0
[#]

Pirmdien, 11. jūnijā Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" TYPE O NEGATIVE!

Biļetes no 22. marta iepriekšpārdošanā www.bilesuparadize.lv

Biļešu cena sākot no Ls 15.

Pīters Stīles (Peter Steele), Džošs Silvers (Josh Silver), Kenijs Hiki (Kenny Hickey) un Džonijs Kelijs (Johnny Kelly) – četrotne no Bruklinas (Ņujorkas štats), ko vieno 0 rēzus negatīvā asins grupa jeb – Type O Negative! Marta vidū laiduši klajā savu septīto studijas albumu „Dead Again”, viņi dodas vairākus mēnešus ilgā ASV un Eiropas tūrē, citu mūzikas mīļotāju lielpilsētu vidū iekļaujot koncertu arī Rīgā 11. jūnijā.

Grupas pirmsākumi meklējami jau 1980. gadu sākumā, kad tagadējais Type O Negative līderis Pīters Stīls, vēl tīneidžeris būdams, kopā ar domubiedru Džošu Silveru nodibināja grupu Fallout. Pēc tās izjukšanas viņi nodibināja katrs savu muzikālo apvienību, tomēr 1989. gadā atkal satikās, lai kopā ar Keniju Hiki un Solu Abruskato nodibinātu „Sub-Zero”, ko pēc ilgiem strīdiem nācās pārdēvēt tagadējā nosaukumā, jo sākotnējais, kā izrādās, jau piederēja citai grupai. Jau pirmais Type O Negative demoieraksts piesaistīja lielākās Amerikas roka un metāla mūzikas studijas „Roadrunner Records” uzmanību, ar kuru tika noslēgts līgums par piecu albumu izdošanu. Pirmais no tiem – „Slow Deep and Hard” (1991), lai arī nav uzskatāms par pašu veiksmīgāko debiju, jau spilgti iezīmē grupas jaunrades vadlīnijas – gothic, doom un hardcore elementi, papildināti ar teicamām ģitāras un sitamo instrumentu starpspēlēm. Dziesmas lielākoties garas un visai sarežģītas. Īpašu uzmanību vienmēr piesaistījuši grupas līdera – basģitārista un vokālista – Stīla radītie teksti. Viņa iepriekšējā apvienība Carnivore citu mūziķu starpā izcēlās ar īpaši politiskiem dziesmu vārdiem, kuru centrā bija rasu un reliģijas problēmas. Savukārt pirmā TON albuma tekstos dominē nelaimīgas mīlestības, atriebes un pašnāvības tēma, kas, tiesa, reizumis pasniegta ar visai pamatīgu tumšas ironijas piedevu.

Par grupas savdabīgo humora izjūtu labi liecina jau tās otrais albums, kam teorētiski bija jābūt Braitonbīčas koncertierakstam, bet patiesībā mūziķi vienkārši pārrakstīja un dažādiem efektiem papildināja iepriekšējo albumu, nomainot atsevišķu dziesmu nosaukumus, imitējot nebūt ne glaimojošu publikas reakciju un līdera atbildes viltus klausītājiem tādā pašā garā: „Yeah, fuck you, too!” Albuma noformējums nosaukumam „The Origin of Feces” (1992) visnotaļ atbilstošs – Stīva pēcpuse tuvplānā ar uzrakstu: „Factory sealed for your protection.” Tiesa, lai albumu potenciālie klausītāji varētu daudzmaz pieejami iegādāties, to pēc pāris gadiem nācās pārizdot pieklājīgākā paskatā.

Pasaules slavu grupa ieguva ar otro studijas albumu „Bloody Kisses” (1993), kas tika pārdots vairākos miljonos kopiju viscaur uz Zemeslodes un Savienotajās Valstīs ieguva platīna diska statusu. Ne tik lielus, bet tomēr panākumus guva arī nākamais albums „October Rust” (1996), kas ASV ieguva zelta disku, kā arī pacēlās līdz 42. vietai Billboard Top 200 albumu sarakstā.
Ja šajos albumos vērojama tieksme pēc vairāk vai mazāk pozitīva noskaņojuma un muzikalitātes, tad nākamais albums „World Coming Down” (1999) atkal spiež pie zemes – tik daudz depresijas un pašagresijas TON mūzikā nav bijis kopš pirmā albuma, ja vispār ir bijis. Lielākoties šādas pārmaiņas grupas muzikālajās izpausmēs saistītas ar Stīla privātās dzīves traģēdiju, īsā laika posmā zaudējot vairākus ļoti tuvus cilvēkus. Tomēr tas netraucē albumam nonākt Billboard Top 200 39. vietā. Pirmspēdējā studijas albumā „Life Is Killing Me” (2003) Type O Negative atkal atkāpjas no dūmiski smagā un piezemētā skanējuma, ļaujot vaļu melodijai un melnajam humoram, kam iepriekšējā visnotaļ dramatiskajā ierakstā vietas nebija.

 

Komentāri
0
1993 un 1996 ir tīri labi, bet pārējie visai viduvēji. Ja būtu par Ls6, tad intereses pēc aizietu, bet Ls15 priekš viņiem ir par daudz.
0
pievienojos kapeikdrāzēju pulciņam
0
15 ls :D HAA HAA :DDDD tas ir pizģets :DDD
0
Normāla cena, biļete jau kabatā.
0
Tik nesaburzi. :D
0
Esmusens Bōrings
0
Gan jau...:D
0
man ne tikai viena, bet divas biljetes kabataa! *raada ar pirkstu uz kapeikpiseejiem un njirdz*

Ceru, ka shamie nospeelees "Unsuccessfully Coping with the Natural Beauty of Infidelity".
+1
Veelos atrast/iepaziities ar forssu meiteni ar kuru aizietu uz sso koncertu
(varu nopirkt billeti). Ja ir interese uzmeilo arctic_crypt@inbox.lv.
NENOZEELOSI!

p.s. sorry guys for offtopic - no manis alinnsss!
0
tad nu gan atradis iepazisanas saiti :D
bet lai veicas ja kas :)
0
bet ko lai saka dargi onkuli
0
Ja naudu izdosies sagrabināt noteikti aizstaigāšu.

arctic_crypt pēctam sarunāsim kā tu man to aliņu adosi!!!
0
Pirmās nakts tiesības tāpat pieder administrātoram šajā saitā ;D
0
arctic_crypt, ir jau meitenes arī lētākas pa 15ls, reku vari beibi paņemt uz KORPIKLAANI tur tikai 6 lašus nāksies maksāt vai arī pa taviem 15lašiem 2 beibes iznāks.. bet vispār lai tev veicas!!
0
amerikaanju 69eyes:)
+1
Kā zināms, nekas nav par velti. Arctic_crypt sponsorēs kādai vieglākas uzvedības dāmai kocertu, uzsauks kādu dzērienu. Tas būtu jauks piedāvājums, ja vien viņš neplānotu pēc tam dūdiņu brutāli ņemt visos caurumos pēc kārtas. Protams, iespējams, ka tā nav un šis arctic_crypt ir patīkams jaunskungs, kurš dod priekšroku romantikai nevis labam un biežām seksam. Ha ha.
0
Kungi, paldies par visiem kritiskajiem
komentaariem bet ssii zinna ir domaata tikai un vieniigi meiteneem un kas notiks/nenotiks muusu starpaa lai paliek starp mums! Skan sserpi bet izraadot sseit klaatesossiem respect ceru Blomes tusinnaa uzsaukt alinnu!
0
Izskataas peec A Komandas ;)
0
Baigi vajadzeetu tikt uz shito! Pankroka mulja ir forsha!
+1
Oh, arctic_crypt uz Blomi atgādās alus cisternu ! Tad jau būs jāaizbrauc.

P.S. Ja jau izmanto Truemetal kā iepazīšanās portālu, tad jau vajadzēja bildi pielikt un ķermeņa parametrus uzrādīt (piem.190-90-9), lai foršais zaķis pēc biļetes saņemšanas neaizmūk :D
0
arctic_crypt, ne visi šeit ir kungi, strapcitu.
0
Paprovē ankh, tur sievišķi apgrozās ar
0
BladeOfDarkness, ja tas pēdējais parametrs no (piem.190-90-9) ir tas ko es domāju, tad man šķiet beibes ar tādu "parametru" nedabūt..

WOOW, Nightmare_Indust ir beibe!?!? nu ko, tad jau arctic_crypt ir izredzes te kādas nocopēt. bet pēc Nightmare_Indust profila bildes izskatās ka te arctic_crypt nekas nespīd..
0
:D
0
taks - panesās perversijas... :)
tas labi, tas labi, tā tik turpināt!
0
Sonne, pavasaris taču ;)
0
Nu par pavasari.. tas tā attalināti, bet perversijas vajag vienmēr!
0
Perversion ueber alles!
0
Nightmare_Indust ir nevis vienkārši kaut kāda beibe, bet gan ideāls ķēriens! Hi hi. Labi. Pietiks pašrklāmas.
Ā, un, ja tie parametri ir tas, ko mēs domājam, tad viņam spīd gan - surogāt māte. :)
0
Šādi te pateikt, laikam brīa biļete Tev tu tū :D
0
Nightmare_Indust - un kādi ir tie tavi parametri? :)
0
vo vo, tas jau kļūst interesantāk! un lūdzu VISUS parametrus Nightmare_Indust!!! bļin, jācer ka te parametri būs labāki par "9"

0
Šķiet, ka kāda netiks pie tās brīvās biļetes :D
0
jā runājot par arctic_crypt, reku beibi par 14lašiem(2lati aliņam paliks) var dabūt, daudz nerunā, vienmēr formā, dažkārt tik vaig iepūst - www.expressshop.lv/lv/Sexshop/sex_toys... redz viņa pat "ir gatava jaukam piedzīvojumam"
ceru ka arctic_crypt ļaunā neņems..
0
Nu re... risinājums. Varēs vēl bonusā ilgāk palietot.
0
Man tomeer liekas ka ar zeeniem ir jautraak! Kurss te iemineejaas par perversijaam?
0
A ir kādi piedāvājumi? :)
0
pag pag.. kas tev zēni patīk!?!?! tu ko, sovsjem???? a vispār kas pats esi - on, ona vai ono??? vienkārši lai zin ko tev piemeklēt..
0
atraduši ko pisties.... :D
+1
Daži, kā redzams, nav atraduši...
0
ko vai ar ko? :)
0
Paramatrus? Es jau rakstīju, ka pietiks pašreklāmas. ;)

Un tā 14 ls vērtā sieviete vispār ideāls pirkums! Viņa nekad nerunā pretī, bet mute vinmēr īstajos brīžos vaļā, par viņas uzturēšanu nav jāizdod ne santīma, un viņa vēl ir ļoti portatīva - super!

Ar ko. ;)
0
bet viņa ir jākopj - jāmazgā un tā...
+1
Galvenais, lai īstajā brīdī nenolaiž gaisu :D
0
tev tieši sejaa.... 69 variantaa :D
0
Nav jau teikts, ka tas gaiss tieši pa turieni nāks laukā.
+1
Bet tā būtu autentiskāk.
+1
autentiskās piepūšamās tantes. spēks!
0
katram truu metaalistam taadu vaig!
0
Katrs true metālists vienmēr it tā piedzēries, ka nemaz nezin, ko iesākt ar autentisku piepūšamo tanti un tās visiem darba gatavībā esošajiem caurumiem.
0
ar domu, ka ar ne-piepūšamu mācētu apieties pa pirmo zorti?
0
Tante paliek tante - piepūšama vai ne. Tikai ar ne-piepūšamajām ir tāda laba lieta, ka viņš nav stulbi dārzeņi un zin kur ko bāzt/likt. Tādēļ true metālists var būt pārpisis jēgu un neko nesaprast.
0
hehe, es gan nezi īsti par to dārzeni, jo mocīt jēgu pārdzērušu lopu....? :D
0
Ugga, arī tantes mēdz piedzerties. (blush)
Un, ja iztukšots jau n-tais alus kauss, tad par dārzeni kļūst jeb kurš.
0
Nu jaa un tad taadu daarzeni sievieti- miica katrs kam nav slinkums ;D
+1
bet redz kad tas trū metālists pārvelkas ap 3 naktī mājās pārdzēris jēgu, piepūšamā tante nekad neatteiks padupsēties, un vēl pie tam to ļaus darīt visos veidos un caurumos. nepīkstot ka re šai te galva sāp vai te kārtējā kritiskā diena. un trū to varēs darīt kaut vai cauru nakti. piepūšama tante nekad nebauros par to ka trū atkal grib pazāģēt uz savas ģitāras, bet smuki sēdēs stūrī un ar atvērtu mutīti baudīs ģitārspēli. tāpēc visi par piepūšamajām autentiskajām tantēm!!
0
trū atnāks mājās, izdarīs visu kas darāms un sados pa galvu, ja kādas pretenzijas. beigta balle. visu paspēs. i uzspēlēt arī.
0
Ārprāc, ko tas arctic_crypt ir sadarījis - pārvērtis metālistu forumu par dračītāju klubiņu ;)

Ar Type O Negativ tam vienīgais sakars ir,ka Stīls,kā stāsta, drāž visu kas vēl silts :D
0
man pat bail iedomāties tās siltās lietas...
0
neko tas arktiskais nav paarveertis, vienk puikas pateica kaadu perversaaku vaardu un viss.
0
Nu tad jau trū onkulim vienkārši vajag TRŪ nepiepūšamo tanti, jo tās nečīkst, ka sāp galva, ja neskaita pohas. Tām kritiskās dienas netraucē padupsēties, arī visos caurumos, ja vien pret to nav iebildumu trū onkulim. Arī nepiepūšamām tantēm patīk to darīt visu nakti. Trū nepiepūšamās tantes pašas mēdz pazāģet, tādēļ savam trū alu vīrietiem netraucēs to darīt.
+ atšķirībā no piepūšamās tantes, trū nepiepūšamā tante var aiztecēt nakamajā rītā pēc aliņa, kad trū onkulis mokas dēļ pohām.
Tādēļ jābūt par trū nepiepūšamajām tantēm!
0
hmm, a tu pati Nightmare_Indust atbilsti aprakstam- trū nepiepūšamaā tante
0
Nightmare_Indust piedāvā savus pakalpojumus atnest trū večiem smagajos rītos alu?
0
droši vien tikai taadiem kuri viņai patīk.
0
Katram trū onkulim sava trū tante - tā arī izpilda savas vīrieša vēlmes un iegribas. Pārējie, lai paši gādā sev pa kādai trū nepiepūšamajai tantei.
0
NU tas it kaa sen zinaams, vispaar kaa šitaa saruna saakaas?
0
Baumu liimenii esmu dzirdeejos ka Blomee buus Dark Tranquillity! Varbuut kaads zin ko vairaak?
0
Arī uzsauksi biļeti ? :D
+1
ak arctic_crypt nevedini mūs atkal uz perversiem oftopikiem.
0
Blomē būs Rotting Christ, kas jau vairs nav baumu līmeni. Hell yeah!
0
Dark Tranquillity un Impaled Nazarene arī jau sen vairs nav baumu līmenī.
0
Kurss oficiaali apstiprinaas visu sso te info!
0
Valdis
0
Duh, ieej www.metalshow.lv un paskaties, ko rāda kreisajā malā.
0
Rādīt tur var visu ko grib, kaut vai Bathory reunion tour ...

Paskaties labāk šito: www.darktranquillity.com/tour/index.html...

Current gigs / touring agenda

SUMMER FESTIVALS (more to come):

June 3 - Gods of metal, Italy
June 6-9 - Sweden rock, Sweden
June 22-23 - Bang your head, Germany
June 22-24 - Hellfest, France
July 12-14 - Arvikafestivalen, Sweden
Aug 16-18 - Summer breeze, Germany

This page will be updated as soon as new gigs are confirmed. Due to the nature of the music business, tours often get announced by promoters and booking agencies before they're 100% agreed on. If you can't see a show here, it's NOT confirmed, regardless of what you've been told.

Tā ka par agru priecāties ...
0
Pārējiem diviem gan ir arī mājaslapā rakstīta Blome.
0
Tātad Dark Tranquillity vai nu boikotēs Blomi, vai vienkārši pārāk kaunas no mums, lai publiski atzītu, ka brauks šurp.
0
Billeti nepirkssu iekams nebuus apstiprinaata DT uzstaassanaas Blomee!
0
tad jau vari pirkt, DT mājas lapā jau ir arī blome pieminēta.
0
par Nightmare parametriem-saakam ar vecumu..:DDD

un kruussu arii vinjai nav,un es kaa izlepis truuu second hand nenjemtu..

(bez uzbraucieniem)
0
Current gigs / touring agenda

SUMMER FESTIVALS (more to come):

June 2 - Lorca Rock, Spain
June 3 - Gods of metal, Italy
June 6-9 - Sweden rock, Sweden
June 22-23 - Bang your head, Germany
June 22-24 - Hellfest, France
July 7 - Metal show IV, Latvia
July 12-14 - Arvikafestivalen, Sweden
Aug 16-18 - Summer breeze, Germany
Aug 17 - Bloodstock, UK

Labais! DT var arī 2x palūrēt.
0
Dark Tranquillity un RC! Ekstāze, maigi izsakoties. :)
0
TYPE O NEGATIVE būs WOA (Saturday 04.aug 20:15 - 21:30), tā ka var nesaspringt.
0
CIKOS buus pirmdien?
0
www.typeonegative.net/tour.html Melnā Piektdiena tā kā nav minēta...
0
haha, mad mix factory?

bet CIKOS SĀKAS, jomajo?
0
world coming down noteikti nav melnais humors, jomajo.
0
Viesulis, 13. aprīlī, plkst. 16:14 [Profils] Link
katram truu metaalistam taadu vaig!

Katram true vajag arī knupīti un pamperus tādā gadījumā :D

Jei, a bet būs forši. Cik zinu, sākums 20:00
0
Nu nez, 8os droshi vien tikai Kaukulis ar savu balalaiku saaks raudaat.... :(
0
ui, bija baigi labi :)
Publika vispār bija super, varbūt pat nedaudz labāka par pašu Pētēri Tēraudu ;)
0
kas tieši bija baigi labi? 17Ls par biļeti? sākums gandrīz 2h pēc oficiālā sākuma? Reti draņķīga skaņa? vai Steele ne ta slims, ne ta apdzēries... Saprotu, ka dzeršana šī žanra pārstāvjiem skaitās ok, bet ne jau tāda, ka ik pa brīdim jāapsēžas.
Vienīgais +, ka bija apskatāmi tuvplānā :)
0
Pasākuma vaininieki uz skatuves kāpa neilgi pirms desmitiem, kad publika jau sāka kļūt visai neapmierināta par ilgo gaidīšanu, un ar pārtraukumiem spēlēja līdz pusdivpadsmitiem. Iesākumā vairāk skanēja jaunās dziesmas, bet pašās beigās saldajam ēdienam tika nospēlētas vecās labās Love You to Death, Christian Women, Black No. 1, kas, spriežot pēc publikas reakcijas, visiem arī visvairāk gāja pie sirds. Skaņa bija pabaisa un suta zālē pamatīga. Katrā ziņā šī noteikti nebija no labākajām ToN uzstāšanās reizēm un, cik zinu, tad nebūt neesmu vienīgā, kas ir šādās domās :(
0
Viņi publiku morāli izdrāza un piesmēja visos iespējamos veidos- tā 2 stundu marinēšana vienkārši bija sadisms.

Hm- noblieza labi, ja atskaita no visām vīlēm plūstošo egocentrismu.
0
Uzskatu, ka organiatori ir nekvalificētas maitas, jo varēja iepriekš bridināt, ka būs kavējums un nebūs iesildītāju. Bet pat koncertā gaidīšanas laikā (aptuveni 2 stundas) neviens neiznāca paziņot kaut kādu informāciju.
Telpa bija pārpildīta un vispar nebija ventilācijas un īpaši nebija ar ko elpot.
Skaņa bija super sūds no sākuma, un vidējais sūds pēc pusstundas.
Apmeklētāji šoreiz pārsvarā bija absolūtie debili, kuri vēl piedzērās.
No šā koncerta aizgāju negaidot līdz beigām. Kā arī to izdarīja daudzi citi.
0
Vai nav kkādu noteikumu, pēc cik ilga laika, ja nekas uz skatuves neparādās, var sākt atprasīt naudu un tā būtu arī jāatdod?

Laikam nav arī precedenta sūdzībām par nekvalitātīvu koncertu par gana dārgu cenu... Vai kādam nav vasaras brīvlaiks un iedvesma PTAC pasūdzēties?
0
vai tiešām lēmums tomēr uz konci neiet man būs izvērties par labu? tb cik nu lēmums... vairāk kā spēku izsīkums pēc KŽ...
+1
eh, ņauduļi tādi, bļa ;D
jā, mēs arī aizgājām uz 20:00, bet, uzzinājuši, ka gaisā kkas iet varētu tikai ātrākais 21:00, mierīgi aizvilkām pasēdēt. kur ir problēma? kā tādas bārbijas, nu ;D Blomē arī īdēsiet, ka redz tā un tā blice spēlēja 22:30 nevis 21:45ās un organizatori nebija izkarinājuši paziņojumu par pārmaiņām uz milzīgiem plakātiem pie katra koka? tas tak ir pilnīgi normāli ;D
man personīgi ToN dikti iet pie sirds, tāpēc koncis man bija uber, neskatoties uz skaņu, kas tiešām varēja būt labāka (kā jau vienmēr ;D), taču tur, kur es stāvēju, lielāko daļu, skaņa nemaz nebija tik sūdīga, kā lielākā daļa te ņaud, aušteles vajag kārtīgāk mazgāt ,tad arī visu dzirdēs ;D
praktiski mēs aizgāzām mājās ar smaidu pa visu feisu un piepildījuma sajūtu sirsniņā kādam krietnam laiciņam ;D
0
Prieks, ka vismaz kādam kkāds piepildījums tika...

Sorry, šis nav pasākums lauku estrādē pa piečuku diennaktī, kur visi ir tā sadzērušies, ka priecājas par dajebko. Par 17 naudiņām jau nu varētu uzdrukāt uz biļetes kcik ticamu sākuma laiku.

"uzzinājuši, ka gaisā kkas iet varētu tikai ātrākais 21:00" - nez kā? mani neviens neapgaismoja :((

Redz, ir cilvēki, kam 17 naudiņas neiedod vecāki, bet kam no rīta ir uz darbu jāiet, un ja vēl uz drūmo kaktu pēc 23:30 neviens autobuss vairs nebrauc, ar ko, visam organizējoties kaut 1h ātrāk, probzas nebūtu...

Neesmu nekāds baigais eksperts skaņu jautājumā un parasti par skaņu nepiesienos, bet vismaz pirmajā koncerta pusē vnk kreiso ausi ārdīja ar bezjēgas troksni (nejaukt ar mūzikas skaņām!!) - un labi, ka neizmazgāju, vispār auss pagalam būtu ;)

Līdz Blomei šī "bārbija" pat nedomā benzīnu svilināt. Tiamat gan jau kkad ziemeļos...
0
"
Telpa bija pārpildīta un vispar nebija ventilācijas un īpaši nebija ar ko elpot."

hehe. shis izrauts no konteksta labi skan. nebija ar ko elpot :)

" jā, mēs arī aizgājām uz 20:00, bet, uzzinājuši, ka gaisā kkas iet varētu tikai ātrākais 21:00, mierīgi aizvilkām pasēdēt. kur ir problēma? kā tādas bārbijas, nu ;D Blomē arī īdēsiet, ka redz tā un tā blice spēlēja 22:30 nevis 21:45ās un organizatori nebija izkarinājuši paziņojumu par pārmaiņām uz milzīgiem plakātiem pie katra koka? tas tak ir pilnīgi normāli ;D"

Veciit, Blome ir festivaals, kur speelee gan daargulji, gan arii pa alinju panjemtas grupas, shis bija diezgan prestizjas grupas koncerts, kura biletens maksaaja 17 ls. Nu piedod, shaadaa gadiijumaa shaadu dezinformeetu gaidiishanu paarbliiveetaas telpaas es uztveru par moraalu cilvekeu draateeshanu.
+1
ok, pieņemsim, ka beigās kkas nopisās (tač neprintētu speciāli aiz ļauna prāta uz biļetēm ka sākums 20:00, ja uzreiz zinātu :D) un sākums krietni iekavējās, un tag lasu kko līdzīgu šitam "Bet pat koncertā gaidīšanas laikā (aptuveni 2 stundas) neviens neiznāca paziņot kaut kādu informāciju. " - tātad,tev kko mainītu tas, ka iznāktu kāds pateikt - "kamōn, jums vēl pusotra stunda jāpagaida"? - ja tu reiz tur iekšā esi ievilcies, laukā tak tāpat vairs neizvilktos un marinēšanās turpinātos ar apziņu, ka vēl divas stundas :D tā moš tev vismaz ik pa 5 min cerībiņa moža gara uzturēšanai pavīdētu - a ja nu tūlīt tūlīt būs, nu?
da labi, man vnk ToN pārāk patīk, lai es īgņotos par gaidīšanu, 3 mēnešus gaidīju, ta 2 stundas saunā bez maksas man ar vairs nekait :D
0
Quorthon, aizvakar, plkst. 19:19
"eh, ņauduļi tādi, bļa ;D
jā, mēs arī aizgājām uz 20:00, bet, uzzinājuši, ka gaisā kkas iet varētu tikai ātrākais 21:00, mierīgi aizvilkām pasēdēt. kur ir problēma? kā tādas bārbijas, nu ;D Blomē arī īdēsiet, ka redz tā un tā blice spēlēja 22:30 nevis 21:45ās un organizatori nebija izkarinājuši paziņojumu par pārmaiņām uz milzīgiem plakātiem pie katra koka? tas tak ir pilnīgi normāli ;D"

Blomē ir dīķis un pļava un gaiss, ko elpot- nav nekādu mocību pagaidīt. Pie tam brīdī, kad nespēlē laicīgi vieni, parasti maina secību un palaiž ko citu- tā gaidīšana bija cūcība. Saprotu, ka esi asiņainais bezkompromisu optimists, bet tas bija tizli. Piedot jau var, bet nepatīkami tāpat.
0
asiņainais bezkompromisu optimists es esmu tikai dažreiz - atkarīgs no šādiem tādiem apstākļiem :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas