0
[#]

Oktobris satiekas ar novembri, veļu un rēgu laiks. Mošķi, ķēmi, miroņi, raganas, burvji, alkoholiķa spoks, jātnieks bez galvas, sapuveklis, eironimous, ... kas būsi tu šajā vakarā?

Kāds ar tv pulti vienā un alus pudeli otrā rokā, pubertātes problēmu nomocīts komentāru rakstītājs vai tomēr liksi lietā fantāziju un mēģināsi iereibt tā, lai nav jāpievemj kluba telpas?

Live performance:
*Ex Animā* – gothic rock / LV
*The Masquerace* - progressive gothic metal / LV
*Jayne Lakissova* - new wave / experimental / EE

DJ:
DJ *Masque* - deathrock / gothic rock / elektro gothic
DJ *Nazhrath* – black metal
DJ *Dr.Scarons* - gothic / doom metal / funeral doom

+ tērpu un masku konkurss – labākajiem balvas!
+ vakara dzira – bloody mery
+ īpašs šī vakara kokteilis – „vampīra pohas”
+ dejas
+ videoprojekcijas
+ darbosies pasts – ja gribēsi kādam no klātesošajiem nosūtīt loveya letter, hateletter vai death treet
+ loterija

Sākums: 20:00 (vaļā no 19:00)

Ieeja: 2.5 Ls - ar tērpu un masku, 3 Ls - ar masku, 4 Ls - bez maskas

 

Komentāri
0
Visu zemju pokemoni, savienojietiea !

Hm, progressive gothic metal man varētu patikt. Moš vēl ar sieviešu vokālu ?
0
Par The Masquerace, nu pēc tā, kas dzirdams iekš myspace.com/masquerace... diez kas nava!
0
Esmu dabūjis ielūgumu uz šo pasācienu... Dāvinātam zirgam zobos neskatās, tāpēc pagaidām no komentāriem atturēšos...
0
Esmu dabūjis ielūgumu uz šo pasācienu... Dāvinātam zirgam zobos neskatās, tāpēc pagaidām no komentāriem atturēšos...
0
WTF? Kāda Wella pēc mans komentars parādās divreiz?!!!
0
Tāpēc, ka gribēji palielīties vairāk.
0
Laba cilvēka vajag daudz :)

Tam ierakstam kvalitāte sūdīga, tā ka tālejošus secinājums grūti izdarīt, bet tāds OK layd back muzons, kam gan ne ar Progressive, ne ar Metal nav sakara. Par Gothic ar nav pārliecības - neiesi jau visu ar sieviešu vokālu par gotiku saukt.
0
Atspringstat tak un mēģiniet vienkārši izklaidēties. Ja kaut kas nepatik - vienmērt tak pastāv opcija NENĀKT.
0
Varēja igaunju Celestial Crown tās *Jayne Lakissova*
vietā
0
Pastāv arī opcija NEDIRSTIES forumā :) Daži noteikti to izmanto.

P.S. Ir kautkāda statistika par reģistrētiem lietotājiem, aktīviem lietotājiem (pēdējās 30 dienas) lietotājiem kas kautko ir rekstījuši uttutjp...
0
?
0
Ko? Nedirsties forumā? Tas ir apmēram tik pat kā neelpot!
0
jaa...man ari ielugums...tā kā istenība gandriz pohuij kas tur būs, jo kā nekā par brīvu :)
0
Blja, a kāpēc man nav ielūguma??????
0
nez... man personigi shitais nevelk....
varbut jau jautri vienam uz otru paskatities ja visi sanak lupatas un maskas bet dziva muzika shoreiz nav pa manai gaumei...
0
man ir ieluugums uz Marduk
Mainu pret 6aa tramvaja meenesbiljeti un burcinju smigas.
Meenesbiljete var arii nebuut..:)

LOL
0
Tad es tev dodu 1 burcinju piepildiitu ar bocmani un tu man ieluugumu!
Labs dariijums!

P.S.
Varu bonusaa vel tev lapsas seju! :D
0
ielūgumus varēja vinnēt melnajā sestdienā
0
neaaaa,Marduk tomeer fukkin gribas redzeet..:)
0
Es būšu, man ir tērps un man po, ka tāpēc skaitos pokemons :)
0
Aman ir po ka kaads skaitas pokemons.
0
a līdz rītam pasākums?
0
baigākā mērce bija :( un vai tad vispār kkas notikās??? es biju tur lidz 23.00 bet aktivitātes un sprandas mocīšana nekāda :( čabīgi, labi, man bija ielūgums , vismaz bik ietusēju par brivu :D bet ja es butu maksājis, es butu to nožēlojis...

un jaa, zaibis, nezināju ka tomātu sulu var močīt kopā ar alu :D divaini gāja iekšā :D aij bet kas tik nav dzerts :D pat alus ar pienu , protams ne jau kokteilī :D

joptvaijbeib
0
Sakiet, ko gribat, bet pasaakums bija visai sakariigs. Taa kaa uz pasaakumu biju dabuujis ieluugumu, tad, daavinaatam zirgam zobos izleemu neblenzt, bet izbaudiit visus tos pozitiivos aspektus, kurus man shis vakars vareeja sniegt. Grupas, kas uzstaajaas bija labas, un, lai arii uzstaashanaas dazhaam bija varbuut ne taas labaakaas, tomeer vajadziigais iespaids radiits tika.
Nu par visu peec kaartas:
Aizgaaju jau EX ANIMA speeleeshanas laikaa, taa kaa sevishkjus iespaidus neguvu, lai gan to, ka bungas klaajaas paari visiem instrumentiem pat ar netreneetu ausi vareeja dzirdeet, to jau ar pashu Ilzi peec koncerta arii izrunaajaam (vinja gan teicaas, ka tas esot prieksh vinjiem pierasts) - tas arii vieniigais manis pamaniitais miinuss tajaa vakaraa.
Sekojoshaa igaunju meitenju kopas JAYNE LAKISSOVA (ja taas tieshaam bija vinjas) uzstaashanaas patiikami paarsteidza. Grupa, kaa sapratu visai jauna, tachu to ko shiis jaunaas igaunju daamas ar savu show-u centaas pasniegt, vinjaam izdevaas lieliski. Labi, neesmu taads goth fans, lai kaut ko te baigi par to spriestu, bet muuzika bija tieshaam laba, un atgaadinaaja dazhaadas analogjijas no analoga zhanra grandu darbiem. Piemeeram, vokaalistes balss man ljoti atgaadinaaja taadas sievishkjo balsu eergjeles kaa grupaam ATARAXIA un DEAD CAN DANCE (gan jau veel kaut ko, ko shobriid neatceros), turpretii muzikaalaas pasaazhas asocieejaas ar SOPOR AETERNUS, un pat dazhbriid LACRIMOSA briinumiem. Labi uz skatuves shiiis igaunju daamas varbuut nebija tik koloriitas kaa augshmineetie analogi, tomeer arii shovs par mazaas nimfetes (paziisatamas arii kaa pokemons) ieksheejo pasauli nebija peljams.
Lielaakais mans vakara paarsteigums sekoja peec tam - grupa THE MASQUERACE mani vienkaarshi apseedinaaja ar sajuusmas izbriinaa atplestu muti!!! tieshaam priecee, ka Latvijaa ir speejiigas rasties tik labas progressive gothic doom grupas. Nerunaajot jau par visai interesanto speeli, kuraa sevishkji gribeetos uzsveert gitaarista darbu (tas tipinjsh veel par sevi liks runaat, pierminiet manus vaardus!!!), lai gan arii paareejo instrumentaalistu kopdarbs bija efektiigs savaa sinergjijaa, tomeer visvairaak mani paarsteidza shiis grupas bundzinieks! Biju jau agraak vinju ieveerojis koncertu apmekleetaaju skaitaa, tachu to, ka shis - teikshu atklaati - invaliidsa ar manaamiem kustiibu trauceejumiem, izraadiisies ne tikai labs bundzinieks, bet arii veel vokaalists - tieshaam negaidiiju!!! Tieshaam tas, ko vinjsh paraadiija tajaa vakaraa ir pieraadiijums cilveeka gribasspeekam!!! Wellns paraavis!!! Man pat nedaudz sametaas kauns par dazhaam savaam muuzham nerisinaatajaam probleemaam, kad to redzeeju. Labi, tas tipinjsh nebija nekaads tur drausais virtuozs vai bungu blaakja drebinaataajs, bet to ko vinjsh dariija vinjsh padariija tieshaam labi - cepuri nost! Un var jau tur teikt, ka nu... redz... vinjam tur draugi.. vinjam tur... veel kaut kas, bet bungoja vinjsh pats!!! Un ja ne ar ilgu darbu to var panaakt, tad ar ko tad?!!! Grupa savu uzstaashanos beidza ar driizumaa gaidaamaas W.A.S.P. koveru no "The Crimson Idol" albuuma - savdabiiga versija, kas iepriecinaaja un atvieglinaaja ilgo origjinaalizpildiitaaju koncerta gaidiishanu - paldies vinjiem par to!
Kas atiecas uz sekojosho dejoshanas sadalju, tad ka peec koncerta tika secinaats, arii matainajiem dazhkaart ir vajadziigs savs "tucis" - protams ne jau kaut kaads pop mainstriims, bet electronic-industrial gan. nu nevar tachu moshiit bes apstaajas, arii kaajaam dazhkaart gribas "kaadu "valceri" uzgriezt"...
Paldies organizeetaajiem!
0
Myspace dzirdētais atstāja patīkamu iespaidu. Ja vēl koncī bliež kārtīgi, tad tik jāgaida iespēja ievērtēt The Masquerace.
0
The Masquerace ģitārists ir tas pats, kas tikko pameta (?) grupu Bloodstone, ja kas. Un jā, visu cieņu bundziniekam/vokālistam - Bronth, ja nemaldos, ir viņa pseidonīms? Bija savulaik manīts arī pie Nightwing bungām.

Kas attiecas uz Ex Animā, bija itin labi, vienīgi man atmiņā bija palicis, ka šie bija trijatā. Un faktiski jau ir vēl aizvien, jo no tās otrās vokālistes atrašanās uz skatuves jēgas nebija, un taustiņnieks arī lielāko laiku daļa tikai headbangoja, pie savas klavieres turēdamies :)

Bet Jayne Lakissova... mmmmm. Ārkārtīgi labs priekšnesums. Lieliska balss, saderīga mūzika, koncepcija - nu lieliski.
0
Tiktiešām, ģitārists pameta Bloodstone. Un ar Ex-Animā taustiņiem tā ir kā ir ...
0
Ex-Animā lika vilties, savukārt Masquerace patikāmi pārsteidza- kopš fresh blood pamatīgi auguši.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas