0
[#]

29.augustā kluba Melnā Piektdiena koncertsezonas atklāšana!

Uzstāsies:
Wild draugiem.lv/wild
Pūķa Gars (ex-Patriots) draugiem.lv/patriots
Totenkopf draugiem.lv/totenkopf
Amber Icons draugiem.lv/ambericons
Intense www.draugiem.lv/INTENSE
Yula www.draugiem.lv/music/artist/?id=42497

Īpašie viesi sen nedzirdētie Distant Light http://distant-light.aeons.lv – jaunā sastāvā un ar jaunu programmu!

Sākums: 20:00 (klubs atvērts no 19:00)

Ieeja: 3Ls

 

Komentāri
-5
pirmie 6 vispār neredzēti nosaukumi.
-6
totenkopf riktīgi prīmā!
-6
wtf? Tak sezonas atklāšanai par godu varēja jau uzkruķīt kaut ko ja ne grandiozu, tad vismaz tādu, kur grupas zināmākas.
-7
Mācību sezonas atklāšanai par godu jau nezināmi censoņi der. Interesantāk nekā entās reizes redzētās bandas. Ja būs tumšais āzis, tad varēs aizvilkties.
-18
hard rock power metal vakars ?
-5
softcore pussys laikam nebūs.
-6
kā jau minēju pirmajā komentārā: pirmie 6 vispār neredzēti nosaukumi.

Pieprasu savus atlikušos 4 mīnusus !!!!!
-6
davaj, kāds saliekat mīnusus atlikušajiem komentāriem, lai katram pa mīnusam.
-6
yeah, hit me baby one more time !!!

kam on jū drai pusī draiver !!!! >-+
-5
roflmao taads miinusu birums XD
0
20:00 Intense
21:00 Pūķa Gars (ex-Patriots)
22:00 Totenkopf
23:00 Wild
24:00 Distant Light
01:00 Amber Icons
02:00 Yula
0
Sanāca neliels abloms - atvilkos 21:15, tieši pirmā banda bija nospēlējusi un tā izrādījās Amber Icons, kura no dziesmu paraugiem bija likusies visinteresantākā. Ļauži stāstīja, ka baigi labais bijis ''Ziemneļmeitas'' koveris.

Nākamie gasīja Pūķa Peregars - vokālists veica visādas darbības uz skatuves, džeki mauca, bet normāli tik p;āris dziesmas izklausījās. Vot.

Totenkopf rukāja ~ Thrash, pāris dziesmas tīri labi patika (sevišķi viena, kura atgādināja šito Žalvarinis gabalu - www.youtube.com/watch?v=MHk6bYofTlI... ), bet vokāls varēju būt vai nu citādāks, vai arī spēcīgāks.

Tad ravēja Distant Light - instrumentāli viss bija super, bet vokāls īsti nevelk. Konča vidusdaļā jau skanēja visai labi (vai nu iedziedājās, vai arī beidzot pats sevi sadzirdēja), bet prasās cita tipa vokāls - vai nu La Brie , vai Warrel Dane variants. Priekšpēdējā dziesma spēcīgi vilka uz EverGrey pusi, tā ka arī Eglunda tembra vecis būtu baigi zb.

Tad sāka skandēt vakara labākā banda - Wild - vokālistam reāli ir iekšā un arī nāk ārā. Pārējie jaunieši arī mauc godam un enerģija no viņiem kūsāt kūsā. Dzīvais spārdeklis. koverīši arī labi, sevi''sķi ''Rebell Jell''. ''Falling to Pieces'' laikam nebija Faith no More gabals ? (kaut nosaukums tāds pats).

Pēdējo klausījos Intense - bija arī labas vietas, bet čaļiem jānolemj - močīt Thrash, vai mīcīt Metalcore. Pirmajā gadījumā jāatlaiž vokālists, otrajā - jāmauc vairāk kakainie breikdauņi.

Kopumā jauks pasākums. Pēc Wild gan puse ļaužu notinās un palika kādi 20-25 .. ;)
0
Tas Fall to Pieces, izrādās, ir Velvet Revolver gabsis.
0
Hm, vakar pats to Žalvarinis dziesmu YouTūbā neapskatīju, tik CD uzmetu - dzīvajā variantā šie Gods Tower atsit :D
0
Man ir tāda sajūta, ka uz karaoke pasākumu bija atnākuši krietni vairak apmeklētāji...

Bet nu - no redzētajām grupām tad nu man visvairāk tomēr Totenkopf iepatikās - normāli Comandosi un Rembo ar gičām :D.= Par Distant Light runājot - vokāls atpalika no instumentiem pa krietnu gabalu, imho Saša bija labāks tomēr.
-2
Wtf? Tiešām mīnusu birums. Te kādam sāpe sirdī?
0
Nē, gemarojs pakaļā :D
0
Te tak nau ne1 plusa :D
0
Pēc šīs loģikas bobim vajadzēja būt +16... hmm
+8
Eu nu mēs paliekam nīkulīgi... šitāds koncerts, 3 Ls un labi, ja tur 40 cilvēki atvilkās. Tas jau gandrīz bija VIP pasākums,- vari viens pats sēdēt uz mīkstiem krēsliem ar dzērienu rokā un vēl baudīt mūziku.

No pirmās blices nenormāli labi izklausījās vokāls. Viņš starp citu agrāk iekš TKM dziedāja. Tā ir nopietna rīkle. Viņiem kaut kas ar skaņu īsti nebija- tur giču īsti labi nevarēja dzirdēt, bet nu savādāk bija tīri ok.

Pūķa Gars - vienuvārdusakot: besījārā. Neinteresanti. Viela pārdomām: Ja giču paņem rokās un rukā metālu, tad ar giču vajag izstarot enerģiju nevis veidot kaut kādu fonu uzturot vokālu. Un kaut kādus Black Sabbath kaverus nekvalitatīvi atdarinātus nevienam nevajag. Nav ko dzīvot pagātnē. Tas tā - kritikai.

Totenkopf - biju patīkami pārsteigts. Ja viņi to sauc par roķi- tad cepuri nost! Tieši tādam roķim arī jābūt - zemam un kačīgam. Veči ir uz pareizā ceļa.

DIL - Te ir lieki vispār kaut ko teikt. No viņiem var dabūt tieši to, ko gaidi un vēl vairāk. Instrumentāli viņi vienkārši norāva jumtu. Es nezinu, kas tev un pārējiem nepatīk ar to vokālu, BOD, bet manispēc viņš varēja arī nebūt, mūzika pati par sevi dzīvajā ir tā vērta.

Wild - galīgi nav mana tējas krūze, bet džeki labi pārzina savu lauciņu. Daži momenti bija ļoti interesanti... viss 80to 90to gadu tradīcijās. Tas soloģitārists bija nenormāli labs. Nebiju vēl nevienu dzīvē sastapis, kas šitik labi pārzina roķa fīčas.

Intense - mani vakara favorīti. Šitāda atdeve... uhhh!! Iecepīja riktīgi. Komentāri lieki. Tur mierīgi nostāvēt bija grūti pat tukšā zālē. Priekš jauniņajiem tās ir 10 balles no 10! Vajadzētu viņiem visiem uzsaukt pa aliņam par šitādu priekšnesumu.

Yula - nepaliku.

Kopumā: Ļoti labs koncis priekš 3 Ls.

0
WILD - Rebel Yell (Billy Idol cover) (live @ Melnā Piektdiena 26.08.2009.)

www.youtube.com/watch?v=ydAPrcPS64Q...
0
Laps!
-3
šausmīgi tizli.
-2
nu par tiem DL,ja tiesham,kautka nesapaseja(manuprat) ar spelosho muziku vokals,nu nepass...
yula...jaa,palika kaadi 5-6 cilveki skatiities,un iistenibaa,nasing speshal,nu tads green day variants tik lv meercee...
+2
Reku vienīgais patiesi krutais Wild gabals.

www.youtube.com/watch?v=f6ptw2dxVCs...
+1
eu, bet riktīg normāli izklausās, ne?
0
ja patīk roķis, tad nav ne vainas :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas