0
[#]

Austrālijas industrial grind/death metal lepnums Luke Kenny aka The Berzerker pavisam nesen, 12 februārī, Earache paspārnē izdevis jaunāko garadarbu «Animosity». Albumā iekļautas 10 kompozīcijas, kas paiet ka viens vetras pūtiens. Izdzirdot jau pirmās skaņas no šī diska biju patīkami pārsteigts un atlika vien nopriecāties...beidzot...beidzot The Berzerker ir kārtīga, forša skaņa albūmā, beidzot ir kārtīga porcija sintētikas visam pāri. Līdz šim The Berzerker skaņa ļoti traucēja uztvert kārtīgi mūziku un priecāties par to, nu, līdz ar «Animosity» šie laiki ir beigušies. Lai arī iepriekšējais albums «World Of Lies» bija ļoti tuvu ausu baudai, tomēr ne līdz galam, šoreiz mērķis ir panākts. Lieliski.

«Animosity» satur sevī kārtīgi nokaitētu elektroniskā murga, sintētisko dusmu un ģitāru ārprāta vulkānu, kas momentā, tiklīdz ievietots disku atskaņotājā, noārda visu ceļā esošo.

Luke Kenny aka The Berzerker mūzikas pamati meklējami techno, ektrēmās dance music savienojumā ar patiku pret death/grind metal. Savienojot šo visu kopā rodas neatkārtojamais un piesātinātais The Berzerker skanējums, kas nav sajaucams ar neko citu. Dzīvam cilvēkam neizspēlējama ātruma bungu krusa, maļošas ģitāras, graujošs vokāls - pamats, kas kārtīgi ietērpts spilgtā sintētikas un samplu apvalkā – viss kopā salikts šajā diskā. Katrā ziņā The Berzerker «Animosity» pavisam noteikti ir ierindojams starp visagresīvakajiem un brutālākajiem šī gada sākuma izdevumiem. Arī mērķis kļūt par visekstrēmāko grupu pasaulē The Berzerker, šķiet, vairs nav īpaši tālu...

Balrogh

CD – veikals «Randoms»

 

Komentāri
0
Pagaidām manā skatījumā labākais brutālais albūmš šogad. Tā teikt kuram patika iepriekšējie tad šis noteikti patiks divreiz vairāk kā iepriekšējie.
Visvairāk piedur Eye For An Eye un Retribution.
0
nu nez nu nez, Internal Suffering tāpat šķiet exxxtrēmāks, un bunģieris arī dzīvs ne-cilvēks
0
Nuu.. es teiktu albūms vnk NERĀLI IZDEVIES, man viennozīmīgi VISS TUVĀKAIS no Berzerker!!
0
eu bet jo vairāk šito ripu klausās jo smeķīgāks škiet!
0
nezinu, bet dodu vairaak priekshroku albuumam The BERZERKER - Dissimulate (2002)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas