luudzu , luudzu , luudzu , ko saki , a ?
0
Pirmkārt corpse sūkā, un ne jau pimpi bet reālākos sūdus. Viņš ir divkosis tāpēc nav ko īpaši ieklausīties. Pats ne vienam vien gulbeskajam ir dirsu laizijis un turpinās laizīt. Bet tas nav svarīgākais, svarīgākais ir tas, ka daži cilvēki uztaisa traci, tur kur tas nav jātaisa. Patieso jūsu vērtību buņģieri, solisti un ģitāristi nosaka nevis tas ko jūs varat nospēlēt, bet tas kā jūs uztver publika. Pie tam ja pasākums kopumā jums patika, davai netaisīsim kaunu Gulbenei.

P.S. Corpse GUlcē labāk nerādies
0
Pirmkārt corpse sūkā, un ne jau pimpi bet reālākos sūdus. Viņš ir divkosis tāpēc nav ko īpaši ieklausīties. Pats ne vienam vien gulbeskajam ir dirsu laizijis un turpinās laizīt. Bet tas nav svarīgākais, svarīgākais ir tas, ka daži cilvēki uztaisa traci, tur kur tas nav jātaisa. Patieso jūsu vērtību buņģieri, solisti un ģitāristi nosaka nevis tas ko jūs varat nospēlēt, bet tas kā jūs uztver publika. Pie tam ja pasākums kopumā jums patika, davai netaisīsim kaunu Gulbenei.

P.S. Corpse GUlcē labāk nerādies
0
iatollah - Man arī Tu izmaksāsi? Es labrāt pievilktos dažas reizes vairāk kā Hellhammers vai arī paceltu uz bicepsu pāris reizes lielāku svaru...ehh, kā mēs to nabaga puisi nodzenātu tur :D
0
nu , ja tu piesakies filmeet un uznjemies ielikt jaukos kadrus ar to , kaa vinjhs izvemj iekshas meegjinot uzspiest 40kg stieni(lol) netaa , tad jaa... savaadaak man nav izdeviigi... es gribu buut tas "siikais shmurgulis" kas liks varenajam lielajam vecim nosarkt katru reizi , kad vinjhs ies garaam man...

a tu domaa ka vinjam eksistee taada opcija kaa "bicpess" ?? Man liekas ka ja vinjhs ar ieshuuposhanos uzmudiitu kaadus 20kg , tas jau buutu varens sasniegums...

p.s - smeekjeet zaalee nedriikstees , tapeec laikam buus jaarunaa par to , lai atver izeju uz balkonu , lai misters tricepss elles aamurs var pabarot veeziiti pirms kjeras klaat naakamajiem 10kg...
0
Man arī ir priekšlikums . Visiem partizāņiem , anonīmajiem mūzikas pazinējiem , speciālistiem , muzikantiem pašiem ( kādu te drošvien netrūkst :) ) un kritiķiem recenzoriem ielikt savas īstās bildes profilos . Tik daudz diršanas izpaliktu :D
0
Man gan vairāk patīk interneta anonimitāte, bet šobrīd gan tāpat visiem laikam ir skaidrs, kas ir kas...Man gan šeit (Dārziņos) nav bilžu, bet varbūt kādu sadabūšu un tad jau varbūt kaut ko ielikšu. Uzreiz gan nē...
0
Atradu gan jauku bildi. Esmu tas pamuļķis ar šķivju statīvu rokās un Motorhead (zīmīgi, vai ne?) kreklu mugurā...
0
Starp citu, rokks, nebūtu slikti, ja Tu norādītu to, kurš no tiem diviem tavā bildē esi Tu :D
0
Hallhammer, iedod savu e-pasta adresi. Es Tev aizsūtīšu koncerta bildes un tad arī Tev būs ko likt...
0
To kaifs":kada tad fakina veidaa esmu kadam pielidis Gulbene??Kursh no jums ir ta verts??Macot juus ka dziivot???Ko tu domaa ar divkosis??Man besii, ka juus izmantojat tikai grupas..ja paliek briivs laiks paari ej paleeka pats pa skatuvi, nevis nemt grupas par kuraam smieties pec tam,. Kursh teica, ka koncerts labi noorganizeets???Tad dazam grupaam nevajadzetu spelet for nothing.
0
man ir iista bilda
bij gan kruti organizeets alus pietika tad labira
0
Corpse - speeleet for nothing ir pilniigi normaala paraadiiba. Tur neko vairs nevar organizeet - ja cilveeki naak , tad naak , ja nee tad nee.

nav ko apvainoties - nejau Liivi tur speeleeja for nothing... Par siikajaam grupeleem visiem pie dirsas vienmeer un visur. Ieksh SUTAS BALSS shii gada , pats speeleeju kautkaadiem jobaniem 5 cilveekiem , no kuriem 3 bija izdzeerushi tik daudz ka vinjiem patika viss , un 2 tur atradaas tikai tapeec ka nebija speejiigi aizraapot prom.

Braucot prom no High Times , es jau teicu : "o , jaa... es juutu liidzi peedeejaam divaam grupaam" , jo es jau redzeeju ka paliks tur maksimums 3 cilveeki. Turklaat veel tik taalu braukt...psc.

Bet tas saucaas "laime"... Palaimeejas speeleet normaalaa laikaa - ir ok... ja neveicas - tad ir pakaljaa...

Ir jaareekjinaas , ka vienmeer speeleet pirmajam un peedeejam visos lielajos festos , ir pats suudiigaakais kas ir iespeejams. Bet taa nav organizatoru vaina , bet gan apmekleetaaju , un grupu - kas nespeej pieveerst uzmaniibu pietiekami lai notureetu skatiitaajus... Taada dziive... Es saprotu , un es pats zinu cik tas ir aizvainojoshi , bet taa ir... man ir gadijies , noteikti veel 100000 grupu taa ir bijis... nu ko tur padariisi , neiesi tak vainot 1 Lauri deelj taa ka visi aizgaaja maajaas ;)
0
čau meitenes! :P
0
Es Lauri nevainoju, jo viss sanāca tā, ka tās divas grupas vaino mani, jo es viņus gribēju dabūt uz Gulbeni un tagad par to kauns..varēja ceļu samaksāt vismaz..Ar ko tad Gatling atšķiras no On the Edge..kura no šīm tev liekas sīka grupele??Padiskutēsim par to..kapēc pret vienu tāda attieksme no organiztaoru puses, bet otra pie pakaļas..ja es tās 2 Dpils grupas nepazītu, tad i wouldn't care a dick..
0
Gribētu zināt, kursh tu esi tas Kaifs Gulbenē??Pagājušā gada High times tu arī komentāros kauko dirsi ne pa tēmai..es apmēram zinu, kas tu esi..
0
corpse, vai tad ceļa apmaksāšana ir kas normāls? Man likās baigais brīnums, ka Lauris pieteicās ieliet degvielu...Nebiju gaidījis, ka kāds vispār taisās apmaksāt ceļu kādam...
0
Nu ta jau sanāk labdarības pasākums 5 cilvēkiem..kas tā par attieksmi??psc..var tad arī grupa vispār nebraukt nekur, nospēlēt mēģi savā pilsētā priekš savējiem, kuri vēlāk aliņu uzliks.
Atceries, ka viņš ne kādu degvielu neielēja..
0
corpse tu laikam esi idiņš.cik atceros pagājušogad arī tik pat tupi dirsi.puisīt varbūt paņemsi grožus savās rokās un uzrīkosi kaut ko labāku?labprāt gribētu redzēt kas tev beigās tur iznāks!
Runājot par naudām,tās tavas divas grupas brauca piepelnīties vai ko?viņiem jau laicīgi bija zināms,kuri viņi spēlēs un cik viņiem tiks naudas ja vispār tiks.domā citiem baigi daudz tika?ņifiga,labi ja pa 10Ls iedeva!kas tev tā par modi mūždien būt neapmierinātam,ej dzīvo mežā un neliecies ne zinis neparko.būs daudz vieglāk dzīvot,tici man!
0
ja vispirms ceļa finansēšana tika sarunāta, tad kādēļ čakarēt beigās.nez vai tev būtu patīkami braukt 200km priekš 10ls(ceļam aizgāja daudz vairāk) un spēlēt 5 ciem cilvēkiem.Vajzdz';eja zdelzs vilku beigās likt.Kapēc nevarēja būt iepriekšējā uzstāšanās kārtība.
0
to corpse gudri dirst nav maizi taisiit.
0
Ja tu juuties piepists, ta raksti Laurim, nevis chakareejies pa sejieni un uzdzen citiem shermulus.
0
Corpse - padiskuteesim par siikaam grupeleem ? Kura man liekas siika ? Gan On The Edge , gan Gatling. Gan Collide , gan 2tie... Arii Desperate , un sazin kas veel tur speeleeja. Tu esi sajuties baigi iedomiigs ? vai ari iedomiigi ir tavi draugi ? baigie superstaari , uzaicinaati uz 1 pasaakumu , nu tik buus nu tik buss... vai arii tu domaa ka siikaa grupeles ir taas kas nav nospeeleejushas 1 konci ? Kaadi ir tavi kriteeriji ?
Maneejie ir taadi , ka grupa ir liela un kruta , tikai tad , ja vinjiem ir normaali ieraksti , vinji speelee normaalos koncertos , un var par to dabuut naudu - piemeeram - Dzelzs Vilks. kameer grupa nav taadaa liimenii lai vareetu buut vakara nagla , vinja ir siika , un vinjai veel jaattiistaas. Es protams nerunaaju par True Black Metal vai kaa tur tos , kas skaitaas baigi true seezhot pagrabaa un spiidzinot kakjus speelee kautkaadu lietu , kura ierakstaa skan peec sabojaatas kanalizaacijas trubas. Tiem laikam kruti ir pa 10 gadiem neizdot nevienu normalau ierakstu.

A kas attiecas veelreiz uz speeleeshanas vietu - ar runaashanu visu var panaakt. Kad pirmo reizi sanjeemu listu , tur peedeejaa bija ierakstiita grupa kuraa es speeleeju. Peec Aluuksnes jautriibas es uzreiz teicu , ka peedeejie mees negribam speeleet - un muus paarceela uz 2'ajiem , un veel paprasija vai mees piekriitam buut otrie.
Par bendzhu - mums ieleeja... Ja nebuutu atgaadinaajushi - neielietu. Nejau vinjam to churu vajag - kam vajag tas lai iet vinju un meklee - mees taa arii dariijaam. Ar komuniceeshanaas speejaam visu ko var panaakt kaa redzi.
Neba Lauris piegaaja klaat taviem draugiem un pateica : "celju neapmaksaashu" ;)
0
Es atvainojos, cienītais, a cik normālu ierakstu esi izdevis tu???
Un vai jūs vienreiz nebeigsiet viens otru zākāt??? Ja ir problēmas - atrisiniet to savā starpā, nevis publiski mazgājiet savu veļu.

Piekrītu "rokkam" - visus šitos anonīmos bezsejas radījumus šeit forumā vajadzētu vienkārši bannot = vai taisīt Face Control. Ieliekiet savu bildi profilā, lai var redzēt jūsu sejas, nevis paliekiet anonīmie sprediķotāji.
0
Cieniitais - a es te prichom vispaar ? Es izteicu savu viedokli par to - kas ir siika grupa , un kas ir taada kas ir normaalaa liimenii , kas driikst uzstaadiit prasiibas koncertos un festos. Tapeec es arii tagad nechiikstu , ka man 1 smirdiigaa koncii bija jaaspeelee 5 alkaaniem , un celjaa tika izteereeti kaadi 30ls diizelim , kaa arii laba deva nervu - bij 1 jauks teiciens : "Know Your Role , and Shut Your Mouth"... A ja tev neapmierina mans viedoklis , nu nez... iesuudzi mani tiesaa...

Un veel - savas probleemas risinam saistiibaa ar High Times , zem High Times topika - citur nelienam un netrauceejam , taakaa - kur ir tava probleema un kas tev nepatiik ?

0
to Kaifs
precīzāk, gudri dirst nav malku cirst! ;)
0
Mana problēma ir elementāra -
man nepatīk kak viss un visi vienmēr tiek aplikti.

Es neesmu nekāds pasaules glābējs vai aizstāvis, bet paskatieties paši - vai kādam kādreiz šeit kautkas ir bijis pa prātam???
0
Ir, jā (wasntme):D
0
Nu , ja tu palasiitu visu shito bardaku , mosh saprastu , ka uz mani veerst savus paarmetumus nav jeegas... Kameer mani neviens neapliek , es nevienam netrauceeju - es pat forumaa neko neposteeju... Kad tiek aizskarti mani draugi vai es , es protams iejaucos - a ja runa iet par to ka viss jaadara savaa starpaa un dziivee - arii tas tiks dariits.

A sakaraa ar to ka galvenais dirshljaks ir kautkur nozudis , tad paareejaa runaashana ir par teemu : "High Times organizeeshanas plusi un miinusi"... Katrs aizstaav savu viedokli , taakaa - kaa redzi , kameer nav 1 kasiigs cilveeks uz vietas , viss ir ok. Mosh braukt virsuu vajadzeeja vinjam ;)

p.s - a kaadas bildes tev labaak patiik ?
0
to atlets paldies. Davai ta paarsleedzamies no negatiivaa uz pozitiivo. Kas jums patika?
0
Tici man - tev personigi es neuzbraucu, bet izlasīju pilnīgi visu un tāpēc sašūmējos, jo šis jau nav pirmais topiks, kurā ir sākusies šitāda veļas mazgāšana :)

Kādas bildes man patīk - naturālas :):):)

Un ar tevi Balrogh - ir atsevišķs stāsts, domāju ka atceries, kāds te sviests savulaik nesās :):):):):)
0
Nu ta, es esmu shitaa jandaalina vaininieks. Ja kaadam liidziigas pretenzijas kaa corpse tad rakstat man personiigi. Taa kaa te izskakaas tikai grupu paarstavji un coprse, man savi kontakti nav jaanosauc.
0
To Corpse man neviena grupa netika suudzeejusies. Taa kaa aizpis muti, vai raksti personiigi
0
Es sevi neuzskatu par dirsēju.
iatollah, tu pats teici, ka neviens nepievērš uzmanību sīkām grupelēm ,kuras beigās uzstājās, bet tad tu saki, ka visas tu uzskati par sīkām.Dzelzs Vilks priekš manis ir tukša vieta tāpāt kā pusei no klātesošajiem.ja nu neskaita kādu gabalu no vecajiem albūmiem.
Viss, beidzam šo caureju!!Neko tāpat ar to nevar panākt!!
0
To Kaifs//ha
jaa, esmu mēģinājis organizēt koncus, bet man problēma cita, nepietiek laika, lai visi izspēlētos, bet grupas vienmēr ir apmierinātas.Un neviens nebrauc mājā tukšā!!
0
nu ka mees organizeej ta brauca maajaas piedzeerushies :)))
0
Sonnenmensch:
Visādi laiki ir bijuši, jā, šis tas ir bijis katrā ziņā:):):):):)
0
Nu nu corpse ko ta tu organizeeji. vienu dzertinu paglamaa
0
Nejauc tos tusus, kas saucas Carnage, kad Gulbenes matainie brauc tur nodzerties..bet kāda gan atsķirība, jūs jau mākat nodzerties kopā ar urlām un skiniem turpat gulbenē.Cik zināju normālus cilvēkus, visi par lohiem pārtapuši.Žēl, ka tā!!
0
Vispār, ja gribi personīgi ko teikt, tad give me a text to
grindcore@inbox.lv
0
Runaajot par uzstaashanaas laiku visas grupas nevar ielikt laikaa no 22 liidz 2, kas viennoziimiigi ir vislabaakais laiks, kad uzstaaties. Zeel bet visas grupas nevar ielikt sajaa laikaa
0
ha ...būsiet beidzot beiguši plunčāties sūdos.... piekrītu Kaifam davai uz to pozitīvo
0
Corpse - ok , mosh es kljuudaini izteicos. Es nebiju domaajis ka siikas grupas ir tikai peedeejaas , vispaar - manupraat taadas tur bijas visas atskaitot Dzelzs Vilku.
A tas ka tev vinjas ir tuksha vieta - nu , man piem Britnija liekas tuksha vieta - bet nevar noliegt to ka vinjai ir ieraksti , video un labi daudz naudas(shis faktors gan latvijaa atkriit) un diezgan liela atpaziistamiiba. Es nekad nepiekritiishu , ka grupa driikst suudzeeties par speeleeshanas laiku kaadaa festaa ko neriiko pashi , ja vien vinjiem nav vismaz 3 no shiem 4 faktoriem.

Anyway - no kljuudaam maacaas... Tapeec es arii laiciigi paarbiidiijos labaak uz festa saakumu nekaa uz beigaam - to dariit driiksteeja visi.

A Laurim - nenjem galvaa... Parasti dirshaas tie , kas pashi neko uzriikot nevar. A ja var - tad lai izdara labaak. Teoreetiski , tu driiksti visus pasuutiit nah , jo pasaakums ir tavs - un ja kaadam nepatiik , nevienam netiek spiests speeleet ;)
0
to iatollah: lien dirsā Laurītim , lai jūsu smirdīgā grupa nākamgad varētu spelēt?:DDD
0
Vo, Vo ko lien
0
psc... tev laikam nav pienjemts kaadreiz pateik kko labu bez liishanas dirsaa...
Vispaar - man tur patik un arii naakamgad labpraat tur speeleetu anyway...

a par smirdiigu grupu , kaa elles cirvis teica - vareesi pateikt mums visiem aciis ieksh Fresh Blood. Dorshi , naac pie skatuves , labaak kaap pat virsuu , un skalji mikjii driiksteesi to pateikt. Es buutu patieshaam pateiciigs.

A cik taalu ir tikusi tava grupa ?
0
ne nu man jau patiik sitie lielie dirsiigie komenti un pa vidu taadi neitraalie - es jau neko :D
pasaakums tieshaam nebija slikti organizeets, nevienaa grupaa gan nespeeleeju, bet veerotaaja statusaa biju visu laiku...
un tieshaam - vai ta vienmeer jaanodirsh katru kas izsaka kritiku?? un vai ta vienmeer atziniibas izteikshana skaitaas dirsaa liishana?? un veel vai ta jaatbild katram dirsienam ar to pashu??? lai tak savaa sulaa vaaraas ja taa patiik :D vai kaads no taa kaifu te kjer ka dirsas te :D
0
mēs taču esam latvieši. aizmirsās? :D :D
0
Par latvisku Latviju latviešu latvijā. Piekrītu Brrrrrrr in fire ņefig ņemties. Pietiks!!!!!!!! A to izskatās tā itkā urlas cīnas par meiteni, kuru tāpat neviens nedabūs. Bet pacīnīties taču vajag!!!!!!
0
Ja izsaka pamatotu kritiku, tad viss ir o.k. Kritika ir nepieciesama un loti vajadziiga, lai kaada lieta vareetu kluut veel labaaka.
0
Ja izsaka pamatotu kritiku, tad viss ir o.k. Kritika ir nepieciesama un loti vajadziiga, lai kaada lieta vareetu kluut veel labaaka.
0
he Corpse, nu tu gan dod. Katru gadu tev kaut kas nepatiik. Es tevi vairs nepaziistu.Nahuja tev tas viss vajadziigs. Joptvai, ja nepatiik kaut kas, tad atbrauc un noorganizee labaak. Bet laikam jau ticis uz aarzemeem, esi kljuvis par ahuuno metallugu ja? Un nevajag padirst nedz Gulbeni, nedz organizatorus, nedz grupu daliibniekus, nedz pashus gulbenieshus. Un vechi sarunaasim taa, ka neapdirsiisim viens otru. Katrs speele kaa nu vinsh grib un prot. kaadam tas sanaak labaak, kaadam sliktaak. Cieniisim viirus, kuri ir uznjeemushies atbildiibu par shii konkursa norisi. Pateicoties shim vbiiram un protam ne tikai vinjam, konkurss turpina dziivot. Ar katru gadu tas sanaak arvien labaak, un cereesim, ka ar laiku sho festivaalu apmeklees aizvien vairaak cilveeku. Un cereesim, ka shajaa festivaalaa speelees arii kaada no muusu vecajaam grupaam...bet tas lai nu paliek organizatoru zinjaa....
0
nasv tik traki, katram kritika jasaprot pa sawam, ja nesaproti, tad nelasi un nedomaa, bet tikai dzer.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas