0
[#]

Sestdien, 29.septembrī, plkst.20.00 mūzikas klubā "Melnā piektdiena" notiks ceturtais "Death'n'roll members" pasākums, kurā grupa SANCTIMONY svinēs 13 gadu jubileju. Pasākumā uzstāsies arī grupa "Collide" (Rīga) un īpašie šīs jubilejas viesi "Profane Omen" (Somija).

Uzstāsies:
   Sanctimony
   Profane Omen
   Collide

Sākums: 20:00, vaļā no 18:00

Ieeja: 5Ls

SANCTIMONY 13 gadu jubilejas koncertā uzstāsies ar 1,5 stundu garu un plašu programmu, kurā skanēs dziesmas no visiem līdz šim iznākušajiem grupas albumiem. Lai spilgtinātu SANCTIMONY uzstāšanos, tiek gatavots īpašs gaismu šovs un skatuves noformējums.

Koncertā uzstāsies arī jauna un enerģiska thrash metal grupa "Collide", kas jau ieguvusi atzinību Latvijā un Lietuvā. „Collide” spēlēs dziesmas no demo albuma un vēl arī līdz šim albumā neizdotas kompozīcijas.

"Death'n'roll members" pasākumu kuplinās arī īpašie jubilejas pasākuma viesi - somu grupa „Profane omen”. Grupa spēlē smagu, spēcīgu mūziku un šogad Somijā atzīta par gada labāko jauno grupu. „Profane omen” ir ierakstījusi vairākus demo albumus, kā arī pilnmetrāžas albumu „Beaten into submission”, kas iznācis 2006.gadā. Oktobrī grupa plāno izdot jaunu albumu.

Vakara gaitā jubilejas koncerta apmeklētājiem būs iespēja profesionāla fotogrāfa vadībā nofotografēties kopā ar pašu Nelabo un grupu dalībniekiem.

"Death'n'roll members" pasākums ir iedibināta grupas SANCTIMONY tradīcija. Tajā ik gadu rudenī, kad grupa svin dzimšanas dienu, tiek pulcēti death’n’roll mūzikas piekritēji un aicināti uzstāties grupas draugi no citām mūziķu apvienībām, kā arī grupas, kuru mūzika patīk pašiem SANCTIMONY dalībniekiem. Šoruden grupa SANCTIMONY svinēs 13 gadu jubileju.

"Death'n'roll members" pasākumam izveidoti arī speciāli T-krekli ar pasākuma simboliku.

DEATH’N’ROLL MEMBERS 2004
http://www.metalshow.lv/?section=gallery&lang=1&mode=gallery&gallery=9

DEATH’N’ROLL MEMBERS 2005
http://www.sanctimony.lv/gallery/16/

DEATH’N’ROLL MEMBERS 2006
http://www.sanctimony.lv/gallery/19/

Papildus informācija:
Deniss Denisenko
Tālr. 29879475
E-pasts: sanctimony@inbox.lv
www.sanctimony.lv

 

Komentāri
0
" + ekskluziiva fotosesija ar NELABO "
huhuhu hahaha ... :D

.... OK sestdiena tas ir labi ..
uz shito IR jaaiet !
0
a kas tas par nelabo?
0
a hvz :D
0
kkads friikshovs laikam ..
0
saruna ar nelabo nevienam nav vajadzīga, bet fotosesija rulle cīsas!
0
"tiek gatavots īpašs gaismu šovs un skatuves noformējums"
Izklausās tik pozeriski!

Bet nu ja iznāks noteikti jābūt!
0
A Herald no Igaunijas neparkādu naudu nevar uzaicināt? Atklausīti jau tie Sanctimony- jebšu citiem sanāk labāk... kaut kā tā.
0
Herald tak jau vienreiz spēlēja! Pagājušajā vai aizpagājušajā Death'n'roll members pasākumā! Bet vispaŗ igauņi nemaz nespēlēja slikti!
0
Must Missa gan derētu atkal.
0
Un Loits? Tiem ar nebija ne vainas.
0
Dirsaa loits...
A,Must Missa gribeetos redzeet...
0
Es par Must Missa!!!
0
Ā jā... Un + tās jaukās meitenes vēl viņiem. :P
0
Hahahah, hormoni ierunaajaas ja? :D
0
Viesulis ierunājas. :D
0
gribēt jau var daudz ko, bet tas kas minēts plakatā, tas arī būs...
0
A ja nu kāds piekāš? :D
0
Sanctomony koncis ir pārbaudīta un stabila vērtība, arī Collide izklausās tīri labi. Somi gan ir kārtējais kakainais metalkors :)

Žēl ka klipa prezentācija netika apvienota ar šo konci, būtu tikai loģiski un daudziem tas kalpotu par papildus iemeslu apmeklēt pasākumu.
0
Cik bšku paklausījos tos somus maispeisā, metalkōrs ir, bet ne no tiem kakainākiem. Vismaz solīda rifāža ir.
0
kāds zin kautko par vecuma ierobežojumu ???
0
Nav vecuma ierobežojuma.
0
Vai ta kādreiz ir bijas ?

Vienīgi, ja tev nav jau 18, tad pēc 23:00 ar mammu pie rokas jādodas tālēs zilajās ... :D
0
bet uz to taču neviens neskatās. vai ta kādreiz kāds nepilngadīgais ir izmests?
0
ha ha ha
0
Vienmēr kāds ir pirmais. Pēc Mērfija likumiem tas būsi tieši TU.
0
starp citu man sankši stipri vairāk patika laikos kad viņi spēlēja deathu. kādēļ viņi pārgāja uz to death 'n roll?
0
Labāk pēc konča pajauto to viņiem.
0
nu ok.
0
tapēc ka viņiem noteikti tāds stils patīk labāk! loģiski ne??
0
bišku šaubos par šādu variantu.
0
zheel ka netiku, kaa collide nospeleja?
0
Collide, manuprāt, nospēlēja vislabāk no visiem! Bet koncerts bijā tīri neko tikai nedaudz pārdzīvoju to ka no Sanctimony dzirdēju tikai kādas 5 dziesmas, jo bija jādodas uz pēdējo mikroautobusu uz mājām.
0
Collide bij tik tiešām labākie šai vakarā - gan skaņas, gan paša materiāla dēļ. Spēcīgs dārdinošs treš!
Profane Omen, manis dēļ viņi varēj ar nemaz nebūt, metalkōre nav gluži mans iecienīts novirziens, bet izskatījās, ka lielai daļai publikas šie tīri labi gāja pie galvas kratīšanas.
Sanctimony, pārāk vienveidīgs viņiem tas materiāls, lai uzturētu interesi ilgstoši spēlējot, turklāt tie solo, kas bij kā nelielas pauzes, bij diezgan nogurdinoši un neinteresanti(izņemot to bungu solo, tas bij spēcīgs).
Nujā, kopumā pasākums sačas daudzsološi un interesanti ar Collide, be tbeigās izvērtās nedaudz nogurdinošs, bet bij vērts.
0
Pilnīgi piekrītu ka Collide bija vislabākie. Pašu sākumu gan neredzēja, bet pēdējās 30min bija pa pirmo. Negaidīti labs Thrash ar Death Metal pribambasiem.

Somi dzīvajā skanēja labāk kā ierakstā un arī mūzika ir samērā interesanta, jo par Metalcoru to var daļēji uzskatīt: visai daudz Thrash un Melodic Death elementu, nav kakainā Hardcora vokāla, bet ir tīrais (kas reizēm bija sūdīgs, reizēm OK) un reizēm panesas lauzītie rifi. Mūzika bija pietiekami laba, lai kādi 10 cilvēku varētu pamošot, bet man pēc 20min jau prasījās alus pauze, pēc kuras varēja veiksmīgi noskatīties Profane Omen līdz galam. Kā vēl viens pluss somiem noteikti jāmin atraktīvais vokālists, kas sūri ņēmās pa visu skatuvi un uzskatāmi demonstrēja kā kārtīgi jākrata pačka.

Par Sanctimony studijas albumiem nefanoju, bet konči parasti aiziet baigi labi, izņemot šo reizi. Īsti nezinu, kas tam bija par iemeslu; varbūt pārāk daudz dziesmu no pēdējiem albumiem, varbūt starp tām bija par maz to kas man patīk (tādas ir kādas 3 no katra albuma), bet šoreiz neparāva …

foto.inbox.lv/bladeofdarkness2/Sa...
uploaded.to/?id=xfwl38...
0
Varbūt vēl kādam ir kādas bildes? :)
0
Sanctimony Cool !!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas