0
[#]

Sestdien, 1. decembrī klubā „Melnā Piektdiena” – ekstrēmā Death Metal koncerts, kurā uzstāsies:

FLAYING (Brutal Death Metal, LV)
NEOANDERTALS (Ultra Brutal Death Metal, EE)
GATLING (Brutal Death Metal / Warcore, LV)
SEBORRHEA (Brain Impulsive Grind, LV)

Grupa FLAYING dibināta 2001 .gadā. Tolaik grupas favorītu sarakstā bija Dying Fetus, Criptopsy, Suffocation un citas brutal death/grind grupas, sakarā ar ko minētais arī tika izvēlēts par grupas stilu. Grupa aktīvi koncertē no 2002. gada, tā spēlējusi kopā ar tādām lieliskām grupām kā IMPALED NAZARENE, COUNT DE NOCTE, SANATORIUM , VADER, DISMEMBER, CANNIBAL CORPSE, SPAWN OF POSSESSION, DEVILIN un NEOLITH, VITAL REMAINS, RESURRECTURIS, NAPALM DEATH, kā arī piedalījās brīvdabas pasākumos, tādos kā – HARD ROCK LAAGER Igaunijā (kopā ar KATATONIA, LORD BELIAL, DARZAMAT u.c.), KILKIM ŽAIBU Lietuvā un pašmāju METALSHOW OPEN AIR.

2006. gada sākumā veiksmīgi noslēdzās izdevējkompānijas meklējumi. Līgumu FLAYING paraksta ar EPIDEMIE RECORDS no Čehijas, un debijas albūms COMMANDMENTS-VIOLATED dienasgaismu ierauga 2006. gada maijā .

2007. gadā oktobrī FLAYING dodas uz Eiropu savā pirmajā ārpusbaltijas braucienā, spēlējot tādas valstīs kā Slovākija, Čehija, Austrija, Polija.

Uz doto brīdī FLAYING pastiprināti strādā pie jaunām dziesmām, kuras dzirdēsiet jaunajā albumā jau nākošgad.

http://www.flaying.net
http://www.myspace.com/flayingband

NEOANDERTALS - Igauņu duets, kas klasificē sevi ar Ultra Brutal Death Metal. Kompozīciju radīšanai grupa izmanto tikai divus instrumentus – sešstīgu basģitāru un bungas. Rezultātā rodas neaprakstāmas barbariskas skaņas, ko papidina lirika par aizvēsturisko neandertāļu dzīvi.Pedējais albūms "Neanderthals Were Master Butchers" tika izdots Slovāku leibla Forensick music paspārnē.

http://www.neoandertals.com

GATLING - rupors, kas mēģina uzrunāt tevi par pasaules, sabiedrības, Tavu neveselīgo stāvokli. Militārisma apsēsts psihopāts pie mikrofona, neprognozējams basists, viens apdomīgs ģitārists, otrs kluss, bet vēl vairāk apsēsts ar cilvēces iznīcināšanu par vienu beigtu fīreru, un protams, histēriskā meitene pie bungām. Kopā tam visam vajadzētu izklausīties pēc brutāla hardcore, kas mijas ar neprātīgu death metal.

http://www.myspace.com/gatlingwar

SEBORRHEA – Biljons gadu tūkstošus atpakaļ, vadoties pēc zemes laika, dzimušās dvēseles, pilnveidojot sevi, ir tikušās 21. gadsimta 2006 gadā, lai savienotu prātus un izveidotu savdabīgas frekvences. Tādējādi vēstot par nenovēršamo cilvēka eksistences būtību – piedzimt, lai nomirtu ... Pieturoties pie šī secinājuma, tiek uzsākts bezgalīgais ceļojums zemapziņas labirintos, kuras rezultātā rasts secinājums tam, ka pavadītais laiks uz šīs planētas ir jānodzīvo skaisti!http://myspace.com/seborrhea

Sākums: 20:00 (vaļā no pl. 18:00)

Ieeja: 5Ls

 

Komentāri
0
lasīju Gatling aprakstu un kaut kā uzreiz izlikās, ka bildē ir nevis Flaying, bet Gatling. skatos un nevaru atrast to veceni:D
0
Koncerts, manuprāt, bija izdevies!
SEBORRHEA vokālists bija nedaudz smieklīgs, bet tas tieši ,manuprāt, padarīja viņus interesantākus! Kopsumā nebija nevainas.
GATLING noblieza nepajokam man ļoti prātā iesēdusies dziesma ''sacrifice your enemy'', kas ļoti iepatikās. Ceru uz šīs grupas kādiem ierakstiem tuvākajā laikā!
NEOANDERTALS spēlēja tīri labi, interesanta mžuika ar baseni un bungām, bet tomēr, manuprāt, viņiem pamatīgi piertūkst kāds ģitāras rifiņš!
FLAYING arī nelika vilties, tika spēlētas visas pazīstamākās dziesmas, kuras nospēlēja ļoti labi!
0
man nenormāli uzdeva pa čakrām kad solists pirms dziesmas ierēcās piesakot to tekstu: sacriface your fucking enemy. nu jā beigas protams :D

(a kaukā nebūtu jēdzīgāk apspriest par vinu konci vienā pavedienā? :D
0
Labs bija pasākums. Cerams, ka organizatori tika galā ar finansēm, jo cilvēku bija maz, bet atmosfēru tas neietekmēja. Pozitīvi pārsteidza Gatling, bet Flaying man vienk norāva jumtu...
0
koncerts bija baigi fors, un jautrs.
maz cilveki, labak neka tonam
patikas visas grupas ka uzstajas, un ar skanu bija viss ok. ausis pat nedzinkseja vispar
0
vot jā
0
Lai ar no šā pasāciena neko daudz negaidīju, domāju vienkārši labi pavadīšu sestdieans vakaru iedzerot pa pāris aliem, tomēr beigās patrāpījās daudz labu mūziku un emociju.
SEBORRHEA - galīgi mūzika ne priekš manis, turklāt vokālista izdarības drīzāk šķita kaitinošas, nekā saistošas un publiku uzkurinošas. Un, vai nu man grādīgais bij par maz organismā vai tie joki starp dziesmām bij vienkārši tizli!? Šis jautājums laikam paliks neatbildēts, tāpat kā vai uz Marsa ir dzīvība.
GATLING - kā vienmēr lieliski, kaut gan redzot šos jau trešo reizi, neilgā laika posmā, sāk nedaudz piegriezties. Bij patīkami protams dzirdēt ar ko jauno no šiem, bet pati dziesma gan atstāja divējādas sajūtas - vis itkā būtu ok, bet tas rapkōre stilā ieturētais piedziedājuma daļa gan bij nepatīkams baudījums. Nu un protams, kā jau visu viņu uzstāšanos, pabeidza ar Mortal Kombat, vienkārši nespēju atturēties no hedbangošanas. Super, šie man man vienmēr patikuši ar savu skanējumu! Un tik tiešām, laiks varbūt izlaist ko taustāmu un apaļu(domāts CD).
NEOANDERTALS - lai arī pirmais iespaids, tiko šos izdzirdot bij - ai, kā ģitāru rifu pietrūkst, tad turpinot ieklausīties un baudīt šo igauņu duetu, pārgāju fāzē - hedbangs ar atvērtu žokli, kā apbrīns tam džekam ar basu. Fantastisks baudījums! Tik nabaga meitene pie bungām tāda nemanāma un visu aizmirsta, bet smuka vismaz.
FLAYING - iepriekšēja saskarsme ar šo bandu bij caur šamo ierakstu Commandments-Violated, kurš neko paliekošu nebij atstājis, tapē var teikt, ka vis dzirdētais bij jauns. Faktiski redzēju maz - jo visu viņu pasākums tika pavadīts hedbangojot. Sen tā nebij galvu kratījs(pēdējo reiz pie Colosseum), kas neapšaubāmi ir pluss grupai.
Kopumā pasākums bij ļoti labi izdevies, un tautas manuprāt tur bij pietiekoši, latvju publika tik izlepusi uz visādiem stāriem, kurš dažs labs pat patiesībā nespēj aizvilkt līdz mūsu pašu bāliņu līmenim. Turklāt viena no retajām reizēm, kad otrajā dienā pēc MP apmeklējuma man nebij pohas. Laikam uz vecuma prātīgāks palieku un esu pasācis mazāk dzert.
0
Neko daudz jauna piebilst nevaru, jo visi izņemot igauņus vismaz pa 2 reizēm šogad redzēti. Seborrhea bija jautri, bet Depo kaut kā vairāk iekapāja. Gatling stils īpaši nesaista. Neandertal dzīvajā bija labāki kā ierakstā, bet tāpat nedaudz garlaicīgi. Bundziniece tiešām jauka :) Flaying lieliski kā vienmēr, un tik asiņainus laikam nebiju viņus redzējis. Tā ka gaidam jauno CD. Piedzēros tīri garšīgi.

40MB gaļas:
uploaded.to/?id=zpd9u1...
foto.inbox.lv/bladeofdarkness2/Fl...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas