techno metal
+1
kur ir mani braalji???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Tu domā tehniski sarežģītu metālu jeb techno a.k.a. smagu deju ritmu metālu?
0
es nezinu gan, bet incanti in grupa Rain (kkaac elektrometaals manupraat) un 7-10 split - pop/punk-metal :)
+1
kas tas tāds?
+1
tipa sintētiska industrija ar growliem & gičām ?
0
Ja ir runa par tehniski sarezhgjiitu metaalu, iesaku ieveerteet muusu driizos viesus Spawn of Possession - visai "navorochennaja" detuha.
0
Grupai Accuser bija tāda jautra dziesmiņa, kuru mēs apzīmējām kā "aerobika metālistiem" :)
Vēl Pungent Stench arī ko līdzīgu bija sameistarojuši...
bet varbūt tas nav tas...
0
nu redz i taads novirziens :). kaa redzu maz tadu.
0
nu te nav skaidriibas neglected fields laa technical trash bet nesarezgiitias techno metal man gaaja pie sirds kad tikko kaa saaku metaalui klausiit laikam valtari man patika ja kauko nejaucu
0
Varbūt iet runa par industrial metal tb Fear Factory, Ministry arī varētu iemest tai pašā katliņā un nesen priekš sevis atklāju tādu apvienību kā Red_Harvest
0
Nu ir dzirdēts par technical metal, šķiet amīšiem tas ir raksturīgs. Katrā ziņā vienu amīšu grupu esmu dzirdējis... bet nu fui... vieni vienīgi vijeboni. A ja tiešām ir domāts techno metal... nu sorry, tam ar metālu visdrīzāk ir tik pat liela saistība kā nu-metal.
0
Tā arī tu nepaskaidroji, ko tu ar to domā.
0
Manuprāt techno metal - Pain, White Zombie, Die Krupps - tas ir pēc stilu sapludināšanas, kādreiz Neglected Fields skaitījās techno death, bet tas jau saīsinājums no Technical Death metal.
0
FBB

Esi dzirdeejis THEORY IN PRACTICE? Zviedru ultra technical/progressive death. (Meegjinaat atcereeties rifus/struktuuras nav jeegas. Taapat neizdosies. Vienkaarshi jaaklausaas un jaaiegrimst transaa.)

No technical brutal detah patiik SUFFOCATION un NECROPHAGIST.

Veel patiik klasiskie ATHEIST, CYNIC, SADIST, NOCTURNUS. Arii muusu pashu NEGLECTED FIELDS.

Tad veel techno-thrash grupas: CORONER, WATCHTOWER, MEKONG DELTA. Veel pie techno-thrash droshi var pieskaitiit WRATH un HEXENHAUS.

Taadas luuk tehniskaa metaala grupas man patiik (Ja Tu domaaji to pashu, ko es).
0
Bet ja runa bija par "techno" un metaala sapludinaashanu, tad tas man ne paaraak. Patiik Diablerie albuums "Seraphyde", bet tas jau ir vairaak industrial.
0
Aaa, tas domats kaa INDUSTRIAL METAL, ja?
0
kk:(
Aha, labas blices tu sauc :) Gan īsti nedomāju, ka Theory In Practice ir ārkārt ultra techdeath, ir arī krietni vien kompleksāki veidojumi.
0
vispaar daudzi no tiem industriaalajiem metaaliem baigi dikti velk uz nuugjmetaala pusi fear factory arii peedeejie albumi vienaa stilaa iet kaukaa vais nerulee manam ribas laikam praataa pienjemos he
0
WrongTale

Forshi, bet kas ir taas grupas, kuras ir veel kompleksaakas par TIP. Tu vareetu kaadas nosaukt, ja vien vinjas nav tik kompleksas, ka kljuust jau gruuti klausaamas. Lai gan - vai tad iistam techno detah fanam kaut kas var buut par traku/sarezgjiitu. Galvenais ka patiik. :)
+1
Un lai tiek speeleeta MUUZIKA nevis vienkaarshi drochiiti instrumenti. Piem. TIP imho ir LJOTI muzikaali un idejaam paarbagaati.
0
kk:(
Neesmu pats lielākais tech muzona piekritējs pasaulē, jo vairums šādu bliču patiešām izceļas ar spēlētprasmi, nevis par songwritingu. BTW, TiP nebūt nav manu mīļāko skaitā, jo visas dziesmas liekas 100% vienādas ;)
Bet vari iepētīt Martyr (Kanādas tech death), Into Eternity (ne gluži tech, and tikai pa pusei death), Ephel Duath, Extol, Symbiosis, norvēģu supergrupa Lunaris, poļiem ir Sceptic un Esqarial, un par dullajiem zviedriem Meshuggah ij nerunāsim :)

Vēl protams var apskatīt Gēteburdziskos melodeath, kas nere5ti ir samērā tehniski ...te nerunāsim par In Flames konkrēti, bet par agrīnākajiem/vidus perioda Dark Tranquillity, dāņu Aurora pirmo disku, u.c., pēc gaumes.
Par thrash grūti runāt - jo, nedomāju, ka Coroner ir krietni vien tehniskāki kā laba daļu citu thrasheru (toties lieliska grupele bija, jā gan).

Un ir vesels slānis progmetal/power metal grupu, kas spēlē tehniski (toties tajās nav vis rūcējs, bet gan _normāls_ vokāls) - ja gribas sakruķīt smadzenes, iesaku vienīgo Spiral Architect disku. Šiem izdodas savienot baismu tehniskumu ar teicamām dziesmām.
0
CORONER nebija pat tik ljoti tehniski (lai gan saliidzinot ar piem. Sodom vai Slayer - tehniski peec vella), cik vinji bija origjinaali. Progresiivi, vareetu teikt.

MESHUGGAH esmu dzirdeejis diezgan daudz un iznjemot paaris gabalus no "Destroy, Erase, Improve" man nekas nav paticis. DARK TRANQUILLITY patiik, iipashi "The Gallery" un "Projector".

MARTYR ir starp taam grupaam, kuraam es jau sen mekleeju kaadu ierakstu.

Starp citu, ja neesi dzirdeejis, iesaku TOURNIQUET. Arii techno thrash. Labs albuums "Microscopic View of a Telescopic Realm".
Veel labi ir arii polju LUX OCCULTA peedeejie dieski.
CRYPTOPSY Tu jau noteikti zini.
0
to kk:(
Esi dzirdējis Meshuggah pēdējo disku "Nothing". Ja nē, iesaku, vienreizējs disks, manuprāt, visdaudzveidīgākais viņu karjerā!
0
Coroner patiesi bijusi viena no oriģinālakajām grupelēm vismaz thrash žanrā, īpaši daži pēdējie diski. Meshuggah man nudien nekad nav patikusi - disharmoniski, bezmelodiski riffi, nu negāja man nezkāpēc, arī Nothing ne.
Incanti, ka tev patīk Projector un The Gallery - šie abi ir mani mīļākie DT diski. Ja par Gallery ir skaidrs (Punish My Heaven, phucken super), tad Projector lielākoties tiek minēts pašu nemīlētāko DT albumu vidū. Manuprāt, tāpēc, ka palika vieglāki un daudziem neiepatikās tīrais vokāls - kurš mani savukārt padarīja traku.

Cryptopsy neesmu dzirdējis, Tourniquet, šķiet, arī ne. Lux Occulta varbūt gluži pie tech nepieskaitītu, taču esu dzirdējis divus pēdējos albumus un tie ir makten labi.
0
Jaa "The Mother and the Enemy" Baigi labs.

CRYPTOPSY ir Kanaadieshu technical brutal death, taads ljoti pamatiigs un intensiivs. Jebkursh albuums ir uzmaniibas veerts, bet mani iecieniitaakie ir "And then you'll beg" un "None so Vile".

MESHUGGAH parasti paaraak koncentreejas uz dazhaadu kvintu "mochiishanu" dazhaados jociigos taktsmeeros, visu laiku kaut ko atmetot, pieliekot, noraujot beigas, sinkopeejot utt.

"Projector" jau vietaam nemaz nav metaals, bet taads kaa smags indie sajaukts ar melanholisku death, bet man vienalga. Skaneejums ir citaads, bet izjuutas, kas no taa rodas ir pat ljoti "metaaliskas", savaa veidaa. Tiiraa vokaala partijas vinjiem ir izdevushaas.
0
Beldegiram

Dzirdeeju vienu gabalu no "Nothing" Metinaataaju Kursos. Smags un gruuviigs, bet ar to viss arii beidzaas. Mochii un mochii tik uz priekshu kaa taada mashiina. Vispaar man jebkaadu apetiiti baigi vinjos iedziljinaaties atsita "Chaosphere". Esi dzirdeejis? Imho - sviests.
0
Nu cik esmu Meshuggah klausiijies, "Destroy, Erase, Improve" man patikaas labaak nekaa "Nothing", kaut arii tas ir tiiri nekas. Cryptopsy patiesi ir veertiiga manta, kaut arii tikai "Whisper Supremacy"pagaidaam esmu dzirdeejis. Immolation arii no taas seerijas labi spaarda.
0
kk:( ---- savaadi, bet es no viena chuoma reiz panjeemu disku, kuraa bija ATHEIST, CYNIC, SADIST, NOCTURNUS. .... Nu neko, vienkaarshi savaadi. Tiem Nocturnus ir baigi labie albumu vaacinji, kautkaads marazms. Un man shie taapat kaa Atheist nepaaraak. Bet nu Cynic un Sadist..... mmmm.... Sadist "Tribe" veelprojaam ir viens no maniem lielaakajiem iespaidiem smagajaa muuzikaa.
0
Eu, un runaajot par tehniskajiem onkaam, bljin!!! Jau tresho reizi redzeeju klipu pa kautkaadu TV. 3D muljkjiks - staasts par chominju, kursh iemiilas vecenee, kuru, kaa beigaas izraadaas ir izdraateejis viss ciems. Un nekad beigaas nav bijis nosaukums. KAS TAS IR?!!! Kaads nezin? Muzons ljoti liidziigs Dillinger Escape Plan. Bet man neticaas, ka tie ir vinji. Cik atceros taadu dziesmu neatceros no shiem. Nu pilniigi riebj.
0
kk:(
Chaosphere neesmu dzirdējis, bet droši vien neizdevies albūms, daudzām grupām jau tādi ir, ne:)! Bet nu man kā ritmu mīlulim "Nothing" ļoti labi iet pie sirds!
0
Ir kādam gadījjies paklausīties Melechesh? Izraeelji virpina itin sakarīgi - ja nu gluzhi parkuuli tehnisks tas nav, tad dikti "rosiigs" gan. Sphynx ira satriecošs, un iepriekšējais Djinn īpaši neatpaliek.

PS. Cryptopsy paklausījos... ērhhm, not for me :)
0
Melechesh ir manta uz goda, tas gan. Vismaz nav taads stulbums, kaa Berzerk, vai kaa nu tur bija tie spaanju blekeri. Iedomaajieties melniigsneeju tipu ar segvaardu frozen wind. Marazms. Melechesh malachi turaas pie savas patiesaas identitaates un iekljauj savaa muuzikaa savu etniski iipatneejo skaneejumu.
0
Faunam

Jaa, es kaut kaa tiiri uz dullo (baigi sen taa nebiju dariijis) nopirku MELECHESH "Shynx" un uzreiz iepatikaas.

Beldegiram
Palasi recenzijas par "Chaosphere" ieksh metal-archives.com Tur daudzi no sajuusmas par to disku laizh biksees.
0
Tā jau daudzreiz gadās, vienam nē, otram patīk. Noklausīšos un ierakstīšu savu recenziju metal arhīvos!
0
tas melechesh tiiri muzikaali neslikts bet nu sorry izreela man nepatiik laikam jauns stils - zzidmetaals ha
0
Cik man zināms, viņiem no Izraēlas nācās aizlaisties savas mūzikas un filosofijas dēļ.
0
bet redz, ka shie pat Beetlemee bij pamaniijushies uzriikot metalfestu. Nezinu kaa ar apmeekleetaajiem, cik to par festu var nosaukt un kaa beidzaas, bet fakts.
0
Jaa, droshi vien bija interesanti.

Starp citu - biezhi vien iespaidiigaakie metal koncerti sanaak tieshi tad, kad tie notiek "nepiemeerotaas" negaidiitaas vietaas un laikos, vietaas, kur metaals neskaitaas "neveelams" vai pat aizliegts.
Piem. daudziem vecaakiem metaalgalvaam veel arvien muuzha koncis nr.1. ir slavenais 1991. gada pasaakums lidostaa pie Maskavas, kur speeleeja Metallica, AC/DC, Pntera. Vinji saka - daudz kas ir redzeets, bet taadas atmosfeeras un braaliibas sajuutas laikam nebuus vairs nekur un nekad. Kaa nu ne - toreiz tikko bija izjukusi padsavieniiba, pasaule bija "atveerusies", tas bija pirmais shaads pasaakums un ljoti milziigs. Sanaaca visi thrasheri.
Koncis angaaraa pie Brasas tilta arii daudziem (arii man) patika tieshi atmosfeeras peec. Turklaat pirms vinja ilgi nekas nebija noticis. Ja koncerti notiek katru nedeelju, tad smagaa publika saak kljuut laiska, ja reti - tad visi sanaak. Ik pa laikam vajadziigs kaut kas eksotisks.
0
Iisteniibaa bija jabuut "...metaals SKAITAAS neveelams..." Kljuuda.
0
Tehno bija pirmais metals, ko es saku klausities.
0
kas tas par zveru tehno metal un ko vinjs ziema eed???
0
Skaties, ka neapeed tevi...
0
...tas ac/dc nav priekš Tevis...ieslēdz labāk dimmub un cradle, to Tu domājams spēsi sagremot, ja esi jau bijis dušā un dvielis ir mitrs, tad paņem tekstus un dziedi līdzi, ā nē nē groulo līdzi...
satan fekal adrenalin spazmatised with cynical prophecies.
0
par ko vispaar runa iet? tipa par KMFDM tipa grupaam?
0
...eu, kāds bez manis vēl ir dzirdējis grupu Deviated Instinct (albūms Guttural Breath), cik esmu apjautājies, visi bezpoņā rausta ceļus, kaklus, kājas... dīvains savārstījums, bet man iegriež... varbūt tādas grupas nemaz nav, tie ir mani gļuki, nekādas infas ar par to nav... bija dziesma kurā ir vārds Domino...:)) (smaidiņš)
0
Reku es tev Dimmu iemetiishu, lai nav pasham jaameklee. Cerams tu esi naidiigi noskanjots pret tiem kristieshiem (atbilsti dziesmas krutajam nosaukumam)

Tormentor Of Christian Souls (muhuhu)

I could drag you to my chambers and strip you naked in darkness I could pull out your fingernails one by one and rape you till you find no hope I could rip your guts out and let you watch me sacrifice your unborn child I could leave you to starve and even bring you to total silence But I won't For I find no pleasure in your physical pain I want your christian soul to crumble Your fucking soul When I have seen your church go up in flames and you are weeping I will laugh When I have seen you mourn over loved ones I will feel bliss when your mortal souls is in ruins I will grin in the shadows for that gives me pleasure Tormenting a christian soul

labs teksts, labs.
0
Nu, enciklopi, kas jauns?

Mani te uz šādu muzīku atkal baigi ieēdinājuši Megazetor - goda vārds, labākais death, ko kopš Šuldinera nāves ir gadījies dzirdēt. www.metal-archives.com/band.php?id=32638...
0
nu nezz, ta jau labāk būtu slīdzinājis ar Gorefest
+2
Tēmu nekromanti atkal uzdarbojas...
0
Arī patosainu frāžu bārstītāji :) Būšu pārsteigts, ja pēc mēneša tu par tādu grupu maz atcerēsies. Tas ne tik daudz attiecībā uz to, ka būtu slikti vai kā, bet ka nebūt nav tik izcili savu stila brāļu starpā.

Kas attiecas uz tēmu, tad no "techno metal" mani diezgan iecepīja Ted Maul. www.metal-archives.com/band.php?id=27619...
0
Ņifiga, par bazaru tiek atbildēts. Nevajag tik ļoti to emocionāli subjektīvo faktoru norakstīt - cilvēki mēdz neizprotamā kārtā pieķerties visādiem štruntiem, staigāt padsmit gadus vienā un tai pašā smirdīgajā ādas jakā, karināt mašīnā pie spoguļa dāvinātas mīkstās rotaļlietas, lai arī tās tur pļerinās un bieži vien novērš uzmanību no ceļa.
Kas tur neparasts, ja kādam aplam iepatīkas kāda muzīka, kas citam var šķist visai ikdienišķa? Pēdējā laikā manā mp3 pleijerī krietni parotējušas mazāk zināmas un jaunākas grupas, ko mēdz visai pieminēt žanra cienītāji, taču tādu iespaidu, kā šie ungāri ar debilajiem vokāliem, taču spožajām ģitārpartijām, nav atstājis neviens cits. Nu apmēram tas pats variants, kas ar King Of Nothing :)
Tā ka nevajag - labāk iesakiet vēl kaut ko foršu, kas liktu izmest vēl kādu patosainu frāzi.
0
es palieku akls!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas