0
[#]

Piektdien, 15. decembrī klubā Depo Baltijas / Skandināvijas tūres ietvaros mūs apciemos Slovākijas deathmetal maniaki Sanatorium. Izņemot ārzemju viesus koncertā varēs vērot vietējas bandas:
   ZX Spectrum
   Fimoz Trauma Moralis
   Ocularis Infernum
   Svinktr

Sākums: 20:00

Ieeja: 4Ls, pēc 22:00 – 5Ls, ar flaijeri lētāk.

http://www.sanatorium.nfo.sk/
http://www.myspace.com/sanatorium

 

Komentāri
0
cool >:(
0
pizdato toka na sledujusij den toze koncert :D psc pridetsa buxat 3 dna podrat babla zalko:D latov 50 nado budet
0
a tak normalno
0
cerams ka tikshu ..... izkataas jau dikti garshiigi ...
0
Nu dikti jau dīvains tiem Svinktr muzikālais novirziens.

A nafig Depo?
0
nee,nafig tajaa datumaa,ble
0
nja nafig depo..
palaidisju garam tadu grupu :(
0
Ne datumam, ne vietai (šajā gadījumā) nav ne vainas - būs vairāk skābekļa ;)
0
Izdomaajushi arii datumu
0
datums kā datums, kas vainas>? toč būs vairāk skābeļa! 8)
mjaa taads fecal trash izklausaas interesants nosaukums, bet cik ta tas buus suudaini gards?>8)
kas ta vainas Fimoziem>?
0
fimōzes nebuuss!!!toties buus kaut kas cits.. :)
0
nu to ar es saku .... kas vainas fimoziem ka nebuus... vinuu vietaa groovi funk grind masteri Trauma moralis 8)
0
man jau liekas ka driizaak skaabeklja buss citur bet sheit nifigaa rezultaataa uz pohaam uz to die for atnaaks mazaak kaa uz nile
0
Sanatorium biežāk nekā Cannibal Corpse Latvijā :)
bet domāju, ka ar dienām nav nekādas problēmas stili tomēr pārāk atšķirīgi.
0
nu, ja nebūs fimoz, tad jau arī nav labi
0
To Bleakness:
piedod, es laikam iešu uz Sanatorium, pagājušajā reizē nu dikti man tie patikās!
0
to henesy
es jauzinu ka tu ieniisti gan heavy gan mani
0
Aids metal - vot debilisms. Tas laikam tagad ir diži moderni veidot visādus bezjēdzīgus stilus, lai cilvēks, kas iet uz koncertu, pat nenojauš, ko viņš tur dzirdēs.
0
Bleakness - a tu nostādi to kā "cieni vai necieni". Ta jau redzēs rezultātu ;)

Aids metal ? tagad ir stilīgi izdomāt stilu ar skatu uz nākotni , un domām ka paliks 100% slavens , un visi gribēs tādu stilu spēlēt. Tad varētu blatot - mēs tādu izdomājām... Bet šitas ir reti smieklīgs :D
0
fimozi paši varbūt vēl būtu ok, bet tie viņu fani...
0
Aids metal :) Drīz būs arī kādi sifiliss metal :) vai gonorejas metal :)
neko slikto par grupu negribu pateikt, jo nedzirdu, bet stils viņiem ir jokains.
0
Par Svinktr neizteikšos... Viņiem dīvaina gaume... Vismaz es viņu humoru nesaprotu... Dažiem patīk, nu bet nez..

Ievērtējiet paši: www.youtube.com/watch?v=hCzbtrQbhyE...
0
To Bleakness,
tu man te neizrunājies, savādāk nekad ar tevi vairs alu nedzeršu! Patīk man gan tava banda, gan tava sabiedrība!
0
Henesy - Ta jau jāizlaiž būs tā desa , ne ? :D
0
zinot kas bij pirmais aids metal? Queen!!!
0
Aids :) Fecal trash :) Fresh Bloodā Svinktr iet ka DEATH METAL :)
Surogaats, neredzu nekādus sakarus starp Queen un Death metal :) laikam puiši paši nezin ko spēlē :)
0
Mavr, iatollah, poslushal ja zapisi vashih kallektivov, lucheb ne umnichali tut a sideli doma s gitarkoj i metronomom i trenirovalisj...treniroval...
Ato vas pochitatj-tak prosto eksperti, a sami rovno popastj v 4/4 ne mozhete! stidno!
0
Я не умничаю, я просто не наблюдаю связи между DEATH и QUEEN :) а про группу Свинктр ничего ни плохого ни хорошего не говорил, мы тут обсуждаем название стилей. Так как их развелось и по названию сложно определить, что именно играет тот или иной коллектив. Понавыдумывал... всякой фигни:) И ко всему прочему с гитаркой и метрономом я и без твоих советов занимаюсь почти каждый день :)
0
To point out out the obvious: surogaats neteica, ka Queen būtu tieša saistība ar death metal, bet gan ar "AIDS metal". ņemot vērā, ka Merkūrijs nomira no AIDS un Queen atsevišķas dziesmas balansē uz heavy metal robežas, joks ir pat ļoti labi saprotams.
0
Death from AIDS
0
Mavr delo ne v tom 4to stilej "razvelosj" mnogo, oni esho i do tvoego rozdenija suschestvovali, prosto vi ne hotite ih videtj, tupo upjorto verite v heavy metal rock:) ogljanitesj!
0
klopik - kas tev nepatīk vispār ? es nesaprotu kādā sakarā tu tagad dirs...?!

p.s - Queen smagi iespārda...
0
iatollah, manupraat es vienkaarshi izteicu savu viedokli, dirshanas karalja tronis joprojam ir tavs:) viss kartiibaa, ej taalaak speeleet E A G :) Un neaizmirsti par metronomu, baigi paliidz!
0
to iatollah: baigi sen te nekas nebij rakstiits - bet nu bljedz - tu te izliecess taads spridzeklis, profis, virtuoozs un veel sazin kaads baigi krutais choms, es saprotu ka visie muuzikji saak ar kko suudiigu "tehniksa" zinjaa, bet nu tu tad te baigi gudri nediskuteetu bet seedeetu pagrabaa un drochiitu speleeshans prasmi - jo tagad juusu grupa kaa tu teici "tehnisiki: izklausaas peec suuda.... Nothing personal, mans aizveeras...
0
klopik - tu ar savu viedokli pateici ka mēs visi esam stulbi , jo mēs nezinam , kas ir Aids Metal.
Un tapēc ka mēs tādu nezinam , mēs zinam tikai par "heavy metal rock". Nu tas tik cik es varēju izburtot no krievu val. P.S - es gribētu paklausīties kā tu spēlē , moš tu man vari pamācīt kautko ?

arnej - oho , es tev liekos profis un virtuozs ? nu paldies...(pats es to neēsmu teicis ne reizi).
Par gudro diskutēšanu - runāt un spriest var arī tā pat. Paskaties kautvai bodybuildinga sacenes - domā ka žūrija ir baigi kuiļi ? Vot nē - veci sagrabējuši opji , kas nekad hanteli rokā nav turējuši. Kino kritiķi nekad filmu nav uzņēmuši , un lielākie dirsēji par mūziku nemaz nezin , kas ir "bass".
Tas ir normāli - domā ka ja tu spēlē labāk par kādu , tad uzreiz visi , kas spēlē sliktāk ir jāiebāž pagrabā ? Kautkāds Hitlerisks domu gājiens.
Par "tehniski" man liekas es vispār neko neēsmu teicis. Turklāt since tu pats desu spēlē , tu nemaz nevari loģiski spriest pēc kā izklausās - es labāk nesākšu teikt pēc kā izklausās tava grupa.
Turklāt - ja reiz tāds sūds , tad koncertos nebūtu tik liels publikas atbalsts , un Fresh Blood mēs paliktu pēdējie.

jā jā , zinu - Fresh Blood nav nekāds rādītājs , tas vienk. tā - patīkams fakts , kuram vērtība ir 0 , bet nu vienalga.(šitam nemaz nepiekasies).
0
to iatollah: man pajaat ko kas speelee desu - hujesu nevaig paariet tagad uz personiibaam, zini, ir labs teiciens - gudri dirst nav malku cirst!!! vienkaarshi centies pievaldiit savus pirkstus, ato pizgish na levo i napravo, bet tolka nekaada :D - Ja tev liekas ka man ir Hitlerisks domu gaajiens - "tagda tebe nado delotj obrezaneja moj malenkij druzhok"...
0
iatollah, laikam ar krievu valodu tev ir probleeminjas, bet katrs redz ko griib redzeet...
Es speeleeju kaa speeleeju un nekomenteeju cita cilveeka speeleeshanu, kameer vinsh nesaak paaraak lepoties ar sevi. Man liekas ka peec Fresh Blood jums ir diagnoze-zvaigznju sliimiiba:)
P.S. Fresh Blooda es balsoju par Lazarus, jo juus man patikaat no taa ,kas tur bija, visvairaak(patikaat ne ar speeleeshanu bet ar uzveediibu,energeetiku = cirku). Bija zaibisj dancot ..Images in my mind.... es baigi reecu un laikam pagarinaaju muuzhu uz paaris gadiem.
0
"Mavr delo ne v tom 4to stilej "razvelosj" mnogo, oni esho i do tvoego rozdenija suschestvovali, prosto vi ne hotite ih videtj, tupo upjorto verite v heavy metal rock:) ogljanitesj!"
Nav šaubu, ka jau pirms viņa dzimšanas pastāvēja gan AIDS metal, gan fecal thrash metal :D Lasi taču tekstu! Doma ir tāda, ka Svinktr vienā pasākumā norāda vienu stilu, bet citā - savādāku, tāpēc nevar saprast, ko šie spēlē. Pēcāk tiek norādīts, ka grupas sev izdomā jaunus stilu nosaukumus un tāpēc vairs nevar saprast, kāda tā mūzika īsti ir. Tas attiecas uz to "развелось и по названию сложно определить"
Tavi apvainojošie komentāri ir pilnīgi par nepareizu tēmu.
0
Klopik, paldies par balsošanu! :)
Manuprāt, tā nav zvaigžņu slimība. Situācija ir tāda, ka mēs daudz virinām muti un tāpēc mūs vismaz tik pat daudz noliek par visādu tehniku un vells zin ko. Nevar taču visus šos uzbrukumus atstāt bez atbildes. Vienkārši pateikt "Tu pats nespēlē labāk" ir viens variants, bet noteikti ne tas labākais. Daudz labāk izmantot kādus argumentus, kas parādītu mūsu vērtību, nevis mēģināt kļūt krutākiem noliekot citus. Un kāpēc gan par argumentu nevarētu izmantot tik jauku lietu, kā Fresh Blood rezultātus, kas mums bija gana labvēlīgi?

Vispār ir tā, mēs šeit tiekam ļoti daudz pārprasti, kā rezultātā veidojas diršanās par citām tēmām, kuru neviens neizskatās īpaši ieinteresēts pārtraukt :D Es domāju, ka runājot aci pret aci, mēs visi saprastos krietni vien labāk un arī viedoklis citam par citu būtu daudz pozitīvāks.
0
Я знаю много стилей, я даже знаю о западно-эстон
0
И еще, в русском языке используется кириллица. Мне на латышском языке гораздо легче читать и понимать текст, чем на русском в транслите :) извините за оффтоп.......
0
И еще, в русском языке используется кириллица. Мне на латышском языке гораздо легче читать и понимать текст, чем на русском в транслите :) извините за оффтоп.......
0
Nu redz, pārpratumi viens pēc otra...

Eu, pareiz, es nemaz nepamanīju, ka tajā nosaukumā ir "trash" nevis "thrash" :D Tad tas ir pavisam traks stils :D
0
klopik - es jau teicu , nepiepisies par to FB... es tikai pieminēju 1 momentu un viss...(iekavās bija rakstīts - lai šitam nepiekasās).
Kāda zvaigžņu slimība ? Paspēlēt ar švaku skaņu ?
Es tak teicu , ka labi zinu ka tam visam vērtība ir 0 , bet tu izdomāji ka zini par mani labāk... nu malacis...ģeniāli...

Par to kasīšanās pārtraukšanu - dirsties šeit patīk ne tikai man , bet visiem citiem arī , jo savādāk jau sen visi kam ir apnicis būtu likušies mierā. Tā kā - aiziet , turpinam , lai pašiem jautri un dirsa smaida.
0
>>>>>>>>>>>Я знаю много стилей, я даже знаю о западно-эстон
0
Я бы бесплатно на Санаториум не пошол,так как группа откровенно говоря гавно.
0
Да,насчёт "приставок",на
0
"АндЮ" сука форум глючит,под этим я подрузомевал U.G
0
ārprāts.. vai nav bik pa daudz te krievu valodas?? O_o
0
kas vainas kreivu valodai>?
ja neproti lasīt, tad saprotams...
0
Lai kā man nepatiktu to atzīt, krievu valoda ir daudz vairāk metal nekā latviešu...
0
>>>-Leia-
Пупсик не ссци,хочеш будет ещё больше? ;)
0
wo blla NASUM meen! 8)
0
Kā saprast "ir daudz vairak metal" ?
0
es nezinu kā viņš domāja , bet es arī tā uzskatu , bet iespējams savādāk.
Es esmu ievērojis , ka koncertos , atbalstītāji ir daudz vairāk krievi nekā latvieši. Latvieši bieži baidās izrādīt kautkādas emocijas , nemaz nerunājot par "jauko" tautas īpašību , ka latvietim būs vieglāk iztīrīt zobus caur ānusu , nekā pateikt kautko labu par citu latvieti.
Un tīri egoistiski - visur , kur ir spēlēts , no krieviem ir daudz vairāk labu atsauksmju , latvieši parasti tomēr ir priecīgi ja atrod kautko pie kā piesieties , kamēr krievi var aprobežoties ar "hevi - kruto" un uzlabot garstāvokli visiem , kas tādu mēģina spēlēt :)
0
Tā arī es biju domājis, tikai gaidīju, kad atnāksi tu un uzrakstīsi, jo tev parasti sanāk uzrakstīt tā, ka pēcāk par to var vēl ilgi diskutēt un strīdēties ar daudziem cilvēkiem :D Un tad vēl atnāks Fauns un nomurkšķēs kaut ko par citu tēmu un aizies ar apziņu, ka ir pateicis kaut ko neparastu un veicis ļoti avangardisku un progresīvu darbību :D

Vēl gribēju piebilst to, ka spriežot pēc metalshow.lv komentāriem, krieviem patika heavy un deaht (Lazarus & Death Rise), kamēr latviešu komentāri vairāk bija par labu Bite Back... Protams, nerunāju par visiem, bet par vairākumu jau nu gan :p
Tātad - man vēl bija doma par to, ka krievu publikas vidū "heavy metal" kā žanrs ir daudzkārt populārāks nekā latviešu starpā. Iespējams, tas saistīts ar tradīcijām, jo krieviem tomēr jau sen ir savi hevīši, par ko fanot, kamēr latviešiem tādu kārtīgu heavy grupu nav. Līvi? Tas pat nav metal...
0
un Rūsa nemaz nav grupa , tas ir splašnijs plaģiāts. Savādāk es mainu vārdu uz Steve Garris , un taisu grupu Miron Gayden...(uzminiet kādas dziesmas es spēlēšu... Aha - Paratrooper , Running Freak , Rave New World , 2 Minutes To Egg White , un Powershave).
0
Господа что вы тут устроили? При чём тут национальност... и музыкальные стилистики?
www.brutalcarnage.net
0
chaZZZrock, ta ir, ka tu pateici - heavy ir populārāks starp krieviem tikai tāpēc kā ir ļoti daudz krievu heavy grupu, kuri ir ļoti populāri - Aria, Natisk, Legion, Master, Epidemija, Valērijs Aleksandrovičs Kipelovs un citi.
Bet mums ir pilnīgi pretēja situācija - daudz vairāk labu atsaukumju iet no latviešiem.
0
bahaha, Miron Gayden :D labs.
0
Redz, Intar - uz bdutal death visi skrien kā mušas uz.. Khm. . Tas labi, uz to die for man vairāk vietas būs:P
0
Nu i ļoti labi, katram savs :)
0
Jopcik, saprotu es krievu valodu.. lasīt krieviski arī māku... galu galā es D-pilī dzīvoju.. ^^,
Vnk šis forums man liekas vairāk latviski runājošiem domāts(vismaz agrāk te krievu valodu praktiski nemanīju).. krieviem - metalshow.lv. =D
laikam būs jāmaina savas domas... =/
0
a zini , es gan ļoti švaki saprotu krievu val.
teorētiski es varu izlasīt visu un uzrakstīt pat , bet man ome iemācija ka nedrīkst , tapēc man automātiski bloķējās - runāšana it sevišķi...
0
krieviem - metalmusic, nevis metalshow........ Bet taču nav nekāda aizlieguma šeit rakstīt krievu valodā, gan metalmusicā - latviešu.
Bet es darbā un dzīvē latviešu valodu gandrīz nelietoju :( tikai angļu un krievu, tātād jūs esiet mana vienīga prakse :) :)
0
A man atkal krievu valodai vienīgā prakse ir klausoties Aria un Korrozia Metalla :D Ak, pareiz, vēl arī tas Arkaim, ko man Iatollah senos laikos iedeva :)
0
Ogo! Aria - lieliska prakse :)
"Мышцы крепкие блестят
Покорись железо,
Чтоб вовек лихой булат
Устали не знал" :D
vai
"Лица шлюх из миланских лож
Лица старых дев сводит злобы дрожь
Им бы плоть мою растерзать средь бела дня"

Pamegini saprast :) un partulkot :D Es pats no pirmas reizes daudz ko nesaprotu :D :D
0
Чтоб вовек лихой булат
No šīs rindas tikai pirmo vārdu saprotu :D

"миланских" ir piederība pilsētai (Milāna) vai arī tam ir pavisam cita nozīme? :D

Kaut ko saprotu, bet vajadzētu vairāk teksta, lai to jēgu varētu aptvert...
0
Man arī grūti pareizi paskaidrot un partulkot, jo viņiem ir ļoti sarežģiti teksti. Лихой - straujš (kā zirgs), вовек - в течении века :) mūžigi, laikam?? булат - Šķēps, zobens.
Nu.... man pašam interesanti ka tas būs: Lai straujš zobens mūžigi nezinātu nogurumu :) :) :)
Nezinu...par Milānu. Domāju kā jā..
0
Dziesmu tekstus ne vienmēr var saprast, lai kādas valodas zinātu vai arī ne.
Manuprāt, galvenais ir mūzika.
0
manuprāt ja nav normāla teksta , ar dziesmu nekas nav pateikts. Kā brīvdienās noskaidroju - dziesma ir ar vokālu , kā arī tekstu - dzeju , vai tml lietām.
Ja tekstā nekas nav pateikts , tad tā ir tukša muldēšana , un kāda jēga no dziesmas vispār ?
0
Kāpēc Tev atkal jāgoņī kaut kas tik pretenciozs. Mūzika ir mūzika un teksts ir teksts. Ir taču tik daudz krutu dziesmu ar pamuļķiem tekstiem. Ir dziesmas, ko dzied izdomātā, nevienam nesaprotamā valodā (kā agrāk mūsējie Maze of Cako Torments). Vai viņu dziesmām nebija jēgas? Vai Tu zini visus Maiden tekstus no galvas vai arī uz rāvienu saproti? Ja nē, tad kāda jēga klausīties? Padomā tik, ja nu pēc nopietnas teksta analīzes atklāsies, ka kādas dziesmas teksts ir tukšs, bet Tu to dziesmu būsi tik ilgi klausījies - un par velti!
Protams, labs teksts labā dziesmā ir ideāla kombinācija. Tomēr vārdu loma mūzikā ir cita, nekā uz papīra. Tāpēc jau ir cilvēki, kas izvēlas dziedāt, nevis rakstīt.
0
Iatollah taisnība par tiem tekstiem, lai gan pats klausās baigi intelektuālos tekstus, vai ne? :D Šis bija tas ģeniālais - www.lyricsfreak.com/k/kiss/i+love+it+lo...
0
Tavs draugs Fauns, ja nemaldos, reiz kaut kur forumā izteicās, ka vīlies Carpathian Forest tekstos. Kā bija, vai tad grupa uzreiz likās garām? Ja lasīsi šo.
0
Jelgab - vai tad es saku kautko pretēju ?

chaZZZrock - man jau zb ka tu visu laiku kladzini 1 nosaukumu. Turklāt es jau esmu tev teicis - Gene Simmons savā lapā jau rakstija , ka nekad dzīvē ar saviem tekstiem neko nav domājis. Vienkārši liek vārdus kopā , kas labāk skan.

Kāds tam vispār sakars ar : "tizls teksts = dziesma bez jēgas = tukša muldēšana" ?
0
:D
Es taču to nosaukumu nebiju pieminējis vismaz pusgadu :D Tu pats pirms kādas nedēļas man viņu atgādināji :D
0
Tu taču teici: "Ja tekstā nekas nav pateikts , tad tā ir tukša muldēšana , un kāda jēga no dziesmas vispār ?" Ja tas nebija tā domāts, tad viss ir skaisti un nekāda naida.
0
par klausīšanos es neko neteicu. es tikai teicu , ka ja nav teksts , kas kautko pasaka , tad zūd tā jēga no dziesmas kā tādas. Bet tas nenozīmē ka nevar klausīties tapēc ka patīk kā skan.
Vienkārši nevar teikt , ka "pohuj ko tas muļķi vārās , ka tik kautkas zāģē" ;)
0
Ja jau var klausīries, tāpēc, ka patīk kā skan, tad taču dziesmai jēga ir.
0
Kapēc tad nevar pateikt"pohuj ko tas muļķi vārās , ka tik kautkas zāģē"?
0
Katram ir sava jega,
kode blin..
0
labi... lai nav pārpratumu , es teikšu tā :
ES uzskatu(pasvītrojam ES) , ka ar dziesmas palīdzību ir kautkas jāpasaka , vai ar to kautkas ir jāpastāsta. ES domāju(pasvītrojam ES) , ka "dziesmu" , kā formu izdomāja tieši tapēc , lai nebūtu jārada stundu gari skaņdarbi , ar kuriem var radīt kautkādu noskaņu vai pārdomas par dzīvi , ja reiz to var 3 minūtēs pateikt.
p.s - wikipēdijā pie definīcijas ir rakstīts , ka dziesma ir vokālam , ko pavada mūzika. Tas nozīmē ka nav smuki ja galvenais instruments tiek nolikts skatam , lai vārās muļķības.

Nu jā , bet tā domāju tikai es... jūs varat domāt kā gribat ;)
0
Par piemēru paņemot black metal. Vai ir daudz dziesmu, kurām var saprast, ko vokālists tur izpilda? Nedomāju gan. Varbūt tu arī tām dziesmām tekstus lasi, es ne.
Ir tik daudz ārzemju grupu, kas dzied visvisādās valodās, ko mēs nesaprotam. Taču tas neliedz klausīties (lai gan iespējams, pārtulkojot dziesmas tekstu, tam būtu jādod nosaukums "Stulbums 2006").
0
jā, un heavy metal tipiskais teksts no Manowar:

1)We will fight until we die.

2)They are losers, they will never win.

3)They are no match for us

Ar to ir daudz pateikts tavuprāt??
0
w-l - es jau nesaku ka tas kautko aizliedz...

mazais2 - izraujot pāris vārdus no teksta , tu neko nepierādi... pāris vārdi tiešām neko neizsaka. Bet ar Manowar tekstiem diezgan bieži kautkas ir pateikts. Pohuj - lai slavina sevi , vai lai runā par karu. Bet vismaz es zinu par ko tur ir , un ko viņi grib pateikt.
0
koncis tieshaam bij labs :D lielais paldiesinsh organizatoriem (-ram), bliceem, cilveekiem,kas bija atnaakushi!! sevisksh priex par sanatoriumiem, kas, izraadaas, ir patieshaam jautri graindkōristi. jaunieshi ar (humora) izjuutu :)
0
...... lielumlielais PALDIES Estragon.... spiezzu Tev roku!!! tik labs pasaakums izdevaas...ar vienu ausi padzirdeeju ka SANATORIUM laikam martaa buusot veelreiz,tas buutu vienkaarssi super, redzeet dziivee vinnus veelreiz...8)vienkaarssi godam izbaudiits vakars un grindoteeka, bij vienkaarssi fantastiska,ceru to simpatisko dj meiteni veel redzeet pie pults,jo vinnai loti labi izdevaas likt to muuzik! ko tik nedzirdeeju no vinas puses, Pigsty, IMPETIGo Libido airbag, BLood duster.... u.c. labumlabas grupas! .... un grind atmisfeera bij juutama! 8) Sanatorium vienkaarssi nah... nonesa praatu, outstanding uzstaasssanaas!....

vieniigais kas palikaas tas negatiivais praataa ir tas, ka bij atkal tas sviests ar haedbangeriem! ccaali tur riktiig mosso, nu izmeta mani no taa moss, gadaas, atsitos pret kadu metaalistu un man uzreiz raada jau kulakus....8) es protams pasmaidiiju un turpinaaju, bet nu lab... viss ko saku vajag sito Latvijas publiku masveidaa deporteet uz Chehiju, lai vienkaarssi aapskataas headbanger un mosheru kultuuru kaa tas notiek.... priekssa un aizmuguree headbangeri pa vidu mossheri... un visi ir draudziigi un kulacinnus neraada, tik peec kaadas uzstaassanas iet iedzert veel pa kaadam gardam Kozol alinnam....mmmm alinns! vai arii uzvilkt kaadu Ganjas duumu....mmmm duums! ;)
ja par martu taa ir taisniiba tad esmu jau saacis gaidiit...! 8)
0
0
Kas tas vispār vakar bija? Kas tas bija?!
0
Pasakums bija labs un sanatorium specigi, paldies organizatoram:)
0
pasākuma galvenie vadmotīvi bija grindkotēka un Sanatorium, nonesa jumtu ne pa knapam. :)
Kas nebija, paši vainīgi, paldies Estragonam!
0
saap galva un spranda ... znachit bija labs
0
kadi Jums likaas Svinktr?atbilst liquid fecal thrash?
0
nez vai "liquid fecal thrash" :D
bet iecepiija labi !
blja tas gabals "huj"
0
Hellfucking yeah!

SANATORIUM bija zvrergi labs!
Luuk, nevis tikai vokillers mocas, bet VISA banda kaa vienota dure nemas pa steidzu un un kurinaja publiku. Urksskkis ari pats tee neko:)

Keep fucking support brutaldeathwar!

p.s.

Jaa, nu nekamais patikamais moments bija Traumas gitarists. Tads labais dzekinnss, nemas tiesam pec visiem brutal standartiem.
Un gitaras turesanas un packas kratisasnas pozas bija ari TRUE!

0
Man pasākums arī patikās. Paspēju pēc vienpadsmitiem vakarā atnākt no Lazarus konča Saksofonā, paārdījos, parunājos ar Sanatorium... Mājās biju ap trijiem naktī... Un no rīta uz darbu, smagi tur gāja, bet izdzīvoju.

Sanatorium ir labie!!!!!
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas