Kā LV drošībnieki strādā
+4
www.zemessargs.lv/forums/viewtopic.ph...

Pat tādi ļauži, kā Juris Kaža un Māris Zanders viņus interesējot.

BTW, tai forumā uzdarbojas bobijs, kurš cilvēkus aicina domāt, ko runā, un nebūt bērnišķīgiem. :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-7
nu un?
+1
tāds patukšs topiks, ko?
nez kāpēc neviens nevēlas komentēt? >:)
0
nav īsti ko teikt - par tēmu. :)
+6
Katram savi diski dārgi... >:)
0
Nav jau skaidrs, cik tur taisnības, tāpēc arī komentāri pašvaki
+1
Tu runā tā, it kā lielai daļai trūmetāla iemītniekiem nepietiekama/neapstiprinā... informācija iepriekš būtu bijusi baigais šķērslis, lai izteiktu "mīļus un pūkainus" viedokļus :)
+1
Tas raksts jau dikti garš - nav spēka šobrīd cītīgi lasīt. Pats autors jau ar uz pilnu rubli nevelk. HVZ. Pārskrēju ar acīm.

Kas tā par figņu ar parolēm ? Tava parole Windowam ?? Kam gan to vajag ??? Moš epastu paroles ? Tās jau ja vajag caur provaideri utt. dabū. uTorrent tagad ir 1.8.6 versija. - vajag biežāk paroles mainīt, ja ar huiņu nodrbojies.

P.S. Ko tu, neon, ar bobiju domnāji ?
0
"Kas tā par figņu ar parolēm ? Tava parole Windowam ?? Kam gan to vajag ??? Moš epastu paroles ? Tās jau ja vajag caur provaideri utt. dabū."

Nu ja tiek attālināti izpildīt kodu tavā mašīnā, tad var dajebko. Kaut Internetbankas paroles dabūt vai pētīt tava cietā diska saturu. E-pastu paroles caur provaideri tiek viegli dabūt vis nevar gan. Pirmkārt, normāli e-pasta servisi (piem. gmail) nodrošina šifrētu savienojumu, otrkārt, normāli provaideri nenodarbojas ar tādām lietām, kā savu klientu izspiegošana.

"P.S. Ko tu, neon, ar bobiju domnāji ?"

Tur tālāk diskusijā ar pārgrudriem spriedelējumiem izceļas kāds Roberts Robežnieks. Jābūt aklam, lai tur neatpazītu bobiju. :)

Bet man dēļ visa šitā vel jātērē savs laiks un uz tiesu jāvelkas būs, jo lieta ir par Blogiem.lv komentāriem.
0
Komentārus nelasīju.

Par provaideriem bija domāts, ka ar orderi viņiem var pieprasīt atklāt tāda un tāda akaunta saturu. Vismaz mūsējiem. Idejiski tā tam vajadzētu būt. Nezinu kā Latvijā, bet Štatos nelegālā ceļā iegūta informācija nevar tikt izmantota kā pierādījums. Ja nav ordera, tad nekādi specdienesti nav tiesīgi hackerot tavu PC. Tas ka tas tiek darīts jau ir cits stāsts.
-1
Kā ta - bobinātors kā dzīvs.
www.zemessargs.lv/forums/download/fil...
0
bubinētājs ...
-6
Es tikai nesapratīšu, kāpēc vienu garlaicīgu huiņu, kas jau ir vienā forumā vēl kāds kopē uz citu(šo) forumu? Man jau tā visi tie nacionālisti riebjas, vēl šeit par viņiem jālasa.
+7
^^^ Yo, nigga! :)
+1
Tā nu ir sagadījies, ka neviens vien truemetal lietotājs ir nacionālists.
+1
kā var būt,ka neviens IR? :D:D:D:D
-1
ā, neviens vien, sorry.
+1
nu es vnk esmu piedzēries un nesaprotu dažus vaŗdus.
+2
Bugaga bobis kā vienmēr mēģina tēlot pārgudru pimpi, tikai nez kāpēc viņam tikai sanāk parādīt, ka pat manam zābakam ir vairāk intelekta nekā viņam. :D :D :D
+2
«Business Week»: Latviju var aptumšot jauns nacionālisma vilnis

www.apollo.lv/portal/news/72/arti...
+4
Ai, būtībā jau vienalga tas viss fufelis - nu, neticu, ka mūsu, lai nu cik labi vai slikti DP onkuļi ļautu šitā brīvi un publiski kādam klaigāt, ka viņu tā un šitā piespieda un vēl ar varu deva naudu, lai tik nodod savus draudziņus. Protams.

Ja tā arī būtu kā FENIKSS stāsta, tad gan jau arī tas forums/topiks būtu sen nonests līdz ar pamatiem, tiklīdz kā parādījies un viņa lielās atklāsmes tā arī pazustu fig viņu zin kur ...

P.S.
Nu, kāpēc jūs apceļat Bobiju? Mazums, viņš ir DP slepenais aģents un patlaban ar slēptiem ziņojumiem piedāvā jūsu (mazajām) māsām masturbācijas kursus klātienē ... ;X
+4
Mazajam2 varbūt arī paša tēvs un māte riebjas?
A man gluži otrādi - nacionālisti šķiet vienīgie, kuri iestājas ne tikai pret, bet arī par kaut ko. Turklāt šis "par" - vienīgais gadījums politikā, kad tas ir arī skaidri formulēts, saprotams un pieņmams, nevis ar priekšvēlēšanu dakšām plikā ūdenī rakstīts.
Mazāk negatīvisma domās un izteicienos, mīļie ļautiņi - tā jau gana smacīgi dzīvojas uz šīs cietuma planētas.
+4
Piekrītu sumpurnim.

Vispār nesaprotu šokēšanos par DP darba metodēm - a ko tad jūs gaidījāt? Pirmkārt, skaidrs, ka vieglāk ir pārņemt KGB pieredzi, komplektā ar apmācītiem vietējiem kadriem, nekā mēģināt kaut ko no jauna izdomāt vai no tālām aizrobežu zemēm pieredzi smelties (tā nu šie arī ies dalīties). Otrkārt, neticu, ka šādu dienestu darbības paņēmieni un shēmas jelkur pasaulē sevišķi atšķirtos.
+1
^precīzi.
+4
^^^ok, nacionālismam kā tādam pamatos nav nekādas vainas, slikti ir tikai tie šī vārda nēsātāji, kas to pielieto šovinistiskos un citādi sliktos nolūkos. un tādu nav mazums.
+1
Vienu dienu tam visam pienāks gals, ka es jums saku, pienāks gals...
+3
...pamparam, pamparam, gals, gals...

Intar, taisnība, taču no otras puses tad, ja šī valsts sevi pozicionē kā tiesisku valsti, tad tādi izgājieni kā gribu atnāku, izvandu dzīvokli, savācu visu kas šķiet interesants, padiršu kurā stūrī patīk un turpinu terorizēt kaut kā neiederās zem tā "tiesiska valsts". Nu tad saucam lietas īstajos vārdos.

Aprakstītais gadījums ir no sērijas 50/50 - gribam ticam, gribam neticam.
+3
Tas nosaukums jau tīri tāda modes lieta. PSRS tak arī bija "brīva", "demokrātiska", "tiesiska" un kāda tik vēl ne.
0
Mincīt, vai Tu esi arī matījis, ka kāds no tiem infantilajiem šovinistiņiem būtu arī reāli kādu nošovinizējis? Nu kaut vai šis pats gadījums - džeks skarbais nacionālsociālists un kas tik tur vēl ne, gatavs "atkāpties no cilvēktiesībām tādā apmērā kāds ir nepieciešams", bet, kolīdz pašu vieglītēm maigi pakutina - vēderiņš apsāpas, gastrīts saasinās, un vispār jāmūk prom no valsts.
Nē, nu es jau šo, protams, personiski nepazīstu, un pēc bobijveidīgā šis arī gluži neliekas. Bet tomēr - bļaustīties publiskajā telpā vajadzētu mazāk, traucējot darbu tiem, kas reāli kaut ko dara, nepaliekot 20. gs. pirmās puses sabiedrībai atbilstošās veselā saprāta robežās.
0
Intars, es jau saku: "Nu tad saucam lietas īstajos vārdos"
0
^^nē, bet tas jau rada tos stereotipus - neko nedara, tikai muld sūdus, apmēram kā ar pankiem - visi ir netīri, smirdīgi, pastulbi un daudz dzer. Latvijai nacionālisms būtu bijis vajadzīgs lielās devās kādu laiku atpakaļ.
0
^ pirms nodokļu paaugstināšanas, algu samazināšanas un darba vietu likvidācijas ?
0
^^^ neviens jau nesauc šīs lietas īstajos vārdos. Tāpēc arī bīstami izcelties - ja esi vilku barā iekļuvis, tad gaudo tik līdz.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas