Vancouver 2010
+5
Šorīt ilgi bolīju acis un plātīju muti - sūdīgi, ka tāda laika nobīde un tiešraidi neredzēju: Brāļie Šiciem kamaniņās sudrabs !

www.vancouver2010.com/olympic-luge/schedu...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-7
Brothers Shits Rules !!! Kādreiz mums bija bobslejists Guts...
0
Vispār jau Gūts ! Un runājot par bobsleju , nebūtu tā sasodītā aklās zarnas šaize Miņinam , domāju, ka varētu medaļas paņemt, a tagad hvz , jo nevar saprast vai vispār viņš brauks, bet nu jebkurā gadījumā , ar sašūtu vēderu nekas spīdošs nav.
0
Vispār jau angļi garumzīmes nelieto.Vienreiz pa britu Eurosport skatījos pasaules kausa posmu bobslejā.Angļu komentētājs ar grūtībām spēja novaldīt smieklus...A Šici tagad angļu un krievu presē ir Siki.Tāpēc ka raxtās Sics.
Vēl var kaut ko paņemt Dukurs.
0
Tu kāds anglis esi ?!
-4
Kāda starpība,anglis,latvietis... smieklīgi.
+2
Smieklīgi ir rakstīt nepareizi cienījamu cilvēku uzvārdus. Tad jau mošk nevis Hitlers , bet Hitlērs ?
-8
Latvieši paši pasēs izķēmo savus uzvārdus.Tāpēc arī sanāk ka Gūts ir Zarnis...
+2
Es to redzēju tiešraidē. Es biju pālī tajā brīdī un esmu štīmē joprojām. Labi, ka visi darbabiedri sēž pietiekošā attālumā no manis, jo es domāju, ka sajūtot manu elpu, viņiem rastos nepieciešamība uzkost gurķi.
-7
Tomēr bēdīgi, ka Latvijai augstākais sasniegums tik gejiskā sporta veidā (teh gayest there is)
-5
Pirmās medaļas Ganslandei! Nice! Tik no kā tās medaļas taisītas?

www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=16...
+1
^ forša fīča. Sen tā vajadzēja.

Par to gejiskumu tā ir kā ir. Kad mēģināja jauktos pārus taisīt, baigā brēka sacēlās - labmada uz ledus, saproties ... :D
+3
Andra un Jura Šicu ģimene saņem milzums daudz apsveikumu, un tie ir pelnīti par virzīšanu, atbalstu, līdzjušanu. Vecmāmiņa Lilijas kundze mazdēliem devusi līdzi rupjmaizes garoziņas, lai tās dod spēku. Bet tagad viņa apņēmusies uzaust segu, izmatojot dzijas olimpisko apļu krāsās,

Es esmu pilnīgā taņķī. Līdz darba beigām 2,5 stundas.
+3
Gan jau, ka skeletonā dabūsim zelta medaļu. Slīdēt ar galvu uz priekšu mēs mākam :D
+3
Vienmēr jau var atrast kam piesieties.
Vihrovs - prieks, ka Latvijai pirmais zelts, olimpiādē. Bet krievs!
Štrombergs - Nu, tas jau tāds puišeļu sports!
Rubenim bronza bija... mmm, ko šim varētu piesiet? ar tiem kitajozu sektantiem sapinās vēlāk. Nu, pareizi, ar ragaviņām tak tikai bērni šļūkā, nevis pieauguši veči!

utt.

Protams, var sēdēt un gaidīt, kad latvieši vinnēs pasaules čempi hoķī vai dabūs zeltu 100m skrējienā.

Bet tad jau zelta zivtiņai būtu viegāk iemācīt mums saprast sieviešu loģiku.
0
Man ir prieks par to sportistu sasniegumiem.Bet riebjās tas,ka sāksies atkal tā klaigāšana par Latvijas tēlu pasaulē.Klāt būs atkal visi tie saeimas parazīti un prēmijas sportistiem būs maxātas no noddokļu maxātāju naudas.
+2
Ko var pērties ?! Galvenais ir sasniegums!

Un ideja/materiāls medaļām ir baigi labs. Tā vajadzētu arī turpmāk!
+7
Ņemot vērā, cik daudz darba un arī līdzekļu no savas kabatas sportisti iegulda, lai sasniegtu šādu līmeni, man galīgi nav žēl, ka viņi saņem no valsts prēmiju, kurai es teorētiski esmu kādu vienu santīmu piemtis.
0
Man ir žēl ka brauc sporta tūristi,kuriem galvenais ir piedalīties.Un nahļebņiki no saeimas un sporta federācijām.
+1
Bet kāpēc, lai "tūristi" nebrauktu. Viņi ir izpildījuši vajadzīgos normatīvus un visu uzturēšanās izdevumus apmaksā starptautiskā olimpiskā komiteja. Nesaprotu, par ko tur jāsatraucas
+2
Ar ko domāti sporta tūristi - tie, kas skatās vai tie, kas sporto? Mīklaina frāze: "..kuriem galvenais ir piedalīties." Vispār jau olimpiskais princips ir tieši tāds - galvenais nav uzvarēt, bet piedalīties. Un vēl man šķiet, ka Tu esi vienkārši rūguļs.
-4
Tūristi ir tie,kas startē zem valsts karoga un cīnās par pēdējām vietām.Es uzskatu ka sportisti ir mūsdienu gladiatori.Vai nu tu esi ar vairogu rokās,vai uz vairoga.Es esmu vienkāršs skatītājs,kurš paceļ īkšķi uz augšu,vai uz leju.
+3
^^ zajebala tā padumjā frāze. Kubertēns teica: ''Galvenais nav uzvarēt, bet cīnīties par uzvaru''.
0
Tieši tā.Tagad pat tie kuri bija agrāk pieķerti dopinga lietošnā piedalās OS.
+2
Nū, disciplīnās, kur uzsvars uz spēku un izturību, neviens tur no makaroniem un vistas vien nepārtiek. Farmakoloģijas mafija ir tai visā iekšā, un jautājums ir tikai par to, kas ir atļauts un kas aizliegts, un par to, vai pieķer, vai nepieker.
0
Sports ir politikas otra puse.Jāparāda ka tu esi krutāks par citiem.Un kur tad citur to var vislabāk parādīt ? Protams ka OS.
0
Kāda nahuj politikas otrā puse ?! Neviens tevi ar varu nespiež piedalīties olimpiādē un tajā nevar iekļūt kurš katrs. Kā arī teica Kreipāns- Tās ir kārtējās sacensības. PČ , PK , OS sportistiem ir viens un tas pats būtībā.

Runājot par to dopingu, atcerējos par Norvēģijas biatlonistu Uli Einaru Bjorndālenu... Kaut arī pārbaudes uz šamo tika veiktas un nekas neatļauts netika atklāts tomēr , piekritīsiet, ka viņš kaut ko lietoja. Tagad jau vecāks palicis laikam nelieto , bet pāris gadus atpakaļ... Katru čempi ar fāci skatījos, kurš arī savlaik bija biatlonists un trenējās kopā ar I.Brici , varēja taču redzēt pa teļuku kā Ulei siekalas tecēja no mutes ārā milzīgā daudzumā...
-1
Ja jau tāds pohujs uz rezultātiem,tad kāpēc ir valstu kopvērtējums.Krievi lec ārā no bixēm ka tik maz medaļu.Mums arī iemesls padižoties.Maza valsts,bet paskat,sudraba medālis.Protams,no tā visvairāk cieš sportisti.Izgāzīsies,nei... piķi un čau Rasma!
0
Nāk prātā tas vācietis - distanču slēpotājs, kas 2002. gada OS pārstāvēja Spāniju un trijās dizciplīnās pirmais bija, vienā turklāt ar milzīgu atrāvienu. Ilgi jau gan šim par bļembukiem priecāties nebija lemts...
0
Pie tam viņu apsveica Spānijas karalis,iedeva goda ordeni un šitāda blamāža !
0
Nu a kas tu nezini kāda ir Krievija ? Viņiem taču visur gribās būt visvarenākajiem un laikam baigi grauž dirsā, kad Vācieši vairākos sporta veidos pamatīgi ieliek Krievijai.
0
Jā.Krievija ir Krievija.Bet tāda pati jau arī ir Vācija,ASV,Kanāda,Norvē... etc.Arī mazā Latvija grib uzvarēt.Tas ir cilvēka dabā.Konkurēt.Pierādīt ka tu esi labāks.Protams ka tas ir stulbi.Daudzi sabojā savu garīgo un fizisko veselību.Dēļ kā ?
+4
Pierādīt, ka esi labāks - tas jau katra dzīvnieka dabā, kas dzimumceļā vairojas. Kurš labāks, dabū labāko mātīti (vai otrādi) un rada potenciāli labākos pēcnācējus. Profesionālais sports gan, saprotams, ir šī instinkta pamatīga hipertrofēšana.
+2
M.Dukurs pēc 2 braucieniem ir 1.vietā skeletonā. Nākamaijam ir +0.26, trešai vietai +0.84. Ja liela huiņa negadīsies tad spīd medaļa. Viņa bračka ir 6.vietā (+0.96 !!!). No 2:00 līdz 6:30 rādīs 3. un 4. braucienu.
+3
+3
^ Par to bija ierēcams demotivators, ar aptuveni šādu tekstu:

Citi par savu valsti dirsu plēš, a tev smieklīgi.
+1
Kas attiecas uz hokeju, tad nebija jau diez cik smuki - gan no kanādiešu, gan krievu puses sevi iepriekš pasludināt par finālistiem. Par tādu augstprātīgu attieksmi ir jāmaksā ar zaudējumu, ko pierādīja spēle ar Slovākiju. Un tā kā Slovākijai šajās olimpiskajās spēlēs sastāvs ir spēcīgs, kāpēc gan fināliste nevarētu būt Slovākija!?
+1
Finālā, iespējams, var spelēt lv. Tikai varbtība ir 0,005% ;-)
0
Pagaidām izskatās ka mūsu līmenis ir BLR un Norge...
+1
^ Hm, a kad ir bijis citādi ?

Turklāt Kanādieši Šveici tik pendelēs pieveica.
0
...apsteidzam gan Japānu, gan GBP, gan Franciju, Austrāliju, Jaunzēlandi un Brazīliju. Tas, ne pa jokam, priecē :-)
0
Es runāju par konkrēto turnīru uz doto momentu.Var jau būt ka Značoks atrod pareizos vārdus un kādam no favorītiem mēs varam iekost.Protams iekļūšana 1/4finālā būtu fenomenāls sasniegums.
0
čo ta neesmu pārliecināts par nomodā palikšanas litderību un mūsu hokejistu izredzēm nepalikt ānī. Pirmo peri ar krieviem neredzēju, bet sūdīgāk par šo diez vai varēja būt :(
+2
Pirmajās piecās minūtēs, trīs vārti, rape.
0
nu drausmas, nu. un nosacīta spēles gaitas izlīdzināšanās vairāk izskatās čehu atslābuma dēļ... supervērtīgs vairākums ar tikko bija.
+1
Bļa, pēc Znarika purna jau var nolasīt tekstus, kas gāzīsies pārtraukumā...
0
jep. diezgan traki.
+2
es domāju, ka ir trīs varianti.
1. Znaroks nebalsī taurē uz visiem ar daudzstāvīgiem vārdiem.
2. Bonusā tuvākajam tiek iekrauts pa snuķi.
3. Viss pārtraukums tiek pavadīts klusu sēžot šādā pozā cdn0.knowyourmeme.com/i/1582/original/pic...
0
pwnage nebeidz turpināties. KAS I SASODĪTS?
0
Noskatījos pirmo periodu un sapratu, ka lietderīgak laikam vien būs iet uz čuču... Nu kā tā var pirmās 6 minūtes atrasties uz laukuma un bez jebkādas cīņas atdot iniciatīvu čehiem, kā rezultātā zaudēt 3 vārtus?!Vispār rodas tāds jautajums - ko Latvijas izlase dara olimpiskajās spēlēs?
0
Kamēr, ilūzijas zaudējis, aizgāju uspīp't, un cerēju, ka atgriežoties nebūs jau 0:5, izrādās, mūsējie arī ir vienu iemetuši. Vismaz kaut kas.

Laikam jau te parādās, cik liela starpība ir PČ, kur tuvu labākajam sastāvam
0
āāaā 2:4
0
...paturpinot - cik liela starpība ir PČ, kur tuvu labākajam sastāvam ir tikai tāda līmeņa izlases kā mūsējā, kamēr pirmā sešinieka izlašu kandidāti ir aizņemti Stenlija kausa play-off'os. Te, kur visām izlasēm ir iespēja nokomplektēt labāko iespējamo sastāvu, atšķirība parādās kā uz ģīmja...
0
Pat ja zaudējam, šonakt jau vēl arī skeletons, tā ka gulēšana nespīd.
0
nu ja, ble, rīt galva sāpēs.
0
eu, a šitā jau var spēlēt. nav laiks garus komentārus drukāt :D
+1
ka parasti, Rīgas Dinamo = validols
0
scūki pidarāsi! Reķis spārda dirsu!
+3
a huļi sākumā nevarēja šitā spēlēt? :(
0
a vot kad pēdējo reizi no sākuma ir normāli spēlējuši?

nu kas būs pret Slovākime, jau mani maz interesē...
vienīgais pozitīvais, labs trenniņš pirms pasaules čempa

0
pļaķķķ.... Ja pusi no mača luni laiž, tad rezultāts ir likumsakarīgs, tak izrādījās, ka var kā līdzīgi močīt. Es saprotu, ka var Izraēlas izlasei 3 golu handikapu, bet ne jau čehiem.

Lai vai kā, puse no spēles bija zašibis.
0
Nu ko tur daudz, brīnumi nebija. Vēl jau skeletons!
0
spēlēja

Masaļskis
Sotnieks
Reķis
Ankipāns
Skrastiņš

un pārējie...
+1
Pret slovākiem drošvien līdzīgi - nu moš ne trīs, bet divus ielaidīs un tad plēsīs dirsu. Es jau gan nosapņoju, nākamā naktī pēc pirmā mača, ka es pētu rezultātu tabeli, un tur mūsējie ir slovākus ar 3-1 paņēmuši, bet izskatās, ka būšu tur kaut ko pustumsā pārķēris (tak kaut kas vakar nospēlēja 3-1? :D )
0
M. Dukuram atkal trases rekords. briest, briest :)
0
plett, scuko, vietējais uztaisīja brīnumus. Viss izšķirsies pēzdīģa šļūcienā.
0
Ta gaidiju speli, ka pirms tas iegaju atlaisties uz 5min gulta un bled aizmigu, pamodos 10 min pirms speles beigam, ka skatos neko daudz nesmu nokavejis. Bet likumsakarigi, ka zaudejam, taks paskatieties kads cehiem bija line ups, taks vieni nhl zvaigznes.

Nekas slovenji mus samals, krievus pat vineja..
0
jobanij konj - SLOVAKUS
0
Daecapitated, tur tā lieta, ka puse spēles bija tā, kurā ielaida tos četrus, un otra puse bija tā, kur mūsējie iemeta tos divus un provēja vēl. nebūtu tas sākums atdots tik mīksti, ta viss būtu kā nākas.
0
nu pļaķķ, tik maz trūka... bet nu malači tāpat. Sudrabs un 4. vieta arī spārda :)
0
Pats Martins Dukurs skābs izskatījās uz pjedestāla, un nav brīnums, tomēr izcils sasniegums tāpat. m/
0
Nav ko cepties - 2 sudraba medaļas - tas ir ļoti normāli!
+2
Njā, pieļāva sākumā kļūdiņu, bet kanādietis lieliski nobrauca ... Žēl, varēja būt pat zelts un bronza ... bet arī labi. Šitiem džekiem vēl arī nākamās un aiznākamās spēles būs.

Neizturējām čehu sākuma spiediesnu ... bet vismaz spēle un rezultāts solīdāks. Vajadzēja vairāk to sagatavošanās maču. Bet tagad jāuzvar Slovāki un ejam tālāk ... Ir tak viņi ar visiem Sātaniem sisti m/
0
Nu bet vai tiešām neviens neskatās Dinamo Rīga spēles ? Mums tas jau ir raksturīgi - tikt izpistiem pirmajās 10 minūtēs un tad dzīties pakaļ. Trešās trešdaļas pēdējās 5minūtēs uhh spriedze sākās. Man liekas Znaroks vienkārši pateica, lai mūsējie puiši beidz respektēt Jāgru un Co. un sāk beidzot bortos arī mest iekšā , ko es pamanīju vairākkārt no Ankipāna puses.

Šovakar atkal jāskatās. Ja mēs slovākus pamatlaikā uzvaram ,tad mums ir šance tikt tālāk.
Izrādās starplaikos šeiten dzīvība parādās , jauki , varēs padalīties ar emocijām par spēli.
0
he, mani visvairāk interesē, kā rīt krievi ar čehiem nospēlēs:) ka tik lielībnieki nedabū pa pakaļu:)
0
Tas ir pilnīgi reāli. Cik es skatījos , krievi labi uzbrūk , bet aizsardzībā viņiem ir caurumi un , manuprāt , čehi īpaši no slovākiem neatšķiras , tā kā brīnumi visādi var būt.
+2
jē, atkal 0:3 pirmajā periodā. Nu i nahuj, es eju gulēt.
+1
NU tas LV hokejs domāts doomeriem un blackeriem, skaties, sēdi un ciet, un bēdājies. Tfuu!
0
Aj pohuj , notusēju Mp un pavisam aizmirsu par hoķi. Vienīgi Līvu laukumā kādam uzprasīju un pateica, ka pēc 1. perioda 0:3 , tad nu arī pohujs bija...
0
svarīgākā spēle jau vēl priekšā :) tik jāskatās, kas būs pretī. ar šitādu vārtu attiecību ir labas izredzes palikt pēdējiem un spēlēt par iekļūšanu ceturtdaļfinālā ar 5. komandu rangā, tāpat dabūs atkal kādu lielvalsti krāgā :)
0
Tāpat pohuj, lielvalsts vai mazvalsts - izskatās, ka Norvēģija ir vienīgā, kuru vēl būtu izredzes vinnēt.
0
Čo ? Mums vēl būs spēles ? Par 13.vietu ???
0
par ceturtdaļfinālu. Šogad ir interesanta sistēma - 4 labākās pēc grupu spēlēm automātiski tiek 1/4 finālā, pārējās 8 izspēlē vienu play-off spēli par tiesībām spēlēt 1/4 finālā. Sanāk tāds kā mazais 1/4 fināls par īsto 1/4 finālu :)
0
Kautkā stulbi.

Nepiefiksēju, ka tikai 3 grupas ir. 12 vieta jau mums nodrošināta ;).
0
Rangā, kas tiks izveidot pēc priekšsacīkšu cīņām, Latvija ieņems pēdējo 12. vietu, un kvalifikācijas kārtā tiksies ar ranga 5. komandu. Tā varētu būt kāda no hokeja lielvalstīm, jo piekto vietu teorētiski var ieņem gan Kanāda, gan ASV, Zviedrija, Somija, Čehija vai Krievijas.
0
Tikai 60 minūšu pazemojuma un spēle galā:) Bet ja nopietni, tad izskatījās, ka mūsējie vnk uz mazajiem hokeja laukumiem izskatījās nedaudz apjukuši, līdz ar to arī spēle lāgā nevedās. Jo mazāks spēļu laukums, jo ātrākai reakcijai jābūt un līdz ar to mazāk laika atliek pieņemt pareizo lēmumu...Tapēc jau NHL līmenis ir nesalīdzināmi augstāks par Eiropas hokeja līmeni.
0
Man prieks par Maskalānu. No trešās grupas tikt pirmajā.
0
ugu :)
tātād "stūmējs" ir tas īstais :)
0
Man patika kā Daugaviņš intervijå pateica pēc zaudējuma ar Slovākiju - "meistarības pietrūka". Īsi un konkrēti.
0
jā. vismaz nav "man slida spieda, man prožektors spīdēja acīs utt."
0
''laukums par šauru'' ...

Skaidrs, ka ar grupu nenospīdēja, bet ''life's a bitch''.
+3
nu pag, nav jau tik traki, ja esam objektīvi, tad klubs "Rīgas Dinamo" ir 12. vietā pasaulē.
0
vispār prātīgs komentārs, tā jau arī ir, ka mūs olimpiādē pārstāb Dinamo. ja uz to skatās tā, tad nemaz tik slikti nav:)
0
nu tak!
padomājat paši, cik un kādi stāri ir pārējo komandu izlasēs, pat Baltkrieviem cik spēlētāju ir no NHL - tāpēc tas ko dara mūsu bāleliņi - pačots!
un kā jau rakstīju te iepriekš, tas ir labs trenninš pirms pasaules čempa, kad citiem lielie stāri būs iesaistīti Stenlija kausa trakumā :)
0
RD ir 12. vietaa pasaulee? No kurienes taada info? Nedomaaju, ka RD vareeetu apspeeleet kaadu no NHL bliceem, nebbuutu arii starp pirmajaam zviedru, somu, shveices un vaacu liigaas. Ka tikai tu par KHL vietu te nerunaa.
0
Rinald - ironiju tu laikam no manas puses nesaprati :)
Latvijas izlase tak ir "Rigas Dinamo"! Cik spēlētāju izlasē ir no RD??!!
-1
Pie d..as tas RD un muusu izlase, bet pie medallaam netiks vai nu Krievija, vai nu Kanaada, taaa noteikti buus interesanta ceturtdalfinaala speele.
0
Njā, būs jāspēlē ar čehiem, tā teikt - pirmajā spēlē būsim iebarojuši, iemidzinājuši pretinieku. Nu tik nāks tā patiesā slānīšana un atmaksa. :DDD
0
^^^ kātad, tūlīt...
0
mans ":DDD" nozīmēja apmēram to pašu "kātad, tūlīt" :)
0
Ir jau tomēr arī daži vērtīgi spēlētāji izlasē, kas nespēlē RD, kaut vai Skrastiņš un Ņiživijs vien ir ko vērti.

Jā, bet play-offi būs inčīgi. Es jau ar domāju, ka krievi ar kanādiešiem spēlēs finālā, a skuju. Amerikāņi un zviedri arī pagaidām močī labāk, nekā gaidīts.
0
^Ņiživija vietā nebiji domājis Daugaviņu? :)
0
Ņiživijs ir viens no galvenajiem RD. Bet Krievija - Kanāda protams būs interesants mačs. Tas jau bija sagaidāms, ka tāds fināls nebūs, jo pārāk jau nu visi par to vien runāja. Ja kanādieši kāsīs ceturtdaļfinālā, tā viņiem būs nacionālā traģēdija. Amerikāņiem pagaidām izskatās visvieglākā dzīve. 99%, ka viņi jau ir vismaz pusfinālā.
-1
Ā, man likās, ka Ņiživijs nespēlē RD. Nu vatever.
0
Baidos, ka LAT-CZE es speciāli neskatīšos, bet beidzot pa nakti pagulēšu, pietiks ar atkārtojumu.
0
Nu atkārtojumu, zinot rezultātu (piemēram 2:6), ir vēl mazāka vēlme skatīties nekā tiešraidi, kad cerība, kas gan nav lielāka par to, ka varbūt reiz zinātniekiem ar klonēšanas palīdzību izdosies radīt mamutu, tomēr vēl sāglabājas.
0
mamuts uz laukuma jau tāpat būs, ar vārdu Jaromirs...
-1
Ehh , žēl, ka zviedri uzvarēja somus. Jeņķu un kanādiešu spēli bija interesanti vērot un kārtējais brīnums - Baltkrievija sakapāja Vāciju.
+1
kādam izdevās pamanīt kādā no olimpiādes pārraidēm, kādus plikus cicīšus?
+1
^ jā, man 101 kanāls - hustler tv
0
^^ olimpisko divcīņu un trīscīņu reportāžās.
+1
Hm, a man 71 ... savādi gan. Bet pofig, tur tik pumpainas amurkānietes rāda.

Vispār daiļpišanu un akrobātisko drāšanu varētu par olimpiskajiem sporta veidiem izbīdīt.
0
Vareetu gan mieriigi izbiidiit, ar to jau visaas pasaules malaas nodarbojaas, galvenais, lai ir visiem vienaadas iespeejas piedaliities.
0
Sonnenmensch, aizvakar, plkst. 23:54

"nu pag, nav jau tik traki, ja esam objektīvi, tad klubs "Rīgas Dinamo" ir 12. vietā pasaulē."

Tu vienīgi aizmirsi, ka Kanāda, ASV, Krievija un citi var katra izveidot kādas piecas sešas izlases, kas būs spēcīgākas par mūsējo.
0
un Vācijā algas arī ir augstākas kā šeit.
+1
BET - viņi drīkst oficiāli tikai 1 izlasi uz Olimpiādi - tāka palieku pie sava RD - 12 vieta pasaulē :):):)
0
Es domāju varētu ar norvēģiem pat par 11.o pacīnīties:))
+1
Ta labi, ko īdēt daudz, salīdzinoši cik % iedzīvotāju ir Latvijā ar citām hokeja-valstīm + cik no iedzīvotājiem vispār spēlē hokeju + cik no "vispār spēlē hokeju" ir spējīgi noslidot 3 puslaikus +/- normālā tempā + cik no viņiem ir profesionāļi + cik no mūsu progesionāļiem ir labākajos klubos un līgās.. utt. beigu beigās sanāk, ka mums jābūt vispār laimīgiem, ka esam kvalificējušies uz olimpiskajām spēlēm :DDD

0
Sonne - jocīgi kaut kā sanāk: RD ir 13. vietā KHL, bet 12. pasaulē? :D Tad jau KHL ir krutāks līmenis nekā olimpiskajām spēlēm.

Neviens jau neīd, ir jau pietiekami pačotīgi priekš 2 miljonu valsts.
0
es jūs mīlu
0
Hokejā tikai kaut kā drusku (nepamatoti, gan jau) sabesīja tas, ka džekiem jau esot uz 25. datumu biļetes rezervētas, lai dotos mājās ... tipa, ar domu, ka tāpat jau tie lameri nekur tālāk par šo spēli neizsitīsies. Ja arī pēc šīs tiks, tad tālāk jau vairs nekur un neko ... twitter.com/Zembergs/status/948...

Aber, bet tā vispār - man jau ir prieks redzēt, ka mūsu hokeja izlase vispār tur ir. Dabīgi, mazāk prieks, ka ar tādiem graujošiem rezultātiem zaudē ... :)
0
Idejiski, tam maza nozīme, ja uzvar nākamo spēli :D
0
vispār jau jā, ar tām biļetēm tā nesmuki... plus vēl pievakarē pa LTV7 paziņoja cikos ielido ļotene un kad fani var sagaidīt hokejistus...
BET - es atkal atkārtojos, priekšā ir PČ ar reālām iespējām tikt 1/4 finālā.
0
nu ko, hokeja nakts sākas..
tagad BYE-SUI, pec tam CAN-GER un 5.00 jau laikam krākšu uz LAT-CZE :)
0
^^ nu bet, taupības režīms un tā - iespējas tikt tālāk par ceturtdaļfinālu nav lielākas par 3-5%... bet ja tiks, tad jau tāpat i jaunus biļetenus nopirks molča.

vispār labi šamaniskā belsk metāla grupu nosaukumi sanāk - BYE-SUI, CAN-GER, CZE-LAT.. :D
0
gandrīz vai varētu teikt, ka ir progress - tikai 0:2 pēc pirmā perioda!

Ja vien nebutu izcilā vairākuma spēle perioda beigās, kur čehi, mazākumā esot, močīja pa vārtiem biežāk nekā vienādos sastāvos...
0
Tīri cienījami mūsējie turas. Masaļskis zvērs, viens nepatīkams fēleris bij, bet vispār kā mūris.
Vēl paliek 20 minūtes laika vismaz divus golus iebakstīt. Čehu pārsvars gan ir neapšaubāms, bet spēlēt var.
0
JOHAIDĪ! 2:2 pamatlaikā!
0
un @#$%^&*() pagrūdām tomēr....

lai vai kā - MALAČI!
0
Žēl čaļus, jābrauc šiem mājās ar nolaistām ausīm un izdauzītiem zobiem. Taču nospēlēja godam, cīnījās līdz pēdējam. Būtu vēl realizējuši divu spēlētāju vairākumu vesalas pusotras minūtes garumā, spēle iespējams beigtos citādāk. Masaļskis tiešām zvērs, metienu attiecība trešā perioda beigās - 48 pret 24. Malači, paļubomu.
0
Pēc šādas spēles jau tās ausis var arī pacelt :)
Lielo vairākumu nesnāca realizēt, toties čehiu ģīmji pēc rezultāta izlīdzināšanas bij ko vērti. Pagarinājumā jau gandrīz bullīšu scenārijs - uzbrukums uz vienu galu, uzbrukums uz otru, utt., pārkāpumus neviens netaisa, jo 3 pret 4 spēlēt neviens negrib. sanāca tā, ka čehiem uzbrukums izdevās pirmajiem.

Vienalga, tomēr mūsējie parādīja, ka par spīti meistarības atšķirībai (to nu nekādi nevar noliegt), pacīnīties tomēr var, ja ievēro spēles disciplīnu.
0
Norvēģi slovākiem ar lika pasvīst. Taču beigu baigās ceturtdaļfinālā arī visas 8 spēcīgākas izlases ir.
0
kas es beidzot pagulēšu?
0
Bļe, es izrubījos pie 10. minūtes pirmajā periodā un par skādi - skaista spēle esot bijusi, ja līdz OT izturējām.
0
nu tad skaties atkārtojumu tagad - a es eju gulēt, laikam :)
0
Lai vai kā, ir ļoti labi, ka mūsu čaļi nespēlē tā hokeju, kā to dara igauņi vai lietuvieši ^^ Par to man ir neviltots prieks!

Gaidam pasaules čempionu..
0
Idejiski, mūsējie dala 9 vietu kopā ar Baltkrieviem ?
0
Pēdējie 12. gan palikām.
0
POH - SARAUJ :):):)
PČ vēl priekšā!
0
Nu tad vēl paliek Bobslejs, kaut gan Miņins pašvaks esot treniņos , bet tad jau manīs. Kāds vispār zina, kad būs 4nieku pirmie braucieni ?
0
naktī uz sestdienu
0
Katrā ziņā, man Olimpiskās spēles ir beigušās līdz ar pēdējo mūsējo hokeja maču - pārējais vairs maz uztrauc un interesē (ja vien, kaut kad, drusku vēlāk, uzzināt, kas tad paņēma zeltu hokejā) :)
+2
PČ hokejā tomēr nav OS. Tur daudzi spēcīgākie nespēlē. Bet mačs bija baigi labais, lai gan tad, kad 1.perioda beigās čehi mūsējos mazākumā (!!) iespieda savā zonā, es stipri nožēloju, ka tik agri cēlos. Kā izlasīju rakstos, tad būtisku ieguldījumu mūsējo comebekā ir veicis Janka Sprukts, jo tieši viņš esot ielīmējis bortā Jāgru, pēc kā tas vairs laukumā neuznāca. Un čehi ar Jāgru un bez viņa tās tomēr ir divas dažādas blices. Tāds nu tas Janka ir - melnā darba darītājs, no metra ripu pāri vārtsargam pārcelt nevar, tomēr dod neatsveramu ieguldījumu komandas spēlē, kas no malas ne vienmēr ir pamanāms.
0
Nejau čehu spēks ir Jāgrā. Tā varbūt varētu domāt pirms gadiem 5-6 , bet arī tad bija vēl daudzas zvaigznes. Protams, Jāgrs organizē spēli utt. , bet arī bez viņa netrūkst spēlētāju, kas bliež labi. Runājot par mūsējiem , abās Dinamo Riga sezonās ļoti paticis kā Janka spēlē. Manuprāt , Latvijas izlasē labākais centrs, lai cik arī maz mums viņu ir. Tiešām ļoti labi pilda C uzbrucēja pienākumus.
+1
Vispār jau Janka "ze Banka" pagājšgad AHL spēlēja. Jāgrs jau iepriekš no Ovečkina labi dabūja iekšā, tā kā Spruktam atlika tikai "finish him!" gājienu uztaisīt :)
0
bļa, vot kā tagad beigsies RUS-CAN reāli interesanti, pipec spēle iet vaļa!
0
3:0 Kanādai jau 13. minūtē, ies karsti :)
0
Pagaidām rit izvarošana.
+4
Šodien mazie svētki - 7:3 "Rassija Čempion!" brauc mājās! :D
0
Forši, slovāki piesmaidīja zviedrus un tagad pirmo reizi Olimpisko spēļu vēsturē tiek pusfinālā :) Prieks liels!
-1
Nekur vairs nevar atrast tā gruzīna pirmsnāves video. Maucība
0
Jā, slovāku iekļūšana pusfinālā - tā jau gandrīz kā mazā sensācija, tikai sastāvs slovākiem uz šajām olimpiskajām spēlēm ir ļoti spēcīgs!
+1
Gribi medaļu snovbordkrosā, klausies metālu:
www.youtube.com/watch?v=oJflNjpKLds...

džeks sakumā labo teicienu pateica.
0
kāds hokeju šonakt arī skatas, jeb tikai es viens?
0
Jā , noskatījos no A līdz Z...
Žēl , mani favorīti atrāvās vēl sāpīgāk nekā Krievijas izlase.
0
mja, diezgan negaidīti
0
Žēl, neizdevās slovākiem kanādiešus beigās nospiest, bet iespējas bija labas. A somu veterāniem laikam benzīns beidzies, paveicās vēl, ka amīši negribēja visus spēkus izlikt totālā sagraušanā.
0
Bobslejā četriniekiem pizģec pilnīgs notika pašā sākumā ... www.eurovisionsports.tv/olympics/
0
Un divniekos līdzīgi bija. Pilnīgā dirsā tā trase.
0
Daļēji tāpēc arī Miņins nevarēja startēt, jo divi kritieni...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas