Vaņkas tinās
+1
Laimīgu taciņu! Cerams, ka par masveida parādību kļūs.
www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es domāju, ka ar vaņkām kopā arī latvietīši tinās, piemēram tētis krievs mamma latvietis! haha! un? nekas jau nemainās no šī getto laižās visi, katrs uz savu pusi tikai!
+7
Mūsu bāliņi ar ES svētību ātri vien vaņku vietā turkus, ķīniešūs, albāņus utml savedīs...
+1
Mūsu valdošās bandas bāleliņiem arī jau sen laiks tīties.
+4
pagaidi werwolf aizbrauks rajončiki prom no LV un sabrauks čurkas..
piedāvas Tev uz ielas kebabu pa 5ls vai arī dunci rumpī... tad bus jautri visiem... nu nekas ... vairosies skini latvijā!... paskat kā krievijā tikai 70 000 skinu ^_^ mini armija! (Fīrera desants - baltā ogle)
+13
Pieminēji to armiju, uzreiz atcerējos, kā leitis Šauļu koncī pasakas stāstīja par metālistu armiju/mafiju. Tipa šie esot uz diviem gadiem no Viļņas mafiju padzinuši - savākušies 3000 metālistu + 300-400 skinu un piesituši visus bandītus. (šie gan ir pēdējie no skaitļiem, sākumā tie bija 3-10 reizes lielāki). Un, pats par sevi saprotams, ka pats stāstītājs bija galvenais fīrers, kuram visi klausa uz vārda. Un vispār leišos esot 100 000 metālistu. Vot tā.

:D
0
Nu tas kas šito Tev stāstīja man liekas bija salasījies Eposus vai vienkārši pārskatījies animācijas filmu - Beowulf :} lol
0
^ Bobija brālis tas gadījumā nebija? :D
+5
100 000 metālistu = 10 metālistu divīzijas. :D
0
^ man liekas Tev ir kaut kāds Bobija paradox - kā kas tā uzreiz Bobijs! :D
0
viss - beidzam pieminēt to, kuravārdunedrīkstizrunā... citādi te atkal bez-preģels sāksies.
0
Kā mani kretinē šis apgalvojums - vot ja krieveļi aizbrauks, tad te nekavējoteis čurkas un citi melnie sabrauks. :@ Kas tas par idiotismu un nez' kur tas radies? Kas, mums tagad utainie lielie aizstāvji pret musļikiem un citiem draņķiem? Tagad kāds liedz viņiem te braukt? Pie mums melnajiem dzīve nav un nebūs tik salda kā piemēram Rietumeiropā vai Skandināvijā, masveidā šamie tāpat te nebrauks.
0
ninja69, a ko tu šitajā "geto" vel joprojām dari?
0
Ņemot vērā Eiropas pieredzi + tās problēmas, ko tie paši skandināvi ir ieguvuši pateicoties dienvidaustrumu draugiem man liekas tikai loģiski, ka agri vai vēlu arī pie mums būs pilns ar viņiem. Labprātīgi jeb ar nosūtījumu tas īpaši nemaina lietas būtību... Un mūsu galā ne tikai neviens no valdības neiebildīs, bet vēl pateiks paldies un stāstīs kā par mums Eiropa rūpējas.
0
būs (varbūt) darba vietas!
+1
Par laimi (?) Latvija vēl ir tāda ... bedre, kas nešķiet ne turkiem, ne nigrām, ne šķībacainajiem interesanta (kā piepelnīšanās / labākas dzīves) vieta, kas, protams, priecē no tāda skatījuma, ka mēs vēl esam tāda relatīvi tīrīga nācija, kas nav piedirsta ar svešām kultūrām un likumiem, kas tās paceļ augstākā vērtē par pašu kultūru.

Ja paskatās uz DE vai to pašu FR, tad vispār vairs nevar saprast, kas tās ir par valstīm un kas ir to pamatnācija - vienu ir okupējuši turki/musulmaņi, bet otrā jau teju minoritātes statusā baltos ir iedzinuši nigras ...

Bet tāda "dižķibele" jau nebūs visu mūžu (respektīvi - kaut kad jau mums klāsies labāk kā "kaut kur citur"), un aizbraucošos utainos aizstās kādi citi imigranti, kas varbūt būs labāki, bet varbūt tieši otrādi - stipri sliktāki "kaimiņi" par kauna staba pielūdzējiem.
-1
Dirsā valdību, ja paši nepieļausim - nesavedīs. Rietumu nelaime ir tā, ka viņi pārāk toleranti noraugās uz to, kas viņu valstīs notiek, mēs, manuprāt, vēl neesam tik ļoti saindēti ar šo "cilvēktiesību" un "Eiropas vērtību" sērgu.
+2
Uz katru uz Krieviju aizbraukušo krievu ir simtiņš pretējā virzienā aizbraukušu bāleliņu. Tā kā abos virzienos brauc viena iemesla dēļ, tad nekā priecīga te neredzu.
0
Juods, šodien, plkst. 18:40
Uz katru uz Krieviju aizbraukušo krievu ir simtiņš pretējā virzienā aizbraukušu bāleliņu.

^Tas arī fakts. :(

Tā kā abos virzienos brauc viena iemesla dēļ, tad nekā priecīga te neredzu.

^Vai nav vienalga, kāda iemesla dēļ utis tinās? Galvenais, lai tinās.
+6
gribētos tikai piebilst, ka ne visi vaņkas ir "utainie", tāpat, kā ne visi latvieši ir patrioti..bet tas tā - pārdomām...
+7
Nu, ja es būtu krievs, es nezinu, kā es vispār tik ilgi starp šitiem fašistiem būtu izturējis. Sen būtu jau notinies.
+3
''Paplašinājies reģionu skaits, kur aicina tautiešus'' - nu ja, pie šiem jau pilns ar ķīniešiem un musļikiem, priecīgi tagad par Baltijas krieviem ...

''mēs vēl esam tāda relatīvi tīrīga nācija, kas nav piedirsta ar svešām kultūrām un likumiem'' - par ko tu īsti runā ? Ķip, nav te čurkas sabraukuši, kas latvju svētumus - kefīru, skābos kāpostus ar bratvurstu, pelmeņus, šašļiku, z-svētku mandarīnus, kūlas un riepu dedzināšanas svētumu sačakarējuši ?
-3
"
Tā kā abos virzienos brauc viena iemesla dēļ, tad nekā priecīga te neredzu.

^Vai nav vienalga, kāda iemesla dēļ utis tinās? Galvenais, lai tinās. "

nja...
+2
Roģina uroģina zavut, bļeģ!
+6
viņiem visiem ir tāda īpašība- kamēr viņi ir maz, viņi ir ok, astītes nolaistas, kā krievi var būt normāli, tā nigas (kad jūs kādai svešai sievietei esiet mikriņā vnk tāpat piedāvājuši vietu apsēsties? latviešu zēni,a? man pirmo un vienīgo reizi mūžā šādu ekskluzīvu iespēju piedāvāja tieši nēģeris) bet kolīdz tas pārvēršas par masveidīgu parādību, tad jau ir sūdi. un ja godīgi es labāk dzīvoju rajončikā ar krieviem nekā tādā normālā nigeru rajonā.
p.s.Paprasi Jurčik Rūdim, kā viņam frančos patīk visi tie melnie:D vai, tajā pašā Marseļā nav melnie rajoni uz kuriem pat operatīvie dienesti neizbrauc, jo tur močī nost gan mediķus, gan uzgunsdzēsējus. vienīgais mierinājums, ka mums līdz tādām sociālajām garantijām pēc kādām viņi tiecas vēl tā kā rakom līdz Taškentai:) ne jau strādāt gribošie un inteliģentie ir bieds, bet tieši visādi liekēži. ai, un vispār pie mums ir pārāk auksti :D
0
ja izvēleties no diviem ļaunumiem mazākais, tad labak truhāt baltās krievietes, nekā mazās churkas no dienvidiem un austrumiem. Vismaz bērni būs balti :)
+1
U, es nevienā brīdī neapgalvoju, ka melnie būtu labāki par krieviem, es tikai saku, ka tas ir pilnīgs bullšits - ja pēkšņi aizbrauktu krievi, tad nekavējoties šeit sabrauks pilns ar melnajiem. Tas apgalvojums vispār ož pēc krievu/krievmīļu propogandas.
0
werwolf - Tu jūti līdzi Rīgas Dinamo spēlēm?:DDD
0
Nē. A kas?
0
nekas, tāpat pajautāju.
0
taks - Rigas Dinamo fans ir es :) Kopš 5 gadu vecuma :)
+2
Čurkas un turkas te nebrauks, viņiem te nebūs ko darīt un viņus te neviens negrib.
-1
Ir tāda lieta kā Eiropa - reģions, ko vieno normas, ko ievēro kā krievs, tā latvietis. Ir gan atšķirības, tomēr... Nedomāju, ka kaut kas mums latviešiem pieņemamāks gaidāms no masveidīga musulmaņu iebrukuma - tad jau labāk ķīniešus. Budismā tiesāt otra uzskatus ir grēks, islamā ir džihads.
0
Moš tad labāk vecos labos krievus nekā ķīniešus vai nēģerus?
0
Būs par pāris mongoļveidīgajiem purniem mazāk. Jāpagaida arī, kad jauno frontes maiņu (jeb jauno paaudzi) sabāzīs ķjureškās...
+2
kā jau ninja teica un saņēma mīnusus - no šejienes laižas visi (izņemot relatīvi mazo procentu, kas te pagaidām labi pelna un pārējos, kuriem nav vēlamas / bail no izmaiņām), tikai katrs uz savu pusi.

un jebkura darbspējīga Latvijai lojāla iedzīvotāja zaudēšana Latvijai kā valstij imhhhhhho ir nevēlama, neskatoties uz to, vai viņam vecvectētiņš bijis krievs, vācietis, zviedrs, polis, ebrejs vai francūzis.
+1
"ka mēs vēl esam tāda relatīvi tīrīga nācija, kas nav piedirsta ar svešām kultūrām un likumiem"

lasot šo forumu rodas iespaids, ka lielākajā daļa šeit vispār ir 100% tīrasiņu latvieši, kas to varētu pierādīt no lielās mapes izvelkot savus ciltskoka arhīvus un par katru personu pierādot to, ka viņš ir bijis tīrs latvietis nevis kāds utainā vaņkas un latviskā paraugpilsoņa hibrīds.
0
Mincīt, cik daudz no okupantiem un viņu pēctečiem ir lojāli Latvijai?
0
Lojāls pohuj, valsti jau interesē tikai vai darbaspējīgs.
Un ja utainie vaņkas netīrītu mūsu ielas un nepārdotu mums krējumu pa lēto, tad pašiem tas būtu jādara.
Ne jau ka man tas patīk, bet realitāte - ja gribi, lai tev labi, atrodi kādu, kas darīs darbu tavā vietā. Un tad jau ir pohuj, krievs vai arābs.
+3
web.archive.org/web/20041204055005/...

Fjodora acīm skatoties par lojalitāti nevar būt ne runas!
0
Neonz
vakar, plkst. 17:43
ninja69, a ko tu šitajā "getto" vel joprojām dari?

Man vēl pagaidām ir darbs un sieva vēl studē! beigs skolu, ja nekas neuzlabosies LV, tad braucam abi stabili prom! Nah... es gribu saņemt penciju un pensijā doties laicīgi-nevis divus gadus pirms savas nāves pfff!

Werwolf, man šķiet, ka Tu esi dezinformēts attiecībā par čurkām Latvijā, nesen rādīja sižetu - Bez tabu, ka Latvijā viņiem ir savas kopienas un ...

vienkārši palasi šito - www.apollo.lv/portal/news/article...

Eiropā dzīvo no 15 līdz 25 miljoniem musulmaņu, precīzs skaits nav zināms. Piemēram, Lielbritānijā islāmticīgo skaits pēdējo divdesmit gadu laikā dubultojies, Francijā tā ir otra lielākā reliģija.

Varbūt kāds grib man atnākt līdzi uz MOŠEJU papriecāties par paklājiem - www.forum.islammuslim.lv/viewtopic.php?id=10...

Čurkas jau te perinās ap 100 gadiem ...

+4
Rdzi- taa mees visi latvieši arii domaajam!! un taadeeļ mees esam tur kur esam d....! es kaa kurzemnieks neveelos pamest savu dzimteni un esmu gatavs ciiniities ar visaadiem salašņaam ,kas muusu zemee dzīvo!! un ja katrs letiņš -ja protams viņš ir taa vaarda cieniigs,sasparosies un teiks savu vaardu ,kaa igauņi vai lietuvieši ,tad kautkas mainiisies!!! kaadeeļ tad vinju valstiis nerunaa krieviski/tie pat nav krievu tautiibas ļaudis ,kuri latvijaa dziivo, turku u.c. asinju sajaukums.!!!!/ ko tad var veeleeties no pabiraam?!!! protams ir iistenie krievi -taču tie ir arii inteliģenti un nestaigaa apenees kaa urlas!!! domaaju visi saprata!!! jaa mans opis bija leģionaars un močiija tos utainos un es ar to lepojos!!!! un ja pienaaks briidis arii es buušu tur, kur mani mana zeme aicinaas!!! mani beerni un tauta ir pats svariigaakais!!! taa luuk!! veči esam tak letiņi!!!!!!
+1
Īstie krievi dzīvo pie Urālu kalniem ...

''u, vakar, plkst. 21:50
... (kad jūs kādai svešai sievietei esiet mikriņā vnk tāpat piedāvājuši vietu apsēsties? latviešu zēni,a? man pirmo un vienīgo reizi mūžā šādu ekskluzīvu iespēju piedāvāja tieši nēģeris) ''

Viņš droši vien nezināja, ka mikriņā stāvvietas nav atļautas un tu pretlikumīgi ierausies tajā. Būtu nokaunējusies ;)
+2
"kā jau ninja teica un saņēma mīnusus - no šejienes laižas visi (izņemot relatīvi mazo procentu, kas te pagaidām labi pelna un pārējos, kuriem nav vēlamas / bail no izmaiņām), tikai katrs uz savu pusi.
"

ni-hu-ja. Es, piemēram, pats pametu diezgan labi apmaksātu darbu lai dotos pasauli apskatīt. Kad tad pablandīties ja ne tagad, kamēr vēl jauns un bērnu bariņš nav pie sāniem?

Imo katram vajadzētu vismaz pāris gadus padzīvot ārpusē lai kāds iespaids rastos, kas pasaulē notiek. Nemaz nerunājot par finansiālo pusi. Čoms pirms pāris mēnešiem uz nīderlandi aizbrauca. 2. dienā sāka rukāt gaļas cehā ar 1,2k eur uz rokas.
+1
starp citu, es dzīvoju blakus Rīgas Mošejai, ke he he

(domāju, ka lielākā daļa no jums nezina, ka tāda vispār ir)
0
""kā jau ninja teica un saņēma mīnusus - no šejienes laižas visi (izņemot relatīvi mazo procentu, kas te pagaidām labi pelna un pārējos, kuriem nav vēlamas / bail no izmaiņām), tikai katrs uz savu pusi.
"

ni-hu-ja. Es, piemēram, pats pametu diezgan labi apmaksātu darbu lai dotos pasauli apskatīt. Kad tad pablandīties ja ne tagad, kamēr vēl jauns un bērnu bariņš nav pie sāniem?"

lol, loģiski, ka cilvēki brauc prom arī tad, ja ir darbs. es teicu, ka tie, kam ir stabils darbs ar normālu peļņu, ir pie grupas, no kuras procentuāli vairāk cilvēku paliek Latvijā, kas ir skaidrs visiem, bet es taču neizslēdzu to, ka cilvēki vēlas braukt gan pasauli skatīt, gan padzīvot sakarīgākās valstīs.
0
^ arī tad, ja ir stabils darbs ar labu peļņu.

un mēs jau arī nevaram noliegt to, ka daudzi no tiem, kuriem pašlaik Latvijā ir stabils darbs ar labu peļņu, varētu kaut kur ārvalstīs arī atrast vēl stabilāku darbu ar vēl labāku peļņu.
0
Šī lieta laikam kļūst arvien populārāka. Nez, vai nebūtu laiks arī MP uzrīkot kādu tematisko vakaru? :D

www.delfi.lv/izklaide/dzivesstil...
+1
MP jau ar savu Žiguļevskaja bambuku iekšā fig kāds laidīs + apkopējas žēl,tās semku kaudzes viņai līdz kapa malai murgos rādītos :D
+4
gribi lai arī MP paliek par "spridzīgo ballīšu vietu"?
+5
To stilu gan nav līdz galam izkopuši - uz pillas pēdas jātupst un jādzer no dvuļas Baļķika, Kriņica vai Arsenaļnoje
+2
Ahha,un kas tās par jakām,ne tur Abibas,ne tur Pima...
+3
vo, vo, to ar vēl gribēju piebilst - falšie brendi, kautkādi. Visi zin, ka adidas ir turku krutka - pacani izvēlas oriģinālo Ķīnas abibas
+2
un ne jau lupatas ir galvenais - jābūt pareizai, stilīgai attieksmei: img-fotki.yandex.ru/get/6616/14124454.3...
0
+3
Maz zināmās epizodes pārtop filmā:

www.delfi.lv/novados/ikskiles-no...
+1
Varētu būt laba filma.
www.youtube.com/watch?feature=playe...
+4
Meanwhile in Russia

www.thedailyshow.com/watch/tue-february-...

gandrīz nomiru no smiekliem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas