0
[#]

Grupa Distant Light jaunajā sastāvā ierakstījuši jaunas dziesmas ar jauno skanējumu.

Ierakstīts "Pentagon Rec." studijā, miksēts "Volk Rec." studijā, ierakstu un miksēšanu veica Sergejs "Amsterdam" Laletins (Trendkill Method, Sanctimony, Huskvarn).

 

Distant Light - Invisible Wires (Demo 2007)
1. Under The Veil
2. Clash of The Kings
3. Calling The Rain
4. Fangs of Time
5. The Higher You Fly

Komentāri
0
Nu nez... Nu nepumpē tas Progressive...
0
Šie ar vēl dzīvi!?
Neslikts veikums, vismaz vokāls baudāmāks nekā tas bij Prison of Dreams. Bet nu Symphony X ietekme ļoti stipri jūtama.
0
nu tad beidzot kaut kas baudāms no LVL grupām, šito noteikti jāiestumj cietajā...
0
Tā nosliece uz progressive... Nav jau slikti, man progressive patīk kā žanrs, bet šai grupai tomēr labak vajadzēja palikt pie power. Cik Blomē viņus dzirdēju, un klausijos speciāli, nevis tikai garāmejot, tad tas viņu progressive un Sašas vokāls ir divas nesavienojamas lietas - vienkārši neiet kopā. Sašas balss ir paarāk speecīga lai dziedātu tikai progressive, bet meģināta izdziedāt progressive tā izlikās tik vāja, ka likās, ka šādā sastāvā grupa ilgi nenoturēsies... bet redz - ierakstu uztaisījuši... - Būs jānoklausās!
0
Progress ir acīmredzams, bet neko Progressīvu nesaklausīju. Vokāls uz ātrākām vietām bišķi nevelk, bet tā nesliks hevīpoverītis.
0
Man patīk.
0
Gribeju tieshi vinjus blome dzirdet bet nepaspeju laika...
0
Ljooti speeciigi, bet tieshi to arii no vinjiem gaidiiju. Runas par to, ka vokaals neiet kopaa ar paareejiem shtrumiem ir mulkjiibas, skan zaibis:) Perfekti samikseets.
0
psc, BoD, un daudzas nez ir tādas prog metal/rock bandas, kas izklausās baismi progresīvas "per se"? Kad pēdējoreiz tad kas "progresīvs" ir bijis saklausāms, teiksim, to pašu Symphony X, Dream Theater vai Rush gabalos? Iemet šur tur kādu kosmiskāku rifiņu, zamudrītāku soliņu, neparedzētu tempa maiņu - i viss "progresīvums".

A šitas demo labs. Priecē :)
0
Symphony X kā kurā albumā, Dream Theater neprogresīvu momentu nev vispār :D. Nekan neesmu sapratis, kāpēc Fates Warning un Queensryche tiek uzskatīti par 80 gadu Progressive Metal pamatlicējiem. Melodiski hevīši.

Bet par šo tēmu var bezjēgā dirst par katru stilu, tā apakšstiliem utt. Iesākumā varētu definēt, ar ko Heavy Metal no Power Metal atšķiras. Pēdējā laikā pārsvarā stilu definēju kā Heavy-Power un nesaspringstu ...
0
Paceļas jautājums, kas tad skaitās progresīvi momenti?

Man vienkārši jau pasen liekas, ka progressive metal ir konkrēta stila apzīmējums, bet pašā stilā jau sen nekā progresīva vairs nav.
0
Tā viņš i' diemžēl.

To jau var praktiski par visiem stiliem teikt - sākumā viss notiek, idejas kā mājas, tad nāk briedums, vecās idejas tiek noslīpētas, attīstītas, līdz pēc kāda laika 95% grupu būtībā maļ vienu un to pašu (to protams var darīt izcili, un daudzas bandas tā dara), bet tagad retu reizi sanāk ko oriģinālu (un pie tam klausāmu) dzirdēt ...
0
Kas šodien progresīvi, rīt jau ir vakardiena.

Bet ieraksts ļoti izdevies. Klausāms.
0
Tiešām skan visai klausāmi! Jauno vokālu ar veco nevar pat salīdzināt, vismaz dzied bez akcenta!! :D
0
Pajāt akcentu. Galvenais ka dzied labi.
0
tikko noklausīju visas dziesmas.Vienkārši super,gaidu albūmu un kādu koncertu.Pagaidām labākais veikums šitajā stilā,kas pie mums uz vietas radīts.
0
Vokāls viegli atpazīstams, spēlētprasme, kā allaž, līmenī - šitādu mantu var baudīt kaut vai tiaki tīri izpilījuma dēļ.
0
Vispār interesanti - publikai šiet Distant Light ieraksts patīk, bet iekš metalmusiv.lv krieviņi jau paspējuši "nolikt" DL ...

www.metalmusic.lv/index.php?lang=ru&p...

0
man liekas, ka to nedzīvo skaņu, par ko šie tur runā, var attiecināt uz instrumentu skanējumu - tas gan tāds sintētisks izklausās.
0
Priekš demo skaņa ir ZB.
0
Viennozimiigi labaakais demo ko esmu dzirdejis pedeeja gada laikā. Ljoti speeciigs izpildijums, lielisks materiaals. Vokals nu tiesham ljoti iespaidiigs. Gaidu albumu!
0
tehniski spēlē, ļoti augstā līmenī. meistari, komenti lieki.
man varbūt mazāk intersē viņu daiļrade, bet nu izpildījums ir vnk kruts.
0
Nu, man jau liekas, ka pašam Kiriller ir labāks vokāls ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas