THE BLACKOUT videoklipa prezentācija
+5

Sestdien, 20.februārī klubā „Melnā Piektdiena” grupas THE BLACKOUT jaunā videoklipa prezentācijas pasākums!

THE BLACKOUT videoklipa prezentācija


Uzstāsies:

THE BLACKOUT
www.draugiem.lv/the-blackout

REBEL RIOT
www.draugiem.lv/rebelriot

WILD
www.draugiem.lv/wild

BLACKSMITH
www.draugiem.lv/blacksmith

THE FACTOR
www.draugiem.lv/thefactor

+DJ Dave B

Sākums: 22:00 (klubs atvērts no 20:00)

IEEJA BRĪVA

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+7
Bārs nebūs par brīvu? :D
-2
Seja nesasprēgās?
+5
Pie bāra varēs pastāvēt pa brīvu un uzsaukt man alus par brīvu :P
+2
Tu esi manījis, ka seja mēdz sasprēgāt no bezmaksas šmigas? :D
+3
Jā. :D Kad salejās pārāk daudz (un pie bezmaksas šmigas nemaz savādāk nevar būt) un sāk runāt muļķības, tad dabon pa seju un tad tā sasprēgā.
+4
Vajag kādu barojošu krēmu palietot, lai pie sala seja nesprēgā :D
+1
Apinim jau piedēvē visādas labas spējas kazi varbūt der uz sejas pasmērēt. Sanāk 2 zaķi ar vienu šāvienu - ir labi padzerts un lielā jautrība arī sejai nav kaitējusi. :)
+2
Varētu drusku tos linkus pielabot - kaut kā strādā nē, un manuāli pašam viņus bakstīt arī drūmais briedis .. :)

Aber, pilnīgi vai neredzu tagad nevienu iemeslu, kāpēc lai es beidzot savu pakaļu neaizkustinātu līdz Rīgai, paskatīties kaut ko, paklausīties kaut ko, padzerties kaut ko un beigu beigās - kaut kad un kaut kā atbraukāties atpakaļ uz mājām, un no rīta atkal justos kaut kā savādāk kā pierasts.
0
^ Vienu simbolu grūti nodzēst?
+5
Vai, sorry! Rekā, ar visiem komatiem iekopēju, dauns,, :)
+1
atkal jau netieku:) bāc, pilnīgi tik aizņemta un noslogota esmu, ka riebjas:D
+1
20.ajā ir bezmaksas ūpju (Bubo bubo) koncerts Ķemeros leģendārā diriģenta Grandāna vadībā. Es laikam apmeklēšu to. Bet varbūt arī nē. Kas zin, kas notiks pēc nedēļas.
+1
^kur tieši Ķemeros tas ir?
+1
izklausās interesanti
-1
Vot es ar nevaru iedomāties, kur ķemeros var kādu konci uzrīkot.
+1
^ dziļi Ķemeru mežā..
+1
ķemeriem nav ne vainas. Ik gadu eju pārgājienā pa Ķemeru Nac. parku.
+1
lol, neviens jau neteica, ka ir kāda vaina. turklāt, ja ņem vērā, ka muzicē putni, tad Ķemeri ir pat ļoti laba vieta.
+3
Noteikti kādā pamestā ķemeru atpūtas centrā, zin kā, lai spocīgāk.
+1
Precīzu vietu cienījamais diriģenta jaunskungs man neizpauda. Viņam ir pamatotas bailes, ka tas viss var beigties ar grandiozu pjanku, ja ieradīsies ļoti daudz apmeklētāju. Vpročem no pjankas izvairīties neizdosies tik un tā, jo pūču klausīšanās un alkohola lietošana ir tikpat saistīti jēdzieni kā Armēnija un konjaks. Arī tīri etimoloģiski vārdi "pūce" un "pūķis" ir ļoti līdzīgi. Bet, ja nopietni, Ķemeru apkārtne ir viena no labākajām vietām Rīgas tuvumā, kur klausītieas ūpjus. Otro vietu topā varētu ieņemt Getliņu izgāztuve, tomēr tur nevar garantēt simtprocentīgu koncerta izdošanos.
0
Man līdz Ķemeriem 10 minūtes ko braukt. :)
+1
"Pūču ekskursija (Ķemeru apkārtnē)
Sākums ap plkst. 20.00, saviesīgā vakara laikā (tas ir domāts pasākums Ķemeru nacparka galvenajā mājā). Dalība par ziedojumiem.
Ekskursija norisināsies kā pastaiga pa Ķemeriem un to apkārtni. Ekskursiju vadīs Gaidis Grandāns. Ziemas beigas un pavasara sākums ir aktīvākais pūču laiks. Ekskursijas laikā būs lielas iespējas izdzirdēt ūpi un meža pūci.
Noslēgums Ķemeru dzelzceļa stacijā ap plkst. 21.45"

Nu tāda ir netā pieejamā informācija. Man nav īsti skaidrs, ko nozīmē "dalība par ziedojumiem". Es neko vairāk par sīvā pudeli ziedot netaisos.
+1
THE BLACKOUT "LIAR" trailer! Rock on!!!

www.youtube.com/watch?v=zIz9nC7aqaA...
+1
werwolf
, 12. februārī, plkst. 21:30
Vot es ar nevaru iedomāties, kur ķemeros var kādu konci uzrīkot.

Kā kur? vietējā Pansionātā- peņču ēdnicas telpās, lai var izbaudīt labu veco cilvēku smaku, kura atgādina nolietotu, izstaipījušos ādu! m- mmmm! ^_^
+2
Bļa, bet huļi sestdienas dienā tik vēlu ... 5 bandas jau līdz 6:00, kad sabiedriskais atsāk ripināt, jau tāpat nenovilks ...
0
bija ok, es gan pēc the blackout notinos jau, bet nu sakarīgi. Pirmie bija kkādi tie blacksmith - forši, bet vokāls kā totāls gejs uz skatuves uzvedās un bija pretīgi skatīties, tādēļ gāju dzert šņabi. Black sabbath - war pigs kaveriņu smuki norukāja un gičists kā vokāls DAUDZ normālāks likās. Nākamie nāca es nezinu, kas, bet šņabja trakterēšana un runāšana ar bleidu un hopkinsu (laikam tas bija tajā brīdī) ievilkās un neredzēju šos. The blackout bija baigi zaibis, bet biju cerējis, ka būs foršāk. Kkā poweriņa pietrūka šamējiem salīdzinoši ar citiem končiem. Nu jā, un to liar klipu tā aŗi neredzēju. Kopomā labs vakars, bet MP bija nolasījušies kkādi nepazīstami cilvēki, tāpēc brīžiem bija garlaicīgi. Ā, vēl varu pateikt, ka MP ļoti smuki iekārtots tagad ir, visi tie krēsli pie bāra utt, nu ļoti jauki liekas. tas pat sāk izskatīties pēc normāla bāra, nevis tikai koncerta skatuves ar cietiem, neērtiem soliem, kā bija agrāk.
0
neighbour,neko neesi zaudejis klipu neredzot :D
0
a tu redzēji? kurā brīdī viņu laida? vnk sākumā tur bija tie vecie un kkādi tapšanas procesi', bet liar tā aŗi neparādīja.
0
liar bija,nu teiksim ta,tie pashi tapshanas procesi samonteti ka klips...nu kautka ta...es ar aiztinos no sava postenja shnabiiti iesmelt bik :D
0
grābeklis ir lohs. es nesaprotu kā viņš varēja dzert bez manis. es taču viņam iepriekš vislaik savu bairīti devu. un arī šņabi. bet savējo viņš pats izdzēra. pimpis.
0
bet tu meerkakji pats kautkur nozudi!:D
un grabeklim es bik piepaliidzeeju cilaat smago pudeli XD
0
bet es visu laiku biju pīpētavā. nu labi, pohuj, es tāpat normāli aizlēju seju. cikos jūs notināties?
+2
Tu vēl kautko atceries ?

Nu jā, ja Hopkins ar Neonu neatvilktos, šī Cock'n'Riga izbraukuma sesija būtu pagarlaicīgi.

BLACKSMITH spēlēja standarta Hard'n'Heavy ala GNR / Skid Row, kuru nīkulogos koverus protams nospēlēja, bet ''War Pigs'' un ''Highway Star'' ļoti labi nomauca. Ar savu galveno uzdevumu (patikt mazajām meitenītēm un tautu pie skatuves pievilkt) čaļiem sanāca tikt galā.

REBEL RIOT it tie paši Rebell Jell. Nav ne vainas. Enerģisks smagais rokenrols. tikai vienu koveru nomauca. Līmenis, tā teikt.

THE BLACKOUT - laida labi, bet šķit, ka visīsāk no visiem. Bija labs, bet citas reizes vairāk iespēris. Klips tāds vienkāršs, varēja arī nepiefiksēt, ka nav kārtējais ''backstage footage'' ;) Tikai vienu koveru mauca.

WILD - īpaši nepalika atmiņā. Spēlēja to pašu ko pirmās divas bandas. Daudz koverēja. Īsti neatceros, ko. Sabbath Bloody Sabbath laikam šie laida. Tas bija labs.

THE FACTOR - vokālistam kautkāda korīga maniere muzons ar laikam uz to pusi drīz aizvilks, kautgan tagad iepriekšējo bandu garā. Tā jau OK, viss kā pie cilvēkiem. Arī Plakk Sāpatt nokoverēja. Moš pat Sabbath Bloody Sabbath ... Šo draugiem.lv ieliktā dziesma labi iederas pohu tēmā.

Beidzās viss tas prieks 4:00
0
protams, ka atceros. gandrīz visu. tas, ka es nevaru kājās nostāvēt nenozīmē, ka galva ir neskaidra. :D:D:D
0
ā, jā, es tak ar atceros, ka viena banda spēlēja black sabbath - sabbath bloody sabbath, bet kāpēc un kas viņi bija, gan ne.
0
fak. es sāku atcerēties ko es vakar darīju. forši, ka es drausmīgi fanoju par grupām, kuras man principā nepatīk un es dzirdēju pirmo reizi mūžā. bet nu tas jau laikam pie lietas, kā saka. :D:D
0
es tik zinu ka maajas biju 5iecos :D
+1
es biju trijos. mājupceļu diemžēl ļoti labi atceros, bet tas tāpēc, ka sāka iziet pālis un bija auksts un sniegs un ledus un viss bija slikti.
0
A es pirms 7ņiem :p
0
Es ar` kaut kur ap pieciem. Paguvu pat bobsleju noskatīties.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas