kad to draņķi beidzot novāks?
+6
www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

nu, davai, saņemamies.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Tas ir tikai sākums.
+4
Vislabākais tas "..par godu 65. gadadienai..."
+3
es 2. ģimnāzijā mācos. bija divus gadus baigais remonts, 1. septembrī bija Zatlers un visādi smalkie cilvēki un išakovs arī. Un baigās runas, un tā, bet tad kad ušakovs runāja, tad, bļeģ, viņš tur piesauc Latvijas valsti un izglītību un nākotni, bet var just, ka viņš to caur zobiem velk. un tad kad himna, bļa, viņš vārdus nezin. come fuckin on, kā kaut kas tāds ir pieļaujams? sūda būšana.
+4
ar kāju pa dirsu
un no Valsts ārā
ko lai citu saka
+1
Smerdeļi.
+3
Tfu, es jau nupat biju sācis bažīties, ka šo neviens truemetālā neiepostēs. :)
Eh, vaņka paliek vaņka, ko tur citu var pateikt.
+1
"Atbrīvotāju" varoņdarbi:

www.youtube.com/watch?v=1x7t5hJeq0U...
0
Normāli calis spēlē uz vēlētājiem. Nav jau tālu līdz saeimai.
Pietam viņš lieliski pilda savu uzdevumu - duļķot latviešu un krievu jautājumu.

-9
Kas tur slikts? Vai arī Jums ir amēbu domas par pozitīvu situāciju, ja (hipotētiski) uzvarētu Vācija?! Nedomāju gan, ka te ir tādi cilvēki.
+3
Kāds sakars ar vāču uzvaru? :o
+2
^ Mēs varam tikai hipotētiski spriest, kas notiktu, ja uzvarētu Vācija, katrā ziņā sliktāk jau nebūtu.
Lasīju reiz par Himlera plānu attiecībā uz Baltiju, īsumā - autonomas valstis, ar savām valdībām un neatkarīgu iekšpolitiku.
0
mana atbilde bija nerve domāta. :)
+2
Tie tikai ziediņi - odziņas būs pēc Saeimas vēlēšanām. Cūkmens jau izlūdzies Pūķina žēlastību un mākoņtēvs trešoreiz atnācis gatavojas koalīcijai ar krieviem. Droši vien nāksies Šloseru ņemt kompānijā, ja balsis pietrūks, ja pietiks tāpat - uzmetīs.
-10
Sakars tāds, ka tas ir stilā laizīties pa nacīšiem. Un trjū metālisko roku vispār nav ieteicams klausīties, ja nepatīk ūsainais perdelis.
+2
^ stulbs vai kā?
-4
^ pilnīgi un galīgi
+1
tad jau sanāk, ja man riebjas utaino okupantu ļembasts pie betona falla karātavu laukumā, tad tā ir "stilīga laizīšanās pa nacīšiem"?
+4
Atšķirībā no nacīšiem, jaukie un pūkainie austrumu kaimiņi arvien neprotas kauna un saka, ka viņi nudie' neko sliktu taču nav darījuši ;)
+4
^ Nuja - viņi tak mūs no fašistiem atbrīvoja un kultūru atnesa. Ā - un Rīgu uzcēla. Pirms tam latvieši alās un kokos dzīvoja.
+7
Mana vecmamma arvien vēl nespēj beigt smieties, kā vaņku "dāmas" gājušas pidžammās un naktskreklos uz balli dancāt. Kultūra, saproties :D
+5
Purnus un rokas tualetes podos mazgāja, jo nezināja, kam tie domāti.
-3
Ja riebjas utaino okupantu ļembasts pie betona falla, tad tev riebjas utaino okupantu ļembasts pie betona falla
Ja tev patīk nacistiskās vācijas ideoloģija un vēsture, tad tev patīk nacistiskās vācijas ideoloģija un vēsture
Neķer uz to lietu sabāšanu vienā katlā, jo kopš otrā pasaules kara lietas ir mainijušās :o
Kas attiecas uz laizišanos, tad jā - būtībā atbalsts nacistiskās vācijas ideoloģijai ir ļoti liels to cilvēku vidū, kuri klausās metālisko roku. Sava veida "must support" štelle, taču ne visi protams. Par šo tēmu tāpat nav jēgas diskutēt tālāk, jo jēgas nekādas.
+3
^Kad te kāds par kaut ko ir runājis, kam būtu jēga??
0
Varbūt tas tāpēc, ka smagās mūzikas piekritēji ir krietni vien inteliģentāki par bumsī bumsī tuc tuc klausītājiem?
0
^ +
+11
Starp citu, friču plāni par Baltijas valstīm nebūt nebija tik rožaini. Dokumentāli ir pierādīts, ka naciķu iecere pēc II pk bija no Baltijas valstis "atbrīvot" no bauriem - iezemiešiem, labākajā gadījumā padarot par otršķirīgiem ļautiņiem, lai attīrītu lēbensraumu vāciešiem, kuri šeit bija iesakņojušies jau ntos gadsimtus. Realitāte ir tāda, ka friči baltiešus pielīdzināja slāviem - tātad zemcilvēkiem. (ok, atceramies, ka bija ukraiņu ss kara vienības, bet tas nebūt nenozīmē, ka vāciešu nedurtu dunci mugrā šamējiem pie pirmās iespējas)

Ok, lielos vilcienos vācieši bija "civilizētāki" nekā mongoļu izjātie slāvi, tomēr galīgi neredzu iemeslu ne viena, ne otra režīma glorifikācijai. Abās nometnēs bija gan kretīni un maitas,gan sakarīgi cilvēki, kas vienkārši likteņa pavērsienu rezulātā tika ierauti šajās dzirnavās. Tāpat kā letiņi, kas karoja gan vienā, gan otrā pusē. Mēs te varam gudri dirst un skaldīt matus, bet tāda nu ir skarbā realitēt - uzvarētājus netiesā. Un utainie šajā karā uzvarēja. Par laimi vai nelaimi - katram spriest pašam..
+5
Krievija, Vācija.... Kur pazudis variants Latvija? :O
+1
ai... nu un... krievi un vēcieši, tas bija sen, jādomā par Tagadni un nākotni, jo ir saacis briest naakamais kara etaps... kad čurkas apvienosies un gribēs ieņemt Eiropu!
Vispar viss smird pēc tā, ka pasaule dalīsies 3 daļās - šķībie, Krievijas impērija un Čurkas! Čurkas pieteiks karu! Par cik šķībie fano par komunismu tie apvienosies ar Krieviem, kā rezultātā Krievi atbrīvos pasauli otro reizi...

šādu Štelli izlasīju žurčikā, Latvijas pazīstams astrologs to rakstīja, bet jāteic izklausās visnotaļ ticami.

Tagadējai Vācijai vispar būs Kirdik, Vācijai Fjūreru vajadzēs kā nekad vēl pirms tam, jo viņa būdama kā labi pārtikusi valsts, salaiduši pie sevis tonnām čurkas, nēģerēnu ar netrūkst! Ja čurkas sāks terroraktus rīkot, tas nozimē, ka Vācija tiks iznīcināta iekšēji.
0
Kā piemēru var minēt nemierus Francijā, kad citas ādas krāsas pārstāvji sāka ārdīties par to, ka viņus diskriminē! Francijā bija jautri!
+2
Par to kā būtu bijis, ja būtu bijis citādāk, tāpat spriedelāet ir bezjēdzīgi. Puslīdz skaidri ir zināms tikai, kā bija, un nebija pārāk labi. Nav jau arī iespējams zināt, kāda vispār būtu politiskā situčija pasaulē, ja nacisms uzvarētu, un kā mainītos necisma iekārta laika gaitā.

Kas attiecas uz nākotnes prognozēm, tas, ka Ķīna būs viena no vadošajām lielvalstīm (un pēcāk vienīgā; viena no jau ir tagad) ir visai skaidrs; krievu alianse ar viņiem arī ir visai ticama; bet nedomāju, ka rietumi nu tā pavisam ņems un izkūpēs, ka nekas pāri nepaliks; patiesībā jau Tuvo un vidējo austrumu čurkām nekā prātīga, izņemot naftu un narkotikas nav. Domāju, ka ja sāktos kas līdzīgs trešajam pasaules karam, kad visiem vai lielākai daļai uz kaut kādām konvencijām un cilvēktiesībām ir nospļauties, viņiem mute būtu ciet visai ātri.
+3
ASV cilvēktiesības ir tik līdz brīdim, kamēr var to kādai citai valstij bāzt acīs un iemesls brukt iekšā. Paskatās, kas tajā ASV ar cilvēktiesībām? Krievijai tak tautieši šajzemē tāpatās - iemesls tikai celt trādirīdi. Nu tak kas viņiem liedz maksāt lielākas pensisjas vai papildus pabalstus strādājošiem saviem tautiešiem svešzemēs?

ASV tak pa katru cenu stiprinās austrumos. Neba nu tikai naftas dēļ - bet arī lai nostiprinātu savas pozīcijas. Paska - blakus Krievija, blakus Ķīna...

+4
ASV ir episki darviniska valsts! Ja bērns piedzimst ar defektu, neko darīt, apdrošināšanas polisi neredzēt vai arī tā ir ar 6 cipariem jāraksta. Nevari atļauties? We're very sorry lil' fella..

Par krieviem / vāciešiem runājot, man personīgi abi vienā katlā bāžami. Radagabali man krituši un izsūtīti gan no vienas gan otras puses un domāju, ka daudziem tā LV ir.

Vispār izskatās gan ka Ušakovam tas dziļi pie kājas ko latviski runājošā puse par viņu domā. Riga eto nash gorod! Letiņi ir pārāk sadrumstaloti, bet savējie vanjkas tak tāpat sabalsos.

Lai gan prātā man nāk arī tā frāze no filmas Shooter (2007):

"There are no sides. There's no Sunnis and Shiites. There's no Democrats and Republicans. There's only HAVES and HAVE-NOTS."
+2
"Money makes the world go round, as does nuclear strike capability"
+1
ech utainie nevar likties mierā
www.orb.lv/blog/?item=77139...

izskatās ka tas žurnaļuga bezmazvai apraudāsies ,,
provokātors smirdīgais
0
Šitais runāšanas stils man baisi kaut-ko atgādina... Tik nevaru uz sitiena tā atcerēties...
+1
Es tieši par Kristovski balsoju. Un labi , ka vismaz kāds sakarīgs onka tur ir. Interesanti cik tālu tas viss aizies , bet žurnaļuga baigi lepni nosmirdināja Kristovski...
+1
Cik bērnišķīga lieta tomēr tā visa putra. Tiešām, kā lieli bērni uzvedas. Vieni atbrīvo Rīgu un nemāk aiziet prom pēc atbrīvošanas, otri atbrīvo Irāku un arī kaut kā īsti netinas lapās, un galu galā rāda viens uz otru ar pirkstiem - "es nē, viņš jau..."
+4
bla, ka uzvilkt pa to greizo muti, tīri simetrijai tā...
+1
Ārprāc, tā žurnālista loģika, nevar saprast vai tur jāsmej vai jāskumst, kur tādus pajolus vispār ēterā palaiž. Es pat varu saprast un pieņemt, ka katram ir savs viedoklis par attiecīgo laiku un notikumiem, un atbalstu vienai vai otrai pusei, vis bumbās, nav problēmu, bet nu idritvaikociņ, kaut ko tādu: Kristovskis neapmierināts, ka piemin tos, kas atbrīvoja Latvijas galvaspilsētu no hitleriešiem, tātad Krisovskis apgalvo, ka PSRSS armija rīkojās nepareizi, Kristovskis būtu priecīgs, ja tas nebūtu noticis, no kā seko, Kristovskis nožēlo, ka PSRS vinnēja Hitlera vadīto Vāciju, Kristovskis būtu priecīgs, ka Hitlers būtu vinnējis karā, Kristovskis ir nacists, utt.(virspusīgi tulkojot). Nu bet kur tāds cirvs var būt, ar ko tādu pat 2. klases diktātā sekmīgi cauri netikt. Pēc šitā te Dormeo madrča reklāma pat šķiet satur lielāku vēstījumu un loģiku un iegūst daudz lielāku vērtību.
+1
Nē nu bet tiem, kas nobalsoja par tiem sarkanajiem , gan jau baigi patīk , kad šitā zākā uz letiņiem. Atceros vēl nesen kaut kur lasīju, ka briti ar` jau sāk uzskatīt mūs par nacistiem, konkrētāk - TBLNNK... :D
+1
Nieres un aknas tam "žurnālistam" nesteidzoties atsist. Ble, nevarēju līdz galam noskatīties.
+1
Šausmīgākā demagoģija :D No loģikas ne smakas.. Kārtējā žurnālistu visatļautība. Savā ziņā nākas secināt, ka arī mēdiji vainīgi pie politiskajām izvirtībām, jo kam gan viņi būs vajadzīgi, ja visi dzīvos mierā. Ko rādīs pa TV ?
0
Par loģiku toč jamo derētu uz fizmatiem uz dažām lekcijām aizsūtīt piespiedu kārtā...
+5
Jūs te šķendējaties par Ušakova izgājieniem, bet reku pa SWH dzirdēju, ko mūsu pašu "tautietis" (en.wikipedia.org/wiki/Edgars_Zal%C4%...) ir teicis par 11. novembri (negribēju 11. novembra tēmu maitāt):

– В чем смысл нынешней героизации латышей, воевавших во Вторую мировую на стороне нацистов?
– Здесь важнее человеческие отношения, чем политика. У нас есть не только 16 марта – парад ветеранов Ваффен-СС, о котором громко говорят российские СМИ, но и другая памятная дата – 11 ноября – День народного героя. Это день памяти всех солдат, воевавших во Второй мировой войне, вне зависимости от того, на чьей стороне. И я много раз наблюдал, как люди, воевавшие по разные стороны фронта, сидели за одним столом. Латвия не была инициатором ни одной войны, а ее граждане всегда были и в одной, и в другой армии. Я не сторонник демонстраций. Раньше у нас был только один общий день памяти – 11 ноября. Но теперь вместе с бывшими эмигрантами, которые были призваны в германскую армию, к нам пришла и традиция празднования 16 марта. Находясь в эмиграции, они избрали этот день в качестве своего дня памяти. Многие из них вернулись в Латвию и принесли с собой эту традицию. И не мне их судить. Это было очень сложное время. И здесь речь идет о личных трагедиях людей, а не о политике.

www.nevskoevremya.spb.ru/planeta/5373/mipost...
+3
^ Kārtējais utaino dirslaiža. Ble, baiso dusmu šitas teksts uzsita... Bet vispār jau interesanti, kā šamais draņķagabals 11. novembri ar 16. martu kopā saliek.
+3
pretīgi paliek lasot
+5
Brīnums, ka vēl nepateica, ka 11. Novembris ir Lāčplēša dzimšanas diena. Viņam par 11. novembri vispēr neko neprasīja, bet bija jābāž iekšā - laikam jau tāpēc, ka 16. marta jēga viņam ir tikpat neskaidra, kā 11. novembra.
+1
+1
Nevar noliegt arī to, ka žurnālistiem jau tīk izraut vārdus no konteksta, lai tik sataisītu lielāku trobeli un tādējādi celtu savu reitingu.
+1
Mjā, par Pirmo Pasaules karu tiešām cilveki ir aizmirsuši...
+1
Lielos vislcienos gan viena puse bija un ir pipeles, gan otra puse. Ir jābūt pilnīgam dalbajobam, lai vienu no pusēm mālētu baltāku par otru. Nu man ko darīt ? Uz pusēm sarauties ? Manējie bija gan vienā, gan otrā pusē. Cilvji bija nozombēti, nozombēti līdzpēdējam. Un nejau viņi pie tā bija vainīgi. Vainīgi bija tikai daži, lielie pipeles. Praktiski visas lielās pipeles bija vainīgi. Tāda ir pipeļu parazītiuskā daba.

Būtu iepējams visām pipelēm sanākt kopā un bez liekām emocijām par visu paspriest, šos te visus datumus pasludinātu par vispasaules sēru dienu nevis ibiomaķ par kautkādām tur uzvaras dienām u.tt. Cilvēka idiotisma augstākais punkts ir karš, lai arī kas un ar ko karotu. Runa ir par mūsdienu kariem, 1. un 2. Tas kad mēs ādās ģērbušies skraidijām , tad tas bija ok. Vienam otru pamočīt.

Bet tagad nacionālā identitāte visiem pipeļu bariem ir sadirsta, dižie vadoņi tik tiešām izrādijušies pipeles, nav nekā kopēja - atliek vien pie kautkādiem šitādiem sūdiem turēties kopības saglabāšanai.

Ai - zaibaļi visi ar saviem varoņiem un uzvarām.
0
^^ par Napoleona kariem nemaz nerunājot ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas