Mirsti, pozeri!!!
-3
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-12
Es priecātos, ja viņš nosprāgtu. Tādu luņu dēļ laba mūzika nenonāk līdz klausītāju ausīm.

P.s. Kaut kad nesen atpakaļ lasīju kaut kādu figņu, kur bija rakstīts, kā Džons Deiviss (korn rīkle) nespēj tikt galā ar saviem iekšējiem dēmoniem. Psc, lohs gan viens gan otrs!
+6
ko viņš tev izdarījis, ka tāds naids?
-7
viņš aizsāka veselu kultu, kur mazas meitenes melnā tērptas staigā pa ielām, klausās viņa mūziku un pielūdz viņu. Man nebūtu nekādu iebildumu, ja tikai viņa mūzika nebūtu par to, kāds viņš ir slims un ka citi ir slimi. Tu tur saskati kaut ko krutu?
+4
a es jau nodomāju
ka te kas svarīgs
+2
ak dies! :D a ja nu viņš ar to gripu aplipina visus koncertā? :D
+9
nē nu nāvi var vēlēt urlātam, kurš onkulim atņem sieru un maizi..
Man Mensons arī nepatīk, bet tamdēļ jau es nepriecātos, ja viņš nosprāgtu. un, ja nosprāgtu, domā viņa vietā neatrastos kāds cits, kurš aizsāktu kādu kultu?
+5
Un kādā veidā tad MM kavē labas mūzikas nonākšanu līdz klausītāju ausīm?
+1
Principā šādā gadījumā var sanākt tā, ka pārceļ/atceļ tūri.
+3
kaut ari ikdiena MM neklausos, sanaca but uz vina koncertu Tallina - cepur nost, pro komanda, pro shows, sava aroda pratejs vinsh ir noteikti...ja kadam nepatik, ka vish ar savu imidzu pelna naudu, tas cits tirgus :D
+11
Patīk mums tas vai nepatīk, bet pateicoties himiem, mensoniem, korniem un slipknotiem ļaudis sāk ko smagāku klausīties. Daži pamazām arī līdz nopietnākām lietām nonāk (vismaz spriežot pēc trūmetāla un Anka tēmām par Metāla klausīšanās sākšanu).
+3
Mani bieži uzjautrina šitie līdz nagiem trve cilvēciņi... Tā vietā, lai vienkārši klausītos savu mūziku un citus liktu mierā, brēc par visādiem puskoka lēcējiem. Ta ar ko šī attieksme labāka par urlātiem, kas sadod kādam bietē par matu garumu?

Ja kas, šaubos, ka Mensons līdz novembrim nebūs jau izslimojis to gripu un pārdzīvojis lipīgo posmu. Tā kā ceru, ka koncis būs - kāda vaina redzēt normālu šovu, daži vecie gabali arī tīri baudāmi.
-4
Jā, meitenītes varbūt arī staigā melnā dēļ viņa ietekmes...bet viņas vismaz nededzina baznīcas vai negalina mazus kaķēnus, kā kaut kādi black metālisti.Un slimāki man liekas kaut vai tie paši Cannibal corpse, bet par to tak visiem pohuj.
+4
Jūs gan esat jocīgi. Klausīties bleķi un uzkarināt pa kādai aitas galvai uz skatuves ir stilīgi (jā, gorgoroth), bet izteikt viedokli par mensonu ir par skarbu.

Cilvēki visapkārt klausās mūziku par nāvi/sāpēm/ciešanām etc. Tas ir metāls! Par grind'u nemaz nerunājot (starp citu vārds 'grind' arī tiešā nozīmē ir malšana [un nejau par dzīvnieku malšanu ir runa]). Un ar ko ir savādāks ir fakts, ka es kaut kur sirds dziļumos gribu, lai kāds cilvēks uz šīs planētas nomirst??
+2
tā viņa cūku gripa gan liekas lēts publicitātes triks.
+1
^^ Yeah, samal visus šos pozerus!
+1
Zamāāāl!!!111
+3
Varbuut nav svariigi, bet taa kaa saakotneeji teema daljeeji bija par p00zeriem un p00zerismu, tad luuk lieliska pozera definiicija, ko gadiijaas atrast tiimeklii:

"What makes a poser? The dire need to stress ad nauseam his or her belonging to a certain scene or subculture."
+5
zb tie dirseji par MM,nu ja man ar netiik,bet pohuj,vinjsh ir musdienu Alice Cooper ar izgajieniem un showu...
un cuuku gripa ir smaga piile XD
0
''The dire need to stress ad nauseam''

Pizģec kas par teikumu ... 3 vārdus tik izcirtu (the, need un to) :D
0
Ir ok teikumiņš - saprotams, lai gan MB gaumē!
+1
dire = baigs, šaušalīgs
ad nauseam = līdz nelabumam
stress = uzsvērt
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas