Lykathea Aflame šeit tiek mīlēts?
0
nejauši uzgāju savos HDD apcirkņos šīs nepelnīti piemirstās grupas vienīgo albumu Elvenfris, un tas izrādījās diezgan satriecošs death un grind ar ļoti simpātiskiem orientālistiskiem elementiem.

Un nahren deviņu laikā nevar ierakstīt vēl kādu albumu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
deviņu gadu, tb.
0
tas vienīgais albums ir baisi labais. Jācer, ka labs atnāks ar gaidīšanu. Vispār jāsaņemās vienreiz un jāievērtē Lykathea masterminda iepriekšējo bandu. pieļauju, ka varētu būt tik pat spēcīgs.

www.metal-archives.com/band.php?id=2978...
0
Tiek mīlēts, kā nu ne.

Par to, kāpēc jauna albuma nav - cik zinu, tā grupa faktiski ir neaktīva. T.i., nosaukumu nomainīja, it kā kaut ko taisījās darīt, bet tas arī viss.

"News via e-mail recently surfaced from Tomás himself: about Lykathea Aflame: band still exist, Petr Tomanek (nicks: Ptoe, Setchi) has ready something like 80-90% of the stuff for a new CD, new band´s name is Lykathe. I will be drumming on the CD for sure, even other musicians (specially vocalist) aren´t chosen yet. I think it will be recorded during summer 2006."

0
Patiesībā ir divi albūmi, tikai "Freedom, Hope And Fury" iznācis zem nosaukuma Appaling Spawn. 1999.gadā grupa mainīja nosaukumu uz LA. Par jauno albūmu informācijas nav.
0
džeki ar aktīvo drobeni >:)
0
vienkārši mega albums! Noteikti labi ieliekās pretstatā garlaicīgiem brutaldesiem. Interesanti arī, ka šamiem ir diez gan spēcīga Fear Factory pieskaņa šur tur. Viens gabals tur ir pilnīgs FF ar dezgrinda skaņu. Man viņi kārtojās vienā plauktā ar tādām bandām, kā Demilich, Wormed, attālinātāk arī ar Negligent Collateral Collapse. (kaut kā sanāk viņus kopistiski celt ārā, visi ir uz vienu garīgo) Nopietni veči. Vēl pamēģini, ja nav besis, tādu bandu Virulent Blessing. Arī, ļoti interesants, savdabīgs dezgrinds / progresīvais dezņiks, ne tik nikns, bet arī ar apskaužamu tehnisko spēju (kas netiek nosmacēta ar trulu blāstošanu) un nepierastu skaņu un sajūtu izmantošanu tāda kalibra smagucī. Fantastiska mūzika.
0
Nav jau brīnums, ka Čehu grupa, kura pirms 10 gadiem uzcepa vienu albumu ir piemirsta. Man gan CD ir.
0
^ Man arī, kaut gan vispār jau es neatceros, ka būtu Estragonam par viņu norēķinājies :)

Jā, tas Virulent Blessing man arī patika.
0
Tas gan baigais putras katls ...

Labi zinot, kā parasti norit disku / naudas / biļešu Estragonam nodošanas pasākums, tāda aizmāršiba neizbrīna :D
0
Visi sajūsmā, bet es kā tāds dauns neesmu pat tādu nosaukumu dzirdējis. Skrienu spert un lūkot, kas tur tik gards ir iekšā.
0
Skat, skat, kas parādījies pazīstamā desas ložmetējbundinieka Derek Roddy forumā:

www.derekroddy.com/forum/viewtopic.php... (īpaši vērst uzmanību uz to, ko saka Tomas Corn, kas ir Lykathe bundzinieks)

!!!
0
Uz kopējo rejuņjonu fona nekas vairs neizbrīna ...
+1
Nav jau runa par izbrīnu, runa ir labām ziņām. Izbrīnītu ja nu vienīgi MegaDeiva atgriešanās iekš Metallica vai kaut kas tamlīdzīgs.
0
Par tiem kambekiem domājot, mani izbrīnītu Pan.Thy.Monium darbības turpināšana.
0
spēcīga grupa, tas gan!
0
No Elvenfreis savulaik topdziesma bija "To become shelter and salvation", ko ripuļoju krietni krietni. Death / grind ar oriental pieskaņu vispār ir debesu debešķīgs savienojums. :*
0
Kāpēc, nerve ? Visi tak dzīvi un ņemas kur nu kurais ...
0
^Tīri nojautas līmenī + Swano brālim, kuram grupā bijusi svarīga loma, intereses tagad vairāk uz Nightingale pusi. Domāju, ka jaunu Pan.Thy.Monium veikumu nebūs.
0
Šodien te iekaifojot par Elvenefris, skatos, ka tai pašā DerekRoddy forumā pa šo tēmu noticis apdeits, citējot:
Tomas Corn(Posted: Thu Jan 07, 2010 4:57 am): We have basic torsos for almost 8 songs for now.

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas