Kanibāļi.
0
Nus, kā tad bija, jūsuprāt? Man liekas 6/10 ballēm (neēsmu nekāds dižais CC fans). Nenormāli besīja luņi, kas nepārtrauti grūstījās! Bet džeks, kas leca lejā no balkona gan bija īsteni gaišs prāts!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu man ar tie lunj pidarasi tracinaja1 itsevishkji tas resnais slavu cuuka(BigUgga zinas kursh tas ir) bet ta man patikaas! pasha priekshaa bija okz! smaids lidz ausiim!
0
tas moshipts ar grūstīšanos un bez neviena metālista patiešām traucēja baudīt koncertu.
Par Husgvarnu jāsaka, ka ģitāristam laikam pašam nepatika tas,ko viņš tur spēlēja, jo viņam bija 0 procentu emocijas. Jā, un viņu vecās dziesmas izklausījās diezgan nožēlojami,jo tur,kur agrāk bija ģit.solo, tagad skanēja tikai ritma ģitāra - garlaicīgi.
Tie zviedri man galīgi nepatika, jo, manuprāt, nekā cita kā ģitāristu un basista tehnikas demonstrēšana tur nebija. Tādi mani nespēj iekustināt atšķirībā no Canibal Corpse, kuriem arī ir spīdoša spēlēt prasmu plus vēl muzikalitāte
0
Jā, zviedri bija galīgi garām!
0
Nebija viss, Zviedri bija OK, baigi patika, Huskavarn ģitārists, manuprāt, bija galīgi satraucies, tāpēc tāds bija, ja nepatiktu, nespēlētu taču!
0
man boa ar likjieri apleejaas :9 bet citaadi iepeera koncis, iepeera.
0
Skaņa bija zajebis. Taču nezkāpēc tas bija kaut kādā bērnišķīgā laikā, kā arī atsaldeņi gan skatītāju vidū, gan apsardzes. Publikas daudzumu arī nepieskaitītu pie viennozīmīgiem plusiem... no apmeklētāja viedokļa protams.
0
es ta cereju ka nebus acu maletaju un pokemonu! nee izradas shie ar atvilkas! un vel ka uzvedas! es tak neeju uz vinju pasakumiem un nesaku tur kratit pachku un trekteret alu! ta lai netrauce mums normali apmeklet konci
0
kapec jums zviedri nepatika? es nez, varbut dziesmas nebija ipashi labas, bet lisais gjitarists speleja uz goda.pirmoreiz redzeju ka kaads taa maak speeleet.ja nu vienigi var salidzinat ar steve vai...
protams kanibaljiem vini lidzi netur, pat salidzinat nevar, bet no parejiem vislabak tiesham patika zviedri...huskvarn ari bija labs, tikai bishki jocigs bija tas njuumetalists ar basu...bet speleja vinsh norm, taa ka muzika huskvarn bija tiiri normala.
0
Koncis, manupraat, bij labs. Patika Huskvarn, baigais prieks, ka shameejie peec ilgas kluseeshanas uzliidushi uz skatuves. Gribeeju paveerot arii Flaying, bet deelj ilgaas staveeshanas rindaa pie ieejas tiku zaalee tajaa momentaa, kad shameejiem paartruuka stiiga(lakam Kazham). Preternatural iipashi neveeroju — tir jau atskatiiti dafiga. Labi paardiijos Manatark laikaa (tie gan bija pagaajushaa Black Death Night II). Zviedru laikaa blandiijos apkaart, shameejie man neiecepiija.
Nu uz kanibaljiem no saakuma bija ienjeemusi vietu tuvu skatuvei, tomeer, tiem uznaakot uz skatuves, aiztinos no turienes prom, jo stulbie leekaataaji trauceeja kratiit pachku. Kanibaaljus ieveerteeju gan staavot pie ieejas zaalee, gan no balkona, gan no zaales vidus.
Bet visliellakais prieks i par to, ka peec koncha dabuuju gan Spawn Of Possesion, gan CC (vokaala) autograafus + nofocheejos ar tiem.
0
ko juus tur kunkstat - nepatiik mosh, staavi malinjaa un baudi konci, nevis lien prieksaa
0
ew,jus pashi esiet pokemoni.ja nav moshing,tad nav arii muzikas baudishanas..
ka tad var izbaudit muuziku,ja visi saspiedushies kopa ka bites un nevar neviens pat pakusteet.pat headbangin' naf iespejams.
idini pielien pie pashas skatuves un blen uz muzikiem un neko nedara un ja vinus pagrusta;;l/
uu tas jau trauce izbaudit galju,ja
nakoshreiz es viniem izneshishu zzarnas,ja trauces mosh..
Nedzirdejaat ko teica Spawn of possesion vokilleris:"We will make a most brutal moshpit here in Latvia"
0
1) Man Spawn's nepatika, tādēļ man veinalga ko viņš tur pateica; tas tā - garām ejot.
2) "ja nav moshing,tad nav arii muzikas baudishanas.." par šo intelektuālisma kalngalu varētu pamatīgi pastrīdēties! Mošing var veixmīgi izpildīt arī kaut kur zāles otrā galā, jo grūstoties tik un tā nav jēgas skatīties uz izpildītājiem - tu viņus tik un tā īpaši labi neredzi.
3) Gribi skriet ar galvu sienā - skrien, bet tikai neuzsktrien kādam citam pa ceļam virsū! Nepieleca? Skaidroju: ja man kaut kāds lops grūstoties iekrauj pa sāniem, tad man ir visas tiesībās attiecīgi rīkoties.
0
amen! es biju tik nikns par to grustishanos ka biju gatavs kadam noraut roku un ar to pashu roku izsist vinjam zobus+piekaut lidz navei
0
Ko jūs ņemās? Mūziku baudīt var arī nestāvot priekšā, jo skaņa kā likums priekšā nav tā labākā, un nekļūs arī labāka, ja lielie stāri tev uzmīzīs. Tāpat man šķiet neviens te nav pārmetis arī pačkas krarīšanu. Man domāt, ka runa ir par tiem, kam tā mūzika ir dziļi pie dirsas, bet galvenais ielīst pūlī un izgrūstīties. Kronis visam bija tas muļķis, kas nolēca no balkona.
0
a kas tur ar vinju notika! man starpcitu muzika nav pie dirsas! taa kaa nedirs! =]
0
man muuzika ir pac galvenais un moshing un laist pachku ir viens vesels.
ja gribi bez moshing baudit muziku tad apmekle Evanescence koncertus :D
0
taisniiba jau BigUgga vien ir - traucee mosh - tusee citur. es izveeleejos balkonu. no visa ko redzeeju - CC bija izcili, viss paareejais ne paaraak baudaams.
nu jaa, cik redzeeju - spawns bundziniekam laba tehnika bija
0
taisniiba jau BigUgga vien ir - traucee mosh - tusee citur. es izveeleejos balkonu. no visa ko redzeeju - CC bija izcili, viss paareejais ne paaraak baudaams.
nu jaa, cik redzeeju - spawns bundziniekam laba tehnika bija
0
macabre:"spawns bundziniekam laba tehnika bija"
Man vienalga vai viņam bija laba tehnika vai nē, bet spēlēja viņš nebaudāmi un manai galvai nespēja likt kustēties.
0
"Spēlēja nebaudāmi" - ha, ha, ha;sviests!
0
Super koncis, man jau rikjtiigi gaaja pie sirds, bij gan izaardiities, gan normaali paveerot konci, tik vietu zaalee pamainot, interesanti kas vareetu buut nakoshie no staariem kas varbuut atbrauks...???
0
Morbid Angel, Cradle Of Filth, Hypocrisy, Judas Priest - būtu super ja arī Dimmu Borgir vēlreiz atbrauktu.
0
Pardise Lost arī būtu ideāli!
0
to beldegir: nu DIMMU BORGIR tachu jau taisas atbraukt ziemaa.
0
nu dimmu borgir varetu atbraukt! par cof shaubos jo danijs(visu pokemonu dievs) ir pipele un taica ka latvija ir bomzhi un nebrauks :)
0
tiem, kam nepatiik moshpit, Jautaajums:
juus domaajat, tiem kas uz skatuves speelee iisto muzonu-no visas sirds, patiik zaalee redzeet metalhead'us, kuri staav kaa AITU BARS, MOTIONLESS, un pat pachku nekrata???taa izskataas, ka taas "aitas" nemaz nezin,ko noziimee: baudiit metaalu...
0
to lilia:
Tiešām! Ja tā, tad super, kā tu zini?
0
to beldegir: es dzirdeeju, ka janvaarii. ceru ka taas nav baumas
0
2 lilia:
Hmm... pačku pakratīt tur nemaz nevarēja, jo bija pārāk liels risks, ka tev kāds idiots skalpu noraus, izbaudīdams savu mošu. BTW, manuprāt, mošpits ir vairāk raksturīgs kaut kādam HC. Tā kā nevajag! Paskaidro labāk no sava skatpnkta, kā, tavuprāt, cilvēki bauda Skyforger končus, kur cilvēki lieliski iztiek BEZ vis-kaut-kādiem moš. Vēl: tie, kas stāv malā un vienkārši klausās (varbūt tev to nesaprast, bet tā arī ir iespējams baudīt metālu), vismaz nevienam netraucē un apkārtējos netraumē.
0
kas var iztikt bez mosha, lai iztiek...es bez taa iztikt nevaru.Spawn OF P. vokalleris man piekristu.
by the way,es domaaju, ka es tur nevienu netraumeeju..
labi, domaashana katram sava..vari staaveet malinaa enjoying it your way..
0
pa to fuckino daniju filthu piekriitu tagad vais peec metalista pat tajaa jaunajaa klipaa neizskataas vienkaarshi pretiiga komercija
0
:)
eu lilia es ta isti nesaprotu.. tev vieta ir pokemonu konchos! starpcitu tu kad es uz kadu simfonijas koncertu vai klasiskas muzikas ari ardies pie skatuves, laikam ka nee(vai varbut tu esi parak ... un neej uz tadiem?)
0
He-he!
0
shitais koncis bij vienkaarshi ljoti labs. plusss veel tas ka pilniigi visu ljoti labi aceros(tas laikam vairaak pateicoties tam ka alum tur laikam kaadi 2.5 graadi vareeja buut). mieriigi seedeju uz balkona un visu labi vareej redzeet. protams kanibaali reaali "iespeera pa pakalu", veel patikaas flaying, tikai suudiigi ka ar to stiigu gichai taa sanaaca, veel taa tiiri nekas speeleeja manatark.zviedri man kaukaa nepieduura- manaam ausiim paaraak vienveidiigs likaas.
kopumaa koncis ideaals.vareeja arii panjirgt kaartiigi, jo ejot pa klubu man likaas ka tovakar laikam uzstaasies arii marduk, vismaz viens(a) exemplaars(e) tocna samaaleejies bija kaa marduk solisc. bet nekas kaukaada jautriiba arii vajadziiga, kaut arii taada maskaraade bij uztaisiita.aa nu jaa heloviii tachu naak...
0
lilia, Spawn of Possession vokālistam bija dredi. Tas izsaka visu...
0
Tas štrunc. Vienu korpspeintu pamanīju arī Tallinnā, Iron Maiden koncī. Tas noteikti bija īstais gigs, uz kuru parādīt savu (ne)māku nomālēt feisu. Bet viņš gan ātri atlūza uz soliņa, tā ka, neko nebija zaudējis.
0
To:Vampirs
taws niks izsaka visu,ka tew tieshi ir vieta pokemonu konchos.mosh ir katra galjas koncha sastavdalalja.
Piekritu,ka mosh ir raksturigs HC festiem,bet HC parasti nodarbojas ar lekasahanu nevis ar parejas publikas ieraushanu puulii,lai moshotu.
ja tew patiik satvet pie skatuves un neko nedaritt,tad dari ta,tikai varbut vel vampira masku uzvelc,a?
0
to Kudars:
dredi neko neizsaka,bet gan vinu muzika visu izsaka.ka tu vari pie tadas muzikas stvaet un tikai mierigi pachku laist.nav jau nekad true black pasakums:D
0
eu corpse mosh gribi parunat aci pret aci! domaju dushas nepietiks! ka taa nedirs! niks man ir normaals! un es priecajos ka neesmu tads pideras ka dazhs labs!
0
to beldegir - informaacija gan nau apstiprinaata oficiaali un no manas puses ABSOLUUTI nepaarbaudiita, bet kliist baumas, ka gada beigaas Paradise Lost vareetu buut Igaunijaa skataami
0
Cik var noprast pēc metal archives informācijas, tas dredainais lops nemaz nav īstais SoP vokāls, bet gan kaut kāds no malas pieaicinātais Live vocal. Un tātad tā arī nemaz nav viņa mūzika, un tāpēc arī nevajag uzreiz sākt mošot kolīdz viņš tur kaut ko ieņurdas. Pilnīgi iespējams, ka kaut kāds hardkorists paņemts grupā.
0
to lilia:Dimmu Borgir ne kur ne taisaas braukt, tapec ka peec ljoti ilgu koncerteshanas laiku vini nolema panemt atputas laiku uz diviem gadiem
0
Vai kaads nezin, kas tas bija par puisieti, kas noleeca no balkona CC koncertaa. Vinjam dereetu pamatiigi ribas paarskaitiit. Shaadu "sapraata" liimeni un absoluutu necienju pret paareejo publiku sen nebiju redzeejis. Vinjsh tachu uzleca cilveekiem tieshi uz galvaam. bez briidinaajuma.

Ja tu shito lasi, stulbais leekaataajs, tad zini, ka tu esi pelniijis nodot paaris asins analiizes caur degunu! Kretiins!
0
es palidzeeshu! kautgan biju talu no turienes, vienalga tas nav normali!
0
Nu zin, cits pa citu gudraaki. Taatad automaatiski dredi=hc=suuds, es taa saprotu. Taatad ja SoP vokaalists ir session musician, tad nav jaaklausa vinja teiktajam, bet, ja vinjsh buutu pastaaviigs grupas daliibnieks, tad gan buutu jaaizpilda it visi vinja ieteikumi? Tad tikpat labi var apgalvot, ka dalja no CC setlista nav Fishera muuzika, un vinjsh arii var iet rataa. Par jauno gjitaaristu nemaz nerunaajot. Turklaat arii tie pashi CC Wackenaa taa tikai mudinaaja moshot un priecaajaas, kad shiem klausiija. Kam jau patiik, lai gruustaas, kam nepatiik - var atkaapties drusku.
Par mudaku, kas noleca no balkona gan jaapiekriit, kaut arii neredzeeju sho atgadiijumu.
0
a kas tur tad notika ar to leeceeju? kads zinas pateikt
0
nav svarigi kas notika...labak gribetos leciena bildes redzet :DD
0
ja tas lecejs nebija gudrs,gan jau labi sadzeries bija.redzeju tikai,ka leeca kads plikpauris un ta piezemeshanas skana pat bija dzirdama uzstashanas laika..
mosh ir cool,pachku laist ir cool,bet stavet pie skatuves ka mietam nav viss cool.
0
labs koncis, ko vieniigais trauceeja pilnveertiigi baudiit stulbie leekaataaji. Īpašs prieks bija par Huskvarn uzstaašanos arii ar visa ģitaarista neaktivitaati un ritma speeleešanu uzstaašanaas bija laba un prieks bija divtik liels par solista speeju piesaistiit publiku.

Cannibal Corpse uzstaašanaas vienkaarši bija teicama, atrados pirmajaa rindaa liidz beigaam un varu teikt ka taads speeka izsiikums man bija pirmo reizi pa ilgiem laikiem, kaa arii jaunu emociju uzņemšana sevii. Vienkaarši fantastiski.
0
man tik nepatika ka iepazinos ar maz matainajiem! pie skatuves tik maniju savejos, kautkadus slavu gotus un bigugga! a nee iepazinos ar vienu fruktu(tik vardu neatceros)
0
to macabre:
Jā, paldies, te jau forumā bija tāda topiks par Paradaisiem Igaunijā, bet tas arī viss. Ļoti vēlētos dabūt organizētāju kontaktus. Varbūt kāds var palīdzēt.
Tam lecējam toč vajadētu kājas pakaļā iedzīt, lai nevar vairs nekur uzrāpties. Es tu sēdēju netālu, žēl, ka nepaspēju šo nogrābt un nodzīt no balkona, tas notika tik ātri! Zinu, ka viņam mugurā bija gaiši zila jaka ar baltu uz rokām. Tāpēc, ja kāds redz ejam tādu pa ceļu, gāziet tik pa degunu tam ķēmam!
0
Staarp citu es tiko uzzinaaju, ka CC un SoP paredzetie koncerti Miska un Kijeva tika atcelti... par iemesliem iespeejams uzzinaashu druscinj velaak... vo cilvekiem nepaveicas... :|
0
nu tas gan nepaveicaas
0
Koncis bija labs tikai zzeel kad vakar no riita maajaas traapiju un vel tagad ir nezzeeliiga poha...
0
to beldegir:
nu es pagaidaam esmu informeets tikai taadaa liimenii, ka "viena tante teica".
njemot veeraa, ka pirmie tuures datumi jau PL lapaa ir oficiaali apstiprinaati, laikam jau driiz buus zinaams arii paareejais, jo parrunas patreiz notiek. nedomaaju, ka ir jeega tagad kauko mekleeties - driiz jau uzzinaas - taas tikai baumas vai nee. ja nee, tad meegjinaashu no eesti braaljiem izdabuut kaaud siikaaku info kas un kaa - pagaidaam slinkums spirinaaties :)
0
Ka es jau teicu CC un SoP paredzetie koncerti Miska un Kijeva tika atcelti...
Tagad ir vairaak info... Baigi interesant iemesls izraadas...
Vacaaku grupa sniedza kultuuras ministrija luugumu atcelt koncertus sniedzot lietiskus pieradiijumus par grupas darbiibu... kuri atskjiras no tiem kurus mineeja koncertu organizatori (hmmm... tie laikam bija tekstu tulkojumi un vaacinju noformeejumi ;)
kulturas ministrija pienjema lemumu atsaukt atljauju par koncerta riikojumu... un CC aptuureeja uz Lietuvas Baltkrievijas robeezas...
Nakamaa diena paredzetajs koncis Kieva nenotika... jo CC & Ko neizlaida no Baltkrievijas!!! Robezsargi piepisas ka muzikanti nav "deklareejushi" savus muuzikas instrumentus... Wow!!! Pilniigs RIP OFF no valdiibas puses... Mans doma ka tagad musu kajminjvaalstu slaavu izcesmes matainie riikos protestu akciijas :)))
Bet nu rezumeejot skumji, kad valdiiba it ka "demokratiskaaja" valsii taisa taadus nedarbus...
iespeejams zinjas seekos...
0
njaaa! man jau vienalga, jo es vinjus redzeju!
0
cc bija baigi labie bet man kaut kā labāk patika HUSKVARN
0
Man jau it ipashi patika HUSKVARN latviskais gabals, kaut kaa nebij gaidiits, patikami paarsteidza, bet CC bija liimenii
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas