MM
0
Sanacis ir ta ka choms netiek uz konci un izliek pardoshanaa bileti pa 25 ls...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+15
Pēdējā brīdī jādo prom pa 5. Max 8.
+1
Pēdējais brīdis jau tik vakarā, pie durvīm būs :D
+1
Pa 5 ņemu
+1
labojums,tagad pa 15 ls
+6
Turpini tādā garā :D
+1
Klau, tautieti, a ja Tu baigi gribi pārdot to biļeti, nebūtu prātīgi norādīt telefona numuru vai kādus citus kontaktus? :)
+1
Uij,piedod :D
25547808
:)
+2
Sāk jau kļūt smacīgi, ne?
0
nehuja nezinu,nav mana pilete un pajebatj no 3 stava uz to MM,manispec vareja pat nebraukt uz LV
0
bigugga
ir iespeja ka dzesh sito diskusiju ara uz nebuutiibu?
+10
Protams, nē.
+2
Kas i ? Bobers piezvanīja un atzinās mīlestībā ?
+2
sūds =/ me = vīlusies, tiešām varēja nebraukt un es varēju neiet, bet ko nu vairs ;)
+3
Tā kā nenomocīju sevi ar pārmērīgām cerībām, tad teikšu - bija OK. Bet necik vairāk. Itin kvalitatīvi izpildīta uzstāšanās (kas gan šāda mēroga stāriem tāpat jābūt pašam par sevi saprotamam), bet neredzēti vienreizējs šovs, jumta raušana un tā tālāk, gan izpalika. Ar pārģērbšanos pirms teju katras dziesmas (lasi - uzraut katru reizi citādu jubķīti, ko pusdziesmā tāpat nomet, pa virsu tām pamata drāniņām) un smuki gaismu zibināšana diez vai kādu vairs diži pārsteidz.
0
MM ir ok, man pat patika. nepatika tikai tas, ka viņam visu laiku blieza cauri mikrofonus, es pat nejaudāju saskaitīt, cik viņš tos nomainīja. Tas bija vienīgais traucējošais moments.

iesildītāji kā jau parasti iesūkāja.
0
esot bijis suudiigs koncis - cik klausos no tiem, kas apmekleejushi
0
man paziņa teica, ka scorpions pat esot bijis labāks (scorpionam par to, ka lika mums kārtīgi ierēkt augstākais 4 ielikām)
0
just face it - mensons jau ir vecs palicis_kā teikt korozijas zobs arī viņu ir skāris! :D
+3
Malēj, beidz, es uz Scorpions biju 1998ajā gadā aizgājis, bija baigais labinieks toreiz :) Un ja tā padomā, arī tagad Scorpions ir labāks par MM.
+1
es vakar uz konci nebiju, bet tā pārpisu jēgu, ka neko nesaprotu šorīt? kāds gadījumā murgoni uz mājām neveda?
+4
Es gan teiktu, ka tieši iesildītāji bija ok — šamiem skaņa bija tīri patīkami baudāma, toties Mensonam bļaušana bija sajaukta kopā ar skaļāku mūziku nekā pirmajiem, un tas kopā diezgan spēcīgi grieza pa ausīm. No šova biju gaidījusi daudz ko vairāk. Vienīgais šova elements, manuprāt, bija gaismas prožektoros apgrieztie krusti un degošā grāmata (Bībele?). Drausmīgi nepatika, kā viņš izturējās pret faniem — apspļaujot tos ik pēc 5-10 min.; viena fane bija uzdāvinājusi rozes un Mensosns tās sašķaidīja pret grīdu — jādomā, ka kādam par to bij' trauma. Un vēl drausmīgāka attieksme viņam bija pret skatuves personālu — sadauzītie mikrofoni, sašķaidītas alus pudeles... Laikam šamais iedomājās, ka Latvija kaut kāda pāķu zeme. Kā izteicās Šuba par šo konci — lielāks sūds savu mūžu nav redzēts — es viņam piekritīšu!
+6
Mensonam rozes piedāvāt ? Tikpat labi tās varētu Cannibal Corpse dalībniekiem dāvināt. Tie moš no apstulbuma paņemtu :D
+3
CC paņemtu viennozīmīgi!
+3
Tagad šķiet pat itkā izoperētās ribas Mensonam nepalīdzētu sevi orāli apmierināt, tāds tusnis uzbarojies. Nu koncerts, ķeksīša pēc gan man to redzot, gan izskatījās arī Mensona brigādei, ka Latvijā pabūts. Turklāt Arēnā pat alu netirgo, velnsparāvis, ar ko laiku pakavēt un pūsli noslogot.
+5
No sērijas:

Proktologs: Pacient, bet jums ir pakaļā iesprausta roze !?
Pacients: Ā, tas ir Jums, dakter !
0
Bija labi.

Tikām normālā vietā, skaņa bija ārkārtīgi apmierinoša, par šovu runājot - labi, ka tā nebija pārlieku daudz, citādi aizēnotu faktu, ka tas tomēr ir rokgrupas koncerts.

Vairāk gan iesilu koncerta otrajā pusē, kad sāka spēlēt vecos gabalus, taču kopumā piekrītu tiem, kas tam koncertam dotu 4 zvaigznītes no 5. Vispatīkamākais bija apjēgt, ka MM ir cilvēks - tik vienkāršs un nesamākslots (!?), ka tas mulsināja vairāk par dajebkādām izdarībām klipos.

Žēl, ka nekur nav bildes ar to, kā viņš plecos uzmetis Latvijas karogi.
+11
es gan no komentiem sapratu, ka vairums koncertam dod 4 no 10 nevis 4 no 5...
-1
Kas viņiem nepatika? Gribēja kabarē, dzīvnieciņu saraušanu gabalos? Uzpūtīga attieksme - kamon, nu ko viņi gaidīja? Vienīgais, par ko kāds varētu sūkstīties, varbūt kādā zāles galā bija skaņa - bundža paliek bundža, manā galā bija labi, varbūt kaut kur sēdētāju tribīnēs tā bija štruntīga.
+5
Jā, es gaidīju šovu, vismaz kaut kādu. A kāda sūda pēc ta tur vispār būtu gājis, nu ne jau mūzikas dēļ.
+1
Man no reklāmām aizķēries, ka solīja jau pārākos tur debesu šovus...
+4
Mjā, tad skaidrs, kāpēc tādas vilšanās. Es gāju atcerēties pokemonisko bērnību un klausīties grupu. Nebija nekādas ieceres redzēt kabarē vai pirotehniku, tāpēc biju apmierināta.

Ja gribas tikai šovu, jāiet uz Madonnu vai citu "dīvu".
0
Skaņa bija pavāja. Manā vietā pat īsti nevarēja saprast, ko viņš runā starp dziesmām, kur nu vēl dziesmu vārdus. Man blakus esošais čomaks pajautāja - kādā valodā viņš runā :D :D :D
Reklāmas bija piesolījušas pārāk grandiozu šovu, tāpēc liela daļa ir vīlušies.
Koncis varēja būt ilgāks un vairāk veco dziesmu ( gribēju Evidence, Heart shaped glasses, utt.)

Liktu 5 no 10.
+2
Vislaik galvā grozījās doma, ka ''šovs'' atgādina teātra izrādi ar vienu aktieri. Sūdīgā skaņa un aplauziens ar iespaidīga šova nesagaidīšanu visam kopā lika izskatīties kaut kā..hmm..lēti?..
+3
jā, lasu atsauksmes un priecājos, ka netērēju naudu bara instinkta vadīta, bet uzticējos savai nojautai, ka tas nav mana dārgā laika vērts:)
0
galvenais ka koncis ilga arī 45 minutes tikai :D
parasti grandi moccii vismaz stundu pusotru
jaunos vecos gabalus .. kadu hitu... tad publika izsauc uzliec vel uz skatuves uzrauj vel divus gabalus .. kaut kaa taa :)
+2
nu lasot te visus textinus, atliek secinat, ka sitas cuvaks savas uzstasanas manieres kops 2007.gada nav mainijis toch, pec butibas jau tas vina sovs ari ir tas nihilisms uz skatuves, mikrofonu dauzisana, skatitaju nodirsana/apsplaudisana, skatuves personala "dzenasana" utt.
Beigas sis ar savu kanceli ar gaisa uzbrauca??
+2
Nope. Tik izšāva gaisā kaut ko, kas sākumā izskatījās pēc 100 litriem spermas.
0
tad tomer drusku rezija pasakumam pamainita, un karodzini a la 3 reihs ar MM burtiniem ar nebija?
+2
Bija SS pulka un ASV karodziņa krustojums un no dolāru zīmītēm izveidotas rotējošas svastikas.
0
Biš vairāk par 45 minūtēm bija gan. Apmēram stunda piecpadsmit varēja būt.

Teātra izrāde ar vienu aktieri - teātra gan bija dikti maz, praktiski uz Dope Shhow laikam vienīgais teātris bij, bet tas jau gan skaidrs, ka viens aktieris.
+1
Bez lielā ekrāna to teātri visā zālē tāpat ne sūda nevar redzēt.
+1
ehh, zel gan, ikaunija tie karogi tiri labi izskatijas+ vel MM actings taja kancele, neparprotami lika noprast ar ko javelk paraleles, bet nu kada kontexta - ta jau cita runa!
+1
nu un kas ta, slabō ekrānu uzstellēt?
+1
Jāp, no mūsu vietas zālē arī ļoti prasījās pēc lielajiem ekrāniem, dabūju kārtīgi kaklu pastaipīt, lai kaut ko redzētu starp pārējiem kakliem ;)
+2
ja godīgi, tad pašā pēdējā momentā pat nobriedu tomēr aiziet uz MM...., bet sakarā ar to, ka sestdien sanāca noballēt tā konkrēti.., tad uz MM tomēr neaizgāju. Spriežot pēc komentiem- esmu ieekonomējis gan naudu, gan laiku lietderīgi, neaiziedams uz Mensonu :)
+1
Tā, kā Mensonu īpaši neklausos, neko arī negaidiju, bet nu interesants viņam tas šovs bija. Tie "nacistu" karogi bija labie. Klīrīgs gan jau nu viņš ir- mikrafonu mētāja prom, atā nepateica, tik pat labi varēja tukšai zālei spēlēt. Vari viņam plaudēt, bļaut, ar rokām mētāties-viss pohuj šim. Tāda sajūta man radās.
Esmu pieradis pie grupām, kuras vairāk ievēro publiku.
+3
Nebija nemaz tik slikti, reklamētais "superšovs" izpalika, ekrāns arī, cerams ka Rammstein vismaz atkārtos iepriekšējā Rīgas koncerta līmeni. Bet sacerējies uz "pasakaino" šovu nebiju, biļetes nopirku arī tikai stundu pirms koncerta. Mansona fans nekad nebiju, bet nicinājis arī nebiju, so atzīmēju savā koncertlistē kārtējo stāru un vīlies nejūtos :D Sīkai gan nepaveicas, mazākiem par 1,65 pat izstiepjot kaklus kaut ko redzēt ir praktiski neiespējami, bet pirmajās rindās vajadzētu būt dzīvībai bīstami :D
0
nesaprotu tos, kuri te par šoviem sūdzās. man piemēram ir dziļi po uz kaut kādiem tur šoviem. es parasti eju uz konci klausīties grupu - galvenais, lai labi skan un labi nospēlē.
+2
Tāpat vien ganjau neviens neīdētu-skaņa arī bija samērā sūdīga.
+6
Chaos, CD un MP3 labi skan, spēlē arī labi - parasti bez lažām.

Loģiski, ka no šok-rok-metālstāriem gaida šovus tādā izpratnē, ka nu tik būs - 4metrīgas brīnumsvecītes, degoši cilvēki un liela, asiņaina pica svastikas formā, kas skraida pa skatuvi un mētājās ar iekšām. Tas tā.

Bet es, arī uz vietējo ne-stār grupu ejot, gribu ko vairāk par "labi skan un labi nospēlē". Es tomēr gaidu, lai grupa sevi arī pasniegt māk tā, ka sajūtu līmenī atmiņā paliek kas vairāk par "atnāca, labi nospēlēja, aizgāja".
-2
Es atkal pievienojos tiem, kas saka, ka nebija ne vainas koncim. Tā kā iepriekš jau bija skatīti šādi tādi video no Eiropas tūres koncertiem, tad aptuveni bija skaidrs, ko no Mensona varētu sagaidīt Rīgā, un vilties nenācās. Katrā ziņā priekš manis šova elementu bija pietiekoši. :) Veco zēnu dzīvajā apskatīju, vecajām dziesmām līdzi paauroju, un mājās aizgāju visnotaļ apmierināta. :)
+2
nāk uzreiz prātā tas citāts no Green Jelly videoklipa Three Little Pigs. "And the moral of the story is, that band with no talent can easily amuse idiots with a stupid puppet show".

+3
Es par šo uzrakstu thrē pigs klipa beigās brīnos, tad kādam idiotam jābūt, lai veidotu izklaidi idiotiem? Es vēl saprastu piķi nokāst?
+3
Njaa, ja pieturas pie idiologgijas, ka teikt tikai labu vai vispaar neteikt neko, tad par shito koncertu neko nevaru pateikt...
+3
^ to jau parasti uz miroņiem attiecina.

Kas attiecas uz to Green Jelly frāzi - arī lai izklaidējošu puppet showu uztaisītu, ir vajadzīga kāda druska talanta.
+5
"Drausmīgi nepatika, kā viņš izturējās pret faniem — apspļaujot tos ik pēc 5-10 min"

Paskaties video no vinja 90-to gadu koncertiem. Tur bija taadi, kur spljaavieni lidoja abos virzienos kaa lodes.
"Spit on me, motherfuckers!"

Recenzijas par shiis tuures koncertiem, kur vien internetaa gadiijaas lasiit, bija diezgan neapmierinaatas un pat atklaati negatiivas.
Es arii biju. Negaidiiju neko - ne labu, ne sliktu. Mani visvairaak trauceeja tas, ka taa arii neparaadiijaas nekas NOTIKUMA sajuutai liidziigs, nevienaa briidii nepaarnjeema sajuuta, ka koncerts ir pa iistam saacies. Taada kaa fona muuzika sanaaca. Dazhas dziesmas bija labas. Skanjas deelj jebkaadas vokaala nianses, ko vinsh meedz izmantot, bija pilniigi izsleegtas. Varbuut vinsh arii to saprata un taapeec arii taa svaidiijaas ar tiem mikrofoniem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas