0
[#]

Sestdien, 23. decembrī  "Melnā Piektdiena”  Ziemassvētku vakara ietvaros notiks dubultpasākums  „Fresh Blood / Cold Flesh”! Tā būs ceturtā un pēdējā šī gada „Fresh Blood” konkursa daļa. Izņemot konkursantus, Ziemassvētkiem veltītā koncertā piedalīsies arī viena no Latvijas zināmākajām metal grupām - Preternatural, un, kā jau ierasts, koncerta apmeklētājus sagaida ziemassvētku dāvanas no Aghast Rec. un Gothic Production!

Atgādinām, ka nākamā gada sākumā šīs kārtas uzvarētāji finālā sacentīsies ar citiem publikas mīluļiem: Ocularis Infernum, Bloodstone, Bite Back, Lazarus, Patriotu un Velna Krustiem!

Konkursa ietvaros koncertā uzstāsies:
   Cryptid (Folk Metal)
   Helid  (Metalcore/Metal)
   Gella  (Gothic Metal)
   Svinktr  (Death Metal)
   Sandtrout  (Metalcore)
   Abort Of Succubus  (Death Metal)

Īpašie viesi PRETERNATURAL

Abort Of Succubus
Grupa "Abort Of Succubus" no Jelgavas spēlē death metal. Šādā sastāvā grupa pastāv apmēram 5 mēnešus. Pamatā iedvesmojušies no Cannibal Corpse.

Uz Fresh Blood skatuves puiši grib kāpt, jo vēlas iekļūt Latvijas metal apritē, un spēlēt tīru death metal ne tikai Fresh Blood konkursa ietvaros.

Cryptid
Grupa izveidojās 2005.g. augustā ar nodomu spēlēt “medieval rock/folk metal”. Līdz ar folkloras ietekmētiem tekstiem un izpildīšanas manieri tika izveidotas kompozīcijas, kuras ir viegli klausāmas, saprotamas un ātri aizķeras prātā («Волку и Ворону», «Путешественники», «Старик»). Laiks gāja, un grupa šķīrās no dažiem saviem mūziķiem, tajā skaitā arī no bundzinieka, kas uz ilgu laiku liedza grupai pilnvērtīgi nodarboties ar kompozīciju izveidošanu. Taču mūzikas rakstīšana turpinājās, atklājot dažas jaunas idejas, veidojot sarežģītākas un pārdomātākas tēmas («Храни», «Братия»). Toreiz grupa turējās tikai uz divu cilvēku pleciem. Vērtējot jau viena gada ilgu vēsturi, grupai ir sešas gatavas dziesmas, kuru stils stipri atšķiras, bet pilnīgi ietilpst nosaukumā “medieval rock”. Ir gan akustiskās kompozīcijas, gan dažas, kas ir tuvāk “power metal”, gan arī tādas, kurās var jaušamas “viking metal” notis.

Gella
Grupa ir izveidota 2003. gada beigās un spēlē gothic-sympho rock/metal stilā. No tā laika grupas sastāvs ir vairākkārt mainījies, bet galvenā grupas ideja palika nemainīga – sacerēt un spēlēt patiešām labu mūziku, kura patiktu visiem, ieskaitot koncertu publiku.

Pašlaik grupas sastāvā ir 4 cilvēki. Viņiem visiem patīk dažādu metal stilu mūzika, bet autore gūst iedvesmu no tādām grupām kā Black Sabbath, Cradle of Filth, Samael, Graveworm, Bloodbath, Muse, Pink Floyd...

Gella’s dalībnieki nemitīgi meklē ko jaunu, lai paceltu savu mūziku augstākā līmenī. Tieši tāpēc viņi grib piedalīties Fresh Blood konkursā un parādīt sevi kā jaunu, interesantu grupu.

Helid
Grupas dalībnieki satikās 2004.gada decembrī un sāka spēlēt metalcore stilā. Viņiem ir diezgan īpatnējs stils, viņiem patīk Deftones un Slipknot.

Viņi vēlas spēlēt Fresh Blood, jo tā varētu būt laba iespēja parādīt sevi lielākai publikai. Lirika ir par visdažādākajām tēmām. Par noteiktiem cilvēkiem, par cilvēku attiecībām un viņu izjūtām.

Sandtrout
Grupa spēlē metalcore stilā no 2006. gada augusta. Grupas sastāvā ir 4 cilvēki. Uzstāšanās konkursā Fresh Blood būs viņu pirmais koncerts.

Svinktr
Šī gada sākumā divi porno cienītāji nolēma apliecināt savu mīlestību pret to ar grupas izveidošanu. Vēlāk viņiem pievienojās vēl divi šī žanra cienītāji. Šai kolektīvā tekstu galvenā tēma ir cilvēku visdažādākās seksuālās attiecības, un viss, kas ar to saistīts.

Puišus ietekmējusi tādu pazīstamu kolektīvu daiļrade kā "Коррозия Металла" , "Е.С.Т." u.c.

 

Komentāri
0
eeem, a kur ir ieejas maksa un laiks?
0
Sorry! ;)

Sākums pl. 20.00
Vaļā no 18.00

Ieeja Ls 4.
0
Nosaukums "Gella" ir ņemts no personāža grāmatā?
0
jeeej ! sestdienaa beidzot ! beidzot tieku normaali :)
0
Mja, es ar` vienmēr šķendējos, ka konči pārlieku bieži piektdienās notiek, jo man ta darbs līdz 22.00, kamēr vēl līdz centram tiek..
0
Abort Of Succubus (Death Metal)
Nu es ceru, ka tas ir death metal un nebus patukso iets un plostots:)))))
0
Visvairāk es gaidu Helid lirikas par cilvēku attiecībām un viņu izjūtām...
0
a kas tas ir ko viņi spēlē? nu/metalcore ?

izaicinājums žanru pazinējiem :D

www.draugiem.lv/music/musician.php?...
0
Nez manām ausīm tas skan drīzāk pēc death'n'roll a la SFU. Ja no tās vienas dziesmas var ko spriest.
0
brutaals nu metal ar gados jaunu grinddeath urksskki uz vokaala!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas