0
[#]

18. augustā, klubā "Melnā Piektdiena" konkursa Fresh Blood pirmā kārta.

Kā zināms, konkurs notiek jau otro reizi un, kā zināms, tauta prasa maizi (šķidro) un izrādi, kuru, cerams, sagādās mūsu konkursa dalibnieki.

Katras konkursa kārtas uzvārētāji satiksies finālā, kur viņiem tiks dota iespēja sacensties savā starpā par galveno balvu – iespēju ierakstīt vienu dziesmu profesionālā skaņu ierakstu studijā “Fēnikss” un kurš tiks iekļauts izlasē “Melnā Piektdiena”.

Kā jau ierasts, konkursam ir vairākas daļas, tāpēc, ja gribat parādīt, uz ko esat spējīgi, vēl ir laiks pieteikt savu grupu un piedalīties nakošājās Fresh Blood kārtās!

LAZARUS
Grupa tagadejā sastāvā pastāv tikai no 2005. gada vasaras , taču pirmie centieni savākt pilnvērtīgu grupas sastāvu un stila mekleejumi jau saakaas 2003.gadā...
Lielāka problēma viņiem bija atras vokālu, kurš ietu pie sirds katram grupas dalībniekam, tāpēc viņi radija ko jaunu -viņi izlēma, paši sāks apgūt “vokālošanas” mākslu.
Grupas sastāvā ir 3 cilvēki, kuri vienlaikus ir arī grupas vokālisti.
“Lazarus” spēlē stilā starp Hard Rock/Heavy Metal, bet pashiem patīk uzskatīt ka tas ir tāds “motorhead/manowarisks” heavy metals. Pēs grupas vārdiem, viņu mūzika ir diezgan melodiska un vokālus viņi cenšās veidot maksimālli saprotamus, jo zin, ka Latvijaa ir gana daudz black/death grupu, tapeec paši vēlējas ieviest kādas jauna stila vēsmas.
Grupas daiļrādi ietekmēja Judas Priest, Manowar, Kiss, Iron Maiden un Motorhead.

BITE BACK
Jaunā sastaavā viņi ir apmēram 2.mēnešus. Pēc viņu vārdiem, spelēto stilu vareetu nosaukt Extreame Heavy Metal, kuru ietekmēja ir Chimaia, Devildriver, Fear Factory... nemaz nerunājot par viņu favoritiem – METALLICA! Gruppa saka par sevi: “Esam loti cītīgi un nopietni savā attieksmē, apstrādājam katru niansi savā mūzikaa, biezhi mēģinam un vispār esam ļoti centīgi. Patīk kvalitatīvi sevi pasniegt!”.Viņi sapņo spēlēt uz lielās skatuves un parādīt sevi blakus saviem favoritiem no Latvijas grupam Flaying un Trendkill Method!

FLAVOUR OF SIN
Flavour Of Sin parādijās 2006 gada sākumā. Grupas dalībnieki jau paspelejuši
dažadās grupās un dažados sastavos. Kā arī piedalijās tādos pasākumos, kā
Liepājas Dzintara festivāla fināls, Sinepes un medus festivālā, vairākos
Chemical Reaction festivālos, kā arī nesen notikušā starptautiskā festivālā
Baltic Summer Chemical Reaction, un vel daudzos citos pasākumos.
Grupa pārstāv metalcore žanru, un spēlē ātru, smagu un melodisku mūziku. Viņu sastāvā ir pieci cilvēki, uz kuriem lielu iespaidu atstāja tādi mūziķi kā Soilwork, In Flames, Caliban, Children Of Bodom, Canae, Meshuggah, As I Lay, Dying, Through The Eyes Of Dead, The autums Offrering un Cephalic Carnage . Viņiem jau ir ierakstīti divi demo dziesmu varianti un live video.

DEATH RISE
Idēja par grupas radīšanu rodas Pavelam (bass), tajā laikā vieņš iepazinās ar Pavelu (ģitāra, Wild Hunt). Viņi apmainijās ar idējām un sāka darbu, rādot Death hrash metālu. Pēc neilgā laikā grupā ienāk Jurijs (ģitāra, Mahaon) un ieguldija grupā kaut ko arī no sevis. Bundzinieka meklējumi katru reizi nonāk strupceļā – bundzinieki nāk un iet, bet puiši joprojam nezaudē cerību un turpina spēlēt ar dram-mašīnu.
Vēlāk grupas sastāvā paradijās Danila(taustiņi).
Šodien grupa, kuru savulaik ietemeja tādi grandi kā Death, Arch Enemy, Ozzy, Pantera, Cynic, Neglected fields, Testament, Meatallica и Children of Bodom, turpina savu attistību spēlējot melodic-death, un tā būs viņu debija.

Sākums: 20.00 (vaļā no 19.00)
Ieeja: 3 Ls

 

Komentāri
0
labs nosaukums Meatallica :)
0
jaiet laikam buus gan, taa jau riigaa peedeejaa laikaa normaali pasakumi iisti nav....
0
Es arī laikam iešu....
0
noteikti neiešu.
0
pareiz ir , nav ko... es arii neieshu...
0
edenbeast, tava augstprātība mani brīžiem fascinē. Vai tad Frailty tagad skaitās tik varena grupa, ka tu stāvi pret visiem ar tik augstu paceltu deguntiņu?:)
0
Es gan aiziešu! ja saka, ka būs ātrie un melodiskie, tad jāiet vismaz iečekot.
0
ātri un melodiski es māku laist gaisu biksēs. pēcāk iečekojot nākas atzīt, ka bez melodiska ātruma es pieprotu vēl kādu makten interesantu skilu. bet uz pasācienu jāiet !!
0
Un kāds bija arī??? Kāds pakomentēs ko redzēja/dzirdēja arī???
0
hm, vēl jau 4as dienas jāgaida :D
0
Vot bljin shaise :) Es piektdienas sajaucu!!!!
0
nesanaaaks miiliishi, jaakoszh pie daabas kruuts kameer veel saulei nav ilknji izaugushi...

bet taa ieteiktu kautvai uz atpakaljkodeejiem aiziet, tipo znakomijs hehe
0
artūr, tu esi vizuāli pretīgs, nevis tā bīšķiņ, bet diezgan...
0
Ja nav tur bleka vai dūma, tad izlaidīšu
0
mazais2, kāpēc uzreiz tā? augstprātīgs un vēl sazin kāds... neiešu, tāpēc, ka negribu uz to iet. jeb man nav tiesību negribēt redzēt vai klausīties to, kas mani nemaz neinteresē? :D kas attiecas uz Frailty, tad mēs tā palēnām, palēnām, jo nav kur steigties :)
0
jeb, mazais2 gribēja, lai paskatos viņa uzstāšanos...? (nezinu gan, vai viņam ir grupa...?)
0
es gan ieshu uz sho visai apshaubaamo pasaacienu.galu galaa,kaada shkjirba, kur pavadiit 5dienas vakaru ar draugiem.
0
nē, ne viens, ne otrs. Vienīgais, ko es nesaprotu, ir - kādēļ vajag bļaut pa pasauli, ka neiesi, vai tad kāds jutīsies labāk, ka tu to te ierakstīsi, drīzāk otrādi - kāds no grupām var justies demoralizēts. Un kā tad paliek ar "keep supporting metal!" ?:(

Nav man grupas, vismaz tā nav mana, bet apstīties jau vari, tikai otrajā freš blod tūrē:)
0
es neesmu true, tāpēc nav keep supporting... ir tikai Doom or be Doomed, mothafucka! ;)
0
vāja atmaz(s)ka...
0
nja? ok...
0
Es noteikti gribu paklausiities hrash metaalu.
0
noteikti buushu;)
0
kas ir hrash metaals? 8|
0
"Idēja par grupas radīšanu rodas Pavelam (bass), tajā laikā vieņš iepazinās ar Pavelu (ģitāra, Wild Hunt). Viņi apmainijās ar idējām un sāka darbu, rādot Death hrash metālu. "

Nu re, pats vainīgs, ka neiesi uz pasākumu - paliksi nezinot :)
0
ak vai... :)
0
tagad par citu - beidzot pievērsu uzmanību grupu aprakstiem, un gandrīz nokritu no krēsla. šausmas, kā tā var rakstīt. labi, latviešu valoda ir gana sarežģīta, bet varēja vismaz pieaicināt kādu, kas to zin, nevis šitā blamēties un pašiem drukāt... :( bet, no offence...
0
Edenbeast, ja jau jūties latviešu valodas eksperts, tad ar prieku tev paziņošu, ka

1)"kas to zin, nevis" - pareizi ir "zina"

2)"beidzot pievērsu uzmanību grupu aprakstiem, un gandrīz nokritu no krēsla." - šeit pirms "un" komatu nevajag, jo -un- saista vienlīdzīgus teikuma locekļus

3)"ak vai... :)" - starp "ak, vai" vajag komatu

Lūk tā, dēliņ!:)
0
Jēēē'! Bija labais pasāciens, man baigi patikās, pirmoreiz biju uz to jauno klubu.
NObalsoju par Lazarus. lai jau tiek ;)
alus ar tur garšīgs....
0
Varbūt kāds arī pateiks, kurš uzvarēja tajā pasācienā?
0
Ja vēl kādam tas būtu pašam zināms...
0
Vispār - visticamāk, uzvarēs Bite Back, jo viņiem bija vislabākās dziesmas:
AC/DC - Back In Black
Metallica - Creeping Death
Sepultura - Roots, Bloody Roots
+ fragments no Queen - We will Rock You.
Sīkums tāds, ka pārējām grupām bija pieteikts, ka kaverus spēlēt nedrīkstēs...
0
mazais2, par 3) - nekā, starp "ak" un "vai" nevajag komatu, jo tad sanāk, ka tu uzrunā "vai". un kurš idiots kaut ko tādu uzrunātu :P
0
forshi te ir kaads, kas gramatiku iemaaciis visiem...
un jaa, tieshaam, kad buus rezultati un kur tie buuus?
0
Zvanīju organizētājam, viņš teica, ka rezultāti būšot zināmi, laikam, šovakar, bet internetā varēs redzēt rīt. Rezultāti, protams, tiks publiceti www.metalshow.lv
0
hm a gadiijumaa ja uzreiz nesaka rezultaatus nevar kaukaa noshmaukties??
0
Likaas paaraak daudz kaveru. Buutiibaa vienpraatigi sanaaca nobalsot par Death Rise. Prieksh debijas likaas pat ljoti ok.
0
roof??? kaverus jau spēlēja tikai viena grupa... lai gan Death Rise arī spēlēja vienu kaveri, bet vinji to dziesmu bija diezgan pamainījuši. protams noshmaukties var jau vienmēr....

es nobalsoju par Lazarus, viņiem vismaz bija normāls šovs(bungu solo u.c.) un klausāma mūzika. bet pēdējā dziesmā viņiem kaut kas nebija tā kā vajag, vismaz man tā izklausījās...
0
kaverversijas vienkaarshi spilgtaak atminjaa palika. Veel meeginaaju saklausiit ietkemes muuzikaa. paariitis paviideeja, bet taas taa subjektiivi.
Vieniigi zheel, ka nedzirdeeju flavour of sin, bet pasaakums likaas ljoti normaals
0
spriežot pēc komentāriem iekš metalshow.lv liekas, ka flavour of sin nemaz nebija koncertā :D man nepatika
0
tad jau varbuut arii neko lielu neesmu zaudeejis
0
a kāpēc Lazarus tiek salīdzināti ar Motorhead? Un kāpēc viņiem jau trešo reizi prasīja nospēlēt Ace Of Spades koncertā??
0
vot - jautaajums vietaa... Vai tieshaam kaads no mums ir tik drausmiigi negliits kaa Lemijs , vai pie vainas manas vokaalaas speejas ?

p.s - Motorhead forever m/
Gan arii kaadreiz mums radiisies izdeviiba Ace Of Spades noraut...
0
Iformaacija no metalshow.lv
--------------------------...
Konkursa “Fresh Blood” pirmās kārtas rezultāti:

Flavour of Sin - 6
Death Rise - 27
Lazarus - 35
Bite Back - 43

Pateicamies visām grupām, kas piedalījās, kā arī tiem, kas apmeklēja koncertu un nobalsoja par sev tīkamāko grupu. Tātad finālā iziet grupas Lazarus un Bite Back! Tiekamies otrajā atlases kārtā 15 septembrī - sekojiet reklāmai.
--------------------------...

Kaada runa , Ac/Dc , Metallica , Sepultura , Queen - logjiski ka uzvarees sho grupu dziesmas.

p.s - paldies visiem kas atbalstija Lazarus - uz tik lielu atbalstu pat cereejushi nebijaam...
Keep supporting HEAVY METAL !!!
0
Attieciigi sheit varam redzeet alus neatlaidiigo iedarbiibu uz organismu - saakumaa viss so so, bet taalaakaas uztaashanaas ir baigi ok :D :D :D

Un jaa - make some cover hehe!!!
0
Nu ja tie vinneri arī finālā nespēs neko vairāk par koveriem, tas būs nožēlojami
0
Viņi uz skatuves jau solīja, ka, ja tiks nākamajā kārtā, sagatavos pilnīgi jaunu Metallica kaveri...Tagad gan solās, ka sagatavos programmu ar savām dziesmām...
0
Man tomeer vislabaak patiik nosaukums Extreme Heavy Metal. What's so heavy metal vinjos ? "Extreme Shitzu" kaa teiktu Beavis :D
Bet nu nopietni - es uzrunaashu visu metal tautu tagad - kakova hera juus pieljaavaat ka finaalaa tiek nu-metal vai emo vai kas taas par shausmaam bija ?
Kur ir juusu atbalsts un "true metal" sauklis ?
Bljaaviens , Death Rise bija 100reiz labaaki par Bite Back - kur ir viss juusu "man patiik metaals ?"

Since , Fresh Blood ir metaala grupu konkurss , tagad katrs pokemons domaas ka vinja pastaaveeshanu atbalsta krutie matainji...
Vot redz , emo fani gan aizgaaja un sabalsoja par savu grupu.
Kur iisti ir probleema ?
0
nu Tu jau tagad taisi problēmu, cilvēki balso par to, kas patīk... unisex, saproti ?
0
nu tad es izsecinu ka true metaalistiem labaak patiik emo , nekaa melodiska desa Death Rise izpildijumaa ?
Vai arii nepatiik nekas , bet ar savu pohuj juus reaali pieljaavaat emo tikt taalaak par Death Rise , kas vismaz ir metaals... ?!
0
Tev gan ir grūti... cik ūber trū metālistus Tu zini ? ai, neatbildi, man tā pat vienalga :)

Tev laikam naktīs nenāk miegs, jo par to vien jādomā ... >:)
0
nu , naktiis man naak miegs diezgan labi...
bet pa dienu es ik pa laikam aizdomaajos , kur iisti ir visi tie dirseeji , kas ir par metaalu un pret visadaiem nu-metal un emo suudiem... laikam tas viss tikai muldeeshanas liimenii...

Bet vispaar - pohuj... Tikai lai nebriinaas neviens ka naakamaa Black Friday izlasee buus emo , hc , pank un nu-metal.
0
vai, kā te viens cepās... :)
0
Atradu 500 latus, kam tie pazuduši, lūdzu, zvanīt uz 9094884! Naudu atdošu!
0
un visi pirks piektdienas izlasi un teiks: jā, iatollah bija taisnība, cik viņš ir vieds!!
0
P.S. To niku "iatollah" es ar copy/paste ietaisīju...
0
nu tad beidzot tev pieleca!!! :)
0
izklausaas ka naakamais Fresh Blood buus interesants. P.S. Nafig tad neieshu.
0
es arī brīniojos kā tie "lēkātāji" tik tālu tika, nu labi, creeping death bija kruti, bet tas tā... vispār laikam arii tapēc tika tālāk, ka spēlēja krutos koverus, bet publikas atbalsts paļubomu lielāks bija Lazarus :) un nekādus nu metālistus es tur vairumā nemaniju.
gan jau buus otrā kārta tad redzēs....
0
Juus vispaar sekojaat liidzi, kaa speeleeja Bite Back????? nevienam nebija taadi gaajieni uz gjitaaraam.....vinji shajaa kaartaa viennoziimiigi bija visprofesionaalaakie....m...
cienju vinjiem..!!!!!!!!
0
NU ta paskaidro siikaak kaadi tieshi tie gaajieni tur bija nu vismaz kam liidziig ja esi tik gudrs
0
Noteikti bija līdzīgi AC/DC :D
0
negribu buut uzbaaziigs, bet izskataas, ka paris civljiem no lācara sasmakušo, gadsimtiem trūdējošo padušu vecās skolas apsēju puses apakšveļa grauž un naktī miera nedod atpakaļkodiena uzvara. Nu ko lai dara - cits atzīst, ka spēlē kaverus, cits vienkārši pārkopē, pie tam ne visai kvalitatīvi, un piebāž kautkādu ar nācareti un Jahves zelta teļa saistītu vārdu, kas liktu vecajiem, lasi, THRUE, nekādā-gadījumā-ne-pla... noraust asariņu pār vaigu, atceroties vecos labos astoņdesmitos, kad zāle bij zilāka.
Vecie, Jaunās Derības un hipiju laiks ir pagājis!! Sieg Heil!!!

ja runājam par ēmo un melo dick metālu, brīžiem nav iespējams pateikt, kurš ir maigāks nezvērs un vēnu griezējs, tā ka nevajag.. un kāda ellē ratā vaina hārdkōram?! >:D
0
ņja, palasot komentus paliek visai baisi ap dūšu... kautkāda koveru sērija, šmaukšanās, emo... kas jums tur pie velna notiek, džeki?! :))))

Bet ja nopietni, tad viss saliksies pa plauktiem pats. Pirmajā Freshbladā kuri bija čempioni? Un kur viņi ir tagad? Kautkā, šķiet, neizturēja spriedzi... Kamon džeki, ņemiet par labu pieredzi uz skatuves, nospļaujieties, sametiet pa ceinerim, iekāpjat studijā un pārbaudiet spēkus kā īstiem mūziķiem pieklājas, iemetot savu skaņdarbu kautvai tepat "saplosīšanai", nevis šņukstat, kādi te matainie ir slikti, ka nespēj novērtēt melodisku desu. Mūsu publika ir sasodīti izvēlīga un tas tikai padara lietas interesantākas, jo uzreiz var redzēt, kurš ir darītājs, un kurš činkstētājs.

Vispār, vislabākais ir mazāk laika šeit tērēt, vairāk pie muzoniņa piestrādāt. Tā kā, anuka apakaļ pie gitārām!

>:)
0
fauns saka pareizas lietas... fauns nesaka : "urbinaat aanusu ir kruti"... eee... fauns ir saslimis ?
0
Vai si konkursa koncerti notiek katru nedelu?
0
Nē. Otrais koncerts notiks 15. septembrī.
0
es varu teikt tikai to, ka Lazarus bija totaals suuds, bet taadas jau ir manas subjektiivaas domas viedoklis....!
0
Bet mans subjektīvais viedoklis ir tāds, ka, ja nemaldos, graver ir pazīstams ar Lazarus basģitāristu un šis apvainojums ir personisku iemeslu dēļ...
0
nu tā nu gan es neteiktu, Lažarus nav sūds tādēļ, ka gravers kādu no viņiem pazīst, drīzāk dēļ tā, ko nācās redzēt dzīvajā un tad vēl Verzes kunga "gudrie" izteikumi iekš metalshow.lv un diršanās par tehniku, kas grupai Lažarus noteikti ir tādā pro līmenī, ka drīkst mest izaicinājumu visai Latvijas metāla skatuvei, īstenībā tas arī daudzus nocēla no kātiem un krasi mainīja priekšstatu par grupu. Heavy ar vilšanos, kā saka:)
0
graver - tu nemaz nebiji uz FB...

mazais2 - tev jau neviens neprasa grupu veerteet peec muuzikas.
0
pēc kā tad, ja ne pēc mūzikas? pēc gejiskajām hevušņiku biksēm? un dzelžiem uz rokām, kas traucē spēlēt? moš man ar uzvilkt tīģera kažoku (otrādāk = ar galvu pie dibena) ?
0
nu , tu jau peec muuzikas nespried. tu spried peec komentaariem internetaa - kurus izteikt starpcitu ir atljauts visiem.
Buutu labaak pateicis konkreetas lietas , ko mees daram tik hujova(veelams tomeer saistiibaa ar muuziku nevis aareejo izskatu) , lai mees varam taas labot , nevis izteicis nepamatotus aizvainojumus.

Un par dzelzhiem - to tu saki muusu bungjierim , kapeec tu spried ka grupa ir slikta , tikai tapeec ka bungjieris fano par blacku , un uz : "tas tev tikai traucees speeleet" atbild ar : "pohuj" ?
p.s - iipashi neesmu nemaz ieveerojis ka vinjam blekji trauceetu - laigan , ko gan es no bungaam jeedzu ? Mosh uzskaiti konkreetas lietas... buus vieglaak runaat.
0
Cozy Powell arī mēdza spēlēt ar dzelžiem. Tas neliedza viņam kļūt par vienu no iespaidīgākajiem bundziniekiem smagā roka vēsturē...
0
"drīzāk dēļ tā, ko nācās redzēt dzīvajā un tad vēl Verzes kunga "gudrie" izteikumi iekš metalshow.lv" - to pirmo daļu tu tā arī neizlasīji laikam, tur skaidri un gaiši rakstīts, ka es redzēju un dzirdēju jūs visus dzīvajā. Tev lasīt jāmācās, savādāk tu sagriez notikumus ar kājām gaisā. Otrkārt, nav teikts, ka kāds spriež par tavu grupu pēc komentāriem, bet gan to, ka tas pasliktināja pirmo iespaidu par Lazarus (izlasi vēlreiz iepriekšpēdējo teikumu manā postā, ja netici).
0
nu , precizee kas tavu jau sen radiito iespaidu par grupu , pasliktinaaja kad ieraudziji muus dziivajaa ?
p.s - mani "gudrie" komentaari praktiski nav saistiiti ar manu grupu , tapeec es neredzu probleemu. Tev nepatiik tas ko es saku , un tapeec tu saac spriest neobjektiivi par muuziku ? Tik pat labi man tagad vairs nepatiks Ocularis Infernum , jo tu necieni manas grupas nosaukumu , kaa arii man melnais portatiivais dators likaas smukaaks par tevi. Nu bullshits vienkaarshi. Ja tu nevari piesieties pie konkreetaam detaljaam , bet izsaki kautkaadus visaptveroshus saliidzinaajumus , vai sazin ko veel - kaada no taa jeega ? ko tu ar to gribi pateikt ?
0
es gribu pateikt tikai vienu - nevajag lekties! Kur nu vēl metal forumos.

Un atkal Tu nemāki lasīt - es nekur nepiesienos pie ārējībām, tas, KO TU RAKSTI FORUMOS PARĀDA TAVU INTELEKTU, tu vēl met te visādus salīdzinājumus ar ārējiem izskatiem. Vot tas ir bulšits.

Protams, varu piesieties pie konkrētām fīčām, bet tas būs mans vārds pret tavu. Visvairāk man nepatīk jūsu bundzinieks, ja vēlies, lai es uzrakstu konkrēti visu, ko es par to domāju, saki droši. Un runājot par mūziku, priekš kam tagad spēlēt to pašu, ko kāds jau ir n-reizes atspēlējis pirms 30 gadiem???!
0
Nu : "pēc gejiskajām hevušņiku biksēm? un dzelžiem uz rokām, kas traucē spēlēt? moš man ar uzvilkt tīģera kažoku (otrādāk = ar galvu pie dibena)"... es to neizdomaaju...

Par lekshanos - nu ok...nu gadaas... apsolu laboties :D

Muusu bundzinieks nepatiik ? Tev vinjhs neliekaas izskatiigs ? Vot - par bundzinieku droshi sper laukaa visu ko vari pateikt... tas iespeejams noderees pat ;)

A par muuziku - nu...kaada jeega speeleet ? mosh taada pavisam elementaara : "patiik..." Zini - speeleet vajag to kas patiik , nevis to kas kruti skaitaas. Ja njemam veeraa atsauksmes gan par mums , gan par stilu kaa taadu , es teiktu ka Heavy nemaz nav tik nomiris kaa tev liekaas. Turklaat - ieksh metalshow.lv ir interesanta aptauja... Protams , Death , kas ir populaaraakais stils(es ti nenoliegshu) nav iipashas ceriibas paarsist , bet es teikshu taa , ka 50/50 , Heavy vs Death iet tajaa balsoshanaa... Kaadu laiku pat Heavy bija pirmajaa vietaa - taatad , ir tie kam patiik. Un tie visi neesmu es - ja kaadam iznjemot mani patiik , kautvai tiem 80cilveekiem , tad ir veerts kautko dariit.

0
ak jaa , aizmirsu pilniigi sho jauko pantu :

The Gods Made Heavy Metal And They Saw That It Was Good;
They Said To Play It Louder Than Hell,
We Promised That We Would;
WHEN LOOSERS SAY IT'S OVER WITH - YOU KNOW THAT IT'S A LIE;
The Gods Made Heavy Metal And It's NEVER GONNA DIE.

Speciaali tev izceelu paaris vaardus.
0
paga, paga kaut kāda statistika par stilu klausītājiem kaut kādā saitā neko neparāda, tur var viens cilvēks nobalsot no vismaz 5 dažādiem IP un lieta darīta.

nu visu cieņu, bet bundzinieks jums spēlēt nemāk, ja jau pat elementāro bītu šķībi laiž un tie dzelži uz rokām tiešām traucē spēlēt. RUNA GALĪGI NAV PAR ĀRĒJĪBĀM. Pāris ritmus ir iemācījies nu tas ir apsveicami, tikai lažo un pie kam kokus nepareizi rokās tura. Pat tādai mūzikai ir vajadzīgas iemaņas. Tas, ka tādai grupai kā Iron Maiden viena dziesma sastāv no pāris ritmiem un dažiem breikiem, kurus var viegli nospēlēt, nudien nenozīmē, ka viss stils ir vienkāršs. Ar tādu buņģieri jūs nekad nekur netiksiet.

Tava lirika man neko neizsaka, vari dziedāt vesels zem taisnā bīta, kamēr es spēlēšu paradidlus un flemus ar kājām jau ceturto stundu.

Nu negribēju es visu šito rakstīt, tiešām, tu jau pats palūdzi.
0
Lirika bija Manowar nevis muuseejaa...

A par komentu - ir labs... tiesa gan dereeja kautkas konkreetaaks , jo to ka tu lazhosi 5dien , es varu sadereet jau shodien - dziivajaa Shit Happens , ganjau ka esi speeleejis kaados vismaz 10 koncertos , tad jau zini kaa gadaas.

A par to kur mees tiksim , veel jau viss priekshaa , ta jau redzees ;)
0
labi, slēdzam šito diskusiju ciet, es par šīm tēmām runāju nelabprāt. Visi lažo, viens vairāk, otrs mazāk:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Komentāri
Viskas