ISTAMILESTIBAGAIDA
+3
Tā... kārtējais spierādījums, ka daļai cilvēku ir vai nu naivi, idioti vai naivi idioti.
Tā, atdodu jums saplosīšanai, es jau ierēcu un nošausminājos gana.

www.istamilestibagaida.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
ļoooooooti vecs
+1
...bet arīdzan ļoti labs >:)
+2
"3 Neparastas (Reti sastopamas) lietas, kuras puisis vēlas saskatīt meitenē:

1. Nodošanās: Patiess vīrietis meklēs meiteni, kura dzenas pēc Dieva un nevēlas kompromitēt un padoties pasaulei. Nododies Kristum un Viņa plāniem savai dzīvei. Puiši sekos!

2. Gudrība: Zināšanām ir vajadzīgi fakti un informācija. Gudrība zina, kur doties ar šiem faktiem un informāciju. Puiši meklē meitenes, kurām ir spēja atšķirt un pieņemt labus lēmumus.

3. Iedrošinājums: Viscaur Bībelei, mēs esam instruēti iedrošināt viens otru, iedvesmojot citus ar saviem vārdiem un labiem darbiem. Iemācies, kā celt cilvēkus, nevis noniecināt. Vīrietim ir nepieciešama sieviete, kura tic viņam un kura būs regulārs spēka un iedrošinājuma avots."
+2
Es ierēcu par šito murgu: ''Bībele māca, ka īsta mīlestība gaida līdz laulībām''... divi vārdi: naivi un nožēlojami. Ja šie cilvēki dzīvo pēc kaut kādas tur grāmatas, tad tiem cilvēkiem jau sen ir izskalotas smadzenes ar visām šitām dievticīgo būšanām un tas ir nožēlojami un vienlaikus bēdīgi..
0
Es parasti nemeklēju šitādus murgus, tāpēc arī nebiju redzējis. Bet ja ņem un parāda...
+2
^nu es arī vispār nezināju, ka viņiem ir sava mājaslapa, bet jau kādu laiku atpakaļ iekš draugiem.lv domubriežiem bija divas naidīgās nometnes - IMG (īsta mīlestība gaida) vs IMN (īsta mīlestība negaida) :D
+1
OMG...

0
Šitas i redzēts jau labi sen, man trakoti patika.
+5
''Bībele māca, ka īsta mīlestība gaida līdz laulībām'' - kā jau pie senajiem žīdiem - bērnībā salaulāja, padsmit gados saprecināja un tad bērniņu sēdēja un gaidīja to mīlestību ... FAIL
+3
Pats galvenais ir šajā lapā:
www.istamilestibagaida.lv/index.php?option=co...
+2
Kā sakās:
"Send me money, send me green
Heaven you will meet
Make a contribution
and you'll get a better seat"
0
Man ir sajūta, ka šitas saits pārsit savulaik populāro baznica.lv
+4
Nez, cik tam futbolistam makaroņņikam gadu. Grūti noticēt, ka tas vecums, kad sāk atstāt novārtā "kabatas biljardu", jo beidzot ir izdevies sastapt mīļoto sievieti, ar kuru var pārgulēt.

Ja tas futbolists ir smuks, simpātisks, turklāt, bagāts, noteikti atradīs meiteni atbilstoši savām stipri dīvainām, it kā uz Bībeli balstītām, dzīves vērtībām...

P.S. Es kādreiz domāju, ka to IMG fišku reklamē vienīgi meitenes, kuras ir pārāk neglītas, lai cerētu, ka kāds kaut kur kaut kad gribēs ar viņām nopisties.

0
Jāšauj.
+7
Katram katliņam savs vāciņš - gan jau neglītās arī kāds piš. :D
A par to gaidīšanu atcerējos sekojošu stāstu - kautkur Krievijā bija uzradies maniaks, kurš bija specializējies uz veciem tantukiem. Šamais parasti uzglūnēja kapos babulim, uzbruka, izvaroja un nožmurīja. Nu tad lūk, reiz šamais bija tanti pāri astoņdesmit (čalim starp citu ap tricāru bija) paņēmis priekšā un pēcāk nožņaudzis. Sekcijā atklājās, ka tantuks nevainību zaudējis tieši pirms nāves. Lūk jums - īsta mīlestība gaida!
+3
Kā Tu uzzināji par kustību IMG Latvijā?
* caur Latvijas kristīgo radio
0
Man dikti šitas šķīstības papīrs patīk:
www.istamilestibagaida.lv/index.php?option=co...
+1
Pļeķķ, šitas vispār gāž no kājām:
www.istamilestibagaida.lv/index.php?option=co...
- Joptvai, drausmīgi nopisties gribās, aizlūdziet par mani, lai stīvais atlaiž! :D:D:D
+1
I.T. Warpath jau atbildēja uz zjaytājumu, ko šādos gadījumos mēdz uzdot: Laugh, cry, or buy a gun?
+1
IMG sarežģī vienkāršas, dabiskas parādības, propogandējot to kā dzīvesveidu.
Ne velti Ļeņins savulaik teicis, ka reliģija - opijs tautai. Tā IMG ideoloģija arī tāds opiāts nenobriedušiem prātiem.
+1
ļeņins jau pats bija (tolaik) jaunas reliģijas mesija.
0
^but ofkors, viņš vienkārši atpazina savu ienaidnieku
0
par to opiju tautai ne jau Ļeņins, bet Markss teica.
0
Krabathor, to teica citas žīds - Kārlis Markss. Gudrs vecis bija ...
0
Hmmm, un mūsdienu zinātniekus citējot: "Mīlestība pastāv tikai īsu laiku, tālāk partneru starpa ir saradums un savstarpēja atkarība un pieķeršanās, līdzīgi kā ģimenes saites un bla bla bla"

tas saucās In Your Face Religion?
+4
Man vislaik likās, ka īsta mīlestība spaida...
+1
pizdjec tumsonība
+1
Izlasīju "Pasaules slaveni futbolisti atbalsta atturēšanos no pirmslaulību seksuālām attiecībām" un aizvēru lapu.
0
Šitas arī ir kas no līdzīgi sviestainas sērijas - kristīgie MMA cīkstoņi: www.jesusdidnttap.com/
0
... tāpēc es izvēlos amīšu futbolu ... sakeris sakero ...

^ pizdeeeec
+1
Tam futbolistam tāds ģīmis... Un forumā visiem bobijrakstība. Daiļi.
+1
Kristietība - tā ir diagnoze. Un par nozelu nākas secināt, ka šī garīgā slimība ir lipīga.
0
Nu, cik sapratu no tā IMG "apsolījuma" teksta, tad:
1) līdz kāzām atturēšanās no seksuālām attiecībām nenozīmē, ka dzimumorgāni šai laikā tiks izmantoti tikai un vienīgi čurāšanai (kā pa manam, 1 cilvēka masturbācija nav seksuālas attiecības);
2) pēc kāzām - nu, tad gan varēs drātēties uz velna paraušanu;
3) tam apsolījuma tekstam ir gk. informatīvs & pašiedvesmas funktieris, ja vien to tekstu cilvēks nav apstiprinājis pie zvērināta notāra.

+2
Ne tikai pasaulslaveni futbolisti vai cīkstoņi, bet arī es atturos no pirmslaulību seksuālām attiecībām. Citkārt ir gadījies atturēties pat vairākas nedēļas.
0
"1. Nodošanās: Patiess vīrietis meklēs meiteni, kura..."

Ko noziimee "patiess" viirietis? Shitaa taada tizla taktika - lietot kaut kaadus vaardus, kas vispaareeji izlausaas labi, bet patiesiibaa neko nepaskaidro, t.i. neko sakariigu nenoziimee kontekstaa.
0
"Bībele māca, ka īsta mīlestība gaida līdz laulībām"

Es saprotu, ka vareetu cilveekiem maaciit, ka ir veerts gaidiit iistu miilestiibu, bet ka taa iistaa noteikti gaida liidz lauliibaam...?
Nu, ja taas bazniicas proceduuras ir tik svariigas, ok ok... ko tad es... es jau neko.
0
Grišnaks taču arī reiz intervijā izteicās par labu šādai lietai.
+5
Nekādu kāzu pirms seksa!!!!
+1
interesanti, ja biibele māciitu šādi - nekāda sekssa pirms kazām, nekādu jaundzimušo pēc kāzām, visi ticīgie arī klausītu un tā arī rīkotos?

0
P/s
forši varētu pašiznīcināties ticības vārdā! :D
0
^ Nu, bet grēkošana jau vien sanāk, lai tiktu pie bērna ... Degsi elles ugunīs tā vai tā! :D
+2
^ Tak viņi to jau ir darījuši uz nebēdu :D Visas kristīgo vajāšanas, krusta kari utt. (sevis šaustīšana mēra laika vispār ir marazma kalngals.) Kkur esmu dzirdējis, ka ir pat tādi āksti kas lieldienās ļauj sevi krustā sist. Rezumē - turpinam dzert, pisties un ņirgāties par viņiem.
+1
^ Tavs rezumē tiek apstiprināts un nozīmogots ar Nemiroff piparnieka traipu!
0
Tak kur tur ir tas Kristiešu rituāls vēl sadistiskais?
Ja nemaldos Brazīlijā, kad "ticīgajiem" vajag rāpot uz ceļiem pāris kilometrus pa bruģētu ceļu līdz lielajai kristus statujai!
Tas simbolizē to, ka viņi attīrās no saviem pagātnē izdarītajiem grēkiem! :D
Smiekligi bija to visu vērot, kad viens 60 gadīgs opa asarām acīs rāpo un viņam (iespējams) mazdēls blakus stāv bruģi ar slotu tīra lai akmeņi nav, kuri durās kājās .. :D

0
Varbūt arī Brazīlijā ir un pa bruģi, bet es esmu bijis Portugālē, Fatimā, kas arī skaitās kristiešu kulta vieta, sakarā ar to ka tur kaut kad pirms ~ 100 gadiem kaut kādiem ganu bērniem svētā dievmāte parādījusies. Tur ar bija celiņš, tāds uz puskilometru, pa kuru jārāpu. Tas gan bija gluds un spīdīgi nopulēts ar ceļgaliem :D Tā jau forši - ir tas laukums, tur tas celiņš, kapela, baznīca 'n stuff, a apkārt tam laukumam aiz kokiem - viesnīcas, bāri, kazino :D Tipa reizi vai divas gadā tur sabrauc tautas, ka biezs, "svētceļojumā".
+4
ta jau brīžiem nevar saprast, kurš svētceļojumā rāpo, kurš no bāra pālī izkritis ārā...
-1
pa dienu svētceļojums, bet naktī?

nu bet reliģija ir tas cilvēces vairošanās ierobežojošais faktors, tā piemēram, klosteri un mūki tak ilgu laiku "bija nevainīgi un ieturēja celebātu" visu savu mūžu
+4
Vajadzētu indusus, aziātus un nēģerus tā nopietni pievērst celibātam.
+1
klosteri un mūki tak ilgu laiku "bija nevainīgi un ieturēja celebātu" visu savu mūžu

nu diez vai, drīzāk sāka mīlēt mazus puisīšus, kas neko nevar sadzemdēt >:)

man liekas, ka nav lielākas dieva vārda zaimošanas kā baznīcu institūcijas un visi tie ekonomiskie mēsli, kas zem tās apakšā slēpjās
+6
Esot nolaiduši ūdeni Itālijā vienam ezeram, kas atradies netālu no sieviešu klostera. Acīm pavēries Klaive Bārkera filmu cienīgs skats - dibens noklāts ar zīdaiņu skeletiem. Tas par tēmu celibāts...
0
^
kā teiktu Natan Explosion - Brutal!
+2
Ami - nu bet reliģija ir tas cilvēces vairošanās ierobežojošais faktors, tā piemēram, klosteri un mūki tak ilgu laiku "bija nevainīgi un ieturēja celebātu" visu savu mūžu

^your ignorance is unbelievable. kas teikts Rakstos? augļojieties un vairojieties un piepildiet zemi. to make it clear - par sexu Bībelē - ir aizliegta maucība, pederastija un zoofīlija un incests, kas tajos laikos sita vēl augstāku vilni nekā mūsdienās. aizliegta tāpēc, ka neko labu tas nenes - ne morāli, ne psiholoģiski, kur nu vēl fiziski. bet, ej un ieskaidro to praidistiem. un, ja tie jaunieši domā, ka viņu dzīves būs labākas bez sexa pirms laulībām - kāda jums tur daļa? viņi jums virsū neskrien, un izlabot jūs tāpat nespēs :D jums ir savi lēmumi, viņiem savi.
-1
lolz, es gribēju ielikt Ami mīnusu, bet fiziski paslīdēja roka un ieliku plusu :D
0
daudzu ignorance ir unbelievable.
0
Teicu jau: Jāšauj!
0
^kas?
+1
Reliģiski slimus mincīšus! Ja tāds neesi, tad uzelpo.
+1
^
1) kur tu esi redzējis reliģiski slimu mincīti?
2) elpoju arī bez tavas atļaujas
-5
Par temu jasaka ka tiku vinu grupa blokets tapec ka izteicu daziem cilvekiem parmetumus ka vini nav tik skisti ka uzdodas.
Precizak jau tas bija tikai viens cilveks si foruma retais dalibnieks pasos pirmsakumos Crash jeb Bruno Legzdins.
Respektivi man diez ko neticas ka dzeks nenodarbojas ar sexu drizak vins tur ker naivas meitenites kas tic tam ka vins vinas preces patiesiba noteikti lai tikai seksuali izmantotu.
Protams tam stastam ir otra puse nereti tur ir nevis nevainigas meitenes bet ari meicas kam apnikusi maukosanas un sadomajusas ko nopietnaku pameklet tacu saubos vai precesanos grib vinas.
+3
^ lai vai ko Tu tur, bet ļurini ar "piedāvāju mazām meitenītēm iemācīties masturbēt nazi-style" piegaršu.

Un Legždiņš izklausās/uzvedas pēc tāda paša braindamaged tipa (interneta klauna) kā Tu, cienītais. Viņa argumentācija ir lasīta un par to ir smiets teju vai stundām ilgi.
-2
Sumpurni ka tevi dzive devet ?
0
Runājot par saitu - naivi tie kas tam tic, tai pat laikā, lai tic, ne jau kādam citam vīni ko sliktu nodarīs :D Vienmēr esmu skatījies greizi (ar nožēlu uz tiem, kas tic visādām Dieva padarīšanām). uzskatu, ka tas, kas visu laiku lūdzas un tad slavē to kungu pats vien vēlas vieglāko ceļu, mosh izrādīties citu acīs, tie kas gaida īsto mīlestību nav spējīgi to ātrāk atrast un tad viņiem ir laba atruna. :d Pats vienmēr esmu gājis šai dzīvē ar viso, ko tā sniedz un nekad neesmu lūdzies, bet pieņēmis un cīnījies par saviem uzskatiem un mērķiem. :D

Bibi, beidz vienreiz spriest par citiem pēc sevis, bij kādu laiku miers no tevis, laikam uz to brīdi bija kādā iestādē, kur internets, šīs iestādes klientiem netiek piedāvāts rofl...!

<b>Tinies Bobi atpakaļ uz saviem saitiem - nevainīgas meitenītes.ddd un meitenes tikai zem astoņpadsmit.ddd</b>
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas