0
[#]

Sestdien, 29. decembrī klubā „Melnā Piektdiena", kā jau ierasts, Ziemassvētku „eglītes” ietvaros notiks dubultpasākums - „Fresh Blood / Cold Flesh ”!

Šoreiz tā būs konkursa „Fresh Blood” otrā kārta, kurā piedalīsies grupas
Anal Punishment
FightFire
Cult of Destruction
Blade Razor

Izņemot konkursantus Ziemassvētkiem veltītā koncertā piedalīsies arī iepriekšējā „Fresh Blood” konkursa uzvarētāji – Ocularis Infernum, kā arī grupa Disease, kuri atjaunotā sastāvā sola iepriecināt jūs ar jaunu programmu. Kā jau ierasts, koncerta apmeklētājus sagaida ziemassvētku dāvanas no Gothic Productions un kluba Melnā Piektdiena - ielūgumi uz tuvākiem koncertiem, plakāti, CD un citas vērtīgas dāvanas!

Atgādinām, ka no katras konkursa kārtas apmeklētāju balsošanas rezultātā tiek izvirzītas divas grupas, kuras tiksies finālā un cīnīsies par galveno balvu – iespēju ierakstīt dziesmu skaņu ierakstu studijā, kas tiks iekļauta kārtējā Latvijas metal mūzikas izlasē „Melnā Piekdiena”, kā arī iespēju uzstāties festivālā „MetalShow Open Air 2008”!

Good, damn, luck... See ya in Hell’s eve!...

Sākums: 20:00 (vaļā no 18:00)

Ieeja: 5Ls

Bez vecuma ierobežojuma.

Anal Punishmet
(Death/Grindcore/Experimental)

Grupa no Rīgas, kas dibināta šī gada augusta vidū. Tās sastāvā ir četri cilvēki – Okulist (vokāls), Andrejs(bungas), Rolton (ģitāra) un PIENS(bass). Grupa ietekmējusies no tādām pazīstamām apvienībām kā Anal Nosorog, Cannibal Corpse, Retch u.c. un viņi sola parādīt mums nežēlīgu „faršmetālu”!

Cult of Destruction
(melodic/brutal death metal)

Grupa sāka veidoties 2004. gadā, kad skolas biedri Aleksandrs (bass) un Edvards(bungas) nolēma, ka būtu labi sākt spēlēt pašiem, nevis tikai klausīties mūziku. Grupas sastāvs vairākkārt mainījies, taču ilgāku laiku grupā uzkavējās tikai ģitārists Artūrs. Līdz 2005. gada vasarai puiši galvenokārt spēlēja black metal kaverus. Tad grupai pievienojās Jurģis (solo ģitāra), tika kādu laiku mēģināts, pēc tam iestājās radošā pauze. Tā paša gada rudenī uz grupu atnāca Oskars (vokāls), un mēģinājumi atsākās ar savu, bet jau death metal dziesmu rakstīšanu. Drīz pēc tam Artūru nomainīja Andis (ritma ģitāra), un pusotru gadu tika gandrīz nepārtraukti mēģināts. Vasarā puiši nosprieda, ka viņiem beidzot ir, ko parādīt.

Grupas tekstiem ir viena tēma – tie visi stāsta par cīnītāju, kas, pametot pilnīgi visu, pat savu cilvēcību, nerēķinoties ne ar vienu, sasniedzis spēka un slavas virsotnes, un kļūvis par dēmonu. Dziesmas pauž viņa pārdomas, apraksta noieto ceļu, pašpārmenumus, cerības un sāpes.

Puišem jau ir bijuši vairāki koncerti: viņi uzstājušies VAKC rīkotajā pasākumā Ventspilī, un arī divas reizes Rīgā - klubā Depo.

Blade Razor
(Death Metal )

Īsa vēsture - 2006. gada vidū Shumz un Rūdis, pirms tam padarbojušies šādos un tādos projektos, mājas studijas apstākļos sāka strādāt pie materiāla - kurš ar bundzinieka Kaspara Grīnberga palīdzību arī tapa ierakstīts Demo. Īsi pirms ieraksta sākuma grupai pievienojās ģitārists Kārlis, un 2007. gada pavasarī bundzinieka vietu ieņēma Zazists. Šis tas ir atskaņots G. Terzena raidlaikā raidstacijā SWHrock, un nospēlēts koncerts 2007. gada festā Sutas Balss Alūksnē. Patiesībā grupas vēsture tikai veidojas, tāpēc pagaidām jau nekā daudz ko rakstīt nav :) Galvenās ietekmes ir no Skandināvu metāliskās  skatuves puses.

FightFire
(thrash/groove metal)

Grupa pastāv gadu, dibināta 2006.g. 14 septembrī Rīgā, lai gan dalībnieki ir no dažādām pilsētām. Grupas sastāvs ir mainījies tikai vienreiz, tās pastāvēšanas sākumā, kad bundzinieka vietu ieņēma Andrejs. Ģitārists Oļegs agrāk spēlējis Liepājas thrash metal grupā  "Aftershock", basģitārists Aleksandrs pašlaik spēlē grupā A.L.I.M.P, bet bundzinieks Andrejs iepriekš spēlējis vairākos projektos, kas vēlāk pajukuši. Pieredzi viņi ir guvuši, spēlējot vairākos koncertos klubā DEPO un pasākumos "Sutas balss" un "Snikers BMX Summer Party". Puiši ietekmējušies no grupām Annihilator, Pantera,Dream Theater, Anthrax, Over Kill u.c.

 

Komentāri
0
Nu, iepriekšējais izrādījās labāks kā gaidīju, bet šitas vismaz pēc stiliem izskatās vēl cerīgāk. Disease arī baigi sen neesmu redzējis
0
Gan jau būs labs, ja nē tad palīglīdzekļi tiks lietoti uz pilnu klapi.
0
ganjau buus labs ..... cerams ka paaraak ilgi neievilksies , lai uz peedejo transportu uzpeeju ..
gribas dzirdeet VISAS grupas
0
XD buutu palicis maajaas labaak , 4to ta baigi boooring bija man ...
0
Tātad,
sanāca nokavēt pirmās 40 min, kad ienācu, dzirdēju beigas pēdējai dziesmai grupai Fightfire. Pēc tā ko dzirdēju, jāsāk nožēlot, ka nokavēju.

Otrā grupa - Anal Punishment. Latvijā beidzot parādās grind skatuve, un tas ir apsveicami. Ņemot vērā, ka viņiem visiem tur bija 16-17 un tādu zlobu spēlē, tad cepuri nost, bija vairāk nekā ok.

Vakara vilšanās(lai gan kāda gan tur vilšanās, tie, kas ir dzirdējuši - ZINA!)- disease. Kopš vispār viņus dzirdu, viena vienīga huiņa. Dzīvajā redzēju viņus gan Black Friday pasākumā 4 gadus atpakaļ, gan pirmajā blomē un neko labu nevaru pateikt, vienīgi - GARLAICĪGI. Rodas tāds iespaids, ka viņiem mēģos notiek tīrā improvizācija un tad viņi kaut ko sabīda kopā. Neskan tur tas viss kopā. Še tev bija līderi symphonic metālā ar 10 gadu stāžu. Manis pēc viņi vispār varētu nepastāvēt.

Blade razor - mūzika ok, vokāls gan besīja pamatīgi. Kaut kāds emo skrīmings, tikai zemāks nekā parasti.

Īsti jau arī nebija par ko balsot, bet katram savs...
0
Tas anālais bij labs.
Disease normāli, takā nedirs. Un protams vakara nagla okulāri pa pirmo, tik žēl ka viņiem vairs taustiņš nav. Pārējios k-kā nedzirdēju.
A ba es nenobalsoju ne par vienu, piemirsās.
0
par vakara naglu jau nav ko runaat- OI...
Disease pilnigi parvetusies.. kvai salidzinot ar vasaru Tirza... viens vijolnieks pazudis un tas pamatigi paainijis skanu.. nerunajot jau par balsi.... piem dziesmu Brother vispar neatpaziinu!
Cult of Destruction-tas par ko balsoju
0
Blade Razor - 14
Fight Fire - 35
Anal Punishment - 38
Cult of Destruction - 48
0
www.disease.lv/index.php?lang=en&c...
видео одной песни с этого концерта.
0
Fresh Blood Sestdienas diená jau nekas netraucéja sákt 17:00, lai 2:00 nevajadzétu májás kratíties, bet tas tá.

Salídzinot ar pirmo FB, ‘sitas bija 2x súdígáks. Ja nebútu Okuláru un Blade Razor, tad vakars bútu sadirsts.

Lai gan esmu Thrash fans, tads paveids kádu izpildíja Fight Fire man galígi nerullé. Vokáls vairák uz Death (ne visai labu) vilka, múzika visai brutála, bet bez normála Thrash rifinga un melodikas. Drízák Thrash-Death nevis Groove Thrash, bet varbút tá to tagad sauc. Normáls Treshenieks panesás priekshpédéjá dziesmá, kas bija (ja nemaldos) OverKill kovers. No pa’su dziesmám vienígá klausámá bija viena, ko otreiz pédéjo nespéléja.

Anal Punishment biju nedaudz pirms Moonfoga dzirdéjis – parasts Grind. Táká man no ‘si stila daudzmaz patík tikai jautrás bandas, tad bija garlaicígi. Cilvéku gan bija visvairák tie’si uz AP (~200) un viesiem.

Okularis Infernum iepriecinája ar jauniem kostími’niem. Da’ziem nepatika, bet man po, kamér Kristiána staigá mini :D. Tausti’nnieka trúkumu neizjutu, bet vi’nu tápat bie’zi varéja knapi dzirdét. Nospéléja pa pirmo, pat da’zu veco hítu trúkums iespaidu nesabojája.

Disease biju kádas 2x pirms 4-5 gadiem dzirdéjis un atstája ‘loti labu iespaidu, vienígais pietrúka vokála (vélams sievie’su). Tagad vokáls ir, bet labák bez tá bútu iztiku’si. Múziká no Simfo elementiem nekas nav palicis. Kautkáds Death ar vijolíti ;). Pédéjá laika lieláká vil’sanás.

Cult of Destruction spéléja to pa’su ko Anal Punishment, bet bija arí Death elementi, un ruksis ne tikai kvieca, bet arí kautko rúcinája. Garlaicígi, bet bi’s’ki jautrák par AP. Par kádiem nopelniem vi’niem ir pirmá vieta, man nav ne jausmas. Turklát cilvéku jau pie Disease k’luva mazák.

Domája jau, ka neparko nebalso’su, bet Blade Razor patíkami pársteidza. Kártígs Old Scool Thrash (normáls Thrash vokáls, bez kádiem emo), nekas táds uber cool, bet viss límení, beidzot atkal varéja paçku pakratít. Tautas gan bija pavisam maz (~50), jo sáka spélét 1:00, tápéc labákajá gadíjumá veçí varéja uz 3 vietu cerét.

1 - Blade Razor

3 - Fight Fire, Cult of Destruction
4 - Anal Punishment

Nedomáju ka Anal Punishment, Cult of Destruction párvarés nákamo kártu.

P.S. Bildes kautkad 2.janvárí iebliezísu.
0
ā
0
0
buutu vairaak klausiitaajus bildeejis :D
0
Спасибо за фото.
0
A kas tur ko viņus fočēt. Nekā interesanta. Kādas 15 bildes jau daudz priekš viņiem.
0
Tak vajag skatītājus, a ta nevar saprast vai tur esmu bijis vai nē.
0
kamōn kulti saspārdija dirsu .
protams anālais sods arī bija samērā baudāms,bet whatever vajag atvērt ausis uz koncertiem..! kultiem vismaz bija vairākais dziesmas nevis tākā anālajiem viena un visas uzstāšanās ilga!
0
Man Cult of Destraction arī pēc vienas garas dziesmas izklausījās :)
0
marle, vakar, plkst. 18:04
Tak vajag skatītājus, a ta nevar saprast vai tur esmu bijis vai nē.

Kāds Jaungadu konkrēti nosvinējis, neatceras, kas 2007.gadā ar viņu noticis ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas