portatīvais d.
0
Baisi vajag portatīvo datoru, ne dārgi :) moš kāds šejienietis tirgo ko tamlīdzīgu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
DELL tak te spamoja.
0
DELL, manliekas, vairāk andelmaņus tiem laptopiem meklēja.
0
+1
Definē, kas ir ''ne-dārgi'' ?
+2
Nu tip, ja veikalā maksā 300Ls, tad tādu pa 30Ls - dārgāk pārāk dārgi.
+1
:D buutu labi pa 30. pa kaadi 150 mosh vareetu
+1
Lietots un lēts portatīvais - nu... zin... diez kas nav...

Cik esmu saskāriez, pat jauni un dārgi portatīvie čakarējas nost uz nebēdu, a lietotie - vispār jau ir pzdc. Baterija nevelk, klaviatūra aizdirsta, notiekit, ka kādam devaisam draiverus ne sitams nevar vairs dabūt...
+3
Ja izmanto kā stacionāro, tad parasti bača ir pofig. Nav vēl sgadījies ka kādam štrumtam nevar atrast draiverus. Ja nu vienīgi galīgais kaktu kantoris, kurš jau bankrotējis ...
0
^ vo vo, ja vari 150 atļauties, labāk pakrāj līdz kādiem 250 un būs jauns un ar garantiju. Es vēl LV kad nesen pirku atklāju, ka arī kaulēties par šitām lietām jau var veikalos - dabūju no 340 ls sākumcenas 10 ls atlaidi un ideālu somu bonusā no m79.
0
Man i šitāds te jautājiens: vai par 300 Ls var iegādāties partotīvo datoru ar respektējamu veiktspēju, tas būtu DualCore procis, vismaz 512 MB video karte, 17 collu monitors?
Un vēl viens: kā tur ir ar to mobilo internetu, tjip maksā ~16 Ls mēnesī par neierobežotu datu apjomu, bet kāds ātrums, ir vērts? Lieto šeit kāds mobilo netu?
+4
1) 17" būs švakki, bet ja pietiek ar 15", tad šodien pamanīju: blog.dateks.lv/2009/11/12/portativ...

2) cik es parametrus esmu skatījis visādiem mobilajiem netiem, tad nekur nav neierobežots. Neierobežots ir no 0 līdz <kākuram> (parasti ultra maz), tobiš pa to cenu es tādu mēslu neņemtu - ātrums nekāds, stabilitāte nekāda, apjoms nekāds, cena kā parasti
0
par tādu cenu nedabūsi! tam Uggas ieteiktajam videokarte huiņa - Intel® GMA 4500M
+1
Man ir tā, ka pienācis laiks jaunu kompi pirkt, it kā veco varētu vest uz vasaras būdu un slēgt tur mobilo netu, jeb nopirkt partotīvo un staigāt visur apkārt, kā mūsdienīgie datorpidari.
Par tiem trejiem simtiem stacionārā kaste, bez monitora, bez CD/DVD rom, bez operatīvās droši vien sanāks labu labā....
+1
t4300 ir procesors-miskaste. ja gribi lētu, bet visai jaudīgu portatīvo, tad paskaties kkādu 1a.lv. viņiem visu laiku "akcijas", bet nu kompji patiešām labi un relatīvi lēti. tgd tur pa 499 ls ir ļoti cienījams aparāts ar nvidia gt 240m, normālu (bet arī ne super-labu) proci, 500 gigu cieto un 4 gigiem rama - ja gribi spēlēties uz laptopa, šitais ir īstais variants. pats tgd metu acis uz tādu, bet arī nevaru izšķirties starp šo un stacionāro i7 based variantu.

par 300 ls gan par 17 collu ekrānu un labu veiktspēju vienā korpusā aizmirsti. vsp par labu veiktspēju aizmirsti, ja gribi jaunu. ar lielu ekrānu vēl varbūt var dabūt.
+1
Kāds var pateikt, kur Latvijā var lielos monitorus dabūt? Tādus, kas par 24 collām lielāki?
0
neaptiik portatiivie ..... saliidzinoshi ar stacionaarajiem cena - veiktspeeja atieciiba sukaa ...

jaadomaa par baterejas laadinju nepaartaukti ... jaadomaa par dzesi vai kuli nosvilinaasi sev XD taa mazaa klaviatuura vnk besii aaraa
touchpads vel jo vairaak besii aaraa ...
bija man viens taads fiksi to luuzni nopaardevu ... ar savu pentium 4 2.4 ghz ne velna nevareeja pavilkt .. pirmais max payne ar kaadiem 20 fps gaaja ...

tad jau labaak nopirkt netbuku ... bet tas taa man s necilais viedoklis ...

pasham uz galda staav milziiga kaste kur var iealiist ar abaam rokaam iekshaa zobos turot lukturi :)
0
^ man pilnīgs pretstats - riktīgi besī tās lielās kastes, debīlie lielie moņi un viss čakars. portatīvo ņēmu pirms kāda pusotra gada, hp pa 400 ls, veiktspēja apmierina - filmas skatīties varu, mūziku klausīties varu, i kādu spēlīti ar var uzraut. plus var visur vazāt - gribu, skatos vai geimoju gultā guļot, virtuvē, da kaut vai tualetē. + baigi bieži variants, ka dodos kaut kur ciemos un ņemu savu līdz dēļ plašās filmu izvēles, kas citiem pieklibo. ko vairāk var vēlēties?
0
a tās lielās kastes - ņifiga nevari pakustināt, plus vēl vietu aizņem i putekļus krāj.
+1
ko vairāk var vēlēties? POWER ,MORE POWER !
-1
a priekškam? power, power, power... man ņifiga vairāk nevajag. nav pielietojuma.
0
nu ko power power... visu laiku esmu dzīvojis ar lēnu datoru, gribu lai kad es ieslēdzu guitar pro 5.2 ar kādiem 6 celiņiem un kārtīgi saliktu RSE man viss tas pasākums neapstājās, procesora pārslodzes dēļ. jaudīga videokarte reizēm kādai haltūrai vaidzīga, bija piem izgājušo pavasari 60-70 MB lieli airofotouzņēmumi jākoriģē, sākumā jau nekas bet kad tā ilgāk pastaipi to bildīti, lēns paliek, piezūmot/izzūmot 30 sek paņem...
0
''Par tiem trejiem simtiem stacionārā kaste, bez monitora, bez CD/DVD rom, bez operatīvās droši vien sanāks labu labā....''

DVD rakstītājs Ls15-20 maksā, 4GB RAM - Ls80. Tā ka pa Ls300 labu labais sanāks ar visām komponentēm bet bet monitora.

Sonne, nafig tev tāds klucis ? Vari ķip šitādu sūdu ņemt - www.tehnoland.lv/shop/lat/goods/tv/p... . Labāk kādu 32'' full HD LCD TV - šiem jau visas ieejas ir, var kompi mierīgi rubīt klāt. Vai 22'' Full HD Monitoru.
0
Man guitar pro ar 4 celiņiem (vairāk nav sanācis) gāja pilnīgi normāli, bez raustīšanās. nja, nu, vienīgais, ja vajag baigos foto činīt, nu, tas ir cits stāsts.
0
Blade,
paldies!
+1
1024×768 uz 32" kā monitoru? Jūs ko?! Tipo 15" izsķirstpēju bāzt uz 32" >:O
+1
Sonne, eku podā nesen bija diskussions par monitoriem:
pods.lv/2009/10/17/kadu_dat...

Ja grib tiešām labu, tad skaties uz IPS tipa matricu - būs dārgi, bet no bildes varēs čurāt. Piemēram, kaut-kādos elkoros vai āboļveikalos var redzēt Mac monitriem kāda bilde ir. ~1000Ls (domājams, ka citas markas bet identiskas matricas monis būs lētāks)

Pašam man ir VA tipa matrica, kuras ar tā vienkārši nevar atrast, ir jāpameklē. Kad pirku 21", tas bija turpat divas reizes dārgāks par 22" "parasto". Ne brīdi nenožēloju.

0
Tontoons - domā fiksi. Man te stāv viens COMPAQ PRESARIO ar 98 Windows :):):):) Metaļoru versija - melnā krāsā :D Monis laikam 15 collas. Ieslēdzas momentā, kā pogu spiež. Aķis gan tur tik cik līdz blakus istabas rozetei aiznest fiksi. Es uz jamā citas aparatūras avārijas apstākļu brīžos MP3 padzenāju un kādu ficeni no CD vai DVD nolūru. Ideālā vizuālā stāvoklī neskatoties uz apm 10 gadu vecumu. A mož mazāk - nerubiju šitās ģēlas. TXT drkāt kursa un diplomdarbiem vairāk i neko nevajaga.

Protams 100 Ls neprasītu, bet pa 30 arī žēl atdot. Antikvariātā vairāk iedos :) Ja kas, man der tikai skaidra nauda :)
0
A bet fiksi jādomā, jo varbūt pārdomāšu :)
+3
Paņemšu pa -15Ls. Utilizācijas izdevumi, tā teikt :))
0
Dajebko var pārdot par dajebkādu cenu. Svarīgi atrast pircēju ar specifiskām vēlmēm un nepārvaramu konkrētā sūduka gribēšanu :)
+1
Kautkur starp ^ vārdiem pazuda vārds "gandrīz" :)
0
1024×768 uz 32" kā monitoru? Jūs ko?! Tipo 15" izsķirstpēju bāzt uz 32" >:O

Vispār 42'' un plazma. Šitas jau vairāk kā prezentāciju rādīšanai vai TV/DVD lūrēšanai, tāpēc tāda izšķirtspēja. Bet 42'' m/
0
aii... ta jau uzreiz paņem palagu un piekar pie sienas! Mājas kinozāles efekts m/
0
Janis80
, šodien, plkst. 04:28
Protams 100 Ls neprasītu, bet pa 30 arī žēl atdot. Antikvariātā vairāk iedos :) Ja kas, man der tikai skaidra nauda :)

ja tas dators ir 10 gadus vecs 30 ls pat nav vina cena, bet kadi 15ls... tādam tik varbūt ebay atradīsi jaunu batereju kura vilks vismaz 2h! vēl jau var pasmieties notiekti par tā laika notebooku cietā diska tilpumu...
0
vispār jau teļļukam jābūt ar izšķirtspēju vismaz 1288x800, lai varētu izmantot kā monitoru. te HD ready nederēs, vajag full HD.
+3
ninja69 - a Tu pamēģini par 15 Ls nopirkt ietaisi, kas spēj atskaņot filmas, mūziku SD un MP3, kurā var exelī sev mozgas jāt un vordā drukāt avīzi :) Par cietā diska ietilpību - nu Bībele stabili tai pat vordā sarakstīta ietilptu :) I jaunā i vecā derība, pie tam lieliem burtiem :):):):) Un bonusā veco diskešu lasāmais - reāls spiegu aparāts. A ja mājās lieto - nafig akumulators ?

Vot tā:)
+4
Janis80 jau runā, kā pieredzējis krāmu tirgonis.
+1
chrislMl - nu ir jau arī pieredze. Veseli 3 no 4 notikušajiem Mantu Plačiem šovasar pie Dominas :D:D:D Jautrs darbs&izklaide. Rezultātā kost varēja nedēļu vēsi, bija par ko :)
0
Jānis80 - A ja mājās lieto - nafig akumulators ?

Tu paklausies nosaukumā - PORTATĪVAIS DATORS, tapēc jau viņš tā saucās, ka viņu var pārnest no punkta A uz B bez vadiem utt :)
ar Wordu un exceli meģini slēpt cietā diska izmēru ajajaj... laikam jau ka maziņš cietnis_nez vai uz tā Tava portatīvā datora iet GTA vice city? :D, laikam vietas cietnī nepietiks spēlei_ jāiztiek ar 8bit games + solitare! m/
0
ninja69 - potatīvs - tas nozīmē normālā mtālgalvas skuķa kosmētikas somā var ielikt. Bez vadiem varu arī savu personālu aiznest kautvai uz Rīgad otru galu :D Un kādas vēl spēles - tas ir pieaugušo dators ! Jomajo :P Un kad izvākšu ārā Tontonam nevajadzīgās progas :D:D:D kādi 3 GB sanāks. Normālas SD kartes apjoms :P

P.S. pag - a moš tas man ir klēpjdators ? :D
0
Klēpjdators - dators klēpju vērošanai.
+2
Klēpja mikrofloras līdzsvara regulēšanai.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas